עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאני קניתי את הכרטיס ראידון ספייר 9700 פרו קיבלתי ראש 8 פינים מחבר לה s videoואז נותן לי יציאה לה avi ואז קניתי כבל של שני בנונות שני בננות הבעיה היא נשבר לי הראש הזה הפינים שלו החלו קפוט ואני לא מוצא בשום חנות ראש כזה או כבל בבקשה אני כבר מת לראות על הטלויזיה סרטים כל מני וכאלה דברים מהמחשב כי חבל על כל הדסקים וdvd וגם זה לא אותה איכות אני לא יודע מאיפה לקנות אני משתגע כבר חודש וה יותר אפילו אני הולך סביב סביב

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  2. היי חבר'ה, כפי שכתבתי הכרטיס על 82 מעלות במנוחה! ולפעמים המסך נכבה ונדלק שוב ושוב עד שמופיע מסך כחול. לכן נראה לי שהבעיה היא בכרטיס המסך, האם המעלות האלה גבוהות לכרטיס? ואם כן מה מומלץ לעשות בנידון?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by navk2,

שמעו, הסיפור שלי ככה : לפני כ- 5 חודשים היצטרפתי לחוג של .NET התחלתי ללמוד וזה, ואז אמרו לי שהתוכנה דורשת 1 ג'יגה ראם (היה לי אז 512) וזה דווקא דיי הפתיע אותי ! עד אז חשבתי ש 1 ג'יגה זה דיי הרבה (בערך) ושאף תוכנה לא דורשת כזה סכום ! אז התחלתי לחקור קצת שראם הוא לא רק לתוכנות אלא גם למשחקים ושכמה שהיה לי לא היה מספיק ! כי עד אז חשבתי שהבעיה אצלי זה רק כ.מ ! (מצטער, אז הייתי נוב בצורה לא רגילה) חקרתי וחקרתי וגם הגעתי למישהו ששיפר מ 512 ל 1024 והרגיש שיפור ניכר גם בתוכנות וגם במשחקים וכמובן שאז, כמו כל ישראלי טוב... גם אני רציתי !!! מפה לשם עבר זמן ובסופו של דבר רק היום הוסיפו לי ראם (מ- 512 ל- 1536) ציפיתי שיהיה לי שיפור בתזוזה ש המשחק והכול אבל לא ציפתי לשיפור כז…

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by yanivnn,

שלום אחרי יום לאחר שהחלפתי ספק במחשב נתקלתי בהודעה הזאת ומסך כחול המחשב והמחשב נתקע ככה בכל ריסט בחיפוש באינטרנט נאמר שהבעיה היא בדרייבר ניסיתי להסיר אותו ולהתקין חדש אבל הבעיה נותרה. המחשב פורמט ועדיין הבעיה נשארה. מה בידיוק השגיאה הזאת אומרת והאם יתכן שיש קשר לספק כוח?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by sapinir,

שלום. עשיתי מבחן לכרטיס מסך שלי ב - 3DMARK03 הכרטיס הוא RADEON 9500 PRO 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 2479. האם זה טוב או לא?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by yacovmateo,

איזה מהכרטיסים האלו יביא את הביצוים הכי טובים 9800GX2 Leadtek 9800GT\8800GT SLI 260GTX 216 core OC

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  7. שלום אחותי החליפה טלויזיה, ובטלויזה החדשה יש רק כניסת HDMI (יענו בלי VGA), ובמחשב הדל שלה היא משתמשת בכרטיס און בורד, שבו יש רק VGA, והיא רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב (לשם כך נקנתה הטלויזיה, והיא מכה על חטא שלא התקשרה אלי מהחנות לברר מה הולך עם מה) הבנתי שממיר בין VGA ל HDMI זה לא דבר טריוואלי (עולה כמה מאות שקלים) וגם היא גם ככה בוכה לי כל הזמן שחצי מהמשחקים שכן עובדים עובדים לאט, אז הוחלט באופן חגיגי לקנות כרטיס מסך חדש, עם יציאת DVI (שלה יש כבל מתאם ל HDMI בכמה עשרות שקלים) זה המפרט של המחשב שלה: E6700 3.2 Ghz MSI G41m sp20 4GB ram ועוד עקב אכיליס, יש לה ספק כח 300W פשוט. היא לא משחקת כבדה, ומספיק לה לשחק על גרפיקה נמוכה במשחקים של השנה שנתיים האחרונות. אם צריך להחליף …

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by eylonG,

שלום! אני מעוניין להחליף כ. מסך למחשב שלי (P3 930). איזה כרטיס יתאים לו? האם אפשרי לשים במחשב כרטיס GF4 128DDR ? מחירים בערך?

9. שלום לכולם מחפש כרטיס מסך טוב הדרישות שלי רק fear combat שיריץ אותו טוב שאני יוכל לשחק בכיף תקציב מ-500ש"ח עד 1300ש"ח אבל אני רוצה שתעשו רשימה של כמה מחירים תודה רבה לכל העוזרים אלי.

10. Started by NL_33,

שלום, אני משתמש חדש כאן ואני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה איכותי במחיר בין 200-400 ש"ח בן דוד שלי Chevy המליץ לי על הפורום הזה. אין לי מושג בזה, ולכן אני לא יודע איזה חברות טובות לכרטיסי טלויזיה איכותיים. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדאי לקנות. תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי פ4 2 ג זכרון ן 7600GS חדש התקנתי עליו NFSCARBON ומשום מה המשחק מתחיל טוב ולאחר דקה יש איטיות מטורפת על כמעט מקסימום רזולוציה ופילטרים גם שאני שם עם פחות פילטרים ופרטים עדיין זה לא רק חלק מה שאומר שיש מצב שזה עניין של חום במצב מנוחה הוא על 60 במאמץ 80 זהו קירור פאסיבי כרטיס של גיגהבייט מה לדעתכם הבעיה??? ה 7600GS לא אמור להריץ את המחשק טוב??? ועוד משהו קטן: כיצד אני מודד את ה FPS בזמן משחק?יש מובנה ב NFSCARBON

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by BlackDiablo,

http://www.theinquirer.net/?article=20036 מעניין מה יהיה ההבדל בינו לבין 6800NU

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by lipa,

הוא אמור להחליף את 5700

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by asnast,

חברה באו נראה מי פוגעה כמה אתם חושבים יעלה כרטיס המבוסס על ה NV30 של NVIDIA? אני אומר 2400 ש"ח או 399 דולר בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  15. שלום יש לי TV-OUT והוא עבד כמה זמן דרך הוידאו העברתי את המחשב לחדר ועכשיו יש לי טלוויזיה שונה של LENCO עם כניסת אנטנה וכניסה של 21 פינים שמנוצלת ע"י הממיר השאלה שלי היא איך לחבר את ה TV-OUT לממיר מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור אנטנה פנוי ואין לי וידאו בחדר אני צריך תשובות מאנשים שיודעים איך נראה הממיר של YES ויודעים איך אפשר להפעיל את זה תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  16. שלום, אז הכותרת אומרת הכול רק הוסיף מספר פרטים. ברשותי מחשב ישן שבגדול עושה את העבודה רק שכרטיס המסך שלו עושה לי לא מעט בעיות המפרת הוא Intel core2 duo cpu E6550 2.33 6Gb ram וכמובן הכרטיס GeForce9800GT אני לא משחק הרבה המשחק היחידי כרגע במחשב זה world of tanks על איזה כרטיס רצוי לקנות שלא יהיה פשוט מדי ולא יקר מדי . תודה!

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by orengore2,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך חדש (כרגע יש את 9500gt עם ג'יגה זיכרון של פליט) מתלבט באמת בין ה4850 ל9800gt/x. מערכת: E8500 לוח אם Gigabyte (צ'יפס p43) לא זוכר את הדגם המדויק אבל כולם כמעט אותו הדבר. ספק 500W - לא יודע מה הסוג חוץ מזה הבנתי שלא כל כך קשור לכרטיס מסך חוץ ממסך אז.. מסך Samsung t190p - 19 אינץ' רזולוציה 1600x1050 השאלה היא אם 9800 gt יספיק לי למסך שלי ולרזולוציה. מכיוון שהוא זול יותר. התכנון גם ככה לקנות כרטיס חדש עוד שנה שנתיים משחקים: cod5 crysis ועוד משחקי יריות למיניהם בנוסף: שיהיה טוב לסרטים (hd וsd) דבר אחרון חשוב נורא. אני מאמין כי המארז שלי קצת קטן בפנים ולכן אני צריך כרטיס קטן (כמו שראיתי שיש לפליט למשל) תודה רבה על העזרה

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  18. ההמתנה והציפייה היו משתלמות - לקחנו את Geforce RTX 3080 TUF OC של חברת הענק הטיוואנית לבחינות מעמיקות על מנת לגלות לאיזו קפיצת ביצועים תוכלו לצפות בעידן ה-Ampereלכתבה

19. אני קונה מחשב, וכאמור מתלבט לגבי הכרטיס מסך. האם ללכת על ה nVidia Geforce 8600GTS (PALIT) שהוצע לי (הבנתי שבזמנו הוא היה החזק ביותר לסדרה זו), או ללכת על כרטיס "מודרני" יותר במחיר דומה ? המחשב יתבסס על מעבד E7300 ולוח אם מסדרת G31 תוצרת ג'יגהבייט, מיועד לסטודנט אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (דגש על CoD 4/5 ). המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by K0sTa,

הכותרת אומרת הכל. איזה כרטיס הכי חזק בתקציב הנ"ל ? ללא OC..רק AGP תודה

• 16 תגובות
    • 915 צפיות
  21. לפני שנה כמעט קניתי את הכרטיס מסך hd4770 שהמליצו לי עליו ב580 ש"ח והיה אותו גם ב530 בחנות זולה . המליצו לי גם על ה hd4830 שעלה 430 ש"ח ועוד הרבה סוגים ראיתי. ואחרי שכמעט שנה לא התעניינתי בכרטיסי מסך החלטתי לכנס ואני רואה שעדיין הכרטיסים הנ"ל מומלצים והמחירים שלהם כמעט ול א ירדו . כי הכרטיסים של אז משנה לשנה היו יורדים משמעותית ולמה עכשיו לא? אולי זה אותם כרטיסי מסך רק שהם יותר חזקים? כמו שהיה עם ה 8800gts ?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  22. Started by jorgito,

שלום! החלטתי בסופו של דבר לקנות כ. מסך משומש ונכנסים לי בתקציב 2 כרטיסי מסך - 4670 או 9600GT רציתי לדעת מי מהם עדיף ואם הם מתאימים למערכת שלי - השימושים הם בעיקר לסרטים וגם קצת משחקים. המפרט שלי: מעבד: Core e6300 1.86 לוח אם: Asrock Conroe 945G 3GB RAM ספק כח גנרי שמספק 480W (בדוק ואמיתי ) יש לציין שהלוח אם תומך ב PCIE 1.1 עוד דבר שרציתי לדעת הוא אם אחד הכרטיסים דורש מקום מעבר לרגיל (כיום יש לי 1900GT) תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by shovel_xxx,

איזה אחד מביניהם יותר טוב ( בגירסא של 512 MB של שתיהם ) ?!?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  25. Started by danieltrt,

שלום לכולם אתמול רציתי לראות טרילר של הסרט החדש AVATAR באיכות 720P בהתחלה רציתי לראות אותו דרך האינטרנט ואז ראיתי שיש תקיעות אז הורדתי אותו. גם כשפתחתי אותו כקובץ על המחשב היו תקיעות ואז בדקתי ושמתי לב שיש הרבה עומס על המעבד. האם המעבד שלי מהווה צבר בקבוק או שזו בעיה אחרת? המפרט שלי בצד אני עובד על WIN7 ו 9.12 תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.