עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shady121,

מה יותר חזק HD3870X2 או ה-9800GTX

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by Rstech,

הורדתי את ה3DMARK וכשאני מנסה להתקין אותו הוא פשוט לא מגיב לי... פשוט לוחץ דאבלקליק וכלום לא קורה(מדובר בגירסת06) הבעיה מוכרת למישהו ? העלתי את מהירות המאורר של הכרטיס מסך(8800GT של ג'יגבייט שזה אומר מאוורר של זלמן) אני רק רוצה שתגידו אם עשיתי זאת נכון הינה תמונה: http://img132.imageshack.us/img132/8558/ghghva6.jpg זאת אומרת ניצול של 65 מהכוח? האם להגביר? או להנמיך אני משחק קחו בחשבון שאני גיימר איך אני יכול לדעת את טמפרטורת הכרטיס מסך שלי ? everest ? אין תוכנה יותר פשוטה כמו למשל הCORETEMP שיש למעבדים, שאגב אותה אתה גם יכול למזער ולראות טמפרטורה כל זמן נתון תודה רבה לעונים חג שמח !

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  3. אז ככה...אני צריך 2 אפשרויות לקנות כרטיס מסך... את המרט אפשר למצוא במפרט.. אני חושב שהספק שלי חלש...אבל תגידו את דעתכם לפני הכרטיס שתביאו לי.. אז התקציב.. באיזר ה1000 שקל אם אני קונה בארץ... או 280 דולר אם אני קונה בחול.... בבקשה תתנו לי אחד בארץ ואחד בחול..

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  4. המפרט של המחשב מימין.. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ולהוציא את המיץ מהמחשב הזה עד הסוף. אם זה בכלל יתן לי שיפור בביצועים, על איזה כרטיס כדאי ללכת? חשוב להדגיש שהזיכרון שלי הוא 2GB ולא כמו שכתוב במפרט. תודה ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by Omer DA,

אחרי שחיפשתי קצת גיליתי שיש איזה מליון גרסאות של חברות שונות לכרטיס השאלה שלי היא האם משתלם לקנות את הכרטיס : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 בגלל הקירור שהבנתי שהוא טוב או שזה לא שווה את תוספת המחיר? (בערך 100 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  6. עשיתי חיפוש פה בפורום ולא מצאתי שום דבר בנושא בגדול כל השאלה נמצאת בכותרת... האם הכרטיס החדש של ATI תומך בחישובי פיזיקה כמו הכרטיסים של NVIDIA (כמו שילוב של כרטיס של AGIEA בכרטיס עצמו) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by AtomiX,

ברטיס Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB GV-NX66T128D הגיוני שהטמפרטורה במנוחה היא 60-65 מעלות ? (יש גם ירידה משמעותית בביצועים)

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by contA-,

מהו זמן התגובה הנמוך ביותר למסכים הדקים?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by NeptuneMB,

ראיתי כרגע באתרים שמציעים למכירה את הכרטיס הזה. כפי שראיתי הוא זול יותר מה6800GT, וביצועיו אף עולים ברוב המיקרים מהאולטרה!... הוא שווה?! עם מי בעיקרון הוא אמור להתחרות?! או שעדיף לחכות לגירסת הX850 הרגילה?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by stone cold,

שלום לכולם אני חדש פה אבל ישן בטכנו ואני רוצה להגיד שהיום ראיתי סרט (אומנם באיכות לא טובה )שמציג חלק מהיכולות של הDX-10 שאמור לצאת ב2006 שזה קשור גם לתוכנה אבל גם לגרפיקה תורידו ותגידו מה אתם חושבים על זה http://www.gamershell.com/news/24901.html אותי אישית זה מאוד מרגש בימיוחד שחושבים על זה שגם ביגלל שהקונסולות החדשות יוצאות בשנת 2006 ובימקום פורטים מיPS2 XBOX וקוביה נקבל פורטים מי PS3 XBOX 2 ומהפכה הגרפיקה במישחקים תהיה הרבה יותר טובה אחרי שראיתי תסרט ותמיפרט של הPS3 +XBOX 2 אני רק מחכה לעוד שנה שאני יקנה מחשב חדש ואני מיתפלל שמישהו יעתיק תשלט החדש של נינטנדו למחשב (הוא מעולה לFPS )

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  11. השאלה בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by liav12,

תשמעו, עכשיו דוד שלי בדיוק נמצא בחנות מחשבים, והאו רצה לקנות את ה9800 פרו עד שהמוכר אמר לו שיקח 5900 אקס טי כי הוא יותר טוב ממנו, לא יודע מה הוא עוד האכיל אותו אבל אני יודע ש9800 פרו יותר חזק עם או בלי פילטרים תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו אמרתי לו שיקח ת9800 פרו אבל הוא לא סגור עדיין. יש למישהו מילה אחרונה על הכרטיסים האלו?

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by SHAY951,

מה זה כרטיסי מסך המבוססים על R3xx , והאם כרטיס המסך RADEON 9600 הוא כזה?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  14. זה המפרט בעקרון I3 2100 HD7850.. כרגע אני עם מסך 1600X900 והמשחקים עובדים די טוב.. אך במידה ואקנה מסך FHD כלשהו אז המשחקים יעבדו פחות טוב כי הרזולוציה גבוהה יותר? או שעדיף להשאר עם המסך הנוכחי כי הכרטיס לא ממש חזק?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  15. קבלתי 2 מפרטי מחשב מאוד דומים כשההבדל המשמעותי היחיד הוא (כנראה) כרטיס המסך באחד הכרטיס הוא DDR5 2G GAINWORD GTX960 ובשני הכרטיס הוא Gigabyte GTX670 2GB WF3 אני מבין ששניהם מבחינת סקאלת המחיר נמצאים סביב ה 900 ש״ח או טיפה יותר אבל מבחינת ביצועים, לא מצאתי מקום שעושה ביניהם השוואה ברורה אני כמובן מעדיף לקחת את זה שהכי יחזק את המחשב, גם אם הוא עולה יותר אם זה עוזר, אני מתעסק בעיקר בדו מימד (דפוס והדמיות בפוטושופ וכו׳) אבל לפעמים כן גם עושה קצת תלת ווידאו - לא לעיתים קרובות ולרוב לא קבצים כבדים תוכלו לעזור לי להחליט? תודה דורון

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. אהלן חברה, יש לי מחשב לא ישן יחסית, עם מעבר I5 מהראשונים שיצאו 2.6ghz ,כרטיס מסך hd5770. ויש לי לוח אם כזה: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3165#sp אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך ... יש לי 2 שאלות... 1. במידה ואני יעדכן לכרטיס מסך עדכני וטוב, כמה משמעותי יהיה ההבדל בגראפיקה במשחקים בין המעבד שלי למעבדים החדשים? 2. האם יכול להיות שכרטיס מסך חדש לא יתאים ללוח האם שלי? (יש כל מיני PCI Express 3,2 ואין לי מושג מה זה אומר...) תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי שני כרטיסי מסך 280x של gigabyte ועוד אחד 7970 גם של gigbyte. המחשב משמש לכרייה ולמשחקים. שני ה 280x מחוברים לחריצי הרחבה pci-e 8x וה7970 לpci-e X1. התקנתי השבוע את ה ווינדוס מחדש ובהתחלה הוא זיהה את כל שלושת הכרטיסים. חיברתי את הגשר של ה CF אך אז הקטליסט לא זיהה את החיבור והווינדוס לא זיהה את הכרטיס השני (device manager). הסרתי את הדרייבר וכל תוכנה שקשורה ל AMD והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. גם לאחר הסרת הגשר זה עדיין לא עובד. החלפתי פיזית בין הכרטיסים וזה לא עובד. כל אחד מהכרטיסים שמחוברים לבד, כלומר ללא הכרטיסים האחרים, המחשב מזהה אותם ללא בעיה. אשמח לכל רעיון / עצה תודה רבה :-) - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: הוצאתי שני כרטיסים והשארתי אחד בחריץ X8 (החר…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  18. מה קורה מה קורה מה קורה טוב תשמעו בחיפוש אני מקבל תוצאות מ2005 כרגיל (כן כן אני לא יודע לעשות חיפוש)... אני מחכה לכרטיסים החדשים שיצאו עוד כמה חודשים אז זה לבינתיים, אני מניח שאם אני יהיה מרוצה ממנו אז קצת יותר... השאלה אם הוא סבבה בהתאם למחיר (קניתי מומהר כי לא יודע לעשות oc ולא בא לי לבטל אחריות וכאלה) תבינו שאני לא רוצה להוציא יותר מזה על כרטיס בינתיים אלה אם כן יש כרטיס טוב בהרבה למשחקים בשינוי של 30,40 שקל יותר גג.. הכרטיס נטו למשחקים בהגדרות מקסימום שהוא ירשה לי... מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by mike-mt,

הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיס בפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחול כשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתי השאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 880 צפיות
  20. אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by alex28,

שלום רב לכולם אני הולך להתקין את כקטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme השאלה שלי היא יש לכרטיס יש כניסות חשמל של 6 PIC לאיזה אני מחבר או לשניהם<?? תודה מאלכס

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by ronkeren,

מפרטי קיים: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB 2X2GB memory cards מסך: Samsung syncmaster 226bw מערכת הפעלה: מתכנן להתקין win7 64bit הכרטיס חייב להיות עם חיבור HDMI בשביל שתהיה אפשרות חיבור לLCD בנוסף אני משתמש בתוכנות גרפיות אז גם לכך ישנה התייחסות כמובן. אני מעדיף כרטיס של NVIDIA מחיר: תכננתי להוציא עד 700 שקלים אם יהיה צורך אני יגיע גם ל-800. תודה מראש רון

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם MSI HD 7970 חיברתי אליו 3 מסכים, האחד מסך מחשב סמסונג B2230 FULL HD, השני מסך מחשב סמסונג 2243BW והשלישי מסך טלוויזיה 40 אינץ של סמסונג LA40A451 השאלות שלי הן כאלו : 1. איך אני יכול לקבוע שהרזולוציה תשאר במסך הראשי שלי שהוא הFULL HD B2230 ? בגלל שהרחבתי את השולחן עבודה הרזולוציה נקבעה לפי הרזולוציה של המסך עם הרזולוציה הכי נחותה. פשוט אם פתאום אני רוצה לשחק משחק עם רזולוציה של FULL HD אני לא אראה אותו בשיא האיכות. יש דרך להגדיר את זה? 2. איך זה שהטלוויזיה שלי ה-40 כן תומכת ברזולוציה של FULL HD אבל היא HD READY 3. אפשר איזה הסבר או מדריך על ה-Eyefinity display? אין אני משתמש בזה? התעסקתי עם זה וזה רק הפך לי את הכיו…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  24. קניתי מסך של IIYAMA 454 לפני שבוע ויש לי על המסך מין 2 פסים חלשים כאלה שבקושי רואים אותם, פס אחד בחלק העליון ואחד בתחתון. כשמיסתכלים על הפסים זה ניראה כמו פאק של המסך אז היתקשתי לחנות שקניתי ממנה את המסך כדי לברר מה הבעיה ולדרוש החלפה אם צריך ואמרו לי ששתי פסים הם סימנן הכר של IIYAMA שמראים שהמסך מקורי והפסים זה לא ביגלל איזה בעיה במסך. עכשיו אני לא יודע אם זה באמת נכון כי הפסים באמת חלשים ולא ממש רואים אותם אבל בכל זאת קשה לי להאמין שהחברה תעשה כזה דבר רק בשוויל להראות שהמסך מקורי. האם זה באמת נכון מה שהטכנאי אמר לי או שזה סתם חירטות שהוא המציא בשויל שאני לא יחליף את המסך? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים