כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך יש לי Geforce mx 440 והוא ממש לא משהו עד עכשיו הוא סחב את כל המשחקים. עכשיו יש לי לוח אדם Asus p4s8x ואני שאול איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי? דבר שלא הזכרתי אני חייל והתקציב לא הכי גבוהה אז כן אני יהיה ישראלי ויגיד את המשפט הכי נופץ "אני רוצה את הכי טוב שיש בהכי מעט כסף" מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו בתודה יוסי
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי כרטיס מסך hd4770 ב500 ש"ח שכמעט ברמה של ה 8800gtx ששנתיים שלוש לפני עלה 2500 ש"ח כיום שנתיים לאחר הקנייה של ה hd4770 הכרטיס עדיין נשאר במעמדו . אחי קנה שבוע שעבר את ה hd5650 ב500 ש"ח והכרטיס מסך שלו הרבה יותר חלש משלי וגם אם הוא היה הולך על הhd5770 שיותר מומלץ עדיין הביצועים לא מצדיקים לחכות שנתיים בשביל 5% אולי יותר משלי. גם הסדרה 6 של amd וגם סידרה 4 של nvdia עדיים אין כזו משמעות בביצועים. השאלה שלי למה השדרוג של הביצועים זוחל עד כדי כך? לא זכור לי בדורות ישנים שזה היה ככה. אני שואל כי אני אוהב ככה פעם בשנה שנתיים לשדרג כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח אבל בתקציב הזה הייתי קונה גם היום את הכרטיס מסך שברשותי.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
העניין הוא שאני צריך כרטיס חזק אבל שלא יקרה מצב שהוא לא לא ינוצל במלואו בגלל מפרט המחשב שלי אותו רכשתי לפני 3 שנים. המפרט הוא זה: מעבד amd athlon64 3200 s939 לוח gigabyte dual ddr 400 עם 4 סלוטים, pcie. זיכרון 512x2. כרגע יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb ואני צריך משהו יותר חזק למשחקים ולסרטים. אני מעוניין גם בקידוד סרטים ע"י הgpu כלומר קידוד חומרה בשביל h264. התקציב גמיש ואני חושב לקנות עוד 1-2 gb לשיפור ביצועים כאמור יש לי ddr1. אני מעדיף לשחק במשחקים ברוזולוציה כמה שיותר גבוהה עבור מסך 24 אבל עדיין להשאר עם המחשב הישן. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שאלה כללית והיפוטית - האם ניתן לחבר למחשב ישן (בן כ-10) עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך של ימינו? ללוח אם הזה יש pcie-x16 אז האם יש מניעה? יש סיבה שלוח לא יתמודד עם כרטיס חדש?
-
- 22 תגובות
- 16.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שידרוג לכרטיס מסך של לפטופ. מישהו שמע על כרטיס מסך חיצוני? אם כן בבקשה תמליצו על משהו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את דעתכם על הכרטיס הבא HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E יש לי PCI Express v1.0 על הלוח אם. מעוניין להריץ משחקים בכיף, לא צריך להשתולל האם יספק את הסחורה? והאם קיים כרטיס מקביל במחיר דומה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מתאם של שבצד אחד כניסה של VGA כלומר אנלוגית והצד השני זה DVI . יש לי מסך CRT ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך בעל יציאה של DVI. חיפשתי ברשת ולא מצאתי את המתאם, אם מישהו יוכל להביא לי לינק לקנות את המתאם אשמח מאוד חשבתי גם שיכול להיות למישהו מכם שקנה כרטיס מסך ואין לו צורך במתאם וגר באזור ת"א אני מוכן לבוא אליו ולשלם לו . תודה , רותם.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב נייח למשחק FIFA 18 בהגדרות ממוצעות ומעלה. לא מבקש לראות עם הגדרות מקסימליות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רכישת דגם Turing עדכני במחיר שפוי? מסתבר שיש דבר כזה - פחות או יותר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הציעו לי מערכת עריכת וידאו הכוללת כרטיס ATI radeon hd2600xt. האם לכרטיס כזה יש יתרון על פני כרטיס OB בכל הקשור לביצועי עריכת וידאו עם פרימייר, ואפטר? חלק מהעריכות הינם בHD. בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ובמחיר פנטסתי, המעמיד את משוואת התמורה למחיר באור הנכון. הבחור הבא שילם רק 336 ש"ח עבור RX570 8GB, כרטיס ברמת ביצוע כשל RX580 פחות 15% בלבד. הוא העמיד הכרטיס למבחן ארוך טווח של כמה חודשי שימוש אינטנסיביים - לרבות stress test מעת לעת, רק בכדי לראות האם עצם העובדה שאת שנת חייו הראשונה הכרטיס בילה בכריה, גרמה לו חלילה לנזק או בעיה כלשהי המשפיעה על אמינותו. במחיר כזה נמוך רק 336 ש"ח זה כרטיס טוב, אפילו מאד טוב. מה ששוב מחזיר אותנו לאותה אגדה אורבנית הגורסת, כי כרטיסי מסך מכריה זה no go. זוהי בהחלט אגדה אורבנית שכנראה מקורה במוחם של אנשי היחצנות מטעם היצרניות, אשר חששו ובצדק - מכרסום ביכולתם למכור כרטיסים חדשים בעת שבה השוק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על ההמלצה שלכם ולקנות את ה NVIDIA GeForce 7600GS הבעיה היא שאני לא יודע אם הAGP שיש לי הוא *8 או לא. יש קובץ תמונה מצורף. אם הספק שלי הוא 230, אמורה להתעורר איזו בעיה? יש עוד בעיות של תאימות שאני צריך לבדוק? תודה, ניר
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD 3870 512 MB ו GEFORCE 8800 GT 256 MB (הGEFORCE נמצא במחשב שמפרטו כתוב) והשני נמצא בQUAD CORE (AMD GAME?) הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לGTA IV ולכל שאר המחשקים החדשים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה <--- המטרה שלי היא לראות טלויזיה במחשב ולהקליט למחשב את מה שאני רואה. כרטיס טלויזיה? איך זה עובד? יש לי YES בבית? אני יוכל לראות את כל הערוצים? אני מחבר אותו לכרטיס מסך? לאן מחברים אותו? אשמח להסבר קצר והכוונה שלכם. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מאמין שיש פורום כזה, למה לקח לי כ"כ הרבה זמן למצוא אותו הזמנתי היום מחשב מהחנות FOXPC, ונאלצתי לשנות שלוש פעמים את הכרטיס מסך עקב שלל ביקורות חיוביות/שליליות לגבי הכרטיס הזה: 9800GTX+ OC - בהתחלה עשיתי הזמנה לכרטיס HD4850, לאור הביקורות הטובות שקיבל הכרטיס של NVIDIA התחלתי קצת לתהות אם כדאי להוסיף סכום זעיר של 20 ש"ח, ולשדרג את הכרטיס ל- 9800GTX+. ואכן שיניתי, אבל אחרי כניסה נוספת לפורומים בחו"ל קיבלתי רושם אחר, אז שוב שינתי את ההזמנה ל-ATI. בקיצור, עכשיו ההזמנה עומדת על הכרטיס 9800GTX+ OC שעולה 890 ש"ח, אני אצטרך לחכות לו שבועיים עד שתגיע המכולה הבאה, אבל רציתי לדעת אם אני עושה את הצעד הנכון? חיכיתי הרבה זמן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לנצל ממנו את …
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך CRT 19" Samsung 959NF שאני מאוד מרוצה ממנו (עד עכשיו). הבעיה היא שבימים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות. זה התחיל בזה שהפינה השמאלית העליונה קיבלה גוון סגלגל. יום למחרת כל הצד הימני של המסך איבד את הצבע/שינה גוונים. עשיתי degauss והתופעה נעלמה. אתמול שמתי לב שהתמונה קצת מרצדת (למרות שקצב הרענון היה 85HZ ) ופתאום לא נכנסת למסך (כאילו מתחתי אותה). שיניתי את קצב הרענון לקצב אחר והחזרתי ל 85 והבעיה נפתרה. היום שמתי לב ששוב הפינה השמאלית העליונה סגולה. השאלה שלי היא אם אפשר/משתלם כיום לתקן דבר כזה? ממה דבר כזה יכול לנבוע? כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמסך. תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך למחשב סלוני. המעבד בו הוא pendium d 925 3GHz, dual core ויש בו ג'יגה ראם. הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר זול (עם יציאת HDMI) כדי שיוכל לנגן HD. האם הכרטיסים הזולים ביותר יספיקו? (gt210, hd5450) האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה ראם? תודה
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, מחפש את הכרטיס הזול ביותר לצורך הצגת טקסט ואינטרנט באיכות טובה על גבי מסך LCD 19 אינץ' (כנראה lg 1970hr,עוד לא קניתי) שמעתי הרבה תלונות על הצגת טקסט במסך הזה ולכן אני רוצה לעלות ממסך ONBOARD למשהו עם יציאת DVI. יהיה לי מעבד intel core 2 duo E6300 ולוח אם מבוסס 945 (גם עוד לא נקנה) אני לא משחק במשחקים,לעיתים רחוקות מאוד סרטים. (כדאי להתרחק מכרטיס ש"גונב" זכרון מהקאש?) איזה חברה ודגם אתם מציעים?
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב כבר הרבה זמן עכשיו יש את ה-6950 של SAPPHIRE בKSP http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אלא שהוא במבצע רק להיום ומחר ב1200.... מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות מאוד טובות עליו ונראה לי שזה מחיר די משתלם בשבילו.....ללכת ולקנות מחר?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני הולך להתקין את כקטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme השאלה שלי היא יש לכרטיס יש כניסות חשמל של 6 PIC לאיזה אני מחבר או לשניהם<?? תודה מאלכס
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הזמנתי מTMS מחשב חדש לפני שבוע והם התקשרו אליי עכשיו ואמרו שהכרטיס שהזמנתי, 5870, דפוק ואין להם חלופי. הם רוצים לתת לי תGTX560 במקום באותו מחיר. ללכת על זה?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב? -הכרטיס מיועד למשחקים- http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6073 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5685 -------------------------------------------------------------------- מב נותן הכרטיס, אני יראה יותר באיכות את המשחק? (יש לי fx5200 אני יראה שיפור רב ?)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בדיוק יודע לאיזה נושא לשייך את השאלה, מקווה שפגעתי נכון לחבר שלי יש כרטיס ג'יפה 2 (100/200) ומשדר אלחוטי (מקמ"ש) בעזרתו הוא משדר לטלויזיה. בהגדרות של ה-nView הוא משתמש ב dualview. הבעיה היא שבטלויזיה, האות (הסרט למשל) במקום להתפרש ע"פ כל המסך, מתפרש עד הגבולות העליונים והתחתונים בסדר אבל בצדדים נוצרים מן 2 פסים שחורים (3-4 ס"מ בכל צד). הם לא עולים על השידור עצמו אלא פשוט יוצא שהם מצמצמים את השטח ע"פ הטלויזיה שבו הסרט יכול להתפרש. הבעיה היא בהגדרות של הnView, בשידור עצמו..? יש דרך לשנות את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ישלי 260 gtx אני רוצה לקנות מחשב חדש .. יש הבדל גדול ? וגם יש לי q9550, עד כמה i5 4570 חזק יותר ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-