עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום.אני קונה מחשב חדש בקרוב והטכנאי המליץ להשקיע את מירב הכסף על הכרטיס (2000 מ6000,שליש).יש לציין שאני משחק הרבה במחשב על פירוט גבוה וAA.כדאי להשקיע את רוב הכסף על הכרטיס? תודה.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  2. משהו מוכן להסביר לי איך הכטיס הלא מוכר הזה שאף אחד לא מדבר כאן עליו עולה כל כך הרבה מה מיוחד בוא? תכנסו ללינק ותראו http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-Videocard&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=Quadro&OrderBy=Prod&x=20&y=9

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  3. ראיתי מחשב סבבה שאני רוצה לקנות בעיקר למשחקים, הבעיה שלי שאני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 650 2 GB (HDMI, DVI) המלצות הערות ביקורות יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  4. לינק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19566 זה הגיוני?? ויש לי גם כמה שאלות: 1) מה עדיף 8800GTS 320MB או HD 2900XT? ומה עדיף יותר למשחקים? (אני יודע שדנו על זה אבל לא ניתנה תשובה ברורה כי דנו בעיקר על ה640MB). 2) נגיד ואני אקנה את HD 2900XT, איזה חברה עדיף? Gigabyte או ASUS ? (מבחינת הכול , אחריות , באנדל , קירור ועוד..) ואם יש יותר טובה אז תרשמו גם אם אתה יכולים. 3) איך הקירור של HD 2900XT לעומת 8800GTS 320MB? תודה למגיבים .. ותודה בכלל על כל העזרה שניתנת בפורום הזה.

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by Dutchy,

כנראה שמחר אני יזמין את הכרטיס הזה מנעה מחשבים ב1500 שקל עם שלוש שנים אחריות כדאי לקנות ככה את הכרטיס או לבקש מהם לפתוח אותו ולבדוק אצלהם במחשב אם הוא עם ליבת R360 ? כי הם הסכימו לעשות לי את זה בכל מקרה, האם לדעתך הכרטיס שווה למכירו וליכולתו, תנו לי את האישור האחרון לפני ההזמנה

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by NightElf,

שלום לכולם... מישהו יודע מאיפה אני משיג פרופילים לx1900gt?

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by eytan243,

שלום ! אבקש את המלצתכם לכרטיס מסך הצרכים הם אינטרנט, משחקים, כבדים וסרטים על מפרט לוח P5Q מעבד Q9550 המסך הוא אותו המסך המופיע במפרט שלי תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by Styx,

שלום חברס תאמת יש לי מחשב די ישן וכרגע אין ממש כסף למחשב חדש אבל עדיין אני צריך כרטיס מסך חדש (יותר למישחקים) שיתמוך ב Vertex Shader Ver.: 3.0 , Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 כרגע יש לי Readon x800 gto התקציב הוא 400 ש"ח פחות או יותר נ.ב אם אתם צריכים תצלום של משהו מאוורסט אז תגידו

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by sagi_10,

זה= http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=abitx800gt256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817 או זה=gigabyte 6600gt vivo 128 mb 128 bit או זה= http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1616&osCsid=d98fa681c1abf02ee89bb656df220f0b

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Nati_The_King,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לחבר תכרטיס מסך שלי(4850) לטלוויזיה איזה אפשרויות? ואיזה כבלים אני צריך אם אפשר תמונה לכבלים יעזור מאוד תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by ROTCOR,

נניח שבאופצייה הראשונה אני משחק במשחק crysis שתומך בdirectx 10 ויש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 480 שתומכים בdirectx 11 ובאופצייה השניה אני משחק באותו משחק אבל יש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 285 שתומכים באותו directx של המשחק. איפה תהיה איכות טובה יותר ? באופצייה הראשונה או השנייה? יכול להיות שאני מנסח את השאלה לא נכון או שהשאלות עצמם לא במקום, אבל אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים למשל גם בdirectx 10 ו 11. אבל אם יש לי כרטיס מסך שתומך רק ב11 ואני משחק במשחק שתומך ב10 אני יראה יותר טוב עם כרטיס מסך שתומך ב10 ? או שאין קשר תודה וחג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  12. חברים כמה FPS אני אמור לקבל בערך על שיא ההגדרות ב-CRYSIS 3 ? עם התדרים 1100/1600 על שיא ההגדרות אני מקבל בין 30-55 FPS , זה הגיוני ? אני רואה בסרטון שהוא מקבל בסביבות 50-70 FPS , זה קשור אולי לעדכון? יכול להיות שבגלל שבסרטון הוא השתמש ב-FXAA זה נתן FPS יותר גבוה? אני פשוט לא בבית לבדוק.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

http://www.ati.com/products/radeon9800/radeon9800pro/compare.html אני רואה פה שהקלוקים שלו בעצם נמוכים יותר משל ה9700PRO... אז מה הקטע לקנות אותו במקום ה9700P כשהם אותו מחיר?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI ויש לי אפשרות לחבר כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד לטלויזיה ולהפוך את הטלויזיה כמו מסך מחשב... אבל כשאני מנגן סרטון מסוים במדיה פלייר אי אפשר ליראות אותו דרך הטלויזיה, רואים במקום הסרטון מסך שחור, למה זה ואיך אן אפשר ליפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  15. Started by jossef1959,

קניתי את Zotac ‏9800GTX+ 512MB מ KSP בחיים לא שמעתי אל ZOTAC החברה טובה? או שכדי להחליף?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  16. שלום! רציתי לברר לגבי השימוש בכרטיס פיזיקה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497197.0 כרגע אני עם 6950 פתוח ל 6970 ו 460 1GB משמש לפיזיקה בעזרת המדריך הזה. אבל כמו שאתם רואים הוא כבר לא ממש מעודכן ויצאו דרייברים חדשים רציתי לדעת האם יצא פאצ' חדש לפיזיקס? או האם הפאצ' הנוכחי יעבוד עם הדרייברים החדשים של נוודיה?מישהו בדק? מישהו יודע? תודה!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  17. אני יודע שהנושא נטחן בעבר ובהווה אבל לא כל ההמלצות זהות ותמיד עדיף לשאול... המפרט שלי הוא 2GB זיכרון, Q6600, ספק TR2-550 של THERMALTAKE, לוח אם GA-P35-DS3(גרסה 2) של GIGABYTE, מארז ThermalTake Bach VX, ומסך 226BW של SAMSUNG. בהתחלה חשבתי על ה-4870 כי בגדול אני מוכן להשקיע אבל ראיתי שמה שכן בטוח זה שהדעות כאן נגד הכרטיס הזה ל-22" ובנוסף לספק שלי רק 70% יעילות אז אני לא יודע אם יעמוד בזה. כאן מתחילה ההתלבטות, בגדול הכי חשוב לי זה ביצועים ושקט. אני מחפש כרטיס עם קירור מצויין ושקט. ראיתי שמציעים כאן את 4850 בכמה גרסאות או את ה-9800GTX אני חושב אבל מה עדיף לי? דרך אגב, בגדול הכרטיס לא מיועד ל-OC בהתחלה אבל ברגע שהוא יאבד קצת כוח אחרי חצי שנה או שנה (בתקווה לא פחות) אני כן אעש…

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by ATk,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי 260GTX והביצועים של הכרטיס הם קצת נמוכים למשל בfarcry2 אני מקבל 36fps מומצע ברזולוצית 1024*1280 אני יודיע שהכרטיס מסוגל להרבה יותר מזה( 55 ממוצע ) אני לא יודיע את הסיבה האם יש לי צוואר בקבוק : המפרת שלי הוא : C2D 6750 2GB RAM DDR2 800MHZ 500GB HDD 550W PSU CIFHTECA הרזולוציה שלי היא 1024*1280

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by Shadowman,

איפה אפשר להשיג אותם? העם הם פוגעים בצורה משמעותית בעיניים?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  20. טוב קיבלתי אותו אתמול והוא radeon 9700 pro by sapphire רק רציתי לשאול אם יהיו הבדלים ממשיים בין הכרטיס לזה של ג'יגהבייט או של הרקולס

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות Geforce 8800GT אבל הבעיה היא שיש לי Pentium 4 3.2Ghz עד כמה גרוע השילוב הזה יהיה? :s05:

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  22. מישו עוד נתקל בתופעה?... אע"פי שה VSYNC מאופשר בדרייבר ובמשחקים הנ"ל, ה Screen Tearing פשוט קיים ומחרפן. בדקתי עם כל אחד מה 5870ים שברשותי, וגם כשרצו יחדיו ב Crossfire. עושה רושם שהדרך היחידה לפתור את זה נכון לעכשיו היא באמצעות הרצה של D3D OVERRIDER. *עדכון* - מרפרוף נוסף בגוגל, עושה רושם שכל נושא ה Vsync, בשילוב Win Vista/7 וסידרת 5xxx לא ממש מתפקד כמו שצריך (בהנחה ומסתמכים רק על ה CCC של הקטליסט), קצת מטריד שעד עכשיו ATI לא ממש טרחו לסדר את זה. דוגמא למשתמש שנתקל בדיוק באותן התופעות (אני כרגע עם 10.4, וזה עדיין לא פותר את זה) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/286296-15-vsync-problem-5870-catalyst-windows-64bit

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  23. זה הנושא השלישי שנאי פותח על הCF הדפוק שלי (4850).. מצטער על זה.. עכשיו, החלטתי ללכת לחנות להגיד להם שאני לא יוצא משם עד שהכל מסודר אני אתאר את הבעיה שיש לי, שני הכרטיסים האלה עושים לי כל כך הרבה בעיות, ריצודים מטורפים לדוגמא ב FS 2004 זה נראה כאילו הנוף זז שם.. לא נותנים איכות טובה, די נתקעים, וגם אני שם על הAA שאני מבטל את הAA וכל האפקטים האלה בCCC רואים פשוט דפוק בחלק מהמשחקים כמו גיפורס 2!!! זה לא המסך כי בדקתי בעוד שני מסכים ולא רואים טוב גם בהם.. הא וגם בסרטים, למשל אני רואה סרט בBSPLYAER אני רואה כזה כמו קווים זזים מתחת לתצוגה כאילו זה הכרטיסים או משהו כזה... החלפתי כרטיסים לא הלך, עברתי לויסטה אפילו בשביל זה לא עזר, אני פשוט מאוכזב שאני משחק במשחקים... עכשיו, השא…

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by shlomib14,

אני לפני קנייה של מחשב, אני יודע שזה נראת שאלה די טיפשית, אני רק רוצה לדעת אם הביצועים של ה HD5850 יותר טוביםפ בגלל שזה DX11 או מה? המהירות יותר גבוהה? אני יודע שאפילו ב DX 10.1 עדיין השימוש הוא לא עד הסוף ורציתי לדעת איך המהירויות של 4890 מול 5850 המעבד של הכרטיס מסך והעיבוד נתונים, מה עדיף אם מסתכלים על זה ככה?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.