עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lpp.phpme,

שלום, תקציבי הוא כ700 ש"ח על מה אתם ממליצים. יש לי כרגע GFORCE 5200 אני מעוניין לשדרג אותו. ראיתי את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 מה דעתכם, תודה על העזרה.

2. Started by kobibo,

מעוניין לרכוש מחשב חדש ולמרות שיש לי כרטיס מסך מעולה ( AGP ) הבנתי שכדאי לעבור לדור הבא של הכרטיסים ( PCI-E ) ??? . רציתי את המלצתכם לגבי כרטיס מסך טוב שיספיק לטווח ארוך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח ....טוב צריך קצת לשמור עבור המחשב . ;D 1. המלצתכם על ATI או GFORCE ??? ? 2.רצוי עם קירור פסיבי ( לא מעוניין ב OC ).

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by Adielion,

שאלתי כבר לפני בערך שבוע וחצי...ואמרו לי עוד שבוע, עבר שבוע ורציתי לדעת מתי הוא יוצא אני מתכנן לקנות אותו אולי...

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  4. הכוונה מבחינת עלות תועלת? הרי מצד אחד כאשר יוצא דור חדש (כל שנה, נכון?) ישנה הוזלת מחירים על הדור הישן. מצד שני קונים כרטיס מסך שהוא מיושן אז כנראה שהוא ישרת פחות זמן אצל הלקוח לפני שיצאו משחקים אשר תומכים בטכנולוגיה מתקדמת. לדוגמא קניתי עכשיו את 7950 כאשר מחירו ההתחלתי היה לפני 7 חודש ב-500 ש"ח יקר יותר. שאלה נוספת, האם כרטיסי מסך מתיישנים, משמע, יוצאים משחקים כבדים שהכרטיס מסך לא מסוגל לעבד או שפשוט יוצאות טכנולוגית חדשות (דיירקס איקס 11,12 וכו', שיידרים למיניהם) ואז הכרטיס מסך מכיווון שאינו תומך בטכנולוגיות הנ"ל, איננו מסוגל פשוט להפעיל את המשחק כראוי. זה נשאל מכיוון שהאם עדיף להיות כ"ס הייאנד או אנתואיסט או אפשר להסתפק במידריינג' מכיוון שהטכנולוגיה מתחלפת ואז בלאו הכי…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  5. אם אפשר ביקורת שיש בה כמובן תוצאות עם בדיקות של הכרטיס מכל מני מצבים. ראיתי הרבה כתבות אבל על Radeon 9700 PRO אז בבקשה להקפיד על Radeon 9500 PRO. והחדשה היא, ששיניתי את ההזמנה שלי בPCH והזמנתי בזיגזאג, נשאר להם כרטיס אחד ;D וזה יצא לי ממש במזל... אני כ"כ שמח :-*

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ואני לא בטוח אם אני יכול להחליף אותו לבדו, או צריך לבצע את החילוף המשולש (כ.מסך, מעבד, לוח אם). המערכת שלי היא: מעבד - i5 2500k @ 4.2GHz לוח אם - Asrock Z68 Pro3 כ.מסך קיים: GTX 570 זיכרון: 8GB הכרטיסים שאני תוהה ביניהם זה ה-GTX770 וה-R9 280X. השאלה זה באמת אם יווצר פה צוואר בקבוק בשדרוג הכ.מסך בלבד? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by Reel_Magic,

עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובות רלוונטיות לשאלש שלי... רק קניתי מחשב עם כ מסך עם TV-OUT (היציאה היא S-VIDEO). ב-TV שלי יש רק כניסות audio\video. אז מה שניסיתי לעשות זה לחבר בעזרת קבל - יציאה של S-VIDEO במחשב אל הVIDEO-IN ב-TV (וזאת כי יש רק בננה אחת בקבל). העברתי את הארוץ ל-AV וזה משום מה לא מראה כלום. איפה אני טועה?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by tzolerguy,

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. שלום ותודה לעוזרים. לצערי הרב נשרף לי הכרטיס מסך היום.. היו לי קווים מוזרים על המסך ולא הייתי יכול לשנות רזולוציה- נתקעה על 600x800. הבעיה נתפרה שהעברתי לכרטיס מסך המובנה. אז החלטתי לרכוש את הכרטיס:Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP ורציתי לדעת אם תהיה איזה בעיה עם ההספק של הספק או כל בעיה אחרת כמו חוסר מקום במארז. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz + זכרון: G.Skill 4x4 1333mhz sniper dual channel דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Ante…

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש... האם הכרטיס מסך הזה טוב ומתאים למשחק FLIGHT SIMULATOR? Gigacube Radeon 9200 B3 64MB DDR 64bit Retail Video Card תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  11. נציגי חברת PowerColor הצהירו כי יציעו דגמי RX 5700 XT בעלי עיצוב וקירור ייעודיים משלהם גם במחיר ללא תוספת מעבר לבסיס שנקבע בידי AMD לכתבה

12. אני פותח את הנושא הן בשבילי והן לטובת הכלל בגלל שכמעט ולא מצאתי מידע ספציפי ומנומק בעניין בחיפוש בפורומים כאן או ברשת בכלל. השימוש שלי במחשב בעיקר לעבודה משרדתית (גלישה, כתיבת מאמרים, מצגות, תכנות), צפיה בסרטים, עריכת תמונות דיגיטלית, עריכה קלה ומזדמנת של סרטי וידאו ביתיים, מדי פעם טיסות רגועות בצסנה מעל האלפים ב-FS ולעיתים נדירות משחקי תפקידים או RTS די ישנים (לדוגמא AoE3 ,KoTOR) מפרט המחשב שלי מופיע מימין. יש לי מסך שפורפרת איכותי 19 וההפרדה המועדפת עלי היא 1280 עד 1024 או יותר. עד לאחרונה עוד השתמשתי ב-FS2002, אבל אני מעונין להתקדם ולהזמין את FSX. הדרישה העיקרית מכרטיס המסך היא להריץ FSX על הצד הטוב ביותר. באינטרנט מצאתי הרבה דיווחים סותרים, באתר ההשוואה הגדול של tom ל…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי כרטיס עתיק יומין בשם voodoo 2 pci 12MB השאלה היא האם ניתן לעבוד איתו ככרטיס בודד או שחייבים לעבוד איתו בשילוב עם כרטיס רגיל והוודוו משמש כמאיץ בלבד, אני רוצה לחבר אותו למחשב עם מעבד פנטיום 3 1000 של קרוב משפחה, כדי לפנות את הזיכרון שנתפס ע"י כרטיס מסך OB האם הכרטיס יתמך? במידה והא נתמך האם הוע מסוגל לעבוד ב 85 HZ או רק ב 75?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by Cupid Me,

חברים יקרים שאלה לי אליכם! מה עדיף - ג'יפורס 6600 עם 256 מגה או את הג'יפורס 6600 ג'י טי עם 128 מגה? למישהו יש לינקים להשוואות בין השניים? (שניהם בפי סי איי אקספרס) תודה!

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Intel Arc B580 - למה לא נמכר בישראל ? האם שווה ? התקלקל לי כרטיס 2060 סופר היום ובפעם הראשונה התקנתי את הדרייבר של אינטל בכרטיס Intel® UHD Graphics 770 ואני חייב לומר לא התאכזבתי - נכון שמגיע עד 30HZ ב 4K וחלש ב HDR סרטים כי הבאפר שלו קטן אבל הדרייבר שלו בעברית - עובד טוב למה לא מוכרים בישראל את Intel Arc B580 ?

16. בעיקרון תקציב של 600-850, רזולוציה 1920X1080 מפרט בצד.. שימו לב שבספק כוח הוא CORSAIR VX450 אז שלא ידרוש יותר מדי כוח. המעבד על OC כרגע, ויש מצב שאני בעתיד עוד ייתן עוד איזה פוש. עדיפות לNVIDIA. תודה.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by SEangel,

מה עדיף מבחינת tv out? (הג'יפורס של Innovision )

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by djelectric,

נראה ש-AMD לא עוצרת אחרי השקת קו כרטיסי המסך בסדרת R9 ותשיק בקרוב דגם חדש העונה לשם R9 285 לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%97%d7%93%d7%a9-r9-285/

19. שלום לכולם מחפש כרטיס מסך טוב הדרישות שלי רק fear combat שיריץ אותו טוב שאני יוכל לשחק בכיף תקציב מ-500ש"ח עד 1300ש"ח אבל אני רוצה שתעשו רשימה של כמה מחירים תודה רבה לכל העוזרים אלי.

20. Started by elad450,

שאני משחק במשחקים יש לי בעיות שקווים כאלה ומלא באגים שיוצאים מתוך המשחק והבעיה היא לא במשחק כי פעם הוא עבד לי תמונה למה שאני מיתכוון: http://www.siz.co.il/my.php?i=zidwuy23tjzy.gif

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  21. אהלן, יום ראשון כנראה אזמין, ואם יהייה במלאי אז אולי אתחדש, בHD4850. אז יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. האם הוא מתאים ללוח שלי: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1181&modelmenu=1 ואם כן, הוא לא יוגבל על ידיו? 2.התקציב שלי הוא 900 ובחרתי בכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4499 מה אתם אומרים על הבחירה שלי? הייתם לוקחים משהו אחר?(קחו בחשבון שחשוב לי השקט) ובבקשה לא להציע לי את ה9800GTX+ של twintech דגם הXXT שאין עליו שום בנצ'מרקים וגם אם הוא "טוב יותר" מ4850 אני לא אחד שעושה חשבון ל3 FPS לפה או לשם. 3.לגבי הקירור של הכרטיס שבחרתי, הוא דוחף אויר כלפי המעבד הגרפי או מוציא אויר?למה אני שואל? כי כרגע יש לי מאוורר מתחת ל…

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  22. היי לכולם קודם כל רציתי לדעת איך הכרטיס? האם שווה קניה? יש לי כרגע אסוס gf4 64 m ddr? והשאלה הנוספת האם זה מתאים למחשב כמו שלי הנה הפירוט:פנטיום 4 1.4 גיגה בייט,256 rdram ,כרטיס מסך כבר רשום למעלה דיסק קשיח 60+40 gb ,לוח אם גריבלדי של אינטל 850 וזה בעצם הדברים החשובים לא? היתר זה רגיל אתם יודעים לא ממש חשוב בתודה גל

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by omri2050,

שלום לכולם! אני לפני קניית מחשב נייד, בתקציב של 5500 פלוס מינוס... ראיתי שני מפרטים אחד של HP ואחד של DELL... אני מאד רוצה DELL, אבל יש לי שאלה לגבי הכרטיסי מסך. ב HP יש ATI RADEON HD 5650 וב DELL ATI RADEON HD 5470 אני מאד אוהב משחקי מחשב...השאלה אם ההבדל ביניהם משמעותי. ואם יש לכם המלצות על מחשבים טובים יותר או כרטיסי מסך טובים יותר בגדר השפיות, אני אשמח לשמוע. אגב, אני לא מתפשר על אחריות פחות מ 3 שנים תודה!!

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by Bragiz,

איזה מבין הכרטיסים יותר חזק,אמין,כדאי במחינת מחיר הראשון הוא GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB PCI-E והשני הוא SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E תנו דעתכם

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by woodk1d,

טוב כרגע יש לי GTX460 ואני חושב שכבר בזמן הקרוב צריך כבר לשדרג התקציב לא גבוה במיוחד ואני מבין ששידרוג מהGTX460 ל GTX650 לא שווה את זה אבל אני רוצה עוד דעות כי שמעתי שהBOOST EDITION חזק בכ40 אחוז מהGTX460 ועכשיו עוד משהו, יש פה שני לינקים: http://ksp.co.il/?uin=17083 http://ksp.co.il/?uin=18829 מה ההבדל בין השתיים? הBoost טוב יותר או שהם די שווים ? אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר למצוא משהו שהוא הרבה יותר טוב מהGTX460 (או שכן, לא מבין גדול) אבל זה מה יש. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.