כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך דק... זה המסך: ViewSonic VA712 17" LCD http://www.viewsonic.com.sg/product...?id=215&s=specs איך הוא? כדאי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם קצת ישן intel 946gz עם תמיכה ב pcie1.0, ברצוני לקנות כרטיס מסך שיהיה מתאים ללוח ושתהיה לו יציאת hdmi לטלוויזיה שמעביר קול, אשמח לשמוע הצעות אני אישית מעדיף של nvidia אבל לא אכפת לי גם של ati תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הכרטיס כל כך גדול, ככה שאין לי אפשרות להשתמש בכל ה-SATA-ות שלי. יש איזה קומבינה לשחק עם זה?
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לפני איזה 3 ימים שאלתי על מפרט בפורום מפרטים , והציעו לי את המפרט הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146636.0 שמו לי במפרט הזה את הכרטיס מסך: Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 1 2450 ¤ שהוא עולה 2450 שקל שזה לדעתי דיי המון , יש לי את הכסף בשביל כרטיס מסך כזה עם המפרט שהציעו לי , אבל אני חושב שזה מוגזם קצת לשים 2500 על כרטיס מסך , ועדיף לחסוך את הכסף ולקנות כרטיס קצת פחות טוב בפחות כסף , אבל גם מעולה , כמו: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שהוא עולה 1500 שקל , השאלה שלי היא אם הכרטיס הראשון הוא באמת כולכך שווה את הכסף ולהוסיף עוד 1000 שקל , או שהכרטיס השני גם טוב והוא הרבה יותר שווה ביחס ב1500 והוא יריץ לי את כל המשחקים בצורה…
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ויום ראשון שמח חבר שלי רוצה לקנות R9700 128MB DDR תוצרת הכרטיסים של ATI (לא השבב הכרטיס עצמו) והמפרט שלו הוא כזה: P4 1500MHz Williamate DDR-RAM 768MB (בנתיים 256 אבל אחרי ה R9700 אנחנו ניקנה עוד 512MB ראם) של DDR266 ה PC2100 לוח אם מוזר של VIA =\ משהו קקה סיני לא צריך ממש לפרט ספק כוח 350W כמה אתם אומרים הוא ינצל מה R9700? בבקשה בלי ניחושים אני שואל בפורום הזה כי אני חושב שאנשים פה יותר רציניים ויותר מבינים\מנוסים בחומרה אז למי שלא יודע אני מבקש מאוד לא להגיב כי זה עניין של הרבה כסף ואתם יודעים את זה. (1500) בתודה מראש מג'י :-* עריכה:הלוח אם תומך רק עד AGP 4X =\
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם האם שווה להוסיף כמה שקלים ולקחת כרטיס מסך משודרג?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1515 ושאלה נוספת האם יש אפשרות לפתיחת צינורות בסדרה של ה 9600 תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי מחשב חדש לפני כמעט חודש. 2400+ עם 512 זיכרון pc2700. הזמנתי אותו מפנדה יחד עם 9700פרו של הרקולס. לא היה להם את הכרטיס מסך והם לא רצו להתחייב על זמן. לקחתי את המחשב כמו שהוא וחיפשתי את הכרטיס במקום אחר. הרבה חנויות אמרו לי שהיבואן הפסיק להביא לארץ. עבר כמעט חודש בנתיים אני עובד עם הכרטיס הישן שלי. (geforce2 gts) להפתעתי הוא מריץ הכל חלק על 1024 עם 16 ביט צבע... בכל מקרה! אני צריך כרטיס מסך חדש.. התלבטתי מאוד עם לקנות 9800 פרו או 5900 לא אולטרה... אבל שוב אחרי הרבה חשיבה נראה לי מוגזם לקנות כרטיס מסך ב2400 שקל... נראה לי עדיף לקנות 9700פרו ב1900 ולשמור את הכסף לעוד איזה חצי שנה - שנה ולהחליף שוב כרטיס... ההתלבטות שלי זה בין 9700 פרו של הרקולס (אם א…
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום יש לי TV-OUT והוא עבד כמה זמן דרך הוידאו העברתי את המחשב לחדר ועכשיו יש לי טלוויזיה שונה של LENCO עם כניסת אנטנה וכניסה של 21 פינים שמנוצלת ע"י הממיר השאלה שלי היא איך לחבר את ה TV-OUT לממיר מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור אנטנה פנוי ואין לי וידאו בחדר אני צריך תשובות מאנשים שיודעים איך נראה הממיר של YES ויודעים איך אפשר להפעיל את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD E-450 APU וכרטיס מסך Radeon HD 6320. המחשב מתפקד סבבה בכללי. לפעמים אני משחק Counter-Strike 1.6 וה-FPS במשחק נע בין 60-100 אבל הבעיה היא שלפעמים אני נכנס למשחק, הכל כרגיל, המחשב מחובר למטען (על High Performance בהגדרות בטרייה), אותם הגדרות במשחק, אותה מפה במשחק, אותה כמות שחקנים, אבל פתאום ה-FPS נע בין 30-70. יש מצב שאם אני אצא ויכנס שוב - הכל יהיה בסדר (ינוע בין 60-100), אבל לא תמיד. זה מרגיש כאילו למחשב לפעמים אין כוח לתת גז, זה קורה גם לפעמים בהרצת סרטי Full HD 1080, נראה לי שמשהו בהגדרות של ההאצה (Acceleration) לא בסדר, כאילו לפעמים הוא על הילוך נמוך ולא בא לו להתאמץ. גם למשל כשזה קורה עם הסרטים, אני פשוט עושה Reboot והכל עובד …
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה עדיף? מבחנית ביצועים נטו ללא התחשבות במחיר וכו'.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום במקום החתימה מעוניין לשדרג כרטיס מסך מה הכי יתאים לי אני משחק המון
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
יש ל7750 PHYSIX או אותו דבר רק בשם אחר שיש את זה לכרטיסים של ATI? לדוגמה כמו שבNVIDIA יש SLI ובATI יש CROSS FIRE...
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
המפרט הוא: i5 3470 8GB RAM HD7970 בתכלס, אני יכול אולי אפילו לקנות היום GTX1080 מאיביי או משהו כזה, סביב האלף ש"ח. ובמידה והמעבד באמת בעייתי, אולי אוכל לשדרג ל-3770 וגם לשדרג ל-16GB RAM. האם לדעתכם זה כדאי? מאמין שככה אקבל ביצועים טובים מאוד מבלי בהכרח לקנות מחשב חדש. כנראה שההשקעה הזו תעלה לי בערך - 1400 או 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם אבק מצטבר על הכרטיס מסך ישפיע על הביצועים ואם כן איך אפשר לטפל ולמנוע את זה חוץ מניקוי תמידי..
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי (מפרט בצד) ואני חושב שהמעבד שלי מספיק חזק ולכן השדרוג יהיה בזכרונות ובכרטיס המסך. האופציות שאני שוקל - רכישה של כרטיס HD6950 נוסף ב550 ש"ח (יד שניה, בן שנה וחצי) במידה ואלך על האופציה הזו, עלי יהיה לקנות ספק חדש, לוח אם תומך, וזכרונות. נניח וספק יעלה לי כ-400 ש"ח, לוח אם שתומך במערך ובמעבד יעלה לי כ-600 ש"ח וזכרונות עוד כ-300-400 סה"כ השדרוג יעלה לי כ-2000 ש"ח האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסדרה 7XXX שבמחיר הזה אני מניח שאפשר להביא 7970 או 7950 ללא שינויים אחרים במערכת. תוסיפו לזה את ה500 ש"ח שאני ירוויח ממכירת ה6950 והאופציה השניה נשמעת משתלמת יותר לדעתי, אבל מה יותר חזק? מה לגבי צוואר בקבוק מהמעבד? מה עלי לעשות? אולי בכלל להשאר ע…
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היה רועש, והבנתי זאת רק לאחר חודשיים מזמן הקניה. אני חושב שהאפשרות הכי טובה שלי היא לקנות מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך. מה מומלץ וסופר שקט?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אם כן, איזה מעבד (הכי זול) לא יהווה צוואר בקבוק? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את המסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 הכל טוב ונפלא אבל אני לא מליח לכוון את הגאומטריה של המסך כמו תצוגה לא על כל המסך וקווים עקומים כל פעם שאני מזיז בצד אחד בצד האחר זה לא טוב למשהו יש איזה פתרון?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום רב האם אפשר להשתמש ב CrossfireX - ב 2 כרטיסי מסך HD6950 ו HD6970 ? או שמוכרח שיהיה 2 כרטיסים מאותו דגם בדיוק
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
OMG זה יותר חזק מ ?7950X2 :'( http://www.guru3d.com/article/Videocards/382/3/ http://www.guru3d.com/article/Videocards/382/4/ מבחני ביצועים......
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלוויזיה, ומיכוון שאני לא יכולה לחבר אותו מתחת לכרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך של ספיר 5770 - והוא תופס מקום של שני חיבורים. עכשיו הוצאתי אותו מחיבור הנוכחי שלו - בצבע כחול - אני יכולה לחבר אותו להכי תחתון בצבע הלבן? ועוד דבר, אם אחבר אותו ללבן, זה ייפגע בביצועים שלו? [וזה דיי דחוף כי המחשב שלי כרגע פתוח והפחד הכי גדול שלי זה שיקרה משהו לכרטיס מסך כשהוא מנותק..] תמונה - http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/DSC00107.jpg
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לראות מהמחשב לצג טלויזיה אז אני צריך להשתמש בTV Out של הכרטיס מסך נכון?! אז בכרטיס שלי אין...בכל מקרה אני רוצה כרטיס PCI שהוא גם מתפקד ככרטיס טלויזיה באיכות טובה-גבוהה וגם מסוגל לעשות TV out לכל דבר שאני רואה בWindows Media Player כמו סרטים...וכו'...אני לא יודע עם בכלל יש כאלה דברים בכל אופן עם אפשר להשיג כאלה בחנויות האינטרנט תנו לי דגם ושם חברה וכמובן מוצר במחיר טוב וגם עם איכות טובה :
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-