כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג את ה 2900 PRO? בTMS נגמר וגם אין אצל היבואן וכנראה לא יגיע... אף פעם! מסתבר שגם הSPARKLE 8800 320 נגמר. בהנחה ולאף חנות אין 2900 PRO, זה משנה איזה 8800 320 (אני מניח ש640 מיותר כרגע) אני לוקח? של איזו חברה? ההבדלים במחיר זה רק בבאנדל ובשם או ביצועים שונים? תודה
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3657&p=1 מסתבר כי 9600 new GSO מתחרה יפה גם ב4670 ועל לב הלקוח הGT220/210 ממש לא מצליחים להגיע. מה שאומר כי... כנראה לא מספיקה אחת
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הי חברים, שאלה לי אליכם- כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (הטלוויזיה - LG 4500LE - לד 42") באמצעות כבל HDMI יש לי רזולוציה שונה מאשר המחשב. הכוונה היא, שבמחשב אני רואה חד, ברזולוציה של 1680X1050 (אגב, אם זה משנה משהו, מסך המחשב שלי הוא Dell 2209WA) בעוד שבטלויזיה הרזולוציה הזו לא תופסת על המסך, ורק רזולוציה נמוכה יותר ומסוימת (1280X1024 אם אני זוכר נכון יושבת טוב על המסך (אם כי, כאמור פחות חד) האם יש לי דרך לשנות את זה כך שגם בטלויזיה יראו ברזולוציה של 1680X1050 ? במצב הנוכחי זה לא נכנס במסך כמו שצריך תודה רבה עידן
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td][/tr][/table] Required [/t][/t] [table][tr][td]You Have [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Hardware T&L [/td] [td]Yes [/td] [td]No [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Pixel Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Vertex Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr][/table]נכנסתי ל can tou run it? וכשעשיתי בדיקה האם אני יכול להריץ כמה משחקים, שתאכלס אני מריץ כבר אבל די קשה למחשב לסחוב אותם, ראיתי שנדרשים כמה דברים מהכרטיס מסך, דברים שהכרטיס שלי כנראה לא תומך בהם …
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כאשר אני עובר את השלב הראשון שבוא מראים את אישתו מתה המחשב טוען את השלב הבאה ואז יוצא מהמשחק לחלוטין ממש מוזר תודה רבה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זה תומך אחורה או שצריך לוח חדש? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לחברי הפורם שלום רציתי לדעת מה יותר משתלם לקנייה GeForce 6600GT 256MB PCX + Tv Out + DVI x2 או ATI Radeon X800XL 512MB Vivo PCI Express תגובתכם
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן. לצערי, ה5770 הישן שלי נהרס, אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה! ולדעתי כוחה של המערכת הישנה הזו עדיין במותנה! לכן, החלטתי לחפש כרטיס חלופי. להלן המפרט של המחשב: מעבד: amd phenom ii x4 955 לוח אם: Gigabye 770ta-ud3 זיכרון: 6G 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: WD 500G SATAT3 BLUE ספק כוח: Seasonic S12 Energy Plus 550W אני מחפש כרטיס שיוכל להתמודד בצורה סבירה עם משחקים של השנים האחרונות. כמובן להמנע מצוואר בקבוק. ואם זה יקרה (משהו שקשה לי להאמין) עד 1000 שקלים. תודה רבה מראש! גיא.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא פלצני מידי אבל... יש משחקים ישנים מסוימים שהיציאה מהם לא תמיד בדרך מסודרת אז הם משנים לי את הרזולוציה של המסך למשל ל480*640... ונמאס לי כל פעם לשנות את הרזולוציה בחזרה... יש דרך קצרה יותר לשנות רזולוציה למשל בפקודה מסויימת בהפעלה ואז אני יצור לעצמי פשוט קיצור דרך נוח ?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך HD4850 עשיתי ריסט למחשב וכשהוינדוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה : Uploaded with ImageShack.us הסרתי את הדריבר עשרות פעמים והתקנתי מחדש אבל כלום לא הועיל .. התקנתי Net framwork חשבתי אולי זאת הבעיה . ה- CIL CCC ועוד אחד מהתכונות ל ה - CATALYST לא מותקנים כראוי . DRIVER SWEEPER לא פועל גם אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להיפתח וגם הפעם הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. חוצמזה שאר התוכנות עובדות ללא כל בעיה.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש חברה כזו, שכחתי את שמה, שנותנת פיתרונות למצגותף תערוכות, וכאלה דברים. הם נותנים אפשרות להפעיל 3 סרטים (או יותר) במקביל כשכל סרט מוקרן על מסך אחר. מישהו מכיר את הדבר הזה? הם מאוד יקרים. איך אפשר לעשות את זה לבד?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI 4770 נאמר לי שיש מחסור בכרטיס הנ"ל מהחברות המובילות, אך הכרטיס של CLUB3D זמין. האם ההמתנה לכרטיס של GIGABYTE משתלמת או שאין הבדל בין החברות ואפשר לרכוש בראש שקט את הכרטיס הזמין של CLUB3D ? בכרטיסי מסך תמיד הלכתי על ASUS או GIGABYTE ולאחרונה על פי הביקורות גם HIS תפסה מקום של כבוד.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא מזמן שאלתי על בעייה שהייתה לי בדום 3 שהיו לי תקיעות מעצבנות אז התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס בחזרה והכל הסתדר ושיחקתי ב1280X1024 ברמת פירוט HIGH ופילטרים AA 4 ולא היו תקיעות בכלל עכשיו התקנתי את HALF LIFE 2 ושמתי ברזולוציה 1280X1024 והכל על HIGH וללא פילטרים ויש לי הרבה תקיעות. אז הורדתי את רמות הפירוט לרמה המומלצת שזב MEDIUM ןעדיין יש תקיעות, מה לעשות ומה גורם הבעיה?? בנוסף ללכך זמני התעינה ארוכים מדי והדיסק הקשיח שלי מרעיש מדי , יכול להיות הא הגורם לבעיות?? אני מבקש לקבל תשובה מקצועית ככל שניתן עם פירוט מקווה שלא מטריח אתכם תודה SHIMON1 המפרט בחתימה
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ברשותי ספק corsair vx450 ומתרוצצות לי מחשבות על שדרוג הכרטיס. מהו הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקנות במסגרת הספק הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס ויש בעיה בהעלאה של הוינדוס אני מקבל הודעה שאין לכרטיס מספיק חשמל, כי החיבור החיצוני של המתח לא מחובר. קיבלתי את הכרטיס ערום בלי שום כבלים ומתאמים. מי שמכר לי אותו אמר לי שאצלו זה עבד בלי לחבר את המתח החיצוני בלי שום בעיה. הלוח אם שלי הוא ASUS M3A78-EM. מעבר לזה יש את עניין יציאת הTV. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה, אין לי את המתאם שבא עם הכרטיס , יש לו יציאה עגולה 7 פינים שדומה לSVIDEO. חיברתי כבל SVIDEO לRCA, הגדרתי מצב CLONE רזולוציה בטלויזיה של 800X600, ולא רואים כלום. רעיונות ?
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כאשר גם הטלוויזיה וגם המסך מחשב מחוברים ביחד לכ. מסך אז שולי שולחן העבודה בטלוויזה נמטחים מעבר למסך, לדוגמא חצי המפס של ההתחל אני לא רואה. איך אפשר לסדר את זה? סידרתי את זה בהגדרות של הדרייוור אבל במשחקים זה לא תקף
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם, שידרגתי מכרטיס שתומך בDX10 לכרטיס שתומך בDX11. עכשיו, במשחקים כמו battlefield bad company 2 ועוד, שלא רואים אפשרות של בחירת DX בתפריט המשחק, האם המשחק מזהה את השינוי, ומשנה את ההגדרות?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש Gforce 9800GTX+ Twintech http://www.wikio.com/product/twintech-geforce-9800-gtx-accelero-twinturbo-179621.html יכול להיות שהספק כוח שלי לא מחזיק? יש לי ספק לא משהו Gpro p-4 500Watx12v
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג כרטיס מסך BFG 6800 במחיר טוב, הבעיה היא שהוא נמכר בגלל שהקירור התקלקל - כך נאמר ע"י המוכר. אין לי בעיות לקנות NV Silencer 5 Rev3 ב-160 ש"ח אם זאת באמת הבעיה. המוכר אמר שאת הכרטיס קיבל במתנה ממישהו בחו"ל, כששיחק במשחקים שהגיעו עם הכרטיס מסך הופיעו ארכיפקטים - כך נאמר ע"י המוכר. המחיר ממש טוב, גם עם ה-NV Silencer 5 Rev3 ואני פשוט מתפתה לקנות אותו. המוכר הסכים שאני אקח את הכרטיס לבדיקה אצל חבר משותף שבמקרה התגלה - מה אני יכול לבדוק כדי לדעת שהכרטיס אינו מקולקל והבעיה היא רק בקירור? בנוסף, אני רוצה לברר אם הכרטיס יהיה טוב למחשב כזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton Abit NF7-S GEIL PC3200 512MB WD 80GB SATA Sunshine 400W
-
- 15 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אנשים פה מקשקשים דברים סתם. אתם חושבים שאתם מבינים בכרטיסי מסך או במסכים ??? כול אחד פותח שירשור של מדריך לקניית"******" ובסוף המאמר אתה מבין שהבנאדם פה חוזר על דברים שכול אחד היה מבין ויודע גם מבלי לקרוא את המאמר.... זה כמו שקראתי לפני כמה ימים מאמר של איזה כתב אחד דודי גולדמן שחושב שהוא כתב מחשבים בעיתון ידוע והמליץ לאנשים איזה מחשב והסבר ככללי שבן אדם נורמאלי שלא מבין כלום יוצא עוד יותר מבולבל! ואותו דבר גם כאן! האין זהו פרום על תצוגה וחומרה ?????! אנשים לכול הרוחות תתעוררו שם! די לדבר כול הזמן על כרטיסים ומי יותר מהיר מהשני. את מי זה בכלל מעניין ????!!! טוב יש אנשים שזה מעניין אותם אבל הסיבה שבגללה אני מתעצבן היא שאני ועוד כמה אנשים שאלנו בכנות לגבי המלצות או שאלות ל…
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אבא שלי סיפר לי אתמול שלכל מכונית מרצדס יש בסוף אותיות שונות המראים את איכותו של הרכב,והאותיות האלה מאוד דומות לסיומי של כרטיסי המסך: XT=רמה גבוהה,בדרך כלל מאוד יקר XL=רמה גבוהה,בדרך כלל גם מאוד יקרה אך קצת מוחלשת מהXT GT=מכונית קלה,זולה וטובה וכאלה שרוצים ביצועים טובים במחיר נמוך. TD=דגם פשוט,פשוט מאוד וזול. LE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות SE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מעבד יחסית ישן i3 2100 עם כרטיס מסך 7770 שלא עובד טוב אם אני קונה EVGA GTX750Ti יהיה לי צוואר בקבוק או לא?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
נדפק לי המחשב הישן ואין לי מושג איזה כ.מסך זה בשביל להוריד לו דרייברים חדשים. בתהחלה לפני התצוגה של הbios עולה התצוגה הזאת של הכרטיס מסך מיד עם הפעלת המחשב מה שרשום זה : vga display adapter version 1.00 3dfx בsisoftware מצויין oem device : (121a)(0003( oem hardware : fun_0,ven_121,dev_003,rev_03 תמונות מפורטות של הכרטיס : http://planet.nana.co.il/asiavishar/1.jpg http://planet.nana.co.il/asiavishar/2.jpg בקשה תעזרו תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
והיה היה צריך להיות רשום 2048 כי יש לי 2 כרטיסי מסך 2*5840 וחלון גרפיקה שאני מנסה לעלות אז הוא אומר לי שאני על 1500 MB כי עברתי את היכולות שלי וזה לא הגיוני קניתי עכשיו מחשב והוא חזק מאוד כל משחק אחר טס עליו כיצד אני גורם למשחק לקרוא גם את הכרטיס מסך השני ? נגיד cod:ops ומאפיה 2 טסות עליו .
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-