כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4293054 רציתי לדעת האם הציון שקיבלתי הוא סביר למעבד(AMD ATHLON XP 2000+) זיכרון 256(DDR333) וכרטיס מסך TI 4200 אם לא, אז כדאי לי לעשות אובקלוקינג לכרטיס מסך(או למשהו אחר)?
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לו 4MS. קניתי מחשב AMD 3000 עם 6600GT. האם שווה להשקיע במסך הנ"ל ? דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
(מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם בו). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. תודה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
עד 4000 ש"ח , שיהיה טוב לכל השימושים (יש דבר כזה ?) לסרטים , משחקים , וגלישה באינטרנט
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
סתכלו נראהלי הצעהה נחמדהה תגידו מה דעתכם.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1604297
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 6 חודש ויש לי כרטיס מסך 9600GT הוא נחשב היום גרוע ? משחקים חדשים כבר לא יעלו עליו ? קצת ביקורת על הכרטיס ! תודה לעוזרים...
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, יש לי HTPC ANTEK NSK2480, שמגיע עם EarthWatts 380W power supply המעבד והזכרון הם i5 4670 with 8 Giga ram אני מעוניין לשים את הכרטיס הבא: (EVGA GTX750Ti 2GB GDDR5 (02G-P4-3751-KR יש המלצות שונות באתר של היצרן ובחנויות שונות לגבי מינימום הספק וזרם, הבנתי שזה תלוי מעבד וזכרון. האם לדעתכם ניתן יהיה לשלב את הכרטיס מבלי לשנות את ספק הכוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אותם? העם הם פוגעים בצורה משמעותית בעיניים?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הליבה של Ti4600 שיש לי זה רק 300 מה"ץ! כרטיס רדאון של 200 שקל יש לו מהירות כזאת MX400 עם טיפה אוברקלוק מגיע למהירות כזאת אז מה זה??? אני לא מתפלא שאילו זבל של כרטיסים בחיי, לGF 4 MX460, יש אותה מהירות שעון המקסימום שאני מגיע באובר זה 320 ... מישהו מוכן להגיד לי למה זה ואיך זה משפיע על הביצועים? שווה לזרוק את הכרטיס הזה? זה מעצבן אותי
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה:אתמול קניתי כרטיס טלויזיה FLY VIDEO 3000 והתקנתי אותו כמו שצריך וגם את הדריברים שמתאימים (יש לי וינדוס XP ) התקנתי את התוכנה שבאה איתו (TVR ) והכל הלך חלק אבל כשאני בא להקליט משהו אני לוחץ על כפתור ההקלטה הוא מקליט מצויין אבל ברגע שאני לוחץ על להפסיק את ההקלטה הוא עושה ריסטרט למחשב הסרתי את התוכנה וניסיתי עוד פעם אבל אותו דבר זה ממש דיכאון מישהו יודע ויכול לעזור?? ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם radeon 9500 pro של ATI בלי היטסינקים (רק עם המאוור שבא יחד עם הכרטיס עצמו) יעשה בעיות? הזמנתי את הכרטיס של ATI בלי שום תוספות היטסינקים האם זה בסדר? או שהוא עלול להתחמם או משהו? תודה
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי חברים מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את האפשרות? בחור שלח לי תמונה ושמתי לב שאצלו רואים בGPU Z את הטמפרטורה של הזכרונות vrm temperature ואצלי לא. הנה תמונה, המחשב שלו מצד ימים gpu-z החלון הכי ימני למטה. גם רואים שבחלון שלו של החיישנים אפשר לגלול למטה ולמעלה ואצלי לא. הבנתי שזה קשור אולי לאיזה חיישן אבל בתוכנה hwinfo64 אני כן רואה. תמונה שווה 1000 מילים:
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לעוד מיזהוא חוץ ממני ומעוד מישהוא (לא זוכר איך קוראים לו, זה עם ה9330 ב3DMARK ) לא עובד הגירסא?? חוץ מיזה שיש לי בעיה עם הגירסא הספציפית, יש לי בעיה עם הSTEREO של NVIDIA בשילוב של 40 נקודה משהוא... זה פשוט מתקין ולא עושה כלום...
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום! וחג שמח אני משתמש ב 3DMARK06 היא הכי מומלצת נכון? אחשיו בכל האתרים שבודקים איך הם בודקים על איזה הגדרות? כי אני בדקתי על DEFULT לא שיניתי כלום בהגדרות,ככה צריך ליבדוק? בנעוץ שילדים מפרסמים תוצאות מה 3DMARK שלהם הם גם עושים על DEAFULT ?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום חברים, שאלה קטנה, ברשותי R7 360 עם מחשב Q6600 ישן נושן, 4K על המעבד זה בלתי אפשרי וחשבתי שכרטיס מסך חדש כן יתמוך אבל לפי התוכנה DXVA אין לכרטיס שלי תמיכה בניגון 4K אלא רק עד 1080P!. התבאסתי מאוד, אבל במיקרה בדקתי קובץ 4K של סוני (סירטון על הBRAVIA) דרך MPC והופעתי ליראות שהוא מנוגן H/W הכל על הכרטיס מסך בלי לאמץ את המעבד, בתוכנות אחרות זה לא עובד, אז אולי יש דרך לשחק עם הדרייברים כדאי לאפשר תמיכה ב4K כמו בTONGA למשל?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי 7600Gs של חברת Asus לאפיק ה Agp 8x אמרו לי שאסוס מייצרים את הדגם שלהם אם DDR 1 האם זה נכון!?
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קראתי בימים האחרונים פה ושם בהודעות בפורום על התקן הזהורציתי הסבר קצר אם אפשר וגם האם הוא כבר נתמך ועל ידי מי. וכמובן איזה התקן יותר מהיר ה PCIe או ה-AGP X8
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
במחשב החדש הולך להיות לי 7600GT.. עכשיו, במחשב הנוכחי יש לי gForce 4000 MX 128MB... האם יהיה שווה לחבר אותם ביחד? יהיה הבדל בביצועים? יכול להיות איזה שהוא נזק? תודה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי משהו כמו שבע שנים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך. אני גיימר מאוד קל (אחרי הכול, שבע שנים במחשב הקודם) אני לא משחק במשחקים החדשים שיוצאים ובטח לא בהגדרות מקסימליות. הדרישות - כרטיס מסך פשוט שיאפשר לי לשחק במשחקים מהשנתיים האחרונות. דברים רלוונטים במפרט: מעבד i5 מסך DELL U2312HM ספק כח Win+ HEC 500W (אני לא יודע אם זה ספק סביר או לא...) תקציב - עד 500 שקל תודה!
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות בעוד כשבועיים מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש. בתקציב שלי מדובר בכ- 2500 ש"ח לכרטיס. השאלה היא מה כדאי: GIGABYTE GEFORCE 7950GX2 GIGABYTE GEFORCE 8800 GTS תודה מראש על העזרה ואם יש רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע (רק יש לי אנטי ל ATI )
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ה5770 (1GB) יותר טוב מה4870.? מחר הכרטיס מסך הזה יגיע אליי ונוכל להתחיל לשחק נורמלי..
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אחרי האכזבות מהביצועים, המחירים והזמינות של ה-Radeon Vega 64 על כל סוגיו, האח המוקטן והמוזל מגיע לשוק ומצליח לרכך במעט את תמונת המצב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אני קונה את הכרטיס הבא: Gainward UltraA650 GeForce4 Ti 4200 Golden Sample הפרטים הטכניים הם: GOLDEN SAMPLE 128Mb DDR 3.6ns nVIDIA GF4 Ti4200 Video Capture TV-OUT Dual Display on 2 Monitors VGA & DVI Connectors AGPx4, Retail Pack Original Video Edit & Video Capture Software שמור באריזה מקורית מה הבאנדל שלו? (הסתבכתי באתר היצרן ולא מצאתי) הוא שווה? מומלץ לקחת פשוט Leadtek Winfast GeForce 4 4200 64MB רק בגלל הבאנדל הרחב (שלושה משחקים, דיסק דמואים, תוכנות DVD ועריכת וידאו/אודיו וכדומה)?