עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ProRules,

תקציב: 1000 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? אולי חנות: ksp או כל חנות טובה. עניין התשלום: לא מזומן. מפרט של המחשב: מעבד: מעבד אינטל Q6600 CORE 2 QUAD לוח אם: לוח GA-P35-DS3L כרטיס מסך נוכחי: GF8600GT 1024 נערס. ספק: 400W EZCOOL מסך: PROVIEW 20' 4GB RAM הערות:זה דחוף ומה בקשר לספק? כאילו אין לי עכשיו מחשב בכלל שרואים משהו על המסך חוץ מNO SIGNAL INPUT אז תמליצו לי.

2. אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש". האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/ והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולוגיה …

3. Started by MadCat125,

שלום לכולם, אני דיי חדש פה ורציתי לדעת איפה ניתן למצוא השוואה בין כרטיסי מסך השונים גם למחשב האישי וגם לנייד תודה.

• 5 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. החלטתי שאני הולך לקנות RADEON 8500LE ?(אל תסטו מהנושא לעזאזל) האם שווה לי להשקיע 150 ש"ח יותר בגיגהבייט במקום הרקולס או ATI ומדוע?(לא חשוב לי OC) אם תוכלו גם לפרט היכן למצוא את הכרטיסים במחירים זולים יותר מאשר אני מצאתי: גיגהבייט- 1090 הרקולס וא.ט.י-930

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by k_700,

בתקציב של עד 2000 שקל מה הכרטיס מסך הכי משתלם למשחקים, אובר קלוק, ובעיקר שיחזיק הכי הרבה מעמד בסטוק....

• 17 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by 10GaZ,

הכרטיס שלי הוא PowerColor x1950pro Extreme. איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר שלו? רק בעזרת תוכנת צד שלישי? אם כן, אשמח לכזו (ועל הדרך שגם תשלוט על מהירות המאוורר של המעבד) תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by hp1080pp,

שלום יש לי מחשב נייד עם 2060 לפי הבנתי הוא אמור להריץ גבוה בFHD בפועל METRO 2033 ו- METRO LAST NIGH רצים על מדיום וזה אחרי ששיניתי כי באוטומט המשחק עולה על LOW והקטע שדרך NVIDIA EXPERIENCE הוא מראה ש METRO LAST NIGHT אמור לרוץ על VERY HIGH ועדיין כשאני מפעיל את המשחק דרכו הוא עולה על LOW . הדרייברים מעודכנים ועוד שאלה לגבי ה NVIDIA EXPERIENCE שהוא לא מוצא את כל המשחקים במחשב . מדובר במחשב נייד של MSI אשמח לעזרה

8. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש תקציב 450-550 ש''ח לא מעוניין לשחק במחשקים על HIGH לא מריך ויסטה ולא כלום רק שיתאים טוב למפרט בפרופיל שלי :] אני חשבתי על 9500GT זה טוב?

9. Started by ewjX,

שלום. אני רוצה לקנות (היום או מחר) כרטיס Radeon HD 4670 ואני מתלבט בין הדגמים השונים ובעיקר בין שני הדגמים האלה: GIGABYTE GV-R467D3-512I GIGABYTE GV-R467ZL-1GI ההבדל ביניהם הוא שבכרטיס הראשון הזכרון הוא 512MB GDDR3 2000MHz ובשני 1GB DDR3 1600MHz ובכרטיס השני המאוורר הוא של zalman. המחיר של שני הכרטיסים זהה. איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים? (הרזולוציה של המסך שלי היא 1680x1050) ובנוסף, יש לי ספק גנרי (ולכן מלכתחילה בחרתי ב-HD4670 שצורך מעט הספק יחסית) - האם ההבדלים ביניהם אמורים גם להשפיע על צריכת ההספק? תודה. --------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: המפרט שלי כרגע הוא: CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboa…

• 41 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. בוקר טוב, אחרי שיש לי כבר צורב DVD אני חושב שהגיע הזמן שאני אהפוך ל DVD את הסרטים שלי ושל אח שלי כשהיינו קטנים ועוד כלמני דברים יקרים שנמצאים עכשיו על קסטות. אז כדי שהם לא יעלמו לנו עוד איזה כמה שנים ושהקלטות ימותו אז אני רוצה להפוך אותם לDVD. עכשיו השאלה שלי היא על איזה כרטיס עריכה או טלויזיה אתם ממליצים לי עד 500 גג. משהו טוב ונחמד שייתן לי איכות טובה או כמה שיותר טובה. וכמובן שלא יהיה יקר מדי. CAPTURE אני עושה דרך ה PRIMIERE עצמה או PINNACLE STUDIO 9 אם זה משהו סתם פשוט שלא דורש הרבה עריכה. ד"א את הקול אני מכניס דרך הכרטיס קול לא? או שזה תלוי באיזה כרטיס מדובר? אשמח לקבל המלצות ועזרה

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  11. יש לי תגרסא האחרונה 8.10 והמשחקים תמיד נופלים שאני משחק על ההגדרות הכי גבוהות, למשל במשחק brothers in arms ועוד משחקים... יש לי מסך 22 אינץ'. אני אומר לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס והמסך הזה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Raul,

אני חייב לקנות מסך חדש... אז התקציב הוא גג 850 שקל, הוא חייב להיות CRT, והוא חייב להיות בגודל "17.... תנו הערות/הארות על המסך הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  14. היי לא מזמן קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו בתוך האריזה דיסק דרייברים,מדבקה, פלייר פרסום של [tt]amd[/tt]" - get all 3" ופלייר של משחק חינם של halfLife2 אבל ע"פ האתר הזה, אני אמור לקבל גם כבל של s-video !? האם כך קיבלתם ? מה קיבלתם? ע"פ האתר http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/3/ כלומר לא קיבלתי: 1) כבל s-video 2) חוברת manual גדולה אולי זאת שאלה קינקית אבל זה עקרוני (במיוחד בנוגע לחנות המתפארת שהיא מביא אפילו את הקופסא ללקוח) , תודה מצוות כולבוטק נ.ב אפשר גם בפרטי ואז אני אמחק את ההודעה הזאת.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. אז ככה על הספק כתוב 230V וזה לא נראה לי כזה הגיוני כי זה קצת מידי בכל אופן יש לי מחשב ישן יחסית GH 2.4 GF 440MX 512 RAM עכשיו אם אני ישים את ה X800 הוא ישרף או הספק כוח ? או שהוא מסוגל להחזיק אותו ? ואיך אני יודע מה באמת הוואט של הספק שלי לא דרך המדבקה על הספק מאחורה ?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by noamc,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח של כרטיס msi 7600gs 256e עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by Riaz3r,

שלום, אני רוצה לדעת מה היתרונות ומה החסרונות בין שני החברות, מה כל חברה מציעה ללקוחות ולהשוואות בניהם. כמו Physx של NVIDIA וה openGL של ATI וגם מבחינת תוכנה, פאצ'ים, עידכונים, דרייבים... למי יש את התמיכה התוכנית הטובה יותר? מי מוסיף יותר ביצועים..? כנל גם בדואל כ. מסך, מה היתרונות והחסרונות של כל שילוב כזה, ביצועים, איזה דואל עובד טוב עם איזה לוחות אם. חשוב לי לעשות על זה קצת מחקר לפני שאני בוחר חברה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה (chipset g41/g43) או שצריך כרטיס מסך נפרד? איזה כרטיס מסך מומלץ?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by love-its-my-name,

שלום, אמא שלי הציעה לי לקנות לי טלוויזיה יותר נורמאלית לחדר.. משהו בסביבות 21 אינץ [זה יותר מידי?] נכנסתי לסקאל דיוטי-פרי וראיתי כמה נחמדות ב200 דולר... לא אכפת לי שתקנה לי עוד טלוויזיה אז אני כנראה הולך על זה ובשביל לא לנצל את טוב ליביהם של ההורים שלי אני אוותר על הקירור הנוזלי למחשב משום שאובר קלוק, אני לא מתכנן גם לעתיד הרחוק... לאתר של סקאל דיוטי-פרי : [url=]http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=94 עכשיו, מה שאני מחפש זה משהו שתהיה לו איכות טובה, הן אודיו והן בתצוגה. בתודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Ashand,

8800GTX/ 575MHz/GDDR3(DDR3)/ 1800MHz/768MB/384-bit/PCI-Express x16/ של GIGABYTE אני נוסע לקוריאה השבוע ושם הוא עולה 650 דולר שזה 2600 שקל....שווה להביא במחיר כזה?

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by slider,

80% מהביצועים של Ti4600 ב 100$ נשמע לא רע... השאלה היא, האם באמת??? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. שלום לכולם אזז ככה יש לי ראדון 9800 פרו שאז בזמנו היה נחשב הכרטיס הכי תותח בשוק קיום יש יש את הX800 PRO וגם של NVIDIA כרטיס טוב שלא זוכר את שמו כרגע אזז ככה אני יודע ATI הוציאו כרטיס חדש שזה X800 אבל אין לו ליבה חדשה לגמרי רק תוספת מהירות ועוד כמה שטיות כמו כמות טרנזיסטורים גדולה יותר ואולי כמה צינרות יותר משלי אבל אני מדבר פה על ליבה חדשה כמו ש NVIDIA הוציאה עכשיו מישהו יכול להגד איזה כרטיס ותאריך שאני ידע פחות או יותר מתי להתחיל לחסוך??

• 54 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. זה לא זול מידי? club3d 9600XT 256M משהו בסגנון הזה 'http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=703

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. (נ.ב שתי אנשים על אותו מישתמש) איזה חברות של כרטיסי מסך מתאימות למחשב שלי ^^"? amd socket am2 athlon 64/x2 processers amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 nvidia gforce7600 gs

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. Started by pp12,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד אינטל E6300 1.8GHZ זיכרון פנימי 1GB כרטיס מסך geforce 8800gts עכשיו תענו לי ברצינות בבקשה ממכם העם כל משחק שייצא לדירקט10 העם המחשב החדש שלי יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שהם עד הסוף על מהירות FPS גבוה? עוד שאלה: העם מסך LCD שטוח למחשב עם זמן תגובה 2MS הוא מעולה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.