כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הינה המפרט: מעבד: E8400@ 3.60 זיכרונות : G SKILL 800MHZ 4GB כרטיס מסך: HD4870 1GB club3D ספק כוח : ENERMAX 525W לוח אם: DFI LANParty DK P45-T2RS ו קירור מים של sliver knight cpu water cooler משתלם לעשות בכלל ?? אחי גר עכשיו בחול והוא יקנה לי מישם.. את הכרטיס.. עכשיו השאלות הם: שווה לעשות בכלל CF? הלוח הזה טוב ל CF? האם הספק יחזיק? אין צוואר בקבוק ?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
למחשב המיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים קלים, (אני לא גיימר...) אני יכול להשיג אחד מ-2 כרטיסי המסך הללו במחיר של כ-230 שח.האים הם זהים בביצועים או אחד מהם עדיף? Sapphire ATI Radeon HD5450 1024MB PCIe DDR3Sparkle GeForce 9400GT 512MB DDR2 SF-PX94GT512U2LP-HP תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לקחתי כרטיס מסך פשוט כדי לא לעבוד עם ההלחמה שעל הלוח באופן זמני עד שאני אקנה משהו חזק יותר . שאלה ? 8400GS הוא ברמה של X3100 ? או X4500 ? למשחקים אין מצב ? CALL OF DUTY
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי את Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 הקטע שהוא שזה התפשרות , במקום הHD8750 שתכננתי במקור לקנות . השאלה שלי זה יריץ משחקים כבדים ? הוא גם רק 1GB והיום הסטנדרט זה 3GB ..... אני יסתדר איתו בעידן של היום ? זה המעבד דרך אגב Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tra
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע זה קרה לי אז ניקיתי את המחשב וזה הסתדר לזמן מה, עכשיו זה חזר שוב ולא נעלם. אני מבין שהכרטיס מסך גסס וכעת מת. אני מחפש תחלופה עד 800 ש"ח בערך. יש לי: Intel Quad Q6600 2.4GHz 4 ג'יגה זיכרון לוח Gigabyte P35-DS3 בגדול חשוב לי שתהיה ריזולוציה גבוהה1920x1600 , אני עובד עם 2 מסכים לפעמים אז שיהיו 2 DVI. מידי פעם משחק Battelfield לא על ריזולוציה מטורפת עם הגדרות בינוניות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שאלה קצת מעצבנת על בכל אני פונה לחברי הפורום אחרי שראינו את החידוש של ספיר בקירור החדש יותר ב 4870 הטוקסיק הרגיל עם הנחושת ובלי הנחושת ואחרי שכל כך הרבה חברות חיקו והוציאו עם מאווררים ופסיבי לזיכרון וכדומה מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל ה4870 הדואלי ממשיך לצאת מפגר בכל הסיפור הזה?????? ראיתי עכשיו ביד 2 של האתר 4870 כפול ליבה למכירה אבל קירור רפרנס שכל כך אוהבים להשמיץ אותו פה מבחינת רעש ויחס עלות תועלת גרוע. האם חברת ספיר לא היתה יכולה להוציא גם לכפול ליבה קירור מעולה כמו הטוקסיק????? למה בכרטיס על ממשיכים במסורת ולא מטמיעים חידושים ונדבקים לגוף קירור הרגיל ולא מנסים חידושים???? ראיתי את הטוקסיק 1 גיגה חצי גיגה והם בעלי קירור מדהים.איפה השכל של מהנדסי ספיר היה שה…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לא מצאתי להורדה! אבל מהאתר של ATI לא מGURU ואחרים! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני צריך דעה ודיאגרמה שמוכיחה מה עדיף יותר כרטיס מסך 9800GT X2 SLI או HD4870 ??? למסך 22 אינץ?
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני קונה מסך 22", רציתי לשאול עד כמה אני אוכל לשחק עם הרזו' ולהוריד אותה לאחת פחות מ 1650*1080, אני מתכוון לזאת המקבילה ל 1280*1024 ברחב, המשחקים תומכים בכזאת רזו' בד"כ ? אני יודע שיש הרבה משחקים שאני אצליח להריץ על 1650*1080 אבל למשחקים היותר כבדים, תיהיה לי בעיה ?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זה בעיה של חבר שלי... כרטיס מסך GF 4 MX 440..!! אז זה מתחיל ככה.. הTV שלו (לפי מה שהוא אמר)...היא NTSC...אמרתי לו שישנה את פורמט הצפיה לכל מה שרשום שם..!...כאילו שיעבור אחד אחד....וזה עדיין נשאר לו שחור לבן...יש איזה פתרון??
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=230669&highlight=crucial יש אמת בסיפור הזה? Radeon X1900 XTX 512MB ב 2050 שקל
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
חלק אומרים פה שאין הבדל בין הכרטסים מבחינת תצוגה וצבעים וזה תלויי במסך זה לא נכון היה לי כרטיס HD4870כפול ליבה שהייה על בהירות 1/3יותר מהברירת מיחדל ועכשוו יש לי XFX HD 7970 והתמונה הרבה הרבה יותר בהירה ובוהקת שלה היה ניתן לראות כלום באינטרנט זה ממש מפריע לעניים ואז הורדתי1/3 מהברירת מחדל ועכשוו זה יותר נורמלי גם הצבעים הרבה הרבה יותר משופרים ויפים מאוד גם אכות הטקס שופרה הרבה יותר שהמסך דל שלי לא חדש דגם Dell 2408WFP :-) עכשוו יש לי מסך חדש משופר כמה שיפרו את עוצמת התצוגה לפחות פי שתיים אפלו יותר מדהים
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כתבה על המנוע הגרפי אנריל 3 www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2918963,00.html מישהו יודע מתי כרטיסי מסך עם 1 GB זיכרון אמורים לצאת? אני לא רוצה שיהייה מצב שבעוד שנה וחצי אני לא אוכל לשחק ;D ועוד משהו: דרוש מעבד של 3GHZ כדי להריץ את המנוע הגרפי הזה... אינטל תשיב לעצמה את הכתר של "המעבד הכי טוב למישחקים"?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע לפני קנייה של כרטיס מסך חדש. לצערי הקנייה היא לא בגלל שאני רוצה אלא בגלל שיציאת ה S-VIDEO של הכרטיס הנוכחי הפסיקה לעבוד... דבר שקרה לי 3 פעמים עם ה 7600GT עם כרטיסים שונים שהחלפתי כל עוד הייתה לי אחריות. עכשיו נגמרה האחריות ואני חייב לקנות חדש. שאלה ראשונה לגבי מה שכתבתי - זה נורמאלי שיציאת S-VIDEO תיהרס 3 פעמים בשנה?? אולי אני עושה משהו שאסור ושורף אותה? אני לא רוצה להרוס את הכרטיס החדש שאני אקנה. לגבי הכרטיס החדש אני מתכנן לקנות את ה 9600GT שמבחינת מחיר וביצועים נראה לי מתאים. אני בעיקר רואה סרטים בטלווזיה שמנוגנים במחשב אבל גם רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים מדי פעם.. ברור לי שהכרטיס הזה הוא לא חיה רעה אבל אמור להספיק לרוב המשחקים הצורה כזאתי …
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני אסביר את הכותרת שלי כרגע התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 2100 ש"ח בערך מה שאומר 8800GTS 640.. כרגע הדרישות שלי למשחקים הם שמשחקים כמו פיפא כרבון (ומה שמשנה קצת את הסיפור) FSX ירוצו טוב ברזולוציה הטבעית של Dell 2007WFP. האם כדאי לקנות עכשיו RADEON X1950PRO (או משהו בסגנון שעולה בואו נגיד בין 900-1100 ש"ח) ועוד שנה לשדרג לכרטיס מסך אחר.. עוד שנה לא יהיה לי שוב תקציב של 2100 ש"ח אלא יהיה את ההפרש שזה בערך 1100 + חריגה של נגיד 200-300 ש"ח. השאלה היא אם שווה להמתין ולקנות עוד שנה כרטיס ב1300 ש"ח או לקנות היום 8800GTS 640.. שלא יקרה מצב שאני אקנה היום RADEON X1950PRO ועוד שנה אני אקנה ב1300 ש"ח את ה8800GTS 640 כי זאת טיפשות טהורה אשמח לתגובות
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
משהו פה לא מסתדר לי הכרטיסי מסך חמים ואין עליהם טיפת עומס כי המחשב חדש ואין לי עוד כלום על המחשב מדובר ב Twintech 9600Gt XT OC edition בSLI נכנסתי לATITool ובהתחלה הוא הראה לי 49 מעלות עכשיו כשנכנסתי עוד פעם הוא אמר לי להפעיל את התוכנה כאדמיניסטרטור כי הדרייברים משתמש בתקשורת עם ההארדווייר שלי.. משהו כזה הפעלתי סתם לראות עכשיו את המבחן 3D שיש שם וזה נותן לי 615FPS קיצר עכשיו זה בכלל לא מראה לי את המעלות ולא מראה לי כלום בגלל ההודעה הזאת על הדרייבר... ועוד שאלה.. כשהתקנתי את הדרייברים אז לא היה SLI לסדרה 9.. היה ל7 ול8 התקנת SLI קיצר המוכר בחנות אמר לי שהוא פתר ת'בעיה והתקין ת'כרטיסי מסך ושהם עובדים כSLI איך אני יכול לדעת בוודאות שהכרטיסים עובדים בSLI?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מחפש מסך (כמו שהבנתם כבר) LCD 17". עכשיו אני מחפש את המסך הטוב ביותר שיש למשחקים ובעצם המסך הטוב ביותר. צריך שיהיה גם מחיר סביר נורמלי לא ב4000 ולא מחירים אסטרונומים כלומר המסך שהכי טוב, יעיל ושווה, מבחינת מחיר שיש היום בשוק. תודה על העזרה, אורי.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (מכיוון שהוא פשוט גרוע) אבל הבעיה שהתקציב שעומד לרשותי הוא רק 500 ש"ח ולפי מה שבדקתי הכרטיס היחידי שעומד בגבולות תקציבי הוא GF4 MX440 ולפי מה שראיתי באתר זהו כרטיס לא ממש טוב... אז תמליצו לי לי בבקשה על איזשהו כרטיס שעומד בגבולות תקציבי בבקשה (ממש חייב כרטיס חדש) ??? ???
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=297267 משיהו יכול לבדוק אם זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://ati.amd.com/support/driver.html בנתיים לא שמתי לב לשינויים בביצועים באף אחד מהמשחקים שלי..
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס במנוחה על 70-80 מעלות במאמץ על אזור ה100 מעלות קירור פסיבי. ניסיתי להתקין כמה דריברים ובכולם המעלות ככה. יש משהו שלא עשיתי נכון? על כמה הכרטיס הזה אמור להיות? לא מצאתי את המידע הזה =\ אשמח לדעת אם יש צורך מיידי לממש את האחריות או שיש משהו לעשות... תודה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות ? אני כבר לא יודע מה לעשות ....
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לפני 22 יום הוציאה ATI דרייברים בגרסאת הקאטליסט 3 לכרטיסים אשר נבנו על ידה. היום הוציאה ATI דרייברים מבוססים אותה גרסא לכרטיסים מבוססי ATI עם תמיכה מלאה לDIRECTX 9. הערה: לבעלי ווינדוס XP - הדריייברים הם WHQL מלאים. אני התקנתי אותם על הווינדוס XP שלי עם הHercules r9700 והוא עובדים מצויין.... הולך לעשות עכשיו 3dMark.....
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-