עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה, אני עומד לקנות כרטיס טלויזיה, בינתיים התקציב שלי לא מוגדר כי אני עוד לא יודע מה התקציב המקובל לדברים כאלו.. כמה נקודות לציון.. 1. אני לא מבין בתחום. 2. יהיה לי hot. 3. אני רוצה את היכולת להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. 4. את ההמלצות שלכם לגבי כרטיס טלויזיה נא לכתוב עם כמה שיותר מהנקודות הבאות: מחיר, איכות, יכולות (עצירה, הקלטה, הקלטה וצפייה בערוץ שונה וכו') גודל קידוד (כמה זמן הקלטה בג'יגה או כמה זיכרון לשעת הקלטה) ואם יש עוד כל מיני נקודות מבט חשובות נא לכתוב.. 5. יהיה לי מחשב רגיל ולא נייד או משהו כזה. 6. כפי שאמרתי, אני לא מבין לכן יש לי שאלה - האם אני יכול לחבר את זה אחרי שאני ירכיב את המחשב או שזה משהו פנימי? ואחרי זה מחברים לממיר נכון? 7. והנה המפרט שלי נכון ל…

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by jungle-man,

ברשותי quadro fx 580, אני מעוניין להרכיבו במחשב למטרות גיימינג, רזולוציית fullhd משחקים כגון fc3, crysis3 וכו'. עכשיו.. ברור שלא לגיימינג הוא נועד אבל אני מאמין שיעשה עבודה סבירה +. פחות או יותר, מבחינת כוח עיבוד, לאיזה כרטיס גיימינג ניתן להשוות אותו?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  3. אני מעונין לדעת כמה הכרטיס שלי מתחמם, ואיך המאוורר פועל (באיזה מהירות ובאילו תנאים). למישהו יש קישור לתוכנה שתעשה את זה? או שבכלל יש כזאתי אופציה בדריוור (לא מאמין שבאמת) ? הכרטיס הוא 8800GTS 320MB אם זה משנה משהו.

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by T.O.B,

אני צריך לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע באיזה מבין השנים לבחור צריך טיפים!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by imac,

יש לי מסך RELISYS אבל אני לא יודע את הדגם ולכן אני לא יכול לעשות RR גבוהה כי הווינדוס מזהה אותו כDEAFULT MONITOR אין איזה תוכנה שאומרת לך את הדגם של המסך?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by danielzy,

כרטיס מסך High End בסגנון GTX-285 על לוח MSI 975X Platinum Motherboard עם מעבד C2D E6600 ו 4GB ראם

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  7. בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בטלוויזיה 40" חדשה. קניתי אותה בשופרסל דיל פתח תיקווה במבצע לבעלי כרטיס מועדון (אפשר להוציא במקום בחינם). המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על המוצר (חתיכת הנחה) וזה כולל כל מוצרי החשמל אלקטרוניקה ומחשבים כולל כל מה שבמחלקת מחשבים (אפילו מדיות). מחר הוא יום שלישי ואחרון למבצע למי שמעונין (ה25 ליוני יום חמישי). עכשיו אני כמובן רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה באיכות מירבית. ביציאת HDTV שהיא בעצם סוג של MINI DIN יש לי כבל מפצל לCOMPONENT שהגיע עם הכרטיס, כל שיש אפשרות להוציא לטלוויזיה בלי לאבד את אחד הDVI. השאלה שלי היא האם ניתן להמיר לHDMI מיציאת הHDTV של הכרטיס, ולא דרך כבל DVI לHDMI מכיוון שאני כבר עובד עם שני מסכים במחשב ואני לא מעוניין לאבד יציאת DVI. וא…

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  8. תודה! ואם אפשר גם את הטלפון

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by Internal,

אז טוב קניתי se של sapphire והתוצאות די עלובות איך אני יכול לשפר אותם?

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  10. מה קורה כשיצרנית מחשבים משיקה את כרטיס המסך הראשון שלה אי-פעם, המבוסס על הליבה הגרפית המתקדמת הראשונה של אינטל? בדקנו ARC A770 תוצרת מותג ה-Predator של Acerלכתבה

11. Started by rafi1212,

שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by davidcohen,

מה המצב? הכרטיס מסך הזה, GeForce 7600GT יתמוך ב DirectX 10 או לא?

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by GRiM,

יש לי אפשרות להשיג כרטיס מסך BFG 6800 במחיר טוב, הבעיה היא שהוא נמכר בגלל שהקירור התקלקל - כך נאמר ע"י המוכר. אין לי בעיות לקנות NV Silencer 5 Rev3 ב-160 ש"ח אם זאת באמת הבעיה. המוכר אמר שאת הכרטיס קיבל במתנה ממישהו בחו"ל, כששיחק במשחקים שהגיעו עם הכרטיס מסך הופיעו ארכיפקטים - כך נאמר ע"י המוכר. המחיר ממש טוב, גם עם ה-NV Silencer 5 Rev3 ואני פשוט מתפתה לקנות אותו. המוכר הסכים שאני אקח את הכרטיס לבדיקה אצל חבר משותף שבמקרה התגלה - מה אני יכול לבדוק כדי לדעת שהכרטיס אינו מקולקל והבעיה היא רק בקירור? בנוסף, אני רוצה לברר אם הכרטיס יהיה טוב למחשב כזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton Abit NF7-S GEIL PC3200 512MB WD 80GB SATA Sunshine 400W

• 15 תגובות
    • 933 צפיות
  14. אוקיי, אני יתחיל.. תחילה רציתי לקנות גיפורס 6200 ולפתוח לו צינורות ל6600, אבל ראיתי שזה הימור ואין לי הרבה מזל אז לא כדאי לי לאחר מכן כבר בחרתי את ה6600 של גיגה בייט וכשהלכתי לחנות השתכנעתי לקנות את ה- 6600GT הזמנתי אותו אבל רק עוד יומיים שלושה אני יקבל אותו msi 6600GT 128mb vivo עכשיו השאלות, 1. הוא עלה 900 ש"ח באייבורי עם שלוש שנות אחריות, האם זה משתלם? 2. משהו יכול להביא לי קישור לכרטיס מסך עצמו, אני אפילו לא יודע איך הוא נראה, למרו שבאתר שלהם יש רק אחד והוא- http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636 ואני לא רואה שום שום סימן ל-vivo 3. מזה vivo בכלל? מה אני יכול לעשות עם זה? 4. מהם המהרויות של הכרטיס עצמו ומהן המהירויות של הזכרונות? והא…

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by yuvalkob,

יש לי כרטיס מסךg-force2 mx400 וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה אני לא מצליח לראות על מסך מלא (ניסיתי בכמה טלוויזיות) גם כשאני משנה את הרזולוציה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  16. החלטתי על הכרטיס: BFG Asylum GeForce FX5900 (non-ultra) הוא גם כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן, וגם תראו את המחיר שלו!: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1055388016068&skuId=5642904&tab=1&type=product&productCategoryId= בדיוק אבי נסע לניו-יורק, אז הוא יוכל לרכוש את הכרטיס הזה בעבורי.. מחיר נהדר, הלא כן?

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  17. היי, הכנסתי כרטיס Gainward geforce 6600 ultra/1780 pcx 256 mb קיבלתי כרטיס חדש Gainward BLISS 7300GT 256MB PCX עד כמה הוא טוב? יותר טוב מהקודם? הקטע של ההיטסינק בלבד יחזיק אותו בטמפ' נורמלית? תודה

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  18. הכרטיסים מסך החדשים של ג'י פורס, שאמרוים לצאת ב12 לנובמבר. מה אמור להיות סדר גודל המחירים שלהם?

19. Started by swisaman,

היי, אני זוכר שקראתי לפני דיי הרבה זמן (שנה +) שהליבה של HD5850 היא בעצם אותה ליבה כמו ה5870 רק שהוא נעול ובעל קלוקים נמוכים יותר. באותו זמן חיפשתי קצת באינטרנט מידע על זה וראיתי שיש אנשים שצרבו ביוס של 5870 על 5850. האם הדבר באמת אפשרי?יש צורך בגירסא מסוימת של 5850 על מנת שזה יעבוד ? אשמח לעוד מידע על העניין.

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by Dmoney,

הרצתי את התוכנה בשני מחשבים. במחשב אחד התוכנה בדקה את ארבעת המצבים והתוצאה היתה כ-6000 נקודות, ומבמחשב השני נעשתה בדיקה רק במצב אחד והתוצאה היתה 121... מזה אומר? האם זה טוב?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by Nightbeat,

כשאני משחק BF3 הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל65-70, זה הגיוני? לא ביצעתי OC, זה עם הגדרות סטוק.. תודה.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by thifi,

היי כולם! נראה לי שאני הולך לקנות XFX 9800GTX הרגיל. עכשיו השאלה האם הוא יכנס במארז הזה? Centurion 532 (middle tower) - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=24 והאם הספק הזה יחזיק אותו? Enermax 535W 12V http://www.enermaxusa.com/catalog/advanced_search_result.php?keywords=EG565P-VE&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Search תודה, thifi

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  23. אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  24. שלום, אני מעונין לברר האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך שלי, ואם כן לאיזה. בעיקרון אני פשוט מעונין שמשחקים חדשים: bioshock2, bad company 2, mass effect 2. metro 2033 יעבדו יותר טוב. כמובן שאני מבין שלכל אחד יש דרישות שונות, אבל אני מדבר באופן כללי אם יחסית למפרט מחשב שלי יש בכלל צורך לשדרג או שגם ככה זה לא יעזור. התקציב שלי הוא בערך 500 ש"ח. המפרט שלי: Intel Core 2 DUO CPU E6750 @2.66GHz 2.67GHz, 2.00 GB of RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Geforce 7800 GT, של GIGABYTE אם דרוש עוד מידע בבקשה עדכנו אותי ואני אחפש (מצאתי את המפרט במקש ימני על "המחשב שלי").

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by alartika,

יש לי ג'י פורס 2 MX 400 64 MB והתקנתי את הדרייברים החדשים של נוידיה ועכשיו כשאני מנסה להיכנס להגדרות המתקדמות של הכרטיס זה יוצא לי ורושם שrundll32.exe ביצע פעולה לא חוקית יש לי WIN XP HOME מישהו מודע לבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים