עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by taltola,

כמה התוכנה אמורה לשקול? למישהו יש קישור?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by hapoel,

בסביבות ה-400 500 שקל משהו חזק למשחקים!! תודה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by super4life,

will ati 5870 run crysis on ultra high and all settings max?

4. עשיתי חיפוש פה בפורום ולא מצאתי שום דבר בנושא בגדול כל השאלה נמצאת בכותרת... האם הכרטיס החדש של ATI תומך בחישובי פיזיקה כמו הכרטיסים של NVIDIA (כמו שילוב של כרטיס של AGIEA בכרטיס עצמו) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by rikus,

המחירים יוצאים לי ממש קרוב בתשלומים... ה 1900GT יוצא פחות 70 שקל ככה, מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by cryp,

שלום אני רוצה לקנות 660Ti אבל האם לקנות את גרסת האוברקלוק או לקנות את הרגיל? MSI 660Ti Power Edition או MSI 660Ti Power Edition OC תודה

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by KingYes,

הכרטיס כל כך גדול, ככה שאין לי אפשרות להשתמש בכל ה-SATA-ות שלי. יש איזה קומבינה לשחק עם זה?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  8. אוקיי, אני יתחיל.. תחילה רציתי לקנות גיפורס 6200 ולפתוח לו צינורות ל6600, אבל ראיתי שזה הימור ואין לי הרבה מזל אז לא כדאי לי לאחר מכן כבר בחרתי את ה6600 של גיגה בייט וכשהלכתי לחנות השתכנעתי לקנות את ה- 6600GT הזמנתי אותו אבל רק עוד יומיים שלושה אני יקבל אותו msi 6600GT 128mb vivo עכשיו השאלות, 1. הוא עלה 900 ש"ח באייבורי עם שלוש שנות אחריות, האם זה משתלם? 2. משהו יכול להביא לי קישור לכרטיס מסך עצמו, אני אפילו לא יודע איך הוא נראה, למרו שבאתר שלהם יש רק אחד והוא- http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636 ואני לא רואה שום שום סימן ל-vivo 3. מזה vivo בכלל? מה אני יכול לעשות עם זה? 4. מהם המהרויות של הכרטיס עצמו ומהן המהירויות של הזכרונות? והא…

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by TicTacToe,

אני לא יודע אם הבעיה שייכת לכאן אך אני אנסה מסך 22 אינץ' כרטיס מסך 4890 XFX XT הבעיה היא פליקרינג מרגיז במשחקים מסויימים כמו GTA IV ו RISEN. ממה זה נובע?? יש לדבר הזה פתרון?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by Slavikik,

שלום לחבר שלי יש מחשב P4 מעבד 3.0 GHZ לוח אם של ASUS P4 לא יודע מדיוק איזה וזיכרון 1 גיגה ספק פשוט של P4 ועכשיו נשרף לו 7600 GS והוא רוצה לקנות את ה Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail מ TMS ב 772 שקל או את ה Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail ב 352 שקל. או את ה Sapphire Radeon 2600Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail ב 380 שקל.. מה יותר כדאי לו לקנות?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by -=Snoop=-,

אהלן אנשים אני עידו בקהילת פורומים אחרת לא הצליחו לעזור לי ואז מצאתי את הפורום הזה (שנראה ממש רציני אגב) בכל מקרה אני "גיימר בנשמה" ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי להינות במקסימום מהעוצמות של המשחקים החדשים! אני אגש לעניין. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג אם זה קריטי במאה ש"ח, אני מעוניין לקנות מחנות בארץ, קנייה מחו"ל לא אפשרית כרגע. קצת מפרט טכני: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" תודה ע-נ-ק-י-ת לעוזרים :)

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by i-kramba,

התקנתי במחשב שלי nvidia geforce fx 5500 256m agp .צריך לעשות משהו בביוס ?? יש לי וינדוס 7 וב-windows experience index יש לי ציון נמוך ב-desktop performence יש דרך לשפר?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

geforce mx440 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 300mhz core 250mhz direct-x 7 gigabyte r9200 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 400mhz core 250mhz direct-x 8 חבר שלי קנה עכשיו הגה והוא משחק הרבה באנדרגראונד אבל הוא משחק ברמה דיי נמוכה שזה אומר קצת פרטים, לא על המינימום אבל נחשב מעט, בשביל שלא היו תקיעות הוא רוצה להחליף את הכרטיס אבל אין לו גרוש על ה.. האם הכרטיס שהציעו לו בחנות לידינו (אהם KSP אהם) שלפי ההבדלים על הנייר רק מהירות הזיכרון ותמיכה בדירקט-איקס האם הכרטיס הזה יראה תוצאות טובות יותר? התנתון לבדיקה זה איך שהמשחק רץ (בלי תקיעות) עם גראפיקה יותר טובה ניסינו לשים על הגראפיקה הכי גבוהה באפשרויות הכל על מקסימום ראו את המשחק מדהים אבל זה היה לאט…

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by LiorZi,

שלום, ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD E-450 APU וכרטיס מסך Radeon HD 6320. המחשב מתפקד סבבה בכללי. לפעמים אני משחק Counter-Strike 1.6 וה-FPS במשחק נע בין 60-100 אבל הבעיה היא שלפעמים אני נכנס למשחק, הכל כרגיל, המחשב מחובר למטען (על High Performance בהגדרות בטרייה), אותם הגדרות במשחק, אותה מפה במשחק, אותה כמות שחקנים, אבל פתאום ה-FPS נע בין 30-70. יש מצב שאם אני אצא ויכנס שוב - הכל יהיה בסדר (ינוע בין 60-100), אבל לא תמיד. זה מרגיש כאילו למחשב לפעמים אין כוח לתת גז, זה קורה גם לפעמים בהרצת סרטי Full HD 1080, נראה לי שמשהו בהגדרות של ההאצה (Acceleration) לא בסדר, כאילו לפעמים הוא על הילוך נמוך ולא בא לו להתאמץ. גם למשל כשזה קורה עם הסרטים, אני פשוט עושה Reboot והכל עובד …

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by DOGMA,

PCISIG הוציאה טיוטה לתקן של כרטיסי PCIexpress בעלי דרישות הספק של 300 ו225W http://www.pcisig.com/specifications/pciexpress/review_zone#gce This specification is a PCI Express 225W/300W Card Electromechanical document that addresses graphics power and thermals greater than those supported by PCI Express CEM 1.1 and PCI Express 150W 1.0. Its purpose is to provide additional capabilities for PCI Express graphics within the existing framework of an evolutionary strategy that is based on existing motherboard form factors. This specification is primarily designed to deliver additional electrical power to a PCI Express graphics add-in card and provide increased card volume fo…

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  16. ברשותי 2400XT והוא מחובר למסך רגיל הכל טוב ויפה... הוא גם מחובר לטלוויזיה והקטע הוא שאני יכול לקבוע רק מסך אחד שיפעל, ולא יותר. או המסך או הטלוויזיה..... מישהו יודע למה זה ככה? ניסיתי כמה גירסאות של דרייברים כולל CCC ניסיתי דרייברים אחרים ניסיתי לשחק בהכל בCCC וממש לא הולך לי... הנה תמונה שיש לי מה CCC. אני רוצה תצוגה כפולה... וממש לא הולך לי ולא יודע למה.... [attachment deleted by admin]

17. ההמתנה והציפייה היו משתלמות - לקחנו את Geforce RTX 3080 TUF OC של חברת הענק הטיוואנית לבחינות מעמיקות על מנת לגלות לאיזו קפיצת ביצועים תוכלו לצפות בעידן ה-Ampereלכתבה

18. Started by Holography,

הם קטנים,אבל אני לא יודע מה מידת הנזק שהם יכולים לגרום בשלב של הרחפת ב3dmark05 מהירות סטוק והצינורות נעולים (12.5x1.5)

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  19. http://www.tomshardware.com/2007/05/30/the_power_saving_guide/page7.html משום מה נראה לי שהצריכות הנ"ל, במיוחד ב-3D גבוהות מדי.... 300 וואט לכרטיס מסך???

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by Reppix,

שווה? הוא זול משמעותית משאר ה-6600 וכמעט במחיר של ה-6200 של חברות אחרות. איך ביצועי האוברקלוקינג שלו? לא מצאתי הרבה מידע באינטרנט.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  21. יש תאריכים (אפילו אם רק שמועות)? פפפ אללה אני כבר מזיל ריר.. אני משער שהם יצאו איפשהו בתקופה ש-Windows 7 תושק.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  22. אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by MoAv,

סליחה אם נדחפתי לפורום הלא נכון, אבל זה בקשר לכרטיס מסך חדש (280x) וספק קצת ישן של סיסוניק. אני צריך חיבור כמו בכותרת לקניה או מסירה באיזור חיפה.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  24. https://wccftech.com/amd-arcturus-7nm-next-gen-gpu-revealed/amp/

25. Started by Landazar,

אז ככה יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה אבל מפחיד אותי מכיוון שהוא של Zotac ואני לא 'מכיר' אותם. http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=225&Itemid=161 אני לא יודע איך הכרטיס מבחינת טמפרטורות ואיך הקירור שלו, זו פעם ראשונה שאני רואה את השם Zotac. תודה למי שיודע או מבין.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.