עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם מישהו מכיר את הכרטיס הזה הוא 64 מגה דרך אגב והוא נמכר די בזול מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  2. האם החברה ATI Technologies משווקת כרטיסי מסך ברמה טובה כמו Gigabyte ?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by 7k9af,

שלום הצלחתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה, אני רואה את הדסקטופ הכל טוב, אבל כשאני מפעיל סרט הוא לא מציג שום דבר,כאילו המסך של המדיה פלייר שחור.. למישהו יש פתרון איך לסדר את זה? תודה..

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by MiniMizer,

לאור גל הפופולריות לו זוכים לאחרונה מסכי ה-LCD, החלטתי שהגיע גם תורי לרכוש מסך שיפנה לי קצת מקום על השולחן. התקציב שעומד לרשותי הוא עד 2,800 ש"ח ומצאתי כמה מועמדים לא רעים, ביניהם ה-L1710B של LG, ה-S762G של CTX ואולי ה-Q17 של יונדאי שכל מה שידוע עליו הוא שהפאנל שלו הוא כבר לא HyDis, אבל חוץ מזה נראה שאף אחד לא יודע עליו שום פרטים וכולם רק חוזרים על אותם דברים כל הזמן. אופציות נוספות שנשקלו ונפסלו הם ה-73 של סוני שחסרה לו כניסת DVI (דבר שהוא לדעתי בגדר חובה בכל מסך LCD נורמלי) ו-Iiyama 431S שזווית הצפיה שלו היא צרה מדי (140/120). כרגע ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-CTX ל-LG, כאשר ה-LG עולה מעט יותר (לא משמעותי) אבל ל-CTX יש משום מה נתונים טובים יותר (זוית צפיה רחבה יותר וב…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by IRON-MAN,

היי הבוס שלי מחפש כרטיס מסך למערכת פנטיום 4 3.2 גיגה ,4 גיגה זכרון שיהיה מסוגל להריץ בכבוד את הNBA 2012 ומשחקים דומים (לא חזקים מידי..) ..האם האסוס GT520 יספק את דרישותיו? .האם יש משהו אחר בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  6. ומשחקים מאיזה שנים עוד יכולים לעבוד עליו ברמה טובה?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  7. איזה כרטיס מסך יותר טוב? Geforce 8400 GS או Geforce 7600 GT?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by hagai_sela,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אם לא אז אנא להעביר. אני צריך במחשב שלי במקביל את שני הכרטיסים הנ"ל. אני רוצה שהתמונה תצא דרך ה RADEON ולהשתמש ב CUDA ב NVIDIA. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, ולצערי הסלוט היחיד שבו יש מקום ל GTX הוא הסלוט הראשון. את ה ATI ניסיתי לשים גם בסלוט השני וגם בסלוט השלישי. אני לא מצליח לקבל תמונה דרך ה ATI... ניסיתי את שני הסלוטים, ניסיתי לשנות ב BIOS את הפרמטרים של ה PCIE (החלפתי את הקונפיגורציה מ AUTO ל 16,16,1). עוד דבר מוזר הוא שאני מצליח לקבל תמונה ב NVIDIA רק כשאני משתמש במתאם ל VGA ומחבר את הכבל לכניסת ה VGA של המסך. ניסיתי את זה עם שני מסכים שונים ועם שני כבלים שונים. גם כשחיברתי רק את ה ATI לא קיבלתי תמונה דרך DVI. תודה, חג…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by ashafir,

הכרטיס מסך הזה GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הוא חזק מספיק למשחקים? ובכללי כדאי ללכת עליו? או על הסדרה של Radeon ?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  10. מאוד מאוד מתלבט.. אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית.... האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם. יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים. (אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך) המערכת שלי: מעבד Q9550 לוח X38 8 GB RAM של GSKILL 1066 דיסקים בRAID 0 שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח ) מסך: HANSG - 28 " FULL HD. קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5. משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון . תקציב 1000-1600 שקל. 1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)? 2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI) 3.האם כרטיס ב…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  11. שלום המחשב שלי: מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN זכרון PLT 2G DDR2 800 OCZ ספק כוח 12CMF400W REAL EZCOOL ומסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG הכרטיס מסך נישרף לי (היה בעבר GF8500GT 1024MB PCIE) ואני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, השימוש העיקרי זה משחקים כמו CALL OF DUTY.. וצפייה בסרטים. אשמח לקבל המלצה לכ. מסך עד 700-600ש"ח תודה מראש לעוזרים!!!

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by saar10,

אני קונה מחשב עם מעבד e8400 core 2 duo 3.00Ghz ו-2 בראם ו-500GB דיסק קשיח ואני רוצה מחשב למשחקים האם הכרטיס מסך: Gainward 9800GT 1024MB PCI-E DVI+TV-OUT DX10 טוב?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך 1 גיגה pci-e אני רוצה כרטיס דווקא של nvidia אני רומה כרטיס מסל חזק ושלא מתחם ושיהיה דק ולא ארוך כמו ה=9800gtx 512 מגה שיש לי כיום אני יגיד לכם למה אאני רוצה להחליף אותו כי הטמפרטורה שלו היא בין 66-67 ואמרו לי שזה לא טוב בכל מקרה תביאו לי המלצות

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by DeadHunt,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך sapphire RADEON X800GTO ultimate http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=120 שאלות: הוא טוב? אם כן מה המחיר הכי נמוך שלו בארץ(שאפשר לקנות)

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  15. אז עוד דודים שלי מגיעים מרוסיה בקרוב אני שעות חיפשתי בגוגל ניסיתי למצוא 6600GT \6800LE (חנויות ברוסיה כמובן) לא מצאתי ... מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא את הכרטיסים האלו? ( אני ינסה לחפש עוד לבד אבל ישמח לקבל עזרה מהצד) גם האיזור ה 250 $ 220 יורו . 6000-7000 רובל . עם תמצאו איזה 6800 רגיל גם טוב f תודה על העזרה! (עם יהיה כאן בכלל מישהו שיעזור :-* ) (ושהכרטיס יבוא על 36 חודשי אחריות =3שנים , כבר מצאתי 6800 ב 250 דולר אבל בא רק עם 12 חודשי אחריות :-\ ) תראו מה מצאתי תגידו עם שווה http://www.oldi.ru/catalog/show.php?idx=4858&cod=22134 הכרטיס 300 דולר וזה אומנם שווה אבל לא נעים לי לבקש מהדודים לשלם עלי עוד 300 דולר אחרי ה נגן שקנו לי שעלה 500 דולר (ואחר כך …

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. שלום! יש לי פנטיום 4 2.4 GHz . לוח אם של אינטל, במהירות באס 533 מ"ה וחריץ AGP. אני צריך כרטיס מסך המיועד למשחקים, שיעבוד חלק עם כל המשחקים כיום ובעוד שנתיים-שלוש. אין לי PCI-EXPRESS. אין לי צורך בVIVO. התקציב: 1500 ש"ח +- תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by Yonatan-A,

שלום, אני צריך כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים, שיפעיל לי ברזולוציות הכי גבוהות. הRadeon 9800P כבר מתיישן ומשיג פריימים לא גבוהים מדי. אני מעדיף ATI, אלא אם יש Nvidia במחיר דומה שיביא לי יותר. תודה מראש על העזרה.

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by FoxHounder,

מה ההבדל בין מסך LCD שיש בו רק יציאה אנאלוגית (RGB) לעומת מסך עם 2 יצאות אנלוגיות RGB ויציאת DVI-D? האם יציאה דיגיטאלית נותנת לי משהו והאם זה שווה את ההפרש במחיר?(800 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8512 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8511 וכמה יהיה הבדל אם יהיה ? תודה חברה

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  20. מישהו יודע?

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by kritikal,

שלום רב, אני יכול להשיג את שני הכרטיסים האלו: Powercolor hd 2600AGP PRO או Leadtek 5900ULTRA זה כנגד זה, מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  22. שלום, יש לי את הכרטיס 8500GT אני מעוניין להשתדרג ל 2600XT כי הכרטיס הנוכחי לא מספק אותי יש לי חבר עם הכרטיס הנ"ל והמשחקים פועלים לו מצויין אני מעוניין לשחק במשחקים בערך כמו ביושוק קרייסיס אנריל(...) אבל עם הזמן שהגרפיקה במשחקים תתקדם אני יעבור אלייה בקיצור,אני רוצה את הכרטיס הזה ולא פחות(אם אפשר יותר טוב בעד 1000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות אז סבבה) ואני לא מוכן להתקרב ל 1950 כי הוא לא DX10 אני רוצה DX10 ואני יודע את כל הפקה פקה שאומרים פה ובכל זאת מתעקש בקיצור(שוב..) מישהו יכול להמליץ לי על הגירסא הכי טובה של כרטיס זה, אבל אני רוצה שהכרטיס עצמו יהייה יפה,עם איזה תמונה של אש או משהו כי אני מתכנן לקנות מארז עם דלת אם יש משהו יותר טוב בעד 1000 ש"ח שתומך בDX10 מחנוןת אמינה אז יות…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  23. שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT256DD-R&cart=1171334873495634〈=heb ואין לי במסך יציאת DVI משום שזהו מסך MAG 17' FLATRON AH778 שנקנה לפני שנה..עוד שמחירי הLCD היו בשמיים.. האם אפשרי לחבר את המסך לכרטיס מסך..???אם לא אני יבטל את ההזמנה..ולפי מה שהבנתי יש את הכרטיסים האלו רק עם יציאות DVI

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  24. שלום,היום בבוקר ניקיתי את המחשב שלי מאבק....פירקתי את המעבד ונגעתי בטעות בבטריה השחורה כזאת שנמצאת על לוח אם,ושמתי לב שהיא מתנדנדת,וגם על הכרטיס מסך יש שלוש בטריות שמתנדנדות,זה מסוכן? מה התפקיד של הבטריה הזאת? לממש אחריות לכרטיס מסך? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by siin,

האם כרטיס המסך הזה GIGABYTE R96P256D-OEM AGP RADEON 9600PRO 256Mb DDR DVI+TV-OUT יתאים ללוח אם הזה GA-7VTXH של ג'יגהבייט אם אני לא טועה אז ה-AGP הוא X4 האם צריך לשנות הגדרות בביוס (או כל מקום אחר) או שפשוט מכניסים את הכרטיס והוא מתאים עצמו אוטומטית? אם צריך לשנות הגדרות אודה לכם מאד אם תסבירו לי היכן צריך לשנות ואיזה הגדרות יש להגדיר. אגב, זה כרטיס שבחרתי לתקציב של כ-500 ש"ח, האם הבחירה נכונה או שיש המלצה לכרטיס טוב יותר באותו סדר גודל של מחיר? השימוש הוא לא למשחקים כבדים! אלא קצת משחקי רשת לא כבדים (אני לא גיימר!!!) והרבה אינטרנט. אני מתכוון לשדרג מחשב קיים עם הלוח הנ"ל עם מעבד אתלון 1.7 (קיבלתי את הלוח עם המעבד) ואני רוצה להוסיף בנוסף לכרטיס הנ"ל גם 512 מגה זיכרון (D…

• 10 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים