עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתיאת הדיון הקודם על כך חלק אומרים ש3.8 גורם להתחממות וחלק אומרים שלא. מה אני יתקין 3.7 או 3.8?? תודה רבה רבה!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by יוסףש,

שלום וחג שמח לכולם. התחלתי להתעניין במשחקים כבדים במחשב,רציתי את חוו"ד על הכרטיס הנ"ל,לא החלטתי עדיין איזה משחק אני מעוניין לשחק אבל הייתי מעוניין שלא תהיה שום מגבלה על משחק שאהיה מעוניין לשחק,זאת אומרת שהמשחק ירוץ חלק עם גרפיקה דה בסט,המפרט שלי כזה : מעבד : INTEL CORE I5 3470 זכרון : KINGSTONE DDR3 4X2 לוח אם : asus p8z68-v le ספק כח : זלמן 600 עוד משהו,אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל ,האם הכרטיס ינצל את האיכויות שלו (1440) ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902007 תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by sbarbz,

היי חבר'ה, מה שלומכם?? השתדרגתי בכרטיס מסך חדש nvidia 9800gt הבעיה שלא חשבתי עליה שהספק כוח שלי סטנדרטי ואולי מדי אפילו לכרטיס כזה.. בעיקרון בספק כוח אפילו אין את החיבור של ה6pin pci-e אבל לא בעיה לקנות מתאם בין molex ל6pin השאלה שלי אם זה כדי? הספק כוח יוכל להחזיק כרטיס מסך כזה? אה ואגב, הספק הוא generic atx 500w אני כבר משתוקק להריץ את battlefield החדש תודה רבה על הייעוץ והעזרה!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by coch,

טוב מסתבר שעד סוף יולי בסופו של דבר ידידה קרובה שלי תהיה בארה"ב לכמה ימים וכבר בדקתי באיזור שהיא תהיה עד כמה שאפשר ואני מאוד מתלבט. בגדול כל מה שבדקתי - נכנס לתקציב. אני מנסה לגבש דיעה מה כדאי יותר ולא מצליח. מצד אחד אני משתמש בקירורי מפוח שנים ( יש לי מארז מאוד מאוד מאוורר ) ומצד שני המחיר של אחד הכרטיסים היותר מומהרים זהה ל FE. בכל מקרה - MSI Armor 1070 - 429$ EVGA Gaming SC ACX 3.0- 449$ EVGA FE - 449$ ZOTAC FE - 449$ MSI Gaming - 479$ יש עוד כרטיסים של אסוס ושל GB שראיתי 499 ומעל 500 וזה לא רלוונטי מבחינתי. עכשיו אני לא אתן לה לתעסק עם הזמנות מהאינטרנט כי היא שם סה"כ כמה ימים בודדים לכנס מהעבודה שלה. מה שב…

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by ksn1981,

שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. Started by roee97,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך בין 200-300 דולר עם יחס עלות תועלת הכי גבוה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים על מסך ברזולוציית Full HD ולצפייה בסרטים. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב ולכן אבקש מכם להתייחס למחירים בארה"ב. המטרה שלי היא שהכרטיס יהיה כמה שיותר זול בטווח הזה ושישרוד לי כמה שיותר זמן. תודה, רועי

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by DL,

שלום, אני קונה מחשב חדש עם 9800 פרו ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים ומה ההבדל בינהם... פשוט יש כל מיני, יש של ATI ו Gigabyte ו Gigacube ו Sapphire ו Hercules ויש בינהם גם הפרש מחירים... מה החברה הכי טובה? אני מתכוון בביצועים, קירור ואורך חיים (עד שהוא מתחיל לעשות בעיות של מיני כשהוא ישן...)

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. במסך LCD של LG 1730B שאני מחזיק כעת ואולי בכלל אחליף,יש לי זמן עד יום שני להחליט ! שמתי לב לדוגמא,שאני עושה גלילה עם העכבר למטה למעלה ,יש כאילו,תאורה יותר חדה במרכז המסך לדוגמא התופעה הזאת בתמונות יותר בוטלת לעין שאני פותח תמונה ,ובמקרה נפתחת בצד המסך או בחלק העליון,אני מושך אותה למרכז המסך,פיתאום היא ברורה וחדה יותר,ויש עליה יותר אור אולי אני לא מתאר נכון את התופעה,אבל ניראה שכאילו,במרכז המסך רואים יותר טוב,אין לי מילים להסביר את התופעה זה מצב נורמלי במסכי LCD בכלל או שזה מצב שקורה ב LG ?! זה קשור לזווית צפייה אולי?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by coch,

http://videocardz.com/62364/nvidia-geforce-gtx-1060-reviews כל אחד אוהב\מעדיף אתרים אחרים אז אני נמנע מלפרסם כמה לינקים. הכול מרוכז ומתעדכן פה. אני מתחיל לעבור על ביקורות.. תהנו חברים. יום מצויין.

• 46 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. Started by XpHunTeR,

8800GT של EVGA נגד Club3D נגד Zotac נגד GIGABYTE - אשמח אם תדרגו מהכי טוב להכי פחות טוב http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5186 http://skypc.co.il/pl_product~CGNX-G882DDC~8~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5285 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5212 תודה!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  11. היי. ככל הנראה, אחרי כל הבדיקות, הלך לי כרטיס המסך המובנה בלוח. זה הלוח- http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LqXTJVvWNyI6cj2d האם כרטיס pci-express 2 יתאים לי או שאני חייב ללכת רק על pci express ? אני אשמח גם להמלצות , כרטיס פשוט עד מאתיים ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. רכשתי לא מזמן את ה 9800GX2 , ולאחר הבנה כי הופסק ייצורו של הכרטיס האם שווה לעשות Quad SLI לפני שהכרטיס עף מהעולם? או לחכות ל GTX 200 שע"פ ההערכות חזק ממנו רק ב 100 נקודות ב 3DMark. התחושה אומרת ללכת על עוד כרטיס מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by paradoxx,

היי, איזה כרטיס מסך הייתם מציעים לקנות בסכום הנ"ל? האם הייתם ממליצים רק על X1900GT של Powercolor? האם הייתם ממליצים על כרטיסים אחרים? מבקש בבקשה מקומות שבהם אפשר לקנות את הכרטיס...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by Snufkin,

which one is supoesed to be better? and is there a big different? Sorry for the english, But I m in holland...

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by ron533,

9800 נשמע לי תמיד כליגה אחרת אבל הבנתי שגרסת ה SE היא החלשה ביותר יחסית בסדרת ה 9800, השאלה אם כדאי ללכת עליה או לקנות 9600XT שהוא החזק בסדרה שלו? המחירים דומים עכשיו (לפי ZAP לפחות)... תודה נ.ב. - איזה חברה יותר איכותית ברכיבים ובסה"כ? SAPPHIRE, ATI, GIGACUBE, אחרים?

16. Started by maorbe,

שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by guynagdai,

שלום, יש לי כרטיס מסך 460gtx ומחובר אליו גם מסך רגיל וגם הטלויזיה עם HD . אבל אני רואה לראות רזולוציות שונות בטלויזיה ובמסך של המחשב. איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להיות במצב EXTEND איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by shakedav,

קניתי כ.מסך של xfx geforce 7300gs חיברתי אותו כמו שצריך והכל אבל אני לא מצליח לשנות את ההגדרות של התצוגה ל dual view או CLONE יש לי אפשרות רק של single view.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by NiMo1771,

אני קונה בקרוב מחשב חדש למטרות גיימניג כבד כעיקרון הייתי די נעול על CF של 6850, אבל עכשיו ראיתי את זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2136 איזה מערך כדאי יותר? איזה מהם (CF או SLI) מנוצל יותר? והאם SLI יעבוד טוב עם P55A UD4? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Crazy Ivan,

מתוך ה-FAQ: אם כך מדוע מצוין כאן שיש לכרטיס 128MB? זאת טעות ב-FAQ או בדף המוצר?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום, מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש עבור אחיין שלי. המחשב הקיים - מעבד - e2220 לוח אם - MSI P6NGM-FD 775 1GLAN ספק - easy cool 775 300W כרטיס נוכחי - GT8500 המסך - 22 אינצ', 1680X1050 הוא משחק משחקי מחשב, בעיקר משחקי יריות למיניהם מה האופציה הטובה ביותר בהנתן הנתונים הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי (מפרט בצד) ואני חושב שהמעבד שלי מספיק חזק ולכן השדרוג יהיה בזכרונות ובכרטיס המסך. האופציות שאני שוקל - רכישה של כרטיס HD6950 נוסף ב550 ש"ח (יד שניה, בן שנה וחצי) במידה ואלך על האופציה הזו, עלי יהיה לקנות ספק חדש, לוח אם תומך, וזכרונות. נניח וספק יעלה לי כ-400 ש"ח, לוח אם שתומך במערך ובמעבד יעלה לי כ-600 ש"ח וזכרונות עוד כ-300-400 סה"כ השדרוג יעלה לי כ-2000 ש"ח האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסדרה 7XXX שבמחיר הזה אני מניח שאפשר להביא 7970 או 7950 ללא שינויים אחרים במערכת. תוסיפו לזה את ה500 ש"ח שאני ירוויח ממכירת ה6950 והאופציה השניה נשמעת משתלמת יותר לדעתי, אבל מה יותר חזק? מה לגבי צוואר בקבוק מהמעבד? מה עלי לעשות? אולי בכלל להשאר ע…

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by shyak,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לעריכה בלבד ולא למשחקים. אני עובד כרגע עם gt 8800 ואני רוצה לשדרג לסדרה של ה -fx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)Memory Interface - מה זה אומר ועל מה זה משפיע 2)Memory Bandwidth - גם כן מה זה אומר ועל מה זה משפיע עכשיו יש לי מספר התלבטויות בין ה: NVIDIA Quadro FX 1800 NVIDIA Quadro FX 3700 NVIDIA Quadro FX 4700 X2 ( שדרך אגב אין לי מושג למה שם זה רושם את כל הביצועים בחזקת 2) והגרנד פינלה: NVIDIA Quadro FX 5800 בבקשה תעזרו לי להחליט כל עצה תתקבל בברכה...

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  24. היי אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ככה שאני יוכל לעבוד על שניהם מקביל (לגרור חלונות בין המסכים וכאלה...) הבעיה שלי היא שיש לי רק חיבור אחד על הכרטיס מסך החיצוני שלי. חיברתי את המסך השני לחיבור שמובנה על הלוח אם והתברר לי שזה לא כמו במחשב הקום שלי שהיו לי שני חיבורים על הכרטיס מסך ... יש אפשרות לעבוד ככה ? עריכה: יש לי גם שני חיבורי mini DP + HDMI (וגם מתאם של mini dp to dp) שאני יכול להשתמש בהם. יש מתאם מהחיבורים האלה ל VGA / DVI , כמה עולה מתאם כזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by gilad0327,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה .. אבל יש לי בעיה אני לא רואה כל כך טוב דברים כתובים.. נגיד סרטים אני רואה מצויין יותר טוב מהמסך של המחשב ... אבל אם אני רוצה לראות דף אינטרנט למשל , אז רואים לא ברור . יש דרך אולי לראות באיכות יותר טובה ?לחבר נגיד מתאם מה- DVI של הכרטיס מסך לאחד החיבורים של הטלויזיה.?או משהו דומה?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.