עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by matizami,

ברשותי 9800GTX 512MB של CLUB3 קצת יותר משנה וחצי. לאחרונה כששיחקתי במשחקים כבדים (באטמן) שמתי לב שהכרטיס מסך רועש יותר מדי. כיוצאים מהמשחק אחרי 2-3 דקות כבר אין את הרעש של הכ.מסך. חשבתי לא נורא, הוא סוף סוף עובד. לעומת זאת, שאני משחק במשחק חלש כמו FOOTBALL MANAGER, אין רעש. השבוע התקנתי דרייבר 190.62 במקום 180 שהיה. עכשיו ,הכרטיס מסך לא מפסיק לעשות רעש גם אחרי שיוצאים מהמשחק. הדרך היחידה להשתיק אותו הוא לעשות ריסט למחשב. ניקיתי את הכ.מסך כמה שאני יכול. טמפ' במצב מנוחה: טמפ' בזמן משחק:

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  3. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מה עדיף לקנות ללוח SLI 1.לקנות ג'יפורס 7800 ג'י טי אקס אחד ??? 2.לקנות שתי כרטיסים למשל ג'יפורס 6800GS לא דווקא אלו אתם תגידו מה דעתכם תודה מראש

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  4. או את ה: MSI GF4 MX440 64Mb אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: ATI RADEON 9000 TV+DVI 64Mb אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: Chaintech GF 4 MX440 אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: Innovision Geforce 4 MX440 64MB DDR

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by alexrta,

אני מאוד רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (מכיוון שהוא פשוט גרוע) אבל הבעיה שהתקציב שעומד לרשותי הוא רק 500 ש"ח ולפי מה שבדקתי הכרטיס היחידי שעומד בגבולות תקציבי הוא GF4 MX440 ולפי מה שראיתי באתר זהו כרטיס לא ממש טוב... אז תמליצו לי לי בבקשה על איזשהו כרטיס שעומד בגבולות תקציבי בבקשה (ממש חייב כרטיס חדש) ??? ???

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  6. הכרטיס יתחבר למסך מחשב 24" FHD ובמקביל לרסיבר ודרכו למסך LCD FHD בסלון (כרגע אין). רצוי מאוד יציאת סאונד דרך HDMI 1.3. רוב הצפייה תהיינה בריפים של MKV ובלוריי ב1080P. מדי פעם קצת משחקים ולא מעט עבודה על SOLIDWORKS. כיום יש לי NVIDIA 7300GS וחיבור קואקס לרסיבר. השאלה היא האם אני צריך לשדרג את כרטיס המסך או שניתן להסתפק במה שקיים כיום, ז"א, אם אני אחבר לו את הLCD בסלון, לא יווצרו גמגומים בשידור? ראיתי המלצות על סדרת כרטיסי ATI, מ2XXX ומעלה, אבל כמעט לכולם אין יכולת שידור TRUEHD, אלא בכרטיסים רק מHD4850 ומעלה. האם יש צורך בכרטיס כ"כ חזק למטרות שלי? נ.ב. יש ספק של 650W.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  7. היי חבר'ה! פירסמתי אתמול שאני צריכה מפרט מחשב לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הציעו לי לפתוח ת'רד פה ולשאול איזה כרטיס מסך מומלץ ביותר למחשב כזה. התקציב הוא בערך 400-500 ש"ח אם לא צריך כרטיס ממש ממש חזק. האם הכרטיס הבא מספיק: Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail תודה על העזרה מראש מורן

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  8. שלום קניתי באפריל השנה את הכרטיס מסך 9800GTX הוא הריץ לי תקריסיס הישן על 30+ FPS עם HIGH ובמתקדם על הכי גבוהה. התחלתי לשחק בקרסיס החדש בהתחלה לא היו תקיעות ועכשיו כל הזמן יש לי תקיעות ! למה זה מה אני עושה ? והכרטיס מסך לא נמצא בOC !

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  9. היום נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט כמו בכל יום לברר האם הרדאון 9500פרו שלהם כבר מתחיל להמכר. בעמוד מוצרים במאיצים הגרפיים אין זכר ל-R9500PRO, חזרתי לעמוד הראשי ואני רואה שרשום שם בעמודה של תארים למוצרים שלהם שאתר טיואני נתן Product Excellence לרדאון 9500פרו מתוצרת ג'יגהבייט והם שמו את זה באתר, ויש שם גם ביקורת על הכרטיס, הנה תמונה: {למשתמשי IE6 תגדילו את התמונה את הסוף}

10. Started by Joe Blow,

שלום מישהו אולי יודע איזו גירסה של ה detonator נחשבת בעלת הביצועים הטובים ביותר ומאיפה מורידים אותה (windows xp)? באתר של nVidia מאפשרים להוריד ררק את הגירסה האחרונה. תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  11. יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות ? אני כבר לא יודע מה לעשות ....

