עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=297267 משיהו יכול לבדוק אם זה עובד?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Mitsubishi Diamond Pro 930SB or Mitsubishi Diamond Pro 930SB-BK (Black) או אותו מסך בדיוק רק על השם של נק NEC MultiSync FP912SB עכשיו יש אופציה גם ל Viewsonic P97f+SB לא מייצרים את חלקים וזה בעיה. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מכיר מישהו שמוכר אנא תגידו לי... תודה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  3. https://www.newegg.com/global/il-en/p/pl?d=3070 או לדגם ספציפי אז https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3070-08g-p5-3751-kr/p/N82E16814487528?Description=3070&cm_re=3070-_-14-487-528-_-Product כנראה שלא ישאר לעוד הרבה זמן

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by marking,

כמובן שיש את הטכנולוגיות האלו בכרטיסים החדישים, אבל מה זה AP? ומה ההבדל בינו לבין AA? ומה יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by DeshDesh,

היי. קניתי מחשב חדש, אך כרטיס מסך Sapphire dual-x r9 280x משומש מTMS. התקנתי דרייברים והכל מאתר היצרן כשורה, אני עם המחשב כשבוע, והספקתי לשחק call of duty ו battlefield 4 בcall of duty בערך בין חצי שעה- לשעה של משחק, אני פתאום מקבל מסך שחור וזה נתקע שם. גם כשאני מנסה להיחלץ חזרה לוינדוס עם מקשים אני לא מצליח. רק ריסט למחשב עוזר. בBF4 זה קרה לי רק פעם אחת, אחרי מספר שעות משחק. האם בוודאות זה מראה על בעיה בכרטיס מסך? התקנתי דרייברים 14.4 מהאתר של AMD והתקנתי דרייברים לכרטיס קול מהאתר של הלוח אם. חשוב לציין שאני לא חווה האטה במשחק אך המאורר של הכרטיס מסך מאוד רועש לאורך כל המשחק. בנוסף, כאשר חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי לכניסת חשמל של הכרטיס את החיבורים הבאים: 6 + 2 מכבל אחד…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  6. שלום, אני משתמש במחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (M2A-VM HDMI, ואני רוצה לצפות על מסך הטלוויזיה בסרטי HD הנמצאים בכונן הקשיח שלו, ולעשות זאת תוך שימוש בכבל HDMI. הטלוויזיה שלי היא מסוג LCD מתוצרת טושיבה פי42CV 501, יש בה שתי כניסות HDMI. לצערי, ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב ע"י חיבור ה- HDMI המובנה בלוח, אך ללא הצלחה. (ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות הגדרות בביוס, להתקין PowerStrip) יש לציין שדרך חיבור ה-VGA הסטנדרטי ניתן להעביר וידאו מהמחשב לטלוויזיה ללא בעיה. אשמח אם תמליצו לי על על כרטיס מסך (PCI-E) מתאים עם כניסת HDMI, שלא יהווה בעיה בין חיבור המחשב לטלוויזיה. תקציב 200 - 300 ש"ח תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by iveco,

אני מנסה להתקין ביוס חדש עדכני בכרטיס מסך HD 5770 אבל יש רשימה ענקית ב TECHPOWERUP של ביוס אני לא יודע מה לבחור ? זה הכרטיס שלי : הגירסה של הביוס של הכרטיס 012.020.000.015.034761 יש רשימה של ביוסים מה לבחור ? את הכי עדכני 850/1200 ? יש רשימה ענקית : https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=AMD&manufacturer=Sapphire&model=HD+5770&version=&interface=PCI-E&memType=GDDR5&memSize=1024&since= זאת הגירסה הכי עדכנית שראיתי 012.020.000.048.000000 להתקין אותה ?

8. שלום לכם אני צריך למצוא שני מסכים במחירים הכי זולים שאפשר: Lg LCd 1730 אחד 17 אינץ' והשני 19 אינץ'. כמה שיותר מהר.... - תודיעו לי איפה אני יכול לקנות... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  9. Started by EagleX2,

שלום. ביום שלישי אני מתכוון לקנות (סוף סוף) את המחשב. רציתי לדעת האם כדאי להשקיע בXT (האם זה ישמש אותי טוב לזמן ארוך) או האם לקנות את ה PRO ולחסוך קצת כסף וככה אני אולי יחסוך מספיק כסף ויקנה בעתיד (הקרוב או הלא קרוב באמת אשמח לדעת מתי אמור להכנס ה pciexpress) כרטיס שמבוסס על ה PCI-X (וכמובן גם לוח אם שיתאים) בתודה מראש הפישפש שאהב לאכול מישמש

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  10. גם ללא קבלת פרטים חדשים מ-NVIDIA, נראה כי היצרניות השותפות שלה מתכוננות במרץ להצעת כרטיסי הגיימינג המתקדמים והיקרים ביותר שנראו כאן מאז ומעולםלכתבה

11. כמה נקודות : 1. עדיף מKSP ( פשוט אני הולך מחר לקנות כי זה דיי דחוף לי וזאת החנות הנורמלית היחידה ליד הבית שלי) 2. אם יש GF8 ל AGP ? ( משהו זול פשוט מעדיף כרטיס עם תמיכה בטכ' החדשות)

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  12. ????

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  13. אני רוצה להעביר את ערימת קלטות הוידיאו הישנות למדיה דיגטלית. לשם כך אני רוצה כרטיס וידירו נורמלי שיבוא עם תוכנת עריכה בסיסית כך שאוכל להכין מצגות וסרטי וידיאו (וגם לשלב סאונד עם אפשר). מה מומלץ במחיר סביר? (ניסיתי איזשהוא התקן חיצוני זול של USB שממש לא עבד ואני רוצה משהו טוב) כמו כן האם יש כרטיס שמשלב את היכולות הנ"ל יחד עם יכולת עיבוד גרפיקה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  14. אני מסתכל על כרטיס המסך שלי: http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=ATI&ordercode=CGAX-PX76TVD&show=&p=&filter= ואני רוה שמונה בקטגוריה הזאת... מה זה? ומה זה Ramdac?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  15. שלום, יש לי כרטיס מסך- sapphire 7850 HD, שמחובר כבר למחשב. ובמחשב הישן יש לי nvidia 9500GT; עכשיו חיבור שני הכרטיסים בcrossfire אפשרי? כלומר, אם שימוש בשני הכרטיסים ישפר את ביצועי גרפיקת המחשב? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by fx-57,

האם הדבר אפשרי? כי הבנתי שAGP 1/2X הם 0.8V. וAGP 4/8X הם 1.5V. [glow=red,2,300]בולשיט או אמת?[/glow]

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי אצלי במסך קיימות 2 יציאות. אחת של DVI ואחת של VGA . אם אני קונה כבל של DVI to HDMI ואז מחבר את המסך לכרטיס המסך (עם החיבור של ה HDMI) יחול שינוי באיכות ? זו שאלה גם כללית יותר בנוגע לשימוש לכבלים ומתאמים כאלו ואחרים ... תודה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי לא מזמן רדון 9800 פרו והוא עבד לי פיצוץ עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וקיבלתי 5125 אם המפרט שלי שזה בסדר לפי מה שהבנתי והיום סתם הפעלתי את הבנצמרק השני Battle of Proxycon והוא פעל כמו שהיה לי את הגיפורס ובדקתי שום פילטרים לא עבדו ממש כלום זה מוזר הפעלתי כמה פעמים את הבנצמרק בבדיקה הזאות וזה כול הזמן על איזה 12 פריימים

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by jy2k,

כפי שידוע בעוד כמה חודשים יוצא דיאבלו 3. ברשותי GTS 250 של NVIDIA. וברצוני לדעת האם מומלץ לשדרג ואם כן אשמח להצעות. תקציב של עד 500 שקל. אני יודע שהשאלה מפגרת בהינתן שלא ידוע עדיין מה דרישות המשחק. אבל בטח אפשר להשוות למשחקים אחרים ולדעת?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by cockpit,

(מנהלים אפשר למחוק את ההודעה הקודמת בבקשה) לאחר חיפוש וסקירה צמצמתי את האפשרויות למספר כרטיסים, אשמח לקבל את דעתכם בנושא: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 : N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ב836 ש"ח GIGABYTE HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1090 ש"ח GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב920 ש"ח Zotac GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E ב870 ש"ח ‏ASUS HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1240 ש"ח Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב940 ש"ח Sapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1060 ש"ח כפי שאתם רואים, ההתלבטות כאן הינה בעיקר בין 512MB ל1GB, בין החברות השונות …

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה 4 מ.אקס420 64 . עכשיו בקשר לג'יפה FX6600 בתקציב של 750 שקל אפשרי למצוא ? לא לשכוח זה בתקן AGP שיהיה חברה טובה , זכרונות מהירים , וקירור טוב ... טוב עד כאן תודה רבה לעוזרים ל"ט !

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by natan84,

מחולק לרייטינג של תמורה לכסף במשחקים ובטסטים סינטטיים, ולרייטינג פרספקטיבה במשחקים ובטסטים סינטטיים. http://ixbtlabs.com/articles3/i3dspeed/0910/i0910-video-p3.html שימו לב שזה לפני 430 של NVIDIA ולפני סדרת 6000 של AMD.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by Dr.K2,

שלום רב, ברשותי מסך PF של חברת MAG בין שנתיים. כשתדר הרענון עומד על 75 או יותר, המסך מצפצף עם הופעת רקע לבן. יותר שטח לבן-צפצוף יותר חזק. זוהי תקלה או הגדרה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. קניתי היום מסך LCD חדש SAMSUNG 730B. חיברתי אותו אבל יש לי כמה בעיות: א. הכל נראה בהיר מדי. ב. לא הצלחתי להתקין את הדיסק שבא עם המסך, כל פעם שהכנסתי אותו הוא פשוט פתח לי חלון אינטרנט ולא עשה כלום. ג. בסרטים התצוגה כהה קצת. ד. בתיקיות נניח, כל התיקיות נראות בהירות ומגעילות. ה. אני לא מצליח לעשות את אפשרות הAUTO ADJUST, זה אומר לי שזה לא זמין. הערות- אני ברזולוציה 1280X1024 בקצב רענון של 75HZ. על 60 זה נראה יותר גרוע... איך אני מסדר את הבעיות הנ"ל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by law89,

היי שאלה בנוגע לכרטיס מסך מובנה - אני מבין שהוא לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. מה הוא כן מסוגל להריץ? משחקים מאיזה שנים בערך?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים