כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
בהנחה שהוא תקין, ובמצב בריא, האם לקנות או לא? המסך שיש לי כרגע זה איזה קומפאק S700... לא שטוח...
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך gf2-mx440 של חברת powercolor, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של envidia וב 85HZ התצוגה מעוממת ולא חדה אך כשאני מוריד את קצב הרענון ל 75HZ התצוגה משתפרת אך יש ריצוד קל. יש לי מסך MAG DJ707 , מה הצעתכם לכיוון התצוגה ב 85HZ?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך GTX470 ומסך של אסוס 24'. עד אתמול הכל עבד יפה והחיים היו יפים. אתמול המסך התחיל מידי פעם להבהב ובסוף כבה. באותו זמן הכרטיס מסך הפסיק לעשות רעש של מאמץ. חיברתי את הטלוויזיה הגדולה לכרטיס המסך והכל עובד בסדר. כשאני מנתק ומחבר לכרטיס המסך את המסך של האסוס לשניה רואית תמונה ואז היא נכבית. היא מישהו יכול להגיד אם לפי דעתו הבעיה היא במסך או בכרטיס המסך ? פשוט רוצה לדעת מה להחליף במקום ניסוי וטעיה של מסך/ כרטיס מסך חדש.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע 4870 שאני מוכר אותו. השאלה היא אם יש כרטיס מסך יותר טוב ממנו בסביב ה300-350 שקלים כיד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני לא מבין בחברות סתם מתעניין...
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
חברים יקרים ומלומדים! יודע שהכרטיס הזה הוא לא המילה האחרונה = קניתי אותו לפני שנה אבל בכל זאת ....למה אני לא מצליח לרוץ עם מישחק היטמן חלק? הורדתי את כל הפרמטרים של איכות הגרפיקה במשחק למינימום! עידכנתי את הדרייברים אני סוגר את כל התוכנות ואת האינטרנט = הכל והמשחק ממש ממש מקרטע....כאילו בהילוך איטי אגב יש לי מחשב P4 1.7G ....עם 512 זיכרון לפי כל הקריטריונים של המשחק זה צריך לעבוד....אז מה קורה כאן? יש תוכנות שיכולות להאיץ את הכרטיס או אולי משהוא לא מוגדר אצלי טוב? תודה מראש! לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לאיפה לא התקשרי כבר... כולם אומרים או שהם לא מכירים או שהוא לא צריך להגיע בקרוב בגלל שהיום כולם קונים ATI אז הם לא מביאים.... מישהו מכיר חנות בארץ שיש להם את הכרטיס (של חברה נורמלית כמובן)?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
סליחה אם נדחפתי לפורום הלא נכון, אבל זה בקשר לכרטיס מסך חדש (280x) וספק קצת ישן של סיסוניק. אני צריך חיבור כמו בכותרת לקניה או מסירה באיזור חיפה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שמעתי שמועה שאומרת שבעוד 3חושים +- Nvidia הולכים להוציא ליבה חדשה מה אתה חושבים זה נכון או לא והאם שווה לחכות לזה כמה זה יעלה ?!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
OMG זה יותר חזק מ ?7950X2 :'( http://www.guru3d.com/article/Videocards/382/3/ http://www.guru3d.com/article/Videocards/382/4/ מבחני ביצועים......
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס שלא יתקשה להריץ משחקים חדשים וכו' ברזולוציה הזאת גם עם פילטרים (Crysis , unreal וכד' ). התקציב הוא כמה שפחות כמובן , בטווחים של 700 - 1300 (אפשר לחרוג) אני פשוט רוצה את הכרטיס שהכי משתלם מבחינת עלות תועלת.
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רדאון 9200, הבעיה היא שהוא איבד את הדיסק שמגיע עם הכרטיס. הוא הוריד דרייבר חדש מהאתר של AMD/ATI אך ההתקנה שלו לא הצליחה בגלל שעל המחשב לא מותקן דרייבר קודם... מישהו יודע מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד סכום של 1500 שקל, אם יש משהו עדיף משמעותית בתוספת קטנה אז אפשר לחרוג... לא אכפת לי אם הוא יהיה של חברת ATI או NVIDIA, הכל הולך... עדיף שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב בשביל הכיף שבעיניין ראיתי שיצאה סידרה חדשה של NVIDIA, 200 ?! עדיפה ? שווה להשקיע ? תנו רעיונות תודה.
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שמעו בקרוב יוצא משחק שאני ממש אוהב אני רואה את הסרטון הזה ומתחרט על כל רגע ורגע שיש לי כרטיסי מסך של AMD עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל להריץ את הPhysx אפילו שיש לי 2 כרטיסי מסך של AMD?? (XFX AMD HD6870 1GB X2) (Crossfire) ממש תודה למי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT מבית POINT OF VIEW חדש לגמרי (אפילו לא חובר לשום מחושב) עם אחריות והכל ולחבר שלי יש כרטיס מסך 8800GT מבית ASUS שהיה בשימוש במשך שנה (ללא אוברקלוק) תמונה של ה 8800: תמונה של ה 9800: אם אני מחליף את הכרטיס שלי (9800) בכרטיס של החבר (8800) כמה לדעתכם הוא יצטרך להוסיף לי? תודה מראש יוגב
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב - 6800GS 512mb או X800XL 256mb? תודה
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 800 גג 900.. אפילו יד שנייה אבל שיהיה עם הקופסה והכל מפרט בתמונות: http://img367.imageshack.us/my.php?image=87620746ap8.png http://img367.imageshack.us/my.php?image=sdsdyg1.png
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
Sapphire Radeon 9500Pro 128MB OEM אז ככה בדקתי ב 3Dmark2001se וסמתי לב שחלק מהמבחנים הכרטיס מקרטע (משהק) קשות עכשיו הדריברים שהתקנתי הם אלה שבאו עם הכרטיס כי אני לא יודע אם אפשר להתקין את ה Catalyst3.2 מהאתר כי לפי מה ששמעתי אלו דריברים לכרטיסים BBA.. אז רציתי לדעת מה הבעיה אני אישית חושב שאלו הזכרונות של הכרטיס כי כשאני נוגע בהם הם רותחים.. ובדיוק במבחן האחרון שזה איכות תמונה של הטבע נתקע לגמרי המחשב אז לא הצלחתי להוציא תוצאה, ואני חושב שזה מהחום.. אשמח לקבל תגובות, תודה. לקחתי עוד פעם מבחן ב 3dmark הפעם פתחתי מארז שמתי מאורר עליו עבר את כל המבחנים אבל.... התוצאה הייתה מעניינת.. 8759 זאת התוצאה שקיבלתי.. ולפי מה שראיתי זה גרוע.. ואף מאוד לכרטיס שלי.. אני יעדכן פה אחרי…
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלוויזיה, ומיכוון שאני לא יכולה לחבר אותו מתחת לכרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך של ספיר 5770 - והוא תופס מקום של שני חיבורים. עכשיו הוצאתי אותו מחיבור הנוכחי שלו - בצבע כחול - אני יכולה לחבר אותו להכי תחתון בצבע הלבן? ועוד דבר, אם אחבר אותו ללבן, זה ייפגע בביצועים שלו? [וזה דיי דחוף כי המחשב שלי כרגע פתוח והפחד הכי גדול שלי זה שיקרה משהו לכרטיס מסך כשהוא מנותק..] תמונה - http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/DSC00107.jpg
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שתי אפשרויות יש לי אחת HD4890 V-X חדש מRSM ב668 שח לא כולל משלוח שזה עוד 20 שח או מצאתי אפשרות לHD5770 ב600 שח גם לא כולל משלוח יש עליו עדיין אחריות לשנתיים וקנו אותו בסקאי פי סי מה נראה עדיף? המפרט שלי הנל E8400 DG41RQ-Intel PSU 450 משדרג אותו ברגע שיהיה לי כרטיס מסך חדש זיכרון 2 ג'יגה בייט DDR2 800MHZ משדרג ל4 בהזדמנות מארז MIDI ATX ג'נרי טיפה צפוף אני מקווה שאצליח להכניס בו את הכ. מסך הרצוי ובגדול DX10 או DX11 זה לא הדבר הקריטי לי עדיף ללכת על ה4890 ? שטיפה יותר מתחמם, צרכן טיפה יותר גדול וגם עושה יותר רעש במאמצ? או לקחת 5770 במחיר מציאה שיותר קריר אבל לא מתקרב בביצועים בכלל ל4890?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ברשותי מסך של LG דגם l226wtq וכרטיס של ATI דגם 4830 לאחר התקנה נקייה של Windows XP SP2 ושל הדרייבר העדכני ביותר למסך ולכרטיס שלי (9-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu.exe) המחשב מתעקש שלא לעלות מ 640X480! הדרך היחידה בה הצלחתי לקבל את הרזולוצייה המירבית למסך ולכרטיס שלי (1680X1050) היא על ידי שינוי ההגדרה דרך Catalyst Control Center לצערי, ההגדרה לא נשמרת לאחר איתחול ויש לעלות מחדש את CCC כדי לסדר את המצב עד הפעם הבאה מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשימה של כרטיסים שקיבלת הצעת מחיר לגבי כל אחד מהם: Sapphire Radeon X800 GTO 256MB AGP palit nvidia geforce fx6800gs agpx8 256mb ddr3 GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB AGP עכשיו, אני לא יודע מה הכי כדאי, בגלל שאני לא יודע את הביצועים של הכרטיס 7600gs לעומת 6800gs בנוסף אני לא יודע אם palit היא חברה שכדאי לי לקחת אותה ולא תעשה לי בעיות, כי אני לא ממש מכיר אותה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
נקח לדוגמא את הכרטיס 6800gt סבבה??? עכשיו מי יותר טוב זה שעם החיבור agp או זה עם החיבור pcie?????? (אל ככה סתם תגידו אם אפשר תביאו איזה מאמר או הסבר או הוכחה למה זה יותר טוב מהשני(אם אפשר))
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו יביא את הביצוים הכי טובים 9800GX2 Leadtek 9800GT\8800GT SLI 260GTX 216 core OC
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכל חברי הפורום בירצוני ליקנות כרטיס מסך (תקציב בכותרת),ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים הכרטיס הראשון הוא : ksp.co.il/?uin=15582 והכרטיס השני הוא : ksp.co.il/?uin=15704 הבעיה שלי היא שלא ראיתי שום השוואה בין שני הדגמים הספציפים האלו ואנני יודע עם הפרש הביצועים (עם ישנו)שווה את הפרש הכסף,אשמח מאוד עם יוכלו חברי הפורום להמליץ ולעזור לי בבחירת הכרטיס ,אשמח יותר עם יפרטו לי מה הסיבות לבחירה כדי שגם אני יוכל להבין חשוב לציין שאני לא אוהב להיתפשר על ביצועים ומשחק בהגדרות מקסימליות, המשחקים שאני משחק הם : (מתי שיצא) SKYRIM,BORDERLANDS 2,FAR CRY 3 ומשחקים נוספים באותו סיגנון המסך שלי הוא סמסונג T220P ברזולוציה 1920 על 1200 מעבד I7 3770K לוח אם ASROCK Z68…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-