עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobibo,

מעוניין לרכוש מחשב חדש ולמרות שיש לי כרטיס מסך מעולה ( AGP ) הבנתי שכדאי לעבור לדור הבא של הכרטיסים ( PCI-E ) ??? . רציתי את המלצתכם לגבי כרטיס מסך טוב שיספיק לטווח ארוך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח ....טוב צריך קצת לשמור עבור המחשב . ;D 1. המלצתכם על ATI או GFORCE ??? ? 2.רצוי עם קירור פסיבי ( לא מעוניין ב OC ).

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by שייט לעתיד,

שלום,קיבלתי במתנה את הכרטיס gf 8800 gs עכשיו חיברתי אותו ללוח אם וחיברתי לו את הpci e וכאשר אני מדליק את המחשב הכול נידלק חוץ מהמסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה מראש..

3. Started by Adielion,

שאלתי כבר לפני בערך שבוע וחצי...ואמרו לי עוד שבוע, עבר שבוע ורציתי לדעת מתי הוא יוצא אני מתכנן לקנות אותו אולי...

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  4. אהלן אהלן, לפני משהו כמו חודש נשרף לי כרטיס המסך הקודם שלי, Club 3D Geforce 9800GTX מתוקף האחריות, החליפה חנות המחשבים שלי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלש ממנו, HD 5670. אחרי מריבה קצרה עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את כרטיס המסך בכרטיס מסך שווה ערך בביצועיו, והתקינו לי Geforce 250GTS. הבעיה היא, שמהרגע שהכרטיס הותקן, התחלתי להרגיש ירידות ביצועים מוזרות שהלכו והחריפו עם הזמן. התופעה המוזרה ביותר היא "ירידות FPS" בזמן שימוש בווינדוס. למשל אפקט הגלילה בתלת מימד ממש מקרטע לפתע וכן אפילו מזעור ופתיחה של חלונות חדשים מקרטע לחלוטין. גם תוכנות כמו PHOTOSHOP CS4, שמסתמכות על המעבד הגראפי, לפתע מקרטעות, וגלילה ע"ג תמונה בתוכנה יהיה מקרטע. [יש לי ווינדוס 7, למקרה ותהיתם] במשחקים המצב …

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by yotamnagani,

של ושל ? J

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by Iv0ry,

קורה לפעמים במצב מנוחה שהמחשב מחליט לדמה מצב משחק, והטמפרטורה עולה ל91 מעלות והמאוורר על 100% לפעמים על 80% יש לציין שיש לי את הגרסה עם מאוורר ה-stock במהלך זמן זה, המסך הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ונצבע בשחור למשך פחות משנייה (כמו שקורה שמתקינים דריבר חדש) וזה נמשך כ-2 דקות כל העניין הזה לאחר מכן המסך שוב הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ואז זה מפסיק יש לציין שיש לי את הדריבר החדיש ביותר 10.5 תודה!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by xxtxxt,

שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by Shekel.90,

שמעתי שמועה שאומרת שבעוד 3חושים +- Nvidia הולכים להוציא ליבה חדשה מה אתה חושבים זה נכון או לא והאם שווה לחכות לזה כמה זה יעלה ?!

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by henz12345,

בעבר , כרטיסי מסך היו מגיעים עם מאוורים , רובם . voodoo 3 אני זוכר עבד על צלעות קירור , נוסטלגיה . GEFORCE 4 על מאורר , ה GEFORCE 6600GT שלי, צלעות קירור + מאוורר . היום נתקלתי בתופעה מעניינת מאוד , רוב הכרטיסים ששאלתי לגביהם , היו עם צלעות קירור (סדרה 8 +) , זה בטרנד או משהו כזה ? ואם אפשר לשאול : למה ?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  10. שני הכרטיסים נראים חזקים למדי וכמה ששמעתי על ה Ati ושהם טובים והכל הנתונים של ה Fx5700 נראים טובים יותר GeForce FX 5700 425 MHz - מהירות ליבה 1700 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון Radeon 9600 Pro 400 MHz - מהירות ליבה 1600 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון הם כל כך דומים והמחיר דומה גם הוא הנה הכרטיסים שהששואתי בין כמה חברות : 9600 XT CLUB3D RADEON 9600XT 1,030 שקל CONNECT 3D Radeon 9600 X 980 שקל 9600 Pro CLUB3D RADEON 9600 PRO 890 שקל POWERCOLOR 9600 PRO - 875 שקל SAPPHIRE RADEON 9600 PRO - 900 שקל Geforce FX 5700 SPARKLE FX5700 128MB…

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by NIRHA,

סליחה על הבורות פשוט שחכתי מה זה אומר גרסה כזו ? ואם כבר אפשר אז לפרט גם בנוגע לגרסאות אריזה שונות........

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by Cyron,

מחפש להחליף את ה-4830, הוא עושה מלא בעיות ונתקע במשחקים מעבד E7400@3.2...אפשר לדחוף אותו עוד.... מסך 22 רזולוציה 1680X1050 שאר המפרט בחתימה. משחק בעיקר SC2. יד 2 גם אפשרות מבחינתי עד שאני יבצע שידרוג יותר גדול.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  13. אני מעוניין להפוך P4-3000 עם כרטיס כזה ל-HTPC. ללא האצת חומרה המחשב לא מסוגל לנגן סרטים ב-1080P בצורה חלקה. האם יש דרך לנצל את האצת החומרה של הכרטיס כדי לפתור את הבעיה הזו? מערכת ההפעלה היא Windows XP, והכרטיס מחובר לטלוויזיה ב-HDMI (דרך מתאם מ-DVI).

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by Pc_freak,

כמו למשל התוצאה ב3DMARK 11 התקנתי את הדריברים הכי חדשים. קבלתי 5688 http://3dmark.com/3dm11/723948 וגם GTAIV אני לא רואה שום שיפור לעומת כרטיס יחיד אני משחק על FHD

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  15. אני משתמש כרגע במחשב ישן עם ווינדוס XP וכרטיס מסך RADEON 3650. בקונפיגורציה זאת אין כל בעיה, והמשחקים עולים אוטומטית עם קצב רענון של 75 HZ, שזה מתקבל על הדעת בשביל CRT(לא מתכוון כרגע לעבור לLCD) הבעיה היא, שאני מתכוון לקנות מחשב חדש עם ווינדוס 7, ואני יודע שמשום מה חברות כרטיסי המסך הזניחו את נושא קצב הרענון בדרייברים החדשים שלהם(זה נכון מהניסיון שלי לפחות לגבי RADEON, לא יודע NVIDIA). לפני שאני מוציא כאלף שקלים על מערכת הפעלה+כרטיס מסך, אני רוצה לוודא שלא תהיה שום בעיה לשנות את קצב הרענון. מה ידוע לכם בנושא לגבי NVIDIA למשל?

16. חלק מהשאלות למטרות ידע כללי וחלק להחלטה איזה כרטיס אני מעוניין לקנות דבר ראשון הייתי רוצה לדעת מה המחיר של TI4200 איפה אפשר להשיג אותו היום, ועד כמה הוא טוב (מה התמיכה שלו באפקטים יחסית לכרטיסים של היום) דבר שני איך כרטיסי ATI RADEON בגירסאות ה SE איך כרטיסי ה FX5600 , המחיר שלהם לפי מה שראיתי לא גבוה בכלל בסביבות ה 650-700.. בכל מקרה גם ראיתי כמה רדאונים (9600) במחירים כמו 650 שקל, אבל חברות כבדות יותר כמו ספיר מוכרות ב850, למה ההבדל הזה מה ההבדלי ביצועים בין כרטיס R9200 שבא עם 128ביט, ועולה בסביבות ה 450 שקל לבין כרטיס FX5600 שנמכר היום בסביבות ה 650 שקל

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  17. היי ברשותי מחשב בעל מפרט: Intel Pentium E C2D Technology E5200 2.5Ghz @ OC 30% 3.3Ghz 2x2GB OCZ Kingston Dual Channel 800Mhz Orgenl 640Mhz Abit IP35-E Point Of View 8400GS 256MB GDDR2 DVI AverMedia AVerTV Super 007 FM 32" PILOT LCD DVI AOPEN RW ND-3550A Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Microsoft Remote Control VMC HEC 6A21 Midi Tower Gold 480W 12cm Fan 12cm Case Fan CREATIVE SBS A200 2.1 MS VISTA Ultimate SP1 32Bit את הLCD קניתי לפני יומים ויש לי בעיה די מעצבנת ולא מובנת.. חיברתי את המחשב לLCD מ VGA -VGA DVI - DVI ו DVI - HDMI בקיצור כל חיבור שרק אפשרי.. והתמונה לא טובה היא מרצדת ואיכות הצבע לא משהו בכלל בכל רזולוציה! על איכות הצבע עוד אני י…

