כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על המסך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמיגים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שמעתי שמועה שאומרת שבעוד 3חושים +- Nvidia הולכים להוציא ליבה חדשה מה אתה חושבים זה נכון או לא והאם שווה לחכות לזה כמה זה יעלה ?!
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
האם החברה ATI Technologies משווקת כרטיסי מסך ברמה טובה כמו Gigabyte ?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי תקציב לא גבוה ואני מאמין שיש כרטיסי מסך סבירים עד הסכום הזה יש המלצות מיוחדות מה כדאי (אני מתכוון לGF4 MX440 לפחות)
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום,(סלחו לי מראש על הכותרת לא ידעתי איך לנסח) יש לי התלבטות עצומה אני קונה מחשב דיי יקר ועד עכשיו במפרט שלי היה כרטיס מסך של eVGA eVGA 7800gt 445 mhz core speed / 1070 memory clock / 20 pipeline וראיתי שיש כרטיס מסך של evga של 6800gs שאם אני קונה אותו זה יוריד לי 740 שקל מהמחיר שאני אוכל לקנות מעבד דרגה אחת ממה שיש לי (3 גיגה הרץ ל 3.2) ואני אוכל לקנות מקלדת של LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE וגם נגן dvd אולי (sony dvd 16x48) וגם אני אוכל לקנות דיסק קשיח במקום WD 160 gb sata II 8 mb לקנות WD 250GB SATA II 16 MB השאלה היא מה עדיף לשדרג כרטיס מסך ל 7800gt או להסתפק במשהו פחות טוב ולהנות מעוד שדרוגים נוספים. בתודה עידו
-
- 15 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב, לא ידעתי שום דבר במחשבים. בחשבונית היה כתוב את רשימת החלקים, ובינהם-Geforce 2 64mb+tv out כשהמחשב עולה, רשום שם הכרטיס, אך לא את כמות הזכרון. אשמח אם תעזרו לי. אני רוצה לדעת אם עבדו אליי, אם כן...........
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחברה שלי את הלוח הזה P4VXASD2+ של חברת Elitegroup עכשיו קיום אני לא יודע איזה כרטיס לקנות לה בגלל כול הכרטיסים שיש כיום בשוק האם בכלל קיים כרטיס ללוח הזה היום? כי הלוח די ישן ואני לא בטוח שזה תומך AGP8?? אז חברה הממוחים עזרו לי בבקשה למצוא לה משהו טוב שיעלו לה קצת משחקים !!
-
- 15 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ב800 שקל גג. המחשב שלו הוא כזה... ספק: Hex 500TD-TF לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: intel Q9550 זכרונות: 2GBx2 OCZ Reaper Edition DDR II 1066 הארד דיסק: 500GB SEAGATE ברקודה... בעיקר למשחקים, מישו יכול לעזור? :]
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שמי רועי! ברוב הפורומים המוקרים של המחשבים אני שואל על כרטיסי מסך ובעניי זו השאלה המכריע שלי בקניית כרטיס מסך. קיבלתי המון הצעות עד עכשיו,ואני רוצה ליראות איזה כרטיס מבין כל התוצאות טוב. אני אכתוב לכם כמה סוגים של כרטיסי מסך אנה דרגו לי אותם לפני הטוב ביותר עד לגרוע, שהראשון יהיה הכי טוב וכל אלה שאחריו לא טובים עד שהאחרון הוא הגרוע ביותר והינה הרשימה: 1) GIGABYTE 9550 128MB/128BIT BULK 2) ABIT ATI® Radeon 9550 128MB 64BIT 3)GigaByte ATi Radeon 9550 128mb 64bit bulk 4)INNO3D G-FX5500 128MB אלה הם כרטיסי המסך שהציעו לי עד עכשיו,אנה תעשו לי טובה דרגו לי אותם כפי שהסברתי, לכם למעלה מהטוב ועד הגרוע ביותר. בתודה!
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס את הכרטיס 6950HD בגרסא של sapphire 2GB עם 2 מאווררים http://xtreview.com/addcomment-id-16889-view-Sapphire-HD-6950-obtained-2-GB-GDDR5.html כזה בדיוק , האם הוא ניתן בקלות לפתיחה ל6970 ?
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך שאלתי פה אתכם אם יש את אופציית הוספת הצבע בכרטיסי ATI ואף אחד לא השיב לי אז זה או שאף אחד ממי שקרה את ההודעה לא ידע או שאף אחד באמת לא התייחס לשאלה ברצינות שלי[כי האמת לא הרבה אנשים מנצלים את אופציית הוספת הצבע שלהם בכרטיסי nvidia] אני מבקש ממכם שוב לדעת האם ניתן להוסיף צבע בכרטיסי ATI ואני לא מתכוון לקובץ הזה שמוסיפים ב color management שהוא בד"כ קובץ בשם של המסך שברשותכם או kodak כזה אלא לתיקוני הצבע וחדות דיגיטלית {רק בכרטיסי nvidia} מפני שלפני שבועיים הזמנתי geforce 6800gt 256mb agp ובסופו של דבר היבואן לא סיפק להם את זה ואין להם את זה ולכל החנויות שהציעו את זה ב 1500שקל ויותר והכל היה בלוף אחד גדול וכל מי שהזמין נדפק אן לפחות הרוב.עכשיו הם מציעים לי…
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית חלש וישן שאני תכף אפרט והוא בקושי מריץ משחקים חדשים אם בכלל, ואני בסה"כ רוצה לעשות שינויים זולים שיאפשרו לי להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי נמוכות, אבל שזה ירוץ חלק! תאמינו לי, המשחקים החדשים מספקים אותי גם עם רזולוציות נמוכות, 16 ביט וטקסטורות מינימליות, העיקר שירוץ וחלק לגמרי! (מה שכאמור לא קורה עכשיו). אני לא רוצה להתעסק באוברקלוקינג ושום דבר מסובך, רק לקנות כרטיס מסך חדש עד 250-300 ש"ח, ומה שאני רוצה לבקש מכם זה שני דברים: א. האם קניית כרטיס מסך בסביבות המחיר הזה לעומת הכרטיס הנוכחי באמת יגרום לשינוי רציני ויתאים לציפיות שלי? ב. מה הכרטיס הכי הכי הכי הכי הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר הנ"ל? כמו כן אני רוצה לקנות דיסק קשיח נורמלי שישפר ק…
-
- 17 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? Geforce 8400 GS או Geforce 7600 GT?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/5512 שמומהר וחזק יתר מכל כרטיס אחר בסדרת ה9XXX (חוץ מ9800GX2)? כי אני רוצה מחשב לעוד 4-5 שנים מינימום. זה המפרט שאני חושב לקנות: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1371 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤551 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT כמות: 2 - מחיר: ¤55 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤414 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1515 סה"כ: ¤4847 המחירים…
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
בגלל הפאק הרציני בכרטיס גיגהבייט שבר חשבתי ללכת חברה אחרת פליט , הכרטיס שווה משהו ?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום למומחים במזל טוב קיבלתי את המחשב החדש: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ HD3850 2G זכרון Gygbyte MA69G-S3H וכו קיצר התקנתי דריוורים (CATALYST 7.11) והרצתי את ה3Dmark06 להפתעתי קיבלתי ציון של :s05:7470 שהוא הכי נמוך ברשימה שמופיעה שם ובביקורות שראיתי הכרטיס הגיע גם ל10K מה יכול לגרום לכזה תוצאה "נמוכה" ?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום חברה מחר אני מתכנן לקנות כרטיס מסך סוף סוף התקציב 800 ש"ח מישהו מכיר אופציה יותר טובה או שזה המלך הבלתי מהורהר בסכום הזה ? כדאי להשקיע עוד 100-150 ש"ח ולקנות משהוא אחר ? בקיצור אשמח לשמוע הצעות תודה! זה למפרט הזה ntel® Core™ i3-2120 Processor (3M Cache, 3.30 GHz) FOXCONN H67 M-S V2.0 ATI Radeon™ HD 4300 4GB RAM DDR3 SAMSUNG 500GB CM 690 II Advanced SeaSonic M12II 620 Bronze 620W Arctic freezer 13
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
תראו, יש לי כרטיס מסך שלדעתי דיי טוב, ווואלה אני מרוצה ממנו, ומבחינת יכולות שלא קשורות בתוכנה הוא חזיק עוד הרבה אבל עכשיו שאני רואה מה הDX9 עושה, ושבעצם זה שורת קוד פשוטה שמאפשרת למתכנתים של משחקים להשתמש בשיידרים באיכות ללא הגבלה בפשטות יחסית, אני מתחיל לדאוג שהכרטיס מבוסס DX8 שלי, ילך לפח זבל. אני שואל אם זה כל כך קריטי להחזיק כרטיס כזה ? האם משחקים יעבדו בצורה נורמלית? האם כל עין תרגיש בהבדל ? ובקיצור.. האם השיפור הוא כזה מסכן כמו בין בDX7 ל DX8 ? כי דיי נמאס לי להשקיע כסף בזה, וכל יום יוצא משהו חדש, אין לי כסף ולא כוח לרדוף אחרי זה ואני רוצה לנוח כבר עד שקניתי כרטיס עוד מעט הוא לא יעלה לי משחק פוקימון של DX9 ???
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
נשמע משונה כי היא התחילה אם שמות קוד מסוג g כנראה יהיה מהפכך גדול http://www.theinquirer.net/?article=21409
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לפני קניית מחשב נייד, בתקציב של 5500 פלוס מינוס... ראיתי שני מפרטים אחד של HP ואחד של DELL... אני מאד רוצה DELL, אבל יש לי שאלה לגבי הכרטיסי מסך. ב HP יש ATI RADEON HD 5650 וב DELL ATI RADEON HD 5470 אני מאד אוהב משחקי מחשב...השאלה אם ההבדל ביניהם משמעותי. ואם יש לכם המלצות על מחשבים טובים יותר או כרטיסי מסך טובים יותר בגדר השפיות, אני אשמח לשמוע. אגב, אני לא מתפשר על אחריות פחות מ 3 שנים תודה!!
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מסך 17 אינץ T710BH של LG ואני רוצה להחליף אותו ל19 LCD. יש לי כרטיס מסך 6800 אולטרה עם שני DVI. זה חשוב שאני יקח מסך DVI או שאפשר לקחת מסך LCD עם VGA כמו הסמסונג 913N? ובכלל איזה מסך מומלץ לי? התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח. אשמח אם זה יהיה בקצת פחות... איזה דגמים מומלצים? תמליצו לי על דגמים שכדי לי להתייחס אלייהם ותציינו למה בחרתם דווקא במה שבחרתם. מה האיתרונות וחסרונות של כל מסך ומה יתן לי את המקסימום ביצועים/איכות ביחס למחיר..