עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ychamp,

חברה אני יכול להשיג 6200 64 BIT באותו מכיר של 9550 128BIT מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by anri,

איך ה 6800U של eVGA מבחינת ביצועים קירור OC ?? ו..האם הוא יותר טוב מהג'יגבייט ומהלדטק ?

• 18 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by ORANGEJUICED,

רציתי לדעת עם מישהו הזמין אחד מהכרטיסי שרשמתי ועם כן מתי וכמה זמן פנדה הזו**ת האלו אמרו שזה יגיע ?!?!? תודה..... ??? ???

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by shahar0592,

אני לא יודע איזה גירסה אני צריך או איזה כרטיס. כל מה שאני יודע זה שקיבלתי לידי מחשב ישן (מאוד) בעל מעבד 1600MHZ P4 ולוח asm58 mozart-2 ו-512 MB RAM . אם למשהו יש משהו להציע אני פה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  5. NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company. Nvidia G92s and G94 reportedly failing If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed u…

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by ruler,

כשאני מנסה להריץ 3dmark הוא רושם שאני צריך גירסה 8.1 אבל כרגע מותקנת לי 9.0 ואין לי מושג איך להסיר אותה. תודה לעזורים!

7. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

צריך המלצה למסך 17" הכי טוב שאפשר לקנות ב-עד 1000 ש"ח. תודה מראש, R.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  8. הספק מורכב במקום כונן הדיסקטים ומספק עד 300W לכרטיס-המסך, בזרם 25A על מסילת ה12V http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060228231307.html יהיה נחמד אם הוא יגיע עם ווסת מתח, לאוברקלוקרים שבינינו.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by elixvx,

תשמעו יש לי כרטיס מסך 260GTX אם 2 יציאות DVI ועוד איזה חיבור {טלויזיה? משהו עגול כזה} קיצר עד היום הוא היה מחובר למסך שלי {LCD 17 של LG} אם מתאם לVGA {הכחול} עכשו חיברתי אותו גם לLCD שלי 32 אינץ' של סמסונג וקניתי כבל DVI-HDMI חיברתי את שניהם לכרטיס והבעיה היא שכול פעם שאני בטלויזיה היא עושה מין צפצופים פצפוצים כאלה ממש חזקים כיאלו משהו מפוצץ בפנים אנ חושד שזה מהרמקולים {נסתרים הדגם הוא A450 סמסונג} אבל הקטע הוא שמתי שאני משתמש במחשב על הLCD שומעים בכלל מהרמקולים של המחשב עזרה מישהו?..

10. Started by Ninja,

אמממ אז ככה,עד היום עבדתי עם הכרטיס הנ"ל במהיריות של 400/1100 הוא אמור לעמוד בזה נכון? זו הרי אותה ליבה כמו של האולטרה. (גם עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL למשך שעה שלמה והבדיקה עברה בהצלחה ללא ארטיפקטים). עכשיו,שיניתי בדרייברים שלושה פרמטרים : AA Off =>AAX2 AF Off =>AFX2 Image Qualty -Qualty- =>Hige Qualty הרצתי בדיקת ארטיפקטים של חצי שעה ב ATI TOOL הייתה בדיקה נקייה,עברה בהצלחה. טמפרטורות - נותרו כמו שהן,ללא שינוי. 46 מנוחה,72 מאמץ. נכנסתי למשחק NFS-MW אני רואה מן נקודות צבעוניות בכניסה למשחק (איפה שבוחרים את הפרופילים למי שמכיר) וגם בזמני טעינה,בקיצור כשיש שחור על המסך אני מבחין בנקודות צבעוניות (ארטיפקטים ככל הנראה) אך במשחק הכל נקי. הורדתי OC לרא…

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by Schaap,

יש באמת הבדל בין Leadtek Quadro FX 570 256MB ‏(1070 ש"ח) לבין PNY NVIDIA Quadro FX 570 256MB 128-bit PCIE DVI Retail ‏(890 ש"ח) מלבד המחיר? תודה

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  12. קראתי כבר מדריכים ואני יודע בדיוק מה לעשות... אני רק לא יודע באיזה עפרון להשתמש איך בדיוק להשתמש בעפרון(איך בדיוק להעביר אותו על הקפקיטור) וכמה זמן(כמה התנגדות תיצור כל העברה, במילים אחרות כמה עשיריות-וולטים אני אקבל על כל העברת עפרון)? נדב

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  13. קניתי את Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 הקטע שהוא שזה התפשרות , במקום הHD8750 שתכננתי במקור לקנות . השאלה שלי זה יריץ משחקים כבדים ? הוא גם רק 1GB והיום הסטנדרט זה 3GB ..... אני יסתדר איתו בעידן של היום ? זה המעבד דרך אגב Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tra

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  14. שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  15. אהלן ברשותי המפרט שמפורט בצד ימין. לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך מGeforce 9800GTX+ לGeforce 250GS בכל אופן, לאחר שכרטיס המסך הקודם נשרף, הותקן במקומו כרטיס של ATI, והדרייברים של NVIDIA הוחלפו בCATALYST [מן הסתם] ולפני יומיים הכרטיס הוחלף ב-250GS. עם התקנת הכרטיס החדש, מחקתי את הדרייברים של ATI והתקנתי את הFORCEWARE בגרסאתו האחרונה. לאחר כמה נסיונות כושלים להתקין אותו את הדרייבר [תקלה בגרסאות האחרונות של NVIDIA שמחרבשות את ההתקנה, עיינו בדיון הרשמי של הדרייברים של NVIDIA כדי לקבל אינסייט על העניין], הצלחתי להתקין את הדרייברים. אומנם ביצועי הכרטיס באמת מתעלים על הכרטיס הקודם ואני לא סובל מבעיות ביצועים במשחקים, אבל שמתי לב לבעיה מוזרה שהתעוררה פתאום. יש בעיות ביצועים בווינד…

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by Radeon38,

שאלה קצת מעצבנת על בכל אני פונה לחברי הפורום אחרי שראינו את החידוש של ספיר בקירור החדש יותר ב 4870 הטוקסיק הרגיל עם הנחושת ובלי הנחושת ואחרי שכל כך הרבה חברות חיקו והוציאו עם מאווררים ופסיבי לזיכרון וכדומה מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל ה4870 הדואלי ממשיך לצאת מפגר בכל הסיפור הזה?????? ראיתי עכשיו ביד 2 של האתר 4870 כפול ליבה למכירה אבל קירור רפרנס שכל כך אוהבים להשמיץ אותו פה מבחינת רעש ויחס עלות תועלת גרוע. האם חברת ספיר לא היתה יכולה להוציא גם לכפול ליבה קירור מעולה כמו הטוקסיק????? למה בכרטיס על ממשיכים במסורת ולא מטמיעים חידושים ונדבקים לגוף קירור הרגיל ולא מנסים חידושים???? ראיתי את הטוקסיק 1 גיגה חצי גיגה והם בעלי קירור מדהים.איפה השכל של מהנדסי ספיר היה שה…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by klips,

שלום אני צריך דעה ודיאגרמה שמוכיחה מה עדיף יותר כרטיס מסך 9800GT X2 SLI או HD4870 ??? למסך 22 אינץ?

• 14 תגובות
    • 863 צפיות
  18. זה בעיה של חבר שלי... כרטיס מסך GF 4 MX 440..!! אז זה מתחיל ככה.. הTV שלו (לפי מה שהוא אמר)...היא NTSC...אמרתי לו שישנה את פורמט הצפיה לכל מה שרשום שם..!...כאילו שיעבור אחד אחד....וזה עדיין נשאר לו שחור לבן...יש איזה פתרון??

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by dad11223,

לא משנה איזה חברה... ועוד שאלה האם ג'פורס 9800gtx חזק יותר מ ראדאון 4850 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  20. אני מקווה שזה לא פלצני מידי אבל... יש משחקים ישנים מסוימים שהיציאה מהם לא תמיד בדרך מסודרת אז הם משנים לי את הרזולוציה של המסך למשל ל480*640... ונמאס לי כל פעם לשנות את הרזולוציה בחזרה... יש דרך קצרה יותר לשנות רזולוציה למשל בפקודה מסויימת בהפעלה ואז אני יצור לעצמי פשוט קיצור דרך נוח ?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by nivster,

שלום לכולם! יש לי Geforce2 MX400, על Athlon XP1700. אני מקבל ב-3dMark2002SE ציון של 4400 בערך. אני רוצה להחליף את הכרטיס במשהו יותר חזק, בתקציב של עד 700-800 ש"ח. יש המלצות??

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  22. יש לי מחשב כזה -- AMD X2 3800 1 GB זיכרון 6600GT 256 PCI EXPRESS השאלה שלי היא כזאת .. האם שווה לי להחליף את הכרטיס המסך הנוכחי שלי ל7900GT כשאני מוסיף 1200 שקל .. ?

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by rivking,

בערך ב4-5 חודשים האחרונים עזבתי את כל החומרה ומשחקים וכל זה עכשיו משהו בי רוצה לחזור לזה והכל אז חשבתי שלכבודה החזרה ניתן שידרוג קטן.. יש לי X1950PRO שמוצע למכירה כבר מהעכשיו כי לדעתי הוא כרטיס ממש טוב עשה את שלו אבל הגיע הזמן להתחדש כי בואו נדבר תכלס הוא כבר לא מצליח לתת יותר מ30FPS בהרבה משחקים של היום בהגדרות שזה מה שאהבתי בו לפני כמה זמן שהוא נתן ביצועים בינונים+ בהגדרות גבוהות... עכשיו יש פה שלל בעיות: מה בקשר למעבד שלי? כמה הוא "יחנוק" את ה-9600GT או את ה8800GT שאני אקנה..? יש לי משהו כמו 1200 שקל להשקיע בכל העסק שזה ספק כח+כרטיס מסך ואיזשהו מעבד זול שאפשר להרביץ בו OC רציני תודה לכל העוזרים והמייעצים השאלה הגדולה פה איזה כרטיס מסך כדי לקחת בימינו? לכל המשחקים הבאים…

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by shimon1,

לא מזמן שאלתי על בעייה שהייתה לי בדום 3 שהיו לי תקיעות מעצבנות אז התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס בחזרה והכל הסתדר ושיחקתי ב1280X1024 ברמת פירוט HIGH ופילטרים AA 4 ולא היו תקיעות בכלל עכשיו התקנתי את HALF LIFE 2 ושמתי ברזולוציה 1280X1024 והכל על HIGH וללא פילטרים ויש לי הרבה תקיעות. אז הורדתי את רמות הפירוט לרמה המומלצת שזב MEDIUM ןעדיין יש תקיעות, מה לעשות ומה גורם הבעיה?? בנוסף ללכך זמני התעינה ארוכים מדי והדיסק הקשיח שלי מרעיש מדי , יכול להיות הא הגורם לבעיות?? אני מבקש לקבל תשובה מקצועית ככל שניתן עם פירוט מקווה שלא מטריח אתכם תודה SHIMON1 המפרט בחתימה

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by -Maoz-,

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... חשבתי על אלו: Avermedia AverTV Box3 External Pinnacle Studio PCTV Leadtek Winfast DV2000 התקציב שלי עוד עד 1000 שקל,אז אני לא יודע כי הכי יקר משלושתם עולה 800 שקל.. אם יש כרטיס שהוא יותר טוב משולשתם בבקשה תגידו (כמובן בתקציב שלי). ואם אתם אומרים שלא שווה לקנות בארץ ושווה לי לקנות בניו יורק...אז איזה כרטיס כדאי...(אם יש בכלל כרטיס שיש שם ופה אין והוא שווה בהרבה..וכדאי לקנות אותו). תודה רבה לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.