עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zippobuyer1,

אהלן, בכרטיס הנ"ל אני שם את הקצב על 85 והוא עובד אחלה - ברגע שאני מעלה משהו כמו CS זה יורד ל 60! יש דרך לנעול את זה כמו NVREFRESHTOOL רק ל ATI?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  2. יש לי בעיה עם המסך...חשוך מדיי..ויש הבזקים אני משחק יש לי כמו הבזקי קווים עם אור חזק שאני רואה סרטים המסך חשוך מאוד !! פתאום המסך משנה לי רזולציה המסך נדפק לי רציתי לדעת כמה עולה התיקון הזה זה נראה לי הפלורסנט של המסך בפנים התושבת שמקרינה אור תשרף לי עוד מעט

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  3. מעוניין לקנות מסך 17 אינץ' איכותי CRT , בתקציב לא מוגדר אבל עדיף בסביבות עד 1400. אני דווקא הייתי הולך לכיוון LG. אם אתם נותנים שם של דגם תתנו קישור לאתר עם תמונה ונתונים עליו.

• 14 תגובות
    • 882 צפיות
  4. יש לי 280X מחוברים בגשר CF. לכרטיס הראשי מחובר מסך המחשב בDVI ומסך הטלויזיה בHDMI, כאשר אני נכנס למשחק (כל משחק) התמונה מופיעה רק במסך הטלויזיה. (כלומר שאני לא במשחק, באינטרנט או משהו אחר התמונה מוצגת בשני המסכים). בהגדרות בחרתי "שכפל צגים אלו", וזה עובד כל עוד אני לא במשחק.. משום מה במשחק התמונה מועברת רק במסך אחד. יש אפשרות להגדיר את זה אחרת דרך הCATALYST? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by tomer2004,

אני מתלבט איזה כרטיס לקנות : (עד 1150 שקל ל משחקים ול - OC ) Gigabyte GeForce FX 5700 Ultra 128MB DDR-II DVI Retail אם אני לא טועה - Core : 475MHZ Memory 453Mhz (906Mhz) או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card Core : 525Mhz (Memory : 330Mhz (660Mhz איזה עדיף מבין השתיים ? תודה

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  6. שלום כולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למערכת האקסטרים-גיימינג שאקנה בקרוב בתקציב של 2700 ש"ח. רובכם בוודאי שואלים למה אני לא הולך ישר על ה-HD4870x2.. ובכן, זה בגלל שהוא בכלל לא נותן תמורה לכסף. אני רוצה כרטיס מסך שיתן ביצועים מספקים (35FPS ומעלה עם AA ו-AF ברזולוציה של 1920x1200 זה הכי מספק שיש, מעבר לזה העין לא שמה לב. אני יודע שבקרייסיס לא אוכל לקבל כאלה ביצועים, אבל שיהיה משהו קרוב) יהיה לי לוח אם שנותן תמיכה מלאה ב-CF. במארז יהיו 2 מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM שמכוונים ישירות על כרטיס המסך. אני מעוניין לבצע לו את ה-OC הגדול ביותר שיהיה ניתן לעשות לו. זה אמור להשפיע באופן דרסטי על הפרשי הביצועים בין GTX260 לבין HD4870 1GB. המסך יהיה 27" מתוצרת Dell. הדגם הספציפי ה…

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by RazTK,

מה עדיף לי מבין שני כרטיסי המסך הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by AAvihayD,

בס"ד, שלום אני רוצה הורדה תקינה שלא נגעו בה של DirectX 11 מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by KOBrA,

שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כזה: E4500 של אינטל 2GB זכרון כרטיס מסך 9800GT יש עליי 1300 שח וחשבתי לרכוש את הכרטיס 6950 ולהסב אותו אחר כך ל 6970 בתקווה שהמחשב יחזיק לי משחקים חדשים ברזולוציה של 1650X1050 ? רציתי לשאול האם בכלל שווה לי להשקיע את הכסף בכרטיס המסך הזה? או לא כדאי בגלל שישיה לי צוואר בקבוק רצחני???

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  10. שומש בשני מחשבים. נקנה ב2019. כמה לדעתכם אני יכול לדרוש עליו אם אני מוכר אותו?

11. שלום אנשים רציתי את עזרתכם בבחירה של כרטיס מסך שיתן בראש לכל המשחקים הקיימים וגם (וזו נקודה חשובה) שאפשר יהיה לחבר אותו עם HDMI לLCD בסלון ולהנות מתכני HD (גם FULLHD בעתיד) שאני מוריד ושיעלה עד 1200 שקל. ברור שה 8800GT הוא הבחירה הטובה בכל מה שנוגע למשחקים אבל איך הוא יעבוד לי עם הטלויזיה בסלון?, יש לו HDMI? האם ה HDMI שלו כולל אודיו? האם יש אופציה טובה יותר אם העניין של הוידיאו ממש חשוב לי? תודה שמוליק

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  12. איך אני ניגש בכלל להגדרות של TV OUT אם לא התקנתי את ה CONTROL PANNEL ???.. (אני לא אוהב את ה CON...זה מאט את הביצועים משמעותית , אבל שם היה לי את האפשרות לגשת לTV OUT) ישנה דרך אחרת לגשת ל TV OUT ? הבנתי שבעיקרון שהטלויזיה מחוברת לכרטיס מפעילים ת'XP מחדש וזה עובד אז נכון , זה מראה את הטעינה של WINDOWS אבל זהו ... אחר כך חוזר למסך כחול

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by Eladious,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 700 שקל .. 1) מישהו יכול להביא לי בבקשה כמה חנויות שמוכרות את הכרטיס במחיר שציינתי ? אני חושב שראיתי בפלונטר שיהיה עם 256BIT , לפחות 128MB .. AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP 2) יש כרטיס יותר משתלם ממנו עד 700 שקל ? בבקשה תעזרו לי , פתחתי כבר 2 דיונים ולא קיבלתי עדיין תשובה ..

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by yonash53,

המפרט: מעבד-e54001mb l2 2.6 לוח אם: astrock intel 4core1600-d800 2giga ddr2 800mhz מסך: horizon 20 inch לגבי הספק אין לי מושג אם אתם יכולים להמליץ גם על ספק שיתאים לכרטיס שהתאמתם.. אבל התקציב לכרטיס עצמו לא גבוהה כ400 שח.. מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו מתאים שיתן ביצועים הכי טובים yonash53

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by yotam360,

אני מבקש לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ?NVIDIA GF 6800 GTS G3? לבין: X800GT powercolor

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by AmorphisM,

מסך Proview "חדש" שקיבלתי מחבר (שיש לו עכשיו LCD מצויין למנייאק).. המסך משום מה מזוהה כ Plug & play Monitor והתצוגה לא חדה ואפילו יש איזה מריחה שקופה כזו של קווי מתאר (חלונות, טקסט) קצת קשה להסביר צריך לראות, אני יכול לספק תמונה. מודל המסך הוא - 786N ולא הצלחתי למצוא לו דרייבר באינטרנט. מישהו יודע במקרה אם ככה מזוהים המסכים האלה או אם יש דרייברים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by Sake,

שלום לכולכם...בעוד זמן מה אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש...אז דרך חבר שהמליץ לי על הפורום הזה אני פה. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב או אולי אפילו הכי טוב.... אני שמעתי הרבה דברים בקשר ל Radeon ו Geforce שמעתי radeon 9500,9700 הכי טובים..... ואין לי מושג מה לקחת....אז בבקשה תמליצו עם הסברים אם אפשר בבקשה.

18. Started by DeadHunt,

שמתי העין על הכרטיס ( תמליצו על שני הסוגים pci-e ו agp כי אני רוצה להחליף את הלוח שלי אבל אם יש משהו גם ל AGP תמליצו... בקיצקוץ תמליצו על שניהם) טוב... אז אני צריך את הכרטיס למטרת משחקים אני מעוניין בכרטיס לא מעל 1200 אני לא מתכוון לעשות OC

19. Started by scheinerman,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס הזה: GV-R928XOC-3GD שזה ה280X של ג'יגה בייט. לבין sapphire 280X dual-x האם אחד מהם עדיף? ואם כן עד איזה הפרש במחיר? תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by kobibo,

היום בפעם הראשונה ראיתי משחק רץ על מסך LCD , מסך עם זמן תגובה של 14ms .המשחק רץ יפה מאוד על המסך אך הוא נראה בצורה דיי "גרעינית" הוא פשוט לא נראה חלק .האם ככה נראים רוב המשחקים על מסכי LCD ? רציתי לדעת כמה דברים לגבי מסכי LCD ומשחקים ואני יודע שלמשחקים הכי טוב מסכי CRT : 1. האם זמן תגובה קצר יותר 8ms יפתור את הבעיה של הגרעיניות שבמשחקים או שאין קשר בין השתיים ? 2. האם יציאת DVI יכולה לפתור את הבעיה הזאת ? אודה לעזרתכם מכיוון שאני עומד לרכוש מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים ועכשיו לאחר ההדגמה שראיתי כיצד משחקים נראים על LCD אני כבר לא בטוח לגבי ה LCD ויותר בכיוון של ה CRT .

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by roey,

שמי רועי! ברוב הפורומים המוקרים של המחשבים אני שואל על כרטיסי מסך ובעניי זו השאלה המכריע שלי בקניית כרטיס מסך. קיבלתי המון הצעות עד עכשיו,ואני רוצה ליראות איזה כרטיס מבין כל התוצאות טוב. אני אכתוב לכם כמה סוגים של כרטיסי מסך אנה דרגו לי אותם לפני הטוב ביותר עד לגרוע, שהראשון יהיה הכי טוב וכל אלה שאחריו לא טובים עד שהאחרון הוא הגרוע ביותר והינה הרשימה: 1) GIGABYTE 9550 128MB/128BIT BULK 2) ABIT ATI® Radeon 9550 128MB 64BIT 3)GigaByte ATi Radeon 9550 128mb 64bit bulk 4)INNO3D G-FX5500 128MB אלה הם כרטיסי המסך שהציעו לי עד עכשיו,אנה תעשו לי טובה דרגו לי אותם כפי שהסברתי, לכם למעלה מהטוב ועד הגרוע ביותר. בתודה!

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  22. בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by PHXCUE,

משהו יודע מתי יוצא כרטיס מסך HDMI 2.0 ? הבנתי שזה דור 20 NM

24. Started by jambo222,

שלום מדובר בנייד של ASUS בעל מעבד I7 וכרטיס מסך gtx 1050 בהגדרת מנהל התקנים של וינדוס 10 , מופע לי שני דרייברים זמינים ( 630 GRAFIC שבמעבד וה 1050 gtx) איך אני יודע איזה מהם פעיל ? במקרה שמחשב עובד עם ה630 אני מפסיד את ה GTX. תודה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable ויש לי ספק 500W האם הספק הזה יספיק לי?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.