עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FARKASH7,

אני קונה 9800 (למעשה כבר הזמנתי אני צריך ללכת לקחת אם המחשב החדש של אחי), עכשיו לקחתי את של ספייר בהתחלה כי הוא היה הכי זול עכשיו זיגזג הורידו את המחיר של זה של גיגבייט שבא באריזת RATIL אני מעדיף לקחת אותו ולקבל את הכרטיס בקופסה אם כמה משחקים ולא באיזו סקית שחורה ומבעסת. הבעיה שלי היא שלפי דברים ששמעתי הכרטיסים של גיגבייט (יותר נכון המאוווררים שלהם) מתים, המאוורר של הכרטיס 9700 פרו של חבר שלי מת והוא החליף מאוורר, בקיצור אין לי כוח שהכרטיס אחרי שנה ימות לי אין אחריות והוא ישרף מה אתם אומרים אפשר לסמוך על גיגה ב9800 פרו???

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by Shadowman,

איפה אפשר להשיג אותם? העם הם פוגעים בצורה משמעותית בעיניים?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by l0l9l8,

שלום, ברשותי מחשב חדש עם הכרטיס Gigabyte 9600GT Silent Pipe Retail הכרטיס ללא מאורר אלא מקורר רק על ידי צלעות. ישר שהמחשב עולה הוא עלה 60-70 מעלות ושאני משחק לדוגמה בקריסיס הוא על 100-110 מעלות.. הטמפרטורות קצת הפחידו אותי אז התקשרתי לחנות והם אמרו שבשביל הכרטיס שיש לי 100 מעלות זאת טמפרטורה בסדר גמור (בהתחשב בעובדה שהקירור הוא רק צלעות). אז רציתי רק לוודא איתכם אם המצב באמת בסדר? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by mMmSaK,

ללא OC.. כי אין לי מושג איך עושים את זה חריגה של עד 20 שקל לשימוש גיימינג: BF4, CRYSIS 3, FAR CRY 3 וכדומה לאלה

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by orengore2,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך חדש (כרגע יש את 9500gt עם ג'יגה זיכרון של פליט) מתלבט באמת בין ה4850 ל9800gt/x. מערכת: E8500 לוח אם Gigabyte (צ'יפס p43) לא זוכר את הדגם המדויק אבל כולם כמעט אותו הדבר. ספק 500W - לא יודע מה הסוג חוץ מזה הבנתי שלא כל כך קשור לכרטיס מסך חוץ ממסך אז.. מסך Samsung t190p - 19 אינץ' רזולוציה 1600x1050 השאלה היא אם 9800 gt יספיק לי למסך שלי ולרזולוציה. מכיוון שהוא זול יותר. התכנון גם ככה לקנות כרטיס חדש עוד שנה שנתיים משחקים: cod5 crysis ועוד משחקי יריות למיניהם בנוסף: שיהיה טוב לסרטים (hd וsd) דבר אחרון חשוב נורא. אני מאמין כי המארז שלי קצת קטן בפנים ולכן אני צריך כרטיס קטן (כמו שראיתי שיש לפליט למשל) תודה רבה על העזרה

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by shlomibandit,

אהלן חברה.. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך מחשב , למטרת גיימינג. מפרט מחשב: i3 2100 4 ddr3 1333 hec couger 400 asroc h67m-ge מסך dell 2312 תקציב עד 1000 שקל , עדיף כמה שפחות. איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום? שמתאים למפרט כמו שלי? לא בטוח שאבצע אוברקלוקינג, אך זה נחמד אם ארצה תיהיה לי אפשרות. להלן השאלות: 1. האם המעבד שלי מספיק טוב לגיימינג? בשדרוג כרטיס מסך לגיימינג ,האם יהיה צוואר בקבוק ? 2. כדאי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון? 3. האם הספק שברשותי מספיק טוב? 4. בשדרוג הנ"ל האם המחשב ינפיק ביצועים גבוהים במשחקים? רזולוציה גבוהה , הגדרות גבוהות, וכו וכו?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by demonshlomo,

ATI RAGE יעבוד על GIGABYTE 8SQ800??? רק מי שיודע בוודאות שיגיד!!! דחוף רצח! תודה

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  8. לפני שנה כמעט קניתי את הכרטיס מסך hd4770 שהמליצו לי עליו ב580 ש"ח והיה אותו גם ב530 בחנות זולה . המליצו לי גם על ה hd4830 שעלה 430 ש"ח ועוד הרבה סוגים ראיתי. ואחרי שכמעט שנה לא התעניינתי בכרטיסי מסך החלטתי לכנס ואני רואה שעדיין הכרטיסים הנ"ל מומלצים והמחירים שלהם כמעט ול א ירדו . כי הכרטיסים של אז משנה לשנה היו יורדים משמעותית ולמה עכשיו לא? אולי זה אותם כרטיסי מסך רק שהם יותר חזקים? כמו שהיה עם ה 8800gts ?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  9. Started by hakoki,

לפי מה שהבנתי הגרסא של ג'יקיוב היא הכי טובה לכרטיס הזה השאלה היא האם לבחור שלא רוצה לשדרג את הכרטיס לdx10 בשנתיים הקרובות שווה לקחת 512? או פשוט להשאר עם ה256? והאם באמת הגרסה של ג'יקיוב הכי טובה?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by sagi_10,

היום הזמנתי את הלוח הזה:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ושמעתי שאפשר להפוך אותו ל-sli!! האם זה נכון?? איך מתבצע התהליך הזה?? בתודה שגיא

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  11. יששששששששש 1900XT ירד לו המחיר מ 2400 ל 2000 בנעה !!! ועוד מעט גם החנויות האחרות יורידו מחיר (תחרות בין החנויות)... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4757 וגם יש אופציה עם קרור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 ^^ האופציה עם הקרור משתלמת לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  12. הכרטיס HD4870 יכול להריץ משחקים על רזולוציה של 1920X1200 במקסימום איכות??? במשחקים האחרונים כמו NFS החדש ועוד כאלה. מ GTA הבנתי שזה קשור למעבד בסך הכל. הנה המפרט שלי [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  13. אני רוצה להבין משהו.. כרטיס מיושן כמו GeForce2 MX עם רזולוציה מקסימלית של 2048X1536 ב-75HZ ואילו כשאני מסתכל על הכטיס שלי ה-6600GT הוא עם מקסימום של 1680X1050. השאלה היא האם כשרשום שזאת יכולתו של כרטיס זה אכן נכון וזה באמת יתן רזולוציה מטורפת כזאת?( הכוונה ל-MX) ואיך יכול להיות שה-6600GT עם רזולוציה נמוכה יותר ובהרבה?

• 17 תגובות
    • 906 צפיות
  14. זה הכרטיס http://www.geeks3d.com/20081029/zotac-geforce-9800-gtx-with-1gb-of-graphics-memory/ עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב של אחי כי כבר אין לי זמן לשחק אז רציתי להעביר לו את שלי ולקחת את שלו. מפה היה משהוא לא ברור לי, ניתקתי את הכרטיס מהחריץ הכחור הוצאתי תברגים שלפתי אותו ופתאום שמתי לב שיש עוד כבל קטן כמו חוט אפור דק שמתחבר לשתי פינים על הלוח אם, ועכשיו הבעיה שבמחשב של אחי אין את הפינים האלו על הלוח, משהוא יודע אם הדבר הזה נחוץ?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by boom!,

אני עומד לקבל 6800GT אבל יש לי שאלה לפני בחירת החברה, יש הבדל גדול בכרטיס בין החברות שמייצרות אותו (לדוגמא בין גיגהבייט ללידטק)? או שכל מה שמקבלים הוא אותו דבר ואפשר להגיע לאותו אוברקלוק בכל החברות(עם קירור סטוק)?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by tordek,

1 AquaMark Score: 14895 (CPU: 5098, GFX: 1743) FPS: 14.90 TPS: 4963 K Detail Comparison CPU: AMD Athlon XP 1700+ CR: 1466 MHz SRAM: 256 MB OS: Microsoft Windows 2000 GFX: RADEON 8500 SERIES CM: 250 / 250 MHz VRAM: 64 MB DRIVER: 6.14.10.6368 RES: 1024x768 x 32bit AA: Off AF: 4x DETAILS: Very High INFO: ninko, 2003-10-09, "Benchmark 2003-10-09 21-02-26" #2 AquaMark Score: 13496 (CPU: 4352, GFX: 1596) FPS: 13.50 TPS: 4497 K Your Measurement CPU: AMD Athlon XP 1700+ CR: 1466 MHz SRAM: 512 MB OS: Microsoft Windows XP GFX: RADEON 8500 SERIES CM: 250 / 241 MHz VRAM: 64 MB DRIVER: 6.14.10.6396 RES: 1…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by biflush,

שלום רכשתי היום gigabyte gtx770 2gb oc וכשאני משחק יחד עם msi afterburner מהירות השעון של הזכרון מגיעה לחצי מהמהירות שאמורה להיות, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

18. http://www.nordichardware.com/news,5249.html ??? יש מצב?!? בנוסף NVIDIA מתכוונת להכניס סדרת 8XXX לצ'יפסטים תומכי אינטל : http://www.nordichardware.com/news,5270.html מעניין...

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  19. התחרות הגדולה בשוק כרטיסי המסך המתקדמים מתחמתת - כמה נזק מצליח להסב Radeon RX 7900 XTX החדש של AMD לתחרות וכמה הוא משתלם לכם? בדקנו!לכתבה

20. Started by avihu28,

בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לביצוע חישובים מתמטיים כבדים. על מנת להתאמן בתכנות על כרטיסים כנ"ל חשבתי לקנות את הכרטיס 4870X2. המחשב שלי מורכב ממעבד Q8300 וזיכרון של 4GB. כרגע קיים במחשב ספק כוח גנרי. הבנתי שעל מנת שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה אני אדרש להחליף את הספק כוח לאחד בעל הספק של לפחות 650W. זה הספק הזול ביותר שמצאתי: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 האם הוא מתאים? בנוסף, הבנתי שהכרטיס הנ"ל נוטה להתחממות. איזה קירור ניתן להרכיב עליו? אם יש למישהו המלצות לכרטיסים אחרים שיכולים לעבוד ללא תוספת של ספק כוח (או עם אחד זול יותר) וללא קירור נוסף אני אשמח לשמוע (הדרישה שלי מהכרטיס היא כוח חישוב של יותר מ - 1GFlop ובסדרה חדשה יותר מ8XXX של nv…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  21. היי חבר'ה, כפי שכתבתי הכרטיס על 82 מעלות במנוחה! ולפעמים המסך נכבה ונדלק שוב ושוב עד שמופיע מסך כחול. לכן נראה לי שהבעיה היא בכרטיס המסך, האם המעלות האלה גבוהות לכרטיס? ואם כן מה מומלץ לעשות בנידון?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by Jack_g,

למה אני שואל את השאלה הזו, מכיוון שהמחשב אצלי כל הזמן דלוק ואני בדרך כלל מכבה את המסך ומדי פעם בודק מה קורה עם המחשב ועושה כל מיני ענייינים. אז נוצר מצב שאני מכבה ומדליק את המסך דיי הרבה פעמים ביום מה שאין ספק לא בריא למשסך ומקצר את תוכלת החיים שלו בצורה דרסטית. בגלל זה שאלתי האם ישנו הבדל בצורת העבודה של SUSPEND MODE כשהמסך בעצם גם נכבה אבל ישנה נורה מהבההת וברגע שאני לוחץ על כפתור הוא נדלק לבין זה שאני מכבה אותו ואז מדליק אותו דרך הכפתור. מבחינה וויזואלית לא שמתי לב להבדל המסך בשניי המקרים מתנהג כאילו הוא נכבה ונדלק ומפיק את אותן הצלילים. תודה.

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by yanivnn,

שלום אחרי יום לאחר שהחלפתי ספק במחשב נתקלתי בהודעה הזאת ומסך כחול המחשב והמחשב נתקע ככה בכל ריסט בחיפוש באינטרנט נאמר שהבעיה היא בדרייבר ניסיתי להסיר אותו ולהתקין חדש אבל הבעיה נותרה. המחשב פורמט ועדיין הבעיה נשארה. מה בידיוק השגיאה הזאת אומרת והאם יתכן שיש קשר לספק כוח?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by lion03,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 900 שקל מה שלכד את עיני היה הR9600P של FIC מא אתם אומרים עליו?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by Bingo,

מה כדאי לקנות?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.