כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ATI Catalyst Software Suite Version 8.6 - יצא לפני יומיים. https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_86_release_notes.html טענת המחוקק היא, שאמור להיות שיפור בביצועים. מישהו ניסה ? יש בעיות עם הגרסה הזאת ? (אצלי XP עם - HD2600XT )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בהשווה פה בין X8 ל-X16 וראיתי שיש הבדל גדול... עכשיו, אני יודע שב-P45 יש סלוט אחד עם X16 וסלוט אחד עם X8 (שניהם ב-PCI-E 2.0). השאלה היא האם זה יפגע בביצועים אם אני יעשה CF לשני 4850? תודה רבה לעונים!!
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום כידוע אני כמעת קניתי אתמול מערך CrossFire של 4850. זה עולה הכל + לוח מתאים 2700. חשבתי לעצמי שאם אני יכול למצוא 260GTX עד 1700 ש"ח זה יכול להיות שווה. יחסוך לי למעלה מ500 ש"ח, עכשיו ההבדל בביצועים בשביל מסך 20" יורגשו ? [1680x1050 - 1440x960]
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=5128 כדי לקנות אותו? הוא טוב? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים שיעלה גג 500 שקל?
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט שבצד ואני רוצה לשדרג ל-3850 256MB ברשותי ספק ג'נרי 500W ואני חושש שהוא לא יחזיק ה-3850 צריך חיבור 6 פינים ? על איזה ספק אתם ממליצים עד בוא נגיד 200-250 שקלים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לגקנות מחשב ושמעתי שיוצאים או אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים gtx 260 gtx 280 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך האלה יצאו כבר ובאיזה חנויות? או שיש תאריך שהם צריכים לצאת? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
-
טוב הגעתי כבר להבנה שכל יום וחצי בערך יוצא כרטיס חדש, עדכון חדש, board חדש כל הזמן חדש חדש חדש. אני מחכה למחשב כבר חודש וחצי כי רציתי לראות מה יוצא חדש ומה הבחירה הכי טובה עבורי. על ה BOARD אני סגור שזה - GA-EX38-DS4. רק הכרטיס מסך משגע אותי, מצד אחד יש את ה 9800 GTX שזה אחלה כרטיס, אבל לא אוכל לעשות איתו SLI על BOARD של CF. מצד שני יש את ה HD 4850 שלפי בנצמרקים ו REVIEWS הוא כרטיס מעולה ויותר זול (אוכל לעשות CF), והמחיר שלו הוא מעולה. ואז עכשיו כשיצא ה 4850 מדברים על ה 4870 שגם הוא אמור להיות כרטיס מעולה, אז השאלה הנשאלת, איזה מהם עדיף עבור הלוח הזה, תמיד יש את השאלה עבור מה זה נועד: אז עבור משחקים עריכת וידאו, תלת מימד. האם שווה להמתין עוד חודש עבור ה 4870 או ללכ…
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזית מקרן אחורי בגודל 61" רק הבעיה שכניסת הHD היחידה שיש לו היא מספר חוטים קומפוננט (ירוק כחול...) ולכרטיס מסך שלי יש S-VIDEO עם 4\5 פינים מה שלא מאפשר לי לחבר את הכבל הידוע... וDVI ל HDMI לא יעזור לי פה כי אין לי איך לחבר אותו לטלוויזיה. מה שכן אני צריך אם יש כזה דבר DVI לקומפוננט אם יש כזה דבר? או שיש דרך אחרת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דבר כזה? כמו FRAPS למשל שמציגה FPS, אני רוצה לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס בזמן אמת, אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עקב קניית מחשב חדש, אני שוקל להסב את הישן לHTPC. סך כל הוא לא רע (P4 3.0GHZ עם ג'יגה זכרון DDR1). העניין הוא שכרטיס המסך שיש לי (GEFORCE 5950 ULTRA) לא ממש יודע להתמודד כמו שצריך עם תכני HD, ומציג אותם מאוד מקוטע. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך AGP שיתאים לי לצרכים האלו, או שהמחשב עצמו חלש מדי בשביל פתרון הולם. אשמח לדעות בעניין.
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום, הנני מתכוון לרכוש בקרוב מסך בכגודל 22". כנראה שאני ארכוש את הדגם הבא, אשר רבים המליצו לי עליו; Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI. שאלתי היא, לאיזה כרטיס מסך אני זקוק, בכדי לנצל את המקסימום שהמסך הזה יכול לתת לי? (המחשב שלי מוכן למערך SLI) וגם, באיזה כרטיס מסך שווה לי להשקיע כרגע, בשביל שהוא יחסוך לי כסף לשדרוג עתידי? הציעו לי לבינתיים, לקחת את ה- Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB, אשר עולה כבערך 1.5K. האם שווה לי להשקיע כרגע בכרטיס מסך בודד זה? או ששווה לי לקנות כרטיס קצת יותר פשוט, העולה פחות ממחיר זה, אך יספק לי את אותם ביצועים כרגע. וכשיגיע הזמן לשדרג, אני אשדרג לכרטיס אחר. אשמח לשמוע את תגובותיכם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
דוגמה: 9600GT אם OC מובנה אפשר להשוות ל9800GTX רגיל??? ? תגובות יעזרו
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
באמת הכרטיס המינימאלי שמנצל בצורה מלאה את מסך ה24 הוא רק ה 280GTX?? פשוט כי יותר חשבתי על 9800GTX .. וחברה רק NVIDIA (בלי ATI) תגובות יעזרו...
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, שימושי במחשב הם בעיקר שימושים כלליים, צפיה בסרטים ועריכת מעט תמונות ווידאו. אבל חשוב לי שכשג'וק יכה בי, או אחי הקטן ירצה לשחק במחשב לא נסבול. האם הבדל של 200 ש"ח בין הכרטיסים יצדיק את הזכרון המהיר יותר? המוכר בחנות הסביר לי שיש הבדל משמעותי.
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx 512 ואני רוצה לראות hd קיבלי שני קונקטורים עם הכרטיס מסך אחד שכתוב עליו hdmi והשני רגיל חיברתי את הקונקטור הרגיל הורדתי סרט באיכות hd 4 גיגה האם אני צריך תוכנה כדי לראות או מספיק שהכרטיס תומך ואני יכול לראות ככה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ובכן בעיקבות מבול הכרטיסים אני מחפש כרטיס מסך קריר שאי אפשר לטגן עליו שניצל או לחמם צ'יפסר. קראתי על 4850 ועל הסדרה החדשה של אנוידיה וזה ממש לא הכיוון שלי.רצוי שקט וקירור של סלוט אחד כי אין לי הרבה מקום בלוח וטמפ' רצויה עד 60 מעלות בעומס 3D.אופציות חשובות זה תמיכה ב HD פענחי וידאו בחומרה ורצוי מסדרות קודמות [המחירים דיי אטרקטיבים עכשיו] הבחירות שלי נעות בין 3850 עם 1 גיגה [למרות שזה ממש לא שימושי על 256 ביט] לבין 3870 על חצי גיגה בעל קירור פסיבי. השאלה שלי לאיזה חום מקסימלי מגיעים מעבדים גרפיים אלה?? מהי צריכת ההספק שלהם?? קראתי שמעבד 4850 מגיע בעומס ל 95.5 מעלות.האם סדרת 3XXX פחות חמה?? אשמח לסיוע.והאם ספק HEC 375 W יספיק - למרות שיש לי ספק בעניין או שכרטיס זה מחייב …
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
רכשתי את ה9600GT 512mb oc האים טעיתי שלא חיכיתי ל-4850 ואים כן עד כמה טעיתי?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
EveCool VC-RHC Turbo accelero S1 \ S2 מה מהם עדיף והאם הם יתאימו ל-AGP הכרטיס של פליט PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה הכרטיס המינימאלי שיכול לנצל את מסך ה24 שלי בצורה מלאה??????
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1239
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש עם הכרטיס Gigabyte 9600GT Silent Pipe Retail הכרטיס ללא מאורר אלא מקורר רק על ידי צלעות. ישר שהמחשב עולה הוא עלה 60-70 מעלות ושאני משחק לדוגמה בקריסיס הוא על 100-110 מעלות.. הטמפרטורות קצת הפחידו אותי אז התקשרתי לחנות והם אמרו שבשביל הכרטיס שיש לי 100 מעלות זאת טמפרטורה בסדר גמור (בהתחשב בעובדה שהקירור הוא רק צלעות). אז רציתי רק לוודא איתכם אם המצב באמת בסדר? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לתקציב? http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_ac_l1.htm ב-730 ש"ח או http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=220&grp=3 ב-790 ש"ח או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1651&CatCode=400 אודה לכם מאוד אם תענו לי.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-