כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
asus gtx 560 ti top vs gtx560ti hawk
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום הנכבדים בקשר לצג שאני רוצה לקנות, עד 1100 ש,ח בערך, לא יותר. חשוב לי קצבי רענון גבוהים יחסית, וגם ביצועים. מדובר ב17", פרט לPROVIEW שמציעים גם 17" במחיר נחמד: צג ה19" של PROVIEW: http://www.proviewintl.com/product/crt/dxseries.htm (דגם 997N) - נשמע נחמד, רענון נחמד, רעיון ה19" נחמד לצפיה במחשב לסרטים (מטרה מאוד מנוצלת אצלי) אך גם תופס הרבה מקום... המחיר - סביר 1050. החברה - אף פעם לא אהבתי אותם... (אבל - בגלל זה אני שואל ). אגב - רזולוציה מומלצת בצג 19" היא 1280*1024 או 1024*768? צגי 17" : LG F700P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=FB790G&modelPrefix=40IF17&gl…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מסך מסוג nvidia geforce2 mx/mx400 של חברת LG לאחרונה הבהירות במסך נהייתה ממש גרועה ורואים בחלק מן המסך טישטוש המסך ניראה כזה כמו בפוקוס יש עליו טישטוש בחלקים מסויימים והכתב ממש מטושטש בקושי רואים ההיתרון היחידי הוא שבמשחקים רואים טוב מאוד מה עליי לעשות כדי לסדר בעיה זו ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מישהו שם לב לזה? למישהו יש דעה על הכרטיס הזה ועל החברה הזו? לי זה נראה כמו עסקה משתלמת ביותר.
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי לכולם לבת דודה שלי יש מחשב פנטיום 4<נדמה לי 2.8 > מעבד של אסוס וכרטיס מסך של ATI 9600. בקיצור הבחורה החליטה שהיא משתדרגת והיא רוצה מחשב ב-3600 ש"ח.הצלחתי להרכיב כמעט את כל המפרט<על בסיס מעבד אינטל כפול ליבה>אבל אין לי מושג מה לגבי כרטיס מסך.היא אמרה לי: שהכרטיס מסך שהיה לה הריץ את כל המשחקים החדשים,בלי בעיות.אמרתי לה את יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים ששיחקת והיא אמרה:קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 ,GTI 5.בקיצור עברתי קצת על הפורומים והבנתי שכרטיס מסך מומלץ הוא 7600GS .השאלה הנשאלת: האם הכרטיס מסך 7600GS יותר טוב מה-9600 שהיה לה?<אם הוא טוב יש לכם מושג פי כמה הוא יותר טוב?> היא ביקשה ממני להביא לה כרטיס מסך שיעלה את המשחקים שציינתי לעיל וכן…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם , איך הכרטיס הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5074 איך הייתם משווים אותו לעומת ה 9800SE שעולה בערך אותו דבר ? ( אל תתייחסו לאופציית ה OMEGA שפותחת אותו ל PRO ) אני מעוניין לדעת השוואה ללא אוברקלוק בכלל אלא ביצועים נטו.. שאלה אחרונה - ה 5700 ULTRA עולה 200 שקל פחות . האם הוא עדיף על הכרטיס הנ"ל ( ביצועים - מחיר ) או לא ?
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כמו שוודאי הבנתם זה לAGP, המחיר שלהם זהה כמעט לחלוטין, ובכל זאת- מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי הלוח שלי הוא dfi p35 t2rs יש בו 3 חריצי PCI-E בסדר הבא : HD4870-X16 X4 X1 הרכבתי את הGSO על החריץ השני (אין מספיק מקום בשלישי כי הקירור הוא DUALSLOT והספק יושב בדיוק מתחת ללוח) הסידור לא עובד כלל. אין סיגנל מהמסך.
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך 680GTX OC ואני רואה שכ.מסך שלי מחובר ב 2.0 PCI-Express בעזרת התוכנה הGPU-Z.0.6.2 ואיך אני משנה מ2.0 ל 3.0 ? לוח אם DX79SI למרות שזה תומךPCI-Express 3.0
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום אני צריך תשובה לשאלה איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב?ATI 4670? או GEFORCE 9600GTX? מה ההבדל בניהם? ומה ההבדל בין GT לGTX בסדרת GEFORCE ומה מבניהם יותר טוב תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יכול להיות שראיתי כתבה שבדקה והגיע למסקנה שכן?
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מדבקה צהובה עגולה על הכרטיס מסך על חיישן או קבל או SPEAKER כזה ואין לי מושג אם אני יכול להוריד את זה או להשאיר את זה?[6800GT INO3D]
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
שלום, לפני שנה שרכשתי מחשב בהרכבה אישית הדרישה שלי לכרטיס מסך היתה מאוד סטנדרטית יכולת לצפות בסרטי HD מלאים ללא מקטעים מאחר ואין לי שום ידע בכרטיסי מסך רכשתי כרטיס מאוד בסיסי nvidia geforce 210 אם הזמן ראיתי שיש סרטים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם והשיא הגיע שהתקנתי על המחשב שלי NEED FOR SPEED the run ואז באמת הבנתי שאני צריך כרטיס אחר ויותר מתקדם התקציב שלי הוא בין 800-1200 החומרה שלי במחשב מאוד מתקדמת i-7 930 24G וספק כוח של 800 אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פתרון מלא גם אם אני רוצה לשחק במשחק פעם בה אני לא עורך ודיאו או כול דבר רק סרטים ומידי פעם משחקים אם יש טוב אחד כזה בסביבה ופרט אחד חשוב .. חשוב לי שיהיה לו יכולות של 3D אודה לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות פוקס פי סי במגדל העמק לקחת הצעת מחיר (יש גם חנות בראשון לציון) הכרטיס BFG NVIDIA FeForce 8600 GTS OC2 256MB עולה רק 600 שקל !! אני שמעתי שהוא מומלץ מאוד למשחקים... (תקנו אותי אם אני טועה) אז עכשיו המחיר ירד.. אם אתם קונים מחשב ואתם לא רוצים להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך אז לכו על זה.... הנה קישור http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הרעש של המאוורר שלו http://planet.nana.co.il/YKWM/geforcefx-boot-hq.mp3 :AR15: :AR15: :bash:
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב עכשיו ההתלבטות היחידה שלי זה כ. המסך לפי ביקורות שקראתי ולפי מה שהבנתי עדיף לקנות את הATI אבל בחנות חופרים לי שGEFORCE שווה לו, יותר אמין, כי הוא טוען שהATI עושה בעיות חומרה לא יודע מה הקטע אבל עדיין. מדובר בכרטיס GIGABYTE GEFORCE 9800GT 512MB ו .. Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI Sonic מה אתם ממליצים? כרגע ההצעה עומדת על 9800GT ואני שוקל לשנות אותה מחר כשאני מזמין את המחשב....... עריכה: אני לא מבין כל כך ברזולוציות.... אולי תמליצו לי אתם בגלל זה אני שואל בפורום כי אני לא מבין ורוצה חוות דעת של אנשים שמבינים קצת הרבה יותר ממני לא ככה עובד פורום ? המפרט הוא: gigabyte ep43-ds3l intel core2duo 3.0 ghz e8400 6 mn 1333fsb ocz 4 gb d…
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לעדכן את המחשב ע"מ להריץ משחקים בצורה חלקה וטובה יותר ממה שהוא מקבל כרגע מהמערכת שלו. כמו כן, הוא קנה טלוויזיית 4K שבה הוא רוצה לראות סרטים ב-4K ללא שום בעיית צפייה כל שהיא. מצרף את המפרט הקיים ומבקש לדעת אם רק לרכוש כרטיס מסך חדש יעשה את העבודה או שישנו צורך לשדרוג חומרה נוספת במחשב. Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i5-4590, 3500 MHz (35 x 100) Motherboard Name Gigabyte G1.Sniper B5 (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lynx Point B85, Intel Haswell System Memory 8067 MB (DDR3 SDRAM) DIMM4: 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM Video Adapter …
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI ויש לי אפשרות לחבר כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד לטלויזיה ולהפוך את הטלויזיה כמו מסך מחשב... אבל כשאני מנגן סרטון מסוים במדיה פלייר אי אפשר ליראות אותו דרך הטלויזיה, רואים במקום הסרטון מסך שחור, למה זה ואיך אן אפשר ליפתור את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אין לי מושג איך להסביר את הריח, זה לא ריח של שרוף. אבל זה ריח מתכתי כזה. בדקתי מעלות בזמן משחקים והכרטיס לא עובר את ה70(והמעבד בקושי את ה55) גם ב3-4 שעות של משחקים כבדים סטייל FAR CRY 5 וWATCH DOGS 2. כשאני מפסיק לשחק הריח נעלם. מישהו יודע ממה זה נובע? זה דבר שאמור לקרות?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני כבר הרבה מאוד זמן עם מסך MAG ישן ומגעיל שעושה הרבה בעיות ואני רוצה להחליף למסך שטוח. קיבלתי הצעה לרכישה מוזלת של המסך הבא: "SAMSUNG Syncmaster 710N 17 מהירות תגובה 12ms רזולוציה 1280:1024 16.2 מיליון צבעים זווית צפיה 160-160 (אני משער שהכוונה לאופקי ואנכי) גודל נקודה 0.264 מ"מ 1:600 יחס ניגוד והדבר הכי חשוב כמובן - המחיר: 1625 ש"ח. זה שווה את הסכום? מישהו יודע מניסיון אם המסך הזה טוב? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב אז הינה הדילמה שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי. לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$ חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon) לינק לכרטיס של Leadtek WinFast A400 GT TDH http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm *נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING זה מחיר הגיוני ? הוא יותר זול מ 9600GT אני מפספס משהו ?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עברתי על ההצעות של חנות מחשבים מסויימת ואלה המסכים שלקחתי כאפשרות רכישה: HYUNDAI - imageflat F770D LG - EZ FLAT E700B SMASUNG 753DFX BENQ G774 BENQ P992 CTX PR705F HYUNDAI ImageFlat F790D HYUNDAI ImageFlat Q770 איזה מהם כדאי לקחת? עזבו את עניין התקציב ד"א כולם 17"
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-