עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by natan84,

מחולק לרייטינג של תמורה לכסף במשחקים ובטסטים סינטטיים, ולרייטינג פרספקטיבה במשחקים ובטסטים סינטטיים. http://ixbtlabs.com/articles3/i3dspeed/0910/i0910-video-p3.html שימו לב שזה לפני 430 של NVIDIA ולפני סדרת 6000 של AMD.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  2. מועד הסרת אמברגו המידע עבור כרטיסי המסך החדשים מבית NVIDIA יהיה מעתה ה-19 בספטמבר - במקביל עבור צמד הדגמים המובילים לכתבה

3. המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד תקציב עד 350 שח חריגה מאוד קטנה עם אפשר שימושים משחקים בינונים בעיקר סרטים .. גלישה מפרט לוח אם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025‎ [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מעבד [Athlon II x4 Quad Core 645 [/ספק 500W SS ] [/]RAM 4G[] לוח[/td][/tr][/table]

4. Started by ofirterev,

שלום לכולם לי במחשב יש כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ורציתי לדעת מה ההבדל בין הכרטיס שלי לבין הכרטיס החדש 9800gtx+ האם כדי לי להחליף את הכרטיס שלי לחדש מה ההבדלים ביניהם האם אפשר מפרטים של שני הכרטיסים

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  5. אני צריך כ"מ חדש.(והגיע הזמן באמת) יש לי אפשרות להעביר אותו מאמריקה דרך חברים, האם יותר זול שם? באם יותר זול שם בצורה משמעותית-האם מיסים יהפכו את הקנייה ללא כדאית? ואיזה כרטיס רצוי בשבילי (זו לא השאלה המרכזית של הת'רד מכיוון שאת המידע הזה יש בסטיקי, אבל לכל מקרה... אין לי ידע כדי להחליט(שום ידע בכלל)) (אני רואה שיש צורך לציין-מיועד למשחקים. )

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by the flying sanwich,

לפני שנה בערך קניתי את ה HERCULES 3d PROTHET 3 TI-500... והכל טוב ויפה! לאחר כמה זמן המחשב שלי התחיל להתקע או לעלות ממש לאט במהלך המסך פתיחה של הויינדוז (כתוב WINDOWZ XP ויש טעינה למטה) ולא משנה מה עשיתי, פירמטתי הכל זה לא עבר... ולא חשבתי בכלל שזה קשור לכרטיס מסך. ואז כאשר העברתי את הכרטיס מסך למחשב של אחותי (מחשבי בשיפצור קטן) זה החל לקרוא גם לה! אז זה חייב להיות הכרטיס מסך! האם זו בעיה ידועה? האום אלו הדריוורים? מה לעשות?

7. Started by menyd1,

התקנתי תדרייבר האחרון 10.10 ששוחרר אתמול 22.10 והוא עשה לי בעיית גרפיקה במשחק דארקסיידרס בהתחלה לא הבנתי מה קורה לא רואים טוב בכלל כאילו דפקה רואים אפור עשן וזה ואז מחקתי תדרייבר והתקנתי חזרה את ה אחד לפני האחרון 10.9 וזה באמת היתה הבעיה והבעיה נפתרה למה זה ככה? ממתי עידכון דרייבר גורם לבעיה במשחק? יש לי hd4870 ווינדוס 7

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  8. מדובר ב mercanries 2 ברוב רובו הוא עובד על 30 פריימים (בחלקים הכי כבדים), זה סבבה לשחק ככה אבל אני רוצה את כל המשחק, גם אם אני מפעיל VSYNC וגם אם לא, יש קפיצות FPS חדות בין 30 ל60-80 וזה ממש מעצבן, מה לעשות?.

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  9. אהלן ברשותי המפרט שמפורט בצד ימין. לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך מGeforce 9800GTX+ לGeforce 250GS בכל אופן, לאחר שכרטיס המסך הקודם נשרף, הותקן במקומו כרטיס של ATI, והדרייברים של NVIDIA הוחלפו בCATALYST [מן הסתם] ולפני יומיים הכרטיס הוחלף ב-250GS. עם התקנת הכרטיס החדש, מחקתי את הדרייברים של ATI והתקנתי את הFORCEWARE בגרסאתו האחרונה. לאחר כמה נסיונות כושלים להתקין אותו את הדרייבר [תקלה בגרסאות האחרונות של NVIDIA שמחרבשות את ההתקנה, עיינו בדיון הרשמי של הדרייברים של NVIDIA כדי לקבל אינסייט על העניין], הצלחתי להתקין את הדרייברים. אומנם ביצועי הכרטיס באמת מתעלים על הכרטיס הקודם ואני לא סובל מבעיות ביצועים במשחקים, אבל שמתי לב לבעיה מוזרה שהתעוררה פתאום. יש בעיות ביצועים בווינד…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  10. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-gtx,2270.html תדפדפו, כתוב קצר ולעניין

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  11. כרטיס המסך שלי Leadtek 8800 GTS נפח נשמתו בנסיבות שאינן ברורות לאחר 3.5 שנות שירות. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך מקביל לו ברמת ביצועים. חשוב מאד לציין שהמשתמש במחשב הוחלף וכך גם הדרישות, במקור רכשתי אותו בשביל gaming כמובן, אך במחשב הנוכחי הוא מתפקד כ"סתם" כרטיס מסך לאופיס/אינטרנט ולא יותר. האם כרטיסי מסך בסיסיים כגון ה-GT210 או ה-HD5450 הנם שקולים לכרטיס האבוד או שמא טובים ממנו? תודה. אמיר.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  12. יש לי משחק ישר שלא תומך ברזולוציה של 1280x1024 והיתי רוצה תוכנה שתשנה לי את המסך לרזולוציה יותר נמוכה על מנת שלא יהיה עיווטים אני יודע שקיימת תוכנה כזאת או דרך כזאת ע"י שהיא בעצם מקטינה את גודל התצוגה לרזולוציה הרצויה אבל אני לא מכיר כאלה ואשמח אם תתנו לי כמה שמות ואולי איזה מדריך קצת איך זה עובד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  13. חלק אומרים פה שאין הבדל בין הכרטסים מבחינת תצוגה וצבעים וזה תלויי במסך זה לא נכון היה לי כרטיס HD4870כפול ליבה שהייה על בהירות 1/3יותר מהברירת מיחדל ועכשוו יש לי XFX HD 7970 והתמונה הרבה הרבה יותר בהירה ובוהקת שלה היה ניתן לראות כלום באינטרנט זה ממש מפריע לעניים ואז הורדתי1/3 מהברירת מחדל ועכשוו זה יותר נורמלי גם הצבעים הרבה הרבה יותר משופרים ויפים מאוד גם אכות הטקס שופרה הרבה יותר שהמסך דל שלי לא חדש דגם Dell 2408WFP :-) עכשוו יש לי מסך חדש משופר כמה שיפרו את עוצמת התצוגה לפחות פי שתיים אפלו יותר מדהים

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by IG,

כתבה על המנוע הגרפי אנריל 3 www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2918963,00.html מישהו יודע מתי כרטיסי מסך עם 1 GB זיכרון אמורים לצאת? אני לא רוצה שיהייה מצב שבעוד שנה וחצי אני לא אוכל לשחק ;D ועוד משהו: דרוש מעבד של 3GHZ כדי להריץ את המנוע הגרפי הזה... אינטל תשיב לעצמה את הכתר של "המעבד הכי טוב למישחקים"?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  15. יש חברה כזו, שכחתי את שמה, שנותנת פיתרונות למצגותף תערוכות, וכאלה דברים. הם נותנים אפשרות להפעיל 3 סרטים (או יותר) במקביל כשכל סרט מוקרן על מסך אחר. מישהו מכיר את הדבר הזה? הם מאוד יקרים. איך אפשר לעשות את זה לבד?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by bennnn,

רציתי לדעת ברמת העיקרון,האם המערכת שלי והספק כח שברשותי יחזיק את הכרטיס הנל? והאם יהיה לו מקום במארז? תודה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by J0HNiE,

יש לי כרטיס מסך Leadtek WinFast A400 TDH (GeForce 6800) leadtek מוסיפים קירור רציני לכרטיס מסך הנה התמונה http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4card2%20(Medium).JPG יש לו גוש של נחושת + מאוור עם מסנן והטמפרטורה שלי בערך שאני לא משחק או עושה דברים מיוחדים היא 55-60 במשחקים היא בערך 70-80 אני משער! וכתוב לי שה Degress היא 127 מעלות זה נראה מוזר? אולי הוא לא מקבל מספיק חשמל מהספק אני לא ממש מכיר את הטמפרטורה שהוא אמור לעבוד אז מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  18. יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 אני רוצה להיות מסוגל לראות טלויזיה על- גבי המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי בחדר ליד המחשב), ואני רוצה להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה שנמצאת בסלון (בעזרת איזה כבל שאני אצטרך להעביר...). האם הכרטיס הזה מספיק טוב בשבילי מבחינת היציאות שיש לו? ואיזה חיבורים אני צריך לעשות כדי שהעסק יעבוד? תודה!

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  19. מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שנייהם באותו מחיר): Gigabyte Radeon 4870 512MB Sapphire Radeon 4870 512MB עבור שימוש במשחקים על מסך "22. האם יש איזשהו יתרון לאחד מהם על השני ?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  20. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7531

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by Nosh,

http://ati.amd.com/support/driver.html בנתיים לא שמתי לב לשינויים בביצועים באף אחד מהמשחקים שלי..

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  22. שלום, הכרטיס במנוחה על 70-80 מעלות במאמץ על אזור ה100 מעלות קירור פסיבי. ניסיתי להתקין כמה דריברים ובכולם המעלות ככה. יש משהו שלא עשיתי נכון? על כמה הכרטיס הזה אמור להיות? לא מצאתי את המידע הזה =\ אשמח לדעת אם יש צורך מיידי לממש את האחריות או שיש משהו לעשות... תודה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  23. יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות ? אני כבר לא יודע מה לעשות ....

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  24. לפני 22 יום הוציאה ATI דרייברים בגרסאת הקאטליסט 3 לכרטיסים אשר נבנו על ידה. היום הוציאה ATI דרייברים מבוססים אותה גרסא לכרטיסים מבוססי ATI עם תמיכה מלאה לDIRECTX 9. הערה: לבעלי ווינדוס XP - הדריייברים הם WHQL מלאים. אני התקנתי אותם על הווינדוס XP שלי עם הHercules r9700 והוא עובדים מצויין.... הולך לעשות עכשיו 3dMark.....

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  25. ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.