עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roei_b,

יש לי את הכרטיס הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. ב31 ישלחו לי אותו תחזיקו לי אצבעות :errr:

• 55 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. שלום, כעת יש לי במחשב ATI HD2600XT ואני משתמש בתוכנה Adobe After Effects לעריכת סרטים ויצירת אפקטים והמחשב שלי ממש מתקשה לרנדר (לעיתים קרובות מפסיק תרינדור באמצע) אפקטים כבדים כמו שאני משתמש בהם. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיתן לי את התוצאות הטובות ביותר וגם שיתן לי הרבה FPS בCALL OF DUTY 4 בעת צילום/משחק. חשבתי על ה9600GT 512 של SPARKLE אבל המוכר בחנות אמר לי שזה לא יספיק לי =\ והוא מציע לי את ה9800GT 512 של PALIT =\ לא נראה לי שזה יספק אותי במיוחד שזה של פאליט, האם תוכלו להמליץ לי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  5. ז"א יש לי מחשב נייד, עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ואני רוצה לראות במסך של הנייד את הווינדוס ובמסך אחר נגיד גם של מחשב נייד המשך של הווינדוס... או במסך רגיל... יש את מפצלי ה- VGA, השאלה אם זה ממשיך את המסך או שזה מפצל את המסך לשני ווינדוסים נפרדים? צריך לשנות משהו בהגדרות של הכרטיס מסך? (אין לנייד כרטיס מסך של GE FORCE, יש לו משהו מובנה של אינטל, עם SVIDIEO). תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. האם radeon 9500 pro של ATI בלי היטסינקים (רק עם המאוור שבא יחד עם הכרטיס עצמו) יעשה בעיות? הזמנתי את הכרטיס של ATI בלי שום תוספות היטסינקים האם זה בסדר? או שהוא עלול להתחמם או משהו? תודה

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  7. שלום , ברשותי מחשב ( קצת ישן ...) עם הנתונים האלה: מארז - SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Black מעבד - INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY לוח אם - H67M-GE הנתונים האחרים לא חשובים , אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך כי הכרטיס מסך Onboard לא סוחב לי סרטים חזקים ( 1080 וכדומה ....) איזה כרטיס מסך אני יכול לרכוש ? שיתאים גם כמובן בגובה שזה הבעייה הקשה. תודה לעוזרים , Tom

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני עומד בקרוב לבצע שדרוג למחשב הנוכחי (מעבד , ל"א , זכרונות) , ואני שוקל גם לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי. תקציב של 800~900 שקל בערך. המשחקים העיקריים הם SKYRIM , ARKHAM CITY , DIABLO 3 . השאלה האם ה5850 שלי יצליח להריץ אותם כמו שצריך על HIGH או שדרוש שדרוג ? (מדובר על מעבד i5 2310 לצורך העניין).

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  9. חיברתי בעזרת יציאת S-video את הוידאו לכרטיס המסך שברשותי, רדיאון 8500 LE, דרך הלוח בקרה שלו כיוונתי ל- PAL B וגם ל- PAL G, לחצתי על הקלטה אבל כלום. לא הקליט שום דבר. פספסתי משהו בדרך? בתודה מראש, ת'ורן.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  10. שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ORrrr,

הכי ממולצת ל Radeon9500Pro?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by Ido.G,

ראיתי שמוכרים בגולדופ GF FX 5700 (דגם 5700V) של פאליט (ולא, לא איכפת לי לקנות פאליט, הכרטיסים שלהם לא משהו מיוחד אבל הם עושים את העבודה) ב 490 שח בערך. אני חושב שזה דיי משתלם..... בסך הכל כרטיס סביר ודיי זול.מה אתם חושבים? עוד בעיה היא שבסדרות האלה יש אלף גרסאות לכל כרטיס.... ויש כאלה שהם פתאום LE ו 64 ביט ואני לא ממש מכיר את החנות ולך תדע אם לא פתאום תקבל כרטיס עם ממשק זיכרון של 64 ביט או זיכרון במהירות 400MHZ וכו'......... אתם מכירים אותה או משהו? עריכה: דיברתי איתם והם טוענים שזה 128 ביט.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by SupeRnovA,

שלום! קניתי היום את ה-PALIT 8800GT עכשיו קניתי איתו גם ספק 500W וכאשר אני מחבר הכל שום דבר לא מוצג במסך כאילו הכ.מסך לא משדר כלום למסך, המסך אפילו לא מגיב כאשר אני מפעיל את המחשב. מישהו יכול לעזור לי?!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ilanb0,

לפי המפרט שהצגתי כאן ומלץ לי בפורום על הכרטיס הנ"ל המיועד לאפשר לשחק ב - mess affect 3. להזכיר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX , לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L, זיכרון: 1GB DDR2-667Mhz איך יהיו התועלות של הכרטיסיםsapphire HD 6670 1GB GDDR5 , או Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 ? הם זולים בכ – 200 ש"ח מה – 6850.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש במסך LG דגם E700B ושמתי לב שבתפריט של המסך יש אופציה של שינוי טמפ' במסך... המסך שלי עובד על 9300K והורדתי אותו ל6500K והצבעים במסך נהפכו לגוון צהוב... יש לכם מושג מה בדיוק האופציה הזאת ולמה היא משמשת?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by goory,

אני חייב להחליף את ה Gforce mx200 המעפן, אני חייב המלצה לכרטיס טוב ולא יקר במיוחד (לווא דווקא geforce) לידע כללי מדובר על Athlon Xp 2000+ palomino gigabye- g7vax 512mb זיכרון יש עוד כמה דברים נחמדים בתוכו (לא חשוב לצורך דבר)

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by lipa,

יש לי מסך דק של סמסונג 171S ויש לי הפרעות (קווים עולים ויורדים ) כמו הפרעות בטלויזיה שיש הפרעות קליטה וככל שאני מעלה את התדר של המסך ההפרעות גודלות (יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO?) יש למיהו רעיון ? תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by chubaka,

שלום לכולם, יש לי היום כרטיס מסך TI4200 שבהחלט עבד ועובד עדיין יפה מאוד אך בכל זאת אני מעוניין לשדרג. אבקש לשמוע הצעות לכרטיסים כמה שיותר עדכניים ושיחזיקו לתקופה ארוכה בעלות של עד 1000 ש"ח. המפרט שלי: לוח nf-s2 מעבד xp 2000 זכרונות 2x256 לצערי עוד לא ב dual אך ישודרגו בקרוב... wd 80G 2 צורבים וכו' השאלה היא איזה כרטיס טוב בעלות זאת יהיה הכי משתלם עם המערכת הזאת שבינתיים נשארת...

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by lmlm,

האתר pcinlife שנמצא בHong Kong השיג את הכרטיס HD2600XT א והציג לנו שתי תמונות שלו וכולל באנץ ב3DMARK06 ,באנץ מNFS Carbon ,באנץ בInfarl ותמונות מהדריבר תמונות: תמונה מהדריבר: הבאנץ של 3DMARK06 להשוואה 8600GTS מקבל כ2050 נקודות ב SM3 עם מעבד AMD 3000+ הבאנץ של NFS Carbon על רזולוציה 1024*1280 והגדרות HIGH רץ על FPS 51 ובאנץ מInfarl לא ידוע באילו הגדרות אבל 81 FPS מקור: http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=414&pageid=516 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=14661&catid=2

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

אם יש לי שני כרטיסי מסך אחד תומך DX10 והשני תומך DX9 ואני מפעיל משחק/תוכנה שעובדת על DX10 ואז מותח את החלון שלה (בהנחה שזה אפשרי) כך שהיא גולשת גם למסך המחובר לכרטיס התומך רק ב DX9, מה יקרה ?! המחשב יתפוצץ ?

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by DeNon1,

שלום לכולם! יש לי חבר שיש לו את אותו כרטיס מסך והוא הצליח לעשות עדכון שפתח לו עוד 4 צינורות עיבוד כשאני מנסה לעשות את העידכון הזה הוא רק משנה לי כמה דברים אבל הוא רושם לי שיש לי עדיין 12 צינורות עיבוד ולא 16 האם מישהו יודע משהו לגבי זה ומה אפשר לעשות? תודה מראש!

22. התקנתי את הדרייבר הזה (בטא), לפניו היה לי את 15.4. התקנתי אותו מהאתר של AMD ולאחר ההתקנה הגרסה לא השתנתה ל-15.6 בלוח הבקרה של AMD. למה? בדר"כ אני מתקין דרייברים ככה והכל בסדר. אולי זה השתנה בכל זאת אבל בדרייבר הזה לא רשום?

23. Started by LasT0nE,

צריך כרטיס מסך עד 400 שקל לא יותר לגיימינג בעיקר CS 1.6 מעבד:intel® Core Quad CPU Q8300 @ 2.50GHZ מסך:BenQ T2200HDA 22 אינץ' ