עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ואם כן, כיצד ניתן לתקן? המחשב נוהג לכבות עצמו בתחילתם של משחקים. הנתונים ב GPU-Z (במצב מנוחה- ווינדוז) הם : (2 כרטיסי 4850 בקרוספייר) בראשון - GPU TEMP 80 FAN SPEED 27% GPU LOAD 0-1% Fan Speed 1937 RPM GPU TEMP DISPIO 79.5 GPU TEMP MEMIO 83.5 GPU TEMP SHADERCORE 80 VDDC 1.046 V בשני - GPU TEMP 89 FAN SPEED 48% GPU LOAD 0% FAN SPEED 5189 RPM GPU TEMP DISPIO 88.5 GPU TEMP MEMIO 96 GPU TEMP SHADERCORE 89.5 תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by brk2k,

קראתי בכמה ביקורות שאנשים כתבו שאיזהשהוא ציפוי שאני לא מבין מה הוא מתקלף מהמסך ברגע שאתה מנגב, קראתי בביקורת שמישהו ניגב רק עם מטלית מיוחדת וזה גם התקלף, למישהו פה שיש לו את המסך זה קרה? ומהו הציפוי הזה בעצם? תודה.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  3. הכרטיס הוא MSI gf4 ti 4400 והתוכנה שבאה איתו לא מאפשרת הקלטה בפורמט divx ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה או דרך שבה אני אוכל להקליט מהטליווזיה בפורמט divx , או שהדבר תלוי בחומרה וזה בלתי אפשרי ? תודה מראש

4. נניח ויש לי מסך עם RESPONSE TIME של 25MS,ומסך של 16MS,שאר המפרט אותו דבר. מה יהיו הבדלי הFPS בין שני המסכים, נניח בHALFLIFE2?

5. האם ישנה איזו שהיא טבלה שממנה ניתן לדעת איזה כרטיס של חברה אחת מקביל (פחות או יותר) בתכונותיו ובביצועיו לכרטיס של חברה אחרת? לדוגמא, NVIDIA GEFORCE FX9400 מקביל לכרטיס XYZ של RADEON . האם קיימת טבלה כזאת?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. הכוונה פונטים כלליים לWIN ולא לתוכנה ספציפית

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by shlomi_x,

וסליחה על הבורות אם אני לא מבין.... ליתר דיוק, האם ישנו הבדל בין: HIS ATI RADEON 9250 - 128MB 64bit - TV DVI ל - Club-3D Radeon 9250 128MB/64Bit TV / DVI :s05:

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות את ה GF4 Ti 4200 Leadtek ורציתי לדעת אם ההבדל בביצועים הוא כ"כ משמעותי... כי ההבדל במחיר הוא בהחלט משמעותי...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. האם ישנו מתאם/מעביר שמאפשר לשים כרטיס מסך PCI-E בלוח שיש בו רק סלוט agp ? ואם כן האם זה פיתרון שמאפשר לנצל את רוב כוחו של כרטיס מסך כמו x1950pro?

10. http://www.tomshardware.com/2007/04/04/does_chipset_to_gpu_matching_matter/ מעניין בהחלט

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  11. ישנם דרייברים של אנווידיה שהם חדשים יותר מהפורסוויר 71.24? כי הדרייבר הזה עושה לי בעיות עם הנסיך הפרסי החדש.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  12. האם יתאים הכרטיס מסך 8600GT 512MB לעבודה ברזולוציה עם המסך של דל 2408WFP? מתכוון לקנות לכן שואל, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  13. היי לכולם. שמעתי משהו מוזר ורציתי לברר האם יתכן ויש בו אמת. האם יש סיכוי שניתן לשים מעבד חזק יחסית , נניח, E6550/ E6750 או אפילו חזק מאוד (נניח מרובע ליבה) לשים לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה נניח P35-DS3L P35-DS3L לא לשים שום כרטיס מסך ועדיין לראות סרטים (HD) נהדר. כלומר מספיק מעבד חזק כדי לפענח כל מה שנדרש בפורמט HD ואין צורך בכרטיס מסך כלל. לי זה נשמע לא הגיוני לחלוטין. היתכן וזה נכון? אגב, לפי מה שהבנתי אין לכרטיס בכלל יציאות מתאימות אז איך בדיוק זה אפשרי...

14. Started by ybe,

קניתי מחשב חדש(amd 3000 64,1G RAM,MSI K8N NEO 4) וכרטיס גרפי 256m radon x800gt תוצרת sapphre . כשהמחשב קיבל 4076 ב-3D MARK 2005 התחלתי לחשוד... הורדתי את התוכנה ATI TRY TOOL והתוצאות מהירות GPU:479(במקום 392) ,MEM:486(במקום 350). האם הכרטיס עלול להפגע מכך מכך?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by clyde1,

השאלה שלי זה אם יש לי מעבד 2.26 של אינטל, מן הסתם. אז הוא יוכל לתמוך באופן מלא בRADEON 9700?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מעוניין לעבור לוידואוז 7 ויש לי כרטיס מסך תומך DIRECTX10 (RADEON4770 והייתי רוצה לדעת האם מעבר לDIRECTX מתקדם יותר יפגע בFPS במשחקים בהם אני משחק או שהFPS לא ישתנה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני בודק לגבי רכישה של מפרט מחשב ובתוכו כ.מסך מסוג Palit PCX GeForce 7300GT Super 512MB/128Bit TV/DVI האם הכ.מסך הזה ראוי לרכישה? משחקים / סרטים .... מצורף לו מסך 20 אינץ - LG W2042T תודה.

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  18. יש לי פשוט אחד שיצא ממחשב פנטים 4 עכשיו וחשבתי להחליף אותו במה שיש אצלי שזה Ti4200 מה אתם אומרים? תודה

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  19. קיצר, חבר טוב מאוד שלי מהיסודי עשה לי היום הפתעה ואמר לי לבוא איתו לאייבורי לעזור לו לבחור חלקים למחשב שהוא כביכול "בונה" לעצמו, אמרתי סבבה. דעתי על אייבורי היא כשל כולם, ושאלתי למה לקנות דווקא שם, הוא ענה לי במילה אחת: זול!!! אמרתי, טוב איך שאתה רוצה... קיצר בסופו של דבר, הסתבר שהוא לא בוחר לעצמו חלקים (אפשר לעשות את זה גם באינטרנט), בא ואומר לי מה אתה רוצה? אני כזה, למה אתה מתכוון?! והוא אומר לי, אני זוכר שדיברת הרבה זמן שאתה רוצה לקנות כ.מסך או משהו כזה, גם ספק רצית לא? אמרתי לו שכן, אבל מה זה קשור לזה שאנו שם, הוא אומר תבחר, הפתעה!!!! אני כולי בשוק ולא מבין שהוא רציני, זורק לו סתם טוב אז תביא לי GTX260 Golden Sample ו-Corsair VS 550W לנציג. הנציג מייעץ, אם כב…

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  20. יש לי בעייה בקאטליסטים החל מה6.3 נראה לי (וזה להרבה אנשים לא רק לי שיש להם כרטיס מעפן כמו שלי radeon 9500 pro 128mb) שהagp write תמיד על off בSMARTGART ולא משנה מה עושים...השאלה שלי האם זה גורם לירידה בביצועים? (הfast writes agp read וכל השאר עלon רק הagp write על off)

21. Started by rk666,

האם יש כבל כזה שמתחבר ליציאת הDVI או הVGA בכרטיס מסך? למה הוא משמש? איפה אפשר להשיג כזה?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. השאלה מופיעה בכותרת... האם כבל כנ"ל כלול באריזה או שנדרש לקנות אותו בנפרד?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  23. שלום רב. יש לי מחשב נייח. הוא רחוק בערך 3 מטרים (או אולי אפילו קצת יותר? - הערכה גסה) מהטלוויזיה, והייתי שמח לחבר אותו אליה. האם כבל זה מוגבל באורכו? האם ישנה ירידה באיכות? האם אפשר להשיג כבל HDMI באורך כזה? בעצם, מכיוון שכרגע שמתי לב שכרטיס המסך שלי מוציא DVI, אזי השאלה בעצם צריכה להיות - כבל DVI ל HDMI. תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  24. שלום !! קניתי כבל RCA עשרה מטרים (זוג) ממוצע בעל חיבורים מוזהבים לא עבה ולא דק מדי. דרך מחשב פ3 עם GF2MX של POWERCOLOR בעל צ'יפ יציאת TV של CONEXANT BT868 הווידאו עובד חלק. דרך מחשב AMD אטלון 1200 עם GF3-TI200 של MSI בעל צ'יפ יציאת (וכניסת) TV של PHILIPS SAA7108 יש עם הווידאו שני רצועות עבות עם הפרעות מציקות שמדיי פעם קצת עולות ויורדות. אותו כרטיס עובד כמעט חלק עם כבל פשוט של מטר. 1) מישהו יודע מה יכול לגרום להפרעות דווקא על הכרטיס החדש יותר ?? (סה"כ מדובר באותו הכבל) 2) האם יש למישהו המלצה לכבל איכותי יותר (מסוכך) 10 מטר ? 3) האם אוכל לקחת קבל COAX מסוכך של רשת ולבעביר בעזרתו ווידאו דרך מתאמים מBNC ל RCA או הלחמת ראש RCA (האם זה בכלל אפשרי טכנית - מבחינת סוג כבל ואיך שהא…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ה5850 מעניין אותי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים