כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש תאריכים (אפילו אם רק שמועות)? פפפ אללה אני כבר מזיל ריר.. אני משער שהם יצאו איפשהו בתקופה ש-Windows 7 תושק.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אחד מכרטיסי המסך היחידים (אם לא היחיד ממש) שהצליחו לשרוד כל כך הרבה שנים ועדיין להיות רלוונטי עד היום 2020 ולספק חווית משחק סבירה, ולכן יכול עדיין להיות רלוונטי (ביד שניה) עבור מחשבים בתקציב זול. אגב יש לי שניים כאלו בבית (בשתי מערכות נפרדות), ואני עד אישית לכך שהם עובדים נהדר על כל מה שזורקים עליהם. זה לא רק הסוקר מטה שחושב כך. וזה מה שלקח טימי הכריזמתי לבחינה הפעם, רק כדי להנות (גם הוא) מהתופעה הנדירה הזו בתחום ההאצה הגראפית. אם משווים את הדגם הזה למקביליו מאותה תקופה, הם כבר אינם רלוונטיים, חלשים מדי, חסרים בזכרון VRAM, לא זוכים לעדכון דרייברים כבר כמה שנים רבות וטובות (מאז 2015) ולכן אף אחד לא נוגע בהם עוד בשוק היד השניה, בשעה שהוא.…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לשדרג לאחרונה את המחשב שלי (המפרט שלו בפרופיל). אני לא רוצה להוציא הרבה מעבר ל1000 ש"ח מאחר ואני אחליף מחשב בעוד שנה אני מאמין, המטרה כמובן לחזק אותו גרפית למשחקים. בכל מקרה חשבתי להוסיף 2 כפול 512 מגה זכרון (להרחיב ל2 ג'יגה) בכ-300 ש"ח. ועכשיו לעניין: אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך HD2600XT מול X2600XT. כאשר ה-HD הוא DDR3 אבל 512MB, וה-X הוא DDR4 אבל 256MB. לא מצאתי שום השוואות ביניהם ושניהם באותו מחיר כמעט (700 וקצת ש"ח). אשמח לדעתכם לגבי ההבדל בין הכרטיסים והיתרונות של כל אחד, או הצעות לכרטיסים אחרים בסביבת המחיר. כמובן שהכרטיס צריך להיות PCI-E. תודה רבה, ZigZagEr
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מישהוא יכול להביא לי הורדה לגירסא הראשונה\לאחת הגרסאות הראשונות? לא הצלחתי למצוא,לפי מה שהבנתי זאת הדרך היחידה לעלות מתח ל5850 עם PCB כחול... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום הנכבדים בקשר לצג שאני רוצה לקנות, עד 1100 ש,ח בערך, לא יותר. חשוב לי קצבי רענון גבוהים יחסית, וגם ביצועים. מדובר ב17", פרט לPROVIEW שמציעים גם 17" במחיר נחמד: צג ה19" של PROVIEW: http://www.proviewintl.com/product/crt/dxseries.htm (דגם 997N) - נשמע נחמד, רענון נחמד, רעיון ה19" נחמד לצפיה במחשב לסרטים (מטרה מאוד מנוצלת אצלי) אך גם תופס הרבה מקום... המחיר - סביר 1050. החברה - אף פעם לא אהבתי אותם... (אבל - בגלל זה אני שואל ). אגב - רזולוציה מומלצת בצג 19" היא 1280*1024 או 1024*768? צגי 17" : LG F700P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=FB790G&modelPrefix=40IF17&gl…
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בשעה טובה שודרגתי בטלויזיה LCD חדשה. הטלויזיה באה עם חיבור HDMI שאותו אין לי במחשב. לפי הבנתי (המוגבלת מאוד) אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך.אני אשמח לשפר את יכולת הרצת משחקים אבל זה יותר כבונוס נתוני המערכת שלי הם: כרטיס מסך ATI RADEON HD 3450 מעבד QUAD Q6700 2.66 לוח אם P35-DS3L GIGABITE זיכרון 4G האם נכון לי לשדרג את הכרטיס (נסיונות לחבר את הטלויזיה דרך חיבור הS-VIDEO לא צלחו) כמו כן אני מעוניין לשדרג המערכת בעתיד כך שרצוי שהכרטיס יוכל לשרת אותי גם אחרי השידרוג. אני אודה לכל יעוץ והכוונה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך טוב במקסימום 1500 ש"ח איזה כרטיס כדאי לי ליקנות? תודה
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-U S2H ואני משתמש בכטיס המסך שעליו - הוא מספיק לצרכים שלי (מריץ FIFA 2011 ברמה נמוכה) אני מעוניין לקנות כרטיס זול למדי שיתמוך בשני מסכים יש לי העדפה קלה לNVIDIA עם תמיכה בCUDA. מה ההמלצות? עדיפות לקניה מ - http://www.zigzag2000.co.il תודה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Asus 7750 http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77501GD5V2/ ולוח אם Gigabyte hd4 באתר של אסוס כתוב שלכרטיס יכולת Crossfire אם אני יחבר עוד כרטיס ללא החיבור יהיה עדיין התאמה ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
למה אני שואל את השאלה הזו, מכיוון שהמחשב אצלי כל הזמן דלוק ואני בדרך כלל מכבה את המסך ומדי פעם בודק מה קורה עם המחשב ועושה כל מיני ענייינים. אז נוצר מצב שאני מכבה ומדליק את המסך דיי הרבה פעמים ביום מה שאין ספק לא בריא למשסך ומקצר את תוכלת החיים שלו בצורה דרסטית. בגלל זה שאלתי האם ישנו הבדל בצורת העבודה של SUSPEND MODE כשהמסך בעצם גם נכבה אבל ישנה נורה מהבההת וברגע שאני לוחץ על כפתור הוא נדלק לבין זה שאני מכבה אותו ואז מדליק אותו דרך הכפתור. מבחינה וויזואלית לא שמתי לב להבדל המסך בשניי המקרים מתנהג כאילו הוא נכבה ונדלק ומפיק את אותן הצלילים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שם הדבר הנמכר:ZOTAC GTX260 מחיר:1200 ש"ח מכירות פרטיות אסורות בפורום HWZONE, פנה למקומות הנכונים
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 24" שזה אומר רזולוציה של 1920x1200 ,ואני לא בטוח עד כמה האונבורד שלי יספק את הסחורה. להלן העדפותי: (למרות התקציב שציינתי בכותרת יש עדיפות כמובן לכרטיס זול יותר ובלבד שיענה על דרישותי) 1.לא למטרות גיימינג בכלל. אינטרנט,טקסטים ,גרפים של מניות,ורצוי גם סרטי HD (לא חובה). 2.עדיפות לכרטיס שקט ,כלומר עם קירור פאסיבי,(גם אם יתפוס מקום של שני סלוטים),ואם אין כזה אז כרטיס שניתן להחליף לו את הקירור המקורי לקירור שקט יותר -במקרה זה העלות שציינתי,800 שח,כוללת את מחיר הקירור החליפי.אגב, קירור חיצוני פאסיבי כדוגמת accelero של AC לא יתאים כי המארז שלי לא מספיק רחב....אז זה צריך להיות איזה סוג של מאוורר שקט... 3.ספק הכח שלי הוא של 250W בלבד. עדיפות לכרטיס שלא ידרוש …
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. עשיתי מבחן לכרטיס מסך שלי ב - 3DMARK03 הכרטיס הוא RADEON 9500 PRO 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 2479. האם זה טוב או לא?
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
PALIT GEFORCE 8800GT 512MB SONIC OC DUAL DVI PCI-E - הבנתי שהכרטיס הזה חזק מהGIGABAYTE אך לא ממש משמעותי(בערך 1.5%?) והוא גם מגיע עם קירור מיוחד של החברה PALIT ככה שהוא שקט. דבר אחד שאני לא הבנתי זה אם הוא בא כבר עם OC מהחנות או שכשאני ירצה לגרום לו לעבוד בOC אני צריך לשחק עם איזה תוכנה ועד אז הוא רץ רגיל ללא OC? וגם מה אומרת המילה DUAL בשם שלו(למה זה חשוב?) ואם זה OC האם הזמן חיים שלהם קצר יותר?ואגב האחריות שלו רק לשנה TWINTECH 92536-70HOC 8800GT 512MB OC HEAT PIPE DDR3 PCI-E- טוב הכרטיס הזה אני בכלל לא יודע מה איתו אבל הרבה אנשים הציעו לי אותו, אך במה בדיוק הוא נופל מה GIGABAYTE 8800GT ומהPALIT? GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E- עכשיו לכ…
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קודם כל מנהלים - אני יודע שזה לא מתאים לכאן, פשוט כאן הרבה מתעסקים עם כרטיסי מסך אז אני מניח שיש כאן אנשים עם ידע על הדבר הזה: מסך שחור בעת עדכון דרייבר https://hwzone.co.il/community/topic/590059-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8/ ראיתי הרבה אנשים עם הבעיה הזאת שלא נפתרת בשום דרך - אני כבר אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין שני כרטיסים, המחיר שלהם בערך אותו הדבר, אודה לכם אם תעזרו לי.. השימושים הם משחקים בסיסים וסרטים.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הכרטיס התאפשר לי לשחק ב-GEARS OG WAR על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1680 1050. כמובן שהמראה מאוד השתפר והפירוט של כל הפרטים במשחק באמת מצויין, אבל משום מה יש לי כאלו טיקים במסך(מן גלים כאלו), ובשלבים מסויימים המשחק קצת נקטע ולא רץ חלק(לרוב הוא רץ חלק) ובעקבות זאת אני מעריך שאני מקבל FSB קצת נמוך, בסביבות ה-30 ואולי נמוך מזה, עכשיו GOW זה לא קרייסיס, זה צריך לרוץ חלק לגמרי ונראה לי עכשיו שהמעבד כמו שכבר אמרתם לי אכן קצת מגביל את הכרטיס ונראה לי שאני אחליף אותו(אשמח לקבל המלצה), חוץ מזה החלטתי להחליף למארז קצת יותר מרווח עם פתרונות קירור מובנים כי הספק והכרטיס יצרו שם קצת בלגן ואין זרימת אויר טובה. ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 ת…
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי לכולם. שמעתי משהו מוזר ורציתי לברר האם יתכן ויש בו אמת. האם יש סיכוי שניתן לשים מעבד חזק יחסית , נניח, E6550/ E6750 או אפילו חזק מאוד (נניח מרובע ליבה) לשים לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה נניח P35-DS3L P35-DS3L לא לשים שום כרטיס מסך ועדיין לראות סרטים (HD) נהדר. כלומר מספיק מעבד חזק כדי לפענח כל מה שנדרש בפורמט HD ואין צורך בכרטיס מסך כלל. לי זה נשמע לא הגיוני לחלוטין. היתכן וזה נכון? אגב, לפי מה שהבנתי אין לכרטיס בכלל יציאות מתאימות אז איך בדיוק זה אפשרי...
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס (V7700 GTS2) ומסך (15" של חברה עלומה בשם POWERELITE),והגיע הזמן להתעדכן. יש לי תקציב של גג 3000 ש"ח למסך וכרטיס מסך. אני משתמש במחשב למשחקים,סרטים,גלישה ובעצם להכל,לכן המסך חייב להיות ברמה טובה. אני פתוח להצעות. מה שיש לי בראש עכשיו זה: מסך SAMSUNG 757DFX וכרטיס מסך SAPHIRE 9500 PRO OEM בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
נראה ש-AMD לא עוצרת אחרי השקת קו כרטיסי המסך בסדרת R9 ותשיק בקרוב דגם חדש העונה לשם R9 285 לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%97%d7%93%d7%a9-r9-285/
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך בעזרת כבל hdmi אך ללא הצלחה, שחיברתי דרך כבל dvi -hdmi הכל עובד מצוין. מה הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני סתם רוצה לדעת בשביל מישהו איזה כרטיס מסך יותר טוב: 1. Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card 2. ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card הכרטיס מסך של חברת POWERCOLOR הוא אינו PRO! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן, Pulse 5700 XT או RTX 2070 Super ? מבחינת ביצועים ההבדל בינהם הוא לא משמעותי אבל קצת חושש מעניין האמינות והדרייברים ב- 5700XT האם ה RTX שווה את ה- 400 שקלים הנוספים? יעבוד עם מעבד Ryzen 5 3600 ומסך 1440p
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-