עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי Palit 8800GT Sonic ויש לי בעיה, זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 ASUS P5N-E SLI Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB PQI DDR2 800MHZ 2GB וזה תכל'ס המחשב, לפי מה שראיתי בפורום לא אמורה להיות מגבלה בביצועים. הכרטיס הקודם שלי היה HD3850 שזה אחלה כרטיס ואני משיג את אותם ביצועים ה8800GT, אני על Windows Vista Ultimate ודרך אגב לא פירמטתי את המחשב או משהו, יכול להיות שזו הבעיה? כל הדריברים מותקנים, אפילו התקנתי מהדיסק ואז זה נהיה בעברית ואז מהאנטרנט וזה חזר לאנגלית (הווינדוס באנגלית). מה לעשות? אני משתגע כי זה לא אמור להיות ככה ...

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  2. שלום אנשים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, אך מאחר והוא מחשב בן 3 שנים ואין לי לוח אם התואם ל- PCI-EX אז האפשרות היחידה שלי זה לקנות כרטיס טוב AGP. כיום הכרטיס מסך שיש לי זה ATI 9600XT 128MB שעד היום שימש אותי בהצלחה. אני משדרג קצת את המחשב שלי למרות שהיום זה דבר די מוזר לעשות אבל עדיין זה התקציב שלי. כבר היום שידרגתי את הזיכרון הפנימי של המחשב ל2GB אחרי שהיה לי 512MB. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בנוסף אני רוצה שבכרטיס מסך תיהיה יציאת HD וDVI. אשמח המלצות לכרטיסים על מחירהם והחנויות אשר מוכרות עדיין א הדור המיושן הזה AGP. בתודה מראש אלדד כהן.

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  3. מהאתר mtbs3d.com: "NVIDIA Vista Stereo Driver Out! (Beta) Hello everyone! Its a momentous day indeed. Zalman has released NVIDIAs first stereoscopic 3D driver today. My Zalman monitor is still on its way (DAMNED YOU, UPS!) so I dont yet have the means to share with you what works and what doesnt. " וזה עובד לא רק עם מוצרים של זלמן!!! יש קישור לפורום על זה: http://www.mtbs3d.com/phpBB/viewtopic.php?p=6197#6197 והנה הלינק להורדה: http://www.zalman.co.kr/DataFile/Contact/Download/NVIDIA Stereoscopic Driver Beta5.zip הערה: מתאים רק לויסטה 32bit... ולי יש 64!!!! בגלל זה אני לא יכול להינות מזה... אבל הרבה בפורומים וגם בפורומים אחרים אמרו שזה עובד להם!! נקווה שיוציאו דרייבר ל-…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by oviloga,

קניתי היום 8800GT משום מה כשאני מחבר את הטלויזיה לכרטיס המחשב לא מזהה את הטלויזיה המערכת: ויסטה 32 ביט לוח אם P35 אינטל Q6600 יש פתרון?

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  5. האם כדאי ללכת על ה-2900PRO 512MB החדש ? אולי בכל זאת ללכת על GTS 640 ? או אולי בכלל כדאי לחכות עוד חודש חודשיים ?

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by Iv0ry,

קורה לפעמים במצב מנוחה שהמחשב מחליט לדמה מצב משחק, והטמפרטורה עולה ל91 מעלות והמאוורר על 100% לפעמים על 80% יש לציין שיש לי את הגרסה עם מאוורר ה-stock במהלך זמן זה, המסך הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ונצבע בשחור למשך פחות משנייה (כמו שקורה שמתקינים דריבר חדש) וזה נמשך כ-2 דקות כל העניין הזה לאחר מכן המסך שוב הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ואז זה מפסיק יש לציין שיש לי את הדריבר החדיש ביותר 10.5 תודה!

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by winse7en,

צרבתי לעצמי BIOS כלפני חודש והוא לא טוב אני רוצה להחזיר לעצמי את הBIOS הכודם שלי הכרטיס מסך שלי הוא : HD5850 של ASUS צרבתי לו BIOS של MSI משהו יכול להביא לי מדריך לצריב BIOS יש לי את הBIOS הכודם שלי רק לא זכור לי איך לצרוב . תודה מראש . ;D

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by mormil,

שלום לכולם, יש לי מחשב מבוסס מעבד אינטל E6750, עם ספק 400 ואט של EZCOOL, ומסך ברזולוציה 1920x1200. אני מתלבט בין HD5750 או HD4870, שעיקר השיקולים נגד ה-4870 הם שהוא ישן יותר, וצורך יותר אנרגיה. איזה יתרונות יש לכרטיסים מסדרה 5 לעומת 4? אני יודע שיש DX11, אבל כמה זה משמעותי? ויש עוד יתרונות? ובכלל, האם הספק שלי יוכל להחזיק את ה-4870? תודה, מור

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  9. היי קניתי היום את הכרטיס אבל אני לא מבין מה קורה, התקנתי את הבטא שהמלצתם, מדוע זה קורא לי? רוני

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  10. שלום, מתלבט בין שני כרטיסים, המחיר שלהם בערך אותו הדבר, אודה לכם אם תעזרו לי.. השימושים הם משחקים בסיסים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  11. Started by omri2050,

שלום לכולם! אני לפני קניית מחשב נייד, בתקציב של 5500 פלוס מינוס... ראיתי שני מפרטים אחד של HP ואחד של DELL... אני מאד רוצה DELL, אבל יש לי שאלה לגבי הכרטיסי מסך. ב HP יש ATI RADEON HD 5650 וב DELL ATI RADEON HD 5470 אני מאד אוהב משחקי מחשב...השאלה אם ההבדל ביניהם משמעותי. ואם יש לכם המלצות על מחשבים טובים יותר או כרטיסי מסך טובים יותר בגדר השפיות, אני אשמח לשמוע. אגב, אני לא מתפשר על אחריות פחות מ 3 שנים תודה!!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by benyben,

שלום. איזה מערך (כרטיס מסך או שניים?) למערכת בעלת 3 מסכים, שלא מיועדת למשחקים? לאחרונה הותקן במערכת כרטיס המסך HD 5770, מבית XFX, ולמרות שהוא עושה את העבודה, אי אפשר לומר שהוא עושה עבודה טובה. יש מריחות על המסך בעת הזזת חלונות, ובכלל כנראה שמערך של שלושה מסכי 1920X1200 קצת גדול על הקטנצי'ק הזה. האם לשדרג לכרטיס ה 6970, או לחילופין להוסיף כרטיס 5770 נוסף? אשמח לשמוע! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by mtao21,

יש לי כ.מסך 680GTX OC ואני רואה שכ.מסך שלי מחובר ב 2.0 PCI-Express בעזרת התוכנה הGPU-Z.0.6.2 ואיך אני משנה מ2.0 ל 3.0 ? לוח אם DX79SI למרות שזה תומךPCI-Express 3.0

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  14. בסדר כלל זה אחד מהכרטיסים בין ה MID HIGH ל HIGH END אני מדבר על כרטיס שיריץ טוב HD ומשחקים ברמה טובה כמובן לא הכל הכי גבוה מחיר בסביבות ה 700 ש"ח נראה לי למרות שחריגה אפשרית אם קריטי אני כנראה אחליף לוח ומעבד על הדרך אז כמובן לציין איזה סוקט עדיף PCIE 2 או משהו אחר

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  15. שלום רב, אני אשמח לקבל את עזרת המומחים, או עזרה ממישהו שהצליח לעשות SOFTMOD בהצלחה לכרטיס דומה לשלי ברשותי כרטיס מסך EVGA 260 GTX 216SP SUPERCLOCKED, בעבר כשקניתי אותו, חשבתי שאוכל לבצע סופטמוד עליו בהמשך ולהסב אותו לקוואדרו מסדרה מקבילה לליבת הכרטיס. אני לא מצליח למצוא רשמים על כך באינטרנט ודיי קשה לי להבין מה התהליך אז שאלתי למומחים: 1). האם ניתן לבצע SOFTMOD על הכרטיס הנל ולהפוכו לקוואדרו ? 2). במידה וכן, האם התהליך הוא תוכנתי בלבד (DRIVER פרוץ) ? או שם מה צריך לבצע איזה שינוי חומרתי על גבי הכרטיס עצמו (הלחמות וכ'ו...) 3). אשמח לקבל הדרכה ממישהו שיש ברשותו כרטיס זהה לשלי והצליח להפוכו לקוודרו בהצלחה של 100%, אשמח לשמוע לגבי ביצועי הכרטיס.. 4). האם כשאני הופך כרטיס לקוו…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  16. היי יש לי בעיה קשה של התחממות יתר של הכרטיס הנוכחי X1950 PRO 512 RAM ראו הדיון שכבר פתחתי בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459317.0 בכל מקרה החלטתי לקנות כרטיס חדש במטרה למשחק SC2 ומשחקים נוכחיים פחות או יותר, המפרט הוא כזה: e6300 1.86 GHZ duo core 2 x1950 powercolor 512 GDDR 3 arctic cololing abit il 9 pro conroe intel 945P ddr II 667 PCI-E 2 GM ram twinmos DDRII 667MHZ HEC 450TW-RF psu 450w 2x8cm fan 24 pin אני עובד ברזולוציה כרגע של 768-1024. תודה.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by ras81,

תודה

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by eltoro,

At least right now it appears that one guy from Israel is changing the face of GPU-accelerated physics" ..." http://www.tomshardware.com/news/nvidia-ati-physx,5841.html

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  19. שלום ותודה על הקריאה. לאחרונה נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי התלבטות בין ה Geforce 9600 GT של Gigabyte וה Geforce 9600 GT של Zotac לינקים : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2785&ProductName=GV-NX96T512HP http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=152&Itemid=284 הנתונים הם פחות או יותר אותם הנתונים אם לא אותו דבר, רק שבכרטיס של Gigabyte אין מאוורר, יש קירור של צלעות, רציתי לשאול האם יש מצב שיהיו לי בעיות חימום איתו ? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות ותגובות במיוחד מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה. התקציב שלי הוא פחות או יותר 550 ש"ח, לא יותר. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by Animor,

שלום, יש לי שאלה, אולי מישהו פה יוכל לענות. אני יודע שקצב הריענון של רוב מסכי ה-LCD מוגבל ל-60HZ, אפילו שזמן התגובה שלהם יכול להיות 4MS או 8MS. זה אומר שגם אם כרטיס המסך מוציא יותר מ-60FPS, המסך יציג בפועל 60FPS. אבל, שחקנים רבים של COD4 נשבעים שיש הבדל משמעותי בין 125FPS לבין 250FPS. לטענתם, ב-250FPS המשחק זורם יותר, חלק יותר, נראה פחות מקרטע. איזו סיבה יכולה להיות לתופעה כזו? הרי בשני המקרים המסך יציג לא יותר מ-60FPS.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by arbily,

יש לי שני כרטיסים ורציתי לשאול אם ניא רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש, לעשות זאת עם שני כרטיסים או לנתק אחד ?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by yezer,

מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל? (הוא בדיוק בתקציב שלי) הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6200TC 256MB 64BIT מה אתם אומרים...? שווה להחליף?

• 15 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by oz12,

אני משחק במשחק rainbow six vegas הכרטיס מסך שלי הוא 6600 256 M PCI והמשחק עובד חלש לאלה.זה בעיה בכרטיס ? זה רץ לי על 10 FPS

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  24. היי לכולם לבת דודה שלי יש מחשב פנטיום 4<נדמה לי 2.8 > מעבד של אסוס וכרטיס מסך של ATI 9600. בקיצור הבחורה החליטה שהיא משתדרגת והיא רוצה מחשב ב-3600 ש"ח.הצלחתי להרכיב כמעט את כל המפרט<על בסיס מעבד אינטל כפול ליבה>אבל אין לי מושג מה לגבי כרטיס מסך.היא אמרה לי: שהכרטיס מסך שהיה לה הריץ את כל המשחקים החדשים,בלי בעיות.אמרתי לה את יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים ששיחקת והיא אמרה:קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 ,GTI 5.בקיצור עברתי קצת על הפורומים והבנתי שכרטיס מסך מומלץ הוא 7600GS .השאלה הנשאלת: האם הכרטיס מסך 7600GS יותר טוב מה-9600 שהיה לה?<אם הוא טוב יש לכם מושג פי כמה הוא יותר טוב?> היא ביקשה ממני להביא לה כרטיס מסך שיעלה את המשחקים שציינתי לעיל וכן…

25. Started by The Winter King,

יש לי פנטיום 3 (2 במקור, החליפו את הלוח) 1.1 mhz עם כרטיס geforce 4 mx. מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול, או כדאי לי, לשדרג? ואם כן, חדש או יד שניה? אני משתמש במחשב למשחקין ואינטרנט, אבל לא גיימר כבד.

• 15 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים