כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, ראיתי את הכרטיס הזה ב KSP ב 490 ש"ח (AGP). שווה משהו? האם זה שדרוג למערכת שלי? (מפרט בצד) תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
או שיש אופציות טובות יותר עבור גיימרים לא כבדים במחיר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~28260~8~0.htm
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שה-HD2400pro לא יודע לפענח קבצי MKV - שזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה היא עם ה-HD3450 החדש יכול. הרצתי חיפוש קצר בנושא שלא העלה הרבה למרות שנדמה לי שקראתי איפשהו טרם ההשקה של ה3450 שהוא יכול לבצע פיענוח זה. למישהו יש תשובה בנושא ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהרצה של ממשק win8 , אופיס, אינטרנט? לאיזה ביצועים אפשר לצפות מ R9 M265X ברזולוציה הזאות? יריץ משחקים כמו hearthstone world of tanks על הגדרות בינוניות ללא AA? מה לגבי משחקים יותר תובעניים Rome 2 total war יריץ על הגדרות נמוכות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד 3.0 GHz לוח אם אינטל D945GTP 2G זיכרון פנימי ספק כוח Thermaltake 430W כמעט קניתי את HD4670 אבל פתאום יצא הHD4830 עולה 150$ שבארץ כנראה יעלה בסביבות 600 שקל השאלה אם הוא יתאים למפרט שלי וגם החברה ממליצה על ספק 450W האם ב430W גם יתאים
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
יש לי פה מארז THERMALTAKE SOPRANO DX ורציתי לדעת האם אני אוכל לדחוף לתוכו HD4870? :s05:
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד אני בטוח שהנושא עלה פה הרבה אבל בכל זאת אני מתלבט בין HD4870 VS GTX 260 ראיתי בביקורות שיש הבדלי צריכת חשמל בין הכרטיסים, עד כמה ההבדל משמעותי? בנוסף הכרטיס הנוכחי 8800GT מגיע בOCCT בערך ל100 מעלות, האם זה נורמלי? וראיתי שהמאורר שלו פועל ב40% יש דרך לשנות זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג לאחי את מחשבו בין ה 5, חלק מהשידרוג יכלול החלפת ה 6800GS המזדקן במשהו שיוכל להריץ סרטים ב FHD, ברמת העיקרון אחי אינו גיימר או משהו שמתקרב לגיימר אך עקב מחירו האטרקטיבי של הHD4890 אני שוקל לקחת אותו, כך שאם יחפוץ יוכל לשחק. הבעיה היא שהמחשב ישן ואין לי מושג אם החומרה הקיימת תסרס את הכרטיס באופן משמעותי, רזולוצית המסך היא 1280X1024 יתכן ויוחלף המסך בשנה\שנה וחצי הקרובות מפרט המחשב Intel® Pentium® 4 Processor 630 - http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478 GA-8I945P-G-RH - http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-8i945p-g-rh.html - ספק כח Chieftec GPS-550AB-A http://www.yycase.com/psu_atx22-550ab.htm יתכן וזה אותו ספר של דלתה http://www.delta.com.tw/…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר'ה, האם למישהו יש את המארז הזה (NSK2480) עם כ.מסך 5750? אני לא בטוח שיש מקום בתוך המארז לכרטיס הזה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם HD 6950 שניפתח ל HD 6970 מספיק חזק בשביל לשחק על רזולוציות של 5760X1080 או 3240X1920 3 מסגי FHD האם הוא מספיק חזק בשביל לעשות את זה על הגדרות מקסימליות או שיהיה צורך בעוד אחד ? אני חושב על להוסיף עוד שני מסכים
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מקווה שאני רושם את השאלה במקום הנכון.. אז ככה יש ברשותי שני מסכים ואני מעוניין להוסיף עוד אחד בכדי לשחק על 3 מסכים ושיתפקדו כאחד(נדלקתי על הרעיון). רגע לפני שאשתי זורקת אותי מהבית ושניה לפני שאני קונה עוד מסך, מספר שאלות: יש ברשותי כרגע שני מסכים, B2230 שהוא המסך הראשי בגלל הרזולוציה שלו, 2243BW משני שקניתי יד שניה ומצאתי עוד אחד מדגם 2233BW בזול ביד 2. האם אוכל לחבר בין השלושה מבחינת רזולוציות , המסך הראשי הוא 1920X1080 והשניים האחרים 1680X1050? האם הכרטיס מסך שלי יסחוב את זה על הגדרות האולטרה? מישהו יודע איזו רזולוציה יתנו לי שלושתם ביחד ? דרך אגב הכרטיס שלי זה דגם ה-OC תדר ליבה 1010. לזה אני רוצה להגיע ואני רואה שהמסכים ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספק מגיע ביחד עם המארז hec compucase ואני אחסוך הרבה כסף אם אשאר עם זה שבתוך המארז שהבנתי שהוא דווקא די טוב, בנוסף יש לי אל פסק ככה שאני שקט להגנה. הכרטיס: gil forsa 7800GT .... יש סיבה לפחד גם מחברה הזאת?.. כי שמעתי על כאלה שקנו ממנה ולא התאכזבו, כל הקטע של המחיר זה בגלל שהם חדשים או משו.. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ראיתי את הv.m במחיר זול , ובחיפוש של תמונות מצאתי רק תמונות של הpro .... רציתי לדעת אם גם הv.m שטוח .
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך Intel GMA 950 המשולב בלוחות האם בצ'יפסט 945G חזק יותר מ-Geforce 4 mx 440? אם כן, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? אם לא, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? תודה מראש, גיא
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להחליף למסך חדש רק בגלל שהעיניים שלי התחילו לכאוב כמו לא יודע מה בזמן האחרון,כל הזמן כואב לי העיניים שאני מול המסך הזול הזה. רציתי לשאול אם התאוריה ש LCD עדיף לעיניים מאשר CRT נכונה? אם כך אני יחליף ולא אכפת לי כמה זה עולה. זה ממש מציק. והזזתי את המסך ועכשיו הוא מטר ממני לא שזה עוזר..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עד היום הליברטי החזיק בכבוד את ה-Q6600 וה-8800GT שלי. אני מעוניין לשדרג ל-9800GTX מאחר וה-8800 שלי נהיה תקול. האם אני צריך, וזאת אומרת בהכרח מוחלט ולא "אולי\עדיף\כדאי", לשדרג ספק?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
ראיתי שישנם כרטיסים חדישים, כמו למשל geforce gts 450 , שמגיעים עם ממשק זכרון של 128 ביט בלבד, לעומת כרטיסים מדור ישן יותר, כמו geforce 9800gt, שמגיעים עם ממשק של 256 ביט- כאשר הgeforce gts 450 עולה יותר כסף, למרות הממשק הנחות. עם זאת, אצל שניהם נתון הmemory bandwidth זהה(57 GB/S). האם ניתן להסיק מכך שיש צורך להתייחס רק לנתון הbandwidth, ולא לנתון הinterface? האם שניהם באמת יספקו ביצועים פחות או יותר זהים, למרות ההבדל הגדול בממשק הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם: אני יכול לקנות מחבר את כרטיס המסך שציינתי תמורת 200 ש"ח, אך יש לי מספר שאלות: 1. האם ההשקעה שווה (כלומר אולי כדאי להוסיף קצת כסף ולקבל כרטיס יותר חזק) 2. אני משתמש בספק כוח 300 וואט של Hec שמגיע עם המארז של compucase המפרט שלי כולל: מעבד amd 3800 x 2, לוח אם אסוס, כסיק קשיח ו- DVD האם הספק יחזיק את כרטיס המסך? או שצריך להחליף גם ספק כוח... הערה כללית: כיום אני משתמש בכרטיס מסך onboard מבוסס nvidia 6100 המטרה בכרטיס היא להפעיל את ריימן 4 (קניתי את המשחק עבור הילדה ואני רואה בערך 2 פריימים בשניה).
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
או שזה תלוי בחברות השונות שמייצרות את הדגם הזה של הכרטיסים ?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם NVIDIA 8600 GTS עובד עם טכנולוגיית AGEIA ? כי התקנתי את AGEIA אבל כאשר אני פותח אותו רשום : NO AGEIA Physx Processor Installed זה בתוית ה INFO של AGEIA מישהו יכול לעזור בזה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שמתי לב שהם יותר מתרכזים בשיפורים ל-SLI ולסדרת ה-GeForce 7XXX שלהם ופחות ופחות לכרטיסים בעלי ליבה יחידה כמו סידרה 6.. האם הם "נטשו" את הזירה הזו? עדכנתי לדרייבר הכי אחרון רק כי היה בו שיפור ל-COD2.. אבל חוצמזה כמעט לא ראיתי שום שיפור לכרטיס מסך עצמו.. (6800GT...) מצד שני לא מזמן יצא ה-6800GS.. אבל אולי הם יוציאו שיפורים ספציפיים לכרטיס הזה..
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-