עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Srulz,

האם באמת יש הבדל גדול בגיפורס של XFX בין 128 לבין 256 BIT? והאם ה128 BIT יותר טוב מהרדאון 9800PRO? תודה

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by yonni,

מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by davesa,

קניתי ב PCH כרטיס Ti 4200 AGP x 8 128 Mb של Triplex. בטעות הביאו לי כרטיס בלי AGP x 8 וצריכים כעת להחליף לי את הכרטיס. מכיוון שראיתי שהמחיר של הכרטיס של Leadtek זהה, רציתי לשאול בהזדמנות זו אם אולי כדאי כבר שיביאו לי כרטיס של Leadtek ? לשני הכרטיסים תכונות דומות לכאורה - TV-OUT , DVI , 128 Mb , AGP x 8 אז איזה Ti 4200 עדיף (Triplex / Leadtek) ? יש בכלל הבדל מהותי כלשהוא ביניהם ?

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by acker16,

יש לי כרגע 7970 ואחד הרעיונות שלי הוא לקנות X280 ולעשות CF , אני מבין שאני אהיה מוגבל לתדירות של הנמוך מבניהם אבל אני מעדיף את זה על לקנות 7970 במחיר לא מחובר למציאות (2,000 שקל כשX280 שטוב ממנו עולה 500 שקל פחות). אני מודע לאפשרות של לקנות 7970 יד שניה אבל המוכרים כרגע כנראה עדיין המומים מזה שהמחיר הראלי של הכרטיס שלהם צנח אל מתחת לאלף כשיצא ה X280

5. Started by LiorZi,

מה עדיף? מבחנית ביצועים נטו ללא התחשבות במחיר וכו'.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  6. יש לי במסך בצד שמאל (מסך רגיל לא לסידי) מין פס (מלמעלה למטה) שבו יש מין מריחה של המסך\טישטוש\כמו נמלים כאלה שהולכים לכיוון אחד... איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך? מסך סמסונג 793df כרטיס ati 4850 תודה לכל העוזרים...

7. Started by Stroller,

"Leadtek 4600 128Mb" עולה 1660 שח בעוד שהכרטיס של MSI עולה 400 שח יותר כ-2000 שח, ABIT עולה כבר 2200 שח יש סיבה להבדלים הללו?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  8. Started by Wairth,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך GTX470 ומסך של אסוס 24'. עד אתמול הכל עבד יפה והחיים היו יפים. אתמול המסך התחיל מידי פעם להבהב ובסוף כבה. באותו זמן הכרטיס מסך הפסיק לעשות רעש של מאמץ. חיברתי את הטלוויזיה הגדולה לכרטיס המסך והכל עובד בסדר. כשאני מנתק ומחבר לכרטיס המסך את המסך של האסוס לשניה רואית תמונה ואז היא נכבית. היא מישהו יכול להגיד אם לפי דעתו הבעיה היא במסך או בכרטיס המסך ? פשוט רוצה לדעת מה להחליף במקום ניסוי וטעיה של מסך/ כרטיס מסך חדש.

9. Started by יוסי טורבו,

שבת שלום חברים יקרים. יש לי כרטיס מסך ASUS STRIX 1070 TI והיום קרא לי משהו מוזר תוך כדיי גלישה ביוטיוב המאווררים של הכרטיס מסך נכנסו ל100 אחוז פעולה והיה מסך שחור.לאחר מכן כיביתי הדלקתי אין לי תצוגה. הוצאתי את הכרטיס מהסלוט והכנסתי שוב והכול התחיל לעבוד חזרה מישהו נתקל בתופעה יודע ממה זה אולי?

10. Started by eliXir,

אני מתכוון לרכוש מחר Dell Inspiron 1545, ואני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. המשחק היחיד שאני משחק הוא Day of Defeat, האם ה 4500MHD יספיק בשביל להריץ את המשחק על 100FPS? ההבדל בין הכרטיסים 500 ש"ח כך שזה די משמעותי הייתי אומר... עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? מפרט המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. אם אפשר ביקורת שיש בה כמובן תוצאות עם בדיקות של הכרטיס מכל מני מצבים. ראיתי הרבה כתבות אבל על Radeon 9700 PRO אז בבקשה להקפיד על Radeon 9500 PRO. והחדשה היא, ששיניתי את ההזמנה שלי בPCH והזמנתי בזיגזאג, נשאר להם כרטיס אחד ;D וזה יצא לי ממש במזל... אני כ"כ שמח :-*

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by Riddler,

שלום, מותקן לי Gainward GTX 260 216SP על ווינדוס XP-SP3. עד היום (שנה פלוס מינוס) לא שמתי לב לבעיות איתו, אבל לאחרונה התחילו כמה תופעות מוזרות שאני לא יודע למה לשייך אותן: 1. מופיעות לי קפיאות רגעיות (1-10 שניות) במשחק L4D2. זה לא קורה בכל משחק, אלא מדי פעם. 2. לעיתים רחוקות במשחקי אונליין של COD:MW2 מתקבל קצב פריימים מחריד של פחות מ-1 פריים לשניה. מעשית זה אומר שהמשחק לא זז. אני לא בטוח במקרה הזה שהבעיה אינה ב-steam או בגורם אחר, כי גם כשזה קורה אני יכול לשחק offline בלי שום בעיות. הבעיה הזו ספציפית מגיעה ונשארת לכמה שעות/ימים ונעלמת. אין לי שום הסבר או כיוון חקירה בנוגע אליה. חוצמזה, אין בעיות. אין מסכים כחולים על דרייברים של כ.מסך או בעיות אחרות. ישנם משחקים רבים אחרים…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  13. לפי דעתכם תהיה ירידה משמעותית במחירים של GF 4 TI 4200 או בכלל כרטיסים ברמה שלו בחודשיים שלושה הקרובים ? כי אני לא מסוגל לסחוב יותר מחודשיים עם הכרטיס החרא שלי (GF2 MX 200 ) אבל אם בקרוב תהיה ירידת מחירים משמעותית (מבחינתי זה ירידה של 100 - 200 ש"ח) אז אני אחכה כי אין לי יותר מדי תקציב

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  14. היי, אני מחפש כרטיס שלא יתקשה להריץ משחקים חדשים וכו' ברזולוציה הזאת גם עם פילטרים (Crysis , unreal וכד' ). התקציב הוא כמה שפחות כמובן , בטווחים של 700 - 1300 (אפשר לחרוג) אני פשוט רוצה את הכרטיס שהכי משתלם מבחינת עלות תועלת.

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by gggilad13,

קראתי כמה ביקורות לגבי הכרטיס ושמתי לב לכמה דברים... במשחק DOOM 3 הX800XL פועל בצורה מאוד עלובה בעוד שהכרטיסים של NVIDIA פועלים בצורה טובה הרבה יותר ואילו במשחקים אחרים כמו FAR CRY וHL2 הכרטיס של ATI עוקף את אלו של NVIDIA! מישהו יכול להסביר לי למה בDOOM 3 הביצועים כל כך נחותים? האם DOOM 3 בנוי יותר לכרטיסים של NVIDIA? מה בדבר FLIGHT SIMULATOR 2004? האם שם יש לאיזשהו כרטיס יתרון מסויים?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by alergic,

Chipset NVIDIA GeForce 6600 Mem Clock 500 MHz Memory 256 MB Memory Bus 128 bit BUS PCI-e x 16 Memory Type DDR 16Mx16 Tools V-Tuner II GAME 1 Software Power DVD 5.0 GV-NX66256DP 256MB, TV+ DVI היה אצלי שנה יש דיסקים אין קופסה מקורית...

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  17. שאלה למומחים: איך שני הכרטיסים האלו מבחינת ביצועים ואיך הם בהשוואה ל: 7300GT, 7600GS ו7600GS SONIC?

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  18. אני מתעתד לרכוש את המסך DEL 2209WA ברשותי מחשב עם לוח-אם של אינטל מסוג DQ965GF היום אני משתמש ביציאת VGA 1. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך בשביל להתחבר למסך החדש ב DVI או איכשהוא ניתן להשתמש בקיים? 2. אם צריך לרכוש מה הייתם ממליצים לאור ירידות המחירים עליהם קראתי בפורום. לוח האם שלי מעלה ויש לי ספק כוח סטנדרטי - רוב השימוש הוא לצרכים משרדיים - תקציב 300-400 ש"ח 3. האם יש אפשרות לכרטיס מסך שגם ישפר את שמיעת האאודיו דרך המחשב. תודה, ארז

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  19. ברשותי מסך של LG דגם l226wtq וכרטיס של ATI דגם 4830 לאחר התקנה נקייה של Windows XP SP2 ושל הדרייבר העדכני ביותר למסך ולכרטיס שלי (9-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu.exe) המחשב מתעקש שלא לעלות מ 640X480! הדרך היחידה בה הצלחתי לקבל את הרזולוצייה המירבית למסך ולכרטיס שלי (1680X1050) היא על ידי שינוי ההגדרה דרך Catalyst Control Center לצערי, ההגדרה לא נשמרת לאחר איתחול ויש לעלות מחדש את CCC כדי לסדר את המצב עד הפעם הבאה מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by chenc,

שלום! ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום הנכבדים בקשר לצג שאני רוצה לקנות, עד 1100 ש,ח בערך, לא יותר. חשוב לי קצבי רענון גבוהים יחסית, וגם ביצועים. מדובר ב17", פרט לPROVIEW שמציעים גם 17" במחיר נחמד: צג ה19" של PROVIEW: http://www.proviewintl.com/product/crt/dxseries.htm (דגם 997N) - נשמע נחמד, רענון נחמד, רעיון ה19" נחמד לצפיה במחשב לסרטים (מטרה מאוד מנוצלת אצלי) אך גם תופס הרבה מקום... המחיר - סביר 1050. החברה - אף פעם לא אהבתי אותם... (אבל - בגלל זה אני שואל ). אגב - רזולוציה מומלצת בצג 19" היא 1280*1024 או 1024*768? צגי 17" : LG F700P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=FB790G&modelPrefix=40IF17&gl…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by ndnd,

אהלן יש לי Q6600 @3.0GHZ 8800gt 520w supply כרגע אני מתלבט בין שני כרטיסים GTX 560 Ti או HD 6870 עד כמה הספק שלי מגביל אותי? אני רואה שה6870 צורך פחות חשמל אבל ה560TI קצת יותר טוב עם תמיכה בפיזיקס, עד כמה זה משמעותי? וכמה רציני יהיה הצוור בקבוק? כדאי להעלות את המעבד ל3.2/3.4 נכון? והאם כל זה יספיק לי בשביל לשחק MW3, BF3, RAGE על הגדרות גבוהות? תודה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  22. יש לי כרטיס מתוצרת ספייר, זה אומר שאני צריך PBA, אבל איזה גרסא? 3.2 3.4 ?

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  23. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_711&products_id=9964 מחליף את ה8800GT שלי. המפרט שלי- QUAD 6600 4 ג'יגה זכרון (לא זוכר את כל הפרטים). לוח אם של ABIT דגם IP35-E מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  24. מממ מפרט בצד איזה חבר משפחה רוצה להכין DVD או כמה, השאלה מה אנחנו *חייבים* להוסיף כדי לערוך אנלוגית, מקלטת וידאו או מצלמת וידאו, לdvd. שימו לב- יש רק בערך 40 ג'יגה, מתוכם, 4 פנוים. *אני לא מעוניין, כרגע, בהמלצות לצורב dvd. *אני מדבר על המנימום, אין כסף.

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  25. שאני קניתי את הכרטיס ראידון ספייר 9700 פרו קיבלתי ראש 8 פינים מחבר לה s videoואז נותן לי יציאה לה avi ואז קניתי כבל של שני בנונות שני בננות הבעיה היא נשבר לי הראש הזה הפינים שלו החלו קפוט ואני לא מוצא בשום חנות ראש כזה או כבל בבקשה אני כבר מת לראות על הטלויזיה סרטים כל מני וכאלה דברים מהמחשב כי חבל על כל הדסקים וdvd וגם זה לא אותה איכות אני לא יודע מאיפה לקנות אני משתגע כבר חודש וה יותר אפילו אני הולך סביב סביב

• 6 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.