כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,968 דיונים בפורום זה
-
למחשב ישן ונחמד- P4 2.8 1GB הX800GTO הוא הקנייה הכי מומלצת במקרה הזה, או שיש כרטיסים עדיפים \ שכדאי לשקול?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי לאחרונה מקלדת חדשה למערכת שלי שמריצה ויסטה אולטימייט,עכשיו אני מעונין לדעת האם ישנו קיצור דרך על לוח המקשים שיכול להחליף לי בין 2 תצוגות ממש כמו במחשבים ניידים (בין צג מחשב ובין טלויזיה שמחובר כבר) ובמידה ולא האם ישנה תוכנה שיכולה לבצע זאת. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי למישהו ישנו רעיון שיוכל לעזור לי. תודה על העזרה עמנואל
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/7015/cat/34 זה ה X1950PRO יד שניה ב 300 ש"ח http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=F86005512&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה ה8600GT ב290 ש"ח חדש מגמא מחשבים במה יהיה הבדל מבחינת התמיכה ב DirectX 10 שיש ל 8600 ואין לשני ומזה אומר שה 1950 מתחמם ? מזה אכפת לי אני לא הולך לעשות אובר קלוק זה לא בשבילי ממש הכרטיס אז פשוט מה יהיה עדיף לקחת מביניהם בהתחשב בנתונים שיש בלינקים המצורפים מטרת הכרטיס מסך היא להריץ משחקים סבבה למשל קרייסיס הגדרות בינוניות פחות או יותר ושאר דברים וזה למסך 22' תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
.. אני מעוניין לקנות אותו.. הוא מגיע עם COD4? ועוד משו.. המחשב הנוכחי שלי זה: AMD Dual core 3800 2GB RAM DDR1 יש טעם לשדרג ל9800 כבר? אני בכל מקרה מחליף מחשב בעוד שנה שנה וחצי... תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק 400 וואט ישן miatx400 הוא יחסית חזק רשום ב+3.3v 28a ב5+ 40a וב12+ 18a זה יחזיק את הכרטיס מסך?? ודרך אגב המעבד הוא 3500+ 2.2 ghz הרצתי אותו ל2570 עם לוח אם של gb תומך pcie x16 כול העניין הזה של הספקים חדש לי אז אני חלש בזה תעזרו לי תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחפש כרטיס PCIE במחיר עד 400 ש"ח למחשב חזק. אבקש לקבל הצעת מחיר לכרטיס אמין במחיר הנ"ל ורצוי מארה"ב (ושיהיה משלוח עממי נניח 15-20$ גג). תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום , הכרטיס מסך שלי נדפק ואני צריך לקנות משו חדש ואין לי כל כך תקציב גבוה , אני צריך כרטיס מסך לא משהו להיט , העיקר שיריץ משחקים יפה כמו מוסט וונדט , פיפא 08...בגרפיקה יפה...כי אני שם גם עוד 1GB זיכרון ככה שיהיה לי 2GB זיכרון כי גם שאני רואה סרטונים ברשת למשל קטעי וידאו באתר ספורט 5 הוידאו נתקע לי תמיד אז סביר להניח שזה מהכרטיס מסך ... חשבתי על משהו בכיוון הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 אז אם אפשר המלצות תודה רבה, אור פרג'
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הי חברה, כמו שהבנתם מהכותרת, אני בדילמה בין שני אלה. אני לפני שדרוג מחשב.. מטעמי גיימינג מתקדם, ויש לי כמה פרמטרים חשובים. למיטב ידיעתי מביקורות חומרה יחס היעילות/תמורה של ה9600 עולה על ה3870. מצד שני בכל הנוגע להצגת סרטים הרדאון איכותי יותר.. אבל יש גם את עניין המקום.. אמנם יש לי P182, אבל כל אחד מהם זה סלוט כפול וזה יעשה הרבה צפיפות.. בכל מקרה, אני מעוניין בשני כרטיסים מכל אחד. שקלתי אפשרות של 8800GTS 512 במערך SLI אבל מצאתי אותה יקרה יותר ממה שתכננתי. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ביצועים פחות חשובים לי כי יש לי XBOX 360 אבל בכל זאת שיהיה כרטיס לא רק שיפעיל משחקים במידת הצורך אבל שיהיה עם קירור פסיבי שקט לחלוטין כדאי להתפשר על 8600 GT שקט? עולה 350 ש"ח.. תודה מראש אנשים!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
זקוק לשני כרטיסים אשר יחוברו ב- CrossFire ואשר לכל אחד 2 כניסות DVI או DVI+VGA בתקציב כולל של 800-900 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי! במחשב השני שלי (Athlon XP 1600+, 512MB RAM) שבק חיים כ. מסך RADEON 8500LE 64MB. האם GFORCE 6200 256MB http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1648&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47& ייתן לפחות אותם ביצועים? השימוש במחשב הינו OFFICE, INTERNET, משחקים ישנים. אני יודע ששאלה קצת מוזרה, אך עם כל הבלגן בדגמי כרטיסים והמשחקים של היצרנים, לך תדע... תודה.
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כרגע התקנתי מערך של שני כרטיסי 9800GX2 ,עשיתי בדיקה ראשונה ב DMARK06 ותוצאה של 13000 לעומת זאת עם כרטיס אחד הוא הוציא לי כמעט 15000 , מצחיק לא רק שזה לא מוסיף זה מוריד המערך הזה! למישהו יש רעיון או הסבר.(ודרך אגב את הכרטיסים החליפו לי ללא תוספת מ 8800GTX כי אחד התקלקל)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
האם כרטיס המסך הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3666 יעבוד על הלוח אם שלי שהוא זה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=536&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
תראו בחרתי את הכרטיס 8800GT 512MB HEATPIPE של TwinTech והיום הודיעו לי בטלפון שיש בעיה עם הייבוא של הכרטיסים של TwinTech אז אמרו לי לקחת פשוט את אותו כרטיס [כאילו 8800GT 512MB] רק של חברה אחרת. אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור כרטיס משתלם של חברה טובה של הדגם 8800GT וגם אמרו לי שאת הכרטיסים של XFX אין להם. אז פשוט כרטיס 8800GT 512MB לא של TWINTECH ולא של XFX. אני רוצה שתבחרו לי משהו מהאתר של פנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273 ושוב, כרטיס 8800GT ואני מדגיש: 512MB! לא של Twintech ולא של XFX. הכרטיס של TWINTECH שאני בחרתי עולה 880 שקל אז אני רוצה משהו ככה עד 950 גג. ובבקשה אחרי שאתם בוחרים תגידו גם למה. תודה וזה דחוף כי אני צריך להגיד להם איזה כרטיס בחרתי. ת…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של בערך 5750 ש"ח. המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוה יחסית (קרייסיס וחבריו על רזולוציות גבוהות + פילטרים והכל על VERY HIGH). עכשיו חשבתי, מה עדיף במסגרת התקציב שלי וביעוד המחשב: כרטיס בודד של 9800GTX 2 כרטיסים של 9600GT 2 כרטיסים של 8800GT 2 כרטיסים של 8800GTS. או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסים האחרים? (מתי הם יצאו?) אשמח אם תפרטו לגבי כל אפשרות ותסבירו איך המשחקים החדשים (וכאלו שיצאו בהמשך) יעבדו עליהם. נ.ב: אשמח אם תמליצו גם על ספק שיריץ את כל זה. תודה
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי כרטיס המסך 8600GT של Leadtek, והחום עליו כ-45 מעלות במנוחה, מגיע ל-55 בערך בעבודה. לדעתי זה לא גבוה. אבל הבעיה שהמאוורר מסתובב מהר ומרעיש בצורה איומה! ניסיתי לנקות אבק, ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה (הוריד קצת את החום האמת) אבל לא עזר עם הרעש... האם מישהו מכיר את הבעיה? הכרטיס היה כך מאז שקניתי אותו, גם כשמדליקים את המחשב אז המאוורר עליו מסתובב במהירות גבוהה וזה נשמע כמו מטוס... כזה נכנס לחלונות אז כנראה הדרייבר מאט אותו לנורמה. אם אני עוצר אותו עם היד, אז הרעש פשוט נעלם והמארז שקט (ויש לי 3 מאווררים בנוסף לזה של המעבד). האם הטמפרטורה סבירה? או שהוא פשוט מנסה לקרר את הכרטיס בלי הצלחה? אני חושב בכלל לקנות קירור איכותי לכרטיס ולסגור עניין... מה אומרי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעצב גרפי ואני משתמש +Corel DRAW X3+Photoshop CS3 +Adobe illustretor איזה כרטיס עדיף לי Quadro FX570 או 8600GT או אולי יספיק 8500GT ומה בכלל העיקרון ב Quadro מה היתרון שלו ?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בוקר טוב ותודה מראש לכל המסיעיים :-) ה-X1900GT שלי החליט לשבוק חיים בתקופה האחרונה ועל כן אני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב האפשרי הוא עד 1,200 ש"ח אך ההתלבטות שלי היא אם לקנות כרטיס סביר (נניח, בתקציב של כ-600-700 ש"ח) ולדעת שאני אחליף אותו עוד כמה חודשים או לקנות מראש כרטיס יקר יותר שיחזיק מעמד זמן רב יותר, אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם בעניין הזה. בכל מקרה הציפיות שלי מהכרטיס הוא שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות (שוב, לא קריטי לי שכל משחק ירוץ על Ultra High אבל אני כן מצפה ל-High). כמו כן חשוב לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ' (סמסונג BF931) ועל כן אני מריץ את המשחקים שלי על רזולוציה 1280*1024 הדורשת כרטיס חזק יותר. ולמקרה שזה עוד לא מיותר לציין - הכרטיס אמור להיות כרטיס …
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שאלה קצרה ופשוטה האם הכרטיס מרעיש? ואיך הקירור שלו? תןדה ;D
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימיים בקרובים והוא מתלבט בין שני כרטיסים . 9800GTX או HD3870 X2 מה מהם יותר משתלם למשחקים מה יותר חזקק? מה פחות מתחמם? מה יותר שקט? תמליצו לי חברה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-