כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין הכרטיסים יותר חזק,אמין,כדאי במחינת מחיר הראשון הוא GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB PCI-E והשני הוא SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E תנו דעתכם
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי יש לי Giga-Byte Radeon 8500 Deluxe (עם התושבת קירור הגדולה) וכתוצאה של הרבה נפילות מתח המאוורר השתגע ועכשיו הוא מוציא רעשים מחרידים פניתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס (pchardware) והם אמרו לי שהאחריות לא כוללת מאווררים ושאין ברשותם מאווררים מקוריים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג מאוורר מקורי שיתאים לתושבת קירור והאם אני יכול לשים במקום מאוורר אחר תודה.
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות 4770 אבל בסקייפיסי אין איפה באזור רשון נס ציונה רחובות אפשר למצוא כזה?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או ל מסכי LCD (כי זה שילוב של כרטיס מסך ומסך, נראה לי שזה לכרטיס יותר) . יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO עם 2 יציאות DVI ויש לי מסך DELL 2007WFP חיברתי ליציאות DVI את המסך של DELL ואת המסך CRT הישן שלי. כדי להשוות. הבעיה היא שאני יכול לראות את הסרט רק באחד מהם, לפי מה שאני בוחר. אבל אני רוצה לראות בשניהם בו זמנית, כדי להשוות. אגב בויסטה זה ישר נתן לי תצוגה ב2 המסכים. השאלה איך אני עושה את זה דרך הדרייבר של ATI ? בעיה נוספת : תסתכלו על התמונה המצורפת. שאני קובע להיות אך ורק עם המסך DELL הוא מזהה אותו בתור 2. ואני רוצה שהוא יהיה 1 (אני יודע שזה לא כזה משמעותי). איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים ! נ.ב הדרייברים של ATI רק מתדרדרים…
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה השוואה של כרטיסי מסך מהם היה את המשחק רידיק ? מעניין אותי לדעת איזה חברה מציגה ביצועים גבוהים יותר במשחק הזה...
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש עם הכרטיס Gigabyte 9600GT Silent Pipe Retail הכרטיס ללא מאורר אלא מקורר רק על ידי צלעות. ישר שהמחשב עולה הוא עלה 60-70 מעלות ושאני משחק לדוגמה בקריסיס הוא על 100-110 מעלות.. הטמפרטורות קצת הפחידו אותי אז התקשרתי לחנות והם אמרו שבשביל הכרטיס שיש לי 100 מעלות זאת טמפרטורה בסדר גמור (בהתחשב בעובדה שהקירור הוא רק צלעות). אז רציתי רק לוודא איתכם אם המצב באמת בסדר? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB עם TV-OUT. יש לי עוד איזה מסך מאג """מיותר""" ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ולראות בשניהם יחד ? אם כן תסבירו ותפרטו
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
יש ל7750 PHYSIX או אותו דבר רק בשם אחר שיש את זה לכרטיסים של ATI? לדוגמה כמו שבNVIDIA יש SLI ובATI יש CROSS FIRE...
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
למה הכוונה בעצם? אם כרטיס יכול להציג רזולוציה של 1920X1200 אז הוא נחשב תומך HD מלא? יש לי כרטיס שתומך ברזולוציה הנ"ל אבל עדיין יש כשאני רואה סרט ב-1080p הוא (הסרט) "קופא" או מקרטע לפעמים. זה קשור לקודקים או לכרטיס?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם דור הביניים הבא של מפתחת השבבים יציע לנו את ארכיטקטורת ה-Polaris בתהליך ייצור מעודכן ויעיל יותר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע 4870 שאני מוכר אותו. השאלה היא אם יש כרטיס מסך יותר טוב ממנו בסביב ה300-350 שקלים כיד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי (מפרט בצד) ואני חושב שהמעבד שלי מספיק חזק ולכן השדרוג יהיה בזכרונות ובכרטיס המסך. האופציות שאני שוקל - רכישה של כרטיס HD6950 נוסף ב550 ש"ח (יד שניה, בן שנה וחצי) במידה ואלך על האופציה הזו, עלי יהיה לקנות ספק חדש, לוח אם תומך, וזכרונות. נניח וספק יעלה לי כ-400 ש"ח, לוח אם שתומך במערך ובמעבד יעלה לי כ-600 ש"ח וזכרונות עוד כ-300-400 סה"כ השדרוג יעלה לי כ-2000 ש"ח האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסדרה 7XXX שבמחיר הזה אני מניח שאפשר להביא 7970 או 7950 ללא שינויים אחרים במערכת. תוסיפו לזה את ה500 ש"ח שאני ירוויח ממכירת ה6950 והאופציה השניה נשמעת משתלמת יותר לדעתי, אבל מה יותר חזק? מה לגבי צוואר בקבוק מהמעבד? מה עלי לעשות? אולי בכלל להשאר ע…
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש פה ואני לא ידעתי איפה כדי לפתוח את האשכול. אם פה זה לא המקום, בבקשה תומרו לי איפה כן. טוב, קניתי לפני טיפה יותר מחצי שנה GTX460 SLI. מערך מעולה וחזק, רק בזמן האחרון יש לי בעיות של MICROSTUTTER לפני כמה חודשים היה לי אותם, אבל במידה מקטנה, עכשיו זה פשוט משגע אותי! אחרי כמה זמן שאני משחק מתחיל להיות לי נפילות FPS לשנייה כל שלוש שניות ואי אפשר לשחק ככה.[התזוזה והמשחק עצמו לא נראים חלקים אלה מקורתאיים] יש משחקים שזה עושה לי הארטאפקטים, ושוב אי אפשר לשחק, ולפעמים אני אפילו לא יכול להפעיל את שני הכרטיסים ביחד, משום שאז זה קורס ישר שזה נכנס למשחק עצמו.[כאילו במיין-מניו לא קורה כלום, אבל שאני מתחיל לשחק המשחק קורס או לא עובד\נתקה] בהתחלה שהפעלתי רק על כרטיס אחד ה…
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קניתי מסך מסך LG 1730B עם DVI, בהתחלה היה לו חיבור VGA רגיל, אמרו לי שDVI יותר טוב הלכתי וקניתי כבל DVI אבל שחיברתי לא ראיתי שום הבדל בשום דבר.... מישהו מוכן להסביר לי בכל זאת למה זה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב חברים, היום גיליתי שאני חתיכת חמור מטומטם! (D:) ידעתי שאפשר לשנות את מהירות המאווררים, ל35 וכאלה... וזה סבבה! יש לי קרוספייר ושיניתי! ועדין נשארתי על טמפרטורות של 80 מעלות.. וראיתי שהכרטיס השני על 50 משהו כזה, חשבתי שזה בגלל שלכרטיס הראשון מחובר המסך והכרטיס השני עושה פחות עבודה, כבר התחלתי לדאוג אבל לא משנה! ואז קראתי פה דיון שמישהו כתב שהוא שינה את המהירות המאווררים, לשניהם, והדגיש שניהם... והתחיל כזה לעלות לי את הנורה מעל הראש שיש בסרטים.. מכירים? רגע!!! אני חשבתי שהפרופיל שיש שם, משנה את המאווררים! לאאאאאאאאא!! הוא משנה את המאוורר!!! אז שימו לב שיש לכם את זה פעמיים!! למי שיש קרוסספייר, צריך לשנות פעמיים את זה בפרופייל.. ואני עד עכשיו לא הבנתי.. מה שמצחיק, ישר הפעל…
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב שמעו אני כרגע על 7300GT , עד יום ראשון שני במקרה הטוב אני תקוע איתו ... הכל התחיל שלשום כשהפעלתי בטעות PHYSX BENCHMARK במשחק DARKEST OF DAYS ואז זה נתקע ודפק לי את הצבעים במחשב , עשיתי ריסטרט ולאחר מכן הופיעו מלא ארטיפקטים ובמקרה הטוב הצלחתי להגיע לשולחן העבודה .. הוצאתי את המחשב מהחשמל וחיכיתי מספר דקות , הכל חזר לקדמותו , אמרתי ננסה לשחק שוב ונכנסתי למשחק .. שיחקתי מספר דקות בהם הופיעו ארטיפקטים מעטים ואז בום המחשב קרס ( יש לציין ששום רכיב שלי לא נמצא באוברקלוק בזמן שזה קרה) אחרי כיבוי נוסף של המחשב והוצאתו מהחשמל ליותר זמן נכנסתי לשולחן העבודה ולא היו שום בעיות , אתמול גם כן לא היו בעיות והיום - הפעלתי את המחשב לאחר שלא רצה להגיע שוב לשולחן העבודה ללא ארטיפקטים ( י…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הכוונה מבחינת עלות תועלת? הרי מצד אחד כאשר יוצא דור חדש (כל שנה, נכון?) ישנה הוזלת מחירים על הדור הישן. מצד שני קונים כרטיס מסך שהוא מיושן אז כנראה שהוא ישרת פחות זמן אצל הלקוח לפני שיצאו משחקים אשר תומכים בטכנולוגיה מתקדמת. לדוגמא קניתי עכשיו את 7950 כאשר מחירו ההתחלתי היה לפני 7 חודש ב-500 ש"ח יקר יותר. שאלה נוספת, האם כרטיסי מסך מתיישנים, משמע, יוצאים משחקים כבדים שהכרטיס מסך לא מסוגל לעבד או שפשוט יוצאות טכנולוגית חדשות (דיירקס איקס 11,12 וכו', שיידרים למיניהם) ואז הכרטיס מסך מכיווון שאינו תומך בטכנולוגיות הנ"ל, איננו מסוגל פשוט להפעיל את המשחק כראוי. זה נשאל מכיוון שהאם עדיף להיות כ"ס הייאנד או אנתואיסט או אפשר להסתפק במידריינג' מכיוון שהטכנולוגיה מתחלפת ואז בלאו הכי…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה חזק יותר? זה ה3870.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5974 זה שני כרטיסי מסך יחד?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טבעתי קצת בים המידע, כאן וברשת. אני בונה מחשב בסביבות 4500~ ש"ח (לא כולל מסך), מבוסס מעבד i5-750 של אינטל. אני מתכוון להריץ כל מיני סביבות גרפיות, כולל מודלים תלת-מימדיים וסיבובם, ב++C ובמטל"ב, וכן בתוכנות BIM כמו Revit. בסך הכל אני סטודנט, ולא מחפש את הכרטיס הכי טוב, אבל כן כרטיס שאהנה מהיכולות הגרפיות שלו. עד עכשיו חשבתי על הfx580, אבל אני תוהה אם זה לא בזבוז. מה שכן, אני לא כל כך מבין בעולם הכרטיסים הגרפיים, ולא הצלחתי להבין אם הסופט-מוד כדאי לי או לא. במיוחד לא הצלחתי להבין, אילו כרטיסים מתאימים לסופט מוד, האם מדובר רק ביכולת להפוך GeForce לקואדרו או שזה אפשרי גם בATI. יש איפה שהוא טבלה של כרטיסים, והאפשרות לסופט-מוד עבורם? כדאי בכל זאת ללכת על הFX580? משחקים כמעט …
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. שמי שי ואני חדש פה. רציתי לשאול אם אפשר לעשות SLI עם ההכרטיסים האלה 260-280 או שSLI אפשרי רק עם 2 הכרטיסים הם אותו דבר? והאם SLI אפשרי על הלוחות אם החדשיםX58 למעבדי הCOREI7? למשל על לוח כמו אינטל SMAKROVER אני פשוט מתלבט אם לחכות קצת ולקנות לוח אם חדש, זכרונות חדשים ואת המעבד החדש ולעשות אחר כך SLI עם הכרטיסים האלה. או פשוט לא לחכות, לקנות מעבד 2-4 ליבות מהדור הנוכחי עם לוח עם שתומך SLI ולעשות את זה (גם כן עם אותם כרטיסים שציינתי). ועוד שאלה, האם הHD4870 של ATI עדיף כיום על כל הכרטיסים? כי הרבה ממליצים לי עליו, אבל יש לי נטייה לקנות תמיד של NIVIDIA. הם אף פעם לא אכזבו. תודה לעוזרים(: יום טוב
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 800 גג 900.. אפילו יד שנייה אבל שיהיה עם הקופסה והכל מפרט בתמונות: http://img367.imageshack.us/my.php?image=87620746ap8.png http://img367.imageshack.us/my.php?image=sdsdyg1.png
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 6600 GT וחיבור ויוו ואני פשוט לא מצליח להוציא מידע מוידיאו... אני לא מסתדר עם עניין התוכנה והדרייברים אשמח לעזרה איתן
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=3ec8648cb920875f6c61c91440cbba0f&postid=36134#post36134 עשו ממש בדיקה לדגם החזק (400) והוא קיבל בין 5600 ל 6200 ב 3DMARK2000SE. שזה מכובד מאד. רק נחכה למחיר.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהוא יכול להביא לי הורדה לגירסא הראשונה\לאחת הגרסאות הראשונות? לא הצלחתי למצוא,לפי מה שהבנתי זאת הדרך היחידה לעלות מתח ל5850 עם PCB כחול... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-