עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lipa,

הוא אמור להחליף את 5700

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by arield,

היי. יש לי מערך geforce 570gtx sli ואני שוקל להחליף ל 1.radeon r9 280x האם כדאי בכלל? ואם כן כמה שינוי אני ירגיש ואם הוא יהיה בכלל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by acker16,

יש לי כרגע 7970 ואחד הרעיונות שלי הוא לקנות X280 ולעשות CF , אני מבין שאני אהיה מוגבל לתדירות של הנמוך מבניהם אבל אני מעדיף את זה על לקנות 7970 במחיר לא מחובר למציאות (2,000 שקל כשX280 שטוב ממנו עולה 500 שקל פחות). אני מודע לאפשרות של לקנות 7970 יד שניה אבל המוכרים כרגע כנראה עדיין המומים מזה שהמחיר הראלי של הכרטיס שלהם צנח אל מתחת לאלף כשיצא ה X280

4. Started by EAD,

הכותרת די אומרת הכל כרטיס מסך שיהיה חזק, יחזיק משחקים הכי אחרונים וגם דברים שיצאו בשנה הקרובה, הכל שירוץ ב 1920 על 1200 עם ULTRA HIGH וכאלו. מה דעתכם? ויש מקומות שיש אותו בזול יחסית? ואיזה גרסה שלו לקחת? ועוד דבר, האם משנה איזה מעבד יהיה? או שגם I5 חדש (האסוואל) יסתדר איתו בסבבה? ואיזה ספק כוח מומלץ כדי שלא תהיה בעייה ואף ישאר "ספייר" לכל מקרה?

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  5. היי יש לי Giga-Byte Radeon 8500 Deluxe (עם התושבת קירור הגדולה) וכתוצאה של הרבה נפילות מתח המאוורר השתגע ועכשיו הוא מוציא רעשים מחרידים פניתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס (pchardware) והם אמרו לי שהאחריות לא כוללת מאווררים ושאין ברשותם מאווררים מקוריים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג מאוורר מקורי שיתאים לתושבת קירור והאם אני יכול לשים במקום מאוורר אחר תודה.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by royban,

שלום, איך ניתן לדעת ,לפי מפרט,האם הכרטיס מסך מוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו? תודה

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  7. שאני מפעיל סרטון למשל בספורט 5 רואים את הסרטו בצבע אדום בקיצור רואים את הסרטון עם 2 צבעים .וזה בטוח בגלל הכרטיס מסך כי ניתקתי אותו וחיברתי אחר וזה לר קרה. יש למשהו פתרון? ואיך אני יכל לדעת שהכרטיס שלי הוא של powerclor

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  8. המידע צריך לכלול - טמפ' , ומצב זיכרון (כמה BIT למשל) ושוב אני מציין.. ליבת - NVIDIA תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by orelariel,

שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש למחשב, אני צריך כרטיס מסך לצפייה בסרטי בלוריי, לשחק משקים באיכות הכי גבוהה. כרטיסי המסך שחשבתי עליהם הם: כרטיסי מסך ‏GIGABYTE‎ - ‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך ‏GIGABYTE‎ - ‏HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך ‏Sapphire‎ - ‏HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס י מסך ‏Sapphire‎ - ‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מה לדעתך הכי משתלם לקנות, ואם יש כרטיס מסך אחר שיכול לשמש בסביבות המחירים האלו בבקשה תרשמו... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by croetro,

שלום, מפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 מסך:Hannspree 22 HG216D גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Hannspree , זמן תגובה: 5 מילי שניה אשמח לשמוע את הצעתכם בנושא הכרטיס GTX 260, במשחקים להפעיל V-SYNC ? מה זה תורם ? להפעיל Verticle analise (סנכרון אנכי) ואם כן אז כמה? X4 וכו ? מה ההמלצות שלכם בכדי שמשחקים יעבדו אצלי בצורה הטובה ביותר. בהגדרות של NVIDIA יש חלונית MA…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  11. http://www.tomshardware.com/2007/05/30/the_power_saving_guide/page7.html משום מה נראה לי שהצריכות הנ"ל, במיוחד ב-3D גבוהות מדי.... 300 וואט לכרטיס מסך???

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by xtract1,

הדרייברים החדשים,Catalyst 6.12,פותרים בעיות שונות עם משחקים ותוכנות : Black & White 2 Neverwinter Nights Cyberlink PowerDVD Catalyst Control Center עדיין יש בעיוות עם : Battlefield 2 Sniper Elite PowerDVD menus in Catalyst Control Center בעוד שבד"כ דרייברים חדשים מוסיפים אפשרויות חדשות רבות,הדרייברים הללו לא מוסיפים אפשרויות חדשות רבות.עם זאת הדיירברים הללו מאפשרים למשתמשי CF להנות מ-DirectX video acceleration,כאשר הם משתמשים במערך CF. כמו כל הדרייברים האחרונים של AMD-ATI,הם יתמכו בכל כרטיסי המסך החל מ-Radeon 9500 ומעלה כולל Radeon Xpress X1150 and 200. למקור

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by Evyatar,

שלום, חשבתי לקנות את הX1800XT 512 מגה שעולה בסביבות ה2000.. אבל ראיתי את הX1900XT 512 ב2100! (קרדיט לdennis) http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 יש מצב שזו טעות? ואם לא אז שווה לקנות אותו במקום הכרטיס שיש בנועה שעולה 2400? תודה.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by CroCoDile,

