כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי, מדובר במחשב בעל כרטיס nVidia GeForce 6600. בעבר ה-TV out עבד. בעבר כדי לחבר ל-TV OUT השתמשתי במתאם ישן מהכרטיס הישן שלי (VIVO) כעקרון יש בו חיבורים של S-Video ו-Compsite, כאשר 2 יציאות של S-Video אחת Video in ואחת Video Out, כנ"ל ביציאות Compsite. הבעיה, כמו שאתם רואים, היציאות של ה-S-Video כורסמו ע"י הארנב של אחי, לכן נאלצתי לחבר דרך היציאה של Compite Out בעזרת כבל RCA, הבעיה שזה פשוט לא עובד! כשאני מחבר בצורה הזאת, התמונה בטלויזיה קצת מרצדת אבל אין תמונה על המסך! ניסיתי להשתמש במתאם המקורי שקיבלתי עם הכרטיס: הבעיה שבעבר הכנסתי את זה בצורה לא טובה לתוך החיבור והפינים התעקמו (זאת הסיבה שהתמשתי במתאם אחר כדי לחבר עד שהוא כורסם ) ולא היה ניתן לחבר את המתאם …
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את ה - 6870 ATI ואני לא בטוח שהספק הזה יחזיק... שאר המפרט הוא: אינטל E6750 4G זכרון DDR2 3 כוננים קשיחים 4 מאוורים במארז. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך CRT 17 אינץ' בסביבות ה600-700 שקל תודה...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל ראיתי שזה אפשרי, איך עושים את זה? זה יעבוד על לוחות P67A-UD3/4?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, זה כרגע המפרט שיש לי: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח : Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון : Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 HD : WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter SSD: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כרטיס מסך : Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp מסך : Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 חשבתי לשדרג את כרטיס המסך בתקציב של עד 1000 ש"ח לטובת הרצת משחקים חדשים. האם לדעתכם יעזור ? או שצריך להחליף כבר את כל המחשב (אולי חלקים נוספים?)? אם כן איזה כרטיס מומלץ בתקציב?(ניתן גם לחרוג קצת). אשמח מאוד לעצתכם. יניב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה עם פירוק הקירור של הכרטיס הוצאתי את כל הברגים מאחורה, 2 ברגים בצד ו 3 ברגים מתחת למאוורר. אני מרגיש שההיטסינק השתחרר מה PCB והוא זז קצת לצדדים ובסיבוב טיפה. אני חושב שהוא עדיין נדבק בגלל כל הפדים התרמיים והגריז על הליבה, אבל אני מפחד להפעיל על זה יותר מדי כוח כדי לא לשבור רכיבים מישהו מכיר\יודע\הצעות וכ"ו תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני מתעניין (ומושקע) בביטקוין וכמו שכולם יודעים ביומיים האחרונים הביטקוין וחבריו הקריפוטגרפיים רשמו ירידות של 40 אחוז ומעלה, כאשר הביטקוין ירד לראשונה מתחת ל-10K מאז שהוא חלף על פניו בעקבות ידיעה חריפה מבלומברג וידיעות שקשורות ברגולציה על כרייה. בשורה התחתונה, כל מה שמעניין אותי זה לקנות מחשב בקרוב והאם לדעתכם בעקבות זה כרטיסי המסך ירשמו ירידה במחירים ועלייה בזמינות בקרוב?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה לשפר את הגרפיקה במחשב השני עבור מישחק SIMS3 , המיפרט : מעבד פנטיום 4 במהירות 3 GHZ , זיכרון ראם 1 GHZ . כרגע יש לי כרטיס ATI 9600XT AGP8 , האם ה2400 PRO יתן לי שיפור טוב יותר מהקיים? רוני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מנסה להגדיר 3 מסכים שונים באמצעות הrx550 הdvi והhdmi מחוברים ונותנים dual display ללא בעיה, הDP לא מציג כאשר הוא מתחבר, בנוסף, הוא אינו מציג גם כשהוא בודד, בנוסף, בעת ניסוי וטעיה בהגדרות מערכת eyefinity הגדרתי את המסך הנ"ל כראשי וכעת בכל זיהוי של חיבור לdisplay port אני מקבל שלושה מסכים שחורים. ברצוני לקבל extended display ל3 מסכים ושאלתי כזו יש דרך להפעיל את הdisplay port לבדו? ישנה דרך לאפס את הeyefinity ללא הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר? כיצד עם הeyefinity החדש (השונה מגרסת הקרימזון אותה הכרתי) ניתן לייצר כזו סוג של תצוגה? שכן אני הצלחתי רק לייצר תצוגה פנורמית ברזולוציה גבוהה והאופציה הזו נורא מיותרת לי... קצת מידע כללי: …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כך היום משתחרר הr520 וכבר דלף גילון נתונים מדי ati [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
am about to buy a new pc for gaming looking to find agood deal if im going to buy 6850 wich company? and if all buy today asus and my mb can make cs can i add in half ayear another one? any recomendetions for cheep asus mb for cf and gaming?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך AGP תקציב עד 300 שקל.. ישמש לסרטים והמשחק היחיד זה פרו אוולושין.. אין משחקים כבדים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי אני משחק בסקיירים עם מודינג רציני (בסביבות ה100 מודים) והמשחק מתחיל דיי לקרטע (בסביבות ה30FPS) ואני רוצה לשפר את זה מבלי להוריד מודים אז השאלה שלי מה עדיף לי לעשות לקנות עוד 7850 או לשדרג לI7 שאר המפרט בצד תודה לעוזרים עריכה: אי אפשר לעשות אוברקלוק עקב אי התמיכה של ENB
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה קטנה, מדוע GeForce6600GT AGP עולה יותר ב-200¤ מ- GeForce6600GT PCIX ??? (המידע שלהם זהה רק ההבדל הוא AGP ו-PCIX) ??????????????????
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך בעיקר למשחקים וסרטים האם הוא טוב כי אני יכול להשיג אותו בזול שימו לב שזה 700 ולא 900 ושזה B ולא P או שלא כדאי לי להתפשר וללכת על הF700P אל תגידו ישר P תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום חזרתי עכשיו מחנות מחשבים והמוכר אמר לי שאם יש לך מסך CRT שהוא בן 3 שנים ויותר אז רמת הקרינה במסכים בני 3 שנים ומעלה מתחילה לקפוץ בצורה דרסטית. משהו במה שהוא אמר נכון או שהוא סתם בילבל לי את המוח?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כרטיס AGPX8 הכי זול. שימושים: מוזיקה ואינטרנט הכרטיס הנוכחי נשרף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קודם כל סלחו לי על הבורות אבל אני מתקשה להבין מה זה anti aliasing ולמה הוא טוב ולמה הוא משמש ראיתי את זה בתפריט התצוגה במשחקים יש לי כרטיס מסוג 8800gts האם הוא תומך בזה? האם כדיי לי להפעיל משחק עם התכונה של ? anti aliasing ואם כן עד כמה הוא תומך הכרטיס ? 16X 8X 4X?? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אגב דיונים ושאלות בנושא ממשקים של מסכים LCD (בתקווה שלא העלו את הנקודה הזו כאן בעבר); לא מוזר לכם שכניסת DVI דווקא מעלה את המחיר (או למעשה נמצאת בדגמים הנחשבים יותר בליין של היצרנים) ? הרי היתרון העיקרי של מסכים אלו זה שהם דיגיטליים. אם כבר מוסיפים אופציות למסכים - אז צריך דווקא לשלם על כניסה אנלוגית לשם תאימות עם כרטיסי מסך ישנים או נטולי יציאת DVI. לפי ההגיון, כניסה אנלוגית למסך TFT מחייבת שימוש במכלול ADC, ויוצא ככה שסך כל המידע עובר טרנספורמציה לפחות פעמיים - מהכרטיס מסך DAC ובכניסה לכרטיס המסך ADC. בכל המרה כזו האיכות יורדת חד משמעית. מה שלא ברור זה, שלפי ההגיון, ככל שהמסך זול יותר (אם רק במחיר או גם במיצוב/רמת איכות) כך היצרן ירצה, בנוסף, להוריד כמה שיותר אופציות ומ…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הרבה רעש וצלצולים, לא הרבה חדש אבל פה ושם כמה פנינים. לדוגמא בדקה 30:00 מוצג QUAKE 2 שנתמך ב RT: המנגנון של הפורום משבש את הלינק שאני שם אז הנה הלינק מקוצר: https://tinyurl.com/y7h7jr46
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,לא מזמן קניתי ספק כוח חדש של TT 400WATT כי לא היה לי תקציב גדול מספיק ורק חנות אחת לקנות ממנה,יש לי כ.מסך LEADTEK 6600GT AGP,מעבד 3GHZ בסוקט 478 ולוח אינטל עם 1GB RAM,יש לי לפעמים בBF2 FPS DROP רציני ביותר,מ40-60 FPS הוא יוריד ל15-20 וחוזר אחרי כ2 דקות,שמתי לב גם כי לפעמים בEVEREST רשום לי כי הליבה של המעבד עובדת על 1.46 VOLTAGE ובCPUID רשום שהליבה דרושה לעבוד על 1.47 בשביל לעבוד כמו שצריך,האם יכול להיות באמת הספק כוח לא יכול להחזיק את הכרטיס וליצור FPS DROPS?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הכרטיס Intel GMA X3000 תומך ברזלוציה 1680X1050? ומה לגבי Intel® Graphic Media Accelerator 950?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
RTX 2060 או VEGA 56 ? בתכלס ישולב עם המפרט מסך עם פריסינק של AMD, וגם הווגה זול יותר במאות שקלים וכנראה חלש בקצת, וגם קצת מיושן יותר.. מה עדיף לדעתכם? כרטיס AMD יתמוך טוב יותר עם המסך אני מניח... איך אנווידיה יעבוד עם 144 הרץ ועם פריסינק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בכרטיס למשחקים עבור מחשב עם 4ג'יגה ראם ומעבד c2d 6320. מחפש מקסימום ביצועים שאפשר ב-500 ש"ח, הלוח עם PCIE X16. תודה מראש לאן נעלם הסטיקי כרטיסי מסך אגב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-