כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני מתבלבט בין שלושה כרטיסי מסך : hd 6850 crossfire x2 hd 6950 2gb 1280 gtx 570 מה אתם אומרים כדאי לבחור? דרך אגב המעבד שאני הולך לקנות הוא intel core i5 2400 3.1 וכניראה שאני יעשה לו oc הוא יהיה בסדר איתם? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
העתיד כבר כאן, או לפחות זמין בביטורנט, וגם אני רוצה לשדרג ולראות היי דפינישן. אז איפה צריך להשקיע כדי לראות HD, במעבד או בכרטיס מסך, וכמה? מהחיפושים שלי אין ממש תשובות שמתייחסות לנושא בפורום בלי לכרוך איתו את עניין המשחקים, ולפי מה שהבנתי ההבדל הוא משמעותי, כך שתשובה כללית תהיה תוספת חשובה לארכיון, אני חושב. עכשיו בקשר אלי: המפרט הנוכחי שלי לא מריץ 720 אז אני מניח שאין לי מה לחשוב בכלל על 1080. בנוסף אני מתכנן להתחדש ב 2407wfp בקרוב עם הרזולוצית 1200x1920 שלו מה שיעלה את הדרישות הבסיסיות של המערכת שלי. כרגע אני מוגבל ל AGP x8 אבל אני מניח שאם לא תהיה ברירה גם לוח אם הוא לא קיר. השדרוג הזה יהיה מתגלגל, כמו שאומרים בצה"ל, אז אין לי תקציב ברור. דבר אחד חשוב לי: אני לא רוצה…
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה יש לי כרטיס מסך X1900XT... ואני מסתבך אני לא יודע איך מחברים ועם איזה כבלים.. ולפני שתגידו לי ללכת למדריכים - הלכתי כבר וקראתי והסתבכתי איתו ולא ממש הסתדרתי.. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי באופן יותר פשוט...? לממיר של Yes אין חיבור Svideo והשתגעתי כבר אני לא יודע איך לחבר... כי אני רוצה כבר לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט תוכניות למחשב... תודה מראש ובאמת תודה וסליחה
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5900 ויש לי פנטיום 3 1000 אם לוח אם של asus כמו שהבנתי יש לי agp 2x בעזרת תוכנה אז יש לי כמה שאלות 1.איך אני בודק בדיוק איזה agp יש לי בלי התוכנה 2.אם זה באמת 2x זה אמור להשפיע לי על הביצועים של הכרטיס בסך הכול הכרטיס עובד מצוין בלי בעיות ומעלה הכול בגרפיקה גבוהה אבל רק לצורך שקט נפשי אני רוצה לדעת
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קראתי על המדריך בכתבות וזה מפתה..מה אומרים? נ.ב אני לא מבין כלום ומעולם לא ביצעתי אוברקלוק
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
1. מחיר נמוך ככל האפשר 2. לא משתמש בזיכרון המחשב. 3. DVI 4. עדיף 256M 5. עדיף DDR2 אולי זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2219 תודה מראש, TMP
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 2 מסכי HDMI + 2 מסכי מחשב (DVI/RGB) לא לשימוש משחקים אלא לשימוש משרדי. עזרתכם מוערכת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
קראתי בימים האחרונים פה ושם בהודעות בפורום על התקן הזהורציתי הסבר קצר אם אפשר וגם האם הוא כבר נתמך ועל ידי מי. וכמובן איזה התקן יותר מהיר ה PCIe או ה-AGP X8
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי משהו כמו שבע שנים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך. אני גיימר מאוד קל (אחרי הכול, שבע שנים במחשב הקודם) אני לא משחק במשחקים החדשים שיוצאים ובטח לא בהגדרות מקסימליות. הדרישות - כרטיס מסך פשוט שיאפשר לי לשחק במשחקים מהשנתיים האחרונות. דברים רלוונטים במפרט: מעבד i5 מסך DELL U2312HM ספק כח Win+ HEC 500W (אני לא יודע אם זה ספק סביר או לא...) תקציב - עד 500 שקל תודה!
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהוספת כרטיס מסך HD 7950 ולעשות Crossfire - השאלה היא האם הספק שלי חזק מספיק, והאם המחשב יעמוד בזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=m02egnmzycud.jpg Intel core i5 750 2.667 45 8 GB ram HD 7950 shappire oc boost Windows 7 * יש אפשרות להשתמש בשני ספקי כח? תודה
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי כיום מחשב עם מעבד E5300 וכרטיס מסך מובנה על הלוח. בנוסף ישנם 2 חריצי pci_eX16 פנויים. יש לי צורך לחבר 3 מסכים שימשיכו זה את זה (מסך אחד גדול המורכב משלושתם) האם יש כרטיס מסך/מערך שלכרטיסי מסך התומך ביכולת כזו ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
אז ככה, קונים לי מחשב מבוסס Amd 3000+ Venice עליו אין צורך לפרט בנוסף אני קונה מסך LCD דק 17" , חושב 8ms ופרטים טובים של ניגודיות ובהירות וכו' עכשיו הלכתי לחנות, ראיתי שני דגמים: 1. Lite-On LCD 17" Monitor R17AAS שזה מסך דק 17 אינצ' עם ניגודיות של 1:700 בהירות 300 ו8ms בלי DVI ועם רמקולים 2. LG 1750hq מסך דק 17 אינץ' ניגודיות 1:500 בהירות 250 ו8ms עם DVI ובלי רמקולים 3. ראיתי עוד כמה מסכים גם של Viewsonic vp171 ואת LG 1780q אבל הם סתם יקרים כרגע... 4. גם ראיתי איזה מסך של proview וגם של cmv אבל לא יודע מה לגבי החברות האלה ההתלבטות למשל בין הliteon לבין הLG היא: 1. liteon חברה פחות מוכרת בתחום המסכים מLG ואין למסך DVI לעומת הLG 2. לLITEON יש פרטים הרבה יותר טובים מבחינת בה…
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחפש פה אבל לא ראיתי תשובה עדכנית וסופית. בשביל לשחק במשחק חדש בשם Trine צריכים להתקין את הדריבר הזה של nvidia. אני לא רואה שכתוב איפושו אם יש תמיכה או אין..... אפשר להתקין את זה? אי אפשר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בידי כרטיס מסך ati radeon x800xt pe VIVO- ואני רוצה להעביר וידאו דיגיטלי (mini dv) ואנלוגי למחשב האישי שלי... באיזה כבלים להשתמש? ובעיקר באיזו תוכנה לצורך ההעברה... תודה, נדב
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי לוח http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I מסך mag 786fd כאשר שמתי עליו geforce5500fx או Expert 200 pro של ATI אז הכל עובד נהדר מכיוון שהכרטיסים הנ"ל לא שלי שמתי כרטיסים משופצים אחרים: powercolor ati radeon 9600 pro powercolor ati radeon HD 2400 pro אבל בשניהם המסך מרצד (מעט אבל מרגיז בעין) במסך לבן/בהיר בעיקר שמים לב לזה. התקנתי דרייברים גם מאתר Powercolor וגם מאתר ati ולא עזר. מה הבעייה? הריצוד על 85MHZ אולי עידכנתי דרייברים לא נכונים? כי לא ראיתי באתרים 9600 pro והורדתי 9600 series עוד מידע: בעת ההתקנה של הכרטיסים האחרונים משום מה הוינדווס מזהה לי 2 מסכים ושני כרטיסים. מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי תמונה של טרקטורון ואני רוצה להדפיס אותה עם לוח שנה שיצא מן לוח שנה על דף אחד עם התמונה של הטרקטורון שלא תחשבו שאני איזה ילד קטן או משהו אני מקבל את הטרקטורון הזה בסוף השנה אז אני צריך לוח כמו של הכלא לספור ימים :)
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ממש בקרוב ושני האפשרויות היחידות לכרטיס מסך שייכות ל GIGABYTE ו ECS עד עכשיו עמדתי לקנות את הכרטיס של gigabyte שנראה לי ממש טוב (http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2752) אבל יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס של ECS באותו מחיר...הבעיה היא שאין הרבה ביקורות על הכרטי הזה ולכן אני צריך את העזרה שלכם http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/NewsRoom/NewsDetail.aspx?NewsID=1111&MenuID=13&LanID=0 תודה!
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב, כדי לצפות במחשב דרך הטלוויזיה. יש לי את הכבלים המתאימים, אבל הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא פנימי, ואין לו יציאות (אם בכלל קיים כזה דבר).. מה אני עושה במצב כזה? תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום יש כרגע כרטיס מסך של גיגה ביט x1950 pro ואני רואה ממנו רק בעיות כל הזמן במשחקים לפעמים נתקע הVPM הבעיה נמאס לי ניסית הכל אבל עדיין יש איתו בעיות אז נשבר לי אני רוצה אנוידיה עכשיו יש לכם המלצות לכרטיס טוב במחיר סביר של 500-800 תלוי בהבדלים אני מרצים משחקי רשת בעיקר כמו 2מונס דאקרון וכו תודה מראש חברה
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD כבר כחצי שנה. המסך הוא HYUNDAI IMAGEQUEST L70S והצטבר עליו שכבת אבל ולכלוך... אני יודע שאי אפשר סתם לעבור עם נייר על המסך כי זה משאיר סימנים השאלה שלי זה אם יש דרך לנקות בלי שישארו סימני לוואי? תודה לעוזרים! ;D
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בהנחה שאני קונה מחשב המיועד לצפייה בסרטים (וכנראה גם בטלויזיה עם כרטיס טלויזיה) ועבודה משרדית עם מסך 22, כנראה 2209wa אך לא סופי (לא למשחקים), האם יש משמעות לכרטיס מסך או שהכרטיסים המובנים על לוחות האם (כדוגמת GIGABYTE GA-73PVM-S2H) יספיקו? במידה ולא, איזה כרטיס לדעתכם מתאים לדרישות?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך לוקח גם זיכרון מהרם בנוסף לזיכרון שבכרטיס כך שהמערכת מזהה פחות זיכרון
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
זה מתחבר לכרטיסים עם VIVO ואיך שולטים על הערוצים?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אותם? העם הם פוגעים בצורה משמעותית בעיניים?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-