כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=297267 משיהו יכול לבדוק אם זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אבא שלי סיפר לי אתמול שלכל מכונית מרצדס יש בסוף אותיות שונות המראים את איכותו של הרכב,והאותיות האלה מאוד דומות לסיומי של כרטיסי המסך: XT=רמה גבוהה,בדרך כלל מאוד יקר XL=רמה גבוהה,בדרך כלל גם מאוד יקרה אך קצת מוחלשת מהXT GT=מכונית קלה,זולה וטובה וכאלה שרוצים ביצועים טובים במחיר נמוך. TD=דגם פשוט,פשוט מאוד וזול. LE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות SE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב מלפני שנתיים והוא מתחיל לקרטע ...(במשחקים חדשים) מכיוון שבזמן הקרוב עומדים לצאת משחקים ממש טובים FARCRY 2 , CALL OF DUTY 5 וכו' אני רוצה שהם יעבדו לי על איכות סבירה (MEDIUM) אני מוכן להשקיע עד 900 ש"ח על שידרוג של הכרטיס מסך זה המחשב שלי עכשיו : כתוב על הספק: HEC-400 TR-TF combined 145 w total output 400 w תתחשבו גם בזה שיש לי מעבד ישן אז אם אני ישים כרטיס מסך של 900 שח שהצוור בקבוק לא ישפיע יותר מדי תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לא הפעלתי אפילו משחק אחד.. אני מדליק את המחשב מחכה כמה דקות והטמפ' עולה עד ל 81 בערך והמאווררים מתאמצים.. יש לי win 7 מה לעזאזל קורה פה? כל הקיץ שיחקתי משחקים עם הכרטיס הזה וזה בחיים לא הגיע לטמפ' כאלה אני צריך לציין שרק אתמול עברתי לwin7 והדרייבר האחרון הותקן כבר
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ספק 550 של קורסאיר , מעבד e8400 ו-4GB זיכרון לוח אם EP35 אני לא בקיא ככ בכרטיסי מסך החדשים והמחירים.. מבקש כרטיס עם ביצועים גבוהים, מחיר עד 500 שח, שיהיה בלי צוואר בקבוק בגלל מעבד וכדומה תודה ושנה טובה!
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
בשעה טובה הלך לי 460 GTX אז אני מחפש שדרוג טוב . הבדל של כ200 ש"ח לטובת 760 או שבכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת GTX 770 ? יש לי ספק Crosair vx 55W האם יספיק לכרטיסים הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
לא רק הנשיא האמריקאי צריך להתמודד עם הפצתן של ידיעות שגויות ברחבי העולם - גם מפתחות של כרטיסי מסך אינן חסינות לתופעה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה מה ההבבדל בין גירסת ה Oem לבין גירסת ה retial? ומה זאת בכלל גירסת ה AIW (כן אני יודע שהיא יקרה מאוד)
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך בתקציב של עד 2500 ש"ח. ראיתי ואהבתי את ה iiyama 454 שעולה כ-2300. יש משהו טוב יותר בטווח מחירים זה? המסך מיועד בעיקר למשחקים וגלישה. יש מסך LCD שיכול להתאים במחירים האלו? תודה שלומי
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בזמן כתיבת מילים אלו אני פותח את הכרטיס 9800gx2 - מטורף - האם כדאי להתקין את הכרטיס עם הספק הנוכחי (במפרט) או לחכות לקנייה של הספק שלו hec zephyr 750W האם זה יכול לפגוע בכרטיס או שהניצול שלו לא יהיה מלא ? אגב הכרטיס כבד וענק - מקווה שיחזיק בלוח אם - אבל הכרטיס ניקרא פצצה
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היה לי mx 400 ולפי דעתי אין הבדל שנראה לעין האם כדאי לי להחליף לרדיאון 9000 pro128. קניתי אותו בעיקר בשביל tv-out חיברתי אותו לטלויזיה עם קבל של vivanco 5 מטר אם s video התמונה מרצדת בטירוף ובנוסף היסתבכתי אם הדרייברים help me )-:
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
??? יש סיכוי שהוא יגיע עם ליבה R350? או ש-MSI מייצרת אותו רק עם ליבה R360? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך- sapphire 7850 HD, שמחובר כבר למחשב. ובמחשב הישן יש לי nvidia 9500GT; עכשיו חיבור שני הכרטיסים בcrossfire אפשרי? כלומר, אם שימוש בשני הכרטיסים ישפר את ביצועי גרפיקת המחשב? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Geforce7900GT ל-GeForce7900GT CO? וזה לא OC או משו.. בינתיים ההבדל היחידי שמצאתי הוא בקירור ובמחיר
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, לרגל טיסתה של קרובת משפחה לארה"ב, אני שוקל בחיוב לרכוש כרטיס מסך 9800GT שם. זה אמור לחסוך לי למעלה מ-200 ש"ח(בערך מ-710 ל-480 בשקלים). בחברת EVGA במייל כתבו לי שבמימוש אחריות, איאלץ לשלוח את המוצר אליהם ולשלם על המשלוח ל-2 הכיוונים. בעיית האחריות ידועה ברכישות כאלו מחו"ל. מה דעתכם על כך והאם יש אנשים שיכולים לספר מניסיונם? בניגוד למצלמה שקניתי שם, אף אחד לא יכול לבדוק לי את הכרטיס מסך מבין קרובי המשפחה, אז אם אני רוכש אותו, אני אקבל אותו בארץ "על עיוור". תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בעקבות באטלפילד החלטתי לשדרג את הכ. מסך שלי במקום 9800gtx הזקן שלי. אני לא גיימר מושבע ו ולרוב אני משחק במשחקים לא עתירי גראפיקה. אני מתכוון להוציא עד 1500 שקל. אין לי כוונה להחליף עוד חלקים. אם מישהו חושב שחלפת כ. מסך בלבד לא תסייע אשמח לשמוע. המפרט שלי: מעבד Q6600 2.4 לוח אם GIGABYTE GA P35-SD3L ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W את המחשב קניתי בSKYPC ולכן אשמח לקנות משם גם את הכרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לאחרונה כששיחקתי במשחקי מחשב שמתי לב שהכרטיס מסך שלי לא מתאמץ יותר מדי כשאני מכבה או מפעיל פילטרים כמו AA וכן הלאה אז השאלות שלי הן אלה: האם הפילטרים בעצם מכבידים על המעבד של הכרטיס מסך? או שיש רכיבים נוספים על הכרטיס מסך שעוזרים בעיבוד הפילטרים? מדוע יש כרטיסי מסך שמתפקדים יותר טוב מאחרים תחת הפעלת פילטרים? במשחקים עם מנועים פיזיקליים כבדים מי משתתף יותר בעיבוד המעבד או הכרטיס מסך? ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין הכרטיסי מסך לשוק הרגיל לבין כרטיסי מסך למפתחים כגון הQuadro? הייתי שמח לקבל תשובות מקצועיות והסברים מפורטים ומעט אנלוגיות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר למצוא את ה8800GTS 640MB הכי זול בארץ... נדמה לי שמישהו הביא פעם קישור לחנות שמכרה אותו בסביבות 1800 וקצת, אבל יכול להיות שהזיכרון שלי מטעה אותי. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה כרטיס יהיה נכון למערכת שמבוססת על מעבד I5 2500 או I7 2600 . אני אעבוד בהתחלה עם תוכנת pinnacle studio 14 ולאחר מכן אשקול לעבור לתוכנות כמו edius או premiere מה חשיבות הכרטיס במערכת זו ?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום ראיתי את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4212 ולא ברור לי איפה הוא עומד ביחס ל 4670 מבחינת מחיר הוא יותר יקר אבל מבחינת סיומת הוא יותר חלש... יש 4870 שהוא הכי חזק בסדרה אחריו בא 4850 ואני מניח שפה 4830 איך הוא ביחס ל 4670 שהוא הכי חזק לסדרה 46XX כי ה 4830 הוא בתחתית הטבלה של סדרה 48XX
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום קניתי את הR9 290 MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק שמתי את הכרטיס על OC MODE והוא נשאר יציב על 300 כאשר אני משחק במשחק כמו MEN OF WAR 2 הוא עולה ל900 זה נורמלי? כאשר אני יוצא מGAMING APP הMODE נשאר? (כי שאני נכנס עוד הפעם זה לא נשאר לחוץ על הOC) הורדתי גרסה יותר חדשה של הGAMING APP מהאתר של MSI וזה אומר שהליבה רצה על 1000 (למרות שלא היה רעש מהמאווררים) אז מחקתי אותה והחזרץי את הגרסה המותקנית מהדיסק קיצר שמשהו יתן לי הדרכה איך להשתמש בR9 290 MSI. אני רוצה להריץ עלי THE WITCHER3 אז שמשהו יגיד לי איך לשים אותו על ביצועים גבוהים (סליחה על הבורות
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מחולק לרייטינג של תמורה לכסף במשחקים ובטסטים סינטטיים, ולרייטינג פרספקטיבה במשחקים ובטסטים סינטטיים. http://ixbtlabs.com/articles3/i3dspeed/0910/i0910-video-p3.html שימו לב שזה לפני 430 של NVIDIA ולפני סדרת 6000 של AMD.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי התקלקל (HD5850) ואני ישלח אותו לתיקון , אני רוצה לשלוח רק את הכרטיס ככה שאני יוכל להשתמש במחשב עם ליבה הגראפית של אינטל (I5 2400 +H61 ) . ניסיתי לחבר את המסך ליציאה של הלוח אם והמסך כותב לי NO SINGRL , מישהו יודע מה הבעיה או מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איך כרטיסי המסך שלהם איזו חברה זו יש עליהם ביקרות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-