עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crazydiamond,

יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הגרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB. בברכה

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by ROTFL,

מישהו יודע פרטים מדויקים על ההבדלים בינו לבין ה PRO יש עליו כבר סקירות ברשת? האם 9700 יותר או פחות טוב מ 9800 (אם קיצצו ב 9800NONPRO את רוחב פס הזיכרון מ 256BIT ל 128 למשל). אנא - רק תגובות וודאיות ורצוי מאוד בצירוף לינקים...

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  3. תראו בלינק המצורף את R9700 (לא פרו) של החברה הזו במחיר הכי נוח שראיתי עד עכשיו, השאלה אם מישהו מכיר אותם ואת האיכות מוצרים http://www.easycomp.co.il/productpage.php?cid=1697 נ.ב באתר החברה משום מה אין לה כרטיסים של RADEON מאף סוג אלא רק NVIDIA - מוזר !!!

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך תקציבי למשחקים, בסביבות ה 500-600 ש"ח כרגע יש לי 8500GT שבינתיים איכשהו מצליח להריץ חלק מהמשחקים החדשים, אבל על גרפיקה נוראית (למרות שיש מציאות... סקיירים לדוגמה רץ לי לא רע בכלל בהגדרות בינוניות-נמוכות ברזולוציה 1680x1050) המפרט של המחשב כרגע הוא כך: Gigabyte G31M-S2C Intel E5400 3GB Ram DDR2 (מגביל אותי משהו, לצערי הכי הרבה שאני כרגע יכול לעשות זה להחליף סטיק אחד של 1GB בחדש של 2GB - שגם בתכנון, כי אפילו כרטיס של 4GB DDR2 יכול להגיע למחירים מאוד גבוהים ממה שראיתי) 8500GT התכנון הוא לשדרג את המחשב בשלבים כשאני מתחיל בכרטיס מסך, וכל השאר יבוא יותר מאוחר... אני רוצה להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות סבירות (בינוני-גבוה) לפחות, ברזולוציה של 1680x1…

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by alias,

יש לי את 6600gt מה הטמפ הרגילה(לא על מאמץ) צריכה להיות? מה הטמפ על מאמץ צריכה להיות? ומזה נחשב מאמץ?להריץ משחק או משהו כזה? ואם זה משנה אז החברה של הכרטיס מסך שלי היא xfx ודבר אחרון צריך תוכנה +לינק שתראה לי תטמפ של הכרטיס מסך (ואם אפשר ממש להגיד לי לאן ללכת כאלו איפה זה אמור להיות שם) תודה מראש ותענו על כל השאלות(אם יודעם כמובן)- לא לשכוח

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by 00Amir,

יש חדשות לגבי הסדרה הבאה של לכרטיסי מסך של ATI ? לא שאני דואג , סתם רציתי לדעת..

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  7. הכרטיס ישמש בעבור מחשב עם מסך 22" המשתמש אינו גיימר, אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים כמה שיותר טוב. תודה.

8. שלום לכולם! אני צריך שני כרטיסים: 1. הכרטיס הזה לחבר: כרטיס לכידת וידאו פשוט ממצלמה אנאלוגית (sony ccd trv 59e pal) למחשב --> לצרוב ל DVD תקציב בסביבות 200 ש"ח 2. הכרטיס הזה בישבילי: * כרטיס טלויזיה שיתמוך ב- - צפיה של תצוגת המחשב בטלויזיה(זה נראה לי אפשר בכל כרטיס מסך...) - צפיה בשידורי הטלויזיה במחשב (חיבור ממיר של YES או HOT ) - הקלטה של שידורי הטלויזיה למחשב... לכידת וידאו- - המרה מקלטות וידאו VCR לפורמט AVI או כל פורמט למחשב (שזה אומר חיבור הוידאו לכרטיס) וזהו... העיקר שיהיה איכותי ולגבי תקציב לא משנה כי אני לא יודע איזה סדר גודל של מחירים זה הולך.... חשוב שיהיה שווה את המחיר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by Or ei,

כל כמה דקות\שניות נותן לי את ההודעת שגיאה לפעמים זה חוזר למשחק וממשיך לעוד כמה דקות לפעמים זה פשוט מכבה את המסך יותר נחמד מאשר ריסטרט אבל למה זה קורה? אין בעיית קרור דריברים התקנתי 3.8 אחר כך את ה3.9 (גם אומגה וגם רגילים) הבעייה הכי גדולה פה שאם קרה משהו לכרטיס נגמרה לי כבר האחריות :-\

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by Baz34,

אני צריך בבקשה חוות דעת לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320mb למערכת חדשה האם הכרטיס מומלץ, אחד התשובות שקיבלתי שזה ממש לא משנה וכעיקרון כל הכרטיסים בנויים פחות או יותר אותו דבר, האם באמת אין משמעות והאם כדאי לקנות את הכרטיס, אין לי ניסיון עם החברה הזאת. אנא עזרכם

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by didS,

אני צריך תמונה של הכרטיס xfx 6600gt agp חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי ועוד דבר נכנסתי לאתר וראיתי שם שיש עדכון למאורר של הכרטיס (אני חושב) אז הקיצר איזה כבר עידכון יכול להיות למאורר ??? מקווה שהבנתםם http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה כתוב כמעט בסוף

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

מה ההגדרות שבהן צריך להריץ את 3DMARK (גם את 01 וגם את 03), ברור שלבטל את הפילטרים, אבל באיזה רזולוציה משווים?

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  13. יש לי מחשב שהמפרט שלו הוא: לוח אם gigabyte ga-p35-ds3 ספק של enermax liberty 500W זכרון פנימי 4g ddr2 מעבד intel core2quad q6660 וכרגע כרטיס מסך 280gtx אני רוצה לשדרג כרטיס מסך חשבתי גם על ה 560 gtx אבל כרגע ה6950 נראה לי יותר לפי מה שקראתי (דעות נוספות יתקבלו בברכה) אם אני לא יכול לשדרג חשוב לי לדעת למה ולאיזה רכיב כדאי לשנות. תודה לעוזרים ושנה טובה!

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by arnon,

לצורך שימושים רגילים לחלונות 7 תודה

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by lharpaz,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, ורציתי את עזרתכם כדי לנסות להבין האם הבעיה היא אכן כרטיס המסך. אחרי זמן מה של אי שימוש במחשב, הוא עובר למעין מצב של חסכון בחשמל או משהו כזה. כשאני מזיז את העכבר כדי לצאת ממצב זה לעיתים הוא חוזר לעבוד כרגיל, אך לפעמים הוא מציג כל מיני חירבושים על הצג (ראו תמונה מצורפת). האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם מדובר בכרטיס מסך בעייתי? (רציתי לחבר במקביל מחשב אחר לצג כדי לוודא שהבעיה איננה בצג, אבל לא הזדמן לי). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  16. אהלן הזמנתי מKSP את הכרטיס 9800GT OC של GB והאמת חשבתי אולי ששוה לשדרג ל4850 בתוספת של 100-140 שקל בערך מה אתם אומרים ? איך הגרסה של SHAPPIRE ? המסך שלי זה 19 אינץ רזולוציה מקסימלית 1440-900 האם הפרש הביצועים שווה את השידרוג ?

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  17. ובכן בעיקבות מבול הכרטיסים אני מחפש כרטיס מסך קריר שאי אפשר לטגן עליו שניצל או לחמם צ'יפסר. קראתי על 4850 ועל הסדרה החדשה של אנוידיה וזה ממש לא הכיוון שלי.רצוי שקט וקירור של סלוט אחד כי אין לי הרבה מקום בלוח וטמפ' רצויה עד 60 מעלות בעומס 3D.אופציות חשובות זה תמיכה ב HD פענחי וידאו בחומרה ורצוי מסדרות קודמות [המחירים דיי אטרקטיבים עכשיו] הבחירות שלי נעות בין 3850 עם 1 גיגה [למרות שזה ממש לא שימושי על 256 ביט] לבין 3870 על חצי גיגה בעל קירור פסיבי. השאלה שלי לאיזה חום מקסימלי מגיעים מעבדים גרפיים אלה?? מהי צריכת ההספק שלהם?? קראתי שמעבד 4850 מגיע בעומס ל 95.5 מעלות.האם סדרת 3XXX פחות חמה?? אשמח לסיוע.והאם ספק HEC 375 W יספיק - למרות שיש לי ספק בעניין או שכרטיס זה מחייב …

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by xdbar,

Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! תודה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  19. מכונות גיימינג קומפקטיות שמבוססות על מעבד וכרטיס מסך של המחנה האדום? זו מגמה שאמורה להפוך לפופולרית הרבה יותר בעתיד הקרוב, והסיפתח יהיה שייך ליצרנית הטאיוואנית הפופולרית לכתבה

20. Started by davidcohen,

היי [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪386 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪515 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][td] 1 [/td][td] ₪22 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪110 [/td]…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by A_MuMu,

שלום, חיפשתי בפורום ולא ממש מצאתי התייחסות לנושא (חוץ מאחד שננעל כי הנושא שהוא כתב היה כללי מדי.. אני מקווה שלי זה לא יקרה..) אז הנה השאלה. המסך עולה 1897.46 כרגע בחנות שמצאתי. ראיתי אותו אצל חבר והוא נראה בסדר גמור; שטוח, גודל נקודה 0.24 מגיע ל- 1600x1200 בקצב רענון של 75 מה עוד אדם שלא רוצה מאג או proview יכול לבקש? ולכן אני פונה כאן לעצת החכמים. בסכום המדובר יש מסך 19" אחר שכדאי לשקול? אני מתאר לעצמי שחלק מהתשובות יהיו בסגנון "תוסיף עוד X שקלים ותקנה את Y" אבל המסך הזה יהיה כנראה חלק מקניה רצינית ואני לא רוצה לעשוק את עצמי למוות.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by snail100,

שלום רב לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך לא חזק במיוחד שיתאים לתצוגה בינונית של משחקים בסביבות 300 ש"ח. כדוגמא המחשב שלי מריץ bioshock עם ati1900 ונשמע כמו טרקטור אוזבקי והמסך מקרטע ואני רוצה שהמשחק ירוץ חלק. המפרט של המחשב שלי הוא: 1. amd athlon 64x2 dual 2700mhz 95W 2mb am2 2.gigabyte ga ma74gm s2h amd 740g 3. זיכון פנימי של 2*2 ג'יגה 800mhz 4. מסך 20 אינטש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. אני כבר מישתגע איתו אני חושב שמשהוא דפוק בוא,יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+,שקניתי תמחשב ליפני שנה הוא היה על 35 מעלות במנוחה ו 55 במאמץ,והיום אחרי שנה,שנה וחצי,במנוחה הוא 53 ובמאמץ מגיעה ל 85 הכרטיס בסיכון וקרה לי פעם אחת בנסיך הפרסי החדש ארטיפקטים אז מיזערתי תמשחק,המתנתי 10 שניות חזרתי ונעלם,מה לעשות איתו?? ניקיתי בלי סוף עם פן על קור,ובקושי יוצא אבק שאני נוגע בוא הוא חם מה לעשות אולי תמליצו לי על כרטיס חדש בסביבות ה 700 שקל? כי גוף קירור יעלה 200 שקל

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by levihaim,

אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך GF 4 Ti4200 64MB TV,DVI,x8 ל- Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI OEM אני יודע ששניהם לא מדהימים, אבל מה עדיף ? קיבלתי המלצות על שניהם ואשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לביצועים במחשב XP2500 עם 512M RAM

25. Started by alexrta,

אני רואה בדיי הרבה מערכות מורכבות שמוכרים שמכניסי לשם את הכרטיס הזה... מה זה הכרטיס הזה? איך הוא מבחינת ביצועים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים