עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ralf Klein Core AMD,

א . לאיזה כרטיס של NVIDIA הוא מקביל ? 9500GT ? ב . זה כרטיס MED END ? ג . שווה לקנות ? ד. תודה ה . :-* :-* :-*

2. Started by קלוקיי,

אני רוצה לעלות את מהירות המאוור של הכרטיס ואני לא מצליח קראתי מדריכים ולפי מה שהבנתי אני צריך להיכנס לפרופיל שבהגדרות של הכרטיס ולערוך פרופילים לכרטיס והבעיה שאני לא מוצא את התיקיה שיצרתי לה את הפרופיל, אני צריך שתסבירו לי בבקשה כי הכרטיס חם מאוד ואני לא מבין איך לעלות את המהירות של המאוורר... בבקשה תעזרו לי תודה....

3. יש לי Crossfire HD4850, ויש לי בשני הכרטיסים כאילו בכל אחד 2 חיבורי DVI, ובאמצע חיבור שנראה כמו PS2, אפשר לדעת מזה החיבור הזה ולמה הוא משמש? תודה.

4. Started by DanielHatuka,

יש לי כמה אפשרויות לחבר את כרטיס המסך למסך ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי שיהיה הכי מהיר ואיכותי. יש לי חיבור AVG מהמסך לכרטיס מסך עם מתאם של DVI-I (נראה לי משולב אותות אנלוגים ודיגיטלים) וחיבור DVI-D (אות יחיד). עכשיו התבלבלתי מגלל המתאם שצריך לחבר האם זה לוקח מהאיכות או שזה הכי כדאי?

5. Started by webfox,

היי. רציתי לשאול, אם אני קונה 2 כרטיסי nVidia זהים(כדוגמת 9600gt), אז יש לי SLI? אם לא, יש הבדל בין קנייה של 2 כרטיסים לבין קניית SLI? (מבחינת ביצועים, מחיר, וכו') נדב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חוץ מבhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 אני לא מוצא כלום על הכרטיס כולל באתר של Twintech :s05:

7. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=313672 אם זה יהיה ככה בשנתים הקרובות, אני אהיה מאושר.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. http://www.vr-zone.com/articles/NVIDIA_Released_GeForce_Power_Pack_for_PhysX_Apps/5990.html אני אישית עומד להוריד ולהתנסות.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by atlant15,

שלום, המחשב שברשותי הוא אינו כל כך ישן אבל הכרטיס מסך - ATI Radeon X300. אני מעוניין כמובן להחליפו למשהו שיריץ לי משחקים (כי החדשים כבר לא עולים לי). התחלתי להסתכל ולראות לאיזה כרטיס יהיה כדאי לשדרג, אבל בכרטיסי מסך הידע שלי הוא לא גבוה, אז פניתי אליכם... אני מעוניין בכרטיס מסך טוב שיחזיק איזה כמה שנים (3-2), בסביבות ה1000-500 שקל. יש לי כמה שאלות: 1. אם יש לי ATI עכשיו ואני אחליף לNvidia האם זה משנה - או בכלל אפשרי? 2. מבחינת הזיכרון, יש הבדל משמעותי בין 256 ל512. (יש הבדל אני בטוח, השאלה כמה משמעותי)? 3. להחליף כרטיס מסך עצמאית זו לא אמורה לביות בעיה, נכון? ז"א אין הבדל לוגיסטי בין כרטיס מסך לכרטיסים אחרים. אם יש צורך מעוד מפרט טכני של הרכב המחשב שלי, אני פה :-) אשמח לת…

10. אני שואל כי כל מה שאני רואה בכרטיסים החדשים זה עוד ליבה, עוד כוח עיבוד שבא ביחס ישר לצריכת החשמל וזולל אותו כמו חיה טורפת. וזה עוד לפני שבכלל ששמענו על זה שהם משווים מחירים ביניהם כדי ששתיהן ירוויחו.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by Radeon38,

ראיתי במדור יד שניה את הכרטיס שמצויין בכותרת. אני מצייין שאני לא גיימר וגם המוכר ציין בגדול שזהו לא כרטיס למשחקים.אם זאת אני חובב לכידת וידאו ויש לי כרטיס לכידה חצי מקצועי.את הקידוד עושה המעבד עצמו (אופטרון דואלי 170) שאלתי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס כזה - לפי מה שהמוכר מציין שהוא מרנדר וידאו ומקודד ברמה מאד גבוהה לשימוש יחסית ביתיים ולהוריד את הקידוד מהמעבד (זה לוקח המון כח מהמחשב) או לקנות מעבד 4 ליבות חדש.חשוב לציין שאני לא ממש רוצה מחשב חדש וטוב לי עם מה שיש לי כרגע.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by coben,

עכשיו יש לי GF 6200 LE בסירטי MKV 720p.X264 יש לי לפעמים קירטועים או אי התאמה בין הAUDIO לVIDEO. המעבד מגיע ל50% שימוש בערך בהרצה של סרט ולא יותר. השאלה אם כ"מ חדש בסביבות 400 ש"ח (אני חושב על 3650) יפטור את הבעיה, ואיזה דגם עדיף ? מפרט: P4 3GH 1G 667 זיכרון מסך "22 ספק 500W גנרי לוח אסוס P5PL2. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by tzr84,

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 945GZM-S2 יש לי סלוט של pci express 16. ספק כוח 500 וואט. היום יושב שם 8500GT. (מעבד dual core 3.2ghz וזיכרון 4GB ומשתמש בויסטה אולטימייט 32BIT SP1) אני לפני שדרוג כרטיס מסך אני רוצה את: Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition 740MHZ/2000MHZ (אגב האם המעבד הזה נוטה להתחמם יותר מדי? יש לי 3 מאווררים באיכות בינונית פלוס...) הוא צריך 400 וואט מינימום ככה שזה לא הבעיה. העניין הוא שהוא צריך סלוט PCI-E 2.0. האם הוא מתאים למחשב שלי? מה ההשלכות של הסלוט השונה? נ.ב האם כדאי לקנות את ה9600GT XT OC EDITION 512MB DDR3 700MHZ\1900MHZ? גם הוא PCI-E2. מה יותר חזק? לא אכפת לי להוסיף את העוד 100 שקל לזה שרשמתי למעלה... חשבתי גם על 48…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מבין כל חברה ייתן את המקסימום למסך 20 אינץ רחב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ראיתי שיצאה הגירסה של 1G ב300 שקל יותר מהחצי ג'יגה. האם שווה לקנות את ה1G? שיפור משמעותי?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. NVIDIA שחררה כיום את חבילת הPhysx שלה יחד עם דריוור 177.83. הדריוור מכיל בהתקנה גם את דריוור הPhysx החדש, הv8.08.01. חבילת הPhysx ניתנת להורדה ביחד עם: Unreal Tournament 3 - PhysX Mod badaboom Video Transcoding: 30-day Trial Beta Warmonger Full Game Folding@home - Join The Fight Against Cancer Sneak Peak: Nurien Demo Sneak Peak: Metal Knight Zero Demo The Great Kulu: Technology Demo Fluids: Technology Demo GeForce Graphics Driver - v177.83 גודלה הכללי של כל החבילה הוא 2719.00MB (כמובן אם אתם בוחרים להוריד את הכל) ניתן להוריד אותה לWindows XP 32Bit/64Bit ולWindows Vista 32bit/64bit לתמונות, מידע והורדה, כנסו לקישור הבא: http://www.nvidia.co.uk/content/force…

• 113 תגובות
    • 17.5k צפיות
  17. Started by Morfium,

לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Animor,

שלום, ברשותי כרטיס המסך 4870HD. ניסיתי את ה-overdrive של ה-CCC (גרסה עדכנית - 8.7). קודם כל עשיתי auto-tune, והוא נתן לי 780MHz ל-GPU ו-1090Mhz לזכרונות. המקסימום ש-CCC מאפשר זה 790MHz ו-1100Mhz. ניסיתי אותם ידנית, לחצתי Test וקיבלתי Pass. אם הבדיקה של ה-overdrive עברה במקסימום, למה auto-tune המליץ לי על 10MHz פחות לכל שעון?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  19. אני מודע לזה שה-4850 הרבה יותר טוב השאלה האם על מסך 19 זה יהיה מורגש מאוד ויצדיק הוספה של 300 ש"ח שזה בערך ההבדל במחיר בין שני הכרטיסים תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by קלוקיי,

שלום, תשמעו יש לי את הכרטיס 4870 והטמפ' שלו היא 80 מעלות במנוחה וזה נראה לי מאוד הרבה, לכן אני רוצה לדעת איך אפשר להוריד את הטמפ' שלו אם אפשר, תודה...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. למה הוא כול כך יקר אם כולם אומרים שהוא לא מריץ אפילו סופר מריו,ואיך זה שנגיד 4850HD יותר טוב ממנו?

22. NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company. Nvidia G92s and G94 reportedly failing If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed u…

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by djelectric,

לא מזמן התקנתי את ה ACCELERO S1 על הכרטיס שלי (אפילו פתחתי ת'רד על זה) והתחלתי לעשות OC.... 8) אני משתמש בתוכנה EVGA PRECISION כי מצאתי אותה נוחה.... כבר נראש אני אומר שהטמפ' הם לא האישו פה כי אני נשאר על טמפ' נמוכה גם המאמץ הכי גדול ב OC הגעתי לשעונים של 666 CORE 1620 SHADER 1010 MEMORY אבל אני רוצה עוד.... אני לא מצליח להגיע ליותר מזה... נגיד אם אני יקח את ה CORE ל 700 וישחק קצת, CRYSIS כי זה הכי טובעני... המחשב פשוט יקפא במקום ואני אצתרך להפעיל אותו מחדש... אולי יש איזושהי פעולה שאני צריך לבצע בביוס ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omrid14,

קניתי את ה4850 אתמול היה לי 880GTS 320 השתמשתי ב3DMARK VANTAGE עם ה8800 והביא לי תוצאה כוללת של 3834 נקודות.. היום הפעלתי עם הכרטיס HD4850 החדש שלי וקיבלתי 5303 נקודות. אני מאמין שזה שיפור גדול .. לא?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים, ולדעתי מה שמגביל אותי פה זה המערכת, ולא התקציב לכרטיס עצמו.. המפרט המלא שלי בצד, מה שרלוונטי בו זה: CPU: AMD Athlon64 X2 4200+ 2200MHz (200x11 1.35v) DRAM: 3GB 400Mhz DDR400 2.5-3-3-8 M.BOARD: Asus A8V-SE s939 VGA(PCI-E): RADEON X550 PSU: Enermax Liberty 500W Monitor(DVI): LG L1970HR '19 inch LCD -בעתיד יהיה בנוסף 24 אינטץ' של דל 8) מה הכרטיס המקסימלי שמומלץ לשים? אני חשבתי כרגע לכיוון הHD4850 שנראה אופציה מצויינת, אבל השאלה אם בכלל ארגיש הבדל בינו לבין כרטיס יותר חלש ממנו לדוגמא ה3850 או 3650?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים