כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש דבר כזה שמחברים ללוח ב AGP והוא מוציא יציאה לכרטיס מסך ל PCI ???? או כל דרך אפשרית להפעיל כרטיס מסך PCI בלי להחליף לוח אם
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ככה.. הכרטיס מסך שלי(1950PRO) נדפק והבאתי אותו לממש אחריות. אחרי 3 ימים קיבלתי את ה- 1900GT .. בחנות אמרו לי שזה יותר טוב (ומשהו פה לא נראה לי ???) .. האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מעולם לוחות האם אל עולם העיבוד הגראפי: היצרנית הטאיוואנית מספקת לנו טיזר עבור דגמי ה-Taichi הראשונים שלה עבור ליבות Navi לכתבה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ! מרכיב מחשב חדש לכבוד הבלאק פריידי ונתקלתי בכרטיס הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19117&search=2070+super PALIT 2070 SUPER נמכר באילת ב1699. השאלה שלי היא מה המשמעות לכך שיש רק מאוורר אחד? כמה זה משפיע לעומת שאר הכרטיסים שכמעט כולם מגיעים 3 מאווררים? פוגע בביצועים? רועש יותר? חם יותר? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין והשאלה השנייה היא האם אפשר להחליף קירור בכרטיס הזה? הכרטיס מיועד לגיימינג מן הסתם.. מתכנן לחבר אותו עם 3700X וB450 AORUS ELITE. תודה !.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג מפרט מחשב: כרטיס מסך כרגע: Generic Non-PnP Monitor על NVIDIA GeForce GTX 550 Ti מעבד: intel core i5 2500 ספק כוח: 550w זיכרון ram: 8gb ddr3 לוח אם: asus p8p67 מסך: full hd (רזוליציה) תקציב: ללא הגבלה בקיצור שינצל את המפרט עד הטיפה האחרונה משחק בעיקר ב Battlefield 3
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן. עד היום היה לי 9800GTX והייתי מסתדר יופי עם הטמפ' ומשחק במהירויות המאורר של הכרטיס מסך. כאשר החלפתי לכרטיס אחר ATI 6870 אני לא מצליח לראות גם טמפ' וגם לא מצליח לשחק במהירויות דרך התוכנה RIVA TUNER אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
משהו יודע מתי יוצא כרטיס מסך HDMI 2.0 ? הבנתי שזה דור 20 NM
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה האם הכרטיס הזה: Inno3D RTX 4070 X3 OC מומלץ כי אני מתכנן לקנות אותו תודה רבה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך דק, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו כל עוד אני עדין יכול להחליף אותו אז ככה, המסך הוא של proview 17 דגם tft-hd-772 זמן תגובה של 16 מלי שניות נשמע לי בסדר, בהירות 200 או 250 וחדות 400 בקשר לחדות ולבהירות, אני לא ממש יודע מה המשמעות של המספרים אז תרגישו חופשי להגיב ולבקר תודה, צום קל, וגמר חתימה טובה לכולם !
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
האם יש לכרטיסי המסך של MSI,ספייר,POWERCOLOR אחריות בין לאומית? למשל, האם לכרטיס הבא יש אחריות בין לאומית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102499
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב שמעו חבר'ה ,אני דיי מבין בכל הקטע אבל פה אני בדילמה שאין לי מושג מה לעשות. ההשקעה שאני עושה לא ממש השקעה אבל בכל זאת שאני לא אקנה סתם את הכרטיס ה"טוב" הזה ובסוף הכל יעבוד כמו בקודם. הדילמה הולכת ככה: יש לי מחשב P3 1000Mhz Pc Parnter AGP X2 512 RAM 133 Mhz עכשיו נמאס לי שהכל פועל לאט וכל זה ,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ,אני יושב עכשיו על Gifa 2 MX 32 MB 100/200 שזה ממש ממש עלוב,אבל אני לא ממש משחק אבל כשאני רוצה פעם ב..,אני נדפק וקשה. עכישו השאלה אם זה יוריד ממש מרמת הכרטיס בגלל שיש לי AGP X2,או שזה לא כזה משמעותי,אני יודע שבכל מקרה העברת הנתונים תיהיה איטית יותר זה אין ספק אבל השאלה אם שווה להשקיע את ה300-400 ש"ח ולפחות שהכל יעבוד על Low אבל העיקר שיעבוד וחלק. ושאלה …
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון להיום יש לי את המפרט הר"מ: מעבד E6400 2GB זכרון ( HEXON 1024MB PC2-5300 X2) לוח INTEL DG965SS כרטיס מסך X1950PRO 512MB מארז GIGABYTE TRITON 180 ספק כח 500W וכמו שאומרת הכותרת אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשהו שיתאים קצת יותר למשחקים של היום (GTA IV בפרט). תקציב עד 1500 ש"ח אני חשבתי לכיוון של ה- HD4870 512MB השאלה האם הוא יתאים למערכת הקיימת. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 זה הכרטיס מסך שאני חושב לקנות, למסך 20 אינטש של חברת chimei אם אפשר להגיד מה דעתכם,כי פשוט לא ראיתי שמדברים פה יותר מדי על כרטיסי מסך של אסוס... רציתי כרטיס מסך חזק שיתן הגדרות גבוהות למשחקים בעיקר וגם לסרטים תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי אנשים. לפני חודש פתחתי את הת'רד הזה,שבו ביקשתי המלצה לכרטיס AGP שקט שיוכל להחזיק שני מסכים בו-זמנית ברזולוציות גבוהות,(אחד של 24" והשני 20" רחב). המלצתם לי על HD 3650 של Sapphire או על כל כרטיס מסדרה 7 של nVIDIA. יש לי שתי שאלות: 1.ראיתי ביד שניה 6600 עם קירור פאסיבי (סידרה 7 עם קירור פאסיבי אני לא מצליח למצוא). האם גם הוא יתמוך ברזולוציות שביקשתי בו-זמנית? 2. לגבי ה- HD 3650 (וגם לגבי ה 6600 למעשה),יש לי שאלה על צריכת החשמל שלו.יש לי מחשב מותג ישן של DELL עם ספק של 280W,ואני רוצה להיות בטוח אם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס.כמו-כן,מאחר והכרטיס אינו מיועד למשחקים,עדיף לי כרטיס שלא יזלול יותר מדי חשמל גם אם הספק תומך. חיפשתי ברשת ומצאתי את הביקורת הזאת ב X-bit labs.מדו…
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שתי שאלות : 1.ב-grapchics setting /ATI overdrive הטמפרטורה המוצגת היא בין 58-57 צלזיוס ,האם זאת טמפ' אמיתית ואם כן האם זאת טמפ' תקינה לכרטיס גרפי שהו HD 4870 1G (הטמפ' המוצגת היא כאשר הכרטיס גרפי אין אליו שום עומס מיוחד)? 2. ב setting של ה 3D יש אפרות לשנות את רמת הגרפיקה בין רמות ביצוע ל איכות ,הגדרות אלה על מה בידיוק משפיעות ? האם הן משפיעות על משחקים ,כלומר אם אני מכוון על רמת ביצוע ומוריד מהאיכות אז הגרפיקה של המשחקים אצלי תהיי נמוכה(כשאני נכנס למשחק עצמו הכל עומד אצלי על VERY HIGH ו -ultra) ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
Includes several 3D application performance improvements. The following are examples of improvements measured with v178.13 WHQL versus v175.19 WHQL driver: Single GPU increases up to 11% in 3DMark Vantage (performance preset) Single GPU increases up to 11% in Assassin's Creed DX10 Single GPU increases up to 15% in Bioshock DX10 Single GPU increases up to 15% in Call of Duty 4 Single GPU increases up to 8% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 7% in Bioshock DX10 2-way SLI increases up to 10% in Company of Heroes: Opposing Fronts DX10 2-way SLI increases up to 12% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 10% in World in Conflict …
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בסוף קניתי את hd 4850 שהמלצתם לי היזמתי אותו והוא אמור להגיעה בסוף השבוע בינתיים אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן בישבילו והאתר של ati מבולבל לגמרה ואין לי מושג מה מתאים ומה לא(אני רגיל לשל ניווידיה הרבה יותר נוח) ה ווינוס שלי הוא xp home edition זה הכרטיס שלי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב שלי: EVGA GeForce GTX 285 Superclocked Edition 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130487 עד כה היה לי ATI אני לא מצליח למצוא את האופציה ליצור VIDEO OVERLAY בממשק התוכנה של NVIDIA? האם זה לא קיים? קשה להאמין. האם זה מתחבא? תעו לי למצוא. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה 1: אני רוצה להריץ משחקים כגון generls ו Need for speed בצורה חלקה. המפרט שלי בצד שמאל. איזה כרטיס בהשקעה מינימלית יריץ משחקים פשוטים בצורה חלקה? שאלה 2: איזה כרטיס צריך בשביל להשתמש במסך 24" כגון 2407WFP של Dell? האם ישנם למסך זה דרישות נוספות מהמחשב, חוץ מהכרטיס מסך? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום. במסגרת בניית מפרט לחבר אני צריך לרכוש כרטיס מסך (או 2 בתצורת SLI) בבערך עד 1600 שקל. עכשיו הנטייה הטבעית הייתה ה9800GTX כי הוא כרטיס חזק שתומך בDX10. אם זאת יש לי מספר שאלות: ה8800 באוברקלוק שמביא אותו למהירות של ה9800 (קל יחסית) חזק כמוהו ואף יותר, האם שווה לקנות 8800 או שה10.1 מספיק משמעותי בשביל לקנות 9800 מה בנוגע ל9600SLI, האם כל המשחקים שיוצאים היום יתמכו בSLI בצורה אופטימאלית או שעדיין יש משחקים שלא יודעים לנצל את הSLI כמו שצריך? ואם כן האם זה כדאי מבחינת מהירות? בכמה כסף אפשר להשיג היום 8800 בSLI? האם הדבר פרקטי בתקציב (עם אפשרות לחריגה קלה) תודה מראש, מחכה לתשובה
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי 8800GT על לוח P35DS3R ואני רוצה לתת לו בוסט עם כרטיס יותר חלש, סביר להניח משומש. האם זה אפשרי, אם כן איזה כרטיסים מומלצים למערך ואיך בכלל אני מחבר אותם פיזית?
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האם ה 7600 נותן קרב ל X1800GTO ? והאם ה 1800GTO תומך ב SM 3.0 ?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מי שקצת מבין בבנית אתרים, אני ממש ממש מבקש אם אתה יודעים תוכנה שבונה תפריטים טובה ונוחה לעבוד איתה אני מחפש המון זמן תוכנה כזאת ולא מוצא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-