עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eitan7789,

http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  2. http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך 17 אינץ T710BH של LG ואני רוצה להחליף אותו ל19 LCD. יש לי כרטיס מסך 6800 אולטרה עם שני DVI. זה חשוב שאני יקח מסך DVI או שאפשר לקחת מסך LCD עם VGA כמו הסמסונג 913N? ובכלל איזה מסך מומלץ לי? התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח. אשמח אם זה יהיה בקצת פחות... איזה דגמים מומלצים? תמליצו לי על דגמים שכדי לי להתייחס אלייהם ותציינו למה בחרתם דווקא במה שבחרתם. מה האיתרונות וחסרונות של כל מסך ומה יתן לי את המקסימום ביצועים/איכות ביחס למחיר..

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by lharpaz,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, ורציתי את עזרתכם כדי לנסות להבין האם הבעיה היא אכן כרטיס המסך. אחרי זמן מה של אי שימוש במחשב, הוא עובר למעין מצב של חסכון בחשמל או משהו כזה. כשאני מזיז את העכבר כדי לצאת ממצב זה לעיתים הוא חוזר לעבוד כרגיל, אך לפעמים הוא מציג כל מיני חירבושים על הצג (ראו תמונה מצורפת). האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם מדובר בכרטיס מסך בעייתי? (רציתי לחבר במקביל מחשב אחר לצג כדי לוודא שהבעיה איננה בצג, אבל לא הזדמן לי). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by yossikishik,

שלום יש לי שאלההה איזה כרטיס מסך יותר טוב וישלו ביצועים יותר טובים geforce7300gt או geforce 8400gs תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. הכרטיסים מסך החדשים של ג'י פורס, שאמרוים לצאת ב12 לנובמבר. מה אמור להיות סדר גודל המחירים שלהם?

7. Started by tal_be,

שלום לכולם, בגלל מחירו היקר של הכ.מסך 8800GTS 640MB וביקושו הרב כדאי שנעשה קניה קבוצתית. אם יהיו הרבה קונים נוכל לדבר עם חנויות שמוכרות את הכ. הזה ולהגיד להם שיש לנו X אנשים שמוכנים לקנות בהנחה שיורידו לנו 100-200 ש"ח מהמחיר. מי שמוכן להצטרף שיכתוב פה. אני לא יכול לדבר עם החנויות אז מי שמוכן שיכתוב פה. אם המחיר ירד מ 1970 ל- 1800-1700 אני בפנים.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by Idan-h,

יש בטרייד זון 5600U ב410, לא יודע איזה חברה [רק לא ינוביז'ן], לעומת זאת אפשר לקנות בלוג'יק או זיגזג R9550 128BIT/MB בלי אריזה ב380 שקל. מי יותר טוב? למי הFX5600U משתווה, לFX5700 הרגיל לא? אם כן אז ה5600U הרבה יותר טוב. האם ב5600U יש DVI [זה מאוד חשוב לי]? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by ParadiseLost,

שלום לכולם, ברשותי מחשב קצת ישן: P4 3.0 , MB: Asus P5RD1-VM עם ג'יגה זיכרון (DDR1 400) וכרטיס מסך GForce 6600. ספק הכח - 400W. השאלה שלי - האם אני יכול לשדרג את כרטיס המסך ל 8800GT 512MB? פרסמתי שאלה בפורום של Asus, וענו לי שכן (כי הכרטיס תומך ב PCI-express 1.0). האם גם אתם חושבים כך? במידה והמחשב שלי אכן תומך בכרטיס - האם הכרטיס יתפקד כראוי? כלומר האם העובדה שמדובר במעבד קצת ישן, PCI-Express 1.0 וזיכרון קצת ישן ישפיעו על הביצועים שלו במידה כזאת שעדיף כבר להחליף את כל המחשב? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  10. ממה נובעת השגיאה הזאת? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  11. Started by Noam0101,

דרייברים 77.76 שוחררו אצל NVIDIA, הם עדיין בגדר בטא לוג שינויים - Release notes? (PDF) הורדה (וכן, כולם יודעים שיש 80.40, אבל אלה רשמיים)

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by SleepingSky,

טוב חברים, היום גיליתי שאני חתיכת חמור מטומטם! (D:) ידעתי שאפשר לשנות את מהירות המאווררים, ל35 וכאלה... וזה סבבה! יש לי קרוספייר ושיניתי! ועדין נשארתי על טמפרטורות של 80 מעלות.. וראיתי שהכרטיס השני על 50 משהו כזה, חשבתי שזה בגלל שלכרטיס הראשון מחובר המסך והכרטיס השני עושה פחות עבודה, כבר התחלתי לדאוג אבל לא משנה! ואז קראתי פה דיון שמישהו כתב שהוא שינה את המהירות המאווררים, לשניהם, והדגיש שניהם... והתחיל כזה לעלות לי את הנורה מעל הראש שיש בסרטים.. מכירים? רגע!!! אני חשבתי שהפרופיל שיש שם, משנה את המאווררים! לאאאאאאאאא!! הוא משנה את המאוורר!!! אז שימו לב שיש לכם את זה פעמיים!! למי שיש קרוסספייר, צריך לשנות פעמיים את זה בפרופייל.. ואני עד עכשיו לא הבנתי.. מה שמצחיק, ישר הפעל…

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by mMmSaK,

על כמה לדעכתם הכי כדאי מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך אפשרי לשים את האוברקלוק ב MSI AFTERBURNER ??? מבחינת ה core clock ו memory clock תודה מראש לכל מי שעוזר

14. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אז אלה האפשריות שלי: 7900gt = 1500 nis x1900gt =1480 nis 1)מה יותר חזק בסטוק? 2)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר טוב??(אין לי בעיה בהוספת מתחים דרך תוכנה) 3)איזה כרטיס צורך פחות חשמל? 4)תודה לעוזרים! :xyxthumbs: נ.ב אני מתכנן את האוברקלוק הכי גדול שאפשר עם שני הכרטיסים האלה!! אז השורה הסופית היא ביצועים אחרי אובר קלוק! עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שה-x1900gt משיג 9450 ב-3dmark 05 ואחרי אוברקלוק 11500 (למרות שנראה לי שאפשר יותר!!!)

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by Iv0ry,

קורה לפעמים במצב מנוחה שהמחשב מחליט לדמה מצב משחק, והטמפרטורה עולה ל91 מעלות והמאוורר על 100% לפעמים על 80% יש לציין שיש לי את הגרסה עם מאוורר ה-stock במהלך זמן זה, המסך הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ונצבע בשחור למשך פחות משנייה (כמו שקורה שמתקינים דריבר חדש) וזה נמשך כ-2 דקות כל העניין הזה לאחר מכן המסך שוב הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ואז זה מפסיק יש לציין שיש לי את הדריבר החדיש ביותר 10.5 תודה!

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by avivlevy,

אחים יש לי שאלה על ה-SLI הבנתי שזה תכנולוגיה של nVIDIA שמאפשרת לשים שני כרטיסים 1)מה זריך להתאים לזה חוץ מלוח אם והכרטיס אצמו? 2)מה זה עושה (מוסיף זיכרון (256+256+512, משנה את האיכות, מוסיף תדר זיכרון וכו')? 3)האם צריך בדיוק אותו כרטיס ( 7800GTX 256 DDR3 600MHz+7800GT 128 DDR3 500MHz) (זה סתם דוגמה) ויש לי עוד שאלונות האם לקנות את הכרטיס 7800GTX...... או לקנות את X1800XT או X1600XT יאלה נשמות תקפיצו תשבות

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by ras81,

תודה

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by dorlt,

שלום אני זקוק לחוות דעות על הכרטיס מסך הבא: חשבתי על אופציה חדשה אבל כמה דברים מסקרנים אותי לגבי הכרטיס הזה. http://skypc.co.il/pl_product~954000~8~0.htm השאלות שלי לגביו: 1. מה יחס הביצועים שלו לעומת HD4850, זאתמרת מי יותר חזק. 2. כמובן מה הטמפ' שלו והאם הקירור הנ"ל אפקטיבי. 3. האם תווצר בעיה כאשר יש לי לוח אם שהוא DDR3/2 וכך גם הזכרונות. והאם כמובן הוא יתאים למפרט הבא Q6700 2.66GHz 1066MHz|GB P43 DDR2|G.skill 4G 800MHZ CL4 GeCube HD4850 512MB WD 320GB AAKS SATA2| ASUS DVD-RW X20 NZXT APOLLO+SeaSonic 500W

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by yotam360,

איזה חברה הכי כדאי לקנות את הכרטיס הזה??? (x800GTO)

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by it4chi,

שלום, אני נאלץ לפרסם את השאלה כאן, מאחר וכל הפדלעות ב-IRC לא ידעו לענות לי. <it4chi> בנות <it4chi> יש לי שאלה <it4chi> בכרטיס <it4chi> 7300GS <it4chi> יש TurboCache <it4chi> שמאפשר לכרטיס לקחת זכרון מה-RAM <it4chi> אפשר לבטל את זה? <it4chi> קראתי את זה ב- AnandTech: <it4chi> but our EVGA 7300 GS has a larger memory size of 256 MB verses 16-64 MB of the 6200TC. <it4chi> זה אומר שיש לכרטיס 256MB על הכרטיס? <it4chi> או שהוא יכול לקחת עד 256 מהזכרון? <it4chi> up up <it4chi> =) <it4chi> אני אאלץ לפרסם את זה בפורום... תודה.

21. Started by swisaman,

מישהוא יכול להביא לי הורדה לגירסא הראשונה\לאחת הגרסאות הראשונות? לא הצלחתי למצוא,לפי מה שהבנתי זאת הדרך היחידה לעלות מתח ל5850 עם PCB כחול... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  22. הי, מה הכרטיס מסך הכי טוב באזור 800 שקל ? אני מעדיף של NVIDIA. האם ניתן לשחק עם כרטיס כזה או שחבל על הזמן וחייבים להוציא 1500 שקל (שזה ממש מייקר את המחשב ולא תכננתי להגיע לשם) ? אני מתכוון לקנות גם כרטיס TV נפרד בגג עד 500 שקל. האם כדאי לי כבר לקנות משהו משולב ? תודה גו

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by yaaraer,

שלום אנשים, בזמן האחרון יותר ויותר נראה שהכרטיס שלי מתקרב לסוף חייו (לצערי). הטמפ. שלו ב-IDLE היא כ-80 מעלות ו-100 בSKYRIM המחשב נתקע יותר ויותר בזמן משחק - כשאני מצליח לראות הודעת שגיאה זה מהכרטיס מסך - כבר לא רק כשהטמפ. ב-100. בסופ"ש פתאום הוא הפסיק לראות כרטיס (GPU) אחד - למרות שאחרי הקצר של אתמול הוא חזר. בקיצר - מה שבטוח, צריך למצוא מחליף. בתור חסיד של NVIDIA, ראיתי שכנראה ה-GTX580 זו האופציה שאלך בה. השאלה על איזה. אני כנראה לא אעשה OC ו-SLI בזמן הקרוב אם בכלל. חשבתי על הפנטום של Gainward עם ה-3GB קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=16302 או ה-DCII של ASUS - קישור:http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7658 או אפ…

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by Oren_25,

אהלן.. רציתי לשאול האם האתר עובד כרגע בהכנת ביקורת למוצר הנ''ל? אני צריך השוואה בינו לבין ה-250GTS לראות את ההבדלים אפילו אם הם קטנים... או לחילופין דרך אתרי עולם אחרים שמציגים את ההבדלים דרך הגרפים.. תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by MeUser,

יש לי לפטופ עם HDMI 1.4 אני רוצה להוסיף מסך של LG במפרט של HDMI איפו שרשום 21:9 aspect ratio support http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI רשום שלא תומך המסך עם רזולוציה של 2560x1080 מה זה אומר בעצם? תודה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.