כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי 9700 PRO ואני לא יודע איך מסדרים את הTVOUT שיפעל שמתי את הטלוויזיה על AV כייונתי בהגדרות שהיציאה של הטלוויזיה תפעל סידרתי על שיטת שידור PAL -X חיברתי לווידאו (video in) וכלום :-\ יש לי בטלוייזיה רק שני חיבורים אחד כזה ישן ארוך של 21 פינים ואחד רגיל של האנטנה אם אני אקנה מתאם של 21פינים\חיבור רגיל(?) לSVIDEO זה יפעל טוב ? יש דבר כזה ? וכמה זה עולה אם יש ?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ראיתי פה כל הזמן אנשים שרצו למצוא מקום עם עמדת הדגמה אז סוף סוף יש מקור ודאי לכך לפי האתר שלהם... אולם מדובר בעמדה עם מסך הסמסונג שהוא הבסיסי ביותר ויש לו תופעת Ghosting מציקה קצת יותר מאשר לשאר המסכים אך גם זה ייתן לכם הדגמה רצינית במה מדובר... אם תלכו אל תשכחו לשחק כל הזמן עם העומק כדי שיתאים לכם לעיניים.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קודם כל המפרט שלי AMD X3 720 6 גיגה זיכרון ספק קורסאייר 450W מארז ANTEC 300 כרגע יש לי 4850 ואני רוצה להחליף ל 6850 1. מבחינת צריכת חשמל... האם ה 6850 חסכוני יותר מה 4850? יחזיק לי עם הספק? 2. האם תהייה בעיה להכניס את הכרטיס למארז שיש לי? 3. האם מבחינת מפרט המחשב, יהיה לי צוואר בקבוק כלשהו שהופך את קניית הכרטיס ללא כדאית? 4. שאלה אחרונה אך לא פחות חשובה.. התחממות הכרטיס. אני רוצה לקנות את הגרסה של SAPPHIRE שזה כמובן סטנדרטי בלי קירור מיוחד. האם אני הולך לסבול מבעיות התחממות של הכרטיס? תודה על המענה
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כ. מסך X1900GT (המפרט מפורט...) למען האמת יש לי את המחשב חצי שנה ולא ראיתי ממנו נחת, רק נאחס.... לאחרונה בעתהרצת משחקים ואפילו הרצת וידאו (בד"כ כששומעים שהמאורר של הכרטיס מתחיל לעבוד) המסך נכבה והמחשב אפילו נתקע... בהתחלה חשבתי שזה וירוס ופירמטטתי את נמחשב.. עדבנתי דריוורים, וכלום לא עוזר. מדי פעם הודעה זו מופיע, מצ"ב קובץ. אוגה לעזרתכם. נ.ב יש לי ספק 400W של ROCKTEER [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסביבות ה 600 שקל לAGP וראיתי את שני אלה 630- LEADTEK WinFast A7600GS TDH 256MB 581-PALIT GeForce FX7300GT 256MB מה עדיף ?, יש אולי עוד אפשרויות ?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שהוא פחות מאלף שקל?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
מתכנן מחשב עם כרטיס mid range. האם כדאי לקנות בארה"ב (בן משפחה מגיע) ולשדרג לרמה גבוהה יותר (המחשב המתוכנן יהיה מחשב חדש לחלוטין). כלומר, האם יש פער מחירים שכדאי לנצל?
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם נתחיל בזה שזה המפרט שלי :I5 2400 MOTHERBOARD OF INTEL HD 5770 1.0 TB BLACK WD XASER VI MX BNS TR2 RX 550 W אני רוצה לקנות GTX 460 יש לי כמה שאלות קטנות אחד מי OCER יותר טוב הגירסא של ה768 MB או ה1GB כי פעם ראיתי פה מישהו אומר שה768 MB יותר טוב אז רציתי להיות בטוח כי אני הולך לדפוק לו וואחד OC ועוד משהו אני כל הזמן מחליף בין המסך 17 אינץ שלי למסך טלווייזה שלי 26 ה768 יחזיק ב26 ואם לא מזה יעשה בכל מיקרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אשמח לדעת בעקרון אילו משחקים באים עם הכרטיס הזה... http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm המון תודה
-
אני בתהליך של קניית מחשב חדש והציעו לי לקנות את הכרטיס 5770 בתוספת 10 ש"ח במקום 4870 1 gb. האם זה שווה את ה"השקעה"? האם יש הבדל ביצועים ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיפיק מקסימום תועלת במינימום מחיר - 1,000 ש"ח לכל היותר אבל עדיף בפחות, לעבודה עם: Lumion, Sketchup, V-ray, Revit, Photoshop הכרטיס יכנס למחשב חדש. המסך יהיה ברוזולוציה 1920X1080... תודה!
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הוצע לי לקנות מחשב 4gb ddr3 זיכרון פנימי עם מעבד i5 החדש של אינטל וכרטיס גרפי 128mb. השאלה אם הוא יעשה עבודה כמו מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce 105m 512mb עם ליבה כפולה דור שני. הבנתי שיש מאיץ גרפי בליבות החדשות של אינטל ויעילות מסוימת בהעברה מהירה יותר של נתונים מהמאיץ למעבד בגלל השבב החדש (P55). בקיצור.האם זה מתאזן?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כשכתוב את זה על כרטיס מסך, זה פוגע בביצועים שלו על WINDOWS XP? זה בכלל יכול לעלות על XP? תודה.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, קניתי עכשיו את הכרטיס HD7850 ב - 760 שקלים , הכרטיס הקודם שלי היה HD4870 . השאלה שלי האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק רציני . המערכת שלי : מעבד E8400 על תדר 4.05 לוח P5Q זיכרונות 4GB תודה .
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הנה האפשרויות: אני יכול לחרוג ל800 רק אם זה ממש אבל ממש משמעותי. בעקרון הטווח שלי הוא עד 700-750 ש"ח. דיי דפקו אותי בגלל שהכרטיס הקודם שלי היה 256BIT! וזה משמעותית יותר טוב מ128BIT. תודה
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי אנשים. לפני חודש פתחתי את הת'רד הזה,שבו ביקשתי המלצה לכרטיס AGP שקט שיוכל להחזיק שני מסכים בו-זמנית ברזולוציות גבוהות,(אחד של 24" והשני 20" רחב). המלצתם לי על HD 3650 של Sapphire או על כל כרטיס מסדרה 7 של nVIDIA. יש לי שתי שאלות: 1.ראיתי ביד שניה 6600 עם קירור פאסיבי (סידרה 7 עם קירור פאסיבי אני לא מצליח למצוא). האם גם הוא יתמוך ברזולוציות שביקשתי בו-זמנית? 2. לגבי ה- HD 3650 (וגם לגבי ה 6600 למעשה),יש לי שאלה על צריכת החשמל שלו.יש לי מחשב מותג ישן של DELL עם ספק של 280W,ואני רוצה להיות בטוח אם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס.כמו-כן,מאחר והכרטיס אינו מיועד למשחקים,עדיף לי כרטיס שלא יזלול יותר מדי חשמל גם אם הספק תומך. חיפשתי ברשת ומצאתי את הביקורת הזאת ב X-bit labs.מדו…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה 1: אני רוצה להריץ משחקים כגון generls ו Need for speed בצורה חלקה. המפרט שלי בצד שמאל. איזה כרטיס בהשקעה מינימלית יריץ משחקים פשוטים בצורה חלקה? שאלה 2: איזה כרטיס צריך בשביל להשתמש במסך 24" כגון 2407WFP של Dell? האם ישנם למסך זה דרישות נוספות מהמחשב, חוץ מהכרטיס מסך? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני קונה את MSI R9800 pro 128 בארה"ב, פילדלפיה ב 193 דולר, עכשיו שאני חוזר לארץ מה הסבירות שירצו שאני אשלם מכס? ואם יש כמה בערך אני צריך לשלם??
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מתחמם, ראיתי בתוכנה SPEED FAN שהGPU מגיע לרמה של 60 כל מה שעשיתי זה היה לגלוש בפיירפוקס היום אני גולש ואני לא רואה את הGPU עולה, לא ברור מה קרה היום הורדתי כמה תוכנות מהמחשב, אולי זה עשה את ההבדל, בכל מקרה מה גורם לGPU לעבוד כל כך חזק בגלישה באינטרנט רגילה? האם יש תוכנה שרצה ברקע שיכולה לגרום לזה לי לעבוד, אין לי משחקים. כרטיס המסך שלי AMD Radeon Graphics HD6750 1GB המחשב שלי סמסונג סידרה 7 NP700Z5A-S03IL
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חבר שלי טס והוא רוצה לקנות לעצמו כ.מסך PCI_E עד 200$ זקוק להמלצות(הוא לא יעשה OC) תודה שאלה נוספת איזה כרטיס יותר חזק X850XT או 7600GT
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מסך חדש ואני רוצה לדעת מה יותר טוב, הLG 17 FLATRON T710BH EZ או הSamsung 17 CRT SyncMaster 793DF?
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש חברה כזו, שכחתי את שמה, שנותנת פיתרונות למצגותף תערוכות, וכאלה דברים. הם נותנים אפשרות להפעיל 3 סרטים (או יותר) במקביל כשכל סרט מוקרן על מסך אחר. מישהו מכיר את הדבר הזה? הם מאוד יקרים. איך אפשר לעשות את זה לבד?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 אני רוצה להיות מסוגל לראות טלויזיה על- גבי המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי בחדר ליד המחשב), ואני רוצה להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה שנמצאת בסלון (בעזרת איזה כבל שאני אצטרך להעביר...). האם הכרטיס הזה מספיק טוב בשבילי מבחינת היציאות שיש לו? ואיזה חיבורים אני צריך לעשות כדי שהעסק יעבוד? תודה!
-
יש לי כרטיס מסך 6600אולטרה כלומר אם זכרונות מהירים של אלבטרון.. על הכרטיס יש משהו מכוסה במין מדבקה הורדתי וראיתי שזה חיבור SLI יש מצב שזה SLI או שהם פשוט משתמשים באותו לוח? תודה יונתן
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש והחלטתי לקנות 9600xt (אין תקציב ליותר... 8) ) הכרטיס שמצא חן בעיני היה 9600xt של החברה club 3d, כי הוא אטרקטיבי במחיר האם זו חברה טובה ואמינה?, אם מישהו ניסה ויש לו חוות דעת שיכתוב, וגם אם מישהו מכיר את החברה בכללי הוא מוזמן לכתוב בתודה מראש, אלי
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-