עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי מעבד I7-8700K עם אוברקלוק ל5.1 זיכרון 2X16GB 3600MHZ CL16 כרטיס מסך MSI X TRIO 2080 TI וכנראה חבר רוצה לקנות את הכרטיס ממני אני שוקל עם למכור ולקנות RTX 3080 אני משחק הרוב ב1080P וב2K האם המעבד שלי יכול לגרום לצוואר בקבוק? האם כדאי או שעדיף להשאר עם הכרטיס שלי?

3. Started by Jack_g,

ה R9700NP עולה בסביבות ה 1200שקל של חברת POWERCOLOR אפילו קצת פחות והR9800NP הכי זול שמצאתי זה ב 1670שקלים השאלה הנשאלת היא האם ה 470ש"ח האלו שווים לקנות את הR9800NP? הכרטיס שיש בידי עכשיו זה TI4800SE של LEADTEK האם ה 9700NP בהרבה יותר טוב ממנו או שאני לא ירדיש בהבדל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by Moty_p,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש, בגלל שאין לי מספיק כסף לקנות 660GTX Ti חדש אני רוצה לרכוש עוד Asus NVIDIA GeForce GTX550 Ti ולעשות SLI הסיבה לכרטיס המסך הזה של אסוס היא בגלל שהוא שקט מאוד גם במאמץ. השאלה היא: אם שאני יעשה כן, יהיה לי 2GB של זכרון GDDR5 כמו שיש ל 660? איזה יתרונות וחסרונות יש בSLI? זה המפרט שהרכבתי שאני רוצה לקנות: Corsair CX 750W Series Active PFC 12cm Fan PSU G.Skill 4x4GB DDR3 2400Mhz Trident X Edition Quad Channel CL10-12-12-31 Thermaltake Silent 1156 CLP0552 OCZ Octane 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbo…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by 3pac,

הבעיה שיש לי עכשיו היא ש witcher 2 קורס לי בcutscenes ובשיחות, אחרי שהוא קורס אני חייב לכבות את המחשב כי ריסט לא עוזר (לא רואים כלום בצג אחרי ריסט ואני חושב שהוא גם לא עושה "ביפ"). הייתה לי גם בעייה כזאת לפני הרבה זמן עם הרבה משחקים (המשחק שעשה הכי הרבה בעיות הוא DEAD SPACE) אבל הצלחתי לסדר את זה ששמתי את ה pci e bus frequency על AUTO (היה על 100 או יותר אני חושב). עכשיו הבעיה חזרה (ב2 משחקים בינתיים) בcrysis 2 - בקטע האחרון, כשנכנסים לalien spire.הנה סירטון - וב-the witcher 2. הצלחתי לשחק בו כמה שעות, אבל איך שמגיעים לאיזה קטע מתוסרט (גם שיחות לפעמים) מופיע לי פתאום מסך בצבע לבן עם פיסים מוזרים. מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא בטוח שהשאלה קשורה לפורום זה, לכן אבקש להעביר למקום הנכון. כאשר אני מחבר את המחשב שלי ל TV עם כבל HDMI באופן ברירת מחדל הקול שיוצא מהמחשב עובר דרך הכבל HDMI ל TV בעזרת הכרטיס קול המובנה של הכרטיס מסך (במקרה שלי GTX550TI) במקום שהקול יעבור דרך הכרטיס קול בלוח אם השאלה שלי היא איך לשדר את הקול גם דרך הכבל ל TV וגם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם לרמקולים של המחשב תודה על התשובות מראש...

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by Idan-h,

יש בטרייד זון 5600U ב410, לא יודע איזה חברה [רק לא ינוביז'ן], לעומת זאת אפשר לקנות בלוג'יק או זיגזג R9550 128BIT/MB בלי אריזה ב380 שקל. מי יותר טוב? למי הFX5600U משתווה, לFX5700 הרגיל לא? אם כן אז ה5600U הרבה יותר טוב. האם ב5600U יש DVI [זה מאוד חשוב לי]? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  8. אני קונה מחשב, וכאמור מתלבט לגבי הכרטיס מסך. האם ללכת על ה nVidia Geforce 8600GTS (PALIT) שהוצע לי (הבנתי שבזמנו הוא היה החזק ביותר לסדרה זו), או ללכת על כרטיס "מודרני" יותר במחיר דומה ? המחשב יתבסס על מעבד E7300 ולוח אם מסדרת G31 תוצרת ג'יגהבייט, מיועד לסטודנט אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (דגש על CoD 4/5 ). המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by hakoki,

לפי מה שהבנתי הגרסא של ג'יקיוב היא הכי טובה לכרטיס הזה השאלה היא האם לבחור שלא רוצה לשדרג את הכרטיס לdx10 בשנתיים הקרובות שווה לקחת 512? או פשוט להשאר עם ה256? והאם באמת הגרסה של ג'יקיוב הכי טובה?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by Zakash,

לאיפה לא התקשרי כבר... כולם אומרים או שהם לא מכירים או שהוא לא צריך להגיע בקרוב בגלל שהיום כולם קונים ATI אז הם לא מביאים.... מישהו מכיר חנות בארץ שיש להם את הכרטיס (של חברה נורמלית כמובן)?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אז אלה האפשריות שלי: 7900gt = 1500 nis x1900gt =1480 nis 1)מה יותר חזק בסטוק? 2)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר טוב??(אין לי בעיה בהוספת מתחים דרך תוכנה) 3)איזה כרטיס צורך פחות חשמל? 4)תודה לעוזרים! :xyxthumbs: נ.ב אני מתכנן את האוברקלוק הכי גדול שאפשר עם שני הכרטיסים האלה!! אז השורה הסופית היא ביצועים אחרי אובר קלוק! עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שה-x1900gt משיג 9450 ב-3dmark 05 ואחרי אוברקלוק 11500 (למרות שנראה לי שאפשר יותר!!!)

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  12. טבעתי קצת בים המידע, כאן וברשת. אני בונה מחשב בסביבות 4500~ ש"ח (לא כולל מסך), מבוסס מעבד i5-750 של אינטל. אני מתכוון להריץ כל מיני סביבות גרפיות, כולל מודלים תלת-מימדיים וסיבובם, ב++C ובמטל"ב, וכן בתוכנות BIM כמו Revit. בסך הכל אני סטודנט, ולא מחפש את הכרטיס הכי טוב, אבל כן כרטיס שאהנה מהיכולות הגרפיות שלו. עד עכשיו חשבתי על הfx580, אבל אני תוהה אם זה לא בזבוז. מה שכן, אני לא כל כך מבין בעולם הכרטיסים הגרפיים, ולא הצלחתי להבין אם הסופט-מוד כדאי לי או לא. במיוחד לא הצלחתי להבין, אילו כרטיסים מתאימים לסופט מוד, האם מדובר רק ביכולת להפוך GeForce לקואדרו או שזה אפשרי גם בATI. יש איפה שהוא טבלה של כרטיסים, והאפשרות לסופט-מוד עבורם? כדאי בכל זאת ללכת על הFX580? משחקים כמעט …

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  13. https://wccftech.com/amd-arcturus-7nm-next-gen-gpu-revealed/amp/

14. Started by The TrCkeR,

מהו תאריך ההשקה המשוער של הכרטיס, ומה המחיר המשוער שלו? לפי מה שהבנתי הביצועים שלו שווי ערך לביצועי הX1950XT, האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  15. ערב טוב ושבת שלום לכולם , אני מעוניין לקנות כרטיס מסך והתקציב שלי הוא באזור ה700 - 800 ש"ח.. אני לא יודע מה יותר חזק היום Radaeon או Geforce ואני לא מתמצא בדגמים אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך במחירים האלו תודה ושתהיה לכולם שבת מקסימה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  16. החליפו לי: ati sapphire hd2600 pro 256mb ddr3 OC שהיה תקול, ובמקומו קיבלתי: (nvidia leadtek px9500 gt 1024mb ddr2 hdmi (low profile (ספציפית ביקשתי Nvidia) רציתי לודא שהכרטיס החדש אינו נופל מהישן קצת מטריד אותי שהישן היה DDR3 והחדש DDR2 הסיפור המלא בהמשך

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by epichorus,

האם הכרטיס הבא משתלם למחירו ? - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by fender1989,

יש לי 1200 שקל ואני קונה כרטיס מסך חדש כי נשרף לי מה שיש לי עכשיו ואני מתלבט בין ה GeForce 6600GT שעולה 1020 לבין ה Radeon9800Pro שעולה 1200 ואני יכול לקנות את שניהם אבל אנלא יודע מה עדיף לי אני רוצה את זה למטרות משחקים וFPS גבוה למשחק כמו Call Of Duty אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך ייתן יותר FPS תודה מראש

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by it4chi,

שלום, אני נאלץ לפרסם את השאלה כאן, מאחר וכל הפדלעות ב-IRC לא ידעו לענות לי. <it4chi> בנות <it4chi> יש לי שאלה <it4chi> בכרטיס <it4chi> 7300GS <it4chi> יש TurboCache <it4chi> שמאפשר לכרטיס לקחת זכרון מה-RAM <it4chi> אפשר לבטל את זה? <it4chi> קראתי את זה ב- AnandTech: <it4chi> but our EVGA 7300 GS has a larger memory size of 256 MB verses 16-64 MB of the 6200TC. <it4chi> זה אומר שיש לכרטיס 256MB על הכרטיס? <it4chi> או שהוא יכול לקחת עד 256 מהזכרון? <it4chi> up up <it4chi> =) <it4chi> אני אאלץ לפרסם את זה בפורום... תודה.

20. שלום אני מנסה להפעיל משחק(סימולטור טיסה) על מחשב חדש עם כרטיס מסך GT 740 שמחוברים אליו 3 מסכים. המחשב מזהה את שלושת המסכים ועושה extend לתצוגה בתצורה בה יש מסך ראשי(בו מופיעה שורת המשימות של הוינדוס ושולחן העבודה) ו2 מסכים מצדדים אליהם ניתן לגרור חלונות. במשחקים זה לא עובד טוב, ולפי מה שהבנתי יש פ'יצר של הכרטיס מסך שנקרא surround שמחבר את המסכים כך שיזוהו בוינדוס כמסך אחד ברוחב של 3 מסכים. משום מה, כשאני נכנס לcontrol panel של הדרייבר של הכרטיס מסך זה פשוט לא קיים. אני לא רואה שם שום אפשרות כזו. באתר של NVIDIA ראיתי שהכרטיס מסך כן תומך בזה http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt-740/features מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא מופיע וא…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  21. שאלה למומחים: איך שני הכרטיסים האלו מבחינת ביצועים ואיך הם בהשוואה ל: 7300GT, 7600GS ו7600GS SONIC?

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by silverhawk27,

מה דעתכם על כרטיס המסך הזה? הוא לא מוכר לי, אך לא ראיתי כרטיסים נוספים בעלי 512MB... ואם כבר, שאלה נוספת - המליצו לי על מסך acer 17 8ms (לא ידוע לי הדגם המדוייק כרגע או מפרט נוסף). האם החברה 'נחשבת' באופן כללי? תודה מראש ;D

23. Started by sos!!!!!,

עם אני יחליף ללוח אם שתומך cf אני יוכל לחבר איזה hd 4850 שבה לי(אחד שכולל oc) או בדיוק אותו דגם (כולל קירור) אני לא אולך לשעות את זה עכשיו אני רק רוצה לדעת כרגע יש לי hd4850 עם הקירור הכחול של ספיר (הדגם השקט)

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , איך הכרטיס הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5074 איך הייתם משווים אותו לעומת ה 9800SE שעולה בערך אותו דבר ? ( אל תתייחסו לאופציית ה OMEGA שפותחת אותו ל PRO ) אני מעוניין לדעת השוואה ללא אוברקלוק בכלל אלא ביצועים נטו.. שאלה אחרונה - ה 5700 ULTRA עולה 200 שקל פחות . האם הוא עדיף על הכרטיס הנ"ל ( ביצועים - מחיר ) או לא ?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by King Of Action,

ביחד עם הלוח האם הגיעה משחה העשוייה מסיליקון או בסיס סיליקון. ניתן למרוח אותה על הליבה של המעבד ועל הבסיס של ההיטסינק. מה שרציתי לדעת הוא האם ניתן למרוח אותה ( האם היא מתאימה ) גם על הליבה של הכרטיס מסך והקריסטל אורב שאותו אני מתכוון להרכיב על הכרטיס ?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים