כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עומד לקנות מחשב עכשיו ההתלבטות היחידה שלי זה כ. המסך לפי ביקורות שקראתי ולפי מה שהבנתי עדיף לקנות את הATI אבל בחנות חופרים לי שGEFORCE שווה לו, יותר אמין, כי הוא טוען שהATI עושה בעיות חומרה לא יודע מה הקטע אבל עדיין. מדובר בכרטיס GIGABYTE GEFORCE 9800GT 512MB ו .. Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI Sonic מה אתם ממליצים? כרגע ההצעה עומדת על 9800GT ואני שוקל לשנות אותה מחר כשאני מזמין את המחשב....... עריכה: אני לא מבין כל כך ברזולוציות.... אולי תמליצו לי אתם בגלל זה אני שואל בפורום כי אני לא מבין ורוצה חוות דעת של אנשים שמבינים קצת הרבה יותר ממני לא ככה עובד פורום ? המפרט הוא: gigabyte ep43-ds3l intel core2duo 3.0 ghz e8400 6 mn 1333fsb ocz 4 gb d…
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הוא כזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| יש לי 50fps במצבי אקשן.... זה משהו חומרתי.? אני מקבל במארק 5.5K תודה
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, לצערי נשרף אחד הדיודות בכ.מסך ישן שלי (PX7600GS) ואני צריך לקנות לו תחליף. מה יתאים לי למחשב? מפרט: לוח אם GA 965P S3 מעבד E6300 ספק: thermaltake RX 450W אשמח להמלצה. שמעון
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני סתם רוצה לדעת בשביל מישהו איזה כרטיס מסך יותר טוב: 1. Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card 2. ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card הכרטיס מסך של חברת POWERCOLOR הוא אינו PRO! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בסדר כלל זה אחד מהכרטיסים בין ה MID HIGH ל HIGH END אני מדבר על כרטיס שיריץ טוב HD ומשחקים ברמה טובה כמובן לא הכל הכי גבוה מחיר בסביבות ה 700 ש"ח נראה לי למרות שחריגה אפשרית אם קריטי אני כנראה אחליף לוח ומעבד על הדרך אז כמובן לציין איזה סוקט עדיף PCIE 2 או משהו אחר
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970 בנוסף יש לי 460GTX שמשמש ככרטיס פיזיקה. יש לי קונה לשלושת הכרטיסים ובמקומם אני רוצה לקחת את Gigabyte GTX760 Windforce X3 כמו שבכבר ציינתי בכותרת. השאלה שלי האם הוא חזק יותר מהמערך הנוכחי?....האם כדאי לעבור לכרטיס מסך יחיד? הדברים שזה יפתור לי שאני מודע אליהם זה: הרבה פחות פליטת חום פחות בעיות עם דרייברים ותאימות דורש פחות חשמל
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה, קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 Ultra, 256MB XAGP -Gainword עכשיו, הוא עובד סבבה אבל יש לי סיבה לחשוב שהם נתנו לי 6600 רגיל ולא ULTRA!! ( קיימת פונקצייה של enhanced mode setting שאמורה להופיע בכרטיס הזה ולא מופיע בפשוטים יותר ועוד כמה דברים קטנים..) יש דרך לזהות את השבב דרך הווינדוס ולהוכיח?? או שאני פשוט הולך אליהם והופך תחנות?? :s05: Please Help!!
-
- 16 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בהנחה שהוא תקין, ובמצב בריא, האם לקנות או לא? המסך שיש לי כרגע זה איזה קומפאק S700... לא שטוח...
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש עם הכרטיס Gigabyte 9600GT Silent Pipe Retail הכרטיס ללא מאורר אלא מקורר רק על ידי צלעות. ישר שהמחשב עולה הוא עלה 60-70 מעלות ושאני משחק לדוגמה בקריסיס הוא על 100-110 מעלות.. הטמפרטורות קצת הפחידו אותי אז התקשרתי לחנות והם אמרו שבשביל הכרטיס שיש לי 100 מעלות זאת טמפרטורה בסדר גמור (בהתחשב בעובדה שהקירור הוא רק צלעות). אז רציתי רק לוודא איתכם אם המצב באמת בסדר? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב עם כרטיס מסך מסוג ATI mobility readeon 5650 (סליחה על שגיאות כתיב עם יש) עד היום היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA (ג'יפורס)... האם יש משחקי מחשב שלא ירוצו על כרטיס מסך של ATI משום החברה ולא משום האיכות?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אם אני מקבל(אני לא מקבל ככה) תוצאה ב- 3dmark נניח 11,000 אבי יש לי כרטיס נניח r9500 pro . אז זה אומר שהכרטיס באמת "יעביד" את המשחקים כמו כרטיס אחר של NVIDIA למשל G-FORCE4 TI 4200???
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
סליחה על השאלה המאוד בסיסית אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. DX10 יצא כבר? אם לא אז מתי הוא צפוי לצאת?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
זה הנושא השלישי שנאי פותח על הCF הדפוק שלי (4850).. מצטער על זה.. עכשיו, החלטתי ללכת לחנות להגיד להם שאני לא יוצא משם עד שהכל מסודר אני אתאר את הבעיה שיש לי, שני הכרטיסים האלה עושים לי כל כך הרבה בעיות, ריצודים מטורפים לדוגמא ב FS 2004 זה נראה כאילו הנוף זז שם.. לא נותנים איכות טובה, די נתקעים, וגם אני שם על הAA שאני מבטל את הAA וכל האפקטים האלה בCCC רואים פשוט דפוק בחלק מהמשחקים כמו גיפורס 2!!! זה לא המסך כי בדקתי בעוד שני מסכים ולא רואים טוב גם בהם.. הא וגם בסרטים, למשל אני רואה סרט בBSPLYAER אני רואה כזה כמו קווים זזים מתחת לתצוגה כאילו זה הכרטיסים או משהו כזה... החלפתי כרטיסים לא הלך, עברתי לויסטה אפילו בשביל זה לא עזר, אני פשוט מאוכזב שאני משחק במשחקים... עכשיו, השא…
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי ברשותי כ.מ HD4830 בעבר שרציתי להורית את עוצמת הצבעים לא היתה בעיה לעשות זאת לפני כמה ימים הורדתי לו דרייורים חדשים עקב מעבר ל WIN7 ומאז לא מצליח להגיע לתפריט אשר נותן לי להוריד עוצמת צבעים. לא מדובר על בהירות, או ניגודיות. מי יודע ויכול לעזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
סליחה אם נדחפתי לפורום הלא נכון, אבל זה בקשר לכרטיס מסך חדש (280x) וספק קצת ישן של סיסוניק. אני צריך חיבור כמו בכותרת לקניה או מסירה באיזור חיפה.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד חדש (dell vostro 3560) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (intel GMA 4000 HD) ועם מסך ברזולוצייה של 720p. ניסיתי להשוות בין התצוגה של וידאו במחשב לעומת במסך הטלווזייה שלי (LCD samsung full hd). לצורך העניין השתמשתי בקובץ AVI שאינו ברזולוציית HD. השתמשתי בוידאו של סרט מצוייר כדי שיהיה קל לשים לב להבדלים ועצרתי בתמונה ספציפית בעלת הרבה פרטים כדי להשוות (קטע הפתיחה של סאות' פארק). ניגנתי את הקובץ במסך המחשב, לאחר מכן דרך המחשב על מסך הטלווזיה ע"י כבל HDMI, ולבסוף ניגנתי את הקובץ ישירות במסך הטלווזיה ע"י דיסק און קי. בהשוואה אחד אחרי השני ניתן לראות בבירור שהתוצאה בניגון של הקובץ ישירות על מסך הטלווזיה שלא דרך המחשב הייתה טובה יותר. (ולא היה הבדל גדול בין ניגון…
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
זהו המפרט!אשמח אם תוכלו להסביר וגם ציונים יתקבלו בברכה! הרטיס הוא radeon 8500 128mb+dvi מיוצר עי sapphire device id:514c vendor id 1002 subsystem 7149 current bus system agp*4 bios date 22/3/2002 זהו פחות או יותר איך אני יכול לדעת אם זה le? ואשמח אם תסבירו לי מה זה מצב 3d בתפריט האדוונס והאם כדאי להשתמש בו? ומה בקשר oc בכרטיס זה? בתודה מראש אלעד
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בגדול ראיתי שיש את ה4890 בכלום כסף אבל אין לי כסף אליו ואני מועניין בכרטיס מתקדם יותר שבולעה פחות חשמל מה שכן חשבתי שכרטיס לפיזיקה יהיה פיתרון נחמד לעכשיו לאור המשחקים שהולכים לצאת בקרוב התקציב עד 500 לכרטיס הפיזיקה הבנתי שה240gt עושה יפה את העבודה מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לאחר המלצה של אנטי וירוס הורדתי את הדרייבריים ואני חייב להודות : NVIDIA has dont it again . הנה התמונה של ה 3dmark זה בלי o/c לכ.מסך עד שאני אקנה מאורר וערכת קירור לכ.מסך הנה הcompare url : http://service.madonion.com/compare?2k1=4309562 הלוח הוא : epox 4g4a+ 1.6@2.56 crossiar 256mb ddr 3000 Msi Gf 4 Ti 4400
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי כיום הכרטיס שיש לי הוא 960GTX והמשחקים שאני משחק בעיקר הם משחקים עם הרבה פרטים (DETAILS) כמו cities skyline או planet coaster וכל שהמפה מתמלאת בפריטים מן הסתם המשחק מתחיל לגמגם ב FPS התקציב שלי לא הכי גבוה אבל אני מעוניין במשהו עד 1300 +- וראיתי 2 כרטיסים שאפשר לקנות מחול עולל מיסים (בארץ הם פשוט יקרים ב 500 שקל +) Sapphire radeon rx 590 nitro+ 8G שעולה 1100 שקל או gigabyte 1070 gtx 8g windforce oc שעולה 1300 שקל מה מומלץ? או משהו אחר? מפרט קיים: Intel i5 6800K 32G RAM 960GTX OC ספק 750W נ.ב - אני יודע שגם זה לא מה שיעביד לי חלק את המשחקים שהם מפוצצים אבל לפחות שיחזיקו יותר …
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
תשמעו, עכשיו דוד שלי בדיוק נמצא בחנות מחשבים, והאו רצה לקנות את ה9800 פרו עד שהמוכר אמר לו שיקח 5900 אקס טי כי הוא יותר טוב ממנו, לא יודע מה הוא עוד האכיל אותו אבל אני יודע ש9800 פרו יותר חזק עם או בלי פילטרים תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו אמרתי לו שיקח ת9800 פרו אבל הוא לא סגור עדיין. יש למישהו מילה אחרונה על הכרטיסים האלו?
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי ! מרכיב מחשב חדש לכבוד הבלאק פריידי ונתקלתי בכרטיס הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19117&search=2070+super PALIT 2070 SUPER נמכר באילת ב1699. השאלה שלי היא מה המשמעות לכך שיש רק מאוורר אחד? כמה זה משפיע לעומת שאר הכרטיסים שכמעט כולם מגיעים 3 מאווררים? פוגע בביצועים? רועש יותר? חם יותר? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין והשאלה השנייה היא האם אפשר להחליף קירור בכרטיס הזה? הכרטיס מיועד לגיימינג מן הסתם.. מתכנן לחבר אותו עם 3700X וB450 AORUS ELITE. תודה !.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
ואז מבול של סקירות ייפול על הרשת: http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&no=37 הכרטיס עושה רושם טוב מאוד. מקור: http://www.nvnews.net/
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לינק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19566 זה הגיוני?? ויש לי גם כמה שאלות: 1) מה עדיף 8800GTS 320MB או HD 2900XT? ומה עדיף יותר למשחקים? (אני יודע שדנו על זה אבל לא ניתנה תשובה ברורה כי דנו בעיקר על ה640MB). 2) נגיד ואני אקנה את HD 2900XT, איזה חברה עדיף? Gigabyte או ASUS ? (מבחינת הכול , אחריות , באנדל , קירור ועוד..) ואם יש יותר טובה אז תרשמו גם אם אתה יכולים. 3) איך הקירור של HD 2900XT לעומת 8800GTS 320MB? תודה למגיבים .. ותודה בכלל על כל העזרה שניתנת בפורום הזה.
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-