עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם, כרגע יש לי כרטיס מסך x800gto2 שקניתי לפני איזה 8 חודשים עם המחשב החדש (זה שבמפרט ), הבעיה היא שעכשיו שיוצאים משחקים שרק תומכים ב-SM3 (מה שמעצבן מאוד) שני משחקים שאני מעוד מעוניין לשחק בהם Splinter cell : double agent Tom Clancys Rainbow Six Vegas אז חשבתי לעצמי לקנות כרטיס מסך חדש- הסכום שיש יל זה 1200 ש"ח האם כדי לי לקנות כרטיס מסך עכשיו לחכות לויסטה (עם DX10) שיצאו כרטיסים של יותר שווים בסכום הזה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by zohar517,

היי אני קונה מחשב מבוסס I5 שמטרתו למשחקים, יש לי מסך 22 ובעתיד אולי אני אקנה מסך 24 או 26. התקציב שאני מייעד לכרטיס מסך בעיקרון הוא בין 800 ל1500 ש"ח, עכשיו יש GTX275 ב1300, GTX260 ב1000 וHD5850 ב1300 גם בקרוב. מה אתם אומרים עדיף ושגם ישמש אותי כרגע בצורה טובה וגם לעתיד. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  3. מהחנות שאני קונה בה, לא מצאתי את הגירסה של הPowercolor. מצאתי את של Connect3d ואת של Sapphire. מצד אחד ראיתי פוסט שפורסם בפורום שטען כי שהקירור של Sapphire זוועתי אך מצד שני גם קראתי ביקורות שטענו שהוא מאוד שקט ויעיל. באיזה כרטיס כדאי לבחור? בכבוד רב, אורי

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by nec_000,

עבודה מעניינת ואיכותית של hardwareunboxed בנושא, מאד אהבתי ולמדתי על הדרך. משתף עימכם - תהנו גם בכיף

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by גל פרידמן,

לאחר שנעזרתי בחברי הפורום החלטתי ללכת על הכרטיס FX5200 הוא השילוב הטוב ביותר בין מחיר לביצועים עבור הצרכים שלי (אני חושב) , האם מישהו חושב שיש כרטיס שנותן יותר עבור אותה רמת מחיר? רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מכל מבחר כרטיסי FX5200 .? אגב: אני צריך יציעת DVI

6. Started by yotam.m,

1) שאלה ראשונה בקשר לbit ראיתי כמה פעמים 128bit ו 64bit האם זה הרוחב פס בין הליבה לזיכרון של הכרטיס מסך או שאני טועה? 2)מישהו יודע מה ההבדלים בין 6600GT לבין 6600 הרגיל בסלוט AGP? והאם זה רציני?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by Jesper,

יש לי אפשרות לקנות בארה"ב מס' רכיבים בשביל המחשב החדש שלי. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8800 GTS. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://computers.merchanthound.com/items/43232740/GeForce-8800GTS-Video-Card האם זה כרטיס GTS8800 מומלץ? הוא של חברה טובה?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by see4,

http://topic.expreview.com/2007-10-23/1193114539d6255.html לא אנגלית אבל הניווט כן ואפשר להבין מהגרפים , מבחני משחקים ב DX9 ו DX10 ועוד ב 3D06 ....

9. Started by trxman,

שלום לכולם חבר שלי, מבקש המלצה למסך דק, אשר מיועד למשחקים. התקציב: 1500-2000 ש"ח. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. דיווחים שונים במרשתת מאוששים את הסברה שהביצועים של הדור השני כרטיסי RTX , כלומר RTX 3XXX יביאו עימם ביצועים כפולים מהדור הנוכחי. שווה, לא ?

11. יש ברשותי את המחשב הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT ללוח אם יש OC ל 3.40Ghz. עכשיו אח שלי הולך לקנות מחשב חדש וזול לשימוש בסיסי. הוא קנה את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode= מאייבורי. כמו שאתם רואים יש שם בקטגוריה של הכרטיס מסך את האופציה לשדרוג כרטיס מסך. עכשיו בעיקרון אפשר גם לשדרג לכרטיסי מסך גם אחרים למה שבא לי. הנקודה היא שמה ש…

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by FIRE-KID,

אומרים שX800XL ו 6800GS שווים בביצועים (למרות שאני יודע שX800XL הוא המתחרה של הGT)... איך יכולים לומר שהם שווים אם לGS יש 12 צינורות ולXL יש 16 ??!!

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  13. 2400 ש"ח ATI X1800XL 256MB כרטיס מסך חדש מבוסס ליבה X1800XL 256 מ"ב זיכרון DDR III במהירות 256 ביט 16 צינורות עיבוד Hydravision 3 500MHz Core 1000 MHz Memory DirectX® 9.0c Support and OpenGL Support או ASUS Extreme N7800GT/2DHTV 2450 ש"ח כרטיס מסך חזק בתושבת PCI-EXPRESS 256MB, DUAL DVI, TVOUT,HDTV VIVO 3 שנות אחריות אין לי ממש מידע על ASUS (צורת קירור וכו') אז מה כדאי יותר....?

14. Started by itaic,

שלום לכולם ברשותי לוח אם asus p5q-pro ושני כרטיסי מסך gigabyte 4850. ה CF עבד עד עכשיו בסדר גמור ועכשיו משום מה איך שאני נכנס לוינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה: (מצורפת תמונת ההודעה) בדקתי וכל החיבורים בין הלוח אם לכרטיסים בסדר.וגם הגשרון בין הכרטיסים מחובר היטב מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by yossi6,

שלום, אני מתלבט לגבי כרטיס המסך. אני זקוק לו עבור תוכנות לעריכת וידיאו כגון: After Effects ו-Adobe Premier. אני מתלבט בין מספר כרטיסים: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked מה ההבדל ביניהם? מה המשמעות של SE? ויש גם את הכרטיס הזה שלפי האתר של אדובי נותן ביצועים יותר טובים: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI אשמח להמלצות. תודה.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by sn388,

שלום לכולם! קראתי את הדיון על מסכי CRT לכל תקציב ושימוש, אך עדיין יש לי התלבטות קלה. אני מעוניין לקנות מסך חדש ומתקשה להחליט בין מסכי ה- ''17 הבאים: MAG 796FD2 LG F700P Viewsonic G75F אני מבין ששלושת המסכים שווים פחות או יותר ברמתם, אך אשמח לקבל חוות דעת והמלצות שונות. האם מישהו מכיר אתר שביצע השוואה בין המסכים הנ"ל או פירסם ביקורת עליהם? היכן יש חנות שבה נמצאים שלושת המסכים בתצוגה כך שאפשר יהיה להחליט על סמך העדפה אישית? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by ganymede,

שלום, אני הולך לקנות לוח אם חדש ויש לי תהיות לגבי חיבורי וידאו. כרגע יש לי כרטיס מסך משולב והוא מספיק לי בגלל שאני משתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים. חשבתי לקנות לוח אם של אינטל עם כרטיס מסך משולב - צ'יפסט 965G - הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ובעתיד אני אצטרך חיבורים נוספים. האם בשביל חיבורי VIVO, SVIDEO, DVI וכו' אני חייב לקנות כרטיס מסך בנפרד? קראתי שה- 965G תומך בחיבורים האלה בעזרת מתאם ADD2 אבל לא מצאתי אותו בחנויות ברשת. (תיאור קצר בלינק - http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? תודה למבינים

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. היי, נהרס לי הכרטיס מסך ועכשיו התקשרו אלי מאיפה שבדקו אותו להמליץ על אחרים... אמרו לי שיש 7100GF שזה כרטיס בסיסי וזול 240 ש"ח 8500GT ב-520 ש"ח ו-7600GF ב-690... הכרטיס מסך הקודם שהיה לי זה 6600GT, יש לי חיבור PCI-E. יספיק לי משהו באותה רמה או קצת יותר טוב. תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה כדי שיספיקו לעשות את זה עוד היום נ.ב. תנו לי משהו בסביבות 500 ועוד משהו עד - 700 או טיפה יותר יקר אם זה שווה את ההפרש... תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. שלום, יש ברשותי את הלוח שמצויין בכותרת יחד עם כרטיס HD3450 שאמורים לעבוד יחד בHybrid Crossfire, ובנוסף לאפשר חיבור של עד 4 מסכים, כששניים מתחברים ללוח ושניים לכ. מסך, כמו שאפשר לראות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-6.html משום מה אני לא מצליח לגרום לVista לזהות במקביל את שני הכרטיסים ולאפשר לי לחבר את המסך שלי לכ. מסך הלא מובנה באותו זמן. בביוס יש לי אופציה שנקראת Initial Display First ושם אני יכול לבחור בין הכרטיס מסך המובנה ללא מובנה. אם אני בוחר את הלא מובנה, גם אחרי התקנת כל הדרייברים הווינדוס מזהה את הכרטיס הלא מובנה בלבד וכמובן לא מאפשר CF. אם אני בוחר את הכרטיס המובנה, הווינדוס מזהה את שני הכרטיסים לאחר התקנת הדרייברים ואכן מאפשר גם א…

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  20. יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש שיריץ את-call of duty modern warfare 2 יש לי: 1GB DDR2 e2160 1.8 ghz המטרה=> כרטיס מסך זול+שיריץ את המשחק. אני בטוח שהספק הוא דיי ג'נרי. יש הצעות ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ]?X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, Saphire לבין ]?X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E? [power Color מבחינת ביצועים הבדל משעמועתי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש כרטיס מסך 7800GT...אני לא כל כך מבין בכל היצירניות שלו...והייתי רוצה לדעת מי ה4 הכי מולמצים מבחינת קירור, מהירות שעון, ובכללי מי הם החברות הכי טובות שמיצרות אותו, וממי צריך להתרחק...

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by barakooda,

האם יכול להיות לי צוואר בקבוק אם יש לי כרטיס מסך שהוא HD4870x2 ומסך 19 אינצ' בלי חיבור HD ואם זה עלול להשפיע בזמן משחק כמו פיקסלים מוזרים וכאלה ובעיות בגרפיקה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by hagai-,

אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Zambar,

אז, לאחר קבלת מפרט למחשב החדש שלי, ובהמשך ישיר לכאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442364.new#new נתקלתי בדילמה - ATI HD5770 של Club3D או של Sapphire? הדגש הוא על יעילות הקירור ועד כמה הוא שקט. עזרה?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.