כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך שמובנה בלוח אם asus p5b-vm 965 והתקנתי שבוע שעבר את המשחק הנסיך הפרסי 3 והמשחק עובד סבבה.. עכשיו התקנתי את המשחק הנסיך הפרסי 1 והמשחק לא עובד לי משום מה.. זה כותב לי שהכרטיס מסך לא טוב וזה לא הגיוני כי הנסיך הפרסי 3 עבד לי.. תודה..
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
התחדשתי אתמול בערב בכרטיס מסך. הופתעתי לגלות שהדרייבר לכרטיס כולל התקנה מאוד גדולה של CATALIST ועוד דברים.... צריך להתקין את כל זה? אי אפשר להתקין רק דרייבר לחומרה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמת לא מוצא את הידים והרגליים לכל הנוגע לכרטיסים היום ואני צריך קצת עזרה (אין לי מושג מה כל המיתוגים היום). המחשב יהיה למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). אם איכשהו זה משנה אז זה intel core i5 3750k. בכל מקרה: אין לי העדפה מיוחדת כלפי ATi או Nvidia (אבל אני מקבל רושם שNvidia קצת יותר מוצלח ברגעים אלה). (אחרי בדיקה במדריכים בפורום מפרטים השתכנעתי ש) אני לא אתקין 2 כרטיסים באף שלב אז לא קריטי להתחשב בSLI או CF עתידי (שכנראה באמת לא יהיה אבל לעולם לא אגיד לעולם). הזיכרון של הכרטיס יהיה 2GB (אבל לא מעבר) אעשה OC לכרטיס (גם אם רק קליל כי אני לא מתכוון להשקיע בקירור נוסף) בכל עת יחובר רק מסך אחד למחשב אז לא …
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הרבה רעש וצלצולים, לא הרבה חדש אבל פה ושם כמה פנינים. לדוגמא בדקה 30:00 מוצג QUAKE 2 שנתמך ב RT: המנגנון של הפורום משבש את הלינק שאני שם אז הנה הלינק מקוצר: https://tinyurl.com/y7h7jr46
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אפשר לראות את המפרט בצד ימין במידת הצורך. יש לי 3 מסכים, כאשר לפי המחשב, הראשון הוא בצד שמאל מסך 24, השני באמצע 22 והשלישי שהוא הראשי 27 קוריאני. פתאום, ביומיים האחרונים, לפעמים זה כל 5 דקות או 20, משתנה, המסכים הופכים לשחורים, אני שומע צליל כאילו ניתוק (של הוינדוס,כמו שמנתקים USB מהמחשב) ואז המסכים חוזרים, כולם, אבל כל החלונות שלי מהמסך הראשי (3) עוברים למסך 1 שהוא הכי שמאלי. הייתי על דרייבר BETA וחזרתי לדרייבר הרשמי האחרון ועדיין זה קורה. למיישהו כאן זה קרה במקרה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בשעה טובה הלך לי 460 GTX אז אני מחפש שדרוג טוב . הבדל של כ200 ש"ח לטובת 760 או שבכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת GTX 770 ? יש לי ספק Crosair vx 55W האם יספיק לכרטיסים הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
משבר קורונה? לא אצל מפתחת השבבים הירוקה, כך נראה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
באתר של AMD כתוב שמומלץ הספק של 400W או יותר. לעומת זאת, בפוסט הכרטיסים המומלצים הם רשומים תחת "ספק מומלץ: 350W אמיתי ומעלה". האם ספק 380W של antec יעשה את העבודה עבור כרטיס 4670? האם סוג הקירור (פאסיבי/אקטיבי) משפיע על התשובה? (שילוב העלויות של הכרטיס ושל ספק חזק יותר די מוציא אותו מגבולות התקציב שלי).
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע MSI 8800GTS640MB שמתחמם יותר מידי (90 מעלות) אני שוקל להחליף אותו בHD4770 החדש יש מסך DELL 24 Q6600 2GB OCZ1066 OCZ 600W מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חבר שלי קנה היום כרטיס 9800GT עם ספק CM 500W יש לו מעבד E6400 וגיגה ראם זכרון והביצועים שהוא מקבל איומים, אפילו בכרטיס שהיה לו הוא קיבל יותר .. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש כרטיס 8800 כי שמעתי שהוא מריץ די טוב את המשחקים החדשים. פתחתי את זאפ וראיתי שיש מלא סוגים. הזול ביותר 482 ש"ח. היקר ביותר 1700 ש"ח. מה ההבדלים? אני רוצה משחקים כמו ביושוק וקריסיס למחשב ולא מצליח להבין האם כרטיס 8800 שעולה למשל 482 יצליח או לא יצליח להריץ. בקיצור אם תצליחו להסביר לי בצורה פשוטה אני אשמח. תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש מעבד e7200 ו4gb ראם והשאר לא רלוונתי כרגע יש לי שאלה עם משחקים יעבדו על הגדרות גבוהות מספיק על מסך 19 אינץ' רחב כי אני רוצה להעביר אותו מהמחשב השני אלי למחשב החדש.כי אני רוצה להשתמש בו איזה חצי שנה -שנה ואז לקנות את ה4870 או משהו
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4, 2.4. 2GB זכרון פנימי. המחשב הולך לשמש כ-HTPC. אני רוצה לשחק גם ב-Pro Evolution. אני מתלבט בין 2600Pro, HD3650 ו-x1650 מה הכי משתלם לי מביניהם?
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות בקרוב כרטיס 9600GT ואני מתלבט בין קירור פסיבי לאקטיבי. ממש חשוב לי השקט, יש הבדל גדול בביצועים ומבחינת הטמפרטורות ביניהם ? מה עדיף לקחת ? אלו הדגמים: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2200&modelmenu=1 http://tms.co.il/product/5692 או: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2133&modelmenu=1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2774 תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קיבלתי את המחשב שקניתי וחיכיתי לו זמן רב. כרטיס המסך שנרכש הוא GTX285 של ג'יגהבייט והמסך הוא T240 של סמסונג. בעת שהרכבתי והפעלתי את המחשב קרתה אצלי בעיה מוזרה מאוד,מקוה שלא. כאשר איתחלתי את המחשב בפעם הראשונה המסך חיפש כל הזמן אות כניסה דיגיטלי,אנלוגי וכו' ולא מצא משום מה. אח"כ חיברתי את המחשב למסך CRT דרך מתאם DVI ושם הכל היה מצוין ראו טוב מאוד. אז חשבתי שאולי המסך T240 לא טוב ולכן קחתי אותו לחבר ושם ראיתי שהמסך בסדר גמור ועובד מצוין. נקודה נוספת חשובה היא כאשר אני מחבר את המחשב לCRT והמחשב דולק הבמצב של וינדוס מופעל ואח"כ אני מחבר ישר את הT240 אז הכל בסדר עד שאני מאתחל את המחשב ושם הכל שוב נופל והמסך מחפש אות שוב ולא עולה כלום. כמו כן לקחתי את המחשב שלי…
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן חברה אני כבר חודש עוקב במלא אתרים על Benchmarks (בחו"ל ובארץ) של הכרטיסים הבאים: 8800GT 8800GTS 9800GTX\GX2 יש כמה מקומות שסותרים אחד את השני ואני כבר ממש לא יודע מה כדאי בטווח של 1000-1500 ש"ח PLEASE HELP! :s05:
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחברה שלי את הלוח הזה P4VXASD2+ של חברת Elitegroup עכשיו קיום אני לא יודע איזה כרטיס לקנות לה בגלל כול הכרטיסים שיש כיום בשוק האם בכלל קיים כרטיס ללוח הזה היום? כי הלוח די ישן ואני לא בטוח שזה תומך AGP8?? אז חברה הממוחים עזרו לי בבקשה למצוא לה משהו טוב שיעלו לה קצת משחקים !!
-
- 15 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
תמונה מתוך EVEREST: לפי הדרייבר של NVIDIA הטמפ' נקבעת לפי ה DIODE, אבל כשאני מפעיל 3dmark או כל תוכנה שתעמיס על הכרטיס, הטמפ' של ה DIODE עולה משמעותית (15 מעלות) וה RPM של המאוורר לא משתנה הרבה - מגיע עד 3300 ומשהו. לעומת זאת ה- GPU משתנה בסביבות 7-8 מעלות.
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Geforce7900GT ל-GeForce7900GT CO? וזה לא OC או משו.. בינתיים ההבדל היחידי שמצאתי הוא בקירור ובמחיר
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי בעיה . 2 בעצם הראשונה היא שאני מדליק את ה TVOUT .....את הסרט בצג מחשב אני לא רואה אלא מסך שחור אבל בTVOUT רואים בעיה שניה היא שאתה הכתוביות אני רואה בג'יבריש למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רציתי לבדוק מחירים של כרטיסי ATI בחו"ל ואני רואה ש 1800XT לא מופיע שמה? http://www.ati.com/buy/pricespcusa.html :s05: מה קורה פה?
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי משחק ישר שלא תומך ברזולוציה של 1280x1024 והיתי רוצה תוכנה שתשנה לי את המסך לרזולוציה יותר נמוכה על מנת שלא יהיה עיווטים אני יודע שקיימת תוכנה כזאת או דרך כזאת ע"י שהיא בעצם מקטינה את גודל התצוגה לרזולוציה הרצויה אבל אני לא מכיר כאלה ואשמח אם תתנו לי כמה שמות ואולי איזה מדריך קצת איך זה עובד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את הכרטיס שלי (ati 9200) שקורס כל 2 דקות בעבודה ב proE wildfire (תוכנת לבניית גופים תלת מימדיים). אני לא רוצה משהו משוגע אלא להשקיע כמה שפחות(עד 450) כדי לעבוד נורמאלי. אם אין בתקציב הזה אז אפשר למשוך עוד קצת. אני לא זקוק לו למשחקים. יש לי מחשב P4 2.8 עם 1G זכרון, לוח של ABIT IC7 עם AGPx8 מה יכול להתאים לי?
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-