כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ThinkVision Pro2840m מסך 4K האם עומד לצאת כרטיס מסך חדש עם hdmi 2.0 או לקנות כרטיס מסך כמו 780I שעדיין 1.4
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת איזה דגם ספציפי של כרטיס מסך יש לי. מדובר במחשב בעבודה. אני כרגע לא יכול לפתוח ולקרוא את הדגם אם כתוב בכלל, אבל זה כרטיס ללא מאוורר (פסיבי) וכזה שלא דורש חיבור חשמל נוסף. כן הצלחתי להתקין GPU-Z ולצלם תמונת מסך. כתוב שזה מסדרת 5400 אבל לא כתוב איזה. תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי הצלחתי לפתוח והיה צריך להפוך אותו כדי לראות, כתוב ממש בקטן על איזו מדבקה כתוב HD5450 סליחה שפתחתי את הנושא ועניתי לעצמי הייתי חייב את זה דחוף.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל משחק(סימולטור טיסה) על מחשב חדש עם כרטיס מסך GT 740 שמחוברים אליו 3 מסכים. המחשב מזהה את שלושת המסכים ועושה extend לתצוגה בתצורה בה יש מסך ראשי(בו מופיעה שורת המשימות של הוינדוס ושולחן העבודה) ו2 מסכים מצדדים אליהם ניתן לגרור חלונות. במשחקים זה לא עובד טוב, ולפי מה שהבנתי יש פ'יצר של הכרטיס מסך שנקרא surround שמחבר את המסכים כך שיזוהו בוינדוס כמסך אחד ברוחב של 3 מסכים. משום מה, כשאני נכנס לcontrol panel של הדרייבר של הכרטיס מסך זה פשוט לא קיים. אני לא רואה שם שום אפשרות כזו. באתר של NVIDIA ראיתי שהכרטיס מסך כן תומך בזה http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt-740/features מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא מופיע וא…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שבת שלום לכם. הכרטיס 280X שלי מחרפן אותי, ראו סרטון כאן הכרטיס כבר היה איזה פעמיים שלוש אצל TMS, הם לא מוצאים שום דבר בבדיקות אך אני חווה את הבעיות האלו כל משחק (מלבד אינדי שזה גם אני יכול לשחק עם המאיץ גראפי המובנה...). עשיתי בדיקה עם Furmark, זה מראה Artifacts, עשיתי בדיקה עם OCCT וניתן לראות את ההפרעות כמו בסרטון. האם רכיב אחר יכול לגרום לדבר כזה או שזה 100% בעיה בכרטיס מסך? הראם כבר נבדק והוא תקין ב100%. ניסיתי להוריד את מהירות השעון של הכרטיס מסך אך הבעיות עדיין קורות, אני כבר מתחרפן, שנה שלמה שיש לי את הכרטיס הזה (לפני היה אחר עד שהחליפו לי אותו) וגם בקודם היה בעיות. אין לי מושג אם מדובר בדגם כרטיסי מסך בעייתי או ברכיב אחר במחשב…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס מסך לציאה הרחוקה מהמעבד והאם זה ישפיע על הביצועים? אני רוצה להרחיק את הכרטיס מהמעבד כדי שיהיה יותר אוויר...
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי IBM Lenovo 9637. אחד מהם עבד מצויין עם כרטיס מסך Pci-e Gforce 9500 1G. בשבוע שעבר התקלקל הכרטיס ובאיבורי שלחו אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות והחליפו אותו לכרטיס חדש Gforce 9600GT 512M. אולם, בשני המחשבים הכרטיס כלל לא מזוהה. בדקתי באינטרטנט וגיליתי שהמחשב עובד על 800MHZ תדר זיכרון. ה-9500 עובד על 800 או 500 ו-128BIT ה-9600GT עובד על 900MHZ ו-256BIT מהי הסיבה שזה לא עובד ואיזה כרטיס אני צריך לדרוש כהחלפה/שידרוג ? לאיזה נתון צריך לשים לב ?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? או ששניהם עובדים על אותם ביצעוים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2183 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2177
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום. במחשב מסוים עליו אני עובד, נמצא כרטיס מסך GeForce 8400 GS. אני מבקש להחליף כרטיס זה בכרטיס GTX 460. לפי הבדיקה שלי, הדרייבר של שני הכרטיסים זהה. האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני שולף אחד ומתקין את האחר? האם דרושה פעולה כלשהי (האם בכל זאת להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש)? או אולי הגדרות BIOS כלשהן? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
זה מפרט המחשב שבקרוב יגיע אליי: מעבדי אינטל : Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8H61M-LX-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורבי DVD : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים: Antec VSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) כרטיסי המסך שבינתיים מצאתי למכ…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום רציתי לדעת האם המעבד הנ"ל המכיל את הליבה הגרפית HD4000 מספיקה בשביל לחבר 2 מסכי טלויזיה 42אינץ + מסך מחשב ? (שלושתם fullHD) להזכירכם אין לי שימוש במשחקים, אבל שימוש בסרטי HD מלאים. האם יעבוד חלק? ללא קרטועים ללא בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
טוב מאז שהתקנתי את קודק xvid (לא divx אלא xvid ) נדפקו לי כל הנגנים שמנגים divx חוץ מthe playa2 אבל אני רוצה לראות את הסרטים עם נגן של כתוביות כשאני פותח בו סרט כל החלונות מתחילים לזוז באופן לא סדיר הסרט קופצני ומטושטש והוידאו איטי מהאודיו מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמה שאלות לי אליכם: 1. כרגע יש לי p4 2.4 על לוח של אינטל: D845GRG. כל הרכיבים הם onboard. מישהו יודע איזה כרטיס מסך הוא כולל? 2.מחפש המלצה לכרטיס מסך, למשחקים, בתקציב של עד 1000 ש"ח. 3. האם ההתקנה של כרטיס מסך על לוח אם שכזה שונה מהתקנה רגילה? איך הוא מנטרל את הכרטיס שעליו? 4. מה ההבדל בין: Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card לבין: Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card (חוץ מכ 200 ש"ח). תודה לכל המומחים!!
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני קונה מסך דק ואני רוצה של חברת LG, תחילה בחרתי את ה: LCD Monitors : 15.1" LG L1510S / L1511S LCD Monitor [ ¤ 1587.87 ] זמן תגובה 30ms אבל אחרי זה קראתי קצת בפורום וראיתי שאם אני רוצה מסך למשחקים אז כדאי שזמן התגובה יהיה קטן מ 25ms, אז בחרתי את הדגם הזה: LCD Monitors : 15" LG L1510M LCD Monitor + Speakers [ ¤ 1769.85 ] 1 זמן תגובה 25ms יש לי כמה שאלות.. אני לא צריך רמקולים...האם יש אפשרות לקחת אותו בלי הרמקולים?! האם כדאי לחפש מסך עם מהירות תגובה עוד יותר מהירה? מה בדיוק זה ישנה לי? המסך גם ככה עולה ב180 ש"ח יותר.. ועוד שאלה..האם כדאי להשקיע עוד כ1000 שקל בשביל מסך 17!?!?!? (אני אישית חושב שלא..חלק אמרו לי שההשקעה משתלמת..אבל מבחינתי זאת השקעה גדולה מדי).. תודה
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כל מי שתשובתו לא נמצאת ברשימה או שהוא חולק על איך שדירגתי את הכרטיסים - מוזמן לכתוב!!! אסף
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הידיעה, מ3DCHIPSET, מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים בוינדוס 98. תרגמתי לעברית: ATI מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים במערכות ההפעלה וינדוס X9. ATI הודיעו שהבעיה תהיה עם תמיכת WHQL, אבל רוב הדריברים לא תומכים בWHQL בכל מקרה, כך שכל מה שמשתמשי X9 יצטרכו לעשות, זה להתקין את הדריברים של וינדוס ME במחשב שלהם והכרטיס יפעל. הבעיה נוצרה, מכיוון שמייקרוסופט לא מקבלת דריברים למערכות אלו לאחר הראשון ליולי 2002. מערכות ההפעלה עדיין נתמכות ע"י ATI וצרכנים עם מערכות אלו יכולים לקבל תמיכה. דריברים לוינדוס NT ישוחררו זמן מה אחרי שיחרור הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי למישהו יש כבר את הכרטיס הזה? שווה משהו? איך הדרייברים ? אני מביא אותו לארץ במחיר 150 דולר רציתי לדעת מה הביקורות על הכרטיס (המחיר הוא קומבינה :-) )
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בסביבות ה-400 500 שקל משהו חזק למשחקים!! תודה מראש לכולם
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! למה הוא נעלם מהאתר שלהם? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הנה קישור לאתר: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2018 הR420 יקרא RADEON X800 והNV40 יקרא GEFORCE 6500. ATI תשיק ב26 לאפריל, וNVIDIA ב13 לאותו חודש. פרטים מפורטים בקישור (מעניין שמתוכננת גרסא של אף 512MB זיכרון!).
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 440 mx 128 mb אני מעדכן אותו כל פעם שצריך אבל בעידכונים האחרונים המסך שלי התחיל להמרח קצת זאת אומרת רואים על תמונות ביטמאפ פיקסלים בוהקים .. ועל עוד גרפיקות למישהו יש מושג ? ואם צריך להחזיר לעידכון ישן יותר אז איפה, כי באתר של נוידיה יש רק הכי חדש ??? GambiT
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ראשית כל, ארצה לגעת בסוגית ה"בריאות", האם המיתוס סביב המסכים הדקים - "אין קרינה - יותר בריאים לעין" תקף כיום, האם מסכי ה CRT העדכניים עליונים על פני מסכי ה LCD, גם בנושא זה. בנוסף, שמתי לב שהת'רד שדבוק נפתח דיי מזמן, שאבתי ממנו ידע אך החלטתי שאני זקוק לת'רד חדש ומעודכן, ואנא עדכנו אם ישנם דגמים חדשים ומשתלמים יותר. עשיתי מיני מחקר משלי ואודה לכם אם תמליצו ולי תתקנו אותי \ תעזרו לי לבחור שנית, מצאתי רק דגם TFT אחד מומלץ, איכותי ובעל תגית מחיר אטראקטיבית בארץ והוא, איך לא, ה Hyundai Q17 http://graphics.tomshardware.com/display/20030626/lcd-06.html שרבים פה בפורום המליצו עליו, כמו גם tomshardware הידוע. לגבי מסכי CRT, מצאתי מספר דגמים אטראקטיביים, ותקנו אותי אם אני ט…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הורדתי דרייברים חדשים מNVIDIA, מספרם: 40.71 כרטיס המסך שברשותי הוא - MSI GEFORCE 4 TI4200 TD128 שהיו לי את הדרייברים הקודמים הכל עבד חלק וטוב ובTV-OUT ראו סרטים דרך המחשב. עכשיו, עם הדרייברים המעודכנים (קרה לי גם בדרייברים הקודמים 40.41) לא רואים סרטים, פשוט מסך שחור במקום שהסרט אמור להופיע. אולי לא הגדרתי משהו כראוי בNVIEW? מה הפתרון? (חוץ מלחזור לגרסאות הישנות...) ??? תודה רבה מראש! 8)
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על המסך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמיגים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-