עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל2080TI ויש לי לוח של ASUS Z370 ויש אופציה בביוס מהירות PCIE יש AUTO GEN1 GEN2 GNE3 בהתחלה זה היה על AUTO והכול עבד פיקס ניסיתי לשים על GEN3 כי הרבה ממליצים זה מהירות הכי גבוה וברגע שעלה הווינדוס יש דיליי בסאונד אני רואה סרט או כל דבר אחר הסאונד מגיע בדיליי שהחזרתי את זה לAUTO הכול עובד פיקס יש למישהו רעיון למה? ולגביי המהירות בדקתי עם כמה תוכנות זה מראה על GEN3X16 גם שזה על AUTO

2. Started by Palamnaeusus,

DM Studios (http://www.digitalmediastudios.net) are looking for employees on webdesigning and/or markating field, for more information please contact us support@digitalmediastudios.net uk.quakenet.org #digitalmedia

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  3. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה . החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללהה יש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם.. אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by dan9,

האם מעבד q6600 היה צואר בקבוק ל470gtx?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  5. נתקלתי בטבלה זו, באתר מסויים, בטעות נמחקה כתובתו ותהיתי מה אתם אומרים לגבי הדירוג שלה... אגב- לי יש RADEON 9200 SE :-\ [נ.ב. - לפיכך- ולפי ת'רד כרטיסי המסך הגדול, תקנו אותי אם אני טועה, לא ממש שווה לקנות כ.מסך 9500GT ב350, או 8400GS ב150, נכון? אם כבר- כדאי ללכת על 8800 ב500ש"ח? תודה מראש] [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  6. יש לי בעיה עם הרדאון שלי ... דבר ראשון הוא מראה לי ב- DISPLAY ADAPTERS RADEON 9800 pro ו... בנוסף לזה מתחת עוד אחד... RADEON 9800 PRO SECONDERY. חוץ מזה הכרטיס מתחמם בצורה לא נורמלית גם בלי עבודה . וגם במשחקים כאשר שמים אותו על הרמת גרפיקה הכי חזקה הוא מורח את התמונה. וכל המשחק רץ לאט בטירוף. עכשיו זה לא שאני לא מבין במחשבים ... אני דיי מבין ובדקתי כבר את כל האופציות בקינפוג שלו. ... השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה? א- הכרטיס מסך ב- הלוח אם ג- הגדרות לא טובות? האם מישהו שמע על בעיה כזאת עם כרטיסי המסך של רדאון 9800 מחברת HERCULES? בבקשה בבקשה אני צריך עזרה...

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  7. בידי כרטיס מסך ati radeon x800xt pe VIVO- ואני רוצה להעביר וידאו דיגיטלי (mini dv) ואנלוגי למחשב האישי שלי... באיזה כבלים להשתמש? ובעיקר באיזו תוכנה לצורך ההעברה... תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  8. כזכור לכם, שאלתי פה שאלה לגבי פרוייקט שלי- לטמון 4 מסכי LCD בתוך קיר גבס, כולם יהיו מחוברים למפצל VGA אחד, וכולם יתנו את אותה תמונה בכולם, דרך DVD שיש לו יציאת VGA. לי יש מסך LCD של VIEW SONIC דגם VP171 ושחיברתי אליו את ה DVD דרך ה VGA זה עבד חלק וראיתי סרט כמו בכל טלויזית LCD/פלזמה. אני לא מעוניין להוציא תמונה מחשב,אלא מ DVD בלבד, כי מה שיש לי להראות זה בעצם דיסק ואני לא רוצה בכלל להכניס מחשב מאחורי הקיר. קניתי 4 מסכים של LG כאלה : http://66.241.251.119/product.asp?pID=88&cID=6&c=93140 מה גם שהשגתי אותם במחיר כל כך מצחיק... אבל בעיה- במסכים האלה אני לא רואה תמונה! פשוט המסך כותב לי הודעה "no signal,out of range". לפי מיטב ידיעתי זה משהו שקשור ברזולוציות, כאילו הו…

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  9. יש לי מחשב שהמפרט שלו הוא: לוח אם gigabyte ga-p35-ds3 ספק של enermax liberty 500W זכרון פנימי 4g ddr2 מעבד intel core2quad q6660 וכרגע כרטיס מסך 280gtx אני רוצה לשדרג כרטיס מסך חשבתי גם על ה 560 gtx אבל כרגע ה6950 נראה לי יותר לפי מה שקראתי (דעות נוספות יתקבלו בברכה) אם אני לא יכול לשדרג חשוב לי לדעת למה ולאיזה רכיב כדאי לשנות. תודה לעוזרים ושנה טובה!

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  10. שלום, האם HTPC ללא כרטיס מסך, אלא עם כרטיס המסך OnBoard יכול לתפקד ללא רבב עם קבצי 1080P. אם לא, אז אילו בעיות יכולות להיות ? אם כן, אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה המתאים למארז: http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/DH_101 יש עליו ביקורות טובות, מקווה שהוא שווה את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  11. קניתי מפנדה כרטיס לידטק GF4 TI 46000 הכרטיס יצא דפוק והפסיק לתפקד לאחר מספר שעות החזרתי להם אותו הם חזרו אליי ואמרו שאם אני רוצה את אותו כרטיס זה יקח שבועיים כי אין במלאי ואם אני רוצה כרטיס מידיי הם יכולים לתת לי 4600 של MSI שעולה כמעט 500 יותר ללא תוספת תשלום מצידי האם כדאי? הMSI עדיף? עצתכם המהירה תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  12. יש לי מחשב חדש שקיבלתי מתנה עם כרטיס מסך די חלש אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים כבדים מפרט: מעבד e7400 לוח אם : אינטל q43 זיכרון: 4 ג'יגה ספק: 320 ג'נרי מסך 19 lcd מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  13. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  14. אהלן חברים. אני בודק שילוב של 4770 בשתי מערכות שונות . אחת מבוססת AMD השנייה Intel. האם באחת מהן יווצר צוואר בקבוק בשילוב הכרטיס הזה? אם כן, באילו מהן הוא יהייה בעייתי יותר? AMD: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Gigabyte MA78LM-S2H 2GB Kingston Value Western Digital 500gb AAKS Cooler Master eXtreme Power Plus 460W Intel: Pentium E6300 EP43-UD3L 2GB Kingston Value Western Digital 500gb AAKS Cooler Master eXtreme Power Plus 460W אגב, אשמח לשמוע חוות דעת כללית אם המפרטים בנויים כראוי,איזה מהם עדיף ואם יש איזון כללי ואם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות בגזרת המעבד והלוח (לגיימינג. טווח ה 350 גג למעבד ו 400 גג ללוח. ) תודה רבה, לילה טוב.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by gggil,

שלום, לפני מלא זמן ביקשתי הצעה ואמרו לי שה9500 יהיה הכי טוב בשבילי. גיליתי שיש לדי הרבה אנשים בעיה עם הכרטיס והוא עושה לי די הרבה תקלות אז רציתי להחליפו לכרטיס מסך יותר טוב או טיפה טיפה פחות טוב. הנה מפרט: פנטיום 4 ספק 520W ג'נרי לוח אם ABIT IG80 זכרון DDR ג'יגה כרטיס מסך 9500GT חשבתי על ה3650 512MB DDR2, אין משהו אחר שיכולתי לחשוב עליו. אז מה לעשות? להחזיר את המוצר ולקחח ת'כסף, ולקנות בKSP את ה3650 ב280 שקל? הצעות מTMS או KSP בבקשה תודה רבה לכל העוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by w_walker,

מחפש ספק כח עבור כרטיס 6870 עד 300 שח. רצוי שיהיה כמה שיותר שקט וחסכוני.. אלה האופציות שחשבתי עליהן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=894 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2705

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  17. אני בודק לגבי רכישה של מפרט מחשב ובתוכו כ.מסך מסוג Palit PCX GeForce 7300GT Super 512MB/128Bit TV/DVI האם הכ.מסך הזה ראוי לרכישה? משחקים / סרטים .... מצורף לו מסך 20 אינץ - LG W2042T תודה.

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by nVIDIA70,

שלום. לאור יצאת ה-DX10 וכל ה-SM 4.0 התחלתי קצת לחקור וללהתעניין ב-DX9. בקיצור כתבתי הסבר קצר שעונה על השאלה מה זה Pixel Shaders, שאני מקווה שהוא נכון . אם הוא לא נכון אתם מוזמנים לתקן אותי פשוט העניינתי בנושא ולא מצאתי עליו חומר באתר. אז הנה: שאלה: מה הם מצללי קודקודים? תשובה: חפצים בסביבה תלת-ממדית לרוב מורכבים ממשולשים שלמעשה מוגדרים ע"י הודקודים שלהם. מצלל קודקוד הוא פונקציית עיבוד גראפית המשמשת ליצירת אפקטים על חפצים בסביבה תלת-מדית ע"י ביצוע חישובים מתמטיים על החפץ המסוים. לפני יצאת ה-DX8 אפקטי הצללה היו כל כך מסובכיםלעשייה עד כדי כך שהם יכלו להתבצע רק ע"י שימוש בפריימים מרונדרים. כיום מפתחי המשחקים משתמשים במצלללי פיקסלים על מנת להפיח רוח ואישיות בדמויות ובסביב…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמו שרשמתי בתארד אחר שפתחתי, החלפתי dual x והתחדשתי ב-msi 7970 lightning, כרטיס מרשים ברמות עם רזומה מצויין שהולך לפניו. חיברתי את הכרטיס ודבר ראשון שהייתי חייב לעשות הוא oc, ניגשתי לtrixx הפשוטה ולהפתעתי שמתי לב שאין לי מצב להעלות את המתח ליותר מ1174, הכרטיס מגיע במתח 1170. נכנסתי לafterburner ושם כן ניתן לשנות את המתח אך את הזכרונות לא ניתן להעלות ליותר מ-1600. ניסיתי לפתוח את התוכנה (afterburner) בעזרת מדריך לערכים גבוהים יותר (שינוי של אחד הערכים ל-1 במסמכי התוכנה). הערכים נפתחו אך ברגע שאני מגדיר ועושה apply ולא משנה איזה תדר או מתח, המסך מתחיל לקבל גלים ולהתנהג כאילו בחוסר יציבות. מצב זה היה לי גם בעבר לפני הכרטיס הזה וקורה אך רק כאש…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  20. לעוד מיזהוא חוץ ממני ומעוד מישהוא (לא זוכר איך קוראים לו, זה עם ה9330 ב3DMARK ) לא עובד הגירסא?? חוץ מיזה שיש לי בעיה עם הגירסא הספציפית, יש לי בעיה עם הSTEREO של NVIDIA בשילוב של 40 נקודה משהוא... זה פשוט מתקין ולא עושה כלום...

21. Started by shevah,

היי, מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD 1080P, לאחר שהכרטיס הקודם שלי, HD4870, החליט לא לתמוך באף דרייבר עלי אדמות. תקציב: עד 300 שקל. אולי פחות, אם אתם חושבים שלשימושים האלו זה יספיק. PCI X 16 כמובן

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by musari,

שאני בודק ב CSS את הרטיס מסך שלי ב FUL DETAILS עם כל הפילטרים על הכי גבוהה יש לי תוצאה של 147 תמונות לשניה ושאני מוריד את כל הפילטרים לOFF יש לי 93 תמונות לשניה...למה ואיך???

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  23. התלבטתי רבות האם לפתוח שרשור נפרד על נושא זה, אך לאחר מספיק מחשבה הגעתי לתובנה שלמה לא ? זהו הרי נושא הכרוך בטבורו בתחום כרטיסי מסך, כאשר חלק בלתי נפרד מהתחום מתייחס גם לסוגית שדרוגים, רכישת כרטיס חדש או משומש. ולענייננו: ראינו שמאז התובנה (לפני כחודש) שכרטיסי GTX780 ו- GTX770 מגיעים לזירה, ווודאי לאחר שנודע סופית ביום חמישי שעבר כי המחיר של 770GTX עומד על רק 400$ (כ- 2200 ש"ח בישראל נכון לעת כתיבת שורות אלו), ונוסף על כך שהוא מהיר עד כדי 10% מעל GTX680, לא יהיה מנוס מאשר שכרטיסים רבים מהסגמנט הגבוה יצוצו בלוחות ובהמוניהם. ואכן כך אירע: יש לא פחות מ- 10 כרטיסים שכאלו בו זמנית מפורסמים בלוחות המשומשים בארץ וזו פעם ראשונה שיש היצף מדגמים אלו. *רצ"ב ריכוז דוגמא מלו…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by BENNY-L,

היום ביררתי ואמרו לי שהוא עולה בסביבות ה 1000 שקל שהסתכלתי פה ביד שנייה ראיתי כרטיסים מפלצות כמו ה אלבטרון 880GTS ב1400 או 2900XT רציתי לדעת אם כדאי ללכת על חדש או יד שנייה כי הכרטיסים פה עבדו רק כמה שבועות אני צריך למשחק כמו ביושוק מידל אוף הוהור הירבון גוסט ריקון 2 וכדומה החדשים שיצאו ויצאו תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  25. יש לי לוח P5W DH DELUXE http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1198&l1=3&l2=11&l3=248 ואני יודע שהכרטיס דורש PCI EXPRESS 2.0 הלוח תומך בזה? או שהוא תומך רק ב-X16 PCI EXPRESS? האם אפשר לעשות איזשהו OC ללוח כדי שיוכל לנצל את הכרטיס בכל הכוח? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.