כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי דילמה קטנה. ישנו כרטיס 4850 שמגיע עם קירור רגיל סטדנרטי: http://tms.co.il/product/5674 ויש 4850 של אותו חברה בגירסת TOXIC שמגיע עם קירור טוב יותר ושקט יותר: http://tms.co.il/product/5748 אם נקח בחשבון שההפרש בין שני המוצרים (945 שח לרגיל לעומת 1100 לגירסה המיוחדת) הוא 155 ש"ח וניקח בחשבון שקירור חלופי טוב עולה בין 100 ל 200 ש"ח, מה ההצדקה לקנות כרטיס ולהחליף לו קירור לבד? ידיד שלי מתעקש שהרבה יותר משתלם לקנות כרטיס רגיל ולהחליף לקירור חלופי ואני חושבת לעומת זאת שזה לא שווה את ההתעסקות והכאבי ראש (פירוק, הרכבה, סיכון בנזק לכרטיס, פירוק והרכבה מחדש במקרה של צורך במימוש אחריות, שמירה בצד של הקירור המקורי ל 3 שנים). ברגע שההפרש מחירים זהה בין כרטיס שמגיע כבר עם קירור אי…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח P5Q-E וכרטיס מסך HD4870 . כמריצים משחקים הכרטטיס מתחמם וזה ידוע. ניסיתי את המדריכים באתר וקישורים שונים וגם את התוכנה ASUS SmartDoctor שקיבלתי עם הדיסק של הלוח וכלום לא עובד. מה לעשות ? :yelclap:תודה לכל מי שיעזור!!!!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת ארטיפקטים בATI TOOL וזה מראה לי את זה.. אז מה כעת עושים? אפשר לסדר איכשהו? זה יכול להית קשור לדרייבר הבטא שהתקנתי? או שזה בגלל החום של הקיץ? שני ארטיפקטונים קטנטנים זה מפריע [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין לקנות את ה 4870. היות והוא תופס 2 סלוטים עלולה להיווצר בעיה עם הקירור לגשר הדרומי שברשותי. קניתי והתקנתי את ה HR-05 SLI\IFX (מצ"ב תמונה), אך עדיין אני לא בטוח שהוא יכנס. כפי שניתן לראות בתמונה יש 2 ברגים הבולטים כלפי מעלה מהקירור. אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונה/תרשים של HD4870 עם מידות בהן מצוין עד איזה אורך הקירור בולט ובאיזה גובה מעל הלוח, על מנת שאוכל לדעת אם אוכל לחבר את הכרטיס למחשב שלי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הוא ירזיק אותו על רזולוצייה כמו 1024*768...אני לא מדבר כבר על AA ותיגדו אים הוא ביכלל ירזיק אותו עים AA?כי אני לא ממש מכיר תכרטיס...והאים יש הבדל גדול בין GT ל GTS...תודה...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הטלוויזיה שלי תומכת ב 1080i (תאמינו או לא -->מקרן אחורי) אך יותר נפוץ וחדש הפורמט 720p השאלה הגדולה שלי היא האם כדאי להריץ סרטים ב1080P וזה יורד ל1080i דרך הדריוור של הכרטיס מסך או 720P? מה הבדל בעיקרון בין 1080i לבין 720p?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם למישהו יש נסיון בסופט מוד ל firegl / quattro ? __________________
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כן כן זה אמיתי ממש לא מזמן חזרתי מהחנות עם הכרטיס בידי לפני הכל - תמונות : הקופסא : 1. 2. 3. הכרטיס : 1. 2. 3. השוואה ל-6200LE שהיה 4. 5. באנדל 6. מותקן כבר בפנים --- ופה הייתה לי היתלבטות אם לקחת את GTX280 במחיר מטורף 1. 2. 3. ;D --- לסיכום - כרגע בוחן את הכרטיס . מרוצה ממה שרכשתי וזהו ו...מזלט לי
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי חברה אני שואל אתכם מהחנות כך שזה קצת דחוף לי. יש לי פנטיום 4 פה ואני לא יודע איזה לוח אם בדיוק אבל נראה לי שזה AGP X8 כרטיס פשוט שיהייה מקביל ל GF5500 128 מגה שנשרף.
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבדוק אחת ולתמיד ולפסרם כאן תוצאות טמפ' של ה HD4850 כדי שמשתמשים יוכלו לראות את התמונה המלאה.. לאחר התאכזבות מתוכנת ה SMARTDOCTOR של ASUS שהתבררה כ NOT THAT SMART.. אני מחפש תוכנה שפשוט תרשום את הטמפ' של הכרטיס.. ב SMARTDOCTOR יש באג מפגר (אשמח לשמוע ממשתמשים אחרים אם גם הם התקלו בזה..) שלא חשוב מה אני מגדיר בהגדרות המאוורר היא אוטומטית מעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס ל 100% כאשר הטמפ' מגיעה ל 70 מעלות. גם בבחירה במצב קבוע של המהירות וגם כאשר מגדירים לה שינוי האיוורור ביחס לחום - ברגע שמגיעה ל 70 היא מתעלמת מכל הגדרה שיש ומעלה את המהירות ל 100% - מעצבן ביותר לכן הסרתי אותה. אני מחפש משהו בסגנון GPU-Z רק שבמקום גרף אדום חסר ערכים מספריים - לראות את…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי את ה-ATI HD4870 החדש שלי. שיחקתי קצת עם ה-CCC דרייבר וגיליתי שבמצב של advance מופיעות בו אופציות חדשות לגבי פילטרים: ישנה אפשרות לקבוע פילטרים קבועים, או לאפשר לאפליקציה לקבוע את רמת הפילטרים. אם אני מקבע את רמת הפילטרים דרך הכרטיס, זה אומר שבחירת ה-AA בתפריט המשחק לא תשנה? מה יקרה במשחק שלא תומך בפילטרים ברמה בה קינפגתי את הדרייבר? בכלל, מה עדיף - לתת לאפליקציה להחליט, או לקבוע מראש דרך הדרייבר? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, זה פעם ראשונה אי פעם שאני שוקל ברצינות ללכת על כרטיס של ATI. אין לי ניסיון בתחום, וכיוון שכרגע יש רק כרטיסי רפרנס בישראל (ראיתי GYGABYTE ו- CLUB3D), השאלה היא האם לקנות עכשיו או שיש טעם לחכות? בסקיי פיסי לכאורה יש 4870 עם גיגה זכרון. מישהו ראה בנצ'ים של הכרטיס? נותן משהו ברזולוציות 19"? תודה.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי ATI 1800GTO שהיה בזמנו ברמה בינונית ומעלה, זה היה לפני שנתיים. זה היה הכרטיס הראשון של ATI שרציתי לנסות אחרי NVIDIA שיהיה לי לפני. הגיע הזמן לשדרג כנראה ויש לזה כמה סיבות. ATI 1800GTO הוא בריא רק בחורף כי הוא מגיע לי ל 80 מעלות בעת עבודה מאומצת ואני חייב להחזיק את ה FAN DUTY על 100% כדי להשאיר אותו בסביבות 80 מעלות :-\ למה NV 8600GT אתם שואלים זה כדי שהמחשב לא יהיה לי ל BOTTLE NECK כיון שיש לי מפרט הבא: Asus P5WD2 Premium 2048 MB DDR2 667 DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz ATI Radeon X1800 GTO R520 המליצו לי על NVIDIA 8600GT כי הוא מתאים למפרט שלי, לקחת את הדגם הכי חדיש לא יעשה צדק למחשב. אני אשמח לשמוע המלצות שלכם בענין.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו שיטה בדוקה שעובדת להפעיל את הTVOUT בכרטיסים כמו FX5200 או ATI 9200SE על ויסטה פרימיום? נדפק לי כרטיס ה2400 PRO שלי, והמדיה סנטר שלי מושבת. בדרייברים של הכרטיסים הנ"ל, לATI אין דרייבר לויסטה ובדרייבר של NVIDIA לא מופיעה בכלל האפשרות של TV OUT לכרטיס, למרות שאני יודע שיש לו. לצערי המסך שלי הוא טלויזיה ישנה 21", ככה שאין מנוס משימוש בTVOUT. כל הכרטיסים הם כמובן AGP. תודה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הזמנתי כבר מחשב , ואני רוצה לדעת אם הקירור הפאסיבי של הכרטיס הנ^ל יצליח להכנס ללא בעיה. לוח אם P41 DS3L של ג'יגה בייט הרגיל מארז CM690. קירור למעבד ונדטה 2. אני מקווה שהוא לא יתנגש עם הקירור למעבד, או שיעלה בטעות על הזכרונות תודה!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב חברים, היום גיליתי שאני חתיכת חמור מטומטם! (D:) ידעתי שאפשר לשנות את מהירות המאווררים, ל35 וכאלה... וזה סבבה! יש לי קרוספייר ושיניתי! ועדין נשארתי על טמפרטורות של 80 מעלות.. וראיתי שהכרטיס השני על 50 משהו כזה, חשבתי שזה בגלל שלכרטיס הראשון מחובר המסך והכרטיס השני עושה פחות עבודה, כבר התחלתי לדאוג אבל לא משנה! ואז קראתי פה דיון שמישהו כתב שהוא שינה את המהירות המאווררים, לשניהם, והדגיש שניהם... והתחיל כזה לעלות לי את הנורה מעל הראש שיש בסרטים.. מכירים? רגע!!! אני חשבתי שהפרופיל שיש שם, משנה את המאווררים! לאאאאאאאאא!! הוא משנה את המאוורר!!! אז שימו לב שיש לכם את זה פעמיים!! למי שיש קרוסספייר, צריך לשנות פעמיים את זה בפרופייל.. ואני עד עכשיו לא הבנתי.. מה שמצחיק, ישר הפעל…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
השאלה איך החברה הזאת דיברתי עם המוכר בראשון לציון הכרטיס יגיע רק שבוע הבא משהו מוזר באתר של החברה Twintech לא מצאתי את הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין 8400 8500 ו8600 של Geforce. ואם מציעים אותו דגם אבל אחד אם מאוורר והשני בלי (כלומר רק אם צלעות קירור) האם יש הבדל בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
איך הכרטיס מסך הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה התקציב המקסימלי שלי.. הוא טוב למשחקים יריץ AC על HIGH ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מה זה PCIE2 ? הבנתי שהחיבור הוא אותו חיבור כמו 1 אז מה ההבדל ביניהם? ואני שומע בפרום שהכרטיסי מסך החשדים הם עם DDR5. אבל כשאני מסתכל אני רואה שהם עם DDR3 (לדוגמה ה 4850) אני טועה? או שפשוט לא בדקתי בכרטיס הנכון?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-