כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מגיע עם יציאה מיוחדת ומתאם 7PIN שמוציא רק ל COMPONENT. נראה כמו הכבל השמאלי בתמונה הזאת http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1571/ES-Cable1.jpg באתר של היצרן אפשר לראות שיש גם מתאם 9PIN עם יציאה נוספת ל COMPOSITE שזה מה שאני צריך, חיבור RCA פשוט. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51083HPZN7L._SL500_AA280_.jpg מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה בארץ ?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בהנחה ששניהם בOC מי יותר כדאי? ה 6800GS מגיע בOC אצלי ל 5900 נקודות ב3DMARK05 אם יהיה שיפור משמעותי בהחלפה ל 7600GT?
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאחי, ויש לו מסך LCD 15" ישן, עם חיבור רגיל ולא DVI. אני לא יודע אם תקציב כ"כ חשוב פה כי לא צריך כ.מסך מפלצתי בשביל כזה מסך. קיבלתי הצעה טובה למחשב עם כ.מסך 9500/9400. רציתי לדעת איך הכרטיסים האלו, והאם הם טובים מספיק עבור מסך 15" שרשום למעלה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה נכון לעכשיו יש לי 8800GTS320 ויש לי קונה עליו אני רוצה כרטיס שיתן לי יותר ביצועים יש לי ליברטי 500 ומסך 17" רגיל וכמו שאמרתי התקציב הוא 750 גג 800 שקלים תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בטווח מחיר עד 500 ש"ח,PCI-E , טוב לסרטים (לא מי יודע מה אכפת לי בקשר למישחקים...), מומלץ שיהיה נפוץ (בגלל שאני מישתמש גם בלינוקס וזה קצת בעיה לימצוא דרייברים...), ומומלץ שיהיה יציב בעל אחריות ארוכה יחסית... תודה רבה לעוזרים בפורום המדהים הזה
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חברה שאלה קטנה כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 4850 512 GDDR3 HDMI ירוץ טוב על מסך ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI או בכל מסך 22' אחר שקיים כיום במשחקים כמו cod4 ו-cryss או שמא המסך גדול מידי (כפי שנאמר לי בחנות) ולכן אני אצטרך כרטיס מסך אחר או להחליף למסך 20'
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה-HD5850, משום מה זה קורה בפיתאומיות, ללא כל סיבה שנראית לעין, שה-GPU מנוצל במלואו. מה יכולה להיות הסיבה? חשוב להבין שאני נמצא בדסקטופ ולא איזה משחק כבד. יש לי כולה את התוכנה WGC שמנצלת רק את המעבד (CPU) בלבד. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המעבד הזה(שבכותרת)ואני מעוניין לרכוש את הGIGABYTE 460 GTX 768...עכשיו השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואני רוכש את הכרטיס הזה..?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני קונה רדאון 9700(כבר קניתי) פרו. ורציתי לדעת כמה בערך יהיה לי ב-3DMARK ! לפי 3DGURU.COM זה ככה: האם זה יהיה אותו הדבר אצלי במערכת כמעט בדיוק אותו הדבר...?.. Gigabyte mainboard 7ZX-R Athlon XP 1800+ 2x256 MB DDRAM memory Windows ME DirectX 8.1 Via 4-in-1 4.41 A וזה שלי: GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 ATHLON 2000 2X256 DDR 2700 WINDOWS XP Via 4-in-1 4.41 זה מה שהוא קיבל גם אחרי החלפת מעבדים... Example, when we look at CPU scaling we'll notice a gradual increase. Since we don't have niche marketing contacts with Intel and AMD we'll test the cards based on only 3 CPU's Athlon 1600+, 1800+ and 2000+ let's check out the results…
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם שווה לי לקחת CF של 4870 512M או לחילופין לקחת 4870 יחיד של 1G עם אפשרות CF בעתיד כאשר המחירים ירדו.
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אוקי תקשיבו אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר נכון זה בשביל חבר שלי אני צריך כרטיס לAGP בערך מקיסמום תקציב זה 400 ועל תגיד לי תתוסיף 300 תוסיף 500 משהו באזור של ה400 עכשיו הכרטיס צריך להיות עם יציאת טלווזיה כמובן ולהריץ סביר משחקים כומ סאן אנדרס וכאלה מדי פעם הוא לא גיימר כבד פה ושם משחק... תודהה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 אני לא כל כך מכיר את היצרן ג'י קיוב, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לסמוך עליהם בקשר לכרטיס מסך הזה הוא לא יעשה לי בעיות\רעשים או משהו כזה ????
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אם אני רוצה לערוך בתוכנת אדובי פרימייר פרו ויש לי כרטיס VIVO אז אני חייב גם FIREWIRE ?? אני רוצה כאילו לדגום למחשב... ולערוך בתוכנה.. ניסיתי בתוכנה לדגום כאילו לתוך המחשב אבל אי אפשר כאילו אין לו מאיפה לדגום.. המורה שלי אמר לי שאני חייב פיירוייר אבל אני לא בטוח אם זה נכון כי אחרת בשביל מה הVIVO??? אם כן צריך פיירוייר ללכידת וידאו אז איזה לקחת ?? ולאן אני מחבר את הכרטיס הזה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אשמח להמלצה. מה דעתכם על GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS Silent 256MB PCIe ?
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מייעץ לחבר בבחירת מפרט למחשב לעבודה עם אפטר אפקטס כרגע כרטיס המסך עומד על 9600GT השאלה היא אם יש הצדקה להשקיע בכרטיס מסך איכותי יותר כמו קוואדרו? האם זה משמעותי בעבודה עם אפטר אפקטס כמו שזה משמעותי בעבודה על תלת מימד ועריכת וידאו? תודה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי אני שוקל רכישה של כרטיס מסך (כחלק ממפרט שלם), ועברתי על קצת ביקורות של ה-GTX560... http://www.techspot.com/review/359-nvidia-geforce-gtx-560ti/page12.html בביקורת הזאת למשל, ובעוד ביקורות, שמתי לב ש-GTX560 עם OC פחות או יותר משתווה ל-GTX570.. ומצד שני, ראיתי בביקורות אחרות ש-GTX570 הוא לא OCER מי יודע מה.. ככה שה-GTX570 ממש לא משתלם (הפרש של 300-400 ש"ח..) אז יש משהו שפספסתי, או שבאמת לא שווה לקנות את ה-570 ועדיף ללכת על ה-560 ולעשות לו OC? *אגב, בנוסף למשחקים אני גם צריך CUDA בחלק מהשימושים שלי, זו הסיבה שאני לא שוקל כרטיס של ATI...
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אנשים מוכרים ב- 450-500, זה לא קצת מוגזם? יד שניה כמובן.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
תשמעו בין כל הדגמים שאני אביא לכם לאיזה דגם שווה לשדרג חינם מ 7800GTX 256MB ? 7900GS 256MB 7950GT 256MB 7950GT 256MB EXTREME 7900GT האם שווה להשתדרג לאחד מהכרטיסים האלו בלי תשלום מבחינת הביצועים האם שווה לקחת אחד מאלו כתחליף לכרטיס שלי כיום יש לי LEADTEK 7800GTX EXTREME
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
*הערה: לפני שאפילו תחשבו על פשוט לכתוב כאן הודעה בסגנון של "קרא את הFAQ/דיון מומלצים/תעשה חיפוש בפורום Noob! חחח אני כ"כ מרושע ומצחיק", עשיתי את כל הצעדים האלה, ועדיין אני מוצא לנכון לפתוח דיון, Shocking הא? שלומות, ברשותי כרטיס מסך נפלא אשר שמו SE-1890-3046-7943, או בשפה אנושית - PowerColor Radeon 9800Pro אשר שירת(ומשרת, בערך) אותי נאמנה במשך שנים רבות במשחקים רבים על הגדרות בינוניות - גבוהות. לאחרונה, כיבלות ברגליים לאחר הליכה ממושכת(אני מוצא את הדימוי של פטריות לאחר הגשם קלישאתי) צצים להם משחקים רבים אשר הכרטיס פשוט לא יכול להריץ, רק בגלל שהוא לא תומך בSM 3.0 :'( נראה שהמצב הנוכחי רק יילך ויחמיר, ולכן, בצער וביגון רעב, אני חושב שאני אאלץ לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי:…
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
או קיי, אז יש לי כרטיס מסך ATI Radeon x700 שבו יש לי פלג יציאה כמו SVIDEO רק עם יותר פינים והוא מתחבר לכבל שקיבלתי בנפרד ובקצהו מחוברת מין קופסאת פלגים ומכילה 3 פלגי יציאה של RCA (כחול, אדום וירוק) ויציאה ל-SVIDEO רגיל 4 פינים ובנוסף יש עליה מפסק TV/HDTV. עד כאן הכל טוב ויפה. על מנת לראות את תצוגת המחשב גם על הטלויזיה קניתי כבל (מהיותר איכותיים) RCA ל-SVIDEO שבשני קצוות הכבל יש פלג אחד מכל סוג (זכר). חיברתי את קצה ה-SVIDEO של הכבל ליציאת ה-SVIDEO שנמצאת בקופסאת הפלגים שמחוברת לכרטיס המסך ואת הקצה שני של הכבל שהוא RCA לכניסת ה-VIDEO הצהובה שבטלויזיה. הפעלתי את הטלויזיה בהגדרות שבשולחן עבודה ואכן אני רואה תצוגה של המחשב בטלויזיה - סרטים והכל אבל!!! רק בשחור לבן! אז ניסתי לש…
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שמות דגם חדשים של כרטיסים גראפיים המבוססים על ליבות ה-Navi 14 עשויים להעיד על תוכניות להשקת דגמי Radeon RX 5300 תקציביים וחסכוניים במיוחד - גם לשוק הנייח וגם לשוק הנייד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI וברצוני לחבר אותו לטלויזיה 21 אינץ שיש לה חיבור של 21 פינים בלבד. ידוע לי שיש מתאמים למיניהם. ולפי מה שהבנתי צריך לקנות כבל S-VIDEO ויציאה של RCA. עכשיו הבנתי שיש הבדלים בין סוגי הכבלים ולא כולם איכותיים וכו'. השאלה שלי היא כזאת: איזה כבל לקנות ועם איזה יציאות? *לפי מה שהבנתי יש הבדל בין כבל S-VIDEO ל RCA לבין RCA ל S-VIDEO מה אני צריך לקנות?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, המחשב נתקע כמעט בכל משחק אפשרי (ואני צריך אחרי כל תקיעה פשוט לצאת מהמשחק ולהיכנס מחדש) . זה קורה בדרך כלל אחרי 5 דקות, ולפעמים אחרי 15 - 20 דקות . איך אני יכול לדעת בודאות שהבעיה היא בכרטיס מסך אם בכלל . תודה . המפרט שלי : E8400 P5Q 4 GB OCZ ספק 750 של קרוסייר
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לראות מסך שונה (בשני מסכים ) באותו זמן על אותו מחשב מה אני צריך כדי לעשות את זה ,חשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס מסך ( PCI ),או שיש אפשרות בכרטיס מסך אחד ואם כן אז איזה כרטיס תומך בזה תודה
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. כפי שציינתי לא פעם אני גרפיקאי ( ואישתי תלתיסטית) והמחשב העיקרי שלי (מפרט בצד) משמש לעבודה זו על בסיס קבוע. קראתי באחד הת'רדים על ואופציה להמיר את הדרייבר הקלאסי של כרטיסי הגיימינג של nvidia ). שם דובר על כרטיסים ישנים יותר השאלה שלי אם יש משהו כזה ל780gtx ? ובמידה ואין האם יש כרטיס מקביל או טיפה יותר יקר ( נניח 290x) שיש לו דרייבר כזה תודה.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 1 follower
-