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by RoyShefy,

לא שמעתי על האתר הזה בחיים ותראו מה מצאתי.... מחירים די הגונים אבל זה אתר לניובים שיאמינו שFX5200 הוא הכרטיס המתקדם והטוב בעלם בזכות תכנולוגית הAGP8

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  13. נדפק לי המחשב הישן ואין לי מושג איזה כ.מסך זה בשביל להוריד לו דרייברים חדשים. בתהחלה לפני התצוגה של הbios עולה התצוגה הזאת של הכרטיס מסך מיד עם הפעלת המחשב מה שרשום זה : vga display adapter version 1.00 3dfx בsisoftware מצויין oem device : (121a)(0003( oem hardware : fun_0,ven_121,dev_003,rev_03 תמונות מפורטות של הכרטיס : http://planet.nana.co.il/asiavishar/1.jpg http://planet.nana.co.il/asiavishar/2.jpg בקשה תעזרו תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  14. אוקיי קודם כל המיפרט AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 512X2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 7300GS HEC 6C11 HEC 300W ART לגבי המטרות של הכרטיס אז ככה אני לא גיימר כבד , לרוב אני משחק פיפא קצת ניד פור ספיד ומדי פעם איזה משחק פעולה ולא אכפת לי שמשחקים יעבדו לי על LOW אבל בצורה חלקה ועל רזולוציה של 1024X768. בנתיים ממה שמצאתי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 http://skypc.co.il/pl_product~GV262~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV154~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GV264~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~28491~8~0.htm אני מזכיר , תתחשבו בספק שהוא לא משהו וגם מעניין אותי יכולת הOC של כל אחד מהכרטיסים כי גם זה בתכנון.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by alexrta,

אוקיי אז ככה אחרי ששידרוג המחשב שתיכננתי התבטל (עקב שיחה לא נעימה של ההורים שלי עם המחנכת שלי) ונישאר לי רק 800 ש"ח להשקיע במחשב החלטתי להשקיע אותם בכרטיס מסך חדש אבל הבעייה היא שאין לי סלוט AGP ולכן אני חייב כרטיס לסלוט PCI ולפי מה שראיתי האפשרות היחידה שיש לי זה READON 9000 האם הוא שווה את ההשקעה ביחס למפרט שלי?? האם יהיה שינוי גדול בביצועים?? והאם אני יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד 3-4 חודשים?? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by אוקיי,

שלום, היום החייתי מחדש את המחשב הישן שלי. למטרת חיבור המחשב לטלויזיה. אז אכן התקנתי ווינדוס XP שדווקא רץ באופן מפתיע יפה על המחשב הפנטיום 2 333 הישן שלי. חיברתי את הכבל מהככרטיס מסך לטלויזיה. הטלויזיה אכן הגיבה, אבל בסך שחור התחלתי לחפש עזרה בנושא, ומצאתי כל מיני תכתובות מלאות בשפה טכנית וכל מיני מושגים שממעבר ליכולתי. קשה לי להאמין שבכדי לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה אני זקוק לתואר בתכנות. http://www.realh.co.uk/linux_tv_howto/ar01s07.html הנה הלינק שנתקלתי בו, עד כמה שהבנתי הוא דן בדיוק בבעיה שלי. יש לי VOODOO3 למקרה וזה עוד לא ברור ואני לא מבין מה הבעיה, מצאתי תכתובת שטוענת שהכרטיס שולח תשדורות לטלויזיה ברגע שמוציאים את הכבל של מסך המחשב מהמחשב. הצלחתי לח…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by NadavAfuta,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 Hauppauge בימים הקרובים, רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה? האם יש למישהו הדגמה מאיכות ההקלטה\צפייה של הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  18. Started by yamedi,

שלום לכולם, קניתי לאחרונה את הכרטיס מסך : SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 באתר הבית של החברה מופיע שמהירות המעבד היא 625MHz ומהירות הזיכרון הוא 1450MHz אז למה אצלי בלוח הבקרה של ATI מופיע לי מהירות המעבד 500MHz מהירות הזיכרונות 594MHz צירפתי שתי תמונות הראשונה היא של המידע מאתר החברה על הכרטיס והשני זה של לוח הבקרה שלי. האם זה מידע נכון, או שיש משהו דפוק בכרטיס שלי ? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  19. ואם אפשר גם המסך הכי טוב CRT 17 עד 2000 ש"ח תודה רבה

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  20. הי יש לי את הכרטיס Hercules 8500le ותמיד הרגשתי שדברים לא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד. וניראה לי שמצאתי את הפיתרון דריברים חדשים של Omega פשוט פצצה של דריברים פשוט פתרו לי את כל הבעיות המחשב רץ פצצה הכל עובד חלק בלי שום בעיות! פשוט פצצה לכל מי שרוצה לנסות הינה הדריברים w2kxp_omega_2355 אבל צריך שיהיה מותקן DirectX9 שאפשר להוריד מפה אני ממש מתכוון שהמחשב שלי רץ פצצה! הכל עובד חלק פשוט פצצה! למי שעובד עם 9X\ME

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by Wormy,

קניתי אתמול כרטיס מסך ATI RADEON HD3450 AGP. יש לי 2 מערכות הפעלה: XP ו-7. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס ב-XP, אין שום בעיה. הכל מותקן כמו שצריך אבל כשאני מתקין את הדרייבר ב-7, ההתקנה אמנם "הסתיימה בהצלחה", אבל ה- Catalyst Control Center (CCC) לא הותקן בכלל. כמו כן, כשאני מפעיל ערכת נושא של AERO, יש כל מיני עיוותים (הכפתור START לא רואים טוב, התמונת DESKTOP לפעמים עם מלא קווים, החלון של מישהו שנכנס למסנג'ר לא נראה טוב, ה- Desktop gadgets לא נראים טוב וכו'). אם אני מחליף לערכת נושא שהיא לא AERO, הכל עובד בסדר. את הדרייבר לוינדוס 7 הורדתי מהאתר של ATI מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  22. Started by jy2k,

כפי שידוע בעוד כמה חודשים יוצא דיאבלו 3. ברשותי GTS 250 של NVIDIA. וברצוני לדעת האם מומלץ לשדרג ואם כן אשמח להצעות. תקציב של עד 500 שקל. אני יודע שהשאלה מפגרת בהינתן שלא ידוע עדיין מה דרישות המשחק. אבל בטח אפשר להשוות למשחקים אחרים ולדעת?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  23. תיראו קראתי פה הרבה וכבר נהייתי מבולבל בקיצור יש לי פנטיום D כן כן אני יודע מעפאן אני רוצה להביא כרטיס חדש שיוכל להריץ את קריסס COD4 וכו' אני מעדיף באיכות הכי גבוהה שזה אפשרי אצלי ברור לי שזה לא יהיה על מקס ככה לפחות אני חושב... תקציב 650-700 שקל ראיתי את ה9600GT והGSO... עקרונית גם לא אכפת לי ATI... רק אם תוכלו להביא לי דגם מדויק... כאילו חברה והכל שיהיה לו קירור נורמלי.... שתי העיקריים שראיתי זה.. PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 768MB DDR3 SONIC OC - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX96T512H - ZALMAN COOLING - RETAIL תודה מראש לכל מי שיעזור... ושתי הכרטיסים האלו זה לא חובה.. אם יש יותר מוצלחים אל תתביישו.... סופ"ש לפנים בכל מקרה לכולם

24. Started by Fkl0ster,

היי אני די מבולבל מכל ההיצע. הבנתי שכל הכרטיסים זהים, חוץ מהופעה חיצונית ו\או שינויים בבנאדל. שאלתי היא כזו: איזה כרטיס מבוסס רדאון 9500PRO כדאי לקנות? לכרטיס מסך יוקדשו כ 1,200 ש"ח מהתקציב. אבל חשוב לי לבזבז כמה שפחות, אפילו אם זה אומר לוותר על באנדל טוב. בקיצור, אני מחפש את הרדאון 9500PRO עם יחס העלות\תועלת הכי טוב מבין ההיצע הקיים בארץ... TIA

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  25. שלום, אני רוצה להתקין כרטיס מסך במחשב ישן (מצורף מפרט) האם אפשר להתקין (טכנית + הספק חשמל) את ה-7730 או אפילו 7750 או כל כרטיס אחר שתמליצו בתקציב עד 400 שח (לוח אם: asus p5qpl-am מעבד e5400 מארז כולל ספק hec 6k31 silver 300w יהודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים