כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על זה, לא יהיה מגניב לקחת אחד כזה עכשו, לשים אותו על לוח שתומך בSLI, ונניח עוד חצי שנה עד שנה כשתרצה עוד ביצועים ומחר הכרטיס ירד, להוסיף עוד אחד. מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחירים דיי זהים בין שניהם... שניהם של ג'גבייט. בהשוואה הזאת http://www.techspot.com/article/88-geforce-9600gt-versus-radeon-hd3870/page10.html הם יוצאים דיי שווים , ה9600 יצא איטי יותר ב 0.8%.. יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון...? התקציב הוא 3000 שקל לכל המחשב, וזה משאיר +\- 800-900 שקל לכרטיס מסך. יש עוד אופציות בכזה טווח מחירים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בוויכוח עם כמה אנשים.. האם זה הגיוני ש-8600GTS יכול להגיע לרמה של 8800GT בעזרת כל דרך אפשרית..
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
פרטים על הכרטיס : ASUS Exclusive Innovations * Exclusive Dual HD3850 GPU Solution * Exclusively Designed Dual Fansinks Solution * 1GB DDR3 Memory on board * ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television * ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game! * ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are * ASUS Smart Doctor: Your intelligent hardware protection and overclocking tool Graphics GPU Feature * ATI® Radeon® HD 3850X2 * PCI Express support * HDMI Output: multi-channel 5.1 surround audio over * DVI-HDMI Adaptor * Micr…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך חדש, עקב קניית מסך חדש,המסך 2407WFP הכרטיס מסך כיום הוא X1950GT OC 600/700 כאמור ממש חלש, אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח בהתחלה חשבתי לקנות 8800GT לעבור לו OC ולהסתפק, הציעו לי פה בפורום לקנות שני HD2900PRO במחיר 1450 ולעשות להם OC חבר עכשיו מוכר את שני הכרטיסים שלו HD2900XT במחיר 1600 (Diamond Viper Radeon HD 2900XT 512 MB GDDR3 ) עכשיו מה אתם אומרים הכי שווה? והאם הספק שלי בכלל יכול להחזיק את שני 2900XT באוברקלוק??ואת 2900PRO? בבקשה תעזרו לי השתגעתי כבר מכל הכרטיסים האלה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, יום שלישי אני קונה את הכרטיס מסך 3870X2. אמרו לי שכרטיס מסך זה מחברת HIS יותר טוב מבחינת הקירור עכשיו קודם כל זה נכון ? האם יש הבדלים בינו לבין הכרטיס מהחברה SAPPHIRE ? מה ההבדלים ביניהם הכוח האיכות והקירור ? ועם נגיד באמת יש ל-HIS קירור טוב, אז ההבדלים יהיו בולטים ?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט קצת בקשר לכרטיס מסך. אני לומד עיצוב גרפי והתוכנות שאני עובד איתן הן בעיקר דו מימד (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פריהאנד, פוטושופ...) אבל אני לא רוצה להיות מוגבל אם אני אחליט לעבוד קצת על מאיה בשלב מסויים בצורה לא מקצועית. אני מוכן להשקיע בסביבות ה500 שקל על כרטיס מסך, אלא אם כן יש לי סיבה להשקיע יותר ותהיה לזה סיבה משכנעת... אני גם לא ממש בטוח איך זה עובד אבל אני חושב על לקנות מסך של DELL2007 20 אינץ' אז אם צריך שלכרטיס תהיה התאמה למסך אז זה גם חשוב. תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.. הכרטיס המקורי שקניתי עם המחשב היה 8800 GT INNO 3D ICHIIL היתה לו בעיה אז רצו להזמין לי אחר בסוף החלטתי ללכת על ה- CALIBRE של SPARKLE לפני שבוע הודיע לי על בעיה במשלוח / חברה בקיצור בוטל. אצלי יש כרטיס זמני של LEADTEK 8800 GT יש לי אופציה להחזיר אותו ולקבל 1300 ש"ח זיכוי , הסכום ששילמתי על ה-GT INNO 3D ICHIIL . לכן אני מלתבט בין שני אופציות, או לקחת את ה-1300 ולקנות את ה- BFG 8800 GTS OC ולהוסיף 100 ש"ח או לחכות כשבוע ולקחת את ה- 9800 GTX החדש של טווינטק (את שני הכרטיסים הנ"ל אני מעוניין לרכוש ב - FOXPC ) אני אשמח שתביעו דעה ותסבירו מה ההבדלים ביניהם , לפי מה שאני ראיתי אין הבדל משמעותי ???
-
- 56 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מותקן וויסטה 32 ביט SP1 והוא לא נותן לי לזהות בRIVATUNER או בSPEEDFAN או בATITOOL מהירות מאוורר של כרטיס מסך או טמ' שלו לא מצליח לכוון את המהירות מאוורר שלו (שהיא איטית מאוד והוא מתחמם בטירוף) הכרטיס של טווינטק הלוח של ABIT (IP35) nTune לא נותן לי להתקין כי אומר שאין לי לוח NFORCE
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני יודע שלגבי NVIDIA רק סידרת 88XX ומלא תומכים בDX10! לגבי ATI אין לי שום מושג! היתי רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד מה כן תומך ומה לא! או שזה לא משנה וכל כרטיס DX10 הוא גם DX10.1? כבר בלבלתם אותי
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כרגע כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי X1950XT ואני חושב שהוא לא מספיק טוב. בזמן האחרון יש המון התפתחויות בנושא כרטיסי המסך וחשבתי שאולי כדי לשדרג. יש לי לוח אם של ASUS P5W-DH-DELUXE. ומעבד שך INTEL E6600. ספק של thermal take 600w התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים ש"ח. המגבלה שלי ביא במקום במארז. הספק כוח שלי מספק יציאה אחת בן שישה פינים. מה לדעתכם תהיה הבחירה האולטימטיבית עבורי? השימושים שלי הם: צפיה בסירטי HD 1080P. עבודה על מסך רחב ברזולוזציה של 1680X1050. ומשחקי מחשב פשוטים בעלי דרישה של Direct X 10 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ולחבר אליו מצלמות אבטחה, האם מלבד הכרטיס היעודי יש צורך בכרטיס מסך בנוסף והאם כרטיס מסך OB מספיק. אם כן יש חשיבות האם זה NV או ATI? לא ידעתי לאן לפוסתת את זה.. אם יש צורך תעבירו. תודה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אתרים שמוכרים את הכרטיס הנ"ל במחירים יפים 1000 - 1500 השאלה שלי איך אני יכול לדעת אם זה הכרטיס עם הליבה החדשה או שזה הישן? כאמור הליבה החדשה היא G92 והיא מכפילה את הביצועים אבל רוב האתרים לא מציינים את סוג הליבה איך אוכל לדעת?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ASUStec plans a tricore card carrying 3 3850 gpu chips. http://www.nordichardware.com/news,7543.html
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למשחקים חייב dual dvi אני בכיוון של ה geforce 8800 של sparkle אבל אני לא בטוח שזה dual dvi הצעות בקשה תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT..
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מה אתם בכלל חושבים על הכרטיסים של GECUBE ובפרט הכרטיס הזה: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=214&prod_id=69097 או שאתם יכולים להמליץ לי על כרטיס אחר על בסיס 3870 ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מפעיל משחק כלשהוא (crysis , company of heroes , call of duty , nfs pro וכו) המחשב מפיק רעש שקצת קשה לי לתאר אותו, אבל אני אנסה, לדוגמא כאשר אני מפעיל את crysis ומגיע לתפריט הראשי הרעש מתחיל, וכל פעם שאני מזיז את העכבר כדי לבחור באופציה שונה מהתפריט, הרעש ישתנה במעט, גם במשחק עצמו, כאשר אני מביט למקום כל שהוא ואז מסתובב להביט למקום אחר הרעש משתנה, כמו שכתבתי בנושא הרעש נשמע כמו סוג של השראה חשמלית, וכשאני אומר שהוא משתנה אני מתכווון לא בעוצמה שלו, אלה בתדר, מגבוה לנמוך וההפך, למען הסר ספק כיבתי את המסך ואת מערכת הסאונד כדי לוודא שהם לא הגורמים (והם לא), הקלטתי את הסאונד, האם יש דרך לשים אותו אותו כאן באתר או באתר אחר (קובץ mp3)? המפרט שלי הוא GB Ep35c-…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
היי, אני תוהה לגבי הדבר הבא: מה משני הכרטיסים הנ"ל יותר חזק? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm - Geforce 8800GT 512MB 256Bit מהירויות: GPU 680\900MHZ Memory 1800MHZ או Geforce 8800GTS http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm 640MB 320Bit מהירויות: GPU 500\800 MHZ Memory 1600MHZ בקיצור, מה יותר חזק? ה8800GT מכיל מהירויות גבוהות יותר, אבל מצד שני ה8800GTS מכיל 320BIT וזיכרון בנפח גדול יותר
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
איזה בעסההה ! אתמול באתי להעדכן את הדרייבר שהיה לי (8.1) ל 8.3 הורדתי אותו התקנתי ובסוף ההתקנה הוא רושם לי את התמונה שלמטה. טוב, אמרתי נתעסק עם זה מחר, כיביתי את המחשב, היום אני מדליק אותו, אין כ.מ ! הוא לא מזוהה, אני מתקין את 8.3 אותה הודעה מנסה את 8.1 לא עובד גם כן !! גם 7.1 לא עובד, קיצור לא יודע מה לעשות ואני בלי כ.מ ! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המסך הוא אלג'י של סדרת פנטזיה, ממש חדש, חודש בערך, ככה שאני מניח שלא באשמתו אני רואה קווים ומשבצות כחולים ואדומים על המסך בלי קשר לכלום. גם לקחתי סקרינשוט, העברתי לפלאפון, ווידאתי שהתמונה גם מבולגנת, ככה שזה משאיר אותי עם הכרטיס מסך. איך אני יכול לדעת אם זה באמת הוא? איפה אני בודק טמפרטורה? אם אפשר, אז בלי תוכנה חיצונית. ואם יש גם עצות או עזרה, זה כמובן יתקבל בברכה. תודה מראש! http://img151.imageshack.us/img151/8294/98159669yu6.jpg[br]פורסם בתאריך: 26.03.2008 בשעה 18:57:14 קצת משחקים קצת סרטים, וסתם שימוש יום יומי. עדיפות לATI.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 מתאים? הוא נחשב ליותר חזק מx800 GTO? מגיע בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=3…
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מתנצל אם הנושא חרוש, אני פשוט מחפש תשובה קונקרטית (למרות שהמבחנים עד כה הראו שאין לי יותר מדי סיכוי) השאלה תקפה גם לגבי 9800 אחר שיצא, וגם לגבי ה-8800GTS (ה-512). עם ה-GX2 גם הספק נשמע לי בעייתי מאוד וגם לוח האם. המעבד הוא E6400 אם זה משנה את תמונת צריכת ההספק (אני פשוט לא בקיא בכל הפרטים). אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
(ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-