עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.vr-zone.com/articles/NVIDIA_Released_GeForce_Power_Pack_for_PhysX_Apps/5990.html אני אישית עומד להוריד ולהתנסות.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by DanielHatuka,

יש לי כמה אפשרויות לחבר את כרטיס המסך למסך ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי שיהיה הכי מהיר ואיכותי. יש לי חיבור AVG מהמסך לכרטיס מסך עם מתאם של DVI-I (נראה לי משולב אותות אנלוגים ודיגיטלים) וחיבור DVI-D (אות יחיד). עכשיו התבלבלתי מגלל המתאם שצריך לחבר האם זה לוקח מהאיכות או שזה הכי כדאי?

3. חוץ מבhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 אני לא מוצא כלום על הכרטיס כולל באתר של Twintech :s05:

4. Started by atlant15,

שלום, המחשב שברשותי הוא אינו כל כך ישן אבל הכרטיס מסך - ATI Radeon X300. אני מעוניין כמובן להחליפו למשהו שיריץ לי משחקים (כי החדשים כבר לא עולים לי). התחלתי להסתכל ולראות לאיזה כרטיס יהיה כדאי לשדרג, אבל בכרטיסי מסך הידע שלי הוא לא גבוה, אז פניתי אליכם... אני מעוניין בכרטיס מסך טוב שיחזיק איזה כמה שנים (3-2), בסביבות ה1000-500 שקל. יש לי כמה שאלות: 1. אם יש לי ATI עכשיו ואני אחליף לNvidia האם זה משנה - או בכלל אפשרי? 2. מבחינת הזיכרון, יש הבדל משמעותי בין 256 ל512. (יש הבדל אני בטוח, השאלה כמה משמעותי)? 3. להחליף כרטיס מסך עצמאית זו לא אמורה לביות בעיה, נכון? ז"א אין הבדל לוגיסטי בין כרטיס מסך לכרטיסים אחרים. אם יש צורך מעוד מפרט טכני של הרכב המחשב שלי, אני פה :-) אשמח לת…

5. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מבין כל חברה ייתן את המקסימום למסך 20 אינץ רחב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני שואל כי כל מה שאני רואה בכרטיסים החדשים זה עוד ליבה, עוד כוח עיבוד שבא ביחס ישר לצריכת החשמל וזולל אותו כמו חיה טורפת. וזה עוד לפני שבכלל ששמענו על זה שהם משווים מחירים ביניהם כדי ששתיהן ירוויחו.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by Radeon38,

ראיתי במדור יד שניה את הכרטיס שמצויין בכותרת. אני מצייין שאני לא גיימר וגם המוכר ציין בגדול שזהו לא כרטיס למשחקים.אם זאת אני חובב לכידת וידאו ויש לי כרטיס לכידה חצי מקצועי.את הקידוד עושה המעבד עצמו (אופטרון דואלי 170) שאלתי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס כזה - לפי מה שהמוכר מציין שהוא מרנדר וידאו ומקודד ברמה מאד גבוהה לשימוש יחסית ביתיים ולהוריד את הקידוד מהמעבד (זה לוקח המון כח מהמחשב) או לקנות מעבד 4 ליבות חדש.חשוב לציין שאני לא ממש רוצה מחשב חדש וטוב לי עם מה שיש לי כרגע.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by coben,

עכשיו יש לי GF 6200 LE בסירטי MKV 720p.X264 יש לי לפעמים קירטועים או אי התאמה בין הAUDIO לVIDEO. המעבד מגיע ל50% שימוש בערך בהרצה של סרט ולא יותר. השאלה אם כ"מ חדש בסביבות 400 ש"ח (אני חושב על 3650) יפטור את הבעיה, ואיזה דגם עדיף ? מפרט: P4 3GH 1G 667 זיכרון מסך "22 ספק 500W גנרי לוח אסוס P5PL2. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by assafidan6,

Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 או palit nvidia geforce 8600gt super 1g pcie מה הכי טוב משניהם שיריץ לי ac ו-crysis על med או high!

10. NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company. Nvidia G92s and G94 reportedly failing If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed u…

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by idanoosh10,

קודם כל.. מה זה בכלל? אם אפשר אז תפרטו בבקשה. ב-9800GTX+ יש את זה? אם כן זה בכרטיס עצמו או בדרייבר או בתוכנה נפרדת? תודה מראש

• 63 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. שנראה לי ולפי שקראתי באתר שלא צריך מה אתם אומרים מה אני צריך להחליף כדי שה4870 יתפקד במלוא פוטננציאל תקציב 3000 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  13. אני מודע לזה שה-4850 הרבה יותר טוב השאלה האם על מסך 19 זה יהיה מורגש מאוד ויצדיק הוספה של 300 ש"ח שזה בערך ההבדל במחיר בין שני הכרטיסים תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by Animor,

שלום, ברשותי כרטיס המסך 4870HD. ניסיתי את ה-overdrive של ה-CCC (גרסה עדכנית - 8.7). קודם כל עשיתי auto-tune, והוא נתן לי 780MHz ל-GPU ו-1090Mhz לזכרונות. המקסימום ש-CCC מאפשר זה 790MHz ו-1100Mhz. ניסיתי אותם ידנית, לחצתי Test וקיבלתי Pass. אם הבדיקה של ה-overdrive עברה במקסימום, למה auto-tune המליץ לי על 10MHz פחות לכל שעון?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים, ולדעתי מה שמגביל אותי פה זה המערכת, ולא התקציב לכרטיס עצמו.. המפרט המלא שלי בצד, מה שרלוונטי בו זה: CPU: AMD Athlon64 X2 4200+ 2200MHz (200x11 1.35v) DRAM: 3GB 400Mhz DDR400 2.5-3-3-8 M.BOARD: Asus A8V-SE s939 VGA(PCI-E): RADEON X550 PSU: Enermax Liberty 500W Monitor(DVI): LG L1970HR '19 inch LCD -בעתיד יהיה בנוסף 24 אינטץ' של דל 8) מה הכרטיס המקסימלי שמומלץ לשים? אני חשבתי כרגע לכיוון הHD4850 שנראה אופציה מצויינת, אבל השאלה אם בכלל ארגיש הבדל בינו לבין כרטיס יותר חלש ממנו לדוגמא ה3850 או 3650?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. למה הוא כול כך יקר אם כולם אומרים שהוא לא מריץ אפילו סופר מריו,ואיך זה שנגיד 4850HD יותר טוב ממנו?

17. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 5200FX 128MB ומסך ASUS MW221C WIDESCREEN, מערכת ההפעלה-WINXP. למיטב ידיעתי ברירת המחדל של המסך היא הרזולוציה 1050*1680, ובה אני עובד בחיבור אנלוגי. כאשר אני מחבר ב-DVI איני מצליח לכוונן את המסך לעבודה ברזולוציה זו- התמונה גולשת ואינה נכנסת במסך לכן אני צריך הזיז את העכבר בכדי לראות את המשך התמונה. מס' שאלות: א. האם הרזולוציות שבהן כרטיס המסך/המסך תומך שונות בין חיבור DVI לחיבור אנלוגי? ב. המסך יחסית חדש (פחות משבוע) אצלי אבל לפי מה שאני רואה לא ניתן לכוונן את המסך בצורה ידנית, האם בכל זאת יש דרך לעשות את זה? ג. האם זה קשור בדרייבר של המסך? (לפי מה שראיתי הדרייבר של הווינדוס של ה-P&P הוא מעט ישן מ-2001, אז חשבתי שאולי פשוט …

18. Started by Skippy,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך ממש אבל ממש שקט שנותן את היחס עלות\תועלת הכי טוב שיש כיום בשוק תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omrid14,

קניתי את ה4850 אתמול היה לי 880GTS 320 השתמשתי ב3DMARK VANTAGE עם ה8800 והביא לי תוצאה כוללת של 3834 נקודות.. היום הפעלתי עם הכרטיס HD4850 החדש שלי וקיבלתי 5303 נקודות. אני מאמין שזה שיפור גדול .. לא?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. שלום ... אני רוצה המלצה על כרטיס מסך למערכת שלי תקציב לא מוגבל PD 930 3.0 MSI 945P 2G DDR2 RAM EMERMAX 500W שימושים : משחקים מסך : LG 204WT

• 56 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. פתחתי פה לפני כמה ימים נושא ולא כל כך התעניינתם בו , אז עכשיו אני ישאל שוב. אחרי שראיתי היום את ה 4870x2 והבנתי שהוא כל כך מטורף שבשביל השימושים שלי ( משחקים בסיסיים , צפייה בסרטים ) אין בו צורך. יש לי מסך 22אינץ עם רזולוציה של 1680*1050 , אני רוצה לקנות כרטיס שכנראה אעביר אותו גם למחשב בחדש שלי שאני יקנה בהמשך , יש המון כרטיסים בשוק , זה מבלבל. מה לעשות ? **יביאו לי את הכרטיס מארה"ב**

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by eytan243,

מה ההבדל והאם אפשר להתקין כרטיס PCI-E 2.0 על לוח עם PCI-E X16 ? תודה לעוזרים מראש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liav12,

היי, רציתי לדעת מה הם הטמ"פ הסבירות והטובות לעבודה במאמץ במשחקים עם הכרטיס הנ"ל? אני כרגע עם אוברקלוק 650 לליבה + 800 זכרונות במנוחה - 49-50 במאמץ - 66-7. רציתי להריץ יותר את הכרטיס אבל אני קצת חושש שזה יגרום להריסת הכרטיס בגלל החום, מומלץ לא לעבור את ה 70 מעלות?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. היי אני מחפש מספר דברים 1) תוכנה שתאפשר לי לעשות FLASH איכותי לBIOS של ATI 2) את ה BIOS עצמו, אחד איכותי שמכיל OC נחמד, בלי שינוי מתחים, ושיאפשר לקבל את ATI כבר כמו שאני אשים אחרי CC, כלומר 790 או 800 וזכרונות על 1100 3) לקבוע מהירות דרך הBIOS! ראיתי שיש מקומות ברשת שיש BIOS שנותנים שבברירת מחדל במקום שהוא יעבוד על איזה 20 או משהו כזה המאורר, שיעבוד על 40 או 50, ושבעומס יעלה להרבה יותר (אם כבר עושה OC אז חייב יותר מהירות למאורר) 4) שכל הדברים האלו יעשו עבור מערך CF - CROSS FIRE, ככה שלא תהיה בעיה מקווה שזה מספיק ותוכלו לעזור לי בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  25. אהלן. קיבלתי מקודם את ה- ASUS MW221C.... אני מאוד מרוצה, (במיוחד לאחר העברת הצבע ל- sRGB) חדות מעולה וסרטים ומשחקים נראים ממש טוב. "בעיה" (או לא בעיה, בשביל זה אני כאן) אחת היא מין "פס אור" בתחתית המסך... מה שמוזר זה שזה לא כמו זליגת אור מקצה המסך אלה טיפה מעל, פשוט פס באמצע... האם להחליף את המסך בשביל זה או שאין מה להיות מודאג וזו תופעה נורמאלית? (הדבר היחיד בגללו אני שואל הוא בגלל שזה לא מתחיל מקצה המסך למטה) http://www.siz.co.il/up.php?i=qttzroyinzz0.jpg **** עריכה - מצטער הייתי בטוח אני בפורום מסכים, אשמח אם תעבירו**** תודה מראש, עודד ב.

דיונים חדשים בפורומים