בשל מותו בטרם עת של כרטיס המסך שלי (geforce 9800gt) עלי לקנות כרטיס חדש, או חדש יחסית, או אפילו ישן וטוב. ובכל זאת הוא צריך להיות: 1) לא יהיה יקר, אני מעוניין להציא לא יותר מ-350 ש"ח. 2) לא ליפול בביצועים מהכרטיס הישן (ואם אפשר שיעלה עליהם - מה טוב). 3) שיתאים למחשב שלי, שהוא כבר בן 4, ואם זה רלוונטי אז מותקן בו לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l. 4) עם יציאת hdmi. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  15. מתלבט בין שניהם מה יותר חזק תוספת של 180 שקל לפליט תודה 3600VS 4650 מה יותר חזק תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by avivlevy,

אחים יש לי שאלה על ה-SLI הבנתי שזה תכנולוגיה של nVIDIA שמאפשרת לשים שני כרטיסים 1)מה זריך להתאים לזה חוץ מלוח אם והכרטיס אצמו? 2)מה זה עושה (מוסיף זיכרון (256+256+512, משנה את האיכות, מוסיף תדר זיכרון וכו')? 3)האם צריך בדיוק אותו כרטיס ( 7800GTX 256 DDR3 600MHz+7800GT 128 DDR3 500MHz) (זה סתם דוגמה) ויש לי עוד שאלונות האם לקנות את הכרטיס 7800GTX...... או לקנות את X1800XT או X1600XT יאלה נשמות תקפיצו תשבות

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  17. מהאתר mtbs3d.com: "NVIDIA Vista Stereo Driver Out! (Beta) Hello everyone! Its a momentous day indeed. Zalman has released NVIDIAs first stereoscopic 3D driver today. My Zalman monitor is still on its way (DAMNED YOU, UPS!) so I dont yet have the means to share with you what works and what doesnt. " וזה עובד לא רק עם מוצרים של זלמן!!! יש קישור לפורום על זה: http://www.mtbs3d.com/phpBB/viewtopic.php?p=6197#6197 והנה הלינק להורדה: http://www.zalman.co.kr/DataFile/Contact/Download/NVIDIA Stereoscopic Driver Beta5.zip הערה: מתאים רק לויסטה 32bit... ולי יש 64!!!! בגלל זה אני לא יכול להינות מזה... אבל הרבה בפורומים וגם בפורומים אחרים אמרו שזה עובד להם!! נקווה שיוציאו דרייבר ל-…

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  18. שלום, אני חושב לשדרג לאחרונה את המחשב שלי (המפרט שלו בפרופיל). אני לא רוצה להוציא הרבה מעבר ל1000 ש"ח מאחר ואני אחליף מחשב בעוד שנה אני מאמין, המטרה כמובן לחזק אותו גרפית למשחקים. בכל מקרה חשבתי להוסיף 2 כפול 512 מגה זכרון (להרחיב ל2 ג'יגה) בכ-300 ש"ח. ועכשיו לעניין: אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך HD2600XT מול X2600XT. כאשר ה-HD הוא DDR3 אבל 512MB, וה-X הוא DDR4 אבל 256MB. לא מצאתי שום השוואות ביניהם ושניהם באותו מחיר כמעט (700 וקצת ש"ח). אשמח לדעתכם לגבי ההבדל בין הכרטיסים והיתרונות של כל אחד, או הצעות לכרטיסים אחרים בסביבת המחיר. כמובן שהכרטיס צריך להיות PCI-E. תודה רבה, ZigZagEr

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  19. רכשתי לא מזמן את הכרטיס מסך הבא: His redeon 1950X כולל TIVO ( כלומר TV IN ).. - אין ברשותי ממיר דיגיטלי, בבית יש כבלים. אני רוצה לחבר את הכבלים למחשב כדי להקליט.. השאלה היא איך אני עושה זאת.. תמונה של הכרטיס מסך מאחורי המחשב: כמו שאתם רואים יש שם 2 חיבורים לDVI ועוד חיבור לכבל S-VIDEO .. עם הכרטיס קיבלת עוד 2 כבלים ובננה .. 1. תמונה של כבל ראשון: כבל שני הוא כבל S-VIDEO , מצד אחד מתחבר לS-VIDEO במחשב ומצד שני אותו חיבור למכשיר (כמו DVD ) .. ללא תמונה.. ועוד בננה אחת מצד אחד חיבור כמו S-VIDEO , שוב מתחברת לכרטיס מסך ומצד שני חיבור אחר.. הנה התמונות שלה משני הצדדים: השאלות שלי הם כאלה: 1. למה משמש הכבל הראשון שהראתי ? 2. למה משמשת הבננה ? 3. אי…

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by eladbu,

האם ניתן להפוך רדאון 9800 פרו 256 ביט של 3ד קלאב ל 9800XT? עם קרור סטוק? וכיצד ניתן לעשות זאת? מהם הסיכונים?

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by Eyal-Style,

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by haviv822,

איזה כרטיס טוב יותר X850XT או 6800 ULTRA

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  23. הכלאה בין שני דגמים קיימים הולידה דגם ביניים מעניין במחיר שינסה לשבור מוסכמות בשוק - האם AMD עושה מספיק בשביל לעצור את רכבת ההצלחה הבלתי פוסקת של NVIDIA? בדקנו את Radeon RX 7900 GRE הישן-חדשלכתבה

24. geforce 4 ti 4200 innovision תודה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים