עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by davesa,

קניתי ב PCH כרטיס Ti 4200 AGP x 8 128 Mb של Triplex. בטעות הביאו לי כרטיס בלי AGP x 8 וצריכים כעת להחליף לי את הכרטיס. מכיוון שראיתי שהמחיר של הכרטיס של Leadtek זהה, רציתי לשאול בהזדמנות זו אם אולי כדאי כבר שיביאו לי כרטיס של Leadtek ? לשני הכרטיסים תכונות דומות לכאורה - TV-OUT , DVI , 128 Mb , AGP x 8 אז איזה Ti 4200 עדיף (Triplex / Leadtek) ? יש בכלל הבדל מהותי כלשהוא ביניהם ?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by Yoram_gini,

מי ערך לי את ההודעה בט'ראד הזה שיהיה גבר ויגיד שזה הוא אני רוצה לדעת: בטראד הזה מה שכתוב באדום מנהל ערך ושיכתב היה כתוב שם משו אחר לגמרי:

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by Stroller,

"Leadtek 4600 128Mb" עולה 1660 שח בעוד שהכרטיס של MSI עולה 400 שח יותר כ-2000 שח, ABIT עולה כבר 2200 שח יש סיבה להבדלים הללו?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  4. Started by MDK,

ביקורת כלשהי על Leadtek ti-4200 128mb MyVIVO ?? : אני רוצה לראות השוואה של זה ביחס לכרטיסי 4200 עם 64 זיכרון, כי עפ"י האתר של לידטק, הכרטיס המדובר בעל רוחב פס של 8 GB לשנייה, כלומר הוא פועל במהירות הרגילה של כרטיסי ה-64... :

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by SEangel,

איזה מהם יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  6. שלום. אני חזרתי אחרי סקר שוק קטן, ואכן אנלא חושב שMAG היא הבחירה הנבונה בLCD. מה שכן, ראיתי את הsamsung 910V ב2600 ש"ח. ורציתי לדעת אם זה מסך איכותי. מה המפרט שלו? אשמח גם להצעות של מסך LCD 19 של LG. בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על המסכים 17 אינטצ' הבאים: Samsung 710N LG 1720B

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  7. שלום, לצערי, לאחר שימוש של שנה וחצי הכרטיס מסך מסוג msi ati R4890 HD 1GB נשרף לי. מאחר ויש לי אחריות של שנה וחצי נוספות על הכרטיס הציעו לי 2 כרטיסים אחרים להחלפה: Nvidia gts 450 או 6750 HD של ATI. שניהם של חברת ג'יגה בייט. אני עשיתי קצת השוואות וראיתי שהכרטיסים לא ברמה של הכרטיס מסך שהיה לי אלא נחותים ממנו. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך מחברת אייבורי שתואם לכרטיס מסך הקודם שהיה לי מאחר ואני לא מבין כ"כ בנתונים השונים של הכרטיס מסך. מצורף קישור שמראה את הכרטיס המסך שנשרף לי : http://www.msi.com/product/vga/R4890-Cyclone.html תודה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  8. מפתחת השבבים מקליפורניה ממשיכה לקצור את פירות השליטה בשוק העיבוד הגראפי וההתרחבות לתחומים חדשניים ומציגה צמיחה כלכלית בכל הקטגוריות אם למישהו עוד היה ספק – לשלוט בשוק כרטיסי המסך, ובפרט בחלקו העליון והיקר ביותר, באופן מובהק זה עסק משתלם בהחלט. NVIDIA, מפתחת השבבים שעושה זאת בפועל בשנים האחרונות, הציגה את הדיווח הכספי שלה עבור הרבעון הראשון של שנת 2016 (שהוא הרבעון הכספי הראשון של שנת 2017 עבורה), ובו הרבה סיבות טובות לשמוח – הכנסות של 1.305 מיליארד דולר שגבוהות ב-13 אחוז מאלו של הרבעון המקביל בשנה שעברה, ורווח נקי נאה של 263 מיליון דולר שמהווה זינוק של כ-41 אחוזים לעומת התקופה המקבילה אשתקד. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by jorgito,

שלום! החלטתי בסופו של דבר לקנות כ. מסך משומש ונכנסים לי בתקציב 2 כרטיסי מסך - 4670 או 9600GT רציתי לדעת מי מהם עדיף ואם הם מתאימים למערכת שלי - השימושים הם בעיקר לסרטים וגם קצת משחקים. המפרט שלי: מעבד: Core e6300 1.86 לוח אם: Asrock Conroe 945G 3GB RAM ספק כח גנרי שמספק 480W (בדוק ואמיתי ) יש לציין שהלוח אם תומך ב PCIE 1.1 עוד דבר שרציתי לדעת הוא אם אחד הכרטיסים דורש מקום מעבר לרגיל (כיום יש לי 1900GT) תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by guynu,

היי יש לי כרגע מחשב שמשמש כמחשב שמחובר לטלוויזיה בשביל נטפליקס וכדומה. התצורה כרגע לוח אם GA-H81M-S2H עם כרטיס מסך מובנה INTEL4400 מעבד Intel i3 4160 בשביל הצרכים האלה הוא מסתדר ועושה עבודה סבירה. עם בוא הקורונה והסגר הוא נהפך למחשב למשחקים של הילדים מדי פעם - כרגע פול טיים מיינדקראפט ומדי פעם מצליח קצת פורנייט. שומעים את המעבד "נקרע" לפעמים . איזה כרטיס מסך אני יוכל להוסיף במסגרת תקציב יחסית מצוצמם שיעשה למחשב חיים קלים יותר? זה לא מחשב שמשחקים בו יום יום אלא בעיקר בסופ"ש. תודה

11. אהלן אהלן, לפני משהו כמו חודש נשרף לי כרטיס המסך הקודם שלי, Club 3D Geforce 9800GTX מתוקף האחריות, החליפה חנות המחשבים שלי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלש ממנו, HD 5670. אחרי מריבה קצרה עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את כרטיס המסך בכרטיס מסך שווה ערך בביצועיו, והתקינו לי Geforce 250GTS. הבעיה היא, שמהרגע שהכרטיס הותקן, התחלתי להרגיש ירידות ביצועים מוזרות שהלכו והחריפו עם הזמן. התופעה המוזרה ביותר היא "ירידות FPS" בזמן שימוש בווינדוס. למשל אפקט הגלילה בתלת מימד ממש מקרטע לפתע וכן אפילו מזעור ופתיחה של חלונות חדשים מקרטע לחלוטין. גם תוכנות כמו PHOTOSHOP CS4, שמסתמכות על המעבד הגראפי, לפתע מקרטעות, וגלילה ע"ג תמונה בתוכנה יהיה מקרטע. [יש לי ווינדוס 7, למקרה ותהיתם] במשחקים המצב …

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  12. טבעתי קצת בים המידע, כאן וברשת. אני בונה מחשב בסביבות 4500~ ש"ח (לא כולל מסך), מבוסס מעבד i5-750 של אינטל. אני מתכוון להריץ כל מיני סביבות גרפיות, כולל מודלים תלת-מימדיים וסיבובם, ב++C ובמטל"ב, וכן בתוכנות BIM כמו Revit. בסך הכל אני סטודנט, ולא מחפש את הכרטיס הכי טוב, אבל כן כרטיס שאהנה מהיכולות הגרפיות שלו. עד עכשיו חשבתי על הfx580, אבל אני תוהה אם זה לא בזבוז. מה שכן, אני לא כל כך מבין בעולם הכרטיסים הגרפיים, ולא הצלחתי להבין אם הסופט-מוד כדאי לי או לא. במיוחד לא הצלחתי להבין, אילו כרטיסים מתאימים לסופט מוד, האם מדובר רק ביכולת להפוך GeForce לקואדרו או שזה אפשרי גם בATI. יש איפה שהוא טבלה של כרטיסים, והאפשרות לסופט-מוד עבורם? כדאי בכל זאת ללכת על הFX580? משחקים כמעט …

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  13. ראיתי כאן התייחסות לזה שהכרטיסים מבוססי GEForce 4 לא יתמכו בפיצ'רים החדשים שיהיו ל DirectX 9. זה נכון? אני מתכוון מדובר על כרטיס חדש וספינת הדגל של nvidia. אז מה? הם הוציאו כרטיס שלא יתמוך ב API המרכזי של PC? זכור לי שדריוורים חדשים לכרטיסי מסך מוסיפים תמיכה לגירסת ה- DirectX החדשה לאותה תקופה. אבל מישהו כתב שהכרטיס לא יתמוך בפיצ'רים אז הכוונה היא שהוא יוכל להריץ משחקים שפועלים תחת directX9 אבל חלק מהאפקטים יהיו חסרים? זה נשמע מבאס לגמרי. עד שאני עומד לקנות כרטיס חדש כי נשבר לי לשמוע על האפקטים המדהימים שיש ל- Geforce 4 ושלכרטיס שלי אין (GEFORCE2 400) אז עכשיו אני מגלה שעוד שניה גם ה 4 יהיה מיושן??

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by Architect,

יש לי GEFORCE או RADEON לקבל מחבר, מה עדיף? יותר בפירוט: Gigabyte RADEON 7000 64MB TV-Out Retail VideoCard או Innovision Geforce 4 MX440-8X 64MB DDR TV-Out VideoCard

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  15. מהאתר mtbs3d.com: "NVIDIA Vista Stereo Driver Out! (Beta) Hello everyone! Its a momentous day indeed. Zalman has released NVIDIAs first stereoscopic 3D driver today. My Zalman monitor is still on its way (DAMNED YOU, UPS!) so I dont yet have the means to share with you what works and what doesnt. " וזה עובד לא רק עם מוצרים של זלמן!!! יש קישור לפורום על זה: http://www.mtbs3d.com/phpBB/viewtopic.php?p=6197#6197 והנה הלינק להורדה: http://www.zalman.co.kr/DataFile/Contact/Download/NVIDIA Stereoscopic Driver Beta5.zip הערה: מתאים רק לויסטה 32bit... ולי יש 64!!!! בגלל זה אני לא יכול להינות מזה... אבל הרבה בפורומים וגם בפורומים אחרים אמרו שזה עובד להם!! נקווה שיוציאו דרייבר ל-…

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  16. איך זה שכתוב שהכרטיס מסך של הPS3 הנה המפרט: GPU RSX @ 550MHz --1.8 TFLOPS floating point Performance --Full HD (up to 1080p) x 2 channels --Multi-way programmable parallel Floating point shader pipelines --Sound Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell-based processing) 550MHz ??? יש בכרטיסים של היום (כרטיסים למחשב ) יש יותר או שאני טועה ויש פחות (עם כן כמה יש היום ?) ועוד משהו : MEMORY 256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz System Bandwidth Main RAM-- 25.6GB/s VRAM--22.4GB/s RSX-- 20GB/s (write) + 15GB/s (read) SB2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read) פה כתוב 256MB GDDR3 VRAM @700MHz אני כבר לא מבין משהו יכול להסביר לי בבקשה את כל העינין של המעבד הגרפי פה ?

• 17 תגובות
    • 903 צפיות
  17. אהלן, קניתי מחשב נייד חדש (dell vostro 3560) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (intel GMA 4000 HD) ועם מסך ברזולוצייה של 720p. ניסיתי להשוות בין התצוגה של וידאו במחשב לעומת במסך הטלווזייה שלי (LCD samsung full hd). לצורך העניין השתמשתי בקובץ AVI שאינו ברזולוציית HD. השתמשתי בוידאו של סרט מצוייר כדי שיהיה קל לשים לב להבדלים ועצרתי בתמונה ספציפית בעלת הרבה פרטים כדי להשוות (קטע הפתיחה של סאות' פארק). ניגנתי את הקובץ במסך המחשב, לאחר מכן דרך המחשב על מסך הטלווזיה ע"י כבל HDMI, ולבסוף ניגנתי את הקובץ ישירות במסך הטלווזיה ע"י דיסק און קי. בהשוואה אחד אחרי השני ניתן לראות בבירור שהתוצאה בניגון של הקובץ ישירות על מסך הטלווזיה שלא דרך המחשב הייתה טובה יותר. (ולא היה הבדל גדול בין ניגון…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  18. רכשתי לא מזמן את הכרטיס מסך הבא: His redeon 1950X כולל TIVO ( כלומר TV IN ).. - אין ברשותי ממיר דיגיטלי, בבית יש כבלים. אני רוצה לחבר את הכבלים למחשב כדי להקליט.. השאלה היא איך אני עושה זאת.. תמונה של הכרטיס מסך מאחורי המחשב: כמו שאתם רואים יש שם 2 חיבורים לDVI ועוד חיבור לכבל S-VIDEO .. עם הכרטיס קיבלת עוד 2 כבלים ובננה .. 1. תמונה של כבל ראשון: כבל שני הוא כבל S-VIDEO , מצד אחד מתחבר לS-VIDEO במחשב ומצד שני אותו חיבור למכשיר (כמו DVD ) .. ללא תמונה.. ועוד בננה אחת מצד אחד חיבור כמו S-VIDEO , שוב מתחברת לכרטיס מסך ומצד שני חיבור אחר.. הנה התמונות שלה משני הצדדים: השאלות שלי הם כאלה: 1. למה משמש הכבל הראשון שהראתי ? 2. למה משמשת הבננה ? 3. אי…

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by shai_123,

מחפש כרטיס מסך עד 800 גג 900.. אפילו יד שנייה אבל שיהיה עם הקופסה והכל מפרט בתמונות: http://img367.imageshack.us/my.php?image=87620746ap8.png http://img367.imageshack.us/my.php?image=sdsdyg1.png

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by kababo,

http://www.techpowerup.com/img/10-08-02/4b.jpg רק מלחשוב על כל המקום שיתפנה ואפשרויות ה CF יש לי צמרמורות ;D נקווה רק שלא היו צריכים להגביר את המאורר יותר מדי..

21. בגדול ראיתי שיש את ה4890 בכלום כסף אבל אין לי כסף אליו ואני מועניין בכרטיס מתקדם יותר שבולעה פחות חשמל מה שכן חשבתי שכרטיס לפיזיקה יהיה פיתרון נחמד לעכשיו לאור המשחקים שהולכים לצאת בקרוב התקציב עד 500 לכרטיס הפיזיקה הבנתי שה240gt‏ עושה יפה את העבודה מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by MacGyver,

שלום לכולם! ברשותי 6600 GT וחיבור ויוו ואני פשוט לא מצליח להוציא מידע מוידיאו... אני לא מסתדר עם עניין התוכנה והדרייברים אשמח לעזרה איתן

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  23. קניתי כרטיס טלוויזיה, ומיכוון שאני לא יכולה לחבר אותו מתחת לכרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך של ספיר 5770 - והוא תופס מקום של שני חיבורים. עכשיו הוצאתי אותו מחיבור הנוכחי שלו - בצבע כחול - אני יכולה לחבר אותו להכי תחתון בצבע הלבן? ועוד דבר, אם אחבר אותו ללבן, זה ייפגע בביצועים שלו? [וזה דיי דחוף כי המחשב שלי כרגע פתוח והפחד הכי גדול שלי זה שיקרה משהו לכרטיס מסך כשהוא מנותק..] תמונה - http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/DSC00107.jpg

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by H.I.V,

יש לי Geforce 4TI 4200 של InnoVision במקרה שאני ארצה לעשות לו OC איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  25. אוקי כולם אני רוהצ לעשות לעצמי סדר במוח עם כול הסדרות החדשות שיצאו אז בוא נארגן קצת תדברים נווידה 5200 5500 5700LE 5700 5900 6200 6200TC 6600 6000GT 6800 6800GT 6800U 7800GT 7800GTX עכשיו איזה כרטיסים חסרים פה ? שמעתי שהם הוצאים 7800U ו 6800XT נכון ? אם כן לאן הם משתייכים ? עכשיו ATI בכלל שיגעו אותי 9500 9550 9600SE 9600 9600pro 9600xt 9800se 9800 9800pro 9800xt x300se x600 x700 x800se x800 x800pro x800xtpe x850 x850pro x850xtpe x1600 x1600pro x1600xt x1800 x1800pro x1800xtpe עכשיו לאיזה אזור שיכיים הכרטיסים האלה? והאם שחכתי כרטיסים צינו זות ותגידו לי לאן להוסיף אותם x800gt x800xl x800gto x800gto2

• 12 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.