עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן amigos עקב צורך בשידרוג כרטיס מסך ניכנסתי למספר אתרי חומרה על מנת להתעדכן ולהגיע להחלטה הנכונה. אני היתמקדתי ב -farcry היות ולמיטב ידעתי זהו המשחק הכבד ביותר ההמיתקדם ביותר שלא בוצעה בו אופטימיזציה לטובת כרטיס זה או אחר נידהמתי לגלות שתוצאות ה- benchmarks לא רק שהן שונות בין האתרים אלא שלעיתים הן מנוגדות בתכלית ובפערים משמעותיים למרות שמדובר באותם כרטיסי מסך ,אותה גירסת משחק אותה רזולוציה ,אותם פילטרים ,אותה גירסת דריברים ואותה חומרה פחות או יותר בימקום להגיע ביתר קלות להחלטה נעשיתי עוד יותר מבולבל ויש לי תחושה חזקה שחלק ניכר מהאתרים או האנשים שמבצעים את ההשוואות האלה הם לא אוביקטיבים ושרוב ההשוואות הן בעצם פירסומות זולות במסווה של תחקירים רציניים לסיכום אני באמת צר…

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by hararim,

על הכרטיס הזה: ?ASUS? - ?6200 Max 256MB TurboCache, DVI, PCI-E? מופיע באתר של ksp תודה

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  3. אני קונה מחשב, וכאמור מתלבט לגבי הכרטיס מסך. האם ללכת על ה nVidia Geforce 8600GTS (PALIT) שהוצע לי (הבנתי שבזמנו הוא היה החזק ביותר לסדרה זו), או ללכת על כרטיס "מודרני" יותר במחיר דומה ? המחשב יתבסס על מעבד E7300 ולוח אם מסדרת G31 תוצרת ג'יגהבייט, מיועד לסטודנט אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (דגש על CoD 4/5 ). המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by valorien,

אהלן וסהלן לכולם. עם בואם הקרוב של החגים החלטתי סוף סוף לשדרג. ראיתי בKSP שמוכרים את ה-9600XT של SAPPHIRE ב880 ש"ח ואת זה של GIGABYTE ב930 ש"ח. שניהם 128 מגה-בייט, TV, וDVI . מה הסיבה להפרש הזה במחיר? האם היא קשורה איכשהו לאיכות או לביצועים? אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים - ובכלל בטווח המחירים הזה.

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by ???,

האם שווה להשקיע עכשיו 1650 שקל ב- GF 4 Ti 4600 של לידטק (WinFast A250 Ultra TD ) או להסתפק באיזה Ti 4200 נחמד של אחת החברות הטובות? או שאולי בכלל לחכות ל radeon 9700 ?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. נבחן על far cry http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-08.html נבחן על קול אוף דיוטי http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-06.html אנריל טורנמנט 2004 הפתעה!!!!!!!! http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-05.html דום 3 http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-07.html

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב אנשים, יש לי שאלה קצת אחרת מהרגיל רקע: יש לי 2 מחשבים (אחד בב"ש פה אני לומד) אחד במרכז (אצל ההורים) במחשב א' (בב"ש) יש לי : amd 3700+@2860mhz 1gb 400mhz x800xl@stock dell 2407wfp-hc@1920*1200 במחשב ב' יש לי כרטיס מסך 7600gs ללא מאוורר במחשב ב' אני לא משחק ואין שם שום צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה במחשב א' אני משחק בעיקר (90%) בcompany of heroes במחשב א' יש לי לינוקס (אם מישהו לא יודע אז כרגע ati לא תומכים משהו משהו בלינוקס) מה שאני רוצה זה שיהיה כרטיס של nvidia במחשב א' שיעשה לי את החיים ה-ר-ב-ה יותר קלים אבל אני לא יודע אם 7600gs יחזיק במשחקים כמו הx800xl במיוחד ברזולוציה של המסך המדהים הזה אז השאלה שלי היא: כמה ביצועים אני יפסיד אם אני עובד ל7600gs …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by lmlm,

הכרטיס יהיה חלש מהסידרה והוא יהיה עם זיכרון של 256MB הכרטיס אמור להתחרות בכרטיסים שהזיכרון שלהם הוא 256MB והמחיר מהשוער יהיה 500 יורו הוא אמור להיות יותר חזק מ 7800GTX 256 ואמור לשוחרר עוד כמה שבועות ויש שמועה על GTO חדש -לא ידוע פרטים.. לכתבה http://www.theinquirer.net/?article=29672

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. עוד דגמים בדרך אל החנויות - שיתרמו למגמת הפחתת המחיר הממוצע מהחודשיים האחרונים?לכתבה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

יש לי בעיה עם המסך LG 795FT+ אתמול קניתי את המ חשב עם הריידון9700, וכאשר אני מפעיל את המסך על 1024X768, המסך משאיר בערך רבע שחור והריפרש רייט נשאר על 60. לעומת זאת, הוא עובד ב1024X768(אני לא יודע אם בצורה הכי טובה) במשחקים. התקנתי דריברים, אבל עדיין רעיונות? תודה.

11. Started by omnius,

ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. שלום לכולם.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר שתי צגים למחשב אחד שיעבדו בצורה הבאה : נקווה שזה יהיה ברור : למשל שאני יוכל לשחק על מסך אחד בקרייסיס לדוגמא ובשני זה יהיה באיסי או שאני יפתח באחד חלון אחד שיהיה על כל המסך ועל השני חלון שני ואני יוכל לעבור עם העכבר מאחד לשני ולעבוד במקביל ובכלל האם ניתן לשנות את הצורה של התצוגה יענו אם אני ארצמה פעם עם שתיים ופעם עם מסך אחד וכ"ו והאם המצב שתיארתי בהתחלה בכלל אפשרי

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by w_walker,

מחפש ספק כח עבור כרטיס 6870 עד 300 שח. רצוי שיהיה כמה שיותר שקט וחסכוני.. אלה האופציות שחשבתי עליהן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=894 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2705

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by yoc1983,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיפעיל משחקים כמו שצריך כרגע זה המפרט שלי: AMD +3200 2 GHz 1GB RAM X1600XT האם יספיק לי לשדרג רק את הכרטיס מסך? משהוא בסביבות ה500 ש"ח להפעלת משחקים בצורה נורמלי (40 FPS) לא אכפת לי שתיהיה איכות בינונית, אני אשמח לשמוע המלצות לכרטיס מסך במחיר הזה. האם אני יצטרך להחליף את כול המארז? תודה,

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by roi.vahab,

שלום , כמו כולם ,הגיע הרגע לשדרג את המערכת . כרגע עם 970 ומערכת בת 9/10 שנים . משתמש בעיקר במשחקים ומוזיקה . האם זה הזמן הנכון לרכוש כרטיס מסך מהסידרה הישנה ? 2080 או 3060 ?TI לא TI

16. Started by bigman84,

הזמנתי כרטיס מסך OEM והבנתי שהוא לא בא עם קופסא שמגנה עליו. רציתי לשאול אם זה בטוח - שהמוצר לא נפגם או משהו כזה בדרך בגלל שהוא לא מוגן.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  17. תודה מפרט בצד. בעיקר למשחקים לא כבדים ותכני HD

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by borat1924,

שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אלך לקנות את כרטיס המסך: Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC רשום ב game debate שדרוש 12 RAM בשבילו, לי יש 8. אני דיי בטוח שלא צריך להרחיב ל12. מישהו יודע אם באמת צריך 12? עוד משהו, המעבד שלי זה: i5 3570K. אם יש צוואר בקבוק, אני קונה גם קירור נוזלי מתאים לOC. אז ככה שלא תהיה ממש בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Lirux,

מי לוקח בביצועים? gto2 פתוח ועם אובר קלוק לפחות לxtpe או 7600gt עם אובר לאן שהוא יגיע?

• 52 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. בסוף לא הצלחתי להתאפק וקניתי לעצמי מתנת יום הולדת: Sapphire Radeon 280X משופץ/מתוקן, מכאן, בעקבות דיון הרכיבים המומלצים - אחרי, כמה זה כבר, חמש, שש שנים? אפשר להתחדש בכרטיס מסך - וגם ספק סיסוניק 620W, שיהיה מה שיספק זרם לכרטיס. התקנתי את הספק, הכנסתי את הכרטיס לחריץ PCIe x16, חיברתי מתח לכניסת ה- 6 פין וכניסת ה- 8 פין, לחצתי על כפתור ההדלקה ו... כלום. אף מאוורר לא מסתובב, אף לד לא נדלק, גורנישט מיט גורנישט. וידאתי שהכל מחובר כמו שצריך וניסיתי שוב, עדיין כלום. הוצאתי את הכרטיס החדש והכנסתי במקומו את המקורי, המחשב נדלק בלי בעיות. החלפתי שוב לחדש ושוב כלום. ניתקתי מכרטיס המסך החדש את חיבור שמונת הפינים ועכשיו לפחות ראו שהוא מקבל מתח: לחיצה על כפתור בורר מצבי ה- BIOS/UEFI מדל…

• 26 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. שלום, כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ati radeon 9550 / x 1050 series (כמות זיכרון 256MB, חיבור מסוג AGP). אני מעוניין לשדרג לכרטיס קצת יותר טוב, כאשר המטרה היא הפעלה (סבירה) של משחקים. במפרטים המומלצים שבאתר מומלץ הכרטיס geforce 9500GT 512MB עבור מחשב משחקים בתקציב נמוך. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס הזה יספק שיפור משמעותי ביחס לכרטיס הישן שלי? ואם לא, איזה כרטיס אחר מומלץ (פחות או יותר באותו תקציב)? 2. כשחיפשתי את הכרטיס באתר של חנות מסויימת נתקלתי במס' סוגים: א. BLISS 9500GT של חברת Gainward ב. FX 9500GT של חברת Gygabyte ג. 9500GT של חברת Axle האם יש הבדל בין BLISS ל-FX ולכאשר לא מופיע אף אחד מהם, או שרק מדובר בשם שהיצרן הוסיף והכרטיס עצמו הוא זהה? במידה שאכן אין הב…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by djelectric,

בביקורת זאת נבדוק האם לכרטיס המסך עם הקירור הפאסיבי של Sapphire יש מקום בשוק, או שמא ביצועים תמיד מחייבים רעש לכתבה: http://hwzone.co.il/r7-250-ultimate-%d7%9c%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%98/

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  23. יש לי כרגע 1GB זיכרון ואני רוצה לקנות עוד זיכרון שחלק ממנו יתווסף לכרטיס מסך, האם הזה אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. אני לא יודע איזה כרטיס זה אבל רשום עליו 3DFX ואני לא יודע מאיפה אפשר להסיג לו דריברים הנה הלינק לתמונות שהכנתי:לחצו כאן ובבקשה תנו לי לינק מדויק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, זה קצת ארוך אבל מתבקש. לאחר אין ספור חיפושים, ייעוצים וחפירות ברשת, אני פשוט לא מצליח להגיע להבנה איזה דגם יותר חדש, למה יש כל כך הרבה דגמים שחלקם לא קיימים בכלל בארץ וכד'. לדוגמא קראתי שאין ממש הבדל בין דגם ה- GTX560 ל- GTX560TI, גם חפרתי לגבי ה- 550TI והבנתי שעדיף לי לרכוש את ה- GTX460. אני כבר ממש מבולבל ולא מבין למה NVIDIA הייתה צריכה לעשות את כל הבלאגן הזה (אני מניח שזה לא רק אני שלא מבין ) הכי פשוט שארשום את הנתונים שלי ואני בטוח שאתם כבר תדעו לייעץ מה כדאי. אז ככה: סכום השקעה 700 ש"ח (אפשר לחרוג ב- 100/200 בתקווה שלא). לוח GIGABYTE X58 EXTREME זכרון 6G DDR3 ספק 550W ישמש בעיקר לסרטים ב- HD 1080 ולמשחקים CALL OF DUTY MW3+BATTELFIELD3 סליחה על החפיר…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.