כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
במסך שלי הרזולוציה המקסימלית היא 1280X1024 אז אתם חושבים שיהיה הבדל משמעותי בין 4870 ל4850 כאשר מדובר ברזולוציה יחסית נמוכה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
האם חייבים חיבור 8 פין לכרטיס הזה ? אין לי חיבור כזה בספק כח האם בגלל זה אני לא יכול להשתמש בכרטיס ? עם הכרטיס מגיע מתאם ל-6 פין אבל אין לי צורך בו , יש לי בספק 2 יציאות 6 פין הספק הוא ליברטי 500W בקיצור מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני מבין שזה ככה לכולם הורדתי את ה"HOTFIX" באתר שלהם זה לא ממש עזר איך אני משנה את מהירות המאוורר? ראיתי מדריכים באנגלית וזה לא עזר (למרות שאני יודע אנגלית ברמה של שפת אם [בלי מבטא]) מישו יכול להביא מדריך שהוא יותר USER FREINDLY? עם תמונות? נ.ב. מזל שאני קונה לו קירור מים בקרוב 120% ביצה מטוגנת על זה =]
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי שתי גרסאות של כרטיסי מסך GAINWARD על הכוונת . 9600 GSO עם זיכרון 768MB 9600 GT עם 1G . שניהם כמובן DDR3 . כמה שאלות למומחים : 1. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם כי לי יש כבר כאב ראש מלחפשו לנסות להבין והאים מבחינת ביצועים אחד מהם יותר טוב- ברוב הפמטרים ה GT נראה יותר טוב אבל לGSO יש יתרון במספר יחידות העיבוד ובכמה מקומות קראתי שדווקא ה GSO עדיף. 2. האים זה נכון שמגרסאות 8XXX ומעלה לא ניתן להשתמש בפיצ'ר של מסך מלא בתצוגה מרובת מסכים ( במסך אחד רואים רגיל ובשני וידאו במסך מלא ) תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת יש לי בעייה בכרטיס Ati x1950pro של חברת Gigabyte ללא oc. יש לי מאוור של זלמן שאמור להיות משופר. עכשיו הבעייה היא: זה קורה לבינתיים במשחק אחד והוא Call of durty 4. במהלך המחשק (זה תלוי נע בין דקות לשעות) המשחק קורס והמסך הופך לשחור ואחרי כמה שניות חוזר לשולחן העבודה וכתוב שה Vpu recover הופעל. אני יודע שה vpu מאתחל את הליבה של הכרטיס מסיבות של פגם/התחממות/בעיות בדרייור. אני לא יודע מה לעשות זה קורה רק במשחק הזה כנראה בגלל שהוא כבד והכרטיס מתאמץ (ייתכן גם בגלל החום של הקייץ?, המחשב נמצא בחדר ביטחון). יש לי את המחשב כבר שנה, לא פתחתי עדיין תמארז ולא ניקיתי אותו. לדעתי ואני כמעט בטוח שזאת התחממות של הכרטיס מכייון שזה קורה רק במשחק הזה (COD4). אם צריך ל…
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך בלי חיבור כוח מהספק והכי חזק לפי מה שהבנתי זה הHD3650. לא להציע לי 8600, פשוט לא! הוא עולה 400 בחנות אחת שאני מכיר אז האם עדיך לקנות אותו(הוא מריץ על HIGH ת'משחק ASSASSINS CREED ואת COD4 אז הוא כנראה שווה משהו) או שעדיף לחסוך למחשב חדש לגמרי?ובשביל מערכת מחשב כמו שאני צריך אני יצתרך לחסוך לפחות עוד איזה שנה או אולי קצת פחות... לדעתי עדיף לקנות עכשיו ת'כרטיס מסך, כי זאת הוצעה די קטנה והוא יהיה אצלי חצי שנה ככה עד שיהיה לי מספיק בשביל מחשב חדש(מקסימום במשחקים שדורשים עוד קצת אני ישים על LOWEST) אז מה אתם אומרים? לקנות HD3650 או לחכות ולחסוך למערכת מחשב חדשה? אגב, סליחה על החפירה אני לא יודע בדיוק מה הפורום שבו אני צריך לפרסם את ההודעה אז תעבירו אם…
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי 2 4850 במארז TAGAN DIABLO והכרטיס העליון מרעיש, זה כזה 4 שניות כן 4 שניות לא.. מה עושים ? אני משתמש ב Hotfix ששיחררו..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 3850HD AGP שעבד מעולה עד עכשיו. לאחר שבועיים שלא שיחקתי באף משחק ובינתיים התקנתי עדכונים ופעולה שוטפת של הWINDOWS, החלפתי קחרור לכרטיס (המאוורר הקודם היה רועש בצורה לא נורמלית). התקנתי את הACCELRO S1 REV2 (אגב אולי אחד הקירורים הכי פחות נוחים שיצא לי להתקין), הטמפרטורה טובה, הכל טוב ויפה. הפעלתי את MASS EFFECT וראיתי שכל דבר שקשור לצללים "רוקד". בעיקר כאשר הדמויות במצב סיחה ממש רואים את הצל שהאף והאזניים עושים מתחלף כל הזמן וזה ממש מציק. חשבתי שהכעיה במשחק הזה אך פתחתי משחקים ישנים וגם בהם פתאום הופיעה הבעיה. ניסיתי: להוריד אוברקלוק מהמחשב ומהכרטיס, לעדכן דרייברים, לחזור לדרייברים הקודמים, שוב דבר לא עזר. רציתי להעלות תמונה של הבעיה אך ראיתי שלא ניתן לראות את הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה4850 וניתקלתי בבעיה, שאני מדליק את המחשב הוא עולה רגיל עד למסך התחלה של הויסטה ואז הוא פשוט מאבד את האות. הכרטיס הקודם היה 1950PRO, ניסיתי לחבר את ה4850 במחשב אחר חלש בהרבה והוא עבד!! מה אני עושה???
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
במנוחה בלי כלום, ה4870 שלי מציג חום של 80 מעלות יכול להיות שזה בגלל מחסור במאוורר מארז קידמי?! לא נראה לי. עדיין, זה ממש חם.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד כרגע 6420 על stock, אני מניח שבלי OC הוא יאט את המחשב. נניח שאני אעלה אותו ל-3G, שום דבר אחר לא ייצור צוואר בקבוק? הלוח אם 945. תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
משהו יודע האם קיים דייבר ל4870 עבור vista 64 לא הצלחתי למצוא באתר הבית של ATI וגם לא באתר הבית של SAPHHIRE
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
תגידו יש לי שאלה בערך בכמה אחוזים אני ירגיש שיפור בביצועים אם אני יקח cf 4850 ולא 4870 על מסך 22 אינץ 1680x1050 תודה לכם מראש!
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/1 מה שמעניין בביקורות הזאתי לדעתי הוא מספר דברים: 1) ATI קורעים את NVIDIA בכל טווח מחירים ובכל המבחנים, אין משחק אחד שבו ה4850 שעולה כ900-1100 לא מנצח את ה9800GTX+ שעולה פי שתיים כמעט ובהפרש ניכר. 2) מכל מבחני הביצועים שרואים עד כה, ה4870 מגיע לביצועים שהם יותר טובים מ260GTX ובהרבה מקרים משתויים גם ל280GTX (לפעמים גם עוקף אותו!), ורק שיבינו ה280GTX עולה פי 2 במחיר! 3) OC - בקלות! ה4870 הוא פשוט חיית ביצועים בקטע הזה, הזכרון שלו מגיע ל4.4 ג'גיה הרץ (בהתחלה ישב על 3.6) והCORE מגיע ל770 ויותר (בברירת מחדל הוא איזה 750). וגם פה הסיבה היחידה שלא סוחבים יותר, כי הDRIVER של ATI מגביל אותנו! כלומר GDDR5 זה פשוט זכר…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש העיקר הוא כך: 4 GB RAM Nforce והכי חשוב GeForce 9600 GT DUO SLI כלומר, אני הולך לשים שני כרטיסי מסך של 9600 GT האם שני כרטיסי המסך הללו, יסחבו CRYSIS על HIGH בקלות?
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מדובר על המפרט שנמצא כרגע בפרופיל. האם המעבד (בOC ל3GHz שאני אגיע אליו אם אני אקנה את המסך) והלוח יהוו צוואר בקבוק? יש טעם בכלל לקנות את ה4870, או שאני לא אצליח לנצל אותו כמו שצריך? בנוסף, מה הסיכוי שהליברטי 400 יחזיק את המערכת? באתר של ATI כתוב 500W, אבל הבנתי שהליברטי יכול להחזיק לפעמים מערכות כאלה. אם לא, מה לגבי הCorsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? (נראה לי יותר קשור לפה מאשר לפורום ספקים). למרות שזה פחות קשור, אם כבר אני מדבר על הספק, עד כמה שווה להוסיף ~100 ש"ח בשביל ספק מודולרי? יש הבדל חוץ מהנוחות? ושאלה אחרונה, מבין ה4870ים, מבחינת באנדל, מי המומלץ ביותר? (כרגע אני מתכנן על TMS, אז האפשרויות הן Gigabyte וSapphire, שניהם באותו מחיר. אם יש חברה אח…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט שלי אשמח לקבל המלצות לכרטיס חזק יותר כמו כן התקציב עד 1000 ש"ח והאם אוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS באיכות גבוה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=114637
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט בצד. ועם הקנייה של הכרטיס (כלשהו) אני משדרג ל 2GB זכרון או 3. יש לי התלבטות קשה בין HD3870 לבין HD4850. כמה ההבדל גדול? אני נוטה ל 3780, רק אם ההבדל בביצועים מספיק גדול אני אקח את ה 4850. אפשר אולי כמה בנצ'ים של שניהם וכמה כרטיסי NV מתחרים? תודה. /עריכה אני יכול לשחק רק עם 1280X1024.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני ממש לא בעניינים ודוד שלי בא מח"ול אז הוא שאל אותי אם יש משהו למחשב שאני צריך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה לו גם יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר לטלוויזיה [אני חושב לפחות שזה מה שיפתור את זה תגידו לי אם אני טועה יש לי פלזמה 40 אינ'ץ] אז בעקרון המפרט שלי הוא זה Intel Core 2 Quad Q6600 2GB RAN DDR2 ENERMAX LIBERTY 500W gigabyte P35-DS3L ואלה הדברים החשובים נראה לי אז מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לשים על המחשב?בעקרון אין לי תקציב מוגדר אז בבקשה תביאו לי כמה אופציות מהיקר לזול שאם יהיה לו יותר מידי יקר יהיה לאן לרדת תודה לעוזרים ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע שלחתי את הכרטיס מסך שלי שהוא 7900GT לתיקון וכשקיבלתי את הכרטיס חזרה הביאו לי 7900GS EXTRIM ואמרו לי שזה שווה ערך לכרטיס שהיה לי . אני לא בטוח שזה באמת נכון או משו כזה אז אם מישהו יכול להגיע לי אם עבדו עלי או לא כדי שאני ידע אם לדרוש כרטיס כמו ששלחתי לתיקון או להירשאר עם הכרטיס שנתנו לי .
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-