עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לצד ההמתנה לעדכונים אודות האפשרות שנראה ליבות Vega 20 לגיימינג - אנו מקבלים דיווחים על ליבות Polaris 30 משופרות בתהליך ייצור של 12 ננומטר לכתבה

2. כרטיס המסך השני שמבוסס על ליבת ה-Fiji כבר כאן, עם ביצועים שמתעלים על ה-GTX 980 אך בתוספת מחיר שמסבכת את העניינים לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-radeon-fury-בביקורות-חיים-ומוות-ביד-ההמהרה/

• 76 תגובות
    • 10.9k צפיות
  3. "בכל תג מחיר בו אנו נמצאים, אנחנו נותנים ביצועים טובים יותר. אנו מביאים את בשורת הגרפיקה לשוק רחב יותר של גיימרים, כאשר במחיר של ה-Radeon HD 2900XT שעולה 399$, אנו מתחרים בכרטיס ה-GeForce 8800GTS של NVIDIA, ומנצחים אותו" אמר גרינשטיין באירוע. את ה-GF 8800 כבר בדקנו בעבר, ובימים הקרובים נעמיד למבחן גם את ההכרזות החדשות של AMD. יחד עם זאת, בחברה טרחו להדגיש, שלאלו אשר מחפשים פתרון גרפי במחיר גבוה יותר, כמו ה-GeForce 8800Ultra שעולה 800$ וצפונה, הם מציעים אפשרות למערך CrossFire של שני כרטיסי Radeon HD 2900XT (שיעלה גם כן כ-800$), שאמור להציע הרבה יותר ביצועים מכרטיס בודד של NVIDIA. ומה עם פתרון למערך SLI של שני כרטיסי GeForce 8800GTX/Ultra לפתרון מוגזם שכזה ב-AMD לא מתכווני…

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  4. הדגם החדש של AMD לא מרסק את התחרות, אך בכל זאת מציע אלטרנטיבה טובה שתהפוך לטובה אפילו יותר כשהמחיר ירד מתחת לעלות המומלצת לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-radeon-r9-380x-הושק-עם-מחיר-נמוך-יותר-מהחזוי/

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. מוכנים למחר? צפו להפתעות מעניינות מאיתנו

• 33 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. הכרטיס החדש למקצוענים וליוצרים נושא תג מחיר התחלתי של 1,000 דולר וכולל מצב ייעודי עבור גיימינג - אך גם ביצועים שגורמים לנו לתהות אודות הפוטנציאל של דגמי הגיימינג שבדרך בהתבסס על ליבת ה-Vega לכתבה

7. Started by yonatan.mendelson,

לצד הדגמים המרכזיים שהושקו רשמית, קיבלנו מ-AMD גם הצצה לדגם Nano חדש ומדליק, אשר ינצל בצורה המירבית את השימוש בזכרונות ה-HBM2 לכתבה

8. כרטיס המסך העממי החדש עתיד להתחיל את המסע שלו בחנויות בחודש אוקטובר הקרוב - וכעת יש לנו פרטים נוספים על התהליךלכתבה

9. לקחנו למבחן שני מעבדים מודרניים עוצמתיים, אחד של אינטל ואחד של AMD - על מנת לראות כיצד הם מתמודדים עם יכולות ה-GeForce RTX 3080 החדש. האם יש כאן אלוף ללא עוררין? התשובה בפניםלכתבה

10. מפתחת השבבים האמריקאית מכריזה על אירוע חי בסימן GeForce - וברשת כבר מתחילים להתלבט האם זו הבמה להשקה עבור ה-GeForce RTX 3080 Ti, עבור ה-GeForce RTX 3060 או שאולי בעצם עבור דגמי מובייל ראשוניםלכתבה

11. Started by Holy,

יקח לי כמה ימים לגבש עליו דעה רצינית ככה שכרגע רק תהנו מהתמונות של שלו ליד חברו הטוב ה-MX1000 תודה לנועה מחשבים על השירות המצויין וההספקה המהירה אחרי שנודע לי שה-Mag 810FD שלי לא יחזור לחיים בקרוב. רק דבר אחד לא הצלחתי להבין, עדיף לשים אותו על 60Hz או על 75Hz (אני יודע ש-LCD לא עובד על Hz אבל זה חשוב למפענח הדיגטלי שלו) עריכה 1 קצת נתונים בסיסיים גודל - 17" בהירות - 300cd/m2 קונטרסט - 1:600 זמן תגובה - 12ms חיבורים - DVI + VGA רמקולים סטיראו + יציאה לאוזניות Pivot (אפשר לסובב אותו ב-90 מעלות כמו בתמונות) מקום קניה - נעה מחשבים מחיר - 2280 שקל במזומן אספקה - יום! (נסעתי לשם לקחת) נתונים מלאים יש באתר הגרמני של המוצר (לפחות אני לא מצאתי אתר רשמ…

• 61 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. כרטיס מסך חדש מבית NVIDIA נמצא באופק, עם ביצועים שעשויים להיות קרובים אל רמת ה-GeForce GTX 1060 3GB המוכר לנו כיום לכתבה

13. דגם הביניים החדש שיהיה הראשון מחוץ למשפחת ה-RTX ויבוסס על ליבת Turing ללא היחידות הייעודיות לעקיבת קרניים - בדרך להשקה בסוף השבוע לכתבה

14. כנס המפתחים SIGGRAPH - מנכ"ל אנוידיה מכריז על כרטיס המסך הראשון מסוגו, המיועד במיוחד לחישוב קרני אור לצורך יצירת סצינות תלת מימדיות אמיתיות מתמיד - עכשיו בארכיטקטורה פורצת דרך בשם Turing לכתבה

15. Started by ScreameR,

חיברתי את הTV OUT של המחשב עכשיו הגדרתי הכל והטלווזיה מראה לי מסך חצי שחור חצי לבן ורואיתם לא טוב את החלק הימני של המסך :\ יש לי RADEON 9500

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by amit123,

הכרטיס הגיע...יחד עם המעבד amd am2 3800+ לוח אם וג'יגה זיכרון(מ-קיי.אס.פי) :jump: מחר כנראה חבר יבוא להרכיב לי אותם ואז אני אגיד לכם איך הם

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by g_s,

מצפה לנו קרב גדול עם ה-6600GT!!! http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=6ada97b4d52654c811cf75358375b7b0

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 290 שקל, מריץ לי את קרייסיס סבבה, מריץ את COD מעולה. מתחיל להשלים את פער המשחקים. למרות מה שאמרתם על HM- וואלה דווקא אני מרוצה. דוגרי, כמה יעלה לי יותר, לשדרג כרטיס מסך לאחד עם יותר זיכרון, או לקנות יותר זיכרון פיזי במחשב? ואני לן-אנדר נצחי, ככה שזה מתאים לי בדיוק. אמנם לא ייעצתם לי כמעט ללכת על ה3650, אבל בכל זאת עזרתם הרבה. אם תרצו, אני אעלה את תמונות הUNBOXING המדהים.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by heho15,

יצאו ה1900.. מעניין מתי יגיע לארץ.. ^^ http://forums.vr-zone.com.sg/showthr...t=53164&page=4 http://www.vrforums.com/showthread.php?t=53164 יש שם כמה בנצ'ים.. אין עדיין שום בנץ' באתרים נורמלים 16pipes 48shader procs when is G71?!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by OuTsIDe,

לא משנה על איזה הגדרות אני אשים בכל זאת ירקטע... הדרייבירים שלי הם 8.6... משהו יודע מה הבעייה?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  21. טוב שמעו אני כרגע על 7300GT , עד יום ראשון שני במקרה הטוב אני תקוע איתו ... הכל התחיל שלשום כשהפעלתי בטעות PHYSX BENCHMARK במשחק DARKEST OF DAYS ואז זה נתקע ודפק לי את הצבעים במחשב , עשיתי ריסטרט ולאחר מכן הופיעו מלא ארטיפקטים ובמקרה הטוב הצלחתי להגיע לשולחן העבודה .. הוצאתי את המחשב מהחשמל וחיכיתי מספר דקות , הכל חזר לקדמותו , אמרתי ננסה לשחק שוב ונכנסתי למשחק .. שיחקתי מספר דקות בהם הופיעו ארטיפקטים מעטים ואז בום המחשב קרס ( יש לציין ששום רכיב שלי לא נמצא באוברקלוק בזמן שזה קרה) אחרי כיבוי נוסף של המחשב והוצאתו מהחשמל ליותר זמן נכנסתי לשולחן העבודה ולא היו שום בעיות , אתמול גם כן לא היו בעיות והיום - הפעלתי את המחשב לאחר שלא רצה להגיע שוב לשולחן העבודה ללא ארטיפקטים ( י…

22. Started by jumper-man,

שלום לכולם! חדש פה הכרטיס GainWard 6600 ULTRA 256MB שלי שנדפק, הוחלף בGainWard 7300GT 256MB. מה ההבדל בין הכרטיסים מבחינת ביצועים? איך ה7300GT בOC? ניתן לפתוח בגרסה זו צינורות? תודה, עידן..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שמעו הכרטיס שלי שהיה לי לזמן ממש קצר ה6600 הלך אז עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה800-1000 שקל אין מצב לחריגה זה המקסימום אני חשבתי על 6600GT או 6800LE מה אתם מציעים? לAGP

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Dano,

מישהו יודע אם ה6600GT שנמצא באתר של קייאספי הוא של חברה טובה? ואם הוא בסדר? ואם הוא AGP או PCI-E?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by prelly,

כן כן הוא הגיע!! ה6600gt הגדול שנהזרתי בסבלנותי למשך חודש שלם!! בשביל הדבר החמד מד הזה. בksp יש רק את ה6600 הרגיל לא יודע למה(כמובן לpci-e שעוד לא לא יצא) וכן כמו שחשבתי הוא עולה 1.280 זול יותר מה5950u ומהr9800p.r9800xt ומה radeon x-700 והוא יותר טוב מהם!!.x-700 שהיה אמור להיתחרות נגדו (חחח) וה6600gt כמובן שלקח בלי לראות בכלל והx-700 שעולה פי 2 מה6600gt מבחנים של tomshardware (אתר מספר אחד הראו את הכרטיס הזה בפעולהhttp://graphics.tomshardware.com/graphic/20040907/geforce_6600-03.html#3dmark_2003) כרטיס מעולה אך לא כמו ה6800 וה x-800 כרטיס זול מאוד!! 1.280 שקל בhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1295&products_id=7600 הוא הגיע היום בבוקר : ) כן…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים