כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי כרטיס המסך 4870HD. ניסיתי את ה-overdrive של ה-CCC (גרסה עדכנית - 8.7). קודם כל עשיתי auto-tune, והוא נתן לי 780MHz ל-GPU ו-1090Mhz לזכרונות. המקסימום ש-CCC מאפשר זה 790MHz ו-1100Mhz. ניסיתי אותם ידנית, לחצתי Test וקיבלתי Pass. אם הבדיקה של ה-overdrive עברה במקסימום, למה auto-tune המליץ לי על 10MHz פחות לכל שעון?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
טוב, אז בימים הקרובים אני אזמין את כרטיס המסך החדש שלי ואפרד לשלום מה9200SE שלי. התקציב הוא כ-550 שקלים, והאופציה הטובה ביותר, לדעתי, היא: http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 6800NU של INNOVISION. *לא לחרוג ליותר מ590, גג של הגג 600 אבל באמת שלא אגורה יותר. בנוסף, אני בטוח ב99.9% שהספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה בלי בעיה, ושהמפרט שלי לא יגביל אותו, אשמח לאימות =] תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפושים אורכים ומייגעים ברחבי הרשת מצאתי כמה מסכי lcd שמתאימים לדרישות שלי, שהם משחקים וסרטים. אני לא הצלחתי להחליט ביני לבין עצמי איזה מסך מבין כל אלה עדיף (כן עיינתי במפרטים, ביקורות, תגובות..) אז אני ישמח אם אתם תוכלו לעזור לי פה.. המסכים הם : sumsung v710 sumsung 712n lg l17505sq נ.ב : כל המסכים האלה הם הצעות שמצאתי מיד שנייה אז אם יש לכם דעות בנושא קניית מסך דק יד שנייה ממה צריך להיזהר וכו אני ישמח לדעת עליהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
של איזה חברה ? MSI LEADTEK GIGABYTE EVGA XFX Gainward אני שמתגע !
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
טוב זה אשכול שלישי שאני פותח לגבי התייעצות לקניית כרטיס מסך. יש לי הזדמנות לרכוש 2 R9 270X במחיר של 1500 ש"ח. שניהם חדשים נקנו לפני שבועיים דרך TMS. השאלה שלי היא: אם הספק שלי יוכל להחזיק אותם? (Seasonic s12ii 520w) או הצטרך להחליף אותו? דרך האתר של SAPPHIRE מערך CF צריך מינימום של 600W. רוב הזמן אני משחק BF4 וTITANFALL ובזמן האחרון גם SOUTHPARK. אז זה השימושים הרציניים מבחינת כוח עיבוד. המשחקים משוחקים על רזולוציה של 1920X1080 ומידי פעם מחוברים לעוד שני מסכים נוספים שגם ברזולוציה של 1920X1080 אבל זה לעבודה גרפית (PHOTOSHOP וSKETCHUP) כרגע יש לי EVGA 650TI 2GB, כמה חזקים שני הכרטיסים האלה מהכרטיס שלי? זה פעם ראשונה שאני עושה מערך כרטיסים, ככה שאשמח לעזרה על מנת להפיק את …
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי את המסך iiyama pro 454 ויש לי בצד של המסך 4 חיבורי usb ורציתי לדעת האם זה חיבור usb רגיל? כמו שיש מאחורי המחשב? כי אני ניסיתי לחבר לשם מצלמה דיגיטלית וזה בכלל לא תפס שמחובר משהו.. האם מישהו יודע מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לחברה של אחותי יש מחשב: intel P 1800mhz 128mb ddr GIGABYT MOBO בקיצור, מחשב קצת מעפן. היא רוצה לשדרג את הזיכרון ואת הכרטיס מסך (יש לך MX440). משחקים אח שלה משחק. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למשחקים, ושיהי בתקציב שנתתי? אבל משהו שיחזיק קצת מעמד אם אפשר. ד"א: חריגה בתקציב ממש בלתי אפשרית, עדיף אפילו פחות מ-500 ש"ח. תודה.
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קיבלתי 3421 האם זה טוב למפרט שלי? יש לי P4 2.56(פרטים ראה מפרט).
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי המפרט שלי מופיע בפרטי היוזר שלי ואני כבר קיבלתי פעם פה חוות דעת שהכרטיס מסך שלי כבר חלש וזה מה שאני צריך להחליף ולפי המפרט שלי אתם רואים שאני כבר ממש לא מעודכן אז רציתי לקבל את עצתכם בשידרוג כרטיס המסך בברכה Eytan243
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? ה-geforce7950GX2 או ה-radeon x19050xtx? אם אני לא טועה כל אחד מהכרטיסים הללו מהווה את ספינת הדגל של חברה מסוימת. זה נכון? שאלה נוספת שיש לי איזה יותר משלם מבחינת ביצועים ומחיר
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ו - Half Life 2, אז כרטיס שבא עם HL2 יחסוך לו כ - 200 שח (שבעצם ירדו מהמחיר של הכרטיס). תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
:coolman: שלום אני צריך כרטיס מסך AGP בסביבות ה600~500 שקלים שיהיה טוב למשחקים! תודה ^^
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
למסך 22 אינץ'. יש לי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE ככה שלא משנה לי איזה תושבת. עכשיו יש לי 7300GT SONIC שכנראה לא יספיק לרזולוציה כזאת. אפשרות לתוספת של מקסימום 50 שח אם זה ממש כדאי. חשבתי על ה 7600GT SONIC של PALIT ב 570 שח יש עוד הצעות?
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כמעט כל יום כאשר בן אדם מגיע עם תקציב של מתחת ל800 ש"ח אנחנו ממליצים לו לחסוך או להרים מעט את התקציב ולקנות GF4 4200 64MB במחיר של כ~500 ש"ח. אבל... בזמן האחרון הכרטיסים האלו נעלמים במהירות, זה התחיל עם האלבטרון\אביט (כבר שכחתי) וממשיך לMSI שנעלם מן החנויות. ב"מצב החדש" שיש לנו יש כרטיסי 4200 עם 128MB בטווח מחירם של 650-750 וכרטיסי FX5600 באותו טווח מחירים. ה4200 מוביל בביצועים נטו במעט, ה5600 מוביל כאשר AA וAF מופעלים ותומך DX9. כאן מתחילה ההתלבטות מבחינת המלצה 1. האם לבעלי התקציב הנמוך נמליץ רק על רדאון 9200? 2. מי מבין 2 הכרטיסים הנ"ל יזכה בתואר? (ולא, להגיד לכל אחד "תקנה 9600XT" אינה אופציה 3. מי הפליל את רוג'ר רביט? (אל תהרסו לי, שכחתי)
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש והמליצו לי על כרטיס מסך Sparkle nVidia GeForce GTX275 896MB DUAL DVI HDMI הכרטיס מיועד לעבוד עם מסך DELL 22" 2209WA (בהתחלה, יש מצב שהמסך ישודרג ל 24" בעוד מספר חודשים לכל אלה שהולכים להמליץ לי על כרטיס מסך חלש יותר) ולשמש בעיקר להרצת משחקים כבדים, אבל בנוסף הייתי רוצה לדעת אם הכרטיס מספיק חזק בשביל להציג סרטים באיכות טובה על מסכי 32" אני מניח שהתשובה היא כן אבל אני מעדיף להיות בטוח לפני שאני קונה
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם ה 7600 נותן קרב ל X1800GTO ? והאם ה 1800GTO תומך ב SM 3.0 ?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
באתר של החברה רשום שהוא GDDR3,אבל ראיתי שכמה אנשים ברשת כתבו שהוא מגיע עם DDR ב740או700 מגה הרץ לזיכרון. מישהו קנה את הכרטיס כבר ויכול להגיד שהוא בטוח GDDR3 ו1000 מגה הרץ לזיכרון ? זה הכרטיס: http://www.palit.com.tw/en/products/ati_agp_X800GTO.html http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש טוב, אז לעניין: איזה אפיק יותר טוב (מיין מטוב ביותר ומטה): PCI, AGP, PCI-E איך אני בודק איזה אפיקים יש לי? אני יודע שיש לי AGPx8 כי זה האפיק שהכ"מ שלי מוחבר אליו היום (GF440MX). יכול להיות שיש לי עוד? ודבר אחרון, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לקניית כ"מ חדש. אני רוצה כרטיס מסך עם 256 מ"ב זיכון. יש לכם איזושהם המלצות? אם כן תביאו אתר. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
ברשותי לוח אם GIGABYTE 945P S3 וכ. מסך ATI RADEON X1900XT אני מעוניין להחליף את הכרטיס שיש לי בכרטיס מסך אחר... אני לא כלכך בטוח מה יתאים ומה לא.. לכן אני כאן :] מפרט- מעבד: Intel E6300 1.86GHz זכרונות: 667 2GB RAM ספק: FSP400 -60GLN מארז: אני לא זוכר דגם, זה של Thermaltake זה עם האורות הכחולים... הציפיות שלי מהכרטיס מסך שאני הולך לקנות - כמה שיותר FPS ... כמובן שאני מעדיף כ. שידע גם לעבוד בAA ו AF אני אוהב לעשות OC לכ. ככה שאם הוא יהיה עם קירור טוב זה יהיה נהדר... שיהיה סביבות ה1500... אני משחק משחקים כמו Crysis bioshock farcry teamfortress 2 rainbowsix vegas וכו וכו... תודה מראש, אבישי :]
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הכתבה--> http://hwzone.co.il/news/1215541357/13641/ מה דעתכם?? איך זה ישפיע על השוק(אם זה יקרה בכלל..)??
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שזאת ההתלבטות הגדולה והעיקרית של כולנו.... אני לפני רכישת מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל שהבנתי שהם הכי מומלצים בתווח המחירים הנ"ל 9600gt 9800gt hd4830 השימוש של הכרטיס יהיה בעיקר לסרטי FULLHD והמסך ישודרג בעתיד הקרוב לתומך בהתאם כמובן שצריך 2 יציאות אחת לLCD והשנייה למסך המחשב. כמו כן חשוב לי תמיכה במשחקים החדשים והעתידיים, אני לא מחפש FPS או פיצרים ובונוסים מיוחדים, רק שיפעיל בסבבה משחקים אם יש כרטיס מסך אחר בתקציב הנ"ל אני מוכן לשקול אם יש כרטיס אחר בתוספת סמלית שמאוד מצדיק את ההפרש אז גם אין בעיה (אני לא מוגבל בתקציב אבל לא רוצה להשתגע) הבנתי שאין הבדל בין היצרנים של הכרטיסים, האם יש חברות שהם לא מומלצות בכלל, או להפך כאלו שכן מומלצות…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב. הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו. דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ? כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה.. ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת). עזרה בבקשה , תודה.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה עדיף לי מבין שני כרטיסי המסך הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-