כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מסכים שמחוברים כרגע ב DVI שניהם ניסיתי לחבר את השלישי ולא הטלוויזיה ולא המחשב קולטים אחד את השני (בחיבור HDMI) תודה ... . . .
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב בקרוב, המחשב עתיד להיות משומש למטרות עריכת וידאו ומשחקים (סטארקראפט 2 וכו') ואין לי מושג קלוש לגבי הכרטיס שברצוני לשים עליו. מצד אחד, אני קורא מפרטים למחשבי עריכה, וכולם מציעים את NVIDIA כאופציה עדיפה. מצד שני, במפרטים המוצעים בHW במחשב ייעודי למשחקים, מופיעים הכרטיסים של חברת פאוור קאלר. כרגע, ההתלבטות הספציפית שלי היא בין: POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 ל - nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI איזה מהם יהווה עבורי פשרה טובה יותר? תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכמה משחקים. יש לי את הכרטיס מסך 5770HD ATI POWERCOLOR עכשיו בחלק מן המשחקים שאני מתקין ומשחק בפעם הראשונה,הם אוטומטית על ההגדות הכי נמוכות,וברוב המקרים אני פשוט משנה את ההגדרות להכי גבוהות והכל פועל מצוין. אבל בחלק מן המשחקים בגלל הסוג של זיהוי מוטעה הזה הם נועלים לי אופציות גרפיות,ואני בטוח שהכרטיס מסך שלי יכול להריץ אותם בלי בעיה. מה עושים? תודה רבה אם לא במקום הנכון בבקשה להעביר *אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס Gigabyte GTX 1060. אין שום בעיה עם התקנת הדרייבר. יחד עם זאת תוכנת ה- Aorus שבאמצעותה אני אמור לכוון את תכונות הכרטיס בהתאם לשימושים לרבות עניין ה- RGB, פשוט לא מותקנת כמו שצריך. מעבר ל- Silent mode גורם למסך כחול, החלק שמטפל ב- RGB - לא מופיע התפריט המתאים שמאפשר שינוי וכו'. מדובר במקרה שלי במחשב חדש לחלוטין. התקנתי מערכת הפעלה מחדש כמה פעמים, ניסיתי בכל מיני קומבינציות התקנה כול לנסות להוריד מאתר Gigabyte עדכונים אחרונים וכלום... לוח אם הוא Asus Prime Z370-A. ה- Bios מעודכן. מישהו נתקל בבעיה דומה ? רעיון איך לפתור את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני נכמה שבועות נדפק לי משהו בכרטיס מסך - GeForce FX5600 128MB של Innovision, למזלי עדיין הייתה לי עליו אחריות והחזרתי אותו לחנות. כעבור שבוע אני בא לחנות ומביאים לי בחזרה את הכרטיס - שמתי לב שהמאוורר שונה ובעל החנות אמר לי שהכרטיס נדפק לגמרי מסיבה כלשהי והביאו לי חדש. הסתכלתי על הכרטיס ושמתי לב שזה דגם אחר - GeForce FX5700 LE 128MB גם של Innovision. לפני כמה דקות הייתי באתר מכירות של חלקי מחשב ובמקרה שמתי לב שהמחיר של ה-5600 גדול בקצת מזה של ה - 5700. מה הולך כאן? עבדו עלי?
-
היי יש לי 6800 גי טי ל agp הייתה לי בעייה עם היציאה לטולויזיה אז שיחקתי עם הכרטיסהיום נגנד באתי להפעיל את המחשב היו קווים ונקודות...סגרתי את המחשב שיחקתי קצת עם הכרטיס בסלוט הפעלתי ועבד מצויין. אחכ הוצאתי את הכרטיס רעננתי משחה רמית..באתי להחזיר ויש כל הזמן קווים ונקודות והווינדוס טוען ואז לא עולה.ניסייתי מלא פעמים אותם קווים ונקודות.האם הכרטיס מסך הלך לעולמו? או שאפשר לעשות עדיין משהו?
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD6870 של SAPPHIRE על לוח H67 ומעבד I3 2120 עם 4GB זכרון כבר חודשיים בהתחלה הכל היה תקין בכל המשחקים עכשיו פתאום הכל רץ לאט מאד ונתקע FPS נראה נמוך מאד גם ברזולוציות נמוכות מה עושים מאיפה להתחיל? שאלה נוספת בPREFORMENS בCONROL CENTER של הכרטיס יש אופציה לשחק עם היכולות של הכרטיס א.זה מיועד לכל משתמש ב.זה לא אמור להיות אוטומטי? ג.מה הרעיון של האוברקלוק מהמפעל אם כרגע הכרטיס על 750-800 והוא יכול להיות על אלף ? אז צריך מאוורר בפול? בקיצור אשמח ללמוד כמה דברים חדשים תודה.!
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כמיטב המסורת, פרסומת BASHING של יצרנית כרטיסי מסך, enjoy
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מבין בדברים האלה ואני צריך עזרה, איך אני יודע איזה דרייבר יש לי , ועם הוא מעודכן ומישהו בבקשה יכול להביא לי לינק ל radeon 9600 xt אמ...עם צריך יש לי WINDOWS XP ... תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בבעולתי כרגע כ.מ 7900GT 256MB האם HD4670 GDDR3 512MB יהיה שדרוג מורגש בשבילו אם התקציב שלי הוא עד 400 שקל(במידה ואצליח למכור אותו ב-300 שקל) המערכת שלי היא Intel Pentium D 950 3.4GHZ 1GB ram 667 לוח אם Intel Desktop Board 946GZIS ספק כוח ג'נרי 480W עם 18A במסילת ה12 האם הוא יהיה שווה את הוספת ה-100 שקל האלו? והספק יצליח להחזיק אותו? עריכה: יש לי מסך 19" ברוזלוצית 1440X900
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בלוח הבקרה שם בתצוגה נכנסתי לאופציה של המסך...אין שם שום אפשרות לשנות מעל ל-60 מגה הרץ ....לאחר שהורדתי שם את ה -V מהאופציה של "הסתר מצבים שהמסך לא יכול להציג".. כבר יכולתי לבחור בקצב רענון גבוה יותר ...אבל אחרי שבחרתי ב-70 מגה הרץ קיבלתי מסך שחור עם הודעה .. Sync Out Of range ניסיתי להתקין דרייברים כשאני מנסה להריץ את ההתקנה אני מקבל הודעה- RGSETUP caused a general protection fault in module setup9X.exe at 0001:9c30 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הכרטיס ישמש בעבור מחשב עם מסך 22" המשתמש אינו גיימר, אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים כמה שיותר טוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם ms-7236 ואני רוצה לחבר לו HD4870 . לוח האם תומך ב PCI-E x16
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הכרטיס הזה יכול לקלוט את כל הערוצים מהממיר (דיגטלי) ומהלווין(יס)
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד לי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך של החברה הזו ולהסביר לי אולי למה היא עולה כ"כ קצת כסף ? זה הפרשים מאוד גדולים וזה ממש חשוד אם מישהו יוכל להסביר לי.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה ההגדרות שבהן צריך להריץ את 3DMARK (גם את 01 וגם את 03), ברור שלבטל את הפילטרים, אבל באיזה רזולוציה משווים?
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, צריך כנראה להחליף את הכרטיס הנוכחי שמשמש להאצת חומרה בסרטים (8800GT פסיבי) - מסך נדלק רק לאחר מספר ריסטים\הוצאה מהחשמל. מה מומלץ מהמציאון של KSP (או חנות אחרת עם כרטיס במחירים סביב 100 ש"ח): http://ksp.co.il/?select=.1215..52..202..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאר המערכת: AMD 3200+ win XP SP3 seasonic 430W נגן MPC-HC
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום יש כרגע כרטיס מסך של גיגה ביט x1950 pro ואני רואה ממנו רק בעיות כל הזמן במשחקים לפעמים נתקע הVPM הבעיה נמאס לי ניסית הכל אבל עדיין יש איתו בעיות אז נשבר לי אני רוצה אנוידיה עכשיו יש לכם המלצות לכרטיס טוב במחיר סביר של 500-800 תלוי בהבדלים אני מרצים משחקי רשת בעיקר כמו 2מונס דאקרון וכו תודה מראש חברה
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לAGP הוא עולה 811 עכשיו מה אתם אומרים כן או לא?
-
- 16 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בדקתי קצת בגוגל ונירא שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת(עם מפרטי מחשב שונים)(ככה שזה לא בעיה חומרתית)... ואני עדיין לא מצליח להבין מה הפתרון.....!!!! אז ככה: המסך קופא שום דבר לא מגיב לפרקי זמן שונים 5,10,30 שניות, ומשתחרר ואז שוב אחרי כמה שניות או דקות. זה קורה בעבודה מגוונת במחשב. (משחק,סרט,אינטרנט) פעמים אחדות אחרי הקפיאה הוא רושם בהודעה קטנה למטה: display driver stopped responding and has successfully recovered 258.96 נסיתי להתקין את הווינדוס מחדש(עוד אנשים ניסו גם גירסאות של 32 ו64).. לא עזר.. נסיתי להתקין גרסאות דרייבר יותר ישנות לא עזר..(כרגע יש לי את הכי חדש) בבקשה עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! הודעה זו נכתבה מ-SAFEMOD כי אחרת לא הייתי מסיים בחיים..... תודה רבה רבה…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז וספק של EZ cool. הספק הוא 450W, אצלי כבר שנה. האם הוא נחשב לספק גנרי או לספק רציני? האם אני אצטרך ספק חדש במידה ואקנה את ה-HD4870/4850? מפרט: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz Intel Lemont DP965LT 2GB RAM DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB WDC WD1600JS-60MHB5 149 GB, IDE
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כרטיס מסך. מה דעתכם על הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS 256MB? האם הוא מספיק טוב למשחקים יחסית חדשים כמו need for speed, הארי פוטר החדש, ספיידרמן, סימס 2, GTA וכדומה. - האם יש הבדל גדול ומשמעותי בין כרטיס הנ"ל לבין הכרטיס X1950PRO שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? אשמח שתענו בהקדם האפשרי. תודה.
-
- 17 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הבעיה היא שהגרסת ביוס לא מופיעה ואני אסביר . את הבעיה מצאתי כשניסיתי לשמור את קובץ הביוס המקורי של הכרטיס מסך 7670M דרך התוכנה GPU-Z דריברים אחרונים מעודכנים גם של ה- HD4000 (שאת דגם הביוס שלו אני רואה במפורט ב- 2 התוכנות שאציין את שמם למטה .) בתווית ה- BIOS בתוכנה GPU-Z רשום UNKNOWN . בתוכנה AIDA64 רשום ב BIOS data את הסמל של האירו .(אני לא מצליח לעשות אותו ) אז זהו.. ניסיתי כמה ימים לשבת על פיתרון לבעיה אך ללא הצלחה ... אשמח לעזרתכם .. !
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?המפרט למטה אגב יש לי מסך ישן ואני על 60hz זה קשור איכשהו?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-