כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לא מכיר כרטיסי מסך שמותאמים לעבודה ספיציפית עם תלת ועוד שאלה כרטיסי פיזיקה קשורים לתלת מימד ?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אם יש לכם כרטיס מומהר אתם נתקלים בקריסות של הדרייבר התצוגה... (ולמי שיש כרטיס KEPLER אז המסך הופך שחור ל2 שניות וחוזר) אז כדאי לציין שחלק מהגולשים בפורום הדרייברים של NVIDIA הצליחו להצביע (יש לומר) בוודאות, על אחד הזרזים לארוע. לקריסות הללו קוראים TDR __ או Timeout Detection and Recovery אין לי רצון לפרט מה עובר על משתמשים בשנתיים האחרונות בנוגע ל דרייברים ולקריסות הללו, אבל נאמר שהנושא הזה נוגע כמעט לכל אחד. אז אם יש לכם כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל ואתם כבר משתגעים מהקריסות הללו, תצרטכו להוריד את מהירות השעון למהירות ההמקורית (ברירת מחדל) של הכרטיס. זה לא אידיאלי אבל זה עובד! _ (לבינתיים)_עד לדרייבר הבא נ.ב. הבעיה עם התקלה הזו היא שNVIDIA טוענת שהם לא יכולים לשחז…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
איפו אני משיג שני מגשרים לחיבור CrossFire???? תודה.
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום !! חבר שלי צריך את הכרטיס הזה, הבנתי שיש את הכרטיס בגרסאת DDR2 ובגרסאת DDR3. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק את גרסאת הDDR2. :-[ יכול להיות שרק בגרסאת הEXTREME יש DDR3 ?? איפה ניתן לרכוש (אם אפשר הכי זול) את גרסאת הDDR3 ?? תודה רבה חברים. :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכבוד דיאבלו 3. האתר canyourunit אמר שהכרטיס מסך שלי בקושי עובר את הדרישות המינימליות, ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות.אלה הדרישות הרשמיות: [table][tr][td]NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better[/td][/tr][/table] והבנתי שהספק כוח שלי הוא ג'נרי, זה יהווה בעיה? האם יש צורך לשדרג גם אותו? תקציב: 600 שקל מפרט נוכחי: מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN ספק EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם HDMI 1.4 אני רוצה להוסיף מסך של LG במפרט של HDMI איפו שרשום 21:9 aspect ratio support http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI רשום שלא תומך המסך עם רזולוציה של 2560x1080 מה זה אומר בעצם? תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שכל סוגיית הגרפיקה הממוחשבת היא רחוקה מהתחום שלי אני רוצה את דעתכם לגבי נושא שעבר לי בראש לאחרונה, אני משתמש בכרטיס nvidia gefore gt 450 אני לא גיימר ולא שום דבר בנושא הזה כל העיסוק שלי הוא תקשורת תוכנה ואבטחת מידע. בזמן האחרון שני המסכים שמחוברים למחשב שלי לא מספקים אותי ואני מעוניין במסך שלישי כאשר בכרטיס קיימים החיבורים VGA (לא בשימוש) DVI ו HDMI (כן בשימוש) השאלה היא כזאת 1. האם אפשר למחבר מסך נוסף לVGA והוא פשוט יופיע לי בהגדרות התצוגה כמו בחיבור שני המסכים ? 2. האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ? ואילו בעיות עלולות להיגרם מזה ?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב חדש לפני כמה ימים :yelclap: רציתי לדעת אם הגיע עם הכרטיס משחק? ודרך אגב מה אני אמור לקבל עם הכרטיס? (באתר של ספיר לא מצאתי...) בנוסף כמה אני אמור לקבל ב3dmark 06 לכל המערכת? (יש למישהו קישור להורדה?) הנה המפרט: q9300 asus p5e sapphire 4850 Enermax modular 525W Thermaltake V1 Ocz Reaper 4GB Cl4 800Mhz Armor +mx Seagate 500GB Lg gsa H62l Asus mw221c
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
נקח לדוגמא את הכרטיס 6800gt סבבה??? עכשיו מי יותר טוב זה שעם החיבור agp או זה עם החיבור pcie?????? (אל ככה סתם תגידו אם אפשר תביאו איזה מאמר או הסבר או הוכחה למה זה יותר טוב מהשני(אם אפשר))
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אוקי תקשיבו אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר נכון זה בשביל חבר שלי אני צריך כרטיס לAGP בערך מקיסמום תקציב זה 400 ועל תגיד לי תתוסיף 300 תוסיף 500 משהו באזור של ה400 עכשיו הכרטיס צריך להיות עם יציאת טלווזיה כמובן ולהריץ סביר משחקים כומ סאן אנדרס וכאלה מדי פעם הוא לא גיימר כבד פה ושם משחק... תודהה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD6870 של SAPPHIRE על לוח H67 ומעבד I3 2120 עם 4GB זכרון כבר חודשיים בהתחלה הכל היה תקין בכל המשחקים עכשיו פתאום הכל רץ לאט מאד ונתקע FPS נראה נמוך מאד גם ברזולוציות נמוכות מה עושים מאיפה להתחיל? שאלה נוספת בPREFORMENS בCONROL CENTER של הכרטיס יש אופציה לשחק עם היכולות של הכרטיס א.זה מיועד לכל משתמש ב.זה לא אמור להיות אוטומטי? ג.מה הרעיון של האוברקלוק מהמפעל אם כרגע הכרטיס על 750-800 והוא יכול להיות על אלף ? אז צריך מאוורר בפול? בקיצור אשמח ללמוד כמה דברים חדשים תודה.!
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה יש שיגעון דרייברים אדיר משום מה... ??? :..... בכל מקרה יש דרייברים חדשים שיצאו ומכיוון שבאתר לא הודיעו על זה אז אני נותן לכם כאן קישור לגירסה החדשה והמתקדמת של הדרייברים: http://www.guru3d.com/files/ הגירסה היא למערכות מסוימות והיא של 42.51 תהנו תגובות על השיפורים או משהו יתקבלו בברכה. ביי.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק PC של הכרטיס שלי, אילו תוכנות מאפשרות זאת?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס HD 5750 עם 1 ג'יגה זיכרון לא של חברת ספאייר. ואני לא יודע מאיפה(חיפשתי בזאפ וכל זה ולא מצאתי משהו זול). אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא לי את הכרטיס במכיר טוב תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי אני שוקל רכישה של כרטיס מסך (כחלק ממפרט שלם), ועברתי על קצת ביקורות של ה-GTX560... http://www.techspot.com/review/359-nvidia-geforce-gtx-560ti/page12.html בביקורת הזאת למשל, ובעוד ביקורות, שמתי לב ש-GTX560 עם OC פחות או יותר משתווה ל-GTX570.. ומצד שני, ראיתי בביקורות אחרות ש-GTX570 הוא לא OCER מי יודע מה.. ככה שה-GTX570 ממש לא משתלם (הפרש של 300-400 ש"ח..) אז יש משהו שפספסתי, או שבאמת לא שווה לקנות את ה-570 ועדיף ללכת על ה-560 ולעשות לו OC? *אגב, בנוסף למשחקים אני גם צריך CUDA בחלק מהשימושים שלי, זו הסיבה שאני לא שוקל כרטיס של ATI...
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קיבלתי מסך ישן הוא עובד (חיברתי לחשמל) הבעיה במסך שהחיבור שלו שבור חלק מהפינים או בפנים (בתוך החיבור) או שבורים הנה תמונה שתעזור מה שאדום אלה פינים שבורים ושתים מהם פשוט קצרים (כנראה נכנסו פנימה) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כמה שאלות חשובות לגבי כרטיסי ה 8800 1.א. כמה וואט הGTS וה GTX צוריכים? ב. Enermax Liberty 400W מספיק? (המערכת: E6600 , LCD17 , רמקולים עם סאב) 2. א. איזה חברה כדאי לי ל GTS מבין: Leadtek , Gigabyte , ASUS י? אני אישית חושב של Leadtek ... ב. מה ההבדל בין החברות? -ביצועים שונים? (איכות תמונה יותר טובה או פשוט יותר FPS י) -גודל הכרטיס שונה? -הקרור שונה? (אם כן אז יש הבדל בכמות הביצועים והרעש?) ג. איך נראה Leadtek 8800GTS ואיך ה Leadtek 8800GTX מי זה הורוד ומי זה הכחול? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gtx_tdh_1.html http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gts_tdh_1.html 3.א. איך הקרור של ה GTS י? מקרר טוב או שכדאי להחליף? -&g…
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תשמעו בין כל הדגמים שאני אביא לכם לאיזה דגם שווה לשדרג חינם מ 7800GTX 256MB ? 7900GS 256MB 7950GT 256MB 7950GT 256MB EXTREME 7900GT האם שווה להשתדרג לאחד מהכרטיסים האלו בלי תשלום מבחינת הביצועים האם שווה לקחת אחד מאלו כתחליף לכרטיס שלי כיום יש לי LEADTEK 7800GTX EXTREME
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
התקציב 1000 ש"ח, המטרה היא למצוא את הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה. אשמח גם לצירוף לינק או שם החנות ממנה בדקתם תמחיר.
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כלשהיא שמראה כמה FPS אני מקבל בזמן משחק כלשהו האם מישהו מכיר ? אפשר לקבל לינק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
גלשתי היום באינטרנט טמצאתי את כרטיס הGainward nVIDIA GeForce GTX 465 1024MB DDR5 PCIe עם 3 שנות אחריות ב589 ש"ח בלבד! (במקום 1400). לקנות כל עוד קיים מלאי! http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10372#detailed
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: E8400@3.6 4Giga Gigabyte DS3L R5870. עכשיו השאלה שלי עד כמה ישפיע עוד 5870 על הביצועים? (אני יודע שאני אצטרך להחליף לוח) למה אני לא כזה מרוצה מהכרטיס עד עכשיו, יעני יש עדיין משחקים שיש דרופים ל40-35 FPS. אני לא יכול לשחק במשחק שכל ההגדרות שלו לא מקסימליות כולל פילטרים על מקס, בגלל זה אני שואל אם שווה להוסיף עוד 5870 למסיבה. תודה!
-
אני מעוניין בעדכונים לכרטיס מסך כי לא רואים סרטים באיכות כל כך טובה והציעו לי פה לעדכן או להוריד דרייברים לכ.מסך. הלוח המדובר הוא ASUS P4S8X-MX שמגיע עם כרטיס מסך OB של SIS. נכנסתי לאתר של אסוס http://support.asus.com/download/download.aspx?model=P4S8X-MX&SLanguage=en-us להתקנת דרייברים או עדכונים לכרטיס הנ"ל. מופיעות לי שתי גירסאות להורדה עבור וינדוס XP ולא ברור איזה מהן אני צריך להוריד אם בכלל. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אם לא, יש מתאם (כמה עולה)?
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-