עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adirnasri,

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב עד תחום של 1000 1100 שקל ככה לא יותר תודה מראש אדיר

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  2. אני מעוניין בעדכונים לכרטיס מסך כי לא רואים סרטים באיכות כל כך טובה והציעו לי פה לעדכן או להוריד דרייברים לכ.מסך. הלוח המדובר הוא ASUS P4S8X-MX שמגיע עם כרטיס מסך OB של SIS. נכנסתי לאתר של אסוס http://support.asus.com/download/download.aspx?model=P4S8X-MX&SLanguage=en-us להתקנת דרייברים או עדכונים לכרטיס הנ"ל. מופיעות לי שתי גירסאות להורדה עבור וינדוס XP ולא ברור איזה מהן אני צריך להוריד אם בכלל. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by SpidiMan,

אני מתכנן לקנות בקרוב את הכרטיס מסך ATI 9550 128MB (כמובן לא הSE) וסוף סוף להחליף את הMSI FX5200 128MB שלי...(המשחקים פועלים, אבל בצורה מחרידה...אפילו פיפא). השאלה שלי היא: על איזו חברה לכרטיס מסך כדי לי ללכת ? אישית חשבתי ללכת על הMSI (למרות שעדיין לא מצאתי 9550 שלה בארץ) הציעו לי גם PowerColor (איך היא ?) וכמובן Gigabyte. אם זה משנה, יש לי לוח אם של MSI K7N2. תודה !

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  4. ובנוסף יש לי עוד שאלה: נראה לכם ששווה לי לחכות שיצא ה - radeon 9700 הזה כי אולי המחירים של geforce 4 ירדו? אם המחירים ירדו נראה לכם שזה יהיה משהו משמעותי?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  5. קניתי היום מחשב חדש עם 8800 GTX ורציתי לדעת אם עשיתי טעות שלא רכשתי לוח אם שתומך SLI בחנות נאמר לי שהדבר אינו חשוב משום שבעתיד יהיה לי יותר כדאי להחליף כרטיס מאשר להוסיף עוד אחד כמותו, (סיבה נוספת שהם טענו) שבטוח שבעוד שנה +- אני גם לא יוכל להשיג את הכרטיס הזה , לכן לכאורה לקנות לוח אם שתומך באס אל אי אינו חיוני, רציתי גם כן לדעת אם מישהו יכול להגיד לי עד כמה מה שקניתי באמת יעיל ? זה המפרט: 1-מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 1066HZ 2-לוח אם: INTEL P35 LGA 775 3-זכרון: 2048מ"ב DIGMA DDR2 800MHZ 4-כרטיס מסך GEFORCE 8800 GTX 768MB GIGABYTE 5-ספק כוח HEC 300W האם הדבר הזה בכלל תואם למפרט? אני ממש לא יודע מה לעשות האם לשנות מהר תלוח אם לתומך SLI או להשאיר תקיים? האם אני י…

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by Stroller,

"Leadtek 4600 128Mb" עולה 1660 שח בעוד שהכרטיס של MSI עולה 400 שח יותר כ-2000 שח, ABIT עולה כבר 2200 שח יש סיבה להבדלים הללו?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  7. Started by yarivot26,

רציתי לדעת איזה יותר טוב, מבחינת ביצועים ומחיר אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי לכרטיס מסך 2500-2800 ש"ח מכיוון שהX1800 עדיין לא הגיע לארץ, אז מחיר אפשר להשוות מחנות בחו"ל (כמו newegg) תודה

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  8. אהלן הזמנתי מKSP את הכרטיס 9800GT OC של GB והאמת חשבתי אולי ששוה לשדרג ל4850 בתוספת של 100-140 שקל בערך מה אתם אומרים ? איך הגרסה של SHAPPIRE ? המסך שלי זה 19 אינץ רזולוציה מקסימלית 1440-900 האם הפרש הביצועים שווה את השידרוג ?

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by mrraz,

מסתבר שלמרות ששמתי באנריל 2 את כל האופציות על המקסימום ואמרתי שאין הבדל גדול בינו ובין הכרטיס המוחלף NVIDIA 440 קיים הבדל גדול! מסתבר שאפשר לשנות במאפייני הכרטיס את הפילטרים שנקראים החלקת משוננים (?) ל- x6 ואת הפילטר האנאיזוטרופי ל- X16 קיבלתי תמונת מסך מדהימה באיכות ובצבע אבל כנראה שעברתי גבול מסויים עם הפנטיום 3 733 שלי ולמרות שהמשחק התקדם חלק הורגשה ירידה במסכים לשניה שהוא מצליח לייצר. לא נורא לפילטרים האלה יש הרבה ערכי ביניים ואני מניח שנצליח למצוא משהו איכותי וגם מהיר.

10. שלום לכולם, רעיון מסויים עלה במוחי.. נגיד ואני מביא מסך LCD שמתאים למחשב, יש אפשרות לחבר אליו את ההמיר של YES? זאת אומרת שאני יוכל לראות בו גם טלוויזיה(באותו מסך)? כמו כן גם DVD? אולי עם כרטיס טלוויזיה? או אולי יש דרך אחרת? בבקשה ממכם זאת שאלה רצינית, לכן רק מי שיודע באמת שיענה לי ולא אנשים שיגידו לי שזה דימיוני.., בגלל זה אני שואל תודה קובי. עריכה: מצאתי את זה http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tvusb2_deluxe_1.html זה מתאים לא?

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by lpp.phpme,

שלום, תקציבי הוא כ700 ש"ח על מה אתם ממליצים. יש לי כרגע GFORCE 5200 אני מעוניין לשדרג אותו. ראיתי את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 מה דעתכם, תודה על העזרה.

12. Started by mrraz,

ביקשו ממני לשפר מחשב שמשמש בעיקר לצפיה בתמונות וסרטי HD על מסך 24 ראיתי שהוא משתמש בכרטיס מסך O/B ציפסט 41/43 המעבד די חלש ומקרין בקושי סרטי 1080P אבל מסתדר טוב עם 720P אני מעוניין להתקין כרטיס מסך HD 5550 או HD5450 האם הכרטיסים מתאימים ויוכלו לשפר את התצוגה של 1080P ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  13. Started by XeNo4,

שלום היום שיחקתי supreme commander ואחריי כמה זמן ששיחקתי המשחק מיזער לי והופיעה לי הודעה : "VPU Recovery" מה זה אומר??? ואיך אני מתקן את זה??? תודה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by ITSIK86,

מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות ב600 שקל שיהיה AGP תודה מראש

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  15. אוקי אז אני משחק cs:s cs1.6 et aa cod2 nfs:mw hl2 fear quake4 bf2 ואת כול החדשים D: עכשיו אני צריך כרטיס בתצקיב של 1500 ל AGP עכשיו הקטע הוא שאני משחק את הרוב על 1024 786 ובלי פילטרים אז לא נראה לי שיש פה צורך בחיית ביצועים מה אתם חושבים על 7800gs או 6800gs ? על מה אתם ממליצים ? מה בנוגע ל gto ? או איזה x800 האם בכלל שווה לי לשדרג את ה9800 פרו ? בכול מקרה מה דעתם על ה6600gt קנייה כדאית ? על מה אתם ממליצים ?

• 17 תגובות
    • 945 צפיות
  16. שלום, ברצוני לקנות מחשב בקרוב, המחשב עתיד להיות משומש למטרות עריכת וידאו ומשחקים (סטארקראפט 2 וכו') ואין לי מושג קלוש לגבי הכרטיס שברצוני לשים עליו. מצד אחד, אני קורא מפרטים למחשבי עריכה, וכולם מציעים את NVIDIA כאופציה עדיפה. מצד שני, במפרטים המוצעים בHW במחשב ייעודי למשחקים, מופיעים הכרטיסים של חברת פאוור קאלר. כרגע, ההתלבטות הספציפית שלי היא בין: POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 ל - nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI איזה מהם יהווה עבורי פשרה טובה יותר? תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  17. על מה מדובר בכלל? לכרטיס יש 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO, שבכלל לא תומך בHD... על איזה HDTV-OUT מדובר בכלל?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by leornadav,

למי שמכיר את הכרטיס יודע שיש לו קירור ענק שתופס 3 סלוטים עם 5 מאווררים קטנים. חשבתי להחליף את הקירור הזה משום שהוא כבד מאוד והמאווררים הקטנים שמרעישים לא שווה להחליף(לא שאני לא יודע איך להחליף אך מאווררים טובים עולים 80 ש"ח פר מאוורר 80*5= 400 ש"ח). בקירור הזה :http://www.fro…

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by kisin,

שלום לכולם, עד שכבר קיבלתי היום את מסך המחשב החדש שלי שחיכיתי לו כל כך הרבה - לא עובד. אני לא חושב שהבעיה במסך. המסך הקודם שהיה לי, שהיה מסך סי.אר.טי של סוני עשה בימים האחרונים קצת בעיות. הוא "התעטש". היה משחיר וחוזר בהבזקים של חצאי שניות עד שלפני כמה ימים ברעש "טזזז" קל, נכבה ולא חזר. היום שהגיע המסך החדש, אל.סי.די של פרו-וויו, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, הופיע מסך ההטענה של הווינדוס אקס-פי פרופשונל ואת מסך היוזר והסיסמא כבר לא זכיתי לראות. המסך נכבה ונתן הודעה: NO SIGNAL. עשיתי ריסטרט והעלתי את הווינדוס במצב בטוח וניסיתי לשחק עם הרזולוציה אבל בכל פעם שעשיתי ריסטרט, בשלב ביוזר והסיסמא המסך נכבה ונתן את הודעת ה- NO SIGNAL. אני לא יודע אם מסך אל.סי. די אמור להגיע עם דיס…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by adiadi,

שלום, ברשותי GTS450 על גבי Gigabyte GA-MA78LMT-US2H. חיברתי את כרטיס המסך לטלוויזיה עם כבל MINI HDMI to HDMI, בתחילה העביר את האות תקין, לאחר מכן פשוט הפסיק ללא התראה מוקדמת. יש לציין כי כרטיס המסך מזהה את מסך המחשב וגם כן את מסך הטלוויזיה. כשמדליקים את המחשב מסך הטלוויזיה מציג מסך שחור ורק לאחר כמה דקות עובר ל-NO SIGNAL ניסיונות החלפת דרייברים וחזרה לישנים לא עזרו. כרטיס המסך Onboard כן מעביר את האות לטלוויזיה כך שהבעיה היא לא בכבל. הרשת מלאה בנושאים לגבי אותה בעיה בדיוק עם ה-450 אך ללא פתרון. רעיון לבעיה? אם לא, כרטיס מסך למטרת חיבור לטלוויזיה ולגיימינג קל מאוד בתקציב של עד 400 ש"ח? תודה

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  21. Started by bdofek321,

אם אני פותח את המנעול של הati overdrive יש אפשרות לנעול אותו בחזרה? (hd 6950)

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  22. שלום לכולם, בגלל שכל סוגיית הגרפיקה הממוחשבת היא רחוקה מהתחום שלי אני רוצה את דעתכם לגבי נושא שעבר לי בראש לאחרונה, אני משתמש בכרטיס nvidia gefore gt 450 אני לא גיימר ולא שום דבר בנושא הזה כל העיסוק שלי הוא תקשורת תוכנה ואבטחת מידע. בזמן האחרון שני המסכים שמחוברים למחשב שלי לא מספקים אותי ואני מעוניין במסך שלישי כאשר בכרטיס קיימים החיבורים VGA (לא בשימוש) DVI ו HDMI (כן בשימוש) השאלה היא כזאת 1. האם אפשר למחבר מסך נוסף לVGA והוא פשוט יופיע לי בהגדרות התצוגה כמו בחיבור שני המסכים ? 2. האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ? ואילו בעיות עלולות להיגרם מזה ?

23. המחשב שלי מתיישן וקשה לו להריץ באיכות 1080P, הוא משהו כמו כל 10 שניות נתקע. הכרטיס/ים ישמש/ו למשחקים גראפיקה ותכני FULL HD בנוסף אני משתמש בלוח אם הזה: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2638 רשום שיש שני חריצי PCI_E אבל לא רשום אם אפשר לעשות איתו CF ויש לי ספק כוח של אנרמקס 500W, יש לו יציאה של כרטיסי מסך של 4 פינים וכמו שאני רואה בסקירות של הכרטיסים צריך 6 פינים, האם אני צריך מתאם או להחליף את הספק?

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by Snoopy2006,

שלום, רכשתי כרטיס GTX460 1 GB ומכיוון שלא קניתי עדיין מסך, חיברתי אותו למסך VGA של מאג עם המתאם שהגיע איתו. ב-WIN7 התצוגה של הטקסט אינה חדה וברורה כמו במחשב ישן עם כרטיס בעל יציאת VGA (אני מסה לצפות ברזולוציה 1024X768). . סרטים/וידאו נראים מצויין. מה לדעתכם הבעיה והאם אוכל לפתור אותה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  25. Started by ביצה,

אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!

• 7 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים