כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי כרטיס Gigabyte GTX 1060. אין שום בעיה עם התקנת הדרייבר. יחד עם זאת תוכנת ה- Aorus שבאמצעותה אני אמור לכוון את תכונות הכרטיס בהתאם לשימושים לרבות עניין ה- RGB, פשוט לא מותקנת כמו שצריך. מעבר ל- Silent mode גורם למסך כחול, החלק שמטפל ב- RGB - לא מופיע התפריט המתאים שמאפשר שינוי וכו'. מדובר במקרה שלי במחשב חדש לחלוטין. התקנתי מערכת הפעלה מחדש כמה פעמים, ניסיתי בכל מיני קומבינציות התקנה כול לנסות להוריד מאתר Gigabyte עדכונים אחרונים וכלום... לוח אם הוא Asus Prime Z370-A. ה- Bios מעודכן. מישהו נתקל בבעיה דומה ? רעיון איך לפתור את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי היום ממישהו מהמשפחה את הכרטיס ati 6780 שכיום יש לי את ה9800gtx . רציתי לדעת אם שווה להחליף בינהם ואם יש הבדלים משמועתיים בינהם המערכת מחשב שיש לי מופיעה למטה לגבי שימושים אני משחק מידי פעם במשחקים החדשים שיוצאים וישחק גם במשחקים החדשים תרשמי לדעת אם שווה להחליף תודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בערך שיחליף את הGTX460 המזדקן שלי. חשבתי לקנות כרטיס עם יחס עלות תועלת גבוהה בשביל להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך. יש לי אהבה גדולה ל Nvidia ולכן אני מעדיף שהכרטיס יהיה שלה, חשבתי לקחת את ה GTX760 רק שאני לא יודע איזה (מבחינת חברה, קירור, זיכרון וכו'). אני מחליף את הכרטיס שלי כי אני מרגיש שהוא חוסם את הפוטנציאל של המערכת שלי (במפרט בצד), קניתי אותו ממחסור בתקציב והוא החזיק לי 3 שנים בערך, אני רוצה שהכרטיס החדש יחזיק תקופה זהה לזו ואף יותר. בזמן האחרון (חצי שנה האחרונה בערך) החברות מעלות את הרף של הביצועים במחשבים ואני מקבל תחושה שאני נשאר קצת מאחור. השימושים הם למשחקים בעיקר מכל הסוגים (חדשים, ישנים, FPS, RPG, Indie, Arcade, Action), (…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים פחות או יותר. את הכרטיס מסך שלי אח שלי קנה מארה"ב gtx 285 2g bfg עם OC שבא מהחברה. בעבר שהייתי משחק במשחקי מחשב הכרטיס מסך שלי לא היה מתחמם בצורה מאוד משמעותית לכרטיס מסך ממוצע, אבל עכשיו אפילו שאני לא משחק במשחקי מחשב וסתם ככה גולש באינטרנט הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היא 65C וזה עם 95% מהירות של המאוורר שלו. אם אני נכנס לBattlefield Bad Company2 הטמפרטורה שלו עולה כמעט ל100C. מה יכול להיות הבעיה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני שם לב שממליצים הרבה על הכרטיס 4870 של רדון, אבל בדקתי ומוכרים את סדרה 5000 כבר, אם אני משקיע בכרטיס מסך הייתי רוצה שיתמוך ב דירקס 11 ואנלא רואה שסדרה 4000 תומכת? אז למה ממליצים עליה?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר המחשב XP 3800 חד ליבה זיכרון 1 גיגה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11186 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1327
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי את הכרטיס טלוויזיה שהזמנתי:leadtek winfast tv2000xp deluxe edition כאשר קראתי ביקורות עליו ראיתי שהחיבור שלו הוא בדיוק אותו חיבור שיש למודם הכבלים שלי אבל להפתעתי כאשר באתי הביתה ראיתי שהחיבור שלו לכבלים מעט שונה (בלי ההברגה הרגילה). עכשיו השאלה שלי איך לכל הרוחות אני אמור לחבר את הכבל של הכבלים לכרטיס? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ההפרשי בכסף לא כאלה רציניים אז לא מפריע לי מה עדיף לי לגיימינג בינוני יצא עכשיו ה- 550Ti ואני לא יודע אם כדאי אותו כי יש לו 192BIT רק והאחרים יותר טובים או פחות השתגעתי כבר תנו לי את הדעות האובייקטיביות שלכם כל הכרטיסים הם בגרסת ה- 1GB בעיקרון לא כזה קריטי אבל התקציב עד 950 ש"ח עדיף מ- KSP רק משם אני קונה תודה ~
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הבעיה היא עם אור חזק כשאני מפעיל את הAA אני רואה ריבוע במקום אור אך כשאני מוריד אותו כל המשחק נראה משונן ומכוער. מה לעשות יש לי CAT3.2 וDX9.0. מה ההגדרות שאני צריך לעשות - הנה הם כמו שהם עכשיו.
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 או GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E ליבה אחת או שתיים?
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ה-TUF GAMING OC הוא הנציג הזול ביותר מבין דגמי ה-RTX 3060 Ti של אסוס. כיצד הוא מתפקד והאם שווה לשקול רכישה שלו לפני שהמלאים מתאדים? התשובות מחכות בפניםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. כאשר אני מתקין את Windows 7, אני מוצא עצמי מול שתי אפשרויות: 1. התקנת הדרייבר של כרטיס המסך דרך Windows Update. 2. התקנת הדרייבר דרך האתר של החברה (ATI). [מדובר ב ATI Mobility Radeon HD 4650] אם כן - מאין אדע מי מבין אלה הוא הוא הדרייבר הנכון/מתאים/עדיף? בכלל - שאלה זאת טובה לגבי כל חומרה. אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל בזה שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך וחברות שפשוט אין לי מושג. יש לי מחשב AMD 2500+ (שכרגע נמצא על OC של 2200 MHZ) יש לי לוח אם של Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, GF4MX Video, Sound, LAN, USB 2.0) שאני משתמש בכרטיס המשך המובנה שלו וגם בכרטיס הקול. יש לי 2 סטיקים של זכרונות של סמסונג 128 ועוד 2 סטיקים של סמסונג של 256 (כולם 333) אני מחפש כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לTV ושאני יוכל להפעיל איתו משחקים (כרגע אני גם מפעיל משחקים אבל לפעמים יש לי פריזים כאעלו מעצבנים) התקציב שלי הוא בערך 400 ש"ח ואין לי שום בעייה לקנות גם בOLSALE או בכל מיני מכרזים כאלו העניין שגם שם יש המון סוגים. אני צריך משהו שיתאים ללוח אם שלי (פעם קניתי 2 סטיקים של…
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב לכולם... לפני כחצי שנה התעייצתי עם חברה מהקהילה פה על קניית כרטיס מסך(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413198.0). אך ברוב טיפשותי לקח לי זמן עד שקניתי את הכרטיס מסך ואת הספק כוח וכיום הכרטיס שהומלץ לי עליו היבואן כבר לא מביא אותו. דובר אז כרטיס sapphire ati readon 4850hd 512mb. בכל מקרה אהבתי את השילוב של המחיר וביצועים של readon ואעדיף לקנות כרטיס שלהם. כמו כן רציתי לדעת כמה ההבדל בין החברות המוכרות משמעותי כמו לדגומא Gigabyte ו-sapphire המפרט שלי הוא כזה:מעבד: (DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם :Motherboard Name ECS G31T-LM ספק כוח: hec 600Dr - At (המספק 600W) חובה לשכרטיס תהיה יציאת HDMI! במבט חפוז על הכרטיסים נמ…
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הכרטיס ישמש בעבור מחשב עם מסך 22" המשתמש אינו גיימר, אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים כמה שיותר טוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD4850 וכשאני מגדיר את זה בCONTROL CENTER כמו כאן : עכשיו יש בעיה במחשב הוא יצא לי ממשחק ולא העלה את המחשב כבר פעמיים מישהו יודע מה זה ומה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.maginnovision.com/product/products-lcd-ms-776.htm
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש וזו הודעה ריאשונה שלי חבר שלי רוצה ליקנות מחשב והוא שאל אותי לגבי המיפרט הוא לא גימר רציני ויש תקציב 2000-2500 מקסימום אני ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6403 זה כמו ביצועם רגילים או שיש בעיות ומה אומר הOC קירור ? או שעדיף 9600 תודה לעוזרים פשוט אחלה פורום
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס חדש ואני חושב שמבחינת מחיר/ביצועים ה 6600GT הוא הבחירה הנכונה אבל לא מצאתי כלו שתומכים AGP אני צריך שזה יהיה AGP בגלל שאין לי PCI-E על הלח
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי לקנות כרטיס מסך של חברת פאליט תמורת קיזוז כרטיס ישן שלי של 7600GT הוא מוכן לתת לי את הפאליט במחיר של 610 שח האם זה מחיר טוב לפי דעתכם?ראוי לציין שיש שנתיים אחריות והבנתי גם שהוא בא עם קרור מיוחד..האם זה נכון? לגבי שאלתי יש לי מעבד מסוג E6300 לוח אם של Motherboard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1.0 יש לי ספק של 400 וואט חברה לא ידועה ראוי לציין שהצלחתי להפעיל על המחשב כרטיס 8800 GTS האם זה אומר משהו לגביי הצריכת חשמל יש לי 3 גיגה זיכרון במהירות 667 אשמח לתשובות במהירות האפשרית
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אם לא, יש מתאם (כמה עולה)?
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זה מתחבר לכרטיסים עם VIVO ואיך שולטים על הערוצים?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-