עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Big_Guy7,

אני מתכנן קנייה של מחשב נוסף לבית, ומנסה לחסוך כמה שיותר בתקציב. בקשר לכרטיס המסך, המטרה היא לקחת כרטיס עם ביצועים סבירים במחיר נמוך, עם יכולות OC טובות - עם קירור הסטוק שלו, שישמש למשחקים קלים. אני משער שהתקציב לכרטיס ינוע בין 200 ל 350 ש"ח, בכוונה להגיע למחיר זול ככל האפשר. עבר הרבה זמן מאז שהיה לי זמן להתעסק ברכיבים חדשים ומחירים, ולכן אני צריך המלצה טובה לכרטיס תודה מראש

2. Started by amirw6,

שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס של MSI ובוא הוא שונה מאחרים האם הוא מומלץ והאם יש הבדל גדול בינו לבין אותו כרטיס מחברה שונה ואם כן כמה זה ישפיע? תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  3. אז ככה אני קצת חלוד בעיניין... מה יש חדש??.. מה הכי משתלם בסכום הנל... מה יש ל ATI ומה יש לNVIDIA להציע... כרגע יש לי 7600GT אז אני רוצה משהו שיראה לי שיפור ניכר... את המפרט אפשר לראות למטה והוא לא מעודכן..לוח אם של גיגהביט G31..נראה לי..(קיצור על אותו סגנון של האביט שהיה לי) מארז+ספק כח של אנטק FUSION... (ראיתי גם 8800GT עם גיגה)

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  4. משומה בהתחלה היתה לי בעיה לא יודע אם זה היה קשור במעבד או בכרטיס אבל בסוף אחרי שיחקתי בOC של המעבד זה הסתדר בכול מקרה קבלו תוצאות סטוק לכרטיס קודם כול מפרט: INTEL 805 2.66GHZ@3.77 ASUS P5LD2 SUPER TALENT DDR2 512MBX2 533MHZ 7600GT ותגידו לי אם זה טוב ? איך הכרטיס? וזה בלי OC

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  5. זה משמיע ציצוף רווח ואז 3 צפצופים ברצ מה זה יכול להיות תעזרו בבקשה זה דחוף

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by stam,

בס"ד שלום לחברי הפורום ! יש לי שאלה עקרונית: במידה והמחשב שלי לא "מעלה" משחקים מסוימים,או שכן מעלה אך המשחק מתנהל באיטיות מזעזעת מהו הגורם הזיכרון הכללי או הכרטיס מסך??? כי יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך פשוט בעל 64 מגה זיכרון ואני רוצה לדעת מה להחליף זיכרון או כרטיס מסך???

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  7. הספק מורכב במקום כונן הדיסקטים ומספק עד 300W לכרטיס-המסך, בזרם 25A על מסילת ה12V http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060228231307.html יהיה נחמד אם הוא יגיע עם ווסת מתח, לאוברקלוקרים שבינינו.

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  8. צריך המלצה של כרטיס של NVIDIA במחיר של 1000-1500 תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  9. יש לי DVD עם יציאת VGA במשרד. יש לי גם LCD 32 אינץ, שמחוברת אליו. המטרה היא לראות גם ב 32, וגם ב 2 מסכי 19 שרכשתי, של חברת דייהו, במחיר זול -999 שקל. (הצגת סרטים ותמונות בקיר במשרד להפקות). רכשתי מפצל אקטיבי, ל 4 VGA עם מגבר. הבעיה: המסכים לא מראים תמונה דרך ה DVD בחיבור ל VGA. ניסיתי כבר את ההגדרות ב DVD, כי ב 32 אינץ יש תמונה. בבדיקה במסכים שלי בבית, של VIEWSONIC זה עובד. הלכתי לחנות, והם חיברו לעוד 2 מותגים- רק אחד עובד, סמסונג, אבל עולה 1800 ואין מטרה לרכוש 2 כאלה יקרים. מישהו יודע מה הבעיה שבחלק זה עובד ובחלק לא? אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by yosi yosef,

יש לי לוח אם SLI ואני מיתלבט בין רכישת שתי כרטיסים 6800 GS או 7800GT אחד

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  11. יש לי את הכרטיס מסך הזה Gigabyte GF 6600 128bit 256Mb http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה? קיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך כבל שמתחבר לכרטיס ומפצל ל4 חיבורים: svidout (אני חושב שזה s-video out) y pr pb\av בשביל מה כל חיבור? תמונה של המפצל (מצטער על האיכות): http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200512021453584759&id=200512171803585692&user=tomer0074

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by H3zi,

התגלגל לידי כרטיס מסוג GIGBYTE Radeon 9200 יש לי במחשב MSI GF FX5200-T128 בדקתי את שניהם ב3dMARK03 לרדאון יצא 1200 ולאנוידיה יצא משהו בסביבות 1050 כאמור הרדאון מראה ביצועים יותר טובים אבל נראה לי שהאנוידיה אמור להיות יותר טוב לא? אגב למישהו יש מושג מה המהירויות ליבה ומהירויות זיכרון של שניהם?