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by EyalNem,

מאז שקניתי את המחשב, תמיד אבל תמיד היו לי מין "הבזקים" כמעט בכל משחק ששיחקתי.. אם אפשר לקרוא לזה עיוותים.. אז עיוותים. הכרטיס מסך שלי : GeForce 6200 NX LE

• 19 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by lordgrim,

אני מתכנן קנייה של מסך LCD 15 . לאילו דברים אני צריך לשים לב? לדוגמא : CONTRAST או זמן תגובה או בהירות. האם המסכים האלו טובים למשחקים? איזו חברות הן טובות וכדאי להשקיע בהם?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  20. אני פותח את הנושא הן בשבילי והן לטובת הכלל בגלל שכמעט ולא מצאתי מידע ספציפי ומנומק בעניין בחיפוש בפורומים כאן או ברשת בכלל. השימוש שלי במחשב בעיקר לעבודה משרדתית (גלישה, כתיבת מאמרים, מצגות, תכנות), צפיה בסרטים, עריכת תמונות דיגיטלית, עריכה קלה ומזדמנת של סרטי וידאו ביתיים, מדי פעם טיסות רגועות בצסנה מעל האלפים ב-FS ולעיתים נדירות משחקי תפקידים או RTS די ישנים (לדוגמא AoE3 ,KoTOR) מפרט המחשב שלי מופיע מימין. יש לי מסך שפורפרת איכותי 19 וההפרדה המועדפת עלי היא 1280 עד 1024 או יותר. עד לאחרונה עוד השתמשתי ב-FS2002, אבל אני מעונין להתקדם ולהזמין את FSX. הדרישה העיקרית מכרטיס המסך היא להריץ FSX על הצד הטוב ביותר. באינטרנט מצאתי הרבה דיווחים סותרים, באתר ההשוואה הגדול של tom ל…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by SnirCha,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ב800 שקל גג. המחשב שלו הוא כזה... ספק: Hex 500TD-TF לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: intel Q9550 זכרונות: 2GBx2 OCZ Reaper Edition DDR II 1066 הארד דיסק: 500GB SEAGATE ברקודה... בעיקר למשחקים, מישו יכול לעזור? :]

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by avihu28,

בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לביצוע חישובים מתמטיים כבדים. על מנת להתאמן בתכנות על כרטיסים כנ"ל חשבתי לקנות את הכרטיס 4870X2. המחשב שלי מורכב ממעבד Q8300 וזיכרון של 4GB. כרגע קיים במחשב ספק כוח גנרי. הבנתי שעל מנת שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה אני אדרש להחליף את הספק כוח לאחד בעל הספק של לפחות 650W. זה הספק הזול ביותר שמצאתי: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 האם הוא מתאים? בנוסף, הבנתי שהכרטיס הנ"ל נוטה להתחממות. איזה קירור ניתן להרכיב עליו? אם יש למישהו המלצות לכרטיסים אחרים שיכולים לעבוד ללא תוספת של ספק כוח (או עם אחד זול יותר) וללא קירור נוסף אני אשמח לשמוע (הדרישה שלי מהכרטיס היא כוח חישוב של יותר מ - 1GFlop ובסדרה חדשה יותר מ8XXX של nv…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by zerocool15,

radeon 9600 pro 128 bit fx5700 128 bit 9600 128 bit radeon 9550 128 bit radeon 9600 se 64 bit fx 5500 התחתון הוא הכי גרוע , העליון הכי טוב. אשמח לקבל עצה למחיר זול של אחד הכרטיסיסם הטובים כמו 9550 או 9600... והאם ה9600\9550\5700 לכמה זמן הם יספיקו לי אם אני קונה ב128 מגה? נראה לי שנה גג. ואם אני יקנה 256 הם יספיקו ליותר זמן?

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , איך הכרטיס הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5074 איך הייתם משווים אותו לעומת ה 9800SE שעולה בערך אותו דבר ? ( אל תתייחסו לאופציית ה OMEGA שפותחת אותו ל PRO ) אני מעוניין לדעת השוואה ללא אוברקלוק בכלל אלא ביצועים נטו.. שאלה אחרונה - ה 5700 ULTRA עולה 200 שקל פחות . האם הוא עדיף על הכרטיס הנ"ל ( ביצועים - מחיר ) או לא ?

• 10 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.