עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לחברים הנכבדים לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך - 8800GT למזלי האחריות עדין תופסת לכן הוצע לי להחליף את הכרטיס עם כרטיס אחר מדגם 9800GT. רציתי לדעת האם הכרטיסים זהים בביצועים וברמה שלהם??

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by SnakeBite,

שלום, אני מאוד מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל לשניהם יש אחריות לכל החיים אבל ל BFG ניתן לממש בארץ ולעומת זאת ל evga ניתן לממש רק 3 שנים בארץ ורק בחו"ל את ה-לכל החיים. ה evga בא עם אוברקלוק מהחברה של מהירות ליבה 445mhz במקום 400 ועם מהירות זכרון 1070mhz במקום 1000 ולעומת זאת ה BFG מגיע מהירות ליבה 425 ועם מהירות זכרון 1050 עכשיו אני שואל מה עדיף 1.אחריות לכל החיים לעומת 3 2.מהירות יותר מהירה עידו

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by alexbmw,

ראיתי שב hd 5770 חלק מהכרטיסים ניקראים hd 5770 וחלק HD 5770 Juniper XT ועולים מעט יותר ,מה ההבדל ?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by zoloboy,

זאת שאלה למי שיש את הכרטיס הזה או למי שבאמת מבין שווה לקנות?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by cavalier3024,

יש לי מחשב עם מעבד Pentium4 2.40 GHz (לא דואל..) וראם של 512mb והכרטיס מסך המדהים והחדשני בו אני משתמש כרגע הוא ... voodoo3:\ אז אני מחפש כרטיס אחר קצת נורמלי יותר, רצוי בסביבות ה300 שקל אם זה אפשרי, שיהיה פחות או יותר ברמה של שאר החומרה. ובלוח אם אין חיבור pci Express אז הכרטיס צריך להיות AGP תודה מראש

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  6. משום מה יש לי את הבעיה הזאת: http://img43.imageshack.us/i/probzal.jpg/ רעיונות? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by orentz,

אהלן מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך הרזולוציה שאני משחק 2560X1440 כרטיס שיש לי כרגע הוא HD 5870 ספק 500W של סיסוניק למשחקים כמו BF3 MW3 תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by t_eliran,

נתקלתי בבעיה של זיהוי כרטיס מסך. המחשב לא שלי ואני לא מכיר אותו כזה טוב. רציתי לדעת איך אני יודע את פרטי כרטיס המסך שברשותי. אל תגיד לי להכנס למנהל התקנים כי הדריבר לא מתאים. (זו הבעיה דרך אגב...) אפילו פתחתי את המארז ועל הכרטיס לא היה כתוב כלום. אני רק יודע שזה ממשפחת וודו3. לך תדע איזה חברה סוג ושבב... בתודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  9. איזה חברה יותר טובה מבחינת מחיר וביצועים לירשום את דגם הכרטיס עם אתם מרוצים ,עם לא למה הייתם מחליפים, ומדוע לכרטיס הזה ? ובלי לשקר !!! :lol: הסקר יעזור לאנשים להחליט מה כדיי ליקנות

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by Sango,

יש לי כ.מ 7800 GTX , הליבה אמורה להיות על 450 ואצלי היא על 275 WTF ? [בדקתי לפי אוורסט] למה זה קורה שמהירות הליבה יורדת בעצמה ?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by avi.hagit,

השאלה שלי למה לי לקנות כרטיס מסך x300 se 182mb אם אני יכול לקנות גיפורס 6800 טורבו 256mb באותו מחיר הסבירו לי בפורום שה256 טורבו לוקח 128 כוח מהמחשב והמליצו לי על ה x300 אבל אני שואל למה אם אני יכול אם ה256 להגיע ל256

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by firestar77,

היי למישהו יש כבר את הכרטיס הזה? שווה משהו? איך הדרייברים ? אני מביא אותו לארץ במחיר 150 דולר רציתי לדעת מה הביקורות על הכרטיס (המחיר הוא קומבינה :-) )

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by FoxHounder,

מה ההבדל בין מסך LCD שיש בו רק יציאה אנאלוגית (RGB) לעומת מסך עם 2 יצאות אנלוגיות RGB ויציאת DVI-D? האם יציאה דיגיטאלית נותנת לי משהו והאם זה שווה את ההפרש במחיר?(800 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  14. צהריים טובים... אני צריך עזרה בבחירה לכרטיס מסך.. המפרט שלי כרגע הוא.. Intel 3400Mhz Cpu 1500MB 400MHZ.. Radeon 9600XT 256mb.. agp אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי עכשיו... השאלה היא האם שווה לי להשקיע 600-800 שקל בשביל כרטיס שיתן תמורה גדולה יותר מהכרטיס העכשווי שלי עכשיו.. תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by jungle-man,

ברשותי quadro fx 580, אני מעוניין להרכיבו במחשב למטרות גיימינג, רזולוציית fullhd משחקים כגון fc3, crysis3 וכו'. עכשיו.. ברור שלא לגיימינג הוא נועד אבל אני מאמין שיעשה עבודה סבירה +. פחות או יותר, מבחינת כוח עיבוד, לאיזה כרטיס גיימינג ניתן להשוות אותו?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by crabrocket,

אני שואל לגבי הכרטיס fx6800 כי ראיתי xt וראיתי gs מה ההבדל, ומה יותר טוב? ואיזה מבין הכרטיסי הבאים הייתם בוחרים בהתאם לביצועים ולמחיר: x800gto http://isracomp.com/define.asp?idd=3491 fx6800xt http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=2480 ואם הם יתאימו לספק שלי 300w? מחשב: p4 2.66ghz 768mb

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  17. הממהירים המומחים עשו את המתבקש מהם, הוציאו החוצה את מיכלי החנקן הנוזלי - וניפצו את השיאים הגדולים של מבחן ה-3DMark לכתבה

18. Started by Pronix,

אני רוצה לשדרג לאחד הכרטיסים החדשים שיש בשוק כרגע אבל אני לא בטוח איזה יתאים לי ולמחשב שלי, אני מחפש כרטיס לביצועים הכי טובים ב1280X1024 מקסימום(כמו ultra high בcrysis) אבל לרזולוציה שציינתי, אני צריך שהוא יתאים לספק enermax liberty 400w וללוח אם 965P-DS3 REV3.3 . טווח מחירים בין 1000-1600 תודה מראש לכל מי שיעזור 3> המפרט של המחשב שלי כרגע: 8800GTS 640mb 2GB Gskill 800mhz C2D e6850 2x3.0ghz

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. עשיתי חיפוש פה בפורום ולא מצאתי שום דבר בנושא בגדול כל השאלה נמצאת בכותרת... האם הכרטיס החדש של ATI תומך בחישובי פיזיקה כמו הכרטיסים של NVIDIA (כמו שילוב של כרטיס של AGIEA בכרטיס עצמו) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by Holography,

זכינו לראות את התוצאה הלא שגרתית, 12,535. בכרטיסי המסך החדשים של nVidia היום מפרסם Inquirer שזה עוד תרמית של nVidia עם אופטימיזציות לתוכנות הבנצ'מרקינג *שיעול*FX*שיעול* לכתבה: http://www.theinquirer.net/?article=15169

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , יצא לי לקרוא הרבה כאן על העניין הזה של ה 128 ביט או 256 ביט בכרטיסים של 9800 SE . יש לי 2 שאלות , 1 ) יש לי רדיאון 9800 NP . קניתי אותו OEM .. איך אני יכול לבדוק אם יש לי 256 ביט ? אני יודע שאמור להיות לי אבל בכל זאת... 2 ) האם העניין הזה של הפיכת 9800 SE לפרו אפשרי גם בכרטיסים של ה NP כמו שלי ? תודה לכל העונים .

22. אוקיי.. אז בלי יותר מדי בלאגנים אני בתהליכים של בחירת כרטיס מסך.. למרות שאני יותר אוהב את ATI החלטתי ללכת על נווידיה בעיקר בגלל שבטווח המחירים הזה אני לא ארד מה-X800 ובארץ הוא יותר מדי יקר, וגם בגלל אי תמיכה ב-PS3 שלמרות שהיא לא משמעותית היום היא קצת הרתיעה אותי.. בכל מקרה בסופו של דבר החלטתי ללכת על כרטיס 6600GT AGP שזוכה עכשיו להרבה שבחים.. אבל רציתי רק לדעת אם מישהו יודע איפה כדאי לקנות אותו.. בפנדה יש ב-1400 כרטיס שך Point of view שזו חברה שמעולם לא שמעתי עליהם ולמרות שאני ממש לא אדם שקונה רק מותגים, בנושא הזה זה קצת מדאיג אותי.. לעומת זאת בנועה מחשבים יש כרטיס של אלברטון.. אבל הוא עולה 1600.. מישהו אולי התנסה עם הכרטיסים האלו ויש לו דעה על החברות העדיפות? )ד"א.. מצאת…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  23. שלום אנשים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, אך מאחר והוא מחשב בן 3 שנים ואין לי לוח אם התואם ל- PCI-EX אז האפשרות היחידה שלי זה לקנות כרטיס טוב AGP. כיום הכרטיס מסך שיש לי זה ATI 9600XT 128MB שעד היום שימש אותי בהצלחה. אני משדרג קצת את המחשב שלי למרות שהיום זה דבר די מוזר לעשות אבל עדיין זה התקציב שלי. כבר היום שידרגתי את הזיכרון הפנימי של המחשב ל2GB אחרי שהיה לי 512MB. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בנוסף אני רוצה שבכרטיס מסך תיהיה יציאת HD וDVI. אשמח המלצות לכרטיסים על מחירהם והחנויות אשר מוכרות עדיין א הדור המיושן הזה AGP. בתודה מראש אלדד כהן.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by eglon1,

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by spider272,

הספק כח enermax naxn 550 האם יחזיק תכרטיס 7950 3GB vapor x boost

• 2 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים