כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
כולל G-FORCE4 MX460 ואם כן האם כדאי לקנות אותו מחברת GIGABITE ובאיזה מחיר אם אפשר תפרטו עליו ותגידו אם הוא טוב לאוברקלוק ואם יש עליו מאוור
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולכם...בעוד זמן מה אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש...אז דרך חבר שהמליץ לי על הפורום הזה אני פה. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב או אולי אפילו הכי טוב.... אני שמעתי הרבה דברים בקשר ל Radeon ו Geforce שמעתי radeon 9500,9700 הכי טובים..... ואין לי מושג מה לקחת....אז בבקשה תמליצו עם הסברים אם אפשר בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חברים עזבו אותי צ 3dmark aquamark ציונים וכל הבולשיט הזה אני אחרי יומים של בדיקות call of duty2 fear עשיתי אוברקלוק עם atitool מעל 55 המאורר עובד על 100% מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון 570 בלי ארטיפקטים עם הקרור stock ואני אומר לכם שאין הבדל אם אני עושה overclock או שהכרטיס על מהירות ה stock אין שיפור בביצועים אולי משהו מינימלי וגם את זה אפילו קשה להרגיש תנסו תבדקו ותבינו שהכל חארטה עובדים עלינו בעינים
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הנסיון הראשון להאט יכולות כרייה קריפטוגרפית עם דגמי ה-RTX 3060 נחל כשלון מעורר רחמים - אך נראה כי מפתחת השבבים הירוקה עוד לא אמרה את המילה האחרונה שלה בנושא, ומתכננת להחזיר מלחמה עם קו שלם של גרסאות מתוקנותלכתבה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
- 2 followers
-
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג כ.מסך במערכת מחשב מעט ישנה. QX6700 4GB DDR2 800 בעתיד יהיה גם 8. 620W Seasonic BRonze אני מעוניין בכרטיס מסך שלא יסבול מצוואר הבקבוק של המעבד, חשבתי על ה660GTX האם הוא בחירה ראויה? או שאם צוואר הבקבוק של המעבד עדיף להסתפק ב750Ti? העדיפות היא לnVidia, פשוט בגלל שאני יכול להשיג את הכרטיסים ביותר זול. בתודה מראש, וערב טוב
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 מסכים בו זמנית ליציאה OB וליציאה של הכרטיס החיצוני(PCI,AGP)? לא מצאתי תשובה מתאימה ב-FAQ.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אז ככה...אני צריך 2 אפשרויות לקנות כרטיס מסך... את המרט אפשר למצוא במפרט.. אני חושב שהספק שלי חלש...אבל תגידו את דעתכם לפני הכרטיס שתביאו לי.. אז התקציב.. באיזר ה1000 שקל אם אני קונה בארץ... או 280 דולר אם אני קונה בחול.... בבקשה תתנו לי אחד בארץ ואחד בחול..
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום דודה שלי טסה לסין מחר ואני רוצה לבקש ממנה כרטיס מסך טוב למחשב שלי הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 אני רוצה כרטיס חזק שיריץ טוב משחקים (שעולה פה בסביבות ה1600) מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שאפשר לבקש? תודה
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כ. מסך מבית SAPPHIRE כי שמעתי שהם הכי טובים. עכשיו אני מתלבט בין שני כרטיסים שמכירם זהה אך לא ידוע לי ביצועם הראשון: Radeon 9000 128mb VIVO PRO II השני: RADEON 9100 128MB. ,תודה לעוזרים ובבקשה פירוט (ובבקשה אל תמליצו לי על כ. אחרים כי המחיר משתנה) עריכה: ואם באמת כך אז איך זה שאנשים קונים את ה9000 שעולה אתותו דבר?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איזה חברה של 9600pro היא הטובה ביותר? האם הכרטיסים האלה הם הכי טובים בסביבת המחיר שלהם או שיש משהו אחר מומלץ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? או ששניהם עובדים על אותם ביצעוים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2183 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2177
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אז ככה.. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה.. אבל לדעתי הוא יקר (בערך 2000 שקל..). חשבתי אולי לדבר עם היבואן של הכרטיס או כל חנות אחרת בארץ שמוכרת את הכרטיס בסטוקים ועושה הנחות.. ואולי לארגן עוד כמה אנשים שרוצים לקנות את הכרטיס בהנחה.. לדוגמא 10 אנשים שאומרים שהם רוצים.. אני מדבר עם היבואן\החנות ומנסה לסדר לנו מחיר טוב.. כלומר בערך 1600 שקל כולל הכל.. אחריות וזה..וככל שיהיו יותר אנשים המחיר בטח יהיה יותר זול.. ולא צריך להתחייב או משהו או לשלם לפני.. אם נארגן מספר אנשים.. אני אדבר עם החנות אבצע את הקנייה ואז אפגש איתכם ואביא לכם את המוצר אישית.. ככה שאתם משלמים רק כשאתם מקבלים את כרטיס.. רציתי לדעת אם יהיו פה אנשים שמעוניינים? תודה, סהר ***מנהלים אל תנעלו לי אני לא חושב שזה…
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
אני מבקש לא לצטט או לצחוק כי זה רציני. כל פעם שיש איזה סוג מסויים של פרסומת פלאש באתר כלשהו ואני מדגיש סוג מסויים של פרסומת פלאש, לא כולם, יש רעש פשוט נורא ואיום מהמחשב ואני כמעט בטוח שהרעש הוא מהכרטיס מסך, ממש רעש של טרקטור. כשאני רואה את הפרסומת יש רעש וכשאני גולל עם העכבר למטה, כלומר היא נעלמת מהתצוגה אז הרעש מפסיק, וממש, כל פעם שאני מחזיר לפרסומת הרעש מתחיל וכשאני מוריד הוא נעצר. גם כשיחקתי היום TF2 היה רעש אבל זה לא תמיד.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ערב טוב עכשיו שורקת שמעו אני מת אבל מת להזמין את המחשב שלי אבל פנדס אומרים שאין להם את הכרטיס הנ'ל במלאי והם לא יודעים מתי יגיע אז אני לא רוצה לקחת סיכון ולהיתקע בסוף בלי כרטיס וגם אין לי כוח לחכות למישהו יש חנות לא משנה איפה או אם עושה מישלוחים העיקר שמוכרת תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המחשב בסרד הדרייברים מעודכדים אבל יש כמה משחקים שהוא בכלל לא נכנס להם!!! מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין השניים אם מישהו יכול ליעץ לי אני אודה
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
סתם מחפש מידע על כרטיס מסך כזה... תודה למוצאים
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אב-טיפוס של דגם זעיר במיוחד בהתבסס על הארכיטקטורה הגראפית המובילה של AMD נחשף - אך האם הוא גם יושק אי פעם? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
בונה-סרה אני רוצה להתקין 2 כרטיסי מסך שונים שכל אחד יעבוד בתורו 1 נבידייה 1 ATI פשוט יש כרטיס שעובד טוב יותר עם סרטי HD ושני עם סרטי DSL לכן מה יקרה באם אני יתקין 2 כרטיסי מסך שונים על מחשב ? עם 2 דרייברים שונים ? שכל אחד יעבוד בתורו ?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
טוב, אז ההתלבטות היא כזאת, בימים הקרובים אני קונה כ.מסך חדש. והתקציב עומד על כ600 ש"ח. אני חייל ככה שכל שקל נחשב.. האפשרויות שלי הן: 1. 8800GS חדש מכאן.. ב454, שזה נשמע לי ממש בן זונה.. רק שקראתי איפשהו שאין לדגם הזה של פליט חיישן טמפרטורה, למישהו יש מושג אם זה נכון? 2. 8800GTS 320 משומש ב500 ש"ח, שכאן ההתלבטות היא יותר בנוחיות (אני יכול להפגש עם הבן אדם עוד כמה שעות כי הוא גם ככה עובר ליד העיר שלי). אבל אם זה לא שווה מבחינת ביצועים אז אני יוותר. 3. 8800GT ב600 ש"ח משומש.. נכון הוא יותר חזק אבל אני לא ממהר להשקיע את התוספת, במיוחד לאור העובדה שעוד חצי שנה שלושתם יהיו שווים בערך אותו הדבר. שימו לב שאני מתכנן לבצע המהרה, אפילו אחת עצבנית.. יש לי נסיון בזה ואני לא מפחד על הכ…
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קיבלתי 3421 האם זה טוב למפרט שלי? יש לי P4 2.56(פרטים ראה מפרט).
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
:coolman: שלום אני צריך כרטיס מסך AGP בסביבות ה600~500 שקלים שיהיה טוב למשחקים! תודה ^^
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-