עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נשמע משונה כי היא התחילה אם שמות קוד מסוג g כנראה יהיה מהפכך גדול http://www.theinquirer.net/?article=21409

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  2. שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת אני מסוקרן הייתי באתר של החברה וראיתי תמונות של הכרטיסי GT החדשים אבל של אנוידיה עצמה השאלה האם אפשר לקנות כרטיסי 8800GT של אנוידיה או רק של חברות צד שלישי כמו המותגים שאנו מכירים.אסוס גיגבייט לידטק וכו. http://www.nvidia.com/object/geforce_8800gt.html שימו לב שיש את הלוגו של אנוידיה על המאוורר ולא של יצרן אחר !!!. או שכל זה רק יחצנות.אגב הכרטיס של גיגבייט ניראה אחד לאחד ככה אשמח לקבל תשובות - תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלום רבותי. אני פתאום שם לב שיש ירידה ככה ב FPS במשחקים.. נגיד אנריל שהיה 150-200 יש עכשיו 90 ככה.. וגם בדמואים של NVIDIA אני שם את ה VULCAN ואני רואה שזה זז לאט יותר ממה שהיה לפני זמן מה... עכשיו אני חשבתי לעצמי, אני משתמש בDUEL VIEW של NVIEW שמחובר לטלויזיה כי אני רואה שמה סרטים.. אבל זה תמיד דולק כלומר רואים את הרקע דסקטופ בטלויזיה ושאני מפעיל סרט אני עושה PLAY ON TV וצופה בו... עכשיו הבעיה היא האם ה NVIEW מוריד FPS ? יתכן כי הכרטיס אולי קיבל בלאי ועליי להחליפו ? או שזה וינדאוז גדוש ועמוס שיוצר צוואר בקבוק ו FPS נמוך יותר (פירמוט או משהו יסדר זאת)? בבקשה עזרו לי.. אשמח להסבר האם הNVIEW אכן מוריד FPS בצורה שכזו...

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by WhiteLen,

היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. Started by חובב,

(אל תגידו לי שנווידיה או ATI הם מיצרות את השבבים כי את זה אני יודע) כל תגובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by nall,

שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by SerpentMage,

האם ל PCI-E 2 יש יתרונות משמעותיים שיכולים לבוא לידי ביטוי בקרוב? (אני מצטער אם זו שאלת ניבוי עתידות, אני שואל בהנחה שמידע לגבי זה כבר קיים)

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  8. שלום, ברשותי לוח האם הזה: http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE יש לו תושבת מגרסה 2.0. הכרטיס שאני מעוניין לקנות מותאם לתושבת מגרסה 3.0. הבנתי שהכרטיס יכנס ויעבוד, אבל האם זה יפגע בביצועים שלו? אני ממש לא רוצה להחליף לוח שתגרור החלפת מעבד, ובפועל קניית מחשב חדש, כי קניתי את המחשב הזה ב-2010 ואני מאוד מרוצה ממנו. תודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  9. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539&p=7 ישבתי היום וקראתי את ההשוואה באננדטק בין ה 4890 ל GTX275 אשר במהלכה מעלה הסוקר שאלה שנידונה בסקירות ובפורומים רבות - האם ה PhysX הוא באמת יתרון מהותי והאם הוא מה שאמור להטות את ההחלטה בין שני הכרטיסים? להזכירכם, נווידיה "הענישה" סוקרים שלא הללו ושיבחו את נפלאות ה PhysX בכך שהפסיקה לשלוח להם מוצרים לסקירות - בעיניי זו התנהלות ניבזית ביותר שבאופן אוטומטית מכניסה את החברה לרשימה שחורה של התנהלות בזויה. מי שזוכר, כשיצא ה 4870 אננדטק המליצו עליו בחום למרות ה"מחסור" ב PhysX והיום, כשנה אחרי יציאת הכרטיס בודק הסוקר האם ההמלצה שלהם עמדה במבחן הזמן. אז אם גם אתם שאלתם את עצמכם את השאלה הזו - המאמר הבא יתן לכם מידע רב בנושא…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש מה לחשוש מהם?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  11. האם PowerColor X800GTO 256MB 256BIT יכול להיפתח ל16 צינורות עיבוד? נ.ב: אל תמליצו לי על Sapphire כי חבר שלי קנה X800GTO2 אצלהם והוא היה פגום ולא היה ניתן לפתוח צינורות,ואני מכיר עוד מקרים כאלה עם Sapphire,ועם אני קונה ATI זה רק PowerColor

12. Started by RobiNooB,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131378 משום מה תמיד כרטיסים של POWERCOLOR הם הזולים ביותר ... מעוניין בכרטיס הזה מחו"ל (דרך חבר) אך מכיוון שזה מחו"ל האם אפשר לסמוך על חברת POWERCOLOR בתור מוצר אמין ? יש לי נסיון בעיקר עם SAPPHIRE ולא התקלקל לי בחיים שום כרטיס שהיה לי שלהם..... תודה ! נ.ב הכרטיס עולה כ600 שקל ...האם יעצר במכס ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tronado,

האם מעבד 2MB L2 800MHZ 3GHZ PRESCOTT מגביל את הכרטיס 7600GT שלי? כי אני מקבל איתו 5700 ב3DMARK05 בלי אוברקלוק, וגם באוברקלוק בערך אותו דבר.

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  14. קיבלתי לאחרונה את ה 9800GX2 ואם אני מעריך נכון המעבד Q6600 די משמש כצוואר בקבוק לעומת יכולות הכרטיס ב 3DMark06 קיבלתי 12892 כאשר המעבד באוברקלוק כרגע ב 2.7GHZ והזיכרונות על 500MHZ

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by Albetron,

אני מחזיק ברכיבים הללו, ובהשוואה לבנצ'מארקים אני מקבל תוצאות הרבה יותר נמוכות..זה בגלל המעבד?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mosheans,

אני גרפיקאי ואני עכשיו בונה מפרט, נראה לי שאני הולך על quardo fx 1700 רציתי רק לדעת אם הוא יהיה בסדר במשחקים, אני לא גיימר אבל שיהיה קצת משחקים, פשוט ראיתי שהוא לא למשחקים אז רציתי לדעת אם הוא ממש לא או שהוא בסדר למשחקים רק לא הכרטיס למשחקים

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  17. שלום חברים, שאלה קטנה, ברשותי R7 360 עם מחשב Q6600 ישן נושן, 4K על המעבד זה בלתי אפשרי וחשבתי שכרטיס מסך חדש כן יתמוך אבל לפי התוכנה DXVA אין לכרטיס שלי תמיכה בניגון 4K אלא רק עד 1080P!. התבאסתי מאוד, אבל במיקרה בדקתי קובץ 4K של סוני (סירטון על הBRAVIA) דרך MPC והופעתי ליראות שהוא מנוגן H/W הכל על הכרטיס מסך בלי לאמץ את המעבד, בתוכנות אחרות זה לא עובד, אז אולי יש דרך לשחק עם הדרייברים כדאי לאפשר תמיכה ב4K כמו בTONGA למשל?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by WHITE_ZOMBIE4,

ואם לא אפשר להריץ אפליקציות על pixel shader 2.0 איתו? או שזה לא יתן?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  19. Started by gooz,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by giloman,

מדובר על גרסאת ה128 ביט ברדאון ....

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  21. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. לחבר שלי יש מחשב בן שלוש עם פנטיום 4 1.3 ולוח אם עם ציפ סט 850. הוא רוצה עכשיו להחליף את ה- GF4 שלו לR9800PRO ובעתיד להחליף את כל המחשב. השאלה היא אם המחשב שלו יכול לתמוך בכרטיס כזה עד שהוא יקנה מחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by MrHicUp,

מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤598 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤679 מארז: Tagan 188A Black Rubber Coating כמות: 1 - מחיר: ¤182 ספק כוח: Thermaltake 400W RSI V2.2 PFC + 120mm Sata 20/24Pin PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤189 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤920 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤132 מקלדת: LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM כמות: 1 - מחיר: ¤64 עכבר: LOGITECH Premium Optical Wheel Mouse Bla…

24. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד. ברצוני לדעת האם כרטיס המסך Radeon 4870X2 יעבוד בצורה טובה עם המפרט שלי?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  25. באתר כאן http://www.pc-spot.co.il/reviews/5200vs92001.php ניתן לראות כי RADEON 9200 אף עובר אותו........ ואילו באתרים אחרים כמו http://www6.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-15.html יש לפחות הבדל של 20-30 פריימים...איך זה ייתכן?! : הייתי בטוח שהביצועים של RADEON 9200 הם יותר נמוכים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים