עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכם, יש לי לוח אם ASUS M2A VM-HDMI שכולל מעבד גרפי ATI Raedon X1250 מובנה. יש לי 2 מסכים שמחוברים במקביל, אחד מסך מחשב והשני טלוויזית LCD עם כניסת HDMI. עד לא מזמן הכל היה כמו שצריך, ופתאום בלי שאני יכול להצביע על משהו מסויים שקרה - אני רואה בטלוויזיה רק בשחור לבן. הייתי מאשים את הטלוויזיה או את הכבלים, אבל בזמן שהמחשב עולה - אני רואה מסך צבעוני, (המסך של הביוס הוא ירוק) וגם הלוגו של Windows הוא צבעוני בעליה. רק בזמן שמופיע שולחן העבודה המסך הופך לשחור לבן. ניסיתי לקנפג דרך ה CATALYST אבל או שאני לא יודע איך, או שזה פשוט לא זה. למרבה הפלא, משהו שגיליתי רק עכשיו - עשאני רואה וידאו - דרך מדיה פלייר - אני רואה בצבע... למישהו יש עיצה? המון תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. Started by verynoti,

יש לי בעיה עם המשחק והתוכנה של ATI הכרטיס מסך הוא של ASUS מסדרת 1600 לא זוכר בדיוק איך הוא נקרא משום מה אני תמיד נזרק מן המשחק בגלל VPU RECOVER שמתאפס או משהו אחר אני לא מצליח לשחק כלל במשחק וזה משגע אותי נסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק ושם דבר קבעתי למשחק לעבוד בDX8 וגם לא עזר לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה נ.ב אם ההודעה לא בפורום המתאים אז נא להעביר אותה לפורום המתאים תודה וסליחה

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by reyrey_200,

שלום, רציתי לדעת האם יש כרטיס 4850 שתופס שני סלוטים ? [אחד לכל היציאות, ואחד לקירור] ?

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  4. לא מצאתי ב CCC ויש לי חשש שהוא מתחמם יותר מדי

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. מה מיוחד בכרטיס הזה שהוא עולה 2000 שח?? http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C0.aspx

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  6. מי יכול לעזור בדילמה על כרטיס מסך פשוט למחשב שצריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? אנא צרפו הסבר קצר מדוע הכרטיס המומלץ הכי טוב כרטיס מסך : DDR3 ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3650 SILENT 256MB 8600GT 512MB silent GeCube Radeon HD X2600XT 256MB PCIe

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by Rahat lokum,

מאוורר כוון ל100 :\ האם זה אופייני לחודשי הקיץ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jhonnyquan,

קראתי בכמה מקומות שגם ליבת ה G80 תומכת בטכנולוגיית PHYSX ,TCK באתר של NVIDIA כתוב שה 9800 וה 260 וה 280 רק תומכים... אני חושב שבספסיפיקציה של ה 8800GTS שלי G80 היה כתוב שהוא בעל יכולת עיבוד פיזיקאלי.... מה נכון?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. Started by ilaysk,

הטמפרטורות של הכרטיס הם 79 במנוחה אני יודע שזה נורמלי ואצל כל הכרטיסים זה ככה אבל זה בגלל הדרייברים הדפוקים? לשנות את זה(מהירות FAN)? חברה תעזרו לי אני בפניקה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חבר'ה שמתי לב עכשיו שאחד הכרטיסים בסבבה על 44 מעלות בזמן שהשני (המשני!) עומד על 86 מעלות ! כשאני בודק את הגדרות הCCC בפרופילים אני רואה שהוא פשוט לא נותן לי לחבור all setting אלא רק כרטיס אחד (הראשי) אשמח לתגובות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה כי כרגע אני על אוטומט והם נצלים בIDLE - שניהם 78.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by YairZ,

האלן, לאחר שעשיתי OC ל7800GS שלי (מפרט בצד) הוא נתן תוספת של 30% בערך ב3DMARK06 יציב. בכרטיס שלי יש שאומרים שניתן לפתוח מספר צינורות, האם זה אפשרי? תמונות מצורפות- אם ניתן לפי דעתכם, האם זה מסוכן ויכול לדפוק ת'כרטיס? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. שלום! אני מעוניין במחשב חדש אבל אני מתלבט בין הכרטיסים: HD4870 במערך CrossFire או HD4870X2 R700 מאחר שהR700 יושק ב12 לאוגוסט, אני מתלבט האם לחכות לו או לרכוש כבר עכשיו את ה4870 CF על לוח-אם X48-DS4 שתומך בDF מלא 2x PCI Express 2.0 x16 slots רצוי להביא בנצ'ים המשווים בין השניים בכדי לראות את האם הביצועים של הR700 גבוהים יותר.. כבר יש לו יתרון - הוא עולה 100$ פחות! שווה לחכות?! אשמח לשמוע את דעתכם.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by coldfire2007,

קניתי את הכרטיס ואני רוצה לראות סרטים ב 1080P איך אני יכול .. באיזה תוכנות ..אני עובד עם XP

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by IlanF,

יש לי כרגע 8500GT במחשב, אני יודע שאני צריך לשדרג... אין לי ממש תגציב כרגע... אני מתלבט אם לקנות עוד 8500GT ולחבר ב SLI, או שבכלל עדיף לי לקנות את ה4850? מה אתם אומרים עדיף לי לעשות? אני רוצה להוציא את המחשב כל מה שאפשר כדי שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, אבל אין לי ממש כסף להוציא על חלקים... תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  17. שלום לכולם, לפני שבוע בערך קניתי את הכרטיס.. עד עכשיו אני מרוצה מאד מהביצועים.. אבל משום מה יש לי בעיה מעצבנת עם הדרייבר שלו.. מותקן לי פה ה 8.6 וכל כמה זמן קופץ לי מין חלון מוזר כזה (צרפתי תמונה) והדרייבר פשוט נסגר, אני אמור אחרי זה לפתוח אותו מחדש והכל חוזר למצב הרגיל.. ( עד שאחרי עוד כמה שעות זה שוב קופץ וסוגר לי את הדרייבר..) זה קורה לי כשאני מריץ לדוגמא דברים שלא קשורים בהכרח לכרטיס מסך - כמו התקנה של משחק או כשמשהו אחר פועל.. מישהו יודע מה זה ? זה קרה למישהו כאן ? כל פתרון / הסבר ייתקבל בברכה.. אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל לחפש את הבעיה.. תודה , שחר.. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by padirn,

לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. http://www.vr-zone.com/articles/Graphics_Slugfest%3A_ATI_Radeon_HD_4850_CF%2C_HD_4870%2C_HD_4870_CF_vs._NVIDIA_GeForce_GTX_260%2C_GTX_280/5935-1.html תהנו ATI במערך CF פשוט מעולים, אפילו במשחקים שהם PURE NVIDIA כמו CRYSIS הם מנצחים!

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by morx,

מאיפה אפשר לקנות את ה BRIDGE שמחבר בין הכרטיסי מסך ?? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. טוב אפשר להגיד ש ATI חזרו לשוק בערך ואני כלקוח מושבע של NVIDIA החלטתי למרוד לעבור לATI ברשותי 1.8 CPU: CoreDue6300 MB: AsRock ConRoeXFire-eSATA2 Ram: 2x1GB kingson + 2x512 Starex = 3G VGA: 7600GS HD: 250GB מסך SAMSUNG 22 ! ספק כוח EZCOOL ATX-420 JSP 420W תקציב בסביביות ה 1000 ורציתי לדעת הם היה צאוור בקבוק הם המפרט שלי הם 4850 או 4870 ? ואיזה עדיף למפרט שלי בידיעה שאני צריך כרטיס מסך רק לעוד שנה בגלל הגיוס וגם ההם ספק הכוח שלי הסחוב את זה ...

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by Erez360,

שלום לכולם. התקנתי את הCatalyst ואחרי זה את הHotFix וכשאני נכנס להגדרות כרטיס המסך הוא מופיע כ4800 ולא כ4850 למה?

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  23. שלום, ברשותי הלוח Gigabyte P35-DS3L (שכידוע תומך ב-PCI-E 1.0 X16 אחד) ואני מעוניין לקנות HD4870X2.. אני יודע שעוד קצת מוקדם לשאול כי הכרטיס לא הושק.. אבל בכל זאת לאור כרטיסי PCI-E 2.0 שקיימים כבר היום בשוק, האם הלוח יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ותהיה ירידת ביצועים משמעותית על מסך 24 או שאין ממש משמעות לדבר ?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  24. ^ מקווה שהשאלה ברורה ומחודדת. ואם לא- איזה כרטיס יוריד את הכי הרבה עומס מהמעבד בעת הרצת תכני HD? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by ParadiseLost,

השבוע קיבלתי את המחשב החדש, והתקנתי ויסטה 64 ביט עם SP1. היום לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המחשב המסך נהיה שחור, והמאוורר של ה 4850 (של גיגהבייט) התחיל להרעיש מאוד - חשבתי שהמחשב עומד להמריא! המקלדת ננעלה ולא היתה לי אפשרות אחרת מלבד כיבוי המחשב. חיכיתי מספר דקות והדלקתי אותו שוב, הפעם פתחתי את ה Catalyst כדי לבדוק את טמפרטורת הכרטיס. היא התחילה ב 70 וטיפסה עד ל 78 (כשהמחשב לא עושה כלום!) ואז שוב חזרה הבעיה - המסך נכבה והמאוורר חשב שהוא מטוס סילון. האם הכרטיס שלי לא תקין? האם יש דרייברים חדשים שיכולים לעזור?? מפרט המחשב: מעבד E8400 קירור למעבד Freezer pro 7 לוח אם DS3L gigabyte P35 זיכרון 4 גי'גה של AData 800 DDR2 ספק כוח Corsair 450VX מארז Antec 300 תודה לכל העוזרים.. זה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים