עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה בכותרת... האם תוספת הכסף שווה ?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  2. שלום לכולם. כמה שאלות לי אליכם: 1. כרגע יש לי p4 2.4 על לוח של אינטל: D845GRG. כל הרכיבים הם onboard. מישהו יודע איזה כרטיס מסך הוא כולל? 2.מחפש המלצה לכרטיס מסך, למשחקים, בתקציב של עד 1000 ש"ח. 3. האם ההתקנה של כרטיס מסך על לוח אם שכזה שונה מהתקנה רגילה? איך הוא מנטרל את הכרטיס שעליו? 4. מה ההבדל בין: Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card לבין: Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card (חוץ מכ 200 ש"ח). תודה לכל המומחים!!

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by love-its-my-name,

שלום. לאחר שהכרטיס מסך חזר מתיקון [הכרטיס לא היה פגום ככה לבסוף התגלה אחרי ששילמתי 200 שקל על הכול סעמק] בסוף הבעיה היתה בכלל במתאם של הכרטיס מסך ולא בכרטיס מסך עצמו... טוב שמעו, אני רוצה למחוק את כול הדריברים ולהתקיןההההההההכול מחדש... אז מה להתקין? כאילו מתי...? הכוונה היא : להתקין את הדריברי של הדיסק ואז את הדריברים החדשים או להתקין רק את הדריברים החדשים? מישהו בבקשה יכול להביא לי אילו דריברים להוריד? אני לא צריך רק את הדריברים הרגילים אלה גם שאר התוספות המגיעות על הכרטיס מסך שלי.. כמו התוכנה לכרטיס הטלויזיה וכו' תודה מראש. :-*

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  4. הי, אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה שיכול לקלוט את הממיר של הוט (ב F.A.Q ראיתי שכל כרטיס מסך עם יציאה כזו לא בהכרח מתאים) הכרטיס יתחבר למסך Samsung SyncMaster 2443BW ואם אפשר גם שיריץ את GTA 4 זה יהיה מעולה. המחשב שלי: Q8200 @ 2.33 DDRII 2G/800 MHZ של kingston לוח אם: לא יודע... גנרי, זה מה שכתוב במפרט: לוח אם אינטל G43TF CHIPSET כולל 6 יציאות USB ויציאת FW ללא יציאה טורית ומקבילית. חיפוש בגוגל לא מניב כלום. (זה מה שקורה כשאבא שלך מקשיב לטכנאי מהחברה שלו ולא לי שבניתם לי פה מפרט מצוין באותו מחיר) ספק כוח 450W של HEC ד"א הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה מראש. י

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by ORrrr,

Sapphire Radeon 9500Pro 128MB OEM אז ככה בדקתי ב 3Dmark2001se וסמתי לב שחלק מהמבחנים הכרטיס מקרטע (משהק) קשות עכשיו הדריברים שהתקנתי הם אלה שבאו עם הכרטיס כי אני לא יודע אם אפשר להתקין את ה Catalyst3.2 מהאתר כי לפי מה ששמעתי אלו דריברים לכרטיסים BBA.. אז רציתי לדעת מה הבעיה אני אישית חושב שאלו הזכרונות של הכרטיס כי כשאני נוגע בהם הם רותחים.. ובדיוק במבחן האחרון שזה איכות תמונה של הטבע נתקע לגמרי המחשב אז לא הצלחתי להוציא תוצאה, ואני חושב שזה מהחום.. אשמח לקבל תגובות, תודה. לקחתי עוד פעם מבחן ב 3dmark הפעם פתחתי מארז שמתי מאורר עליו עבר את כל המבחנים אבל.... התוצאה הייתה מעניינת.. 8759 זאת התוצאה שקיבלתי.. ולפי מה שראיתי זה גרוע.. ואף מאוד לכרטיס שלי.. אני יעדכן פה אחרי…

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  6. שלום אני מנסה להפעיל משחק(סימולטור טיסה) על מחשב חדש עם כרטיס מסך GT 740 שמחוברים אליו 3 מסכים. המחשב מזהה את שלושת המסכים ועושה extend לתצוגה בתצורה בה יש מסך ראשי(בו מופיעה שורת המשימות של הוינדוס ושולחן העבודה) ו2 מסכים מצדדים אליהם ניתן לגרור חלונות. במשחקים זה לא עובד טוב, ולפי מה שהבנתי יש פ'יצר של הכרטיס מסך שנקרא surround שמחבר את המסכים כך שיזוהו בוינדוס כמסך אחד ברוחב של 3 מסכים. משום מה, כשאני נכנס לcontrol panel של הדרייבר של הכרטיס מסך זה פשוט לא קיים. אני לא רואה שם שום אפשרות כזו. באתר של NVIDIA ראיתי שהכרטיס מסך כן תומך בזה http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt-740/features מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא מופיע וא…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by alexbmw,

ראיתי שב hd 5770 חלק מהכרטיסים ניקראים hd 5770 וחלק HD 5770 Juniper XT ועולים מעט יותר ,מה ההבדל ?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by 8-Ball,

אני קונה מסך דק ואני רוצה של חברת LG, תחילה בחרתי את ה: LCD Monitors : 15.1" LG L1510S / L1511S LCD Monitor [ ¤ 1587.87 ] זמן תגובה 30ms אבל אחרי זה קראתי קצת בפורום וראיתי שאם אני רוצה מסך למשחקים אז כדאי שזמן התגובה יהיה קטן מ 25ms, אז בחרתי את הדגם הזה: LCD Monitors : 15" LG L1510M LCD Monitor + Speakers [ ¤ 1769.85 ] 1 זמן תגובה 25ms יש לי כמה שאלות.. אני לא צריך רמקולים...האם יש אפשרות לקחת אותו בלי הרמקולים?! האם כדאי לחפש מסך עם מהירות תגובה עוד יותר מהירה? מה בדיוק זה ישנה לי? המסך גם ככה עולה ב180 ש"ח יותר.. ועוד שאלה..האם כדאי להשקיע עוד כ1000 שקל בשביל מסך 17!?!?!? (אני אישית חושב שלא..חלק אמרו לי שההשקעה משתלמת..אבל מבחינתי זאת השקעה גדולה מדי).. תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by arpaz,

אני מתכוון לרכוש את הHD 5850 מחר ואמרו לי שלמשחקים עדיף כרטיס מסך במחיר דומה של nvidia משום שהוא לא נועד למשחקים בעיקר. האם יש עדיפות לכרטיס של nvidia בכזה מחיר ?( 1500 שקל).

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by roma,

שלום! למה הוא נעלם מהאתר שלהם? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by saar10,

אני קונה מחשב עם מעבד e8400 core 2 duo 3.00Ghz ו-2 בראם ו-500GB דיסק קשיח ואני רוצה מחשב למשחקים האם הכרטיס מסך: Gainward 9800GT 1024MB PCI-E DVI+TV-OUT DX10 טוב?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  12. בדיקת ה FPS אני בודק עם FRAPS ,וכשאני בודק במצב רגיל זה מראה לי על כ 60 ,וברגע שאני לוחץ על הקלטה קטע וידאו של המשחק באמצעות FRAPS ,ה FPS נופל ישר לכ- 20 והמשחק מקרטע ,זה נורמלי? *המפרט של המחשב בצד.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by Shortboarder,

http://www.voodoofiles.com/new.asp ;D :-X Its Names as VoodooLizer....BUMP

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by FuZuL,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3677 זה שווה ?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  15. צהריים טובים... אני צריך עזרה בבחירה לכרטיס מסך.. המפרט שלי כרגע הוא.. Intel 3400Mhz Cpu 1500MB 400MHZ.. Radeon 9600XT 256mb.. agp אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי עכשיו... השאלה היא האם שווה לי להשקיע 600-800 שקל בשביל כרטיס שיתן תמורה גדולה יותר מהכרטיס העכשווי שלי עכשיו.. תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by reyrey_200,

האם אפשר להגיע עם OC ל4850 ליכולות של ה4870 ?

17. אני מעונין לדעת כמה הכרטיס שלי מתחמם, ואיך המאוורר פועל (באיזה מהירות ובאילו תנאים). למישהו יש קישור לתוכנה שתעשה את זה? או שבכלל יש כזאתי אופציה בדריוור (לא מאמין שבאמת) ? הכרטיס הוא 8800GTS 320MB אם זה משנה משהו.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by Internal,

אז טוב קניתי se של sapphire והתוצאות די עלובות איך אני יכול לשפר אותם?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by RoNeR,

כרגע יש לי 7300Gs של nvidia שעולה טוב עם ספק ג'נרי 400W עם אני יעבור לכרטיס 2900pro זה יצריך ממני גם החלפת ספק?? ועם כן על איזה ספק זול אתם ממליצים תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שאפאשר לקבל במחיר הזה למשחקים. מפרט: מעבד:INTEL CORE 2 DUE 2.66GHZ (שתי ליבות) לוח אם : DDR2 תומך PCIe מסך : ViewSonic 19 אינץ' (אם צריך להוסיך משהו במפרט תגידו ואני אוסיף) ATI Radeon HD4850 512MB PCIeו Sapphire Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Sparkle nNIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe המשחקים שאני משחק: GTA San andreas Call Of Duty 4,5 WarCraft CS רמת הבקיאות שלי בנושא שואפת ל0 לכן אשמח לקבל עזרה מפורטת לגבי כרטיס מומלץ. ועוד שאלה. הלוח אם שלי תומך DDR2 וחלק מהכרטיסים שאני רוצה הם DDR3 , אין לי מושג מה זה אבל האם זה ישפיע אם אני יקח כרטיס של DDR3 לממרות שהמחשב שלי DDR2?

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  21. שלום אבקש לקבל המלצה לכרטיס מסך. המפרט הנוכחי הוא: תודה

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by spider272,

הספק כח enermax naxn 550 האם יחזיק תכרטיס 7950 3GB vapor x boost

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by EAD,

הכותרת די אומרת הכל כרטיס מסך שיהיה חזק, יחזיק משחקים הכי אחרונים וגם דברים שיצאו בשנה הקרובה, הכל שירוץ ב 1920 על 1200 עם ULTRA HIGH וכאלו. מה דעתכם? ויש מקומות שיש אותו בזול יחסית? ואיזה גרסה שלו לקחת? ועוד דבר, האם משנה איזה מעבד יהיה? או שגם I5 חדש (האסוואל) יסתדר איתו בסבבה? ואיזה ספק כוח מומלץ כדי שלא תהיה בעייה ואף ישאר "ספייר" לכל מקרה?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אני קונה לוח אם ואני צריך לדעת האם שווה לי לשלם יותר על יציאת FW ישל מצלמה של SONY וידיאו דיגיטלית עם DV OUT (בעיקרון אין למה יציאה מיוחדת למחשב) האם אפשר לחבר אותה ל FW שמעתי שכן ?! איך, כמה זה עולה, האם צריך דייברים מיוחדים/תוכנה על מנת למעבד את סרט/תמונה, מה אפשר לעשות עם זה (שיחת וידאו? עוד)?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  25. החלטתי על הכרטיס: BFG Asylum GeForce FX5900 (non-ultra) הוא גם כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן, וגם תראו את המחיר שלו!: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1055388016068&skuId=5642904&tab=1&type=product&productCategoryId= בדיוק אבי נסע לניו-יורק, אז הוא יוכל לרכוש את הכרטיס הזה בעבורי.. מחיר נהדר, הלא כן?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.