עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אולי טיפה הרבה הגזמתי בכותרת.. אבל בכל זאת אני משדרג את המחשב שלי.. אני גם "תקוע" רק עם תמיכה בAGP עקב לוח האם - P4PE שיש לי... יש לי מעבד 2.4GHZ ו512 מגה זיכרון...... הייתי רוצה לדעת אם במידה ואני משדרג מ RADEON 9700 PRO לכרטיס 6800GS... האם אני ארגיש הבדל? או חייב לשדרג גם את הרכיבים האחרים בשביל להרגיש הבדל ממשי........ זהו כרטיס של אזור ה1000 שקל ולכן הוא טוב לי וחוסך לי שידרוגים עצומים.. השאלה איזה עוד כרטיסי AGP אפשר לקנות? אני צריך שתעזרו לי לאסוף את כל דגמי הAGP שהם ברמה של 6800GS ומעלה... ואז אני אחליט מה לקנות תודה מראש על העזרה אריאל

• 15 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by ashbit_q,

אני מעונין לקנות אחד מדגמי ה400 השאלה שלי איך היתם משווים את גרסת ה200 ל400

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by mor_shalev,

שאני מזיז את חלון של הווינווס או שאני רואה סרט מתחיל להופיע לי ריבועים כאלה: http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg מזה ואיך אני מסדר את זה? קניתי את הכרטיס לפני חודש

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  4. שלום, בבעלותי הכרטיס הנ"ל של חברת ג'יגהבייט ורציתי לדעת איזה רזלוציה עדיפה לעבודה עם הכרטיס. פשוט אני מעוניין לקנות מסך ואני מפחד שיהיה בעיות ברזלוציות גבוהות.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  5. באיזה משחקים יש את הבעיה הזאת ?

6. Started by source,

radeon 8500 128+dvi או g force 4 mx קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 רק תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש!

7. יש לי בעיה בכמה משחקים. יש לי את הכרטיס מסך 5770HD ATI POWERCOLOR עכשיו בחלק מן המשחקים שאני מתקין ומשחק בפעם הראשונה,הם אוטומטית על ההגדות הכי נמוכות,וברוב המקרים אני פשוט משנה את ההגדרות להכי גבוהות והכל פועל מצוין. אבל בחלק מן המשחקים בגלל הסוג של זיהוי מוטעה הזה הם נועלים לי אופציות גרפיות,ואני בטוח שהכרטיס מסך שלי יכול להריץ אותם בלי בעיה. מה עושים? תודה רבה אם לא במקום הנכון בבקשה להעביר *אם אפשר

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by elite group,

קודם כל איך חברת PALIT ? ביחס ל ASUS ו GIGABYTE ו SAPPHIRE ? , אני מחפש כרטיס מסך למשחקים 300+ - משהו נחמד לא יותר מדי איך הכרטיס הזה GeForce® GT 220 (1024MB DDR3) אפשר לשחק איתו ? עולה בחנות 350 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1235 יש לו HDMI יש את זה - GeForce® GT 240 Sonic (1024MB GDDR5) יקר הרבה יותר 480 ש"ח נראה לי ביזבוז כסף .

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי HD6870 של SAPPHIRE על לוח H67 ומעבד I3 2120 עם 4GB זכרון כבר חודשיים בהתחלה הכל היה תקין בכל המשחקים עכשיו פתאום הכל רץ לאט מאד ונתקע FPS נראה נמוך מאד גם ברזולוציות נמוכות מה עושים מאיפה להתחיל? שאלה נוספת בPREFORMENS בCONROL CENTER של הכרטיס יש אופציה לשחק עם היכולות של הכרטיס א.זה מיועד לכל משתמש ב.זה לא אמור להיות אוטומטי? ג.מה הרעיון של האוברקלוק מהמפעל אם כרגע הכרטיס על 750-800 והוא יכול להיות על אלף ? אז צריך מאוורר בפול? בקיצור אשמח ללמוד כמה דברים חדשים תודה.!

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  10. כמיטב המסורת, פרסומת BASHING של יצרנית כרטיסי מסך, enjoy

11. Started by navk2,

שמעו, הסיפור שלי ככה : לפני כ- 5 חודשים היצטרפתי לחוג של .NET התחלתי ללמוד וזה, ואז אמרו לי שהתוכנה דורשת 1 ג'יגה ראם (היה לי אז 512) וזה דווקא דיי הפתיע אותי ! עד אז חשבתי ש 1 ג'יגה זה דיי הרבה (בערך) ושאף תוכנה לא דורשת כזה סכום ! אז התחלתי לחקור קצת שראם הוא לא רק לתוכנות אלא גם למשחקים ושכמה שהיה לי לא היה מספיק ! כי עד אז חשבתי שהבעיה אצלי זה רק כ.מ ! (מצטער, אז הייתי נוב בצורה לא רגילה) חקרתי וחקרתי וגם הגעתי למישהו ששיפר מ 512 ל 1024 והרגיש שיפור ניכר גם בתוכנות וגם במשחקים וכמובן שאז, כמו כל ישראלי טוב... גם אני רציתי !!! מפה לשם עבר זמן ובסופו של דבר רק היום הוסיפו לי ראם (מ- 512 ל- 1536) ציפיתי שיהיה לי שיפור בתזוזה ש המשחק והכול אבל לא ציפתי לשיפור כז…

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  12. בבעולתי כרגע כ.מ 7900GT 256MB האם HD4670 GDDR3 512MB יהיה שדרוג מורגש בשבילו אם התקציב שלי הוא עד 400 שקל(במידה ואצליח למכור אותו ב-300 שקל) המערכת שלי היא Intel Pentium D 950 3.4GHZ 1GB ram 667 לוח אם Intel Desktop Board 946GZIS ספק כוח ג'נרי 480W עם 18A במסילת ה12 האם הוא יהיה שווה את הוספת ה-100 שקל האלו? והספק יצליח להחזיק אותו? עריכה: יש לי מסך 19" ברוזלוצית 1440X900

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by roeidalm,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס HD 5750 עם 1 ג'יגה זיכרון לא של חברת ספאייר. ואני לא יודע מאיפה(חיפשתי בזאפ וכל זה ולא מצאתי משהו זול). אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא לי את הכרטיס במכיר טוב תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by greenvector,

אנשים מוכרים ב- 450-500, זה לא קצת מוגזם? יד שניה כמובן.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  15. שלום לכולם הכרטיס הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GTS 640mb, לאחרונה הוא מתחמם יתר על המידה ועושה בעיות. הייתי מעוניין לשדרג אותו, שימושו הוא משחקים לא מסיביים מדי (Starcraft 2 על רזולוציה של 1680x1050) המחשב שלי כרגע: מעבד AMD Phenom II 720, 2.8GHz לוח אם Biostar TA790GX 128M 5.x ספק כוח ישן (נקנה ב-2005) Enermax Noisetaker 420w (קישור: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=75) זהו, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב 500-600, שהספק שלי יוכל להתמודד איתו (אם לא אני אשקול להחליף ספק...) תודה

16. Started by NIRAN,

קיבלתי 4494

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  17. שלום. כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה. אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה. קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים. לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך). שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו …

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by mich4el,

יש לי בעייה כרגע, מה שקרה זה שאיכשהו המסך lcd הישן שיש לי כבר מלא זמן (לא זוכר כמה) שהוא בגודל 15" איכשהו נהרס... הוא כל הזמן עושה כאילו הבזקים כאלה של התמונה האחרונה שהייתה עליו (אפילו כשהוא לא מחובר לכ.מ) אז... עכשיו אני צריך מסך חדש, ואם אני קונה מסך חדש אז אני כבר רוצה לקנות מסך 22", אבל המחשב שלי יחסית חלש, מלפני שנתיים, עם הכרטיס מסך 7300gt bliss, והשאלה שלי היא האם המחשב שלי יצליח לסחוב מסך 22"... מכיוון שאני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עדיין (כי לפי דעתי אין טעם לכך עדיין) המפרט הוא: dual core 1.6Ghz 1Gb RAM 250Gb hard disk geforce 7300GT Bliss ספק 405W תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by TicTacToe,

אני לא יודע אם הבעיה שייכת לכאן אך אני אנסה מסך 22 אינץ' כרטיס מסך 4890 XFX XT הבעיה היא פליקרינג מרגיז במשחקים מסויימים כמו GTA IV ו RISEN. ממה זה נובע?? יש לדבר הזה פתרון?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by Animor,

שלום, יש לי מארז וספק של EZ cool. הספק הוא 450W, אצלי כבר שנה. האם הוא נחשב לספק גנרי או לספק רציני? האם אני אצטרך ספק חדש במידה ואקנה את ה-HD4870/4850? מפרט: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz Intel Lemont DP965LT 2GB RAM DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB WDC WD1600JS-60MHB5 149 GB, IDE

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by Shortboarder,

now im runing with catalyst 3.1....Problem Free,and works Flawlessly. are there any improvements (performance...) in the 3.2???

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by aadidi454,

שלום חבר שלי הציע לי כרטיס מסך gt9600 1gb או כרטיס gt 9800 512mb המחיר הוא 60 שקל אני צריך לבחור 1 מהם אם אני רוצה עכשיו המחשב שזה הולך להיות מחובר זה i3 2100 bios star h61 4gb ram 400w ספק שימושי המחשב זה אינטרנט ואולי מחשקים שאני יתקין שם אבל לא רציני בתודה עדי

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by SnowBoard,

שלום.. הפעלתי את הT.B, וVSYNC ונכנסתי למשחק GTA IV. הכל עבד טוב ויפה, אבל פתאום המשחק נתקע לי על 1FPS (הכל נתקע) ואז זה חוזר לעצמו שוב. איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  24. שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  25. אהלן, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך חדש (כזה שיריץ HL2 וFARCRY ברמה סבירה) בשביל הבן שלו. מאיזשהי סיבה עלומה, הוא רוצה דווקא כרטיס של ATI - והוא חשב על הX1300. למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון יותר מוצלח מה אפשר לקנות במחיר הזה (אפשר לחרוג מהמחיר אבל באמת בלא הרבה)? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים