עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כותרת

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  2. היי ברשותי מחשב בעל מפרט: Intel Pentium E C2D Technology E5200 2.5Ghz @ OC 30% 3.3Ghz 2x2GB OCZ Kingston Dual Channel 800Mhz Orgenl 640Mhz Abit IP35-E Point Of View 8400GS 256MB GDDR2 DVI AverMedia AVerTV Super 007 FM 32" PILOT LCD DVI AOPEN RW ND-3550A Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Microsoft Remote Control VMC HEC 6A21 Midi Tower Gold 480W 12cm Fan 12cm Case Fan CREATIVE SBS A200 2.1 MS VISTA Ultimate SP1 32Bit את הLCD קניתי לפני יומים ויש לי בעיה די מעצבנת ולא מובנת.. חיברתי את המחשב לLCD מ VGA -VGA DVI - DVI ו DVI - HDMI בקיצור כל חיבור שרק אפשרי.. והתמונה לא טובה היא מרצדת ואיכות הצבע לא משהו בכלל בכל רזולוציה! על איכות הצבע עוד אני י…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  3. אני עומד לקנות מחשב לשימוש משרדי ואין לי מושג איזה כרטיס מסך אצטרך. אני מתכוון להשתמש שימוש יומיומי בתוכנות autodesk inventor ו- autocad. מלבד אילו המחשב אינו מיועד לשימושים גרפיים כבדים וכמובן לא למשחקים. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך מתאימים במחירים לא מופקעים. בנוסף אם יש צורך לפתרון קירור לכ. מסך, אז אשמח להצעות גם בנושא זה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  4. חברה בבקשה עזרה , האם המיצובישי המדובר כאן כלכך הרבה שווה את הכסף שלו? והאם כדאי לי את המסך הזה בסביבות ה2500 שקל -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=6407? תודה.

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by Doron404,

מישהו יודע באיזה חיבור חשמל הכרטיס הזה משתמש? http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=262&grp=2

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by contA-,

מהו זמן התגובה הנמוך ביותר למסכים הדקים?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by FuZuL,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3677 זה שווה ?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by sh_idan,

כמו שוודאי הבנתם זה לAGP, המחיר שלהם זהה כמעט לחלוטין, ובכל זאת- מה עדיף?

9. אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by mtao21,

יש לי כ.מסך 680GTX OC ואני רואה שכ.מסך שלי מחובר ב 2.0 PCI-Express בעזרת התוכנה הGPU-Z.0.6.2 ואיך אני משנה מ2.0 ל 3.0 ? לוח אם DX79SI למרות שזה תומךPCI-Express 3.0

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אני רואה כל פעם מישהו רושם הודעה ואמר שאם אנריל 2003 למשל הכרטיס מסך עושה לו 60 fbs? מזה fbs בכלל? אני הורדתי תוכנה מהאתר שמאפשרת למדוד תfbs של הכרטיס מסך הוא ירד ועלה באיזשהו מסך תלת מימד

12. היי, אני לא מצליח להשיג FPS נורמלי על הגדרות מעבר לבינוניות במשחק Batman Arkham City החדש יחסית, על אף שיש לי כרטיס מסך 560Ti OC. מספיק שאני דורש קצת יותר AA או PhysX והמשחק זוחל. האם זה מפני שאני רץ על מעבד E8400 ? ליבה כפולה בתדר 3 גה"צ. לוח האם ישן יחסית והזכרון 4GB 800 MHz, אבל אם אינני טועה, רכיבים אלה לא משפיעים על איכות הגיימינג. תודה.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by lior408,

שלום לכולם ! אני שואל בעקבות שיקול לשדרג את הכרטיס מסך המעאפן (5200) - מה הכרטיס מסך המינימלי שיכול להריץ את המשחק בצורה חלקה ? 7300GS ? יותר חזק ממנו או פחות ? תודה למשיבים !

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by אביחי,

צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1500-1600 ש"ח

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by urich,

טוב מאז שהתקנתי את קודק xvid (לא divx אלא xvid ) נדפקו לי כל הנגנים שמנגים divx חוץ מthe playa2 אבל אני רוצה לראות את הסרטים עם נגן של כתוביות כשאני פותח בו סרט כל החלונות מתחילים לזוז באופן לא סדיר הסרט קופצני ומטושטש והוידאו איטי מהאודיו מה לעשות

16. Started by amit_amit,

שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל טוב מאוד גם למשחקים או שעדיף כרטיס 7900 למשחקים?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  17. משומה בהתחלה היתה לי בעיה לא יודע אם זה היה קשור במעבד או בכרטיס אבל בסוף אחרי שיחקתי בOC של המעבד זה הסתדר בכול מקרה קבלו תוצאות סטוק לכרטיס קודם כול מפרט: INTEL 805 2.66GHZ@3.77 ASUS P5LD2 SUPER TALENT DDR2 512MBX2 533MHZ 7600GT ותגידו לי אם זה טוב ? איך הכרטיס? וזה בלי OC

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by Srulz,

האם באמת יש הבדל גדול בגיפורס של XFX בין 128 לבין 256 BIT? והאם ה128 BIT יותר טוב מהרדאון 9800PRO? תודה

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  19. שלום.. יש לי שאלה , אצלי במחשב מותכנים 2 כרטיסי מסך HD5870 בקרוס פייר האם יש דרך לחבר איכשהו את הממיר לכרטיסים כך שאני יוכל להקליט תכנים מהיס מקס למחשב ולשמור את התוכניות אצלי במחשב? ואם לא ניתן אז איזה כרטיס צריך והאם יש המלצות למשהו שיעשה את העבודה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  20. חבר שלי מסיים תואר שני בחשמל ואופטיקה באוניברסיטת בן גוריון. בזכותכם ובזכותי הוא הסכים לקנות מחשב AXP 2200 עם לוח אם של Gigabyte וכמובן כרטיס מסך -Gigabyte Radeon 9000pro. התוכנה העיקרית שהוא עובד איתה היא:Mathlab 6.1 כמובן חוקי מין המניין (מהאוניברסיטה). לאחר מספר סימולציות ועבודה עם התוכנה (בעיבודים כבדים) החלו הגרפים של הפרוייקט שלו לצאת משובשים. לא משובשים מבחינת הגרף עצמו, אלה "רק" הקורדינטות של גרפים מסוג Mesh. ( מימדים) .פשוט אבל כואב. מחשב חדש שעלה 10000 ש"ח ולא מבצע את עבודתו כראוי. קריאות נואשות באיציק "הצילו!!!!" הזעיקו אותי אל ביתו - באופקים (אני גר בבאר שבע). הוא החל לקלל את עצמו ברכישה "השטוטית" לכאורה שביצע, והחל כואב ודואב. בנוסף חיפש תרוצים מדוע חברת Ma…

21. שלום חברי פורום יקרים אח, היו ימים וגם אני הייתי ג'נקי ובקיא בכל פריט בנוגע לכרטיסים הגראפיים אך התחלתי להראות סימני זיקנה ופיספסתי חומר רב, על כן זקוק אני לעזרתכם אני מחפש כרטיס שיחליף את ה4870 הישן שלי מתכנן לשחק משחקים כמו BF3, ולא מתכנן החלפה בשלושת השנים הבאות (על כן דרוש לי הכרטיס החזק ביותר למחיר הנקוב) (ולמרות שאמרו לי שזה לא אפשרי בזמנו- ה4870 הספיק לי ל4 שנים מלאות בהגדרות מלאות ) אחרי בחינה דיי שולית של בנצ'מרקים ומחירים עלה לי הדגם הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 ב1100 שקלים הוא אמור להשתלב מבחינת הספק, ישלי ספק 520 של SEASONIC איך הכרטיס? יש מומלצים יותר? שכחתי לעדכן את המפרט- AMD PHENOM 2 X4 955 …

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  22. http://www.neeyik.info/3dspecs/ אז לפני שאתם שואלים כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך שלי וכו'..והאם הוא תומך ב-DX 9....זה המקום בשבילכם !! מקווה שחסכתי כאבי ראש .....חחחחחח

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

האם למשהו יש את הכרטיסים הנ"ל? האם משהו הצליח לפתוח אותם ולכמה OC הוא הגיע? Asus N6200/TD 256MB http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=943 GIL FORSA FX6200 128MB Retail http://www.akr.co.il/details.asp?id=501

24. Started by LeftRight,

חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לעבוד וקרא לי שאבוא לבדוק למה כשחיברתי את המסך ללוח אם המחשב עבד והכל היה תקין אך כאשר החלפתי וחיברתי את המסך לכרטיס מסך לא ראו כלום על המסך. פתחתי את המחשב ונגעתי בגוגף קירור של הכרטיס והוא היה חם ובנוסף ניסיתי לאפס את ההגדרות בBIOS אך כל ניסיונותי לא הביאו תוצאות.. האם יכול להיות שהכרטיס נשרף? מדובר על geforce 7300

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  25. Started by avichaisH,

שלום, אני בונה מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים מדי פעם. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות מחיר של 500-600 שקל, אני מחפש את הכרטיס המשתלם ביותר, כלומר לאו דווקא את היקר ביותר אלא את זה שייתן לי יחס תועלת מחיר הטוב ביותר בסביבת מחירים הזאת. ראוי לציין שאני רוצה לשחק את המשחקים החדשים ביותר ושיראו טוב אבל הגרפיקה לא מעניינת אותי עד כדי כך (שאני אשקיע מעל אלף שקל בכרטיס הכי חדש)

• 6 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים