עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by COca,

שלום. לחבר שלי יש את הכרטיס הזה. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו? ידוע לי שהוא של ATI. האם הוא שווה משהו? האם הוודוו 3 3000 עדיף עליו? אם מישהו יודע , אשמח לדעת קצת פרטים טכניים עליו (לא מצאתי כלום בגוגל חוץ מדרייברים) , כמו תמיכה בDX , מהירויות שעון , צינורות עיבוד וכו. תודה.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by ilanb0,

מתכנן מחשב עם כרטיס mid range. האם כדאי לקנות בארה"ב (בן משפחה מגיע) ולשדרג לרמה גבוהה יותר (המחשב המתוכנן יהיה מחשב חדש לחלוטין). כלומר, האם יש פער מחירים שכדאי לנצל?

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  3. שלום כרטיס מסך שלי HD4830 עם מסך של DELL דגם 2209WA רזולוציה 1680-1050 עכשיו רוצה להתאים כמו שצריך את הכרטיס מסך עם המסך עצמו במחשב הזה משחקים משחקים וגם רואים סרטים HD לא אכפת לי לעשות לכרטיס OVER DRIVE אז איזה ערכים לתת לו? תודה לכולם

4. Started by artgrl,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיפיק מקסימום תועלת במינימום מחיר - 1,000 ש"ח לכל היותר אבל עדיף בפחות, לעבודה עם: Lumion, Sketchup, V-ray, Revit, Photoshop הכרטיס יכנס למחשב חדש. המסך יהיה ברוזולוציה 1920X1080... תודה!

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  5. שלום לכם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ורציתי לדעת האם כדאי לקנות כרטיס זהה נוסף ולחבר ביחד CF או למכור את הכרטיס שיש לי ולקנות HD4890בודד יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by dp92,

שלום הלך לי היום הx1950pro עכשיו אני דיי עני אז אין לי תקציב גדול גג 300 שח המפרט של המחשב שלי הוא e6300 4 gb ram ספק דיי חזק אני לא חושב שתיהיה בעיה איתו הדרישות שלי הן תמיכה ב2 מסכים, לפחות יציאה אחת של dvi ותמיכה בwindows 7. המוכר בחנות המליץ לי על http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=8936 איך הוא? אני יכול לקנות או מksp או מivory כי לשניהם יש סניפים ברעננה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by nahum8,

מה יותר טוב מבינהם? לדעתי ה 9550 הרגיל...אבל לפי הבדיקות שעשיתי ב 3DMARK 2005 ה 9550 קיבל ציון של 684 וה 9600SE קיבל 708 אבל עדיין אני שומע דברים שה 9550 יותר טוב! מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by Salwaby,

שמעתי פה בפורום שהדרייברים החדשים של nvidia לא משהו , לא יודע למה קיצר אני רק רוצה לדעת איזה דרייברים כדאי לי להתקין , איזה גירסה אם לא ה 91

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  9. שלום! מישהו אולי מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק אם יש פיקסלים שרופים לLCD שלי??

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by HAIM511,

מחפש כרטיס שיתמוך לי במשחקים החדשים שיוצאים יהיה לי את המסך של סמסונג הt240 כך שצריך שיהיה תואם לו אני בעיקרון משחק בפארקרי וכרייסיס nfs נ.ב : אם אני מביא לוח אם sli ואני קונה נגיד 9800 gt מחברה מסויימת אני אוכל אח"כ לשים עוד אחד מחברה שונה ? תודה בכל אופן

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  11. זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  12. בעיה מוזרה בכרטיס מסך מדגם GTS250 בזמן בחודש האחרון חוויתי 2 קריסות (מסך כחול) כמו שרשמתי הבעיה קוראת באקראיות מוחלטת היום קראה לי קריסה שלישית החודש הפעם בהפעלת משחק מחשב, מה שגרם לי לחשוד בכרטיס מסך. הקריסות הקודמות קראו אחת לשבוע/שבועים סתם אפילו ללא הפעלת תוכנה ברקע סתם בשולחן עבודה. עכשיו הרצתי OCCT למעבד ראיתי שהכל בסדר בכל זאת עוברים דבר דבר הרצתי בדיקה לGPU עם בדיקת שגיאות לאחר כדקה של בדיקה נפתח לי מסך שגיאות, הפרמטים: בדיקת זמן כ 240 שניות. שגיאות כ 150,000. טמפרטורה 95. בכל הזמן הזה היו ארטיפקטים המאוורר על 100% למורות שהטמפרטורה לא הפסיקה לטפס עד שהפסקתי את הבדיקה לאחר כ240 שניות חיכיתי לקריסה למורות שזה לא קרה פחדתי להרוס את הכרטיס מסך, למורות שאני חושב שהכרט…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. לא מצאתי להורדה! אבל מהאתר של ATI לא מGURU ואחרים! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by #ELad#,

שלום! אני רוצה להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב. אני מחפש אחד שיהיה קצת יותר חזק מהקיים בטווח מחירים של 300-400. איזה כרטיס מסך יתאים שלא יאלץ אותי להחליף ספק? המחשב: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W GA-EP35-DS4 E7200 2x DDR2 1GB 9500GT 5x HDD

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by michaelsko,

שלום, נתקלתי בכרטיס הבא בחנות של פנדה : GeForce FX 5900LE. - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5537 הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע רשמי על דגם ה-LE. באתר של פנדה כתוב שזה כמו ה-XT רק עם ליבה המהירה ב-50 מגה הרץ. אפילו באתר של NVIDIA אין שום איזכור לדגם הספציפי הזה. תהיתי אם מישהו שמע על דגם זה/ראה עליו ביקורת או מידע רשמי כלשהו ואני אודה לכל מי שיעזור לי במציאת מידע שכזה.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  16. דבר ראשון, יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס בnewegg.com. על מה אתם ממליצים? מה עם הXFX 8600GT XXX 256MB?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  17. לטענתה 90 אחוז מהחזרות הכרטיסים נעשות ב-60 הימים הראשונים לאחר הקנייה. עקב כך צרכנים כמעט ולא משתמשים באחריות בשנים הבאות ולכן היא לא רואה לנכון לתת אחריות של יותר משנה. נשמע טיפשי? ועוד איך שכן. עם זאת חלק מהחברות שמשווקות כרטיסים של ATI ימשיכו לתת אחריות משלהם על כרטיסי המסך בלי קשר להורדת האחריות של ATI. http://www.legitreviews.com/article.php?aid=253

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך 6800xt ואני רוצה לדעת אם הוא ddr3 השאלה איך אני בודק?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by aaviran,

אהלן, יש ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך למחשב סלוני. המעבד בו הוא pendium d 925 3GHz, dual core ויש בו ג'יגה ראם. הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר זול (עם יציאת HDMI) כדי שיוכל לנגן HD. האם הכרטיסים הזולים ביותר יספיקו? (gt210, hd5450) האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה ראם? תודה

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by fx-57,

האם הדבר אפשרי? כי הבנתי שAGP 1/2X הם 0.8V. וAGP 4/8X הם 1.5V. [glow=red,2,300]בולשיט או אמת?[/glow]

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  21. בעקבות הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466065.0 לפני הכל : *הכרטיס עבר בדיקה במס' תוכנות כגון OCCT . וגם ATI TOOL ו..SANDRA 2010 משהו כזה . ב- ATI TOOL הבדיקה עברה בסדר ללא ERROR ב- SANDRA החבר טוען שהכרטיס נפל כמה פעמים בכמה שגיאות ( אני לא יודע בדיוק מה ומי אבל הוא אמר שהתוכנה הראתה על פגם בזכרון של הכרטיס ) בכל אופן ..החלטתי לפתוח נושא חדש , בשביל אותו חבר שהחליט שהכרטיס פגום , והוא מעוניין לקנות כרטיס חדש ( וגם ספק כוח בנפרד ) התקציב הוא עד 500 ש"ח לכרטיס . ובנוסף לספק אם יצטרך אני לא יודע כרגע מה התקציב ( לא משהו מפצוץ - משהו שיחזיק בשקט את המערכת ואת הכרטיס החדש ) . מפרט שלו הוא : מעבד E7400 זכרון 2GB וספק 500W כלשהו ג'נרי …

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by saarxee,

יש ברשותי ספק כוח ABPOWER 500W . המערכת שלי היא: I3 2100 4GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 GT430 אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש. אני יודע שהספק הזה לא הכי איכותי שיש, מהו הכרטיס החזק ביותר אשר יוכל להשתלב איתו ללא בעיות? תודה.

23. שלום לכולם רכשנו את לוח האם N73PV הכולל בתוכו כרטיס מסך מובנה מסוג 7100, עם 256MB זיכרון ומהירות של 600MHZ אם אני לא טועה הוא מקבל -400 נקודות ב3DMARK 06 1024X768. האם הוא יוכל להריץ משחקים כגון GTA SAN-ANDREAS, SIMS, אולי אפילו FIFA פה ושם. על הגדרות נמוכות, העיקר שהוא יריץ. אז איך הוא יהיה? בכמה הוא יריץ אותם? הלוח: http://www.palit.biz/en/products/mb_intel_N73PV.html http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=892656 http://www.hardwarezone.com/ourvoice/index.php?op=ViewArticle&articleId=717&blogId=10

24. יש לי בעיה עם המסך החדש שקניתי LG F700P ארי כול פעם שהוא חוזר מStandBy אני שם לב שהוא זז כמה מילימטרים לצד, למטה בסיבוב , כל פעם משהו אחר זה ממש בקטנה אבל זה מציק המסך חדש יש לי אותו סה"כ יומיים שלושה הדרייברים מעודכנים מישהו עוד נתקל בדבר כזה?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by spider272,

הכרטיס מסך 5970 יפעל ויהיה מירווח ביטחון על הספקים: enermax naxn 550 seasonic 520 s12ll

• 0 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים