עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by token_toker,

בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם שווה לי לקחת CF של 4870 512M או לחילופין לקחת 4870 יחיד של 1G עם אפשרות CF בעתיד כאשר המחירים ירדו.

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by napoleon45,

החברה הכריזה כי כרטיסי המסך מתוצרתה יתמכו גם הם בריי טראסינג, בדומה לכרטיסיה האחרונים של nvidia.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  3. שלום, להלן המפרט Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM כרגע אני ממש ממש ממש רוצה לשחק The Witcher 2 ואחריו כנראה Deus Ex: Human Revolution. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ את שתי המשחקים הנ"ל בתקציב של עד 600 ש"ח. כמו כן אשמח אם תציינו האם יהיה צורך להחליף ספק כוח (אם כן לכמה וואט) על מנת להחזיק את כל המערכת. לגבי הרזולוציה, כרגע אני מתלבט בין מסך של דל 23" למסך של דל 24". שניהם כמובן באים ברזולוציה של 1920X1080. עדיפות כמובן לרזולוציה מקסימאלית אך לא חובה. עדיפות לחנויות במרכז הארץ (ת"א-ר"ג). תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Oh, it's pretty sad really. Basically, some guys on Guru3d figured out what Valve did to cripple nVidia cards. First off, you need 3dAnalyze. I'm assuming everyone knows that you can force HL2 to run in DX9 mode on FX cards, right? Only, you get artifacts in the water and other areas? Well, that's pretty easy to fix. Just have the 3dAnalyze util report your card as an ATI Radeon instead of a GeForce FX. *taddah* All the artifacts go away, and you get true DX9 reflections! Okay, but there IS a performance hit doing that. How to get around that? Well, the funny thing is that Valve coded Half-Life 2 to use FP24 shaders all the time every time. And it's really not…

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  5. אני רוצה לחבר את המחשב שלי ל 2 מסכים, האחד גדול והשני המסך הנוכחי שלי כמו שכתוב בכותרת. 2 המסכים יכולים להתחבר בHDMI ולכן עדיפות לכרטיס שיש לו 2 יציאות כאלו. המטרה היא בעיקר צפייה בסרטים, פחות במשחקים אבל לא שולל את האופציה. תקציב לא בשמיים, מחפש את הכרטיס שיתן יחס עלות-ביצועים הטוב ביותר, ושיהיה שקט תודה

6. אני לא מבין בדברים האלה ואני צריך עזרה, איך אני יודע איזה דרייבר יש לי , ועם הוא מעודכן ומישהו בבקשה יכול להביא לי לינק ל radeon 9600 xt אמ...עם צריך יש לי WINDOWS XP ... תודה 8)

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  7. שלום לכולם. אני אתחיל בזה שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך וחברות שפשוט אין לי מושג. יש לי מחשב AMD 2500+ (שכרגע נמצא על OC של 2200 MHZ) יש לי לוח אם של Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, GF4MX Video, Sound, LAN, USB 2.0) שאני משתמש בכרטיס המשך המובנה שלו וגם בכרטיס הקול. יש לי 2 סטיקים של זכרונות של סמסונג 128 ועוד 2 סטיקים של סמסונג של 256 (כולם 333) אני מחפש כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לTV ושאני יוכל להפעיל איתו משחקים (כרגע אני גם מפעיל משחקים אבל לפעמים יש לי פריזים כאעלו מעצבנים) התקציב שלי הוא בערך 400 ש"ח ואין לי שום בעייה לקנות גם בOLSALE או בכל מיני מכרזים כאלו העניין שגם שם יש המון סוגים. אני צריך משהו שיתאים ללוח אם שלי (פעם קניתי 2 סטיקים של…

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by Gohan,

בניתי לי כבל כזה לפי אבל אין תמונה בטלוויזיה. מישהו אולי עשה כבל כזה ויכול לעזור לי? תודה.

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  9. יש לי כרגע x1800xt 512 כרטיס ישן האם הוא יוכל להריץ סרטים ברזלוציה 1920 על 1080? האם המפרט שלי בכלל יכול להריץ? (מפרט בצד) ואם לא לאיזה כרטיס מסך אני צריך לשדרג? תודה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by אוריפ,

ATI הוציאו את תשובתה לסדרת ה6600 של NVIDIA. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040921/index.html

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by ZoBy,

חשבון הבנק שלי נפתח בקרוב והחלטתי להחליף את הGF2 MX שלי שכבר נמאס לי ממנו. חשבתי לקנו את הכרטיס מסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4969 אבל רציתי להיות בטוח שזאת הבחירה הנכונה. אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי כמה שנים אבל שיעלה בסביבות ה1000 שקלים, האם זה הכרטיס שכדאי לי לקנות?

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by Bender Rodriguez,

קיבלתי את המחשב החדש שלי עם ה-4870, אבל מה לעשות, הוא חם מדי, התלבטתי רבות לפני קניית המחשב האם לקנות לו קירור או לא ובסוף החלטתי לא. לצערי, המאוורר, גם כשהוא עובד על 90%, מציג לי ארטיפקטים בקרייסיס בהגדרות הכי גבוהות לאחר 25 דקות פלוס מינוס. שלא לדבר על זה שהוא ממש רועש. אז החלטתי שאני אקנה איזה קירור על בסיס מאווררים, משהו כמו ה-אקסלרו טורבו טווין, כדי להבטיח שהכרטיס יהיה בטמפרטורה מינימלית וברעש סביר פלוס (כלומר, שקט). לגבי זה שחימום שאינו סטוק מוציא את החום אל תוך המארז אני לא דואג, אני מעדיף את זה על קירור סטוק גבולי, יש לי מארז 3D Aurora, ונראה לי שהוא יתמודד עם החום של הקירור המשופר. ד"א, אני קניתי מזיגזג, אז יש לי העדפה גדולה לקירורים שנמצאים אצלם, גם אם לא במלאי.…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by IdolAdmin,

היי, עשיתי שידרוג השבוע למחשב וחשבתי שאוכל לדחות שדרוג של הכרטיס מסך אבל מסתבר שלא.. אז אני מחפש כרטיס מסך KSP\Start.pc תקציב 1200+- , אני מסתכל על ה GTX960 כאשר אני מתלבט אם אולי להשקיע עוד 300\400 שקל בשביל GTX970 ובכל מקרה אני צריך גם עזרה באיזה לבחור, חברה ודגם ספציפי מבניהם... המפרט המעודכן מפורט במפרט שלי, משחק בShooters מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה..

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  14. Started by omertgm,

שלום, צריך כנראה להחליף את הכרטיס הנוכחי שמשמש להאצת חומרה בסרטים (8800GT פסיבי) - מסך נדלק רק לאחר מספר ריסטים\הוצאה מהחשמל. מה מומלץ מהמציאון של KSP (או חנות אחרת עם כרטיס במחירים סביב 100 ש"ח): http://ksp.co.il/?select=.1215..52..202..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאר המערכת: AMD 3200+ win XP SP3 seasonic 430W נגן MPC-HC

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  15. Started by ovadia10,

יש לי כרטיס מסך HD4850 CF שאני נכנס למשחק GRID אז הוא מראה לי את כל האותיות כאלה בוצרה מגעילה עם קימורים לא טובים...זאת לא בעיית הגדרות משחק רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  16. היי חשבתי לעשות איזה שידרוג למחשב אבל לא יודע באיזה דרך לגשת לעניין... המחשב כולל מעבד 6400 INTEL על 3000 מגה הרץ לוח ASUS P5N-E SLI כ.מסך 8800 GTS 640 2 ג'יגה ראם... וספק אנרמקס 400 האם ספק חדש נגיד ב 500 שקל ו 2 כרטיסי 9600 יתנו לי קפיצת מדרגה בביצועים במשחקים? כל הסיפור הזה צריך לעלות 2000 שקל ככה... האם זה שווה על החומרה שיש לי כרגע? או שיהיה צוואר בקבוק?

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by -swap-,

קיבלתי טלויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשדר תמסך שלי לטלויזיה יעני מה שאני עושה במחשב יראו בטלויזיה ואז אני יוכל לשדר סרטים וכל זה אם כן איזה כרטיס כדאי לקנות בחיר הכי זול ואיכותי..

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by Stroller,

"Leadtek 4600 128Mb" עולה 1660 שח בעוד שהכרטיס של MSI עולה 400 שח יותר כ-2000 שח, ABIT עולה כבר 2200 שח יש סיבה להבדלים הללו?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  19. Started by shlomibandit,

אהלן חברה.. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך מחשב , למטרת גיימינג. מפרט מחשב: i3 2100 4 ddr3 1333 hec couger 400 asroc h67m-ge מסך dell 2312 תקציב עד 1000 שקל , עדיף כמה שפחות. איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום? שמתאים למפרט כמו שלי? לא בטוח שאבצע אוברקלוקינג, אך זה נחמד אם ארצה תיהיה לי אפשרות. להלן השאלות: 1. האם המעבד שלי מספיק טוב לגיימינג? בשדרוג כרטיס מסך לגיימינג ,האם יהיה צוואר בקבוק ? 2. כדאי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון? 3. האם הספק שברשותי מספיק טוב? 4. בשדרוג הנ"ל האם המחשב ינפיק ביצועים גבוהים במשחקים? רזולוציה גבוהה , הגדרות גבוהות, וכו וכו?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by SuperDuper,

למה הכוונה בעצם? אם כרטיס יכול להציג רזולוציה של 1920X1200 אז הוא נחשב תומך HD מלא? יש לי כרטיס שתומך ברזולוציה הנ"ל אבל עדיין יש כשאני רואה סרט ב-1080p הוא (הסרט) "קופא" או מקרטע לפעמים. זה קשור לקודקים או לכרטיס?

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן. יש לי G FORCE 4 440 MX (כן זה חרא תתמודדו עם זה!!) עכשיו... יש לי את הnView הזה של nVidia ובמאפיינים שלו זה אומר שיש לי כרטיס מסך G FORCE 4 440 MX X4 אבל האמת היא שיש לי X8 לפי מה שהבנתי הצוואר בקבוק בכלל מאפשר רק X4......... אז זה לא משנה אבל בכל זאת הנה כמה תמונות.... אם זה כן משנה את רמת האיכות אפשר לסדר??

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  22. כשאני משתמש באפשרות הNVIEW, התמונה שעל המחשב מוצגת על גבי הטלויזיה. אצלי לפחות, התמונה בטלויזיה לא איכותית כמו במחשב. ואני לא מדבר על הבדלים קטנים. כשאני מפעיל סרט, הכל תקין אבל כשאני שם לדוגמה אתר אינטרנט, קשה מאוד לקרוא אותו כמו שצריך. זה חייב להיות משהו בהגדרות וכאן אתם אולי תוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  23. שלום. כפי שציינתי לא פעם אני גרפיקאי ( ואישתי תלתיסטית) והמחשב העיקרי שלי (מפרט בצד) משמש לעבודה זו על בסיס קבוע. קראתי באחד הת'רדים על ואופציה להמיר את הדרייבר הקלאסי של כרטיסי הגיימינג של nvidia ). שם דובר על כרטיסים ישנים יותר השאלה שלי אם יש משהו כזה ל780gtx ? ובמידה ואין האם יש כרטיס מקביל או טיפה יותר יקר ( נניח 290x) שיש לו דרייבר כזה תודה.

24. Started by w_walker,

מחפש ספק כח עבור כרטיס 6870 עד 300 שח. רצוי שיהיה כמה שיותר שקט וחסכוני.. אלה האופציות שחשבתי עליהן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=894 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2705

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  25. שלום, מה ההבדל בין כרטיס מסך Nvidia GT425M עם 1 ג'יגה לבין NVIDIA Quadro FX 880M עם 1 ג'יגה וכמה הוא משמעותי בהרצה של תוכנות כמו אוטוקאד, סוליד וורקס, גוגל סק'צאפ , ותוכנות מיפוי כמו ARCGIS ועוד

• 3 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים