כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי פה התלבטות בין שני כרטיסי מסך שהם באותו מכיר אחד hd4850 של gigabyte ואחד hd4850 של msi עכשיו אני לא יודע על מה ללכת ואני רוצה קירור טוב ושקט ביצועים טובים ואמינות ואים תוכלו לומר לי אם crysis warhead יעבוד לי חלק על fps גבוה עם e8500 ו 4g ram תודה לעוזרים !!!!
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ענקית הזיכרון מיקרון הכריזה על כך שהיא מתחילה לעבוד על יצור של זיכרון גרפי מסוג GDDR5X. כיצד הוא שונה מ-GDDR5? כל הפרטים כאן לאחר שעבר כמה שינויים בתהליך היצור שלו, נראה שזיכרון ה-GDDR5 המסורתי לכרטיסי מסך קרוב לסיום חייו, לפחות בעולם כרטיסי המסך המתקדמים. זיכרון זה החל את דרכו בכרטיס המסך HD 4870 של ATI דאז, בשנת 2008 והוא סימל את אחת מקפיצות הטכנולוגיה המשמעותיות בעולם הגרפיקה. לראשונה, זיכרון גרפי בכרטיס מסך עבד בארבעה ערוצים וכך איפשר תעבורה כפולה של מידע לעומת זיכרון ה-GDDR3 הקודם לו. עם תדר התחלתי של 900 מגה-הרץ בלבד, ה-GDDR5 סיפק תעבורה של 3.6 גיגה-ביט לשניה בלבד פר נקודת חיבור בלוח. כשמתקדמים אל דור ה-GTX 700, הוא כבר טיפס אל 7 גיגה-ביט לשניה פר נקודת חי…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מישהו יודע האם אפשר להשיג את הכרטיב בארץ וכמה הוא עולה פחות או יותר וכמו כן האם באמת משפר ביצועים כמו שטוענים ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ניתקתי את המחשב.. וכשחיברתי אותו בטעות שמתי את הכבל של המסך על הכרטיס מסך המובנה.. ואחרי זה כיביתי ושמתי בכרטיס מסך הרגיל ופשוט המחשב עלה אך ללא צג... וכשפתחתי את המחשב ראיתי שהכרטיס לא עובד בכלל..יכול להיות שהוא נשרף?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בונה-סרה אני רוצה להתקין 2 כרטיסי מסך שונים שכל אחד יעבוד בתורו 1 נבידייה 1 ATI פשוט יש כרטיס שעובד טוב יותר עם סרטי HD ושני עם סרטי DSL לכן מה יקרה באם אני יתקין 2 כרטיסי מסך שונים על מחשב ? עם 2 דרייברים שונים ? שכל אחד יעבוד בתורו ?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב (יותר טוב מהג'יפורס המובנה שיש לי עכשיו). אני יכול להשיג את הכרטיס הנ"ל ב500 ש"ח. שווה? עוד שאלה, כשיצאו משחקים שתומכים בDX10 אני אוכל לשחק עליהם פשוט עם DX9 נכון?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מחפש נואשות אחד עם 128bit, הבנתי שזה עדיף מאשר יותר זיכרון... אבל מה בקשר לסוג הזיכרון? כלומר אם זה DDR2 ולא DDR? אם יש למישהו דגם מומלץ, משהו ספציפי, אני אשמח. ואם יש אפילו לינק לחנות שמוכרת אותו, אני מוריד את הכובע. תודה.
-
- 15 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן אחים שלי יש שיא עולם חדש ב 3DMARK05 שהוא גדול ב 30 נק' מהקודם :: 17560 איזה שוודי אחד עשה את זה עם המהרה של FX-57 עד 3917MHZ וכרטיזי מסך (7800GTX SLI כמובן...) 676/1584
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מספר שאלות בקשר לעדכון הBIOS של הכרטיס מסך שלי. 1) איפה ניתן להשיג את העדכון האחרון לכרטיס שלי - GEFORCE 2 MX400? 2) מצאתי מספר עדכונים, אבל אף אחד לא נמצא עם הממיר שלי ליציאת הטלויזיה - CONEXANT, האם יש כאלה או שאולי אפשר לשנות את העדכון שיתמוך ביציאת הטלויזיה הזאתי. 3) האם כדאי לי בכלל לעשות עדכון שכזה??!?! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
סרטון חדש מתוך הביתן של מפתחת השבבים בתערוכת CES 2019 אמור לסייע לנו להבין מדוע רק קמצוץ מכל מסכי ה-FreeSync יזכו לתמיכה מובנית ורשמית של כרטיסי ה-GeForce לכתבה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
- 2 followers
-
-
-
1. הכ.מ. HIS ATI Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 בא עם HDMI? (כי אמרו לי שכן או משהו..) 2. אימא שלי לא סמכה על חבר שלי שירכיב לי את המפרט החדש וביקשה מהחברה שאני קונה את המחשב (SKYPC) להרכיב אצלהם בתשלום נוסף של 100 ש"ח (יופי אימא -.-) אז כדאי שהם ירכיבו? 3. כשהם מרכיבים (SKYPC) אז הם גם מתקינים דרייברים? 4. הכ.מ. הנ"ל מגיע עם דיסק להתקנת דרייברים? 5. חבר שלי אמר לי שקונים כרטיס מסך אז הוא בא עם משחק משהו/מעפן אז זה נכון? ואם כן אז איזה עם ה-5770? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם , 1) החלפתי אתמול ת'כרטיס מסך שהיה לי ( רדיאון 9500 פרו ) וקניתי 9800NP השאלה היא האם מהירות השעון והזכרונות שלי נכונים לאותו הכרטיס - CORE - 324 , MEMORY - 290.25 ?? 2) גם בכרטיס הקודם שלי וגם בזה כאשר המערכת עולה ( WINDOWS XP ) יש הבהובים כאלה שחורים לכמה שניות עד שהוא מסנכרן את עצמו או משהו כזה וזה נעלם.. אותו הדבר קורה גם כאשר עושים מאפיינים בכרטיס מסך.. האם זה בסדר וקורה לכולם או שיש אצלי בעייה? 3) התוצאות שקיבלתי ב 3D מארק 2001SE ו 2003 V.330 הם :12126 ל 2001 ו 4670 ל 2003 האם זה סביר? כי לפי מה שקראתי מכם וגם באתרים שעשו מבחנים הוא אמור להשיג תוצאות דומות ל רדיאון 9700 פרו ונראה לי שהתוצאות שלי נמוכות מדי לא?? 4) האם מישהו שמע או יודע שכרטיסי המסך של…
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם כרטיסי ה-Ampere לשוק הביתי וכרטיסי Navi משודרגים אכן יוצגו לנו במהלך חודש ספטמבר 2020? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה בשני מחשבים. במחשב אחד התוכנה בדקה את ארבעת המצבים והתוצאה היתה כ-6000 נקודות, ומבמחשב השני נעשתה בדיקה רק במצב אחד והתוצאה היתה 121... מזה אומר? האם זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אנשים טובים אני רוצה לשדרג ל כרטיס מסך סכום עד 2700 שקל המיפרט העכשוי שלי הוא AMD 3200 A8A SLI DELUX זיכרון 1024 קינגסטון 6600GT 128 MB ASUS TT TSUNAMI DREAM
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שמתי לב שבMAC החדש זה שנראה כמו צילינדר, יש 2 כרטיסי מסך של AMD לא בטוח איזה אבל רק עם 3 ג'יגה כל אחד.( אם מוסיפים אז אפשר גם 6 )ולפי מה שהבנתי זה לא מספיק ל4K , אבל הם טוענים שזה מספיק לשרשור 3 מסכי 4K.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס הכי מינימלי כדי לשחק בכל המשחקים ברזולוציה הכי גבוהה? 7600GT לא?
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איך ה 6800U של eVGA מבחינת ביצועים קירור OC ?? ו..האם הוא יותר טוב מהג'יגבייט ומהלדטק ?
-
- 18 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש ורציתי לדעת אם המפרט שלי יחזיק רזולוציה של FULL HD במשחקים סרטים וכו' תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39197
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם נתחיל בזה שזה המפרט שלי :I5 2400 MOTHERBOARD OF INTEL HD 5770 1.0 TB BLACK WD XASER VI MX BNS TR2 RX 550 W אני רוצה לקנות GTX 460 יש לי כמה שאלות קטנות אחד מי OCER יותר טוב הגירסא של ה768 MB או ה1GB כי פעם ראיתי פה מישהו אומר שה768 MB יותר טוב אז רציתי להיות בטוח כי אני הולך לדפוק לו וואחד OC ועוד משהו אני כל הזמן מחליף בין המסך 17 אינץ שלי למסך טלווייזה שלי 26 ה768 יחזיק ב26 ואם לא מזה יעשה בכל מיקרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
האם שילוב בין מימדים קומפקטיים, עיצוב מושך וביצועים גראפיים ראויים הוא אפשרי? היצרנית הטאיוואנית נחושה להוכיח לנו שכן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
מסך Proview "חדש" שקיבלתי מחבר (שיש לו עכשיו LCD מצויין למנייאק).. המסך משום מה מזוהה כ Plug & play Monitor והתצוגה לא חדה ואפילו יש איזה מריחה שקופה כזו של קווי מתאר (חלונות, טקסט) קצת קשה להסביר צריך לראות, אני יכול לספק תמונה. מודל המסך הוא - 786N ולא הצלחתי למצוא לו דרייבר באינטרנט. מישהו יודע במקרה אם ככה מזוהים המסכים האלה או אם יש דרייברים מתאימים?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-