כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת... האם תוספת הכסף שווה ?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש תוכנת גראפיקה שלא שוקלת הרבה פחות מ-10 מגה ושתהיה גם נוחה להפעלה ושתוכל לייצור גראפיקה יפה (תלת-מימד), אם מישהו מכיר כזאת ואת האתר שלה בבקשה תנו לי אותו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני רואה שבזמן האחרון יש הרבה שאלות לגבי קניית רכיבים שונים למחשב בחו"ל וארה"ב בפרט, שבראשם כרטיסי מסך כמובן. אבל האם בכלל כדאי לקנות רכיב כל כך שברירי בחנות במרחק 4000 ק"מ? האם כדאי לחסוך 200ש"ח או יותר אבל לוותר על האחריות?
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3 ואיתו כרטיס מסך GT630 לאחר התקנת ווינדוס 7 הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך להתקנה לאחר שלחצתי המשך ואז במהלך ההתקנה כל המסך התחיל להתעוות לי מלא פסים..לא הצלחתי לראות כמשהו ברור על המסך (טלויזיה 46 אינצ') עשיתי RESET למחשב. חשבתי שהדיסק תקול, הורדתי מאתר של NVIDIA את הדרייבר אך הבעיה שוב חזרה, במהלך ההתקנה של הדרייבר שוב המסך התעוות ונהיו פסים משונים כאלו. וראיתי כאילו תהתקנה ממשיכה. עשיתי RESET למחשב. וזה חזר להיות טוב איך אני מתקין את הדרייבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נקנה לפני כמה חודשים, ואני מרוצה ממנו עד השמיים, עכשיו לפני כחודשיים התקנתי GHOST RECON והיו לי בו קצת ארטיפקטים, אבל לא נלחצתי כי שיחקתי שעות במשחקים כבדים (דוגמת CRYSIS) ולא הייתה שום בעיה. עכשיו התקנתי FURMARK לפני כחודש ושאני הרצתי בדיקת מאמץ היו לי ארטיפקטים אבל לא חשבתי שזה קריטי כי זה לא קורה לי בשום משחק וכי אמרו פה בפורום שיש בעיה עם התוכנה הזאת וכרטיסי ATI, ואז נזכרתי שאיפה שקניתי את המחשב הריצו את הבדיקה על מחשב דומה לשלי, אבל על שלי לא הריצו (התבלבלו שם כי היו מלא מחשבים עם אותה מערכת, אבל לא היה משנה כל כך כי עשו בדיקות להכל והריצו לי שם FAR CRY 2 שפעל מעולה ושיחקתי בו גם בבית ללא ארטיפקטים) עכשיו אני משחק Team fortress 2 בערך כחצי שעה, והופיע…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מפרטי קיים: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB 2X2GB memory cards מסך: Samsung syncmaster 226bw מערכת הפעלה: מתכנן להתקין win7 64bit הכרטיס חייב להיות עם חיבור HDMI בשביל שתהיה אפשרות חיבור לLCD בנוסף אני משתמש בתוכנות גרפיות אז גם לכך ישנה התייחסות כמובן. אני מעדיף כרטיס של NVIDIA מחיר: תכננתי להוציא עד 700 שקלים אם יהיה צורך אני יגיע גם ל-800. תודה מראש רון
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מאחר והתברר שיש בעיות עם הכרטיס מסך שלי , אני צריך להחליף חדש. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים עד 1,000 ש"ח שיתאים למפרט שמופיע בפורפיל.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השאלה שלי למה לי לקנות כרטיס מסך x300 se 182mb אם אני יכול לקנות גיפורס 6800 טורבו 256mb באותו מחיר הסבירו לי בפורום שה256 טורבו לוקח 128 כוח מהמחשב והמליצו לי על ה x300 אבל אני שואל למה אם אני יכול אם ה256 להגיע ל256
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למשהו פה יש מושג לגבי המסך החדש שנכנס ל-KSP ה-IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat.. כי לא מצאתי עליו שום פרטים בכלל... ועוד משהו, איזה מסך הכי מומלץ (CRT "17) לקנייה ב-KSP מהמסכים שיש שם??? (לא מחנות אחרת בבקשה) זה יהיה שדרוג לחבילה
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי את הסמסונג 710T. עכשיו סתם היום רציתי לעשות כמה בדיקות על הInno3d GF4MX שלי אז הייתי צריך לחבר את המסך דרך הVGA - החיבור האנלוגי הכחול. איכות התמונה בדסקטופ ובכלל הייתה בהרבה הרבה פחות טובה מכשאני מחבר את המסך לDVI בR9550 שלי. פשוט הבדל ענק, הפונטים לא היו משו בכלל. כדי להבין אם הבעיה היא באמת במסך, חיברתי את המסך בVGA גם לR9550 שלי, ופה איכות התמונה הייתה הרבה הרבה יותר טובה מבGF4, קרובה מאוד לאיכות של הDVI (הבדל ממש זניח שלא רואים בקלות). מכאן אני מסיק שאיכות יציאת הVGA בR9550 הרבה יותר טובה מזו בGF4MX. ייתכן? זה קשור לחברה המייצרת את הכרטיס או לליבה (Nvidia/ATi)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
טוב, אז בימים הקרובים אני אזמין את כרטיס המסך החדש שלי ואפרד לשלום מה9200SE שלי. התקציב הוא כ-550 שקלים, והאופציה הטובה ביותר, לדעתי, היא: http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 6800NU של INNOVISION. *לא לחרוג ליותר מ590, גג של הגג 600 אבל באמת שלא אגורה יותר. בנוסף, אני בטוח ב99.9% שהספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה בלי בעיה, ושהמפרט שלי לא יגביל אותו, אשמח לאימות =] תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד מהו השילוב האידיאלי ומה עדיף,למשל אם אני משחק ברזולוציה של 1900*1200 האם יש משמעות ( בהקשר של איכות תמונה ) בהפעלת AA או AF וביאזה דרגת הפעלה ( 4 או 8 או יותר ),דבר נוסף האם עדיף לשחק ברזולוציות נמוכות יותר ולהפעיל פילטרים בדרגה גבוהה יותר,כל זה בנחה שהכרטיס הוא חזק והשאלה היחידה היא השילוב האידיאלי כדי להשיג איכות תמונה מיטבית.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השאלה שלי היא למה עדיף לקנות כרטיס מסך רגיל של ATI או NVIDIA על QUARDO באותו מחיר פחות או יותר.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם שוטטתי ברחבי האינטרנט וקיבלתי תשובות שלא מכריעות השאלה היא כזו: אם אני מזמין כרטיס מסך מ EBAY ושולח אותו לארץ ב UPS האם אני אשלם מכס מע"מ ועוד תוספות תשלום שלא ידוע לי עליהם לצורך העניין נגיד הכרטיס עולה 600$ ויש הבדל משמעותי בין המחירים שמה לעומת המחירים בארץ בתוספת תשלום של UPS שזה יגיע לארץ תוך 4 ימי עסקים זה יותר זול מהכרטיסים בארץ אז האם אני אשלם יותר בכך שיקחו לי מיסים או שאני אקבל נטו רק את התשלום הנקוב בEBAY בתודה והערכה רבה לפורום אביחי
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2606 הוא כבר הגיע לארץ?? הוא לא אמור לעלות מעל 3500?? הוא אמור להיות יותר חזק מ-7800 בהרבה והוא עולה פחות איך זה?? (כולם לרוץ ליקנות!!!!!! )
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי המפרט שלי מופיע בפרטי היוזר שלי ואני כבר קיבלתי פעם פה חוות דעת שהכרטיס מסך שלי כבר חלש וזה מה שאני צריך להחליף ולפי המפרט שלי אתם רואים שאני כבר ממש לא מעודכן אז רציתי לקבל את עצתכם בשידרוג כרטיס המסך בברכה Eytan243
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני משתמש בפנטיום 3 600 128SDRAM VOODOO 3 ומסך 19" LCD של סוני. הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ את המשחק קומנדוס ה-1. המשחק עולה אך רואים נורא מטושטש ולא רואים את הפרטים חוץ מזה גם התמונה עולה מחוץ לגובה המסך ומשאירה חלק למעלה שלא רואים ומלבן שחור למטה שאין בו תמונה כלל. ניסיתי לשחק ברזולוציה אך זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# שווה יותר מה 8600GT/GTS או לא??
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אם אני קונה את הכרטיס ATI X800PE מארה"ב אז יש לי אחריות בארץ הכוונה אם אני מקבל 3 שנים אחריות אז אני יכול לממש אותה בארץ לדוגמה ללכת לחנות בארץ שמזמינה מ- ATI כרטיסים אז אני יכול ללכת אליה והיא תשלח את הכרטיס שלי ליצרן???????????????????????? עזרה בבקשה אני מתחנן כי צריך לקנות אותו שבוע הבא
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שמתי לב לכמה מבצעים, בהם 5870 זול ביותר מ 600 שקל מ 6950 הבנתי שהכרטיסים מציגים ביצועים כמעט זהים, אם 6950 לא נפתח ל 6970 . באמת שווה לזרוק עוד 600 שקל על 6950 ? המחשב אמור להריץ את המשחקים הכי כבדים על רזולצייה והגדרות מקסימליות (24 אינצ)
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם ה 7600 נותן קרב ל X1800GTO ? והאם ה 1800GTO תומך ב SM 3.0 ?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ עכשיו השאלה שעומדת לנגד עיני היא האם כדאי להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את הIIYAMA או ל"הסתפק" בסמסונג שעולה כ 1850 שקל יש הבדל בין שני המסכים והאם ההבדל שווה את הכסף? המסך בעיקר למשחקים לאינטרנט ולסרטים
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה... יש תקופות, שהמחשב שלי יציב, הוא יכול להחזיק גם שבועיים בלי שום ריסט.. אבל יש תקופות שהוא פשוט לא מפסיק להתקע, כל כמה ימים, כמה פעמים ביום ואחרי כל תעופה הוא נותן הודעה על הדריברים של ATI (על הקובץ ati2dvag.DLL אם נדייק) זה קרה לי המון עם הג'יגה בייט 8500 ועכשיו (בשבוע האחרון) זה התחיל לקרות עם ההרקולס 9800. אחרי תקיעה של בערך דקה הוא נותן את השגיאה בתמונה המצורפת (לפעמים המחשב נתקע ולא נותן את ההודעה הזאת, אבל אחרי ריסט הוא אומר שהדרייבר קרס) אני מוסיף גם את ההודעה שמתקבלת ב-Event Viewer/system: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device drive…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כרגע הספק שלי הוא CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W (RS460-PCAPA3-EU) +3.3В - 22A, +5В - 25A, +12В1 - 18A, +12В2 - 18A, +5Вsb - 2.5A, -12В - 0.5A +3.3В & +5В - 165 Вт; +12В1 & +12В2 - 312 Вт אני עובד כרגע על מה שיש <<< מתכנן לקנות כ. מסך חדש... או 6950 או GTX570 האם אני צריך לקנןת ספק חדש? ממה שאני יודע ה6950 אוכל פחות חשמל מהכרטיס שיש לי אבל במידה ואני קונה אותו אני ארצה לפתוח אותו ל 6970.... והוא כנראה יצרוך יותר חשמל..... מה תגידו אם להחליף לאיזו ספק אני להחליף? חושב Corsair HX650W (CMPSU-650HXEU) או Сorsair TX650W (CMPSU-650TXEU) Corsair TX750W (CMPSU-750TXEU) מה ההבדל בניהם? או שלקחת chieftec cft-650-14cs שיותר זול +3.3В - 30A, +5В - 28A, +12В1…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום הצלחתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה, אני רואה את הדסקטופ הכל טוב, אבל כשאני מפעיל סרט הוא לא מציג שום דבר,כאילו המסך של המדיה פלייר שחור.. למישהו יש פתרון איך לסדר את זה? תודה..
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-