כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להסיר את ההגדרה או שהכרטיס משתמש בהגדרות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני רוצה לבדוק בשביל השקט הנפשי שאכן ההגדרות האלה במצב הנכון..מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשימים היי אנשים. טובים פעם יכולתי בהגדרות של כרטיס המסך לבחור באופציה EXTENDED DESKTOP ואז יכולתי לעשות דברים במקביל כשהוידאו ממוזער ומוצג בטלויזיה. לאחר שהתקנתי WIN 7 הוא מאפשר רק תצוגה של ה-DESKTOP. אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אופציה זו עדיין קיימת או שיש תוכנה שיכולה לעשות זאת. כרגע אני עובד עם התוכנה שהגיעה עם כרטיס המסך ATI-Catalyst Control Center תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי שאלה, בנוגע לדרייבר של nvidia שאני נכנס ללשונית של performance and quality settings אז אני יודע שכל הפילטרים אמורים להיות מכובים (כאשר אני מריץ לדוגמא אקווה מארק וכו") אבל בלשונית השלישית, image settings (בתוך לשונית הפרפורמנס) זה מצוי על high quality ככה זה צריך להיות או על performance? למי שיודע בבקשה, תודה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך oc 6870 של גיג'ה ביט עם 3 מאווררים במצב מנוחה הוא 38 מעלות בזמן משחקים כבדים fhd 55 -60 כדאי לי לשחק עם ההגדרות בcataliyst ולהעלות את הgpu 915mhz ליותר גבוה או את הmemory clock 1050mhz חשוב לי לציין שאין לי שום בעיה איתו וכל המשחקים עובדים חלק crysis 2 , shift 2 וכו'... אבל מעניין אותי לבחון את רף הביצועים שלו ... מה אתם מייעצים?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי באחרונה כרטיס Sapphire X800XT VIVO ורציתי לדעת אם מישהו יודע על תוכנה חוץ מהקטליסט שמאפשרת להגדיר את ה VIVO בקטליסט לא מצאתי שום דבר שקשור ל Video In בעיקרון אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על ה Rage Theater Chip יותר טוב. כרגע ה Video in פועל בסדר בתוכנות כמו FlyDS או WinDVR אבל האיכות שלו פחות טובה מהכרטיס טלויזיה העתיק שהיה לי (מבוסס BT848) חלק מזה נגרם מכיוון שהוידאו לא מוצג ב Direct Draw Overlay כמו שהיה בכרטיס הישן שלי ולכן תוכנות כמו FlyDS לא יכולות להכיל אפקטים של Deinterlace וכו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מחפש שמישהו יסביר לי או יגיד לי איך להגדיר את האוברקלוק לכרטיס שלי, משומה בהגדרות הבסיסיות לא ניתן להריץ משחקים וזה מרגיש כאילו הכרטיס לא סוחב. אשמח לדעת איך להגדיר כך שהמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות, התוכנה שיש לי זה EVGA PrecisionX 16
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אם מישהו יכול בבקשה לעשות סדר בדברים זה יעזור מאוד.. 1. מי קובע מה יפעל בפועל הגדרות במשחק או הגדרות בדרייבר? 2. כאשר אני בוחר בסט הגדרות מסוים ב "ניהול הגדרות תלת מימד" בלוח הבקרה של אנוידיה זה כופה על המשחק הגדרות שלא קיימות במשחק עצמו? 3. מתי עדיף להגדיר מהדרייבר ומתי עדיף מהמשחק? ובכלל אם מישהו יכול להסביר איך השניים האלה עובדים ואיך כדאי להשתמש בהם זה יהיה מעולה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס מסך חדש למחשבי המיושן (רדאון 9250 256 MB). יש לי ערך מסויים בביוס שנקרא: Graphics aperture size שנמצא על 64 מגה בייט (עם אפשרות לעלות עד 256 מגהבייט), כדאי לי להעלות ל-256 בגלל הכרטיס מסך החדש? (הקודם היה גיפורס 2 עם זיכרון 64 מגהבייט). יש עוד ערך בשם: AGP FAST WRITE שנמצא על Disable, שווה להעביר ל-Enable ? עוד ערך: VGA BIOS SEQUENCES שנמצא על PCI\AGP ויש אפשרות להעביר אותו ל-AGP\PCI, שווה להעביר? יש עוד ערכים שאפשר או צריך לשנות בביוס עבור הכרטיס החדש ?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה את ההגדרות של ה AGP, למעשה הן לא כאלה בביוס.. בביוס זה על x4 וה Fast writes הוא על Enabled. מה הגורם העיקרי לכך שיבצר המצב הזה שההגדרות בביוס לא יממושו? על אף שהוא הכי מעודכן שיכיול ללוח האם שלי. ובנושא הזה: הורדתי את ה Flash bios utility או משהו כזכה כדי לראות כרסאות עדכנוית לביוס שלי והופתעתי לראות שהגרסא הכי מעודכנת שם להורדה היא בעצם F4 שלמעשה הביוס שלי בא מוכן עם F6... מה דעתכם בנושא?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלומות, חשבתי ש--אתם-- תוכלו להסביר לי מה לעזאזל קורה פההההה אין מצב שמה שרשום פה [ראה חלק מודגש בתמונה הבאה] הוא נכון... אך גם לא יכול ליהיות שזה מוטעה... אני התקנתי אומגה והאומגה עברה בהצלחה וכמובן שאצלי ה agp על 8x ולא על 4x כמו שנתון בתמונה... הפרטים על המפרט שלי ב"מפרט שלי" כמובן (!) אשמח לקבל קצת עזרה וכמובן שגם הסברים! תודה מראש. עריכה : תמונה קטנה יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להשיג FPS נורמלי על הגדרות מעבר לבינוניות במשחק Batman Arkham City החדש יחסית, על אף שיש לי כרטיס מסך 560Ti OC. מספיק שאני דורש קצת יותר AA או PhysX והמשחק זוחל. האם זה מפני שאני רץ על מעבד E8400 ? ליבה כפולה בתדר 3 גה"צ. לוח האם ישן יחסית והזכרון 4GB 800 MHz, אבל אם אינני טועה, רכיבים אלה לא משפיעים על איכות הגיימינג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ובמשחקים BF3 ו-FAR CRY 3 ישנם כמה דברים בהגדרות שאני לא ממש סגור עליהם. אני יודע שהם מורידים את רמת ה-FPS אבל לא יודע מי יותר, מי פחות, ועד כמה זה פוגע. אשמח לקבל הסבר מה מהנתונים הבאים הכי פוגע ב-FPS : FAR CRY 3 V-SYNC GPU MAX BUFFRED FRAMES MSAA ANTI-ALIASING SSAO METHOD BF3 ANTIALIASING DEFERRED ANTIALIASING POST ANISOTROPIC FILTER AMBIENT OCCLUSION אם למישהו יש חשק גם להסביר מה כל אחד עושה אז זה בכלל יהיה נפלא. אבל הכי חשוב לי להבין מה הכי הרבה פוגע ב-FPS . תודה!
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים רכשתי כרטיס מסך חדש : Radeon 9600pro של CLUB 3D, (הערות לגבי איכות הכרטיס עצמו יתקבלו בברכה . המחיר, דרך אגב, 850 ש"ח, מקווה שעשיתי עסקה משתלמת ). בקיצור ולעניין, התקנתי Catalyst 3.10 ובאחד הטאבים ישנה אופציה להגדיר את אפיק ה AGP. בכל פעם שאני מנסה להעביר ל X8, המחשב מבקש לבצע איתחול כשלאחריו הגדרות ה AGP חוזרות ל OFF. אני משתמש במחשב P4 2.4HT עם MoBo: Intel 865G אשר אמור לתמוך ב AGP X8. בתודה מראש... נ.ב. יש טעם להתקין OMEGA?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך של Iiyama Vision Master Pro 454. המסך מדהים, אך דבר אחד מטריד אותי בו, אחת לכמה שבועות אני שם לב כי ההגדרות משתנות בו, כלומר, הוא זז טיפה הצידה, או הצלעות מתעקמות וכו... שתי שאלות/בקשות : 1. איך אני מכוון בצורה אופטימלית את המסך ( האם ישנה תוכנה העוזרת בכך ? ) 2. איך אני שומר על כך שזה לא ישתנה אחת לפרק זמן מסוים ? 3. איך אני גורם לכך שההגדרות לא ישתנו במעבר בין רזולוציה אחת לשניה ? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אוקיי אז אני יודע שיש שני סוגי פילטרים, anisotropic ו- antialiasing ב Catalyst כל אחד נקרא בשם שייחדו לו הניחוש שלי זה ש- Smoothvision זה ה- antialiasing ושסינון אנאיזוטרופי זה כמו שנשמע - anisotropic אבל מה זה Truform שמופיע בתחתית הרשימה? מה זה עושה...?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי בסלון מחשב שמיועד להצגת סרטים עם כ.מסך 9250 (אני חושב של GIGABYTE) שמחובר עם כבל SVIDEO לטלוויזיה 32" (100hz) משום מה אני רואה מאין פסים שנעים לרוחב המסך מלמעלה למטה ונראים רק בתמונה כהה (משהו דומה לפסים שרואים כשמצלמים מסך מחשב במצלמת ווידאו ביתית והפסים מופיעים בתדירות הרבה יותר נמוכה ונעים באיטיות) ניסיתי לשחק ולשנות מלא הגדרות בדרייבר וגם בזמנו עידכנתי את הדרייבר וגם ניסיתי להחליף את הכבל וכלום לא עזר. אם יש עוד משהו שניתן לנסות אשמח לשמוע התחלתי לחשוב שאולי פשוט איכות יציאת הTV מחורבנת, אם כן אשמח לשמוע המלצות(האילוץ היחיד הוא שהכרטיס חייב להיות AGP)
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע מה לשים בהגדרות ביצועי המערכת...- -ביצועים גבוהים -ביצועים -איכות -איכות גבוהה מה ההבדל בין כל סעיף? אני בעיקר משחק במשחקים כבדים(אם זה משנה)....והכרטיס מסך שלי זה-6000 gt albarton
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ה CATALYST שמותקן לי עבור הכרטיס הנ"ל הוא ישן אבל ההגדרות שבו מאפשרות לי להתאים את התצוגה בטלוויזיה מבחינת פריסה מלאה על המסך. ( יש לי טלויזיה רגילה לא LCD) התקנתי וויסטה ובדרייבר החדש אין אפשרות לפרוס את התמונה על כל המסך האם יש פתרון שמתחבא בהגדרות החדשות ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו יכול להנחות אותי איך לשנות את ההגדרות של המסך (במאפיינים->הגדרות->מתקדם->TI 4200) להגדרות מקסימליות ובעלות הביצועים הכי טובים? אני לא מבין שם כלום! ועוד שאלה: יש לשונית "תדירויות שעון" - משם ניתן לעשות OC?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה כבר די הרבה זמן שאני לא מצליח לפתור... התקנתי את הדרייברים והכול סה"כ נראה בסדר אבל עדיין כל פעם שאני מגדיל למסך מלא לדוגמא ביוטיוב.. לא רואים טוב בכלל הציוד שלי לא קצה עליון נראה לי.. אבל בכל זאת אמורים לראות טוב.. אני משתמש במסך של LG L1900J וברכטיס מסך nvidia geforce 8400 gs אשמח ם מישהו יוכל לעזור.. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, קניתי HD 4870 1GB Toxic של Sapphire ואני לא ממש יודע איך להגדיר אותו נכון. אני משתמש בו להוצאת 1080P לLCD ולמשחקים ב1680*1050. יש לי הרגשה שאני מגדיר אותו לא נכון כי בGTA IV למשל יש ריצודים וכשאני משחק עם ההגדרות אני מקבל נפילת פריימים רצינית. ב1080P יש קצת מריחה ב10% העליונים של המסך. איפה אני יכול למצוא מידע על קינפוג נכון של כרטיס מסך? דרך אגב, אני לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שיש משחק מחשב שנתקע קצת מדי פעם, עצירות קטנות כאלה. המחשב שיש לי והכרטיס מסך זה כבר לא משהו שאני ישנה, אבל חשבתי איך אני יוכל לשפר את המשחק, שייתקע פחות וירוץ חלק יותר עם הכרטיס מסך הקיים שיש לי. אפשרות אחת היא להקטין את הרזולוציה של המשחק וההגדרות של המשחק. אבל - ראיתי שבאפשרויות של הגדרות הכרטיס מסך יש אפשרות להגביר את הביצועים של הכרטיס מסך, ומנגד להפחית את האיכות - ולהיפך. עניין אותי לדעת מה זה עושה, ואיך זה משפיע- אז חשבתי לפתוח על זה נושא חדש כאן בפורום ולשאול אותכם, אבל לפני זה חיפשתי קצת באינטרנט - ומצאתי מאמר שהסביר לי את התשובה שחיפשתי. אז אני לא צריך לשאול כאן. אבל המאמר הזה נראה לי מעניין, ורציתי לשתף אותכם - לאלה שלא ידעו ממש על אופציה זאת, ואני ביניהם,…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה הגדרות הכי טובות ל 6950 שנפתח ל 6970 בחוצץ GAMING בדרייבר ? מעבד I7 2600K זיכרון 4 GB מחשב חזק...
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-