עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי כרטיס טלוויזיה lifeview ואני רוצה לחבר ממיר של יס למחשב. הוידאו עובד אצלי אבל אין קול איך אני אמור לחבר את הקול? תודה לכל מי שעונה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  2. צרבתי ביוס של HD 6970 ל HD 6970 ריפרנס זה עבד יופי כמה זמן אחרי כמה זמן התקנתי את MSI AB מאז כול פעם כשאני מדליק ומכבה את המחשב הקלוק של המעבד נופל ל 800 (במקום 880 ) ולא משנה איזה תדר אני שם ב CCC זה לא מגיב רק אם אני נכנס ל MSI AB כול פעם כשאני מדליק את המחשב ועושה את ה OC מחדש אז זה עולה ל 880 איך אני עושה שזה ישאר על 880 בלי התעשקות ? תודה

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by Kazzanova-,

GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 אני לא כל כך מכיר את היצרן ג'י קיוב, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לסמוך עליהם בקשר לכרטיס מסך הזה הוא לא יעשה לי בעיות\רעשים או משהו כזה ????

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  4. אשמח להמלצה. מה דעתכם על GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS Silent 256MB PCIe ?

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  5. http://img527.imageshack.us/img527/2905/untitled1jh3.jpg כפי שאתם רואים בתמונה, כתוב שהcurrent vpu clock והcurrent memory clock הם נמוכים לפי הנתונים של ה1900XT.... השאלה שלי כאן זה האם זה אמור ליהיות ככה או שאני אמור לעלות את המהירות כמו שכתוב בrequested? כי אני יודע שה1900XT פועלים בקלוקים נמוכים יותר כשהם במצב 2D, ואני לא יודע כל כך איך לבדוק.... תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  6. ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה?? החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון?? בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח? תודה..

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by DrDeath,

ATI Mobile Radeon 7500 4x AGP 32mb או כרטיס Geforce 2 כלשהוא?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  8. הזמנתי את הכרטיס הזה , במחיר של כ 550 ש"ח. הדרישות שלי לא גבוהות במיוחד (אינטרנט , סרטים HD ומשחקים קלים) התקציב עד 600ש"ח יש המלצות? (מעדיף מאייבורי) תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  9. http://www.fudzilla.com/graphics/item/21487-amd-to-have-hd-6990-dual-cards-in-february http://techreport.com/discussions.x/20206 יאממי

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  10. הראשון זה RADEON 9600Pro 256MB TV, DVI מ- ksp ב690 שקל של חברת peak ...דרך אגב איך החברה הזו? הכרטיס השני זה יד שניה ממישהו שמוכר 9500 פרו של הרקולס ב 700 שקל מה לפי דעתכם כדאי יותר לקחת ? תודה אני ממש אשמח לקבל עזרה..

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  11. שלום, טרם קנייה בעוד כשבוע וחצי אני עדיין לא סגור על הכרטיס, אני רוצה להשאר במסגרת ה850-900 ש"ח מאחר והתקציב מצומצם ויש לי עוד ספק וסטיק של 2GB לקנות... חשבתי על GTX260 FREEZER X2 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 מול ה- PALIT DUAL SONIC HD4870 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1481 והאם שווה להשקיע בגרסאת ה-1GB של 4870 במקרה והרז' בה אני משחק היא 1680*1050? -שאלה נוספת, האם יש טעם בקניית GTX260 עם קירור בסגנון קרור סטוק במקום הקרור המשופר? (הרי קירור הסטוק לא מעיף אוויר אל תוך המארז אלא החוצה)

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  12. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

אני חשבתי על EX950F, מה אתם מציעים? הדגש פה הוא על המחיר/איכות, כלומר שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה מראש, R. :-*

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 4 MX 440 ובמידע התקנים כתוב: "ההתקן לא נתמך"-מה זה אומר? הורדתי דרייברים מהאתר של Nvidia כשפירמטתי את הוינדווס לפני שנה, ובכל זאת כתוב "דרוש עידכון" או "לא נתמך"!!!! מה עושים??? נ.ב-תוכלו בבקשה להביא לי לינק לדרייברים מעודכנים לכרטיס?תודה....

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by puyol,

שתי שאלות. לגבי כרטיס : http://www.amazon.com/Sapphire-Radeon-DisplayPort-PCI-Express-100283-3L/dp/B0035K6H2C/ref=tpi_title_12?ie=UTF8&pf_rd_t=101&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=501241671&pf_rd_s=center-6&pf_rd_r=19N9XNSJWXEEE08FX59F&pf_rd_i=193870011 1. האם יכנס במארז 2. האם הספק שבא עם המארז (380 EARTHWATTS) יתמודד עם הכרטיס הזה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  15. מפרט המחשב: Intel 41G Chipset CPU: E7500 זיכרון אני מאמין 2GB אינני זוכר היטב הארד דיסק לא חשוב. מסך: FULL-HD 32" של SAMSUNG (טלוויזיה) מה דרוש מהכרטיס מסך? להריץ סרטים BLUERAY על רזולוציית מסך 1920X1080 (FULLHD), כן זה הכל. כרגע המחשב מצוייד בכרטיס מסך built-in שבא עם הציפסט (X4500 INTEL) שתבינו את חומרת המצב (ושהצליחו להתמודד איתו עד כה אבל התקיעות מעצבנות). אז אני צריך בסה"כ שהכרטיס מסך יעבוד עם מסך 32" ברזולוציית FULL-HD בחיבור HDMI (אפילו אם זה DVI-HDMI) ושיריץ סרטים חלק בלי תקיעות ברזולוציה הנ"ל. לא מחשב למשחקים. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by lpp.phpme,

שלום, תקציבי הוא כ700 ש"ח על מה אתם ממליצים. יש לי כרגע GFORCE 5200 אני מעוניין לשדרג אותו. ראיתי את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 מה דעתכם, תודה על העזרה.

17. שלום. לפני כשנה וחצי צרבתי לכרטיס המסך שלי מדגם x800pro vivo ביוס של x800xt pe. הכרטיס אמור לעבור למשפחה- ולצורך כך רציתי לצרוב לו את הביוס הישן שיאפשר עבודה בתדירויות נמוכות יותר, בלי הגוף קירור הגדול והמרעיש. הצריבה נכשלה- כנראה שלא בחרתי את הקובץ הנכון. מה עושים עכשיו? מדובר בכרטיס שיושב בתושבת AGP. תודות לעוזרים. נדב

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by SUPER300,

שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. Started by jzha,

מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שללום המליצו לי לשדרג ל650 GTX (תוך אמירה שהמערכת חלשה) הייתי מעוניין לעזרה לבקשה חשובה מכיוון שאני לא מבין גדול ויש כל כך הרבה סוגי וסדרות של אותו כרטיס מסך האם מישהו יכול לתת לי כיוון שיעזור לי לבחור?! ושאלה: האם יש הבדל בין 2 GB ל1GB מבחינת תקציב: הוא עומד על 600 ויכול לחרוג בערך ב50

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  20. הכוונה מבחינת עלות תועלת? הרי מצד אחד כאשר יוצא דור חדש (כל שנה, נכון?) ישנה הוזלת מחירים על הדור הישן. מצד שני קונים כרטיס מסך שהוא מיושן אז כנראה שהוא ישרת פחות זמן אצל הלקוח לפני שיצאו משחקים אשר תומכים בטכנולוגיה מתקדמת. לדוגמא קניתי עכשיו את 7950 כאשר מחירו ההתחלתי היה לפני 7 חודש ב-500 ש"ח יקר יותר. שאלה נוספת, האם כרטיסי מסך מתיישנים, משמע, יוצאים משחקים כבדים שהכרטיס מסך לא מסוגל לעבד או שפשוט יוצאות טכנולוגית חדשות (דיירקס איקס 11,12 וכו', שיידרים למיניהם) ואז הכרטיס מסך מכיווון שאינו תומך בטכנולוגיות הנ"ל, איננו מסוגל פשוט להפעיל את המשחק כראוי. זה נשאל מכיוון שהאם עדיף להיות כ"ס הייאנד או אנתואיסט או אפשר להסתפק במידריינג' מכיוון שהטכנולוגיה מתחלפת ואז בלאו הכי…

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. אחד מכרטיסי המסך היחידים (אם לא היחיד ממש) שהצליחו לשרוד כל כך הרבה שנים ועדיין להיות רלוונטי עד היום 2020 ולספק חווית משחק סבירה, ולכן יכול עדיין להיות רלוונטי (ביד שניה) עבור מחשבים בתקציב זול. אגב יש לי שניים כאלו בבית (בשתי מערכות נפרדות), ואני עד אישית לכך שהם עובדים נהדר על כל מה שזורקים עליהם. זה לא רק הסוקר מטה שחושב כך. וזה מה שלקח טימי הכריזמתי לבחינה הפעם, רק כדי להנות (גם הוא) מהתופעה הנדירה הזו בתחום ההאצה הגראפית. אם משווים את הדגם הזה למקביליו מאותה תקופה, הם כבר אינם רלוונטיים, חלשים מדי, חסרים בזכרון VRAM, לא זוכים לעדכון דרייברים כבר כמה שנים רבות וטובות (מאז 2015) ולכן אף אחד לא נוגע בהם עוד בשוק היד השניה, בשעה שהוא.…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  22. אם אפשר ביקורת שיש בה כמובן תוצאות עם בדיקות של הכרטיס מכל מני מצבים. ראיתי הרבה כתבות אבל על Radeon 9700 PRO אז בבקשה להקפיד על Radeon 9500 PRO. והחדשה היא, ששיניתי את ההזמנה שלי בPCH והזמנתי בזיגזאג, נשאר להם כרטיס אחד ;D וזה יצא לי ממש במזל... אני כ"כ שמח :-*

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by PuG3o6,

בוקר טוב לכם . אני מעוניין לקנות את ה 6850 החדש הנה המפרט שלי: Information Operating system: Windows 7 Ultimate 64-Bit System memory: 6 GB CPU: Intel® E8400 @ 3.00 GHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail מסך מחשב Samsung 2233BW LCD ( רזולוציה מקסימלית 1680x1050 ) Intel® Desktop Board DP43TF 1- האם כדאי לשדרג מ 4850 ל 6850 ? 2- האם אני יכול לעשות crossfire בין 4850 ל 6850 ? 3- איזה עדיף ? powercooler או sapphire

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  24. יש לי שני מסכים שמחוברים כרגע ב DVI שניהם ניסיתי לחבר את השלישי ולא הטלוויזיה ולא המחשב קולטים אחד את השני (בחיבור HDMI) תודה ... . . .

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by Drogba,

אני קונה את המחשב שבחתימה מKSP , הכרטיס שבחרתי הוא Powercolor X800GT 256MB . הוא עולה 1,090 ש"ח. הבנתי שהוא אחלה לOC ( בגלל הקירור המעולה של P.C ) ואני יכול להגיע איתו ל4,900 נקודות ב3Dmark אחרי OC . היום שוטטתי לי בKSP וראיתי Sapphire X800GTO 256MB ב1,190 ש"ח בלבד! מחיר של GT בחנויות אחרות . שימו לב זה GTO! לפי מה שהבנתי זה הGTO הסטאנדרטי ( כי לא כתוב Ultimate , או השני ) שווה לי להוסיף את ה100 ש"ח? הוא יותר חזק מהGT , זה ברור , השאלה היא כמה אני יוכל להגיע איתו אחרי OC , כי זה כרטיס של ספייר , עם קירור פחות טוב משל P.C . תודה!

• 12 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים