עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kababo,

http://www.techpowerup.com/img/10-08-02/4b.jpg רק מלחשוב על כל המקום שיתפנה ואפשרויות ה CF יש לי צמרמורות ;D נקווה רק שלא היו צריכים להגביר את המאורר יותר מדי..

2. Started by rony1880,

בKSP הסכימו לבא לקראתי ולהחליף לי את הכרטיס בכל מה שארצה , אפילו שהכרטיס הנ"ל ניבדק שוב ונימצא תקין לחלוטין במעבדה אני מאמין להם , יכול שיש לי בעית תאימות בלוח אם , לקחתי במקומו HD6850 , ובלי עין הרע הכל עובד 100%. כל הכבוד לחברת KSP עכשיו הם הראו לי שבאמת יש אחריות ותמיד אפשר לבא לקראת הלקוח, תודה ללירן משרות לקוחות שסידר את כל זה . תודה לKSP רוני

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  3. יש ברשותי את הכרטיס מסך HD 5850 asus לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2 מעבד AMD X4 965 3.4 זיכרונות 4G של Kingston ספק אז ככה שספק אני לא יודע ממש איזה חברה אבל יש יציאות לכרטיס מסך אני חושב 500W הוא פחות אם מישהו ניתקל בבעיה שכרטיס משמיע ציפצוף?? מאוד יעזור לי אני בלחץ תודה רבה לכול העוזרים :-\

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by shlomibandit,

אהלן חברה.. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך מחשב , למטרת גיימינג. מפרט מחשב: i3 2100 4 ddr3 1333 hec couger 400 asroc h67m-ge מסך dell 2312 תקציב עד 1000 שקל , עדיף כמה שפחות. איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום? שמתאים למפרט כמו שלי? לא בטוח שאבצע אוברקלוקינג, אך זה נחמד אם ארצה תיהיה לי אפשרות. להלן השאלות: 1. האם המעבד שלי מספיק טוב לגיימינג? בשדרוג כרטיס מסך לגיימינג ,האם יהיה צוואר בקבוק ? 2. כדאי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון? 3. האם הספק שברשותי מספיק טוב? 4. בשדרוג הנ"ל האם המחשב ינפיק ביצועים גבוהים במשחקים? רזולוציה גבוהה , הגדרות גבוהות, וכו וכו?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  5. ברשותי לוח אם קצת ישן intel 946gz עם תמיכה ב pcie1.0, ברצוני לקנות כרטיס מסך שיהיה מתאים ללוח ושתהיה לו יציאת hdmi לטלוויזיה שמעביר קול, אשמח לשמוע הצעות אני אישית מעדיף של nvidia אבל לא אכפת לי גם של ati תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by ProRules,

קודם כל מזה cuda / physx / stereoscopic3d / AO תסבירו לי על כל פונקציה בבקשה . ספק SS 500W יספיק להחזיק GTX 275+Q6600 4GB RAM... מה יותר טוב HD4890 או GTX 275 ואני לא מבצעה OC לכרטיס מסך כח שלא חשוה מה יותר טוב לOC אבל אני יכול לקנות גרסאת OC... אני צריך שיתמוך בFULL HD וHDMI. אני תריך לחב לטלויזיה 32 אינץ שיראה סרטים מהמחשב בFULL HD. רצוי אם הGTX 275 קישור של 1792 MB לרזולוציה גבוהההההההה... ולהריץ GTA IV על 100 VIEW DESITENCE... אז תגיבו זה דחוף! יום שני הולך לקנות! הלוח אם GA-P35-DS3L תומח נכון? והוא יתמוך בX16 נכון?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by EpoXi,

שלום, אחותי קנתה מחשב והיא רוצה להוסיף כרטיס מסך התקציב קטן כמו שאתם רואים בסביבות 300 היא אמרה אפילו פחות אבל הסברתי לה שזה בדיחה =] אם אפשר הצעות להכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה אני אשמח. שימושים מחשקים וסרטים כמה שיהיה יותר טוב -יותר טוב. דניאל.

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  8. שלום, מחר בצהריים (אפשר להגיד היום) אני מקבל מחשב חדש core i5 p55a-ud3 4850 modu 82+ 625w nzxt zero 2 אני מקבל את המחשב ללא ווינוס מותקן (אני יתקין לבד דיסק שקניתי [WIN7 ULTIMATE 64BIT HEB]) להתקין את הדרייבר שבא עם המחשב מהדיסק של GIGABYTE ואחר כך את מה שתביאו לי (אני מקווה)? או שפשוט ישר להתקין את מה שתביאו לי? יש איזה משהו מיוחד שאני צריך לעשות עם הכרטיס? או דברים בסגנון? תודה.!

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  9. היי, הלך לי כרטיס מסך במחשב - 7300GS. אני רוצה להחליף אותו, האם ATI 5450 יתאים למערכת? C2D מעבד, 1GB RAM, ספק כוח 350W של EZCOOL (כן, מערכת דרעק

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by dorlt,

שלום אני זקוק לחוות דעות על הכרטיס מסך הבא: חשבתי על אופציה חדשה אבל כמה דברים מסקרנים אותי לגבי הכרטיס הזה. http://skypc.co.il/pl_product~954000~8~0.htm השאלות שלי לגביו: 1. מה יחס הביצועים שלו לעומת HD4850, זאתמרת מי יותר חזק. 2. כמובן מה הטמפ' שלו והאם הקירור הנ"ל אפקטיבי. 3. האם תווצר בעיה כאשר יש לי לוח אם שהוא DDR3/2 וכך גם הזכרונות. והאם כמובן הוא יתאים למפרט הבא Q6700 2.66GHz 1066MHz|GB P43 DDR2|G.skill 4G 800MHZ CL4 GeCube HD4850 512MB WD 320GB AAKS SATA2| ASUS DVD-RW X20 NZXT APOLLO+SeaSonic 500W

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  11. בגדול ראיתי שיש את ה4890 בכלום כסף אבל אין לי כסף אליו ואני מועניין בכרטיס מתקדם יותר שבולעה פחות חשמל מה שכן חשבתי שכרטיס לפיזיקה יהיה פיתרון נחמד לעכשיו לאור המשחקים שהולכים לצאת בקרוב התקציב עד 500 לכרטיס הפיזיקה הבנתי שה240gt‏ עושה יפה את העבודה מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by avihu28,

בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לביצוע חישובים מתמטיים כבדים. על מנת להתאמן בתכנות על כרטיסים כנ"ל חשבתי לקנות את הכרטיס 4870X2. המחשב שלי מורכב ממעבד Q8300 וזיכרון של 4GB. כרגע קיים במחשב ספק כוח גנרי. הבנתי שעל מנת שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה אני אדרש להחליף את הספק כוח לאחד בעל הספק של לפחות 650W. זה הספק הזול ביותר שמצאתי: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 האם הוא מתאים? בנוסף, הבנתי שהכרטיס הנ"ל נוטה להתחממות. איזה קירור ניתן להרכיב עליו? אם יש למישהו המלצות לכרטיסים אחרים שיכולים לעבוד ללא תוספת של ספק כוח (או עם אחד זול יותר) וללא קירור נוסף אני אשמח לשמוע (הדרישה שלי מהכרטיס היא כוח חישוב של יותר מ - 1GFlop ובסדרה חדשה יותר מ8XXX של nv…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  13. אני מעוניין להפוך P4-3000 עם כרטיס כזה ל-HTPC. ללא האצת חומרה המחשב לא מסוגל לנגן סרטים ב-1080P בצורה חלקה. האם יש דרך לנצל את האצת החומרה של הכרטיס כדי לפתור את הבעיה הזו? מערכת ההפעלה היא Windows XP, והכרטיס מחובר לטלוויזיה ב-HDMI (דרך מתאם מ-DVI).

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  14. שמתי לב שהמשחקים הכי חדשים תומכים בפיזיקה והכרטיסים של NV טובים בזה כמובן שרק הם תומכים בזה, עכשיו יש לי שאלה כרגע יש לי HD4870 שלא מספק אותי כמו שצריך לכן חשבתי אולי לקחת GTX275 וכאן הבעיה אני כימעט בטוח שהוא חזק יותר ואני גם כימעט בטוח שכל המשחקים הכי חדשים תומכים רק בפיזיקה נגיד MAFIA 2,KANE & LYNCH 2,CRYSIS 2,MAX PAYNE 3 ועוד הרבה אחרים שיצאו בעתיד הלא כל כך רחוק, לכן אני גם בטוח שהקניה תיהיה כעשיו השאלה האם זה שווה בשבילי ? מיבחינת ביצועים נטו כמובן ?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by sAGi3,

רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה.. כולם אומרים שהוא ממש לא טוב, אבל כל מי שיש לו אומר שהוא אחלה של כרטיס.. עכשיו עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב וחשבתי לקנות את הכרטיס הזה.. אז רציתי לדעת אם הכרטיס הזה ממש לא טוב ולא שווה, ואם הגרסא של ש 512 מגה זיכרון, יותר טובה ושווה להשקיע עליה.. אז תנו חוות דעת. תודה.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  16. רכשתי לא מזמן את הכרטיס מסך הבא: His redeon 1950X כולל TIVO ( כלומר TV IN ).. - אין ברשותי ממיר דיגיטלי, בבית יש כבלים. אני רוצה לחבר את הכבלים למחשב כדי להקליט.. השאלה היא איך אני עושה זאת.. תמונה של הכרטיס מסך מאחורי המחשב: כמו שאתם רואים יש שם 2 חיבורים לDVI ועוד חיבור לכבל S-VIDEO .. עם הכרטיס קיבלת עוד 2 כבלים ובננה .. 1. תמונה של כבל ראשון: כבל שני הוא כבל S-VIDEO , מצד אחד מתחבר לS-VIDEO במחשב ומצד שני אותו חיבור למכשיר (כמו DVD ) .. ללא תמונה.. ועוד בננה אחת מצד אחד חיבור כמו S-VIDEO , שוב מתחברת לכרטיס מסך ומצד שני חיבור אחר.. הנה התמונות שלה משני הצדדים: השאלות שלי הם כאלה: 1. למה משמש הכבל הראשון שהראתי ? 2. למה משמשת הבננה ? 3. אי…

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by AVI.S.T,

זה מגימספוט מדברים על ויסטה הDX10 ומידע עלו (או איך שבא לכם לקרא לזה): http://www.gamespot.com/features/6143883/p-4.html

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  18. שלום לכולם, אני צריך כרטיס מסך למשחקים כמו SIMS COD וכ"ו בסגנון. אני לא מתכוון לעשות OC לא לכרטיס ולא למחשב שלי. אני גם לא מתכוון לקרוע את הכרטיס בהגדרות הכי גבוהות למשחק אלא בינוני +. המחשב שאני הולך לקנות הוא: מעבדי אינטל‏ Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 610 1 610 זכרונות‏ DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 2 560 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים‏ DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 235 1 235 מארזים‏ Price Units Total…

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by Reel_Magic,

עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובות רלוונטיות לשאלש שלי... רק קניתי מחשב עם כ מסך עם TV-OUT (היציאה היא S-VIDEO). ב-TV שלי יש רק כניסות audio\video. אז מה שניסיתי לעשות זה לחבר בעזרת קבל - יציאה של S-VIDEO במחשב אל הVIDEO-IN ב-TV (וזאת כי יש רק בננה אחת בקבל). העברתי את הארוץ ל-AV וזה משום מה לא מראה כלום. איפה אני טועה?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by finish,

לAGP הוא עולה 811 עכשיו מה אתם אומרים כן או לא?

• 16 תגובות
    • 894 צפיות
  21. הכרטיס מסך X1900XT האם הוא יחזיק משחקים כבדים שקיימים ושיצאו ברזולוציה 1680 על 1050?? אני לא יכול להוריד את הרזולוציה הזאת.. האם למשך שנה זה יספיק הכרטיס מסך בשביל רזולוציה כזאת? האם יספיק ליותר זמן? אם לא אז לכמה בערך זה יספיק? האם אני יוכל גם להפעיל פילטרים? אם כע 2 פילטרים או 1? לכמה זמן זה יחזיק עם פילטרים לכמה בלי.. מקווה שתענו זה ממש חשוב מקווה לכמה שיותר דיעות..

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by Evyatar,

חבר שלי אמר לי שיש 7950X2 שהוא מזמין מחול שתומך בדירקט 10, הייתכן?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אז אלה האפשריות שלי: 7900gt = 1500 nis x1900gt =1480 nis 1)מה יותר חזק בסטוק? 2)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר טוב??(אין לי בעיה בהוספת מתחים דרך תוכנה) 3)איזה כרטיס צורך פחות חשמל? 4)תודה לעוזרים! :xyxthumbs: נ.ב אני מתכנן את האוברקלוק הכי גדול שאפשר עם שני הכרטיסים האלה!! אז השורה הסופית היא ביצועים אחרי אובר קלוק! עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שה-x1900gt משיג 9450 ב-3dmark 05 ואחרי אוברקלוק 11500 (למרות שנראה לי שאפשר יותר!!!)

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by dragon772,

אני מתכוון לקנות את כרטיס המסך 6800gs ושמעתי שיש עם הכרטיסים של nvidia בעיות עם הצ'יפסטים של sis האם זה נכון? ומה הבעיה?

• 16 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by Sunny Jim,

יש לו 16 מגה של "EMBEDDED DRAM". מה זה??? אגב, לפי מה שכתוב שם, הנתונים באו מאותו מקור שנתן את הנתונים על הNV30 ו90% מהנתונים אז היו נכונים אז כנראה אלה נתונים נכונים.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים