כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה. שמי שי ואני חדש פה. רציתי לשאול אם אפשר לעשות SLI עם ההכרטיסים האלה 260-280 או שSLI אפשרי רק עם 2 הכרטיסים הם אותו דבר? והאם SLI אפשרי על הלוחות אם החדשיםX58 למעבדי הCOREI7? למשל על לוח כמו אינטל SMAKROVER אני פשוט מתלבט אם לחכות קצת ולקנות לוח אם חדש, זכרונות חדשים ואת המעבד החדש ולעשות אחר כך SLI עם הכרטיסים האלה. או פשוט לא לחכות, לקנות מעבד 2-4 ליבות מהדור הנוכחי עם לוח עם שתומך SLI ולעשות את זה (גם כן עם אותם כרטיסים שציינתי). ועוד שאלה, האם הHD4870 של ATI עדיף כיום על כל הכרטיסים? כי הרבה ממליצים לי עליו, אבל יש לי נטייה לקנות תמיד של NIVIDIA. הם אף פעם לא אכזבו. תודה לעוזרים(: יום טוב
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
צרבתי לעצמי BIOS כלפני חודש והוא לא טוב אני רוצה להחזיר לעצמי את הBIOS הכודם שלי הכרטיס מסך שלי הוא : HD5850 של ASUS צרבתי לו BIOS של MSI משהו יכול להביא לי מדריך לצריב BIOS יש לי את הBIOS הכודם שלי רק לא זכור לי איך לצרוב . תודה מראש . ;D
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם WIN 7 64 BIT עם Radeon 6450 HD (ללא Eyefinity - לא גירסת הFLEX) יש לי שני מסכים זהים לחלוטין שמחוברים דרך DVI ועובדים מצוין (EXTENDED DESKTOP). והמסך השלישי שלי הוא LCD ישן (LOW RES) בעל חיבור VGA. אני יכול להחליף בין שלושת המסכים, אבל לא יכול לעבוד עם 3 במקביל, רק 2 כל פעם. מה שאני מעונין הוא שהמסך השלישי יציג את מה שמציג המסך הראשון (MIRROR),לא שירחיב את שולחן העבודה, חשבתי שהMIRROING יעבוד, אבל לצערי זה לא כך. על המחשב מותקנת תוכנת UltraMon, וכאשר אני מנסה להשתמש בפונקציה של MIRROING שנמצאת בה הVGA מסומן באפור והיא מציגה שגיאה שלא ניתן להשתמש בו. האם ישנה דרך כלשהי לגרום לזה לעבוד? אם לא תוכנתית אז חומרתית (מפצל או משהו כזה?) או שאני חייב לרכוש את גיר…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובות רלוונטיות לשאלש שלי... רק קניתי מחשב עם כ מסך עם TV-OUT (היציאה היא S-VIDEO). ב-TV שלי יש רק כניסות audio\video. אז מה שניסיתי לעשות זה לחבר בעזרת קבל - יציאה של S-VIDEO במחשב אל הVIDEO-IN ב-TV (וזאת כי יש רק בננה אחת בקבל). העברתי את הארוץ ל-AV וזה משום מה לא מראה כלום. איפה אני טועה?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך ישן מסוג SAPPHIRE HD5850 MODERN WARFARE 2 EDTION. האם יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול להעלות מתח לכרטיס הזה? עד לפני כמה שנים לא היה ניתן לשנות מתח לכרטיס מסדרה זו בגלל מגבלה של היצרן. מאז ועד היום עברה תקופה לא קצרה ורציתי לשאול האם יצא איזה כלי חדש כלשהו שמאפשר העלאת מתח לכרטיס מסדרה זו ? הכלים שהשתמשתי בהם בעבר היו TRIXX ועוד תוכנה זהה של MSI. (בשתיהן לא היה ניתן לגעת במתח).
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. רציתי לשאול האם האתר עובד כרגע בהכנת ביקורת למוצר הנ''ל? אני צריך השוואה בינו לבין ה-250GTS לראות את ההבדלים אפילו אם הם קטנים... או לחילופין דרך אתרי עולם אחרים שמציגים את ההבדלים דרך הגרפים.. תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אוקי כולם אני רוהצ לעשות לעצמי סדר במוח עם כול הסדרות החדשות שיצאו אז בוא נארגן קצת תדברים נווידה 5200 5500 5700LE 5700 5900 6200 6200TC 6600 6000GT 6800 6800GT 6800U 7800GT 7800GTX עכשיו איזה כרטיסים חסרים פה ? שמעתי שהם הוצאים 7800U ו 6800XT נכון ? אם כן לאן הם משתייכים ? עכשיו ATI בכלל שיגעו אותי 9500 9550 9600SE 9600 9600pro 9600xt 9800se 9800 9800pro 9800xt x300se x600 x700 x800se x800 x800pro x800xtpe x850 x850pro x850xtpe x1600 x1600pro x1600xt x1800 x1800pro x1800xtpe עכשיו לאיזה אזור שיכיים הכרטיסים האלה? והאם שחכתי כרטיסים צינו זות ותגידו לי לאן להוסיף אותם x800gt x800xl x800gto x800gto2
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מחפש לשדרג כרטיס מסך, מפרט בצד. ה - 8600 שיש לי היום לא מספיק חזק. משחק ברזולוציה 1280*720 הכי חשוב לי (אפילו על חשבון ירידה בביצועים) שהכרטיס יהיה חרישי לחלוטין ב - idle.
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב בעל מפרט: Intel Pentium E C2D Technology E5200 2.5Ghz @ OC 30% 3.3Ghz 2x2GB OCZ Kingston Dual Channel 800Mhz Orgenl 640Mhz Abit IP35-E Point Of View 8400GS 256MB GDDR2 DVI AverMedia AVerTV Super 007 FM 32" PILOT LCD DVI AOPEN RW ND-3550A Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Microsoft Remote Control VMC HEC 6A21 Midi Tower Gold 480W 12cm Fan 12cm Case Fan CREATIVE SBS A200 2.1 MS VISTA Ultimate SP1 32Bit את הLCD קניתי לפני יומים ויש לי בעיה די מעצבנת ולא מובנת.. חיברתי את המחשב לLCD מ VGA -VGA DVI - DVI ו DVI - HDMI בקיצור כל חיבור שרק אפשרי.. והתמונה לא טובה היא מרצדת ואיכות הצבע לא משהו בכלל בכל רזולוציה! על איכות הצבע עוד אני י…
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר למחשב אחד שני מסכים. הראשון יהיה מסך למשתמש (outlook, explorer וכו') והשני יהיה מסך שיציג אפליקציה קבוע (דף Web). לצורך כך, רכשתי כרטיס מסך GeForce 7200 GS, בעל שתי יציאות וידאו (VGA ו- DVI). איך אפשר להגדיר שבכל log In למחשב , האפליקציה שאני רוצה, תופעל קבוע במסך 2 (לצורך העניין)? תודה לעוזרים! הילה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאלה שאני מתחבט איתה דיי הרבה זמן. ברשותי מסך LED של LG בחיבור HDMI ומסך נוסף LCD קטן שאותו אני יחבר לכרטיס מסך בחיבור DVI. אני רוצה שזוג המסכים עבדו במקביל, אבל! שאני יוכל להעביר למסך השני חלונות פתוחים ששם ישארו פתוחים ואני יוכל לצפות בהם מבלי להפסיק את העבודה במסך הראשון. מה הבעיה? כאן אני צריך אותכם. יש לי תוכנה של מערכת מצלמות אבטחה, עכשיו ברגע שאני פותח את החלון אין יותר מידי מה לעשות. או לפתוח או לסגור או למזער. אין אפשרות לגרור את החלון לשום מקום, אפילו לא סנטימטר. במידה ואני יחבר עוד מסך, אני לא יוכל להעביר לצד השני את החלון. מה ניתן לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שתי הכרטיסים החדשים שיצאו לשוק בזמן האחרון אחד עם תג מחיר של 900+ והשני מתחיל מ 1400 מה ההבדלים ביניהם? אפשר קצת בנצים בבקשה? איזה מהם יציג תכני HD יותר טוב??? איזה כרטיס מסך יותר חזק ובכמה אחוזים??? מי יותר משתלם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שאני קניתי את הכרטיס ראידון ספייר 9700 פרו קיבלתי ראש 8 פינים מחבר לה s videoואז נותן לי יציאה לה avi ואז קניתי כבל של שני בנונות שני בננות הבעיה היא נשבר לי הראש הזה הפינים שלו החלו קפוט ואני לא מוצא בשום חנות ראש כזה או כבל בבקשה אני כבר מת לראות על הטלויזיה סרטים כל מני וכאלה דברים מהמחשב כי חבל על כל הדסקים וdvd וגם זה לא אותה איכות אני לא יודע מאיפה לקנות אני משתגע כבר חודש וה יותר אפילו אני הולך סביב סביב
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול עשיתי בדיקה ב 3DMARK2001 לחבר שלי. המפרט שלו: - פנטיום 4 1.5G - זיכרון 256 - כרטיס מסך - GF2 MX200 עם זיכרון 32MB התוצאה שהוא קיבל: 1079 האם הציון לא נמוך מאוד ?? תודה, יוסי
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה שרכשתי מחשב בהרכבה אישית הדרישה שלי לכרטיס מסך היתה מאוד סטנדרטית יכולת לצפות בסרטי HD מלאים ללא מקטעים מאחר ואין לי שום ידע בכרטיסי מסך רכשתי כרטיס מאוד בסיסי nvidia geforce 210 אם הזמן ראיתי שיש סרטים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם והשיא הגיע שהתקנתי על המחשב שלי NEED FOR SPEED the run ואז באמת הבנתי שאני צריך כרטיס אחר ויותר מתקדם התקציב שלי הוא בין 800-1200 החומרה שלי במחשב מאוד מתקדמת i-7 930 24G וספק כוח של 800 אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פתרון מלא גם אם אני רוצה לשחק במשחק פעם בה אני לא עורך ודיאו או כול דבר רק סרטים ומידי פעם משחקים אם יש טוב אחד כזה בסביבה ופרט אחד חשוב .. חשוב לי שיהיה לו יכולות של 3D אודה לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ש לי: מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524 לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4 דיסק קשיח: 160GB ספק כוח: HEC 400W TRT עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?
-
- 17 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה המצב? הכרטיס מסך הזה, GeForce 7600GT יתמוך ב DirectX 10 או לא?
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עד עכשיו תמיד ראיתי את הXT במחירים גבוהים בהרבה... למרות שיכול ליהיות שאלו היו רק דגמי ה512... בכל מקרה - איך הביצועים של הגרסה הזו? בהשוואה ל7900? עד עכשיו לא הייתה לי התלבטות - התכוונתי לקנות 79... אבל עכשיו אני לא בטוח - במיוחד אחרי שראיתי בבנצ'ים שהXT קצת יותר טוב (או אולי זה רק מול גרסת ה512?) מה אתם אומרים? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18XT256V〈=heb
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן אתמול על הכרטיס החדש שקניתי, אבל, בכרטיס יש גם כניסת ווידיאו-אין ויש לי גם ממיר שבא עם הכרטיס שמתחבר לכניסה ומאפשר כניסה לש חוט מסוג בננה. ניסתי לחבר את זה לווידאו ולראות משהו על המסך ואני לא רואה כלום. מן הסתם, צריך איזושהי תוכנה, יש לכם מושג איזו? באו לי עם הכרטיס שמונה דיסקים שאין לי מושג מה מהם מתאים כדי באמת לראות משהו דרך הכניסה. תודה, דן
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אבל ישן בטכנו ואני רוצה להגיד שהיום ראיתי סרט (אומנם באיכות לא טובה )שמציג חלק מהיכולות של הDX-10 שאמור לצאת ב2006 שזה קשור גם לתוכנה אבל גם לגרפיקה תורידו ותגידו מה אתם חושבים על זה http://www.gamershell.com/news/24901.html אותי אישית זה מאוד מרגש בימיוחד שחושבים על זה שגם ביגלל שהקונסולות החדשות יוצאות בשנת 2006 ובימקום פורטים מיPS2 XBOX וקוביה נקבל פורטים מי PS3 XBOX 2 ומהפכה הגרפיקה במישחקים תהיה הרבה יותר טובה אחרי שראיתי תסרט ותמיפרט של הPS3 +XBOX 2 אני רק מחכה לעוד שנה שאני יקנה מחשב חדש ואני מיתפלל שמישהו יעתיק תשלט החדש של נינטנדו למחשב (הוא מעולה לFPS )
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קיבלתי טלויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשדר תמסך שלי לטלויזיה יעני מה שאני עושה במחשב יראו בטלויזיה ואז אני יוכל לשדר סרטים וכל זה אם כן איזה כרטיס כדאי לקנות בחיר הכי זול ואיכותי..
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, התקנתי יום את הוודו בשביל יציאת הטולוויזיה בעיקר(קודם היה לי ati xpert) התקנתי את הדרייורים voodoofiles ניסיתי גם את 1.07 וגם את 1.09 ובשניהם משחקים שעבדו בעבר מצויין מתפגרים: ut- הקרנל קורס quake arena- טוען שאין לי open gl ולא עולה CS- לא מצליח להפעיל משחק ותוקע את המחשב יש למישהו דריוורים אחרים להציע, או שאולי התקנת כל המשחקים מחדש תפטור את הבעיה(תגידו שזו לא הבעיה בבקשה אין לי כח להתקין עוד פעם הכל מחדש) תודה מראש, אגב היציאת טלוויזיה עובדת טוב מאוד
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD E-450 APU וכרטיס מסך Radeon HD 6320. המחשב מתפקד סבבה בכללי. לפעמים אני משחק Counter-Strike 1.6 וה-FPS במשחק נע בין 60-100 אבל הבעיה היא שלפעמים אני נכנס למשחק, הכל כרגיל, המחשב מחובר למטען (על High Performance בהגדרות בטרייה), אותם הגדרות במשחק, אותה מפה במשחק, אותה כמות שחקנים, אבל פתאום ה-FPS נע בין 30-70. יש מצב שאם אני אצא ויכנס שוב - הכל יהיה בסדר (ינוע בין 60-100), אבל לא תמיד. זה מרגיש כאילו למחשב לפעמים אין כוח לתת גז, זה קורה גם לפעמים בהרצת סרטי Full HD 1080, נראה לי שמשהו בהגדרות של ההאצה (Acceleration) לא בסדר, כאילו לפעמים הוא על הילוך נמוך ולא בא לו להתאמץ. גם למשל כשזה קורה עם הסרטים, אני פשוט עושה Reboot והכל עובד …
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-