כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי windows 7 והדרך היחידה שזה עובד היא כשאני מסיר את הדרייבר המותקן. במצב הזמני זה עובד אבל בלי האצת חומרה, הכוונה היא לפני ריסטרט. ניסיתי גם עם דרייבר מובנה ב7, גם של ATI גרסה 9.3 וגם 9.4 שכרגע מותקן עם הCCC וזה עדין לא עובד. לפני שהווינדוס מתחיל זה יש תצוגה ב2 המסכים. יש לי CRT TV מחוברת בcompostie. עדכון: בינתיים ניסיתי לשלוח פניה לATI, האתר תמיכה לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אז, לאחר קבלת מפרט למחשב החדש שלי, ובהמשך ישיר לכאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442364.new#new נתקלתי בדילמה - ATI HD5770 של Club3D או של Sapphire? הדגש הוא על יעילות הקירור ועד כמה הוא שקט. עזרה?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי אני די מבולבל מכל ההיצע. הבנתי שכל הכרטיסים זהים, חוץ מהופעה חיצונית ו\או שינויים בבנאדל. שאלתי היא כזו: איזה כרטיס מבוסס רדאון 9500PRO כדאי לקנות? לכרטיס מסך יוקדשו כ 1,200 ש"ח מהתקציב. אבל חשוב לי לבזבז כמה שפחות, אפילו אם זה אומר לוותר על באנדל טוב. בקיצור, אני מחפש את הרדאון 9500PRO עם יחס העלות\תועלת הכי טוב מבין ההיצע הקיים בארץ... TIA
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התחדשתי אתמול בערב בכרטיס מסך. הופתעתי לגלות שהדרייבר לכרטיס כולל התקנה מאוד גדולה של CATALIST ועוד דברים.... צריך להתקין את כל זה? אי אפשר להתקין רק דרייבר לחומרה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת אם כדי להחליף מסך מתי שאני קונה מחשב חדש המסך שיש לי הוא LG 775FT כדי להשאיר אותו או להחליף?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
עקב הסכנה בשימוש בתוכנה (לפחות כך שמעתי ) אני נימנע מלהפעיל אותה . לכן אני מחפש תוכנה דומה לstress testing ,ויהיה גם נחמד תוכנה שמחפשת artificts (אגב אני לא יכול להישתמש ב ati tool עקב בעייה מסוימת ) . תודה .
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לאחרונה הכרטיס מסך GTX 590 מתחמם נורא מהר עד למצב שכאשר אני צופה למשל בסרטון ביוטיוב החום מגיע ל90 מעלות מה הסיבה לכך? וכאשר הכרטיס "במנוחה" הוא נשאר על 70-76 מעלות אשמח לפתרון תודה. :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
X-BIT LABS עשו כתבה שבה עשו בנצ'מארקס ל17 כרטיסי המסך המובילים של קיץ 2005 ביותר מ30 משחקים ,שימושי ביותר לדעתי :yelclap: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/2005-17gpu.html
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לפעמים שאני מפעיל סרט באינטרנט אני לא רואה אותו בצבעים תואמים.. אני רואה הרבה סגול וירוק וזה נראה כאילו חסר לו משהו כדי שזה יפעל כראוי.. מה צריך להתקין? AMD3200 גיגה זיכרון 120GB X800XL
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מאמין שעוד אנשים חשבו כבר על הרעיון הזה לפני ורציתי לדעת אם הוא יעיל ואפקטיבי. אני חושב לקנות מחשב חדש בעוד כמה חודשים ובגלל שאני יוציא עליו הרבה כסף (6000 ש"ח נחשב לדי הרבה לא?) אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים ברמה גבוהה למשך הרבה חודשים, אבל אני מניח שביום מן הימים הוא יתחיל לזייף. אז חשבתי לקנות לוח אם תומך SLI/CF וכרטיס מסך מתקדם (ברמת 9800GTX/HD4870 ביחס לעתיד) וכשהכרטיס יתחיל לזייף, אז פשוט לצרף כרטיס מסך זהה שיעלה גם הרבה יותר פחות, בגלל שעם הזמן המחירים יורדים... מה אתם חושבים על זה?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בדיוק מחר אני רציתי ללכת לקנות את המחשב ובמזל חבר שלח לי את הלינק לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422008.0 מה כדאי לקחת במקומו? כבר לקחת 250GTS? אם כן אז איזה? אם לא אז איזה HD4850 לקחת במקום? עדיף מTMSFOX אבל אם יש משהו ממש שווה במקום אחר אז אני ישמח לקבל המלצות למרות הכל
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נקנה לפני כמה חודשים, ואני מרוצה ממנו עד השמיים, עכשיו לפני כחודשיים התקנתי GHOST RECON והיו לי בו קצת ארטיפקטים, אבל לא נלחצתי כי שיחקתי שעות במשחקים כבדים (דוגמת CRYSIS) ולא הייתה שום בעיה. עכשיו התקנתי FURMARK לפני כחודש ושאני הרצתי בדיקת מאמץ היו לי ארטיפקטים אבל לא חשבתי שזה קריטי כי זה לא קורה לי בשום משחק וכי אמרו פה בפורום שיש בעיה עם התוכנה הזאת וכרטיסי ATI, ואז נזכרתי שאיפה שקניתי את המחשב הריצו את הבדיקה על מחשב דומה לשלי, אבל על שלי לא הריצו (התבלבלו שם כי היו מלא מחשבים עם אותה מערכת, אבל לא היה משנה כל כך כי עשו בדיקות להכל והריצו לי שם FAR CRY 2 שפעל מעולה ושיחקתי בו גם בבית ללא ארטיפקטים) עכשיו אני משחק Team fortress 2 בערך כחצי שעה, והופיע…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! אז הבעיה היא ככה, בזמן משחק פתאום המסך הפך לשחור (המשחק עצמו, המשיך לעבוד, כי היה סאונד והגיב למקלדת). אחרי ריסטרט המחשב עשה POST רגיל אך שוב הייתי מקבל מסך שחור בערך אחרי 10 שניות (כאשר שומעים שהווינדוס עולה ברקע רגיל). ניסיתי להכנס לביוס והוא ניהיה שחור גם בו. ישר הנחתי שיש בעיה של התחממות של ה - Radeon HD5850 הגעתי למעבדה של החנות, ומה? הכל עובד. החלטנו להריץ Furmark כדי לבדוק אם יש בעיה, הוא עבד בערך 5 דקות סבבה והגיע ל80 מעלות בערך. עכשיו, החלטתי להשאיר אותו בחנות ולחזור תוך שעה וחצי, תוך כדי שהוא ממשיך להריץ את Furmark. לא ייצא לי לחזור לחנות היום ובגלל שהכל היה בסדר, הציעו לי להשאיר את ה Furmark פועל כל הלילה. אני בא הביתה, עושה Google על Furmark ומג…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבינהם? לדעתי ה 9550 הרגיל...אבל לפי הבדיקות שעשיתי ב 3DMARK 2005 ה 9550 קיבל ציון של 684 וה 9600SE קיבל 708 אבל עדיין אני שומע דברים שה 9550 יותר טוב! מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום היום היתחדשתי ב 1950PRO של HIS רשום שהליבה היא 575 והזיכרונות הם 1380 עלה לי 1090 שקל כולל מע"מ ותשלומים שווה אה ? ? צינורות עיבוד כמה יש לו כמה הוא מישתמש ? היתי שמח לתגובות אישיות בנוגע לחברה ולכרטיס הזה עצמו ממש אחלה של דבר תומך בהמון דברים מה צריכת החשמל שלו ? רב הכרטיס מכוסה קירור והכל שוקל איזה 2 טון ממש כבד מריח טוב ... בקשר לחיבור החשמל נמצע על הכרטיס חיבור 6 פין מלבן לא מולקס סטנדרתי (הנפוץ יותר) אלה כמו החיבור של הלוח אם 4 פין מרובע רק עם עוד 2 בצד מה אני יעשה איתו ? ואם אין לי חיבור כזה ? אגב המחשב שלי די ישן עם AGP וסוקט 478 ככה שבקרוב אני מקווה שיהיה לי גם 6600 חדש ...
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בשלב שאני נילחם בג'וקר אז המשחק עובד לי על 10 FPS ואני לא יכול לסיים את זה?? מישהו נתקל בזה גם?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה. אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים). האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם? התקציב הוא בין 1500 ל 2000. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מעלה תמונה של GPUZ - אפשר לראות שכל התדרים נמוכים מהתדרים שנתקלים בהם בדר"כ. 700Mhz , 700Mhz , 1700Mhz במצב של Default שבשאר הכרטיסים אני רואה 738Mhz, 825Mhz , 1862Mhz ... יש מבחן באתר על GTS 250 - הכרטיס שלי נופל מכולם... גם שאני מנסה להרים אותו מתחילים ריצודים במסך והמחשב נתקע... עצות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כ. מסך מבית SAPPHIRE כי שמעתי שהם הכי טובים. עכשיו אני מתלבט בין שני כרטיסים שמכירם זהה אך לא ידוע לי ביצועם הראשון: Radeon 9000 128mb VIVO PRO II השני: RADEON 9100 128MB. ,תודה לעוזרים ובבקשה פירוט (ובבקשה אל תמליצו לי על כ. אחרים כי המחיר משתנה) עריכה: ואם באמת כך אז איך זה שאנשים קונים את ה9000 שעולה אתותו דבר?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן מה אני חוכך בדעתי להכניס למארז שלי עוד כרטיס גרפי על מנת לטפל ברינדורים וגרפיקה תלת מימדית שבה אני עוסק עקב היותי סטודנט לעיצוב תעשייתי. נכון להיום, אני כלל מרוצה מיכולות הרינדור של המחשב ככלל. תמונה באיכות 1280X800 לוקחת לי ברמה סבירה כ5 שעות לרינדור. למרות שלא מדובר באובייקטים מורכבים מדי. אני כבר יודע שהתוכנות הללו לא תומכות בכרטיסים כגון ה5850 שבו אני משתמש, ולכן הייתי רוצה להוסיף FIREGL לחגיגה. השאלה היא האם ניתן, ללא XFIRE לצור מצב שבו שני כרטיסים עובדים על אותו מחשב ללא התנגשויות כאשר כל אחד עושה עבודה ספציפית?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי משחק ישר שלא תומך ברזולוציה של 1280x1024 והיתי רוצה תוכנה שתשנה לי את המסך לרזולוציה יותר נמוכה על מנת שלא יהיה עיווטים אני יודע שקיימת תוכנה כזאת או דרך כזאת ע"י שהיא בעצם מקטינה את גודל התצוגה לרזולוציה הרצויה אבל אני לא מכיר כאלה ואשמח אם תתנו לי כמה שמות ואולי איזה מדריך קצת איך זה עובד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
תקשיבו אני בדילמה מה יותר משתלם לקנות עכשיו את ה-X800 או לקנות 9800 PRO ועוד איזה שנה להתקדם?? ההבדל בין ה9800 לx800 שווה את הכסף??
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות בקשר למחיר בעקרון הוא עד 1000 ש"ח אבל על מה שאני חשבתי הזגמים הספציפיים הללו אני יכול להשיג אני רק חייב לדעת דחוף דחוף מה יותר כדאי לי !!!!! מסך LCD 17" LG 787LE מקביל בגודלו למסך 19" סטנדרטי !!! דגם: 787LE שפורפרת: LCD . גודל נקודה 0.264mm(V) & (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב רענון מקסימלי: 75hz קונטרסט: 1 : 450 מערכת לשליטה על כיוון המסך משוכללת ! או מסך 17" שטוח לחלוטין DynaFlat HYUNDAI Q770 יצרן: HYUNDAI קוריאה דגם ImageQuest Q770 שפורפרת DynaFlat גודל נקודה 0.25mm(V) 0.20mm (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב רענון מקסימלי: 108hz תקן בטיחות לקרינה : TCO-99 מה אתם אומרים את שניהם אני יכול להשיג ב700 ש"…
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
רציתי לדעת ברמת העיקרון,האם המערכת שלי והספק כח שברשותי יחזיק את הכרטיס הנל? והאם יהיה לו מקום במארז? תודה.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אין לי כוח לפרט הכל בטופיק חדש אז תנסו בבקשה להבין בטופיק מפורום אחר... http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=22430 תודה
-
- 16 תגובות
- 876 צפיות
-