כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אלו התוצאות של 3dmark06 ו 3dmark vantage אני לא מבין כלום בזה בגלל זה אני שואל פה כי שאלתי בדיון למעלה ושמתי לב שרק מפרסמים שם וההיענות שם איטית יותר מאשר פה אז סליחה אם עברתי על חוק מסויים שלא שאלתי שם .. המפרט בצד ימין אלו התוצאות הסופיות ... עשיתי OC רק למעבד לסגור את הצוואר בקבוק (מ2.8 ל4.1) וב SLI לא נגעתי כי אני לא מבין גדול ב OC .. ב Vantage עשיתי את הלשונית performance כמו שהיא היית וישר הרצתי .. וב 3dmark06 פשוט הוצאתי 26072 http://3dmark.com/3dm06/15085897;jsessionid=EB2BF503CAE80EFE98FA39DE3AA3BA6B?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15085897%3Fkey%3DR4LRHu0WEjbdkf0NABWQmdfbAxSZ8V
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 שמציע יחס טוב של מחיר \ איכות שני דברים שראיתי ונראו לי הגיוניים הם : LG 1730S שעולה1500 שקל וViewsonic VA712 שעולה 1430 שקל מהנסיון שלי ויוסוניק מיצרים מוצרים אמינים ואיכותיים מאוד , וגם יש למסך הזה את היתרון של המחיר ושל ה8ms לעומת 12ms , אבל ראיתי כאן המלצות על ה1730S בעבר. עכ"פ על מה אתם , מומחי המסכים , ממליצים ? ולאיזה משני החברות יש מדיניות פיקסלים מתים טובה יותר ? למיטב זכרוני בחו"ל יש לVS את המדיניות הכי טובה או בין הכי טובות , אבל מה הולך בארץ? עריכה נזכרתי שהרעיון היה מסך שאפשר לסובב אותו ב90 מעלות לעבודה נוחה יותר בוורד - יש הצעה למסך כזה במחיר סביר ? הביצועים במחשקי מחשב קצת פחות חשובים.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קיבלתי טלויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשדר תמסך שלי לטלויזיה יעני מה שאני עושה במחשב יראו בטלויזיה ואז אני יוכל לשדר סרטים וכל זה אם כן איזה כרטיס כדאי לקנות בחיר הכי זול ואיכותי..
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מבצע שדרוג כרגע לאחד המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP*8 שיתן תמורה טובה לכסף, שיהיה אפשרי לנצל את הכוח שלו בצורה מיטבית עם המאבד שעל המחשב ושיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה למשל כמו ניד פור ספיד החדש, קאונטר סטרייק 1.6/סורס. מוכן להשקיע עד 1300 שקל, מעדיף לא לעבור את ה1000 וגם לא חושב שיש כרטיס מעל 1000 שקל שהמעבד שלי יוכל לנצל. אם אפשרי שהכרטיס יתמוך בHD. מפרט המחשב הנוכחי: AMD 2500 ברטון 256MBDDR 400HZ- מוסיף עוד סטיק של 1GB.
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קבלתי 2 מפרטי מחשב מאוד דומים כשההבדל המשמעותי היחיד הוא (כנראה) כרטיס המסך באחד הכרטיס הוא DDR5 2G GAINWORD GTX960 ובשני הכרטיס הוא Gigabyte GTX670 2GB WF3 אני מבין ששניהם מבחינת סקאלת המחיר נמצאים סביב ה 900 ש״ח או טיפה יותר אבל מבחינת ביצועים, לא מצאתי מקום שעושה ביניהם השוואה ברורה אני כמובן מעדיף לקחת את זה שהכי יחזק את המחשב, גם אם הוא עולה יותר אם זה עוזר, אני מתעסק בעיקר בדו מימד (דפוס והדמיות בפוטושופ וכו׳) אבל לפעמים כן גם עושה קצת תלת ווידאו - לא לעיתים קרובות ולרוב לא קבצים כבדים תוכלו לעזור לי להחליט? תודה דורון
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
בתודה היהודים-מחפשים תשובה :AR15:
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום הצלחתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה, אני רואה את הדסקטופ הכל טוב, אבל כשאני מפעיל סרט הוא לא מציג שום דבר,כאילו המסך של המדיה פלייר שחור.. למישהו יש פתרון איך לסדר את זה? תודה..
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם עוד חודש יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם איזה כרטיס כדאי לי לקנות שגם יתאים למשחק ואני באמת יוכל להנות מלשחק אותו , וגם יתאים לAGPX4 ויתאים למערכת שלי בכלל ( אולי כדאי להוסיף עוד 512 ראמ?\ או שהמחשב שלי כ…
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש BENCHMARK השוואתי בין שתי הקונפיגורציות הנ"ל. כיון שכרגע יש לי רק מסך 17'' (לא LCD) ברזולוציה של 1280X1024 אני לא רוצה להשקיע ב-HD4870 כרגע. אבל, הסיכוי שאקנה מסך LCD FULL HD (ואולי אפילו טלויזיה כנ"ל) הוא גבוה למדי ולכן אני מעוניין באפשרות הרחבה של ה-HD4670 למערך CF. אם יש לכם לינק להשוואת ביצועים ו/או יכולים להמליץ מניסונכם אשמח. נ.ב: מערך CF עם 4670 זול בכ-400 שקל מ4870 בודד ואומנם אני מוכן לשלם תמורת ביצועים (לכן גם אין תקציב בכותרת!) אבל השאלה היא האם זה באמת לא יהיה לשוא...
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שווה? הוא זול משמעותית משאר ה-6600 וכמעט במחיר של ה-6200 של חברות אחרות. איך ביצועי האוברקלוקינג שלו? לא מצאתי הרבה מידע באינטרנט.
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי את ה-Gigabyte 660GTX OC. הכרטיס הזה יצא באמצע חודש ספטמבר. האם הדרייברים בשלים מספיק בשביל הכרטיס המסך הזה ספציפי? או שזה קשור לוותק של הסדרה בשוק? כי יש לך הרגשה שהדרייברים האלה לא מספיק בשלים. כי למשל ב-BF3 אני מצליח לעשות OC עד 50mhz תוספת. כאשר ב-Furmark הצלחתי להגיע לתוספת יותר גדולה מבלי שיקרוס. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
משבר קורונה? לא אצל מפתחת השבבים הירוקה, כך נראה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לברר האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך שלי, ואם כן לאיזה. בעיקרון אני פשוט מעונין שמשחקים חדשים: bioshock2, bad company 2, mass effect 2. metro 2033 יעבדו יותר טוב. כמובן שאני מבין שלכל אחד יש דרישות שונות, אבל אני מדבר באופן כללי אם יחסית למפרט מחשב שלי יש בכלל צורך לשדרג או שגם ככה זה לא יעזור. התקציב שלי הוא בערך 500 ש"ח. המפרט שלי: Intel Core 2 DUO CPU E6750 @2.66GHz 2.67GHz, 2.00 GB of RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Geforce 7800 GT, של GIGABYTE אם דרוש עוד מידע בבקשה עדכנו אותי ואני אחפש (מצאתי את המפרט במקש ימני על "המחשב שלי").
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אבל יש לי שתי שאלות: 1) המעבד שלי E8400 יהווה צוואר בקבוק(הוא על OC ל3.7)? 2) הספק שלי מתאים(ZALMAN 460W)? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: CPU:Intel DualCore E2200 2.20,2.19 Memory:2GB(512*4)1 GPU:XpertVision nVidia GeForce 7300GT 512MB(9800GT Soon)g Mouse:Logitech MX518 Power Supply:G-pro 500W atx12(SeaSonic 400W Soon)g OS:Windows Xp Sp3 HDD:250GB אם נשים בצד את הספק כח(אני אחליף),האם 9800GT יעשה צוואר בקבוק למערכת? תודה.
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בין ה desktop לבין ה TV יש לי כבל HDMI והוא הפסיק לעבוד אחרי יום, למה זה קורה ? החלפתי רק אתמול מחשב בגללל שחשבתי שה HDMI הפסיק לעבוד קניתי מחשב חדש ,זה עבד למשך יום ושוב הפסיק לעבוד,אני בטוח עכשיו שזה עניין של הגדרה,אבל איפה זה??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. לאחר שהכרטיס מסך חזר מתיקון [הכרטיס לא היה פגום ככה לבסוף התגלה אחרי ששילמתי 200 שקל על הכול סעמק] בסוף הבעיה היתה בכלל במתאם של הכרטיס מסך ולא בכרטיס מסך עצמו... טוב שמעו, אני רוצה למחוק את כול הדריברים ולהתקיןההההההההכול מחדש... אז מה להתקין? כאילו מתי...? הכוונה היא : להתקין את הדריברי של הדיסק ואז את הדריברים החדשים או להתקין רק את הדריברים החדשים? מישהו בבקשה יכול להביא לי אילו דריברים להוריד? אני לא צריך רק את הדריברים הרגילים אלה גם שאר התוספות המגיעות על הכרטיס מסך שלי.. כמו התוכנה לכרטיס הטלויזיה וכו' תודה מראש. :-*
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חדשות חמות HD4870 יותר חזק מ 9800GTX ב 25% לינק http://sg.vr-zone.com/articles/RV770_Preliminary_Performance_Revealed/5782.html GTX 280 מפרט נתונים רשמיים http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=276923 מה שנראה לי זה שה HD4870X2 יהיה קצת יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 10%. וה GTX 280 יהיה יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 30% יותר מהיר . רק השערות שלי. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הנה המפרט הצולע שלי.. ספק JTC500W ATX12V אני רוצה לקנות ספק- חשבתי על זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1032 וכרטיס מסך טוב שיפעיל משחקים כבדים חשבתי על זה- http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11806 מה דעתכם על השילוב בין שתי אה לבין המפרט הקיים שלי? והאם אפשר לוותר על הספק?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
החליפו לי: ati sapphire hd2600 pro 256mb ddr3 OC שהיה תקול, ובמקומו קיבלתי: (nvidia leadtek px9500 gt 1024mb ddr2 hdmi (low profile (ספציפית ביקשתי Nvidia) רציתי לודא שהכרטיס החדש אינו נופל מהישן קצת מטריד אותי שהישן היה DDR3 והחדש DDR2 הסיפור המלא בהמשך
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לינק או מידע למכירה של מסכי הפלזמות הענקיים שמציבים למטרת פירסומות (כמו שלטי ענק) בשטח.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נראה לי שהכרטיס מסך שלי הלך. כשהתעסקתי עם הכרטיס בניסיון להסיר את ההיטסינק המרובע ולשים במקומו קריסטל אורב שרטתי את פני השטח האחוריים של הכרטיס וכמעט עקרתי טרנזיסטור ממקומו( כמו כן כל המשחה הטרמית נמרחה על הכרטיס ), ובסוף שמתי את הקריסטל אורב. הרכבתי את הכרטיס במחשב והפעלתי את המחשב והכל עובד חלק . אחרי כמה שעות שהמחשב עבד חלק לפתע כשאני מנסה להיכנס למשחקים הוא נתקע לי. אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה שבה כתוב שהכרטיס מסך נתקע ויש צורך לעשות רסטרט . בקיצר, המחשב עושה רסטרט אוטומטי ואז כשהמחשב עולה מחדש , הוא נותן לי הודעות שבהן כתוב אם אני רוצה לשלוח את השגיאה ( אתם מכירים את זה ). רצוי לציין שהמחשב נתקע רק בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק כלשהו, וכאשר אני עובד…
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שני כרטיסי מסך 8800GT של חברות שונות יוכלו לעבוד במערך SLI ? האחד של ASUS ואילו השני של ZOTAK והאם הספק שלי יכול להחזיק שני כרטים כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תשמעו, עכשיו דוד שלי בדיוק נמצא בחנות מחשבים, והאו רצה לקנות את ה9800 פרו עד שהמוכר אמר לו שיקח 5900 אקס טי כי הוא יותר טוב ממנו, לא יודע מה הוא עוד האכיל אותו אבל אני יודע ש9800 פרו יותר חזק עם או בלי פילטרים תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו אמרתי לו שיקח ת9800 פרו אבל הוא לא סגור עדיין. יש למישהו מילה אחרונה על הכרטיסים האלו?
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ATi Radeon X1300 עם הכרטיס הזה אניי יכול לשחק GTA san andress??? וזה יעבוד לי מהר?? לאט?? הסבירו בבקשה.. תודה
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-