כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
כידוע לכם, קיים כרטיס אשר מתחבר לחריץ ה8X בחלק מלוחות האם שלנו הנקרא Phyzx. את הכרטיס מייצרות שני חברות, BFG וASUS, כאשר ASUS מביאה באנדל יותר עשיר. כרטיס המסך של BFG מח"ול כולל מס ומשלוח עולה בסביבות ה900 ש"ח. עד עכשיו לא היה ניתן להשיג את כרטיס הפיזיקה בארץ. אך כשנועה התערבה, הכל השתנה. כרגע ניתן להשיג את הכרטיס בארץ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 אך לאומת השמחה והששון, מחיר הכרטיס עולה 1600 ש"ח, לא פחות ולא יותר. אכשיו זה תלוי בכם, לחכות, לקנות מח"ול בלי אחריות או לקנות מנועה (700 ש"ח יותר) עם אחריות. אני לא יודע מה איתכם אבל אני הולך על ח"ול. תמונה: http://www.noacomp.co.il/ShowPic.asp?Pic=uploadimages/280866.GIF
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או.קי אני כמעט בתוך שאני קונה היום בערב את הכרטיס מסך אז בבקשה לענות מהר האם הכרטיס מסך הזה כדאי: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGIGFX6600&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 לאחר בירורים גיליתי שזה גיפורס 6600 הרגיל עם 128 מ"ב ו-128 ביט והוא הכי זול שמצאתי בכל בחנויות כולל איפה שאני גר(אילת) אז ככה הוא כדאי? האם הוא יחזיק לי בערך לעוד שנה זאת אומרת שייפעיל לי גם משחקים בעוד שנה? המפרט שלי הוא כזה: מעבד:P4 2.4 לוח אם:P4S8X זכרונות:512M"B PC 3200 של A-DATA כרטיס מסך:ג'יפורס 4 440MX עם 64M"B ו-32BIT דיסק קשיח:120 גיגה SATA של WD דיסק קשיח שני:20 גיגה ATA של MAXTOR ספק כוח:230W ג'נרי +צורב די וי די וסידירום אבל זה לא קשור תודה מראש עריכה:סידרתי את הלינק
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
במחשב שלי לוח-אם MSI-G31M ללא יציאת DVI. אני מעוניין לחבר את ה- LCD שלי דיגיטלית, ולכן עומד לרכוש באינטרנט את הכרטיס הנ"ל ב- 50$. (איני מומחה טכני ל- PC, אולם אתקינו בעצמי). שאלה: האם לוח האם שלי יתמוך בכרטיס זה? מודל הכרטיס: XFX PVT44AWANG GeForce 6200 256MB GDDR2 AGP
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מדריך מישהו? האם זה מסוכן? כמה שיפור בביצועים ניתן להשיג?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיצליח להריץ את Battlefield 3, אני לא גיימר כבד אז אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אלא משהו סביר בסדר גודל של 350-450 ש"ח, לשחק באיכות נמוכה- בינונית עם FPS טוב. המחשב שלי: 1. CPUID CPU Name Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz 2. זיכרון 4gb ddrIII 1333 mhz של team groupץ 3. intel hd graphics 2000 4. ספק כוח: Zeus ps520gw vol 115,230 8A 4A (זה מה שכתוב עליו שפתחתי את המחשב) 5. דיסק קשיח- 500 GB (לא הצלחתי למצוא את שם החברה אני מקווה שזה לא כזה משמעותי). 6. windows 7 64 bit השאלות שלי הם: 1. המלצה על כרטיס מסך בטווח מחירים של 350-450 ש"ח לפי הדרישות שכתבתי מקודם (וכמובן שיתאים למחשב ולא יעשה לי בעיות תאימות), כמו כן ממה שחיפשתי קצת ברשת קר…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי מהדיסק שקיבלתי איתו ( GigaByte Radeon 9700 Pro ) כשהייתי נכנס למאפיינים של שולחן עבודה משם להגדרות ומשם למתקדם היו מופיעול לי הלשוניות הרגילות מסך וכאלה והיו מופיעות עוד הרבה לשוניות של הכרטיס מסך כמו תצוגות שהייה מאפשר לי לחבר טלוויזיה והלשונית OpenGL שהייתי יכול דרך שם להפעיל את ה AA עכשיו שאני מוריד דרייבר חדש ואני מתקין אותו כל הלשוניות האלה נעלמות ונשארות רק הרגילות ככה אני לא יכול להפעיל את ה AA או לחבר את הטלוויזיה יש למישהו מושג איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף למחשב משחקים בתקציב 4K אפשרות א כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe ¤1127 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28604 אפשרות ב כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT GTB 512MB PCIe ¤1176 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV389 ותגידו גם למה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שהכותרת טיפה מטעה, היום אני מחבר 3 מסכים למחשב: מסך ראשי, טלוויזיה ומסך משני. הראשי והTV מחוברים לכ. מסך שלי (Nvidia GForce GT9600) והמסך המשני מחובר דרך "כרטיס" מסך USB של DisplayLink שקניתי ב-DEALEXTREME. הUSB עבד די טוב - מדי פעם היו תופעות מוזרות אבל סה"כ עשה את העבודה (כמובן שהביצועים על הפנים אבל זה בעיקר לגלוש/לקרוא) עד ששבק חיים. בכל אופן השאלה שלי היא זו, האם כדאי לי לקנות עוד USB כזה (~230 שקל) והאמת שיש גם בחצי מחיר יותר פשוטים, או שיש אלטרנטיבה - הNVIDIA שלי תומך ב-SLI, האם אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט וזול יחסית של NVIDIA שיאפשר לי SLI...וכאן בעצם השאלה, האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ? אני משער שאם המחיר דומ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את ה6600GT של ליטק וכבר תקופה ארוכה אני רוצה לחבר את המחשב לTV אבל כאשר אני מחבר אז יש לי בעיית רזולוציה בTV ואני לא מצליך להתאים אותה לטלויזיה. אני ניסיתי לחבר גם בטלויזיה חדשה של טושיבה 21" וגם בטלויזיה ישנה(בת 10) 33" השאיפה שלי היא לחבר לגדולה יותר אבל בא אין לי חיבור בננה רק 21 האם יש דרך להגדיר את הרזלוציה? ועוד דבר אם אני יחבר לפטופ אז יש סיכוי שהרזולוציה תיהיה כמו שצריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הכרטיס הישן שלי הוא HD7770. החדש הוא R9 380. שניהם כידוע של AMD. האם מספיק להסיר את הדרייבר הישן לפני התקנת הכרטיס, או שמומלץ לעשות את זה על עותק נקי של ווינדוס? מה שמעניין אותי זה, זה להימנע מפגיעה בביצועים.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כרטיסי ה - R9100 שתומכים ב AGP8 יפעלו על AGP4 כי זה מה יש לי ואין כרגע כסף לשדרג גם את הלוח ואם כבר אנחנו בנושא מה הכדאיות של שידרוג כזה הלוח הקיים אצלי דרך אגב הוא ASUS CUSL2 הישן והטוב
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והחלטתי ללכת על כרטיס לא יקר ונחמד שיעשה את העבודה בנתיים.. ועוד שנה + לשדרג. התקציב לכרטיס הוא 300 שקל יש לי מסך 20 אינצ של chimei והמעבד למחשב זה q8200 אם זה נותן משהו. אני רוצה כרטיס שיריץ סבבה משחקים לא חדשים כל כך וגם חדשים ברזולוציות לא הכי גבוהות..
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו העוסק בזה לפרנסתי, עובד עם קבצי HD בעיקר, על תוכנת adobe premiere קיבלתי המלצה לכרטיס המסך: NVIDIA GEFORCE GTX 570 מחיר בחנות: 1,780.00 ₪ מי שהמליץ לי על הכרטיס אומר שהוא מרוצה ממנו אם כי בקבצים מסוימים של HD העבודה מעט איטית יותר. האם שדרוג לכרטיס יקר יותר ישפר ביצועים בצורה משמעותית? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
למשחקים הכי כבדים 1950 XT הוא כרטיס חזק אבל לא משתלם בגלל שיש את ה1950 PRO 512 MB אז תגיו לי מה יותר עדיף
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקשרתי ל pandas ושם אין במלאי, וראיתי מישהו פה שרשם שבנועה אין גם במלאי. מישהו יודע אם באמת בנועה נגמר המלאי? אם כן, יש חנות אחרת שמוכרת את הכרטיס הזה? אם לא, האם כדאי לחכות שבועיים עד שיהיה במלאי או לקנות את ה 4850? נ.ב: שמעתי שיורידים המחירים של 4870, מתי זה יהיה? זה יהיה גם בארץ? שווה לחכות? (כרגע אני בלי כ.מסך). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
השאלה שלי האם הוא יסחוב אני לא רוצה לשחרק במשחקים כמו UT2003(גם ככה אני לא שמחק הזה זה מגעיל ) עד שיגיע הראדון( ;D ) אבל אתם חושבים שהוא יסחוב? יאאנו UT הרגיל למשל הוא יריץ? Amd barton 2500+ Abit NF7-SL corsair twinx 2x256 mb 3200 LL תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
8600GT : תדר ליבה-540MHZ 256MB DDR3 128BIT תדר זיכרון -1400MHZ מחיר- 686 ש"ח 7900GS : תדר ליבה-525MHZ 256MB DDR3 256BIT תדר זיכרון-1440MHZ מחיר-930 ש"ח בהנחה שאני משחק רק משחקי DX9 האם לא עדיף לקנות כרטיס מסדרה חדשה לשוק הנמוך מאשר סדרה קודמת לשוק הגבוה? השיקול שלי הוא כזה: אני צריך לקנות מחשב בשבועיים הקרובים וחבל לי להשקיע כסף ב 8800GTS 320MB בלי לדעת איך הוא מריץ משחקי DX10 לדעתי כדאי לקנות כרטיס טוב עבור DX9 וכאשר יהיו משחקי DX10 וכרטיסים בשלים יותר אז להחליף כרטיס. השאלה שלי איזה מבני שני הכרטיסים טוב יותר? (בלי התיחסות ל-עלות)
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי. אני מתכנן להחליף לוח אם לP45 ולעשות OC למעבד. המסך שלי הוא LG 1960TR, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ עד 550 ש"ח? רוב המשחקים שאני משחק הוא לא כל כך כבדים (חוץ מGTA IV) והרזולוציה שרוב הזמן אני משתמש היא עד 1280. אני מתכנן לשחק במאפיה החדש ובFLASHPOINT DRAGON RISING שכרגע בלתי אפשרי לשחק בו. מה יותר מומלץ RADEON 5570 או GEFORCE 240? וגם איזה חברה יותר מומלצת ואיזה זיכרון עדיף ובכללי האם עדיף RADEON על GEFORCE? אני לא מתכוון להחליף ספק אז אני צריך שהכרטיס יתאים לספק (לא מעבר ל450W) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Etmol akol aya beseder, ani kam ba boker poteah et ha machshev pitom ha masah meavev ba zad bli sof!!!! eich ze egyoni ?! le misho ze kara ve yodea eich letaken o she a masah alah kaput? :'(
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה הקטע שלכרטיסי מסך יש מהירות שעון נמוכה כל כך לעומת מעבדים רגילים?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הכרטיס ניתן לקניה בCD-LOG. יש 2 דגמים בינתיים אחד של ספיר והשני של גיגה בייט. ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI אותו הדגם אצל שתי החברות המחיר של גיגהביט יקר ב כ50 שקלים. המחירים הם בין 1150-1300 לפי מה שראיתי. מה אתם אומרים על הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב קיים, מעוניין לדעת במה זה כרוך תקציב: 700ש"ח (חריגה של 100ש"ח) מפרט נוכחי: Intel Core i5 750 2.66GHZ Gigabyte GA-P55A Power COLOR HD5770 1GB GDDR5 G.SKILL 4GB 1333MHZ DDR3 Dual Channel
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שמעתי הרבה עליו ושמעתי שגרסת הDDR3 היא ממש חזקה וממש טובה ושאפילו 2 בSLI מגיעים ל79GT. אפשרי? אמיתי? רציני? או בולשיט?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הי, יש לי windows 7 והדרך היחידה שזה עובד היא כשאני מסיר את הדרייבר המותקן. במצב הזמני זה עובד אבל בלי האצת חומרה, הכוונה היא לפני ריסטרט. ניסיתי גם עם דרייבר מובנה ב7, גם של ATI גרסה 9.3 וגם 9.4 שכרגע מותקן עם הCCC וזה עדין לא עובד. לפני שהווינדוס מתחיל זה יש תצוגה ב2 המסכים. יש לי CRT TV מחוברת בcompostie. עדכון: בינתיים ניסיתי לשלוח פניה לATI, האתר תמיכה לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שיניתי את קצב הרענון ל 120 והמחשב נהיה מהר יותר, האם קצב של 120 זה טוב? ומה הכי כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-