כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש אותו בפנדס למה מקבלים בבאנדל COD4 זה ענק
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אח שלי רוצה כרטיס מסך חדש למחשב שלו וזה המפרט שיש לו CPU : DualCore pentium D 925, 3GHz mother board : GA-945GZM-S2 GPU : GF 7300LE 256MB 2 גיגה זיכרון 800 האם בכלל אפשר לחבר את הכרטיס בלוח אם הזה ? והשאלה היא אם נגיד הוא יחליף ל-9600GT או 3870HD אז זה יפעל כמו שצריך או שהמעבד יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בעוד כמה שבועות אקבל את המחשב הנייד שקניתי מדגם XPS1530 ובו כרטיס מסך 8600GT ויציאת HDMI. ברצוני לברר האם חיבור הנייד למסך LCD התומך ב HD ready והרצת סרט באיכות HD על המחשב תאפשר צפייה באיכות HD באמת? החיבור יעשה כמובן בכבל HDMI. תודה מראש יגאל
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להריץ 3dmark06 כל פעם שאני מריץ זה מריץ כמה סרטונים ואז נתקע ואחרי כמה זמן יוצא לווינדוס עם שגיעה IDIRECT3DDEVICE9:: PRESENT FAILED :DEVICE LOST המחשב שלי הוא E2180 , GIGABYTE 8800GT , 2 GIG RAM ,MOBO GIGABYTE GA-P31-DS3L עשיתי FORMAT והבעיה חוזרת על עצמה ,גם במשחקים המחשב לפעמים נתקע. יש מצב שזה הספק כוח (FSP 450W)? פתאום גם הכרטיס קול מופיע כאילו הוצאתי את הכבל
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=551
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מערך CROSSFIRE של ATI שני כרטיסים מדגם Radeon 3870X2 אך לצערי חוץ מסדרת הGEFORCE9XXX או בקרוב סדרת הRadeon 4XXX אף כרטיס כיום בשוק לא תומך בחיבור אורגנלי של HDMI, לכן כיום אני מחובר עם כבל HDMI ועם מתאם DVI-TO-HDMI שהגיע עם הכרטיסים, השאלה שלי היא כזאת האם אכן אני מקבל איכות שידור של HDMI או לא? עם לא האם אני צריך לחבר את יציאת הComponent לטלוויזיה כדי לקבל שידור HD? בתודה מראש לעוזרים נאור
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום חוץ מהדיסק התקנה שמגיע עם הכרטיס......... למישהו ידוע על משהו נוסף שצריך להתקין?? כל דר שיכול לשפר לא שעכשיו זה לא בסדר.....אני בדיוק שידרגתי מ8800GT ל-GTS זה מדהים מדהים מדהים אבל עדיין אין לי כוח לשבת ולקרוא הוראות כי מה שבא לי זה רק לשחק אז לא מבקש מאף אחד לעשות למעני את העבודה..... רק אם למישהו יש נסיון דומה עם אותו כרטיס של אותו חברה אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לצורך הרכבת מחשב מולטימדיה לסלון. המחשב יבוסס על המפרט של המחשב בחתימה ויחובר למסך lcd full hd 42 inch. תקציב- סביבות 500 שקל תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עובד עם 8800GT על מסך LCD 32"טלויזיה של טושיבה, ברזולוציה של 1360X768. האם יש לי צורך להשתמש בanti-aliasing במשחקים למרות הרזולוציה הלא גבוה כלכך? ואם כן, באיזה רמה? אגב אני עם מעבד Q660 ו4 ג'יגה זכרון אם יש לזה אפקט... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
רשום על הקופסה של כרטיס המסך שלי שהוא מסוגל להגיע ל512 אפילו שהוא 256 יש לי מחשב דיי חזק 2gb זיכרון מעבד core2duo 2.6gh אם אפשרות זו קיימת הייתי שמח שמישהו יסביר לי איך להפעיל אותה... בתודה למי שיכול לעזור. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ובגוגל ולא מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותו למדיה סנטר ולקנות לי 9600GT או משהו... אז ה8600GT יעשה את העבודה בתור כרטיס למדיה סנטר?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס חדש, והורדתי את הדרייבר + ה Catalyst והתקנתי, זה הדרייבר: 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 אחרי ההתקנה הכרטיס זוהה והכל פעל בסדר, אבל כשאני מנסה להכנס ל Catalyst הוא נותן טעינה של שניה (רואים שעון חול) ושום דבר לא עולה. ניסיתי להתקין פעמיים ונראה כאילו הדרייבר לא מתקין את ה Catalyst. יכול להיות שהדרייבר לא מתאים? ואם כן, מישהו יכול להביא אחד שכן מתאים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
8800GTS תומך 3WAY SLI .? (הכוונה ל 3 כרטיסים על לוח אם אחד )
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מערך SLI של ה8800 של PALIT (לא הסוניק) שתי דברים הטפ' במנוחה באיזור ה60 זה סביר? ועוד דבר הוא עושה רעש מטורף (בדוק ממנו שמשקיטים את המאוררים שלו המחשב שקט) זה פאק בכרטיסים או שהם באמת כאלה מרעישים?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שהכרטיס לא מחזיק טוב משחקים כבדים זה נכון? כי אני רוצה לששחק במשחקים הכי חדשים שיוצאים ושיזוזו לי במהירות מעולה.. דרך אגב מה זה אופציות כמו VERY HIEH וכאלו בכרטיסי מסך? ועוד שאלה מה זה למשל כרטיסי HIEH END וכו'?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה - אני מציין קניתי כבר אז אל תיטרחו להביא לי קישור בקשר לקניה לספק יותר טוב או משהו.. אני רק רוצה לוודא בישביל השקט הנפשי שלי הספק הזה שבחתימה הוא מספיק למערכת שלי נכון..?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
[glow=yellow,1,100]דבר ראשון אני בטוח שאתם רגילים לראות דברים יותר טובים ממה שאני הולך להציג אז לא לעליב!(זה מה שיש)[/glow] ל RADEON 9550 יש (PS (pixel shader? if yes whice version?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את הכרטיס מסך חיברתי אותו והכל... עכשיו יש איזה שהוא קבל שנקרא spdif in audio ואני לא יודע עם צריך לחבר אותו או שלא.. מישהו בבקשה יכול להסביר לי עם צריך לחבר אותו ואם כן לאן ? תמונות... סורי על זה שאין הרבה תמונות...
-
- 100 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה לי בעיה מאד מעצבנת במשחקים. אחרי זמן מסויים של משחק, לא קבוע, על המסך מופיעים פסים וקווים אדומים ואחרי 2 שניות המשחק וכל המחשב פשוט נתקע. ניסיתי להחליף דרייברים לגירסא הקודמת וזה לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, תגובה ראשונה שלי פה באתר. הזמינו לי מחדש חדש מהאינטרנט, (אולי אתם תזהו אותו לפי המפרט אך אל תתנו קישור ותבלבלו את כולם כי יש פרטים ששונו) ואני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך הוא הכי מתאים למפרט שלי מבלי מצב של צוואר בקבוק. המחשב עדיין לא הגיע לכן שחסרים לי פרטים כגון המארז, כמות מאוררים וספק הכוח, כך שהניחוש שלכם טוב כמו הניחוש שלי (או שיותר טוב ). התקציב הוא בסביבות ה 500 ש"ח ללא חריגה מעבר ל 600 ש"ח. הכרטיס מסך שהומלץ לי ע"י חבר הוא ה Twintech 8600GT XT 256MB DDR3 OC VER. בכל מקרה, זה המפרט שלי ותודה מראש: מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E - Dual Core מהירות המעבד: 2.4GHz דגם מעבד: E2220 זכרון מטמון cache: 1MB מהירות FSB: 800Mhz לוח אם דגם: Intel® …
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
8600 http://tms.co.il/cat/50/199:200/page:3 2600XT http://tms.co.il/product/4416 HD3650XT http://tms.co.il/product/5189 צריך דחוף דחוף תשובות ! תדוה מראשש !
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
290 שקל, מריץ לי את קרייסיס סבבה, מריץ את COD מעולה. מתחיל להשלים את פער המשחקים. למרות מה שאמרתם על HM- וואלה דווקא אני מרוצה. דוגרי, כמה יעלה לי יותר, לשדרג כרטיס מסך לאחד עם יותר זיכרון, או לקנות יותר זיכרון פיזי במחשב? ואני לן-אנדר נצחי, ככה שזה מתאים לי בדיוק. אמנם לא ייעצתם לי כמעט ללכת על ה3650, אבל בכל זאת עזרתם הרבה. אם תרצו, אני אעלה את תמונות הUNBOXING המדהים.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קיבלנו את הניידים של עתידים שהם T61 LENOVO יש בו כרטיס מסך 389 MB INTEL אני רוצה לשדרג את הכרטיס הזה כי המחשב תותח אבל הכרטיס מסך לא מתאים למשחקים כבדים !!!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
הכרטיס העכשווי שלי 8600GTS של גיגבייט, לוח האם תומך SLI האם משתלם לי יותר לקנות כרטיס נוסף ? (המחיר של הכרטיס ירד משמעותית) אני אוהב משחקים כגון קרייסיס, COD4 , אססין קריד ודומיהם משחקים עם גרפיקה יפה
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-