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by shefi,

מה זה החיבור הזה? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by mb74ever,

אהלן חברה, אני צריך שתעזרו לי למצוא את הכרטיס המשתלם ביותר עד 700 ש"ח. הכרטיס צריך להיות בתושבת AGP מצאתי את הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15235 שנראה טוב במיוחד ועוד של MSI, למרות שהצ'יפ יחסית מיושן נראה לי מחיר טוב לכרטיס חזק. ומישהו פעם הציע בפורום פה את זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9475096&g_kind=0 אבל הוא מוחלש אז לא יודע אם משתלם.. יש לכם המלצות אחרות? תודה לעוזרים.

15. יש לי רדאון 9500 פרו 128 מ"ב..עכשיו אני יודע שבעזרת הדרייברים של אומה אפשר להפוך אותו ל9700 האם זה נכון? ובמה זה כרוך? אני צריך לפרוץ את הביוס שלו או שזה רק soft mod? הכרטיס יתחמם יותר לאחר מכן? כי גם ככה הוא דיי מתחמם לי לפעמים...

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by clown,

אני מחפש נואשות אחד עם 128bit, הבנתי שזה עדיף מאשר יותר זיכרון... אבל מה בקשר לסוג הזיכרון? כלומר אם זה DDR2 ולא DDR? אם יש למישהו דגם מומלץ, משהו ספציפי, אני אשמח. ואם יש אפילו לינק לחנות שמוכרת אותו, אני מוריד את הכובע. תודה.

• 15 תגובות
    • 850 צפיות
  17. אחרי שניסיתי לצרוב ביוס והצריבה לא הצליחה, עשיתי ריסט למחשב והמסך לא קיבל אות מהכרטיס מסך . העברתי את הבורר של הביוס של ה- 7950 לביוס השני, ביוס הגיבוי . עכשיו הכל עובד כמו שצריך אבל אני שואל את עצמי מה עם הביוס הראשון ? איך אני מתקן\מסדר\משחזר אותו למצב תקין ?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

לא רק הנשיא האמריקאי צריך להתמודד עם הפצתן של ידיעות שגויות ברחבי העולם - גם מפתחות של כרטיסי מסך אינן חסינות לתופעה לכתבה

19. שלום לכולם, עדכנתי ל 8.1 ואני תוהה אם יהיה שיפור בביצועי המשחקים הקרובים כמו BF4 ו Batman וכו' שיבואו עלינו לטובה. האם כרטיסים שתומכים ב DX11 ׁ(כמו שלי למשל - GTX 680 ) יוכלו להנות משיפורים המדוברים ? יש את הסרטון של MS הזה שמדבר קצת על הביצועים שהצליחו להגיע אליהם :

20. Started by lg,

מה הציון המקסימלי שקיבלתם בהרצת 3DMark2001 SE על לRADEON 9700 PRO? ללא OC האם 12200 זה סביר אני מדגיש ללא OC

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by alexrta,

אני מאוד רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (מכיוון שהוא פשוט גרוע) אבל הבעיה שהתקציב שעומד לרשותי הוא רק 500 ש"ח ולפי מה שבדקתי הכרטיס היחידי שעומד בגבולות תקציבי הוא GF4 MX440 ולפי מה שראיתי באתר זהו כרטיס לא ממש טוב... אז תמליצו לי לי בבקשה על איזשהו כרטיס שעומד בגבולות תקציבי בבקשה (ממש חייב כרטיס חדש) ??? ???

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  22. ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. לפני 22 יום הוציאה ATI דרייברים בגרסאת הקאטליסט 3 לכרטיסים אשר נבנו על ידה. היום הוציאה ATI דרייברים מבוססים אותה גרסא לכרטיסים מבוססי ATI עם תמיכה מלאה לDIRECTX 9. הערה: לבעלי ווינדוס XP - הדריייברים הם WHQL מלאים. אני התקנתי אותם על הווינדוס XP שלי עם הHercules r9700 והוא עובדים מצויין.... הולך לעשות עכשיו 3dMark.....

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by eladbu,

:קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש! :

25. Started by the flying sanwich,

לפני שנה בערך קניתי את ה HERCULES 3d PROTHET 3 TI-500... והכל טוב ויפה! לאחר כמה זמן המחשב שלי התחיל להתקע או לעלות ממש לאט במהלך המסך פתיחה של הויינדוז (כתוב WINDOWZ XP ויש טעינה למטה) ולא משנה מה עשיתי, פירמטתי הכל זה לא עבר... ולא חשבתי בכלל שזה קשור לכרטיס מסך. ואז כאשר העברתי את הכרטיס מסך למחשב של אחותי (מחשבי בשיפצור קטן) זה החל לקרוא גם לה! אז זה חייב להיות הכרטיס מסך! האם זו בעיה ידועה? האום אלו הדריוורים? מה לעשות?

דיונים חדשים בפורומים