עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני בונה מפרט לחבר למשחקים , רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 1600 ש"ח . שאר החלקים הם: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Gold 4GB 5-5-5-18 OCZ2G8004GK תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. שלום לכולם בזמן הקרוב אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך אבל לפני כן ברצוני לדעת את המשמעות של נתון זה או אחר. תודה מראש ולהלן הרשימה: OpenGL RAMDACs Stream Processors Memory Size Memory Speed Memory Interface Core Clock(Mhz) Memory Clock(Mhz) Shader Clock (Mhz) Memory Brandwidth (GB/Sec) Texture Fill Rate (Billion/Sec) Bus Type Connectors : Display Port, HDMI, DVI-I, HDTV Out ולסיכום שלא תבינו אותי לא נכון את רוב הנתונים אני כן מבין אבל מרוב שיש כל כך הרבה אז יש לי כבר סלט בראש. אגב אני מבקש את עזרתכם במיוחד כדי לדעת מה באמת חשוב ואיזה נתונים הם טריק מסחרי כגון 512MB כאשר הכרטיס הוא 128 BIT.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by eytan243,

שלום ! ראיתי במספר אתרים כי אפשרי להתקין DX10 על XP רציתי לדעת לפני שאני מבצע זאת האם זה באמת אפשרי וזה לא יפגע לי במערכת לדוגמה: http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

4. קצת דחוף...

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. הצעות ייתקבלו בברכה (ספק 450 W PNR )

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. Started by any1,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT ואני לא יודע באיזה כדאי לי לבחור אני רוצה שיהיה לו יציאות גם של מסך רגיל וגם של LCD יענו DVI & AGP וחיבור PCI-E אני צריך שהוא יהיה הכי זול איפה אני יכול לקנות אותו? ואיזה חברה של הכרטיס מסך? תודה רבה :][br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 19:20:00 ואם אין חיבור של DVI & AGP זה בסדר אבל חבל P:

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by joniar,

לא יודע איפה קראתי שצריך ל9800X2 ספק כח של לפחות 600W זה נכון

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/ ראיתי את הכתבה ואני חושב שיש בעיה גדולה בסיכום סך הכל יש משחקים שה9600GT וה3850 סוחבים בצורה כל כך גרוע שהמשחק לא שחיק בהגדרות שהכניסו לדוגמה פה- http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/19/ ולבדוק נתונים יבשים ואז לקבוע ניראה לי פשוט לא נכון בתחום הזה כמו כן צריך לחשוב רחוק יותר מהיום וצריך לחשוב על ביצועים בפועל במשחק כי ברגע שמשחק יורד בחלק מהמקומות מי 30 פרימים לשנייה זה מקלקל את החוויה במשחק וזה היתרון של הכרטיסים היקרים יותר ונכון שה9600GT וה3850 מצוינים יחסית למה שהם מיצגים אבל היום הם מיצגים את כרטיסי הביניים דרג נמוך ולא כרטיסי בינים רגילים גם בביצועים וגם במחיר ואלו הכרטיסים שכנראה יוחלפו יותר מוקדם

9. לילה פיקס לכולם! ניקיתי את הכרטיס מסך שלי ,החלפתי משחה והכל ,ירדו איזה 3 מעלות שזה מכובד בכרטיסי מסך ,בכל אופן, אני מריץ סריקה של ארטיפקטים לאחר האוברקלוק הגבוה יחסית שביצעתי ואין לאחר 5 דקות של סריקה, אבל השאלה היא האם זה מספיק זמן ,ואם לא, אז כמה זמן רצוי? אני מדבר רק על ATI TOOL אז בבקשה בלי הצעות כגון 3DMARK וכו' ,אני לא מחפש מבחן ביצועים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  10. 1. האם כרטיס מסך בעל 512MB זיכרון פנימי ובעל רוחב פס 128BIT ינצל את 512MB או שה128BIT תוקע אותו? למשל חיפשתי כל כרטיסי המסך שחיפשתי 8600GT 8600GTS HD3650 עם 512MB (חלק GDDR3 וחלק GDDR2) ובכל הכרטיסים היה 128BIT. 2. כמה זיכרון פנימי צריך למסך 20''? ושוב, האם מה שכתבתי בשאלה 1, תופס גם כאן?

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  11. פשוט משתלם לכל בעלי תקציב הביינים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2873

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. 3870 תומך ב- PCI-EX 2.0 . לוחות אם עם PCI-EX 2.0 עדיין יקרים מאוד. האם יש טעם להשקיע בלוח אם כזה ? האם ישפר משהו בביצועים של הכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. היי, קניתי 9600GT של palit (מפרט בצד) אך ב06 הוא מוציא רק 7900 בערך כשהוא אמור להוציא בערך 10000 לפחות (שאר המפרט לא ממש חדיש אני יודע אבל גם בתוצאות של הכרטיס עצמו הSM וה HDR הוא מוציא בערך 3000 במקום 5000). למישהו יש רעיון? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה רשימת דירוג של כרטיסי המסך של NVIDIA שנמכרים כרגע. מהחזק ביותר לחלש ביותר... משהו יכול לבנות או לקשר אותו לאחת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by חן מ,

היי תראו עוד מעט אבא שלי הולך לקבל מהעבודה שלו מעבד פנרין יעני סידרה E8XXXXX.עכשיו רציתי לשאול,במחשב החדש שיהיה בנויי טוב יהיה הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו 76GS.והשאלה שלי היא:האם הכרטיס מסך הזה עם מעבד טוב ומערכת מחשב טובה בכללי יסחוב משחקים גם כבדים על הגדרות של מדיום?נגיד משחקים כגון קרייסיס או כל מיני משחקים כבדים שהולכים לצאת עכשיו תודה

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by dolev16,

אני מתלבט מאוד איזה חברה ל8800GT לקחת כי הקירורים שונים וכול כרטיס שונה בביצועים עכשיו אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת נחשב מעולה אבל כמובן עד סכום הגיוני כי ראיתי שEVGA מוכרים גם ב1600 ש"ח..בערך עד תקציב של 1100 ..חשבתי ללכת על הגרסה של גייגביט עים קירור זלמן אך אני רואה שיש בשוק חברות נספות אני אשמח לקבל את עזרכתם.. נ.ב-יש לי העדפה לחברות גדולות אז למרות שכולם אומרים שזה אותו דבר עדיין תתיחסו לבקשה הזאת. תודה

• 76 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. 1. האם יש הבדל משמעותי בין Geforce 8600GT לבין Geforce 8500GT (זה תוספת של 130 ש"ח, שזה כמעט 50% יותר, האם זה מצדיק את התוספת?) 2. ומה דעתכם על החברות הבאות ל Geforce, איזו מומלצת ואיזו זבל? Gigabyte Palit Sparkle FORSA BFG Triple D XFX והחברות הבאות ל RADEON ? Gigabyte Sapphire Palit Leadtek PNY ATI HIS MSI 3. האם יש הבדל רציני בביצועים בין כרטיסים עם DDR2 לכרטיסים עם DDR3? 4. האם יש הבדל בביצועים בין 256MB ל 512MB (או ל 1GB)? זה תוספת של כ 50 - 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי חבר שעורך ווידאו ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש , והוא ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס מסך טוב. אמרתי לו שלמיטב ידיעתי לכרטיס מסך אין שום קשר לאיכות הוידאו הסופית, מכיון שתפקיד הכרטיס הוא ליצר תמונה "און ליין" כמו במשחקים, אבל בעריכת וידאו, זה בעצם חישוב, וכמו שלא יהיה הבדל אם תדחסו קובץ מסוים בשתי מחשבים שונים עם אותה תוכנה, שתי הקבצים הדחוסים יהיו זהים לגמרי למרות שפעם דחסתם אותו בפנטיום 2 ופעם במעבד 4 ליבות, מכיון שזה פעולה מתמטית מוגדרת מראש וכל ההבדל הוא הזמן שזה לוקח, אבל לא בתוצאה הסופית. אז במשחקים, שהזמן חשוב משקיעים על כרטיס מסך, אבל בעריכת וידאו, למיטב הבנתי: א. איכות הוידאו לא תצא יותר טובה במחשב עם כרטיס מסך רציני, מכיון שמדובר בחישובים מתמטים מוגדרים. ב. דחיס…

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by GOVNER_T.S.Y,

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING זה מחיר הגיוני ? הוא יותר זול מ 9600GT אני מפספס משהו ?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  20. האם ההבדלים במשחקים כבדים יהיו משמעותיים בין שני הכרטיסים האלה? מסך 17" על הרזולוציה הנ"ל. ואם יש הבדלים, במה הם יתבטאו?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  21. אני עובר פה בין הנושאים ואני מבין שיש קשר בין הכרטיס מסך ללוח אם ולמארז אני קונה עכשיו את ה9800X2 והמחשב שלי הוא מלפני שנה בערך עם מעבד של 3.4MH ולוח אם של GIGABYT מאותה תקופה אני צריך להיתיחס לזה שיש לי PCIE וזה מספיק או שלא וצריך להיתיחס לשאר?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מחפש כ.מסף NVIDIA משחקים פחות מ 800 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by ozeini,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 3870 512MB, יש אחד ב-850 ש"ח שהוא GDDR3 והשני 950 ש"ח שהוא GDDR4. האם שווה להוסיף את ה-100 ש"ח האלה רק בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by anri,

טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... אני כבר לא יודע מה להתקין ואני חייב עזרה, אי אפשר לשחק.... ואני כמעט משוכנע שזה מהדרייברים, ואני עם מערכת הפעלה VISTA 64 . זה המפרט שלי אגב... Q6600 ASUS P5ND SLI 9600GT XT X2 SLI 4 GB תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם שאלה 1: אני רוצה להריץ משחקים כגון generls ו Need for speed בצורה חלקה. המפרט שלי בצד שמאל. איזה כרטיס בהשקעה מינימלית יריץ משחקים פשוטים בצורה חלקה? שאלה 2: איזה כרטיס צריך בשביל להשתמש במסך 24" כגון 2407WFP של Dell? האם ישנם למסך זה דרישות נוספות מהמחשב, חוץ מהכרטיס מסך? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים