כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס ואני רוצה לראות סרטים ב 1080P איך אני יכול .. באיזה תוכנות ..אני עובד עם XP
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האלן, לאחר שעשיתי OC ל7800GS שלי (מפרט בצד) הוא נתן תוספת של 30% בערך ב3DMARK06 יציב. בכרטיס שלי יש שאומרים שניתן לפתוח מספר צינורות, האם זה אפשרי? תמונות מצורפות- אם ניתן לפי דעתכם, האם זה מסוכן ויכול לדפוק ת'כרטיס? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרגע 8500GT במחשב, אני יודע שאני צריך לשדרג... אין לי ממש תגציב כרגע... אני מתלבט אם לקנות עוד 8500GT ולחבר ב SLI, או שבכלל עדיף לי לקנות את ה4850? מה אתם אומרים עדיף לי לעשות? אני רוצה להוציא את המחשב כל מה שאפשר כדי שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, אבל אין לי ממש כסף להוציא על חלקים... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח Gigabyte P35-DS3L (שכידוע תומך ב-PCI-E 1.0 X16 אחד) ואני מעוניין לקנות HD4870X2.. אני יודע שעוד קצת מוקדם לשאול כי הכרטיס לא הושק.. אבל בכל זאת לאור כרטיסי PCI-E 2.0 שקיימים כבר היום בשוק, האם הלוח יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ותהיה ירידת ביצועים משמעותית על מסך 24 או שאין ממש משמעות לדבר ?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=267396&highlight=devil+cry שימו לב הוא לא לקח מחשב סופר חזק (Q6600 בלי OC, משהו ממוצע למדי בימנו) ושם מבחן של 280GTX עם דרייברים חדשים, מול ATI (עם כמה סוגי דרייברים) במערך CF תסתכלו על התוצאות במשחק כמו DEVIL MAY CRY 4 לא מטורף?! כאילו תסתכלו במבחן האחרון, הממוצע שם עומד על איזה 200 פריימים לשניה! הכרטיסים האלו פשוט קורעים למשחק את הצורה כאילו זה היה איזה משחק פקמן שרץ על מחשב על או משהו ;D יכול להיות? ומה אתם חושבים על זה? ואכן יש כזה שיפור עצום מגרסה לגרסה בדרייברים? מה שיותר מדהים אפילו, שהדרייברים עדיין בטה ולא תומכים רשמית ב4870, מעניין אותי עוד כמה אפשר לשפר כשיצאו דרייברים יותר חדישים וטובים! (כלומר יש מה לשפר, לא אתפל…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כנראה עוד כמה ימים מזמין מחשב חדש (מיועד למשחקים ולחיים ארוכים), הדילמה הגדולה שיש לי היא האם לבחור בין הHD4850 הביצועיסט אבל החם והרועש לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 שהוא יותר קר מהשני אבל לא ידוע לי לגבי הרעש והצריכת חשמל. ידוע לי שה4850 לוקח את ה88GT בביצועים, אבל העניין של הרעש והחום מפריעים לי, ראיתי שיש דרכים "פנימיות" למתן את החום ואת פעולת המאוורר (ככה שיורד הרעש) אבל אני לא מתכוון להסתבך איתן, רציתי לדעת גם אם ה4850 אמור ל"חיות" הרבה זמן למרות החום שהוא פולט? או שיש סיכון גבוה שהוא ישרף? אגב של איזו חברה מומלץ לקחת של GECUBE או של CONNECTD3D? (אותו מחיר)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לשדרג ממסך 17" ל24", השאלה למה כדאי לי לשנות? חשבתי על: להוסיף HD3850 או 4850 או להחליף לכרטיס חדש, מה שצריך בשביל לסחוב עד 2000 ש"ח. אם יש רעיונות יותר טובים, בבקשה. תודה מראש. נ.ב. אני מעוין לשחק על 1900X1200 עם הגדרות גבוהות בביו שוק וCOD4 וכו'. זה לא חיב להיות המקסימום ממש, היום עם הכרטיס הנוכחי אני על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים הנ"ל, שוב תודה.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עד 1000 שח יתן לי ביצועים מרשימים למדי.. לא הבנתי כל כך את המאמר על כרטיסי המסך הדשים.. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי משחקים בין החזקים שעומדים לצאת לשוק בקרוב אז שיעבוד חלק עם הכרטיס מסך..תדה למי שעוזר
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אז ככה הזמנתי כרטיס מסויים וקיבלתי כרטיס אחר משציפיתי. עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים ביניהם אולי זה שקיבלתי יותר טוב מזה שציפיתי מדובר על סוגים שונים של כרטיסי Shappire Ati Radeon HD 3870 512MB DDR4 אוקי אחד מהם הוא סינגל והשני הוא דואל סלוט עכשיו השאלה איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב. שלי שקיבלתי הוא ה סינגל וציפיתי לדואל. הכרטיס שקיבלתי : (SINGLE SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=219&grp=3 הכרטיס שציפיתי לקבל : (DUAL SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=220&grp=3 מה ההבדלים בניהם מכל הבחינות. (אובר קלוק, עוצמת הרעש, מ'ס חלקים מקוררים...וכו') מה יותר כדאי לי. בבקשה אני צריך את זה אני במידה וכדא…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבחור בין הכרטיסים הבאים : ASUS EAH3850 TOP/HTDI/512M http://uk.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=602&l4=0&model=2040&modelmenu=1 Gigabyte GV-RX385512H http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2717 יש אפשרות לכרטיס נוסף של Gigabyte בתוספת נוספת של כ- 300 ש"ח GV-R485-512H-B http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2856 זקוק לעזרתכם, מה ההבדל בין הזוג הראשון ? יש עדיפות לאחד מהם ? לגבי האפשרות השלישית, כדי להוסיף את ההפרש מבחינת תמורה לביצועי הכרטיס קרור תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של פיליפס 19 אינץ והבנתי שלא צריך עם מסך כזה cf אז אם לא צריך אז מה עדיף 4870 או 4850 ? ולוח אם אם אני יקח לוח אם זול יחסית של גיגבייט זה עדיין יתן לי ביצועים (330 שקל לוח אם)
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם זה נכון שאפשר לעשות CF בין כרטיסים שונים???? אם כן.. והאם זא אפשרי אם כרטיסים בעלי ליבות שונות?? אם כן.. האם יש איזו שהיא מגבלה שלא מאפשרת לעשות CF בין כרטיסים ?? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
תגידו איך זה יכול להיות שAMD-ATI שחררו את סדרת ה 4800 ללא דרייבר סולידי אלא כל מיני הוטפיקסים ובטא דרייברים וכאשר מנסים לחפש דרייבר באתר שלהם הסדרה אפילו לא מצויינת?!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט ואני יכול להכניס לתקציב או 4850 עם יכולת לcf בעתיד או לקנות עכשיו את הכרטיס 4870 ובלי יכולת לcf בעתיד מה אתם אומרים??
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב ולמה? 1. Gigabyte GeForce 8600GT 256ddr3 2. Gigabyte HD 3650 512ddr2 3. Sapphire Radeon HD 3650 512 ddr2 או שיש כרטיס מסך אחר שעדיף על ה8600gt עד 400 שח בערך.... ולמה אומרים שati יותר טובים מnvidia?? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס 4870 חדש עם מתאם DVI-HDMI. לאחר חיבור למסך טלוויזיה LCD של סוני אני לא רואה שום תמונה. מישהו יכול להדריך אותי מה ואיך להגדיר במחשב כך שאקבל תמונה 720P או 1080I?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מעניין אותי עכשו שבערך 280GTX עולה כמו שניים כאלו (אולי אף פחות) אם מישהו הריץ בדיקות אבל לא סתם בדיקות, אלא ממש מקיפות, עם מעבד חזק (שלא יהיה צוואר בקבוק), דרייברים חדישים, ועם ובלי פילטרים. ולבדוק לא רק MAX FPS אלא גם ממוצע ומינימום במשחקים וברזולציות גבוהות ונמוכות. מה אומרים? מעניין אותי באמת מה ההפרש ביצועים אם בכלל, לפי מה שאני רואה זה די זהה בסה"כ. לא? (ואני לא מדבר על MAX, אני מדבר על FPS ממוצע או מינימום)
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Shappire Radeon HD 3870 512MB PCIE אני לא יודע בידיוק אם התקנתי DX10. מה בטוח יש לי DX9 אני בטוח שהתקין לי בזמן שהתקנתי משחק. ואחרי זה הורדתי קבצים מהאתר של מיקרוסופט של מרץ שקשורים לקבצי DIRECTX זה שקל בסביבות ה 400MB עכשיו אני לא יודע אם יש לי DX10 על המחשב.. או אם לפחות המחשב תומך. בדריברים של הכרטיס מסך לא היה. יש לכם אולי מקום בשבילי להוריד DX10? ומזה DX 10.1? הכרטיס שלי תומך? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד את זה? יש לי WINDOWS XP PRO SP3
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כשאני בדקתי בTUNE UP וגם ב-dxdiag זה מראה לי שיש לי 1275MB במקום 512MB....מה אני עושה זה מאוד בעייתי.....וגם כשהפעלתי את COD 4 הוא אומר שיש לי בעיה ב-DX9 כשבכלל יש לי VISTA עם DX10 זה המפרט שלי (קיבלתי אתמול!!) CPU : AMD Athlon 64 X2 4600 Box MB : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 GPU : Club3D ATI Radeon HD4850 512MB Mem : OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Performance Platinum HD : WD 250G AAKS DVD Burner : ASUS X18 PSU : ENERMAX LIBERTY 400W TT SopranoRS 101
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוקי תראו, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. עם 4850 CROSSFIRE... לוח X48 אני לא מצליח להגיע איתו לביצועים טובים מה להגדיר בהגדרות? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל אני חייב עזרה! תודה.. למי שיש CF 4850 יוכל לעזור לי? להגיד לי איך הוא הגדיר והכל ?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איזה כ.מסך כפול ליבה יותר טוב???? אני די בטוח שאין מה להשוות אבל עדיין ל- 9800GX2 יש תוצאות יפות http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13 תודה מראש למגיבים אם למשהו יש השוואה בין הביצויים של הכרטיסים זה יהיה נחמד
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
הולך לצאת 4850X2 משהו כזה ? קראתי פה שמישהו רשם שATI הולכת להוציא את הכרטיס הנ"ל שהולך להיות יותר חזק מה 4870 זה נכון ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-