עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by djelectric,

דבר ראשון אם אתם רואים שגיאות כתיב זה אולי בגלל שלכותב של חבלות ביידים מההתקנה , מקווה שיעניין אתכם לא מזמן החלטתי שאני רוצה קירור חדש לכרטיס הפשוט שלי אז התיעצתי קצת בפורום וקראתי קצת כתבות והחלטתי שאני הולך על AC accelero S1 מתאים לכרטיסים: 9600GT 8800GT\S HD3800 HD3600 X1800 X1900 לא חשבתי הרבה לקחתי את הויזה הזמנתי מהאינטרנט הקיבלתי אותו היום במעטפה.... באריזה קיבלתי את גוף הקירור, את שני המאווררים שמתחברים אליו (turbo module) , ברגים, גופי קירור קטנים בשביל ה voltage regulators אני ממש לא יכול להתעלם שגוף הקירור הזה הוא פשוט ע-נ-ק-י הוא בקושי נכנס למארז, הייתי צריך לנתק כמה כבלים ולחבר אותם בחזרה אחרי שהתקנתי את הכרטיס עם הקירור אלו הן התוצאות הק…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by sagioto,

הי, יש לי hd4850, אני רוצה לחבר את הממיר שלי לכרטיס מסך כINPUT ולראות TV במחשב, יש אפשרות לעשות זאת או שאני חייב כרטיס TV? תודה,

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by DarkLloth,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4367 יקר מאוד הייתי אומר אבל אני מאמין שהמחיר ירד ...

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. נניח 4850,שווה את ההוצאה הכספית כשאין לי מסך LCD?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הנה המפרט הקיים שלי: Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz Gigabyte GA-945GC-S2L Kingston CL5 667Mhz 2x1GB Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 DX10 2xDVI GYRO 520W PS LG Super Multi DVD\CD Rewriter GSA-4167B Case-Thermaltake sopranoDX מין הסתם המטרה של הכרטיס מסך היא משחקים צריך המלצה לשידרוג כרטיס מסך טוב של NVIDIA!!!

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by Tomerm,

הערב אני טס לארה"ב ומתכוון לקנות HD4850 של חברה בשם VISIONTEK. http://www.circuitcity.com/ccd/Search.do?c=1&searchType=user&keyword=4850&searchSection=All רציתי לשאול אם מישהו שמע על החברה הזאת, או אם יש המלצה אחרת לכרטיס מסך באותו תקציב (200$) ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם: למשחקים כמובן! twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc 256mb ddr3 pcie או pine xfx nvidia geforce 9500gt 512mb dd3 pcie או twintech nvidia geforce 9500gt 512mb ddr3 pcie? תעזרו לי בבקשה זאת תיהיה השאלה האחרונה ואז לסגור את הנושא!

9. Started by ofek15,

יש לי ATI HD4850X2 CF ואת המארז EAGLE VIPER 2 1 כשהטמפרטורה של הכרטיסים היא 85 מעלות המארז נכנס "למצב קריטי" ומצפצץ בלי הפסקה (ציפצוף טמפרטורה) כנראה שהוא לא מבין שיש CF יש דרך לבטל את הציפצופים או שיש בעיה במחשב? 2 זה מסוכן לעשות CF בלי קירור ? כי המחשב מאוד חם ואני מפחד שבסוף דבר כלשהוא ישרף

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by Tr!pEl X,

שאני מכביד עליו למשל עם משחקים כבדים יחסית השאלה שלי היא האם הבעיה היא בכרטיס מסך?

11. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב בסביבות 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות.. אני משחק במשחקים כבדים רק לעיתים רחוקות.. אבל אני עדיין רוצה כרטיס טוב כדי שתהיה לי את האפשרות.. הכרטיס אמור להיות בטווח מחיר 300 -500 ש"ח ושיהיו לו ביצועים כמה שיותר גבוהים בתמורה למחיר.. נ.ב >>> הכי חשוב, אני לא גיימר ואני משחק במשחקים כבדים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. השימוש העיקרי זה אינטרנט מסנג'ר ודברים כאלה..

12. Started by verynoti,

אני רוצה לקנות כ. מסך חדש עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים האלו (בגלל הביקרות באתר וגם בגלל שהלוח אם שלי תומך CF) האם יש הבדל משמעותי בין השניים? והאם כדאי לי לקנות קיט של CF והאם הספק שלי יחזיק אותם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EasyPooper,

שלום אני עוד מעט קונה מחשב ויש לי אפשרות לקנות את ה9800X2 ב1600 שזה מאתים ש"ח יותר מה4870 אז רציתי לדעת עם איזה כרטיס אני אוכל להשאר הכי הרבה זמן בלי החלפות כלומר מי מהם יותר חזק? חום וצריכה לא אכפת לי.... מסך או 19" או 22 רחב

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  14. שלום, מפרט TDG1001 AMD Value Game PC 5000: * CPU (מעבד): Athlon X2 5000 * Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI * Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB * Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB * Graphics (כרטיס.מסך): ATI ASUS HD3200 + ASUS HD3450 256MB * Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW * Case (מארז): Recom Blackdraft ATX * Power Supply (ספק כוח): Recom 450W * OS + Software (מערכת הפעלה ותוכנה): Vista Premium 32bit + Norton Nis2008 * מחיר סופי כולל מע"מ: 2,499 ש"ח מפרט כזה (בדגש במיוחד על הכרטיס מסך), יסחוב משחקים קלים ופופולאריים? (fifa, sims וכו') אני מתכוון לעוד שנה שנתיים (sims3, fif…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200)

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  16. Started by Raped,

שלום, השבוע צריך להגיע אליי BFG NVIDIA GeForce 9800 GX2 OCX 1GB PCIe 2.0 רציתי חוות דעת אליו ומה המחיר שלו בארץ אני מקבל אותו חינם מחבר שיש לו חנות מחשבים במיאמי הוא קונה אותם בגרושים לעומת פה רציתי לדעת מה עם המחירים שלהם ועם אני ירגיש הרבה הבדל לעומת הכרטיס שלי 8800gt oc2 תודה

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by YoTaMi,

איזה כרטיס אז עדיף עכשיו .. בחירה סופית . 9500. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 או 8600 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2311 3650 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5949 בחירה אחרונה איזה הכי שווה לקחת מהכרטיסים האלה שיריץ הכי הכי טוב את AC נגיד ..

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  18. לדעתכם האם זה פקרטי לשלם כ"כ הרבה כסף עבור כרטיס HIGH-END כאשר אפשר לרכוש כרטיס MID\MID-HIGH שנותן כמעט את אותם הביצועים לרוב בהפרש גבוה מאוד של שקלים? כידוע שוק כרטיסי המסך מתקדם מאוד מהר מבעבר וקצב התחלופה של חומרה הוא מאוד גבוה. פעם זה היה עיניין של שנתיים כיום זה עיניין של מתחת לחצי שנה. לכן השאלה היא האם שווה באמת להשקיע כ"כ הרבה בשביל כרטיס כה חזק שלא יחזיק הרבה זמן? זהו דיון פתוח אז לכן תשמרו על שפה נאותה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by Eden 6600,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב, בעיקר כדי להריץ את המשחקים FarCry 2, Devil May Cry 4, Gears of War. בהתחשב במפרט שלי, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי להריץ את המשחקים הנ"ל באיכות מספיק טובה שאני יהנה ממנה (ואני לא גיימר רציני אז אין לי דרישות גבוהות) את הזכרון אפשר להרחיב בלי בעיה אבל השאלה היא אם קניית לוח אם ומעבד חדשים הם דברים נמנעים כדי לממש את הדרישות שלי או שלא? התקציב לכרטיס יכול להגיע ל-1000 ש"ח בערך...

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by YoTaMi,

8600GT 1G או HD3650 512M או 1950 256M מה הכרטיס שיהיה הכי טוב למשחקים ....מסך 17... תודהרבה לעוזרים!

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Darkone,

שלום אני הולך להחליף את המסך שלי ל-24 אינץ, בגלל השידרוג של המסך אני חושש שהכרטיס שיש לי היום 8800GT לא יריץ לי משחקים ברזולוציה גבוהה כגון 1600X1200 או 1920X1080 לכן אני חושב לקנות עוד כרטיס, מישהו יודע אם זה באמת עוזר ואם כל משחק תומך בטכנולוגיה SLI?

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by OverclockedMyToaster,

התקנתי לפני מס' ימים ATI TOOL. הוא התקין דרייבר כלשהו, ואני מודאג מזה שהוא פגע בדרייברים של הCATALYST. מה שגם, הוא מופיע לי בתור HW בDEVICE MANAGER, שזה ממש מוזר. ועד בתור אחד לא מותקן - שזה עוד יותר מוזר. האם העובדה שהתקנתי גרסת ATI TOOL שלא תומכת בHD4850 (אין עדין אחת עדכנית) יכולה לפגוע לי בפעילות התקינה של הכרטיס והדרייברים עד שצריך להתקין מחדש את הCCC? עוד שאלה, לבעלי HD48XX וCATALYST 8.7 - מה זה רושם לכם בINFORMATION CENTER? את זה?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by itaybar,

ועזבו אותכם מכל הטבלאות וכל מה שיש פה כי אני לא מבין בזה תאכלס איך מרגישים את זה ומה ההבדל בביצועים? אני אחד שמשחק במשחקים...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המחשב שלי: מעבד: אינטל פנטיום D 3.00 GHz לוח אם: אינטל D102GGC2 זיכרון: DDR2 2056 MB במהירות 800 דיסק קשיח גדול וחזק. שמעתי דברים טובים על HD 4850 - ואני יכול להרשות אותו לעצמי (אני רוכש בארה"ב, חצי מחיר מהארץ). אתם ממליצים לי עליו? איזה עוד כרטיסי מסך מתאימים לי בצורה הטובה ביותר? הכרטיס הוא לצרכי משחקי מחשב. תודה מראש לתשובות, אברהם

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by My_Name,

המפרט שלי הוא כזה: לוח - Asus P5VD2-MX מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) זיכרון - 1GB כ. מסך - nVidia 7300LE (די חלש) --------- אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך למשהו יותר נחמד, לא משהו מפלצתי כיאין לי תקציב. יש לי 350 ש"ח שאני יכול לבזבז על זה, חשבתי לקנות nVidia 8600GT שהוא עונה לדרישות, אבל אני לא יודע איך הוא מבחינת ביצועים ואיך הוא ישתלב עם המפרט שלי. אז מה אתם אומרים, ללכת על ה-8600GT או שיש משהו יותר טוב באותו תקציב ?

דיונים חדשים בפורומים