כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני לפני רכישה של כרטיס מסך אני חייב לציין לפני שאני לא גיימר , משחק כן מדי פעם אבל לא גיימר מובהק , אבל לפני כן יש לי שאלה - האם בעבודות אופיס , מוזיקה , אינטרנט גלישה ( משרדי ) יש הבדל בין כרטיס מסך OB - G2020 על המעבד או בין כרטיס מסך חיצוני PCI E ? האם יש הבדל ממשי בעבודה בגלישה למשל ? מרגישים משהו ? יש לי כרגע על המעבד HD2000 רציתי לרכוש AMD SAPPHIRE 6450 1GB DDR3 או NVIDIA PALIT GT610 1GB DDR3 איזה מהם טוב יותר ?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=408 תכנסו ל"מידע נוסף". מחיר מחירון: ¤ 357.00 מחיר בחנות: ¤693.00 הרווח שלך: ¤ -336.00 פעם ראשונה שהנתונים שם אמיתיים
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד עם מעבד 2.2A כרטיס מסך radeon 7500 32mb (זה הכרטיס הכי טוב שיש לניידים להציע חוץ מהרדאון 9000-שיקר בטירוף כרגע) זיכרונות DDRAM 266 256MB התוצאה שלי ב3DMARK היא 3500 אפשר להגיע ליותר? שמעתי על הintel application accelerator הוא יעזור לי? ובנוסף, איזה דריברים אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ברשותי 8600GT של NVIDIA, ורציתי לשדרג למשהו יותר טוב. אבל הספק שקניתי די טוב ויקר, לא רוצה להחליף... איזה כרטיס אצליח לשים מבלי להפיל אותו לברכיים? מחוברים אצלי מעט רכיבים , 2 קשיחים, מעבד E8400 (נחשב לחסכוני בחשמל), רק מאוורר פליטה אחד עובד, עכבר ומקלדת USB ו-2 כרטיסי זיכורן מותקנים. על האריזה של הספק מפורסם שזה תומך ב-SLI ושטויות כאלה, אבל כמובן כרטיסים של היום לחבר במקביל הוא לא יחזיק, אני רק רוצה כרטיס אחד חזק כמו 4870 או לפחות 4850, השאלה אם יצליח... רשום שיש לו 2 מסילות 12 וולט, כל אחת 20A ויחד יכולים לספק עד 30A לעומס מירבי 360W, מתחי USB וה-12- זה נפרד וגם 3.3 וה-5V זה נפרד (עד 150W). הנה טבלת ההספקים: (מצטער לא יודע איך להקטין... זה גם לקחתי מוכן מתוך אתר).
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברים, בלי שבכלל תכננתי יוצא לי לבנות מערכת צנועה ונתקעתי בכ.מסך.. איך שהזמן טס וכאילו רק אתמול דיברו פה על 8800GT המפרט הולך להיות כזה: מעבד - Q9650 שקיבלתי מחבר זיכרון - עדיין לא הוחלט לוח - DFI עם צ'יפסט X48 שליקטתי כאן בלוח יד2 ספק - Antec High Current Gamer 620W מסך - 17' פשוט של סמסונג.. השאלה איזה כרטיס מסך אפשר לקחת במחיר סביר [נגיד 400-800] שיאפשר לי להנות מכמה שעות משחק ביום במקרה הטוב?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27167 וזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~H577F1GD~8~0.htm לא אכפת לי ההבדלים במחיר. אבל אני רוצה לדעת איזה קירור יותר טוב מבין שניהם. ועוד שאלה, המחשב שלי כזה: E8400 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 4 GB זכרון DDR2 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ומארז NZXT TEMPEST ואני רוצה להחליף את הכרטיס מסך HD4850 הספק כוח יחזיק או שאני חייב לרכוש חדש? תודה מראש עריכה: יש לי מסך SAMSUNG 20' 1680X1050
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל פעם אני רואה שיש כרטיס שהוא PCIe או AGP . משהו יכול בבקשה להסביר לי: 1.מה ההבדל בינהם? 2.מה יותר טוב? תודה.
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך של GIGABYTE מסוג 6600GT בגרסת OEM (כלומר ללא הקופסא, רק הכרטיס). הבעיה היא כשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיה. לכרטיס יש חיבור s-video לא סטנדרטי עם 9 פינים (תמונה למטה מסומן ב-B). הכבל כנראה מגיע כחלק מהאריזה המקורית. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל דומה?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
monitor 26inch ithinking of ati hd 5770 or ati hd 4890 cuz ati hd 5770 has dx11
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: RADEON 9500 PRO RADEON 9600 PRO שמיוצר על ידי אחת החברות הבאות: GIGABYTE HERCULES או על ידי ATI עצמה. לא רוצה לקנות דרק של איזה SAPPHIRE או POWERCOLOR או איזה חברה שאף אחד לא שמע עליה. הבעיה היא שלכל חנות שאני מתקשר להזמין את זה, אומרים לי: "הפסיקו ליצר את זה", "אין את זה ליבואן במלאי" וכל מיני קשקושים. אז איפה במדינה הזאת ני יכול בכל זאת להזמין כרטיס מסך נורמלי של חברה נורמלית כפי בקשתי, מבלי שאני אקבל תשובה שלילית או אקבל איזה SAPPHIRE ארור?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הבדל בין 460GTX לבין 465 של ניוידיה לבין 5770 של ATI תקציב 1400 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שאני עומד לקנות 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 340 ₪ - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: 2869 ₪ השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך יותר חזק? יותר טוב? יותר משתלם לגיימינג? *** כמה הערות: אני לא מעוניין לעשות OC, רעש לא מפריע (ידוע שR9 290 יותר רועש אבל זה לא הבעיה), אני מעוניין בגיימינג כבד ו- FPS גבוה. אני מתלבט בין NVIDIA GeForce MSI GTX780 3GB Twin Frozr ל---- Sapp…
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מתלבת בין השניים... מה עדיף יותר על השני ולמה?
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מידע חדש ברשת מצביע על כך שנקבל שלושה דגמי גיימינג עדכניים בטווח הזמן המיידי, אולי בתוספת לדגמי ביניים משופרים שיושקו בשלב מאוחר יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
שאר המפרט: Processor: Intel i5-2500 Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 Memory: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Hard Drive: Western Digital WD3200AAKS Network adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Power Supply: Enermax Liberty 400w (בן 4 שנים) Case: Gigabyte Poseidon Monitor: Dell 2007WFP (1680x1050) השימוש העיקרי הוא משחקים יחסית קלים (לא הכי חדשים וכבדים), ככה שלא צריך קפיצה ענקית ברמת הביצועים של הכרטיס, עליה קטנה תספיק. אפשר להחליף את ספק הכוח אם יש צורך, ואם קירור הסטוק לא מספיק טוב אפשר להוסיף אחר. חשוב שהכרטיס לא יהיה יותר גדול מה8800 כי גם לו בקושי יש מקום. אם יש כרטיס יותר קטן ממנו שעונה על הדרישות אז עדיף. (או שסתם יצאתי טמבל וכל כרטיסי ה-P…
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
Includes several 3D application performance improvements. The following are examples of improvements measured with v178.13 WHQL versus v175.19 WHQL driver: Single GPU increases up to 11% in 3DMark Vantage (performance preset) Single GPU increases up to 11% in Assassin's Creed DX10 Single GPU increases up to 15% in Bioshock DX10 Single GPU increases up to 15% in Call of Duty 4 Single GPU increases up to 8% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 7% in Bioshock DX10 2-way SLI increases up to 10% in Company of Heroes: Opposing Fronts DX10 2-way SLI increases up to 12% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 10% in World in Conflict …
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי חברים אני לא מבין דבר בכרטיסי מסך או בכלל בחומרת מחשב, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר 2 מסכי מחשב (VGA/DVI) ומסך טלויזיה 50" (HDMI) יחד ובנוסף להריץ משחקים גם על רזולוציות גבוהות (אני מאוד רוצה לשחק על המסך טלויזיה) (אני לא גיימר מטורף אבל מדי פעם משחק BF4 וכו') בנוסף, הבנתי שאם כרטיס מסך מתקדם אני אצטרך גם לקנות ספק כוח מתקדם יותר, אני כרגע עם NVIDIA GeForce GTS 450 ועם ספק כוח 400watt - האם אצטרך לקנות גם ספק כוח חדש? אם כן, תוכלו להמליץ לי איזה? לא יודע אם זה חשוב לשיקולים של בחירת כרטיס אבל לוח האם שלי הוא: GIGABYTE H67MA-D2H-B3 וכמובן שאשמח לפתרון הזול ביותר שאפשר למצוא לנ"ל. תודה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרטיס מסך מדגם GTS250 בזמן בחודש האחרון חוויתי 2 קריסות (מסך כחול) כמו שרשמתי הבעיה קוראת באקראיות מוחלטת היום קראה לי קריסה שלישית החודש הפעם בהפעלת משחק מחשב, מה שגרם לי לחשוד בכרטיס מסך. הקריסות הקודמות קראו אחת לשבוע/שבועים סתם אפילו ללא הפעלת תוכנה ברקע סתם בשולחן עבודה. עכשיו הרצתי OCCT למעבד ראיתי שהכל בסדר בכל זאת עוברים דבר דבר הרצתי בדיקה לGPU עם בדיקת שגיאות לאחר כדקה של בדיקה נפתח לי מסך שגיאות, הפרמטים: בדיקת זמן כ 240 שניות. שגיאות כ 150,000. טמפרטורה 95. בכל הזמן הזה היו ארטיפקטים המאוורר על 100% למורות שהטמפרטורה לא הפסיקה לטפס עד שהפסקתי את הבדיקה לאחר כ240 שניות חיכיתי לקריסה למורות שזה לא קרה פחדתי להרוס את הכרטיס מסך, למורות שאני חושב שהכרט…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שאלה קצת מעצבנת על בכל אני פונה לחברי הפורום אחרי שראינו את החידוש של ספיר בקירור החדש יותר ב 4870 הטוקסיק הרגיל עם הנחושת ובלי הנחושת ואחרי שכל כך הרבה חברות חיקו והוציאו עם מאווררים ופסיבי לזיכרון וכדומה מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל ה4870 הדואלי ממשיך לצאת מפגר בכל הסיפור הזה?????? ראיתי עכשיו ביד 2 של האתר 4870 כפול ליבה למכירה אבל קירור רפרנס שכל כך אוהבים להשמיץ אותו פה מבחינת רעש ויחס עלות תועלת גרוע. האם חברת ספיר לא היתה יכולה להוציא גם לכפול ליבה קירור מעולה כמו הטוקסיק????? למה בכרטיס על ממשיכים במסורת ולא מטמיעים חידושים ונדבקים לגוף קירור הרגיל ולא מנסים חידושים???? ראיתי את הטוקסיק 1 גיגה חצי גיגה והם בעלי קירור מדהים.איפה השכל של מהנדסי ספיר היה שה…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אז ככה אני דיי אובד עצות אז אולי אתם תוכלו לעזור... הסיפור הוא כזה... קניתי תכרטיס, קניתי בשבילו גם ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 650W והכל עובד מדהים! אתם לא מאמינים עד כמה הכרטיס הזה חזק ומדהים! בכל מקרה הבעיה שלי מתחילה כשאני מנסה לחבר את הטלוויזיה שלי לכרטיס מסך, יש לי טלוויזיה רגילה לא LCD ולא פלסמה. סתם טלוויזיה רגילה שהייתה פועלת נהדר כשחיברתי אותה לכרטיס הישן שלי 7600GTX והייתי נזרק על המיטה ורואה סדרות וסרטים מהמחשב דרך הטלוויזיה. עם הכרטיס החדש הוא אומנם מזהה שאני מחבר את הטלוויזיה וכשאני מפעיל את האופציה של DUELVIEW\CLONE MODE הטלוויזיה עושה המון המון ריפרשים שבהם אפשר לראות את הדסקטופ שלי אבל כשהוא מפסיק את הריפרשים בעצם לא רואים כלום חוץ מהלוגו של הטלוויזי…
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם , משהוא יכול להביא לי קצת מידע על הכרטיסי מסך האלו ? , ומחירם ? תודה לעוזרים . חפשתי בזאפ או בכל חנות מחשבים מוכרת ואין אותם . אם אפשר של GeCube , תודה ! אני במיוחד מעוניין במחיר שלהם
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. במסגרת בניית מפרט לחבר אני צריך לרכוש כרטיס מסך (או 2 בתצורת SLI) בבערך עד 1600 שקל. עכשיו הנטייה הטבעית הייתה ה9800GTX כי הוא כרטיס חזק שתומך בDX10. אם זאת יש לי מספר שאלות: ה8800 באוברקלוק שמביא אותו למהירות של ה9800 (קל יחסית) חזק כמוהו ואף יותר, האם שווה לקנות 8800 או שה10.1 מספיק משמעותי בשביל לקנות 9800 מה בנוגע ל9600SLI, האם כל המשחקים שיוצאים היום יתמכו בSLI בצורה אופטימאלית או שעדיין יש משחקים שלא יודעים לנצל את הSLI כמו שצריך? ואם כן האם זה כדאי מבחינת מהירות? בכמה כסף אפשר להשיג היום 8800 בSLI? האם הדבר פרקטי בתקציב (עם אפשרות לחריגה קלה) תודה מראש, מחכה לתשובה
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת..... מחכה לתשובות ממכם... אני מדבר אם הם מייצרים כרטיסים טובים עבור ATI
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-