עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7531

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by pc student,

חברה שמעתי ברחבי הרשת ביקורות מוצלחות לראדאון 9200 se סןף סוף הוכחתי שהמוצר טוב אצלי הוא מ st lab ועשיתי עליו קלוק ליבה 360 מגה הרץ זיכרונות 480 מגה הרץ כ ddr

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by 1,

קניתי את המסך הזה לפני 3 חודשים ובזמן האחרון שמתי לב שהתצוגה על המסך בורחת מהכוונון טיפה. הכוונה היא שאפשר הריי לכוון את התצוגה על המסך כדי שזה יהיה בדיוק על כל המסך, אז זה בורח טיפה והתחיל לרצד למטה. זה כבר מתחיל להיות מוזר, המסך חדש ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה. האם להחליף אותו במסגרת האחריות?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  4. לא הפעלתי אפילו משחק אחד.. אני מדליק את המחשב מחכה כמה דקות והטמפ' עולה עד ל 81 בערך והמאווררים מתאמצים.. יש לי win 7 מה לעזאזל קורה פה? כל הקיץ שיחקתי משחקים עם הכרטיס הזה וזה בחיים לא הגיע לטמפ' כאלה אני צריך לציין שרק אתמול עברתי לwin7 והדרייבר האחרון הותקן כבר

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  5. אני מבין כמה שיותר זה יותר טוב , אבל מה המינימום ?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by pringles,

שלום חברים אני צריך המלצה לכ.מסך שיתאים לי לשחק על רזולוציה 1680X1050 פילטרים וכאלה פחות משנה תקציב גג 900 איך הכרטיס הזה? http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=420

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  7. אני מתכוון האם ati shppir הרקולס וכו אני מדבר על הכרטיס ראידון 9700 פרו השאלה שלי האם כל הכרטסים האלה לא משנה מה בן אדם יכך . כולם תומכים בה דדיפקס 9 וה agp 8

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by guymay,

בשעה טובה הלך לי 460 GTX אז אני מחפש שדרוג טוב . הבדל של כ200 ש"ח לטובת 760 או שבכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת GTX 770 ? יש לי ספק Crosair vx 55W האם יספיק לכרטיסים הנ"ל?

9. Started by tranq,

היי. מחפש תחליף לכרטיס נוכחי 8600GT, עד 400שח. מערכת: AMD Athlon 5200 2.71Ghz Asus M2N-E nForce570 Ultra ספק: 400W Kingston 2x KVR667 1G בעקרון המשחקים שאני מריץ ה-8600GT מסתדר איתו אבל הייתי רוצה גם שהכרטיס יסתדר עם GTA4. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by yairxx,

הייי שלום לכולם לאחרונה התייעצתי ברכישת כרטיס מסך וקניתי בסופו של דבר GTX660 של אסוס עם OC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 יש לי בעיה קטנה, שהייתה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס אבל חשבתי שהכרטיס יפתור אותה כאשר אני מחבר את הטלווזיה בכבל HDMI לכרטיס ורואה וידאו במסך מלא אני מקבל כאלה לאגים... זה קרה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס כאשר הייתי מחבר את הטלווזיה ישירות ללוח אם מין לאגים כאלה קטנים ממש לעיתים דיי קרובות למה זה קורה? יש דרך לטפל? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by ruve,

היה לי mx 400 ולפי דעתי אין הבדל שנראה לעין האם כדאי לי להחליף לרדיאון 9000 pro128. קניתי אותו בעיקר בשביל tv-out חיברתי אותו לטלויזיה עם קבל של vivanco 5 מטר אם s video התמונה מרצדת בטירוף ובנוסף היסתבכתי אם הדרייברים help me )-:

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by J0n1,

אני זוכר שיש איזה כלי של מייקרוסופט שמשפר את הכתב במסכי LCD. אאל"ט זה קשור לכרטיס מסך, לכן בחרתי לפרסם פה. אשמח לעזרה עריכה: זה קשור לווינדאוס ClearType

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  13. דיפדפתי במכרזים של וואלה ונתקלתי בכרטיס הזה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1073913 החברה שלו לא כל כך מוכרת לי והמחיר שלו קצת חשוד... איך יהיו הביצועים איתו? המחיר בכלל משתלם? ואיך הוא יתפקד עם oc?

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by X_Dror,

שלום כולם, מה קורה? אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד Geforce 6800 Ultra של Leadtek אבל לפי מה שנוכחתי לראות הוא נמצא רק אצל פנדס, אך אני לא רוצה לקנות מאתם בגלל סיבות מסוימות. אתם מכרים עוד חנות בארץ אמינה שיש בה את ה- 6800 Ultra של Leadtek? אם לא אני פשוט אצטרך לקנות את זה של XFX. תודה!

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by cockpit,

(מנהלים אפשר למחוק את ההודעה הקודמת בבקשה) לאחר חיפוש וסקירה צמצמתי את האפשרויות למספר כרטיסים, אשמח לקבל את דעתכם בנושא: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 : N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ב836 ש"ח GIGABYTE HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1090 ש"ח GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב920 ש"ח Zotac GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E ב870 ש"ח ‏ASUS HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1240 ש"ח Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב940 ש"ח Sapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1060 ש"ח כפי שאתם רואים, ההתלבטות כאן הינה בעיקר בין 512MB ל1GB, בין החברות השונות …

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  16. שלום לכולם, כפי שאתם יודעים או לא יודעים, בכרטיסי המסך החדשים של ATI, אפשר לחבר לחיבור ה-DVI מעביר ל-HDMI וממנו להעביר כבל HDMI ל-HDMI לטלוויזיה. מה שמיוחד במעביר הזה, הוא שאם המעביר הוא המקורי של ATI, הכבל HDMI לא מעביר רק תמונה, אלא גם קול! אבל לא כל מעביר יעשה את זה, אלא רק מעביר מקורי של ATI... לכן אני מחפש לקנות את המעביר הזה. אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין, תודה!

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  17. אורח voodooman

http://www.techreport.com/onearticle.x/7258 או לחות ככה מעריכים

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  18. המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד תקציב עד 350 שח חריגה מאוד קטנה עם אפשר שימושים משחקים בינונים בעיקר סרטים .. גלישה מפרט לוח אם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025‎ [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מעבד [Athlon II x4 Quad Core 645 [/ספק 500W SS ] [/]RAM 4G[] לוח[/td][/tr][/table]

19. ^כותרת^

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  20. כותרת. אין מגבלת תקציב.

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by ruler,

כשאני מנסה להריץ 3dmark הוא רושם שאני צריך גירסה 8.1 אבל כרגע מותקנת לי 9.0 ואין לי מושג איך להסיר אותה. תודה לעזורים!

22. Started by gotex,

אני צריך כרטיס טלויזיה לצפיה הקלטה ואם אפשר גם טיימר להקלטות

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  23. היי, ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין כרטיסי RETAIL ללייט RETAIL אצל כרטיסי המסך של SAPPHIRE. דוד שלי קונה כרטיס 9600 XT 128MB שלהם: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_290&products_id=1483 ואני גם רוצה לדעת אם זה כרטיס RETAIL או לייט RETAIL... פשוט המוכר בחנות לא יודע מה זה לייט RETAIL וגם לא כתוב על האריזה (הוא אומר לי שהוא מכיר רק OEM ו-RETAIL בכרטיסי מסך). אני רוצה להיות בטוח שמה שדוד שלי קונה זה RETAIL. תודה.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  24. יש לי Gf 4 ti 4200 של לדטק,ואני משדרג את המחשב, עכשיו זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך הנ"ל ללוח-אם התומך ב agpX8?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. מה נשמע פורום גראפיקה שמעתי ש hwzone אתר החומרה הכי טוב עם הפורום הכי עשיר אז באתי לבדוק מה קורה פה בדרך כלל אני גולש בגיימר אבל קצת נמאס כבר עברתי על ההודעות פה וראיתי מס הודעות השואלות בנוגע לradeon 9800 pro\128 bit\256 bit אז רציתי להבהיר את הנושא איך תוכלו לזהות את מבנה הכרטיס זכרתי ש בגיימר ילד פרסם דיון עם ההשוואה בין טוב בוא נתחיל 1) צורת הזכרונות בגרסת ה256 ביט היא ריבועים מושלמים כשב128 הם מלבנים 2)הזכרונות בכרטיס ה256 ביט הולכים כמו האות L 3)המאוור של ה256 ביט אמור להיות כסוף כש128 ביט שחור תמונות ------------------------------------------------------------------------------ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407593 טוב מקווה שלא אמרתי שטויות ו…

• 14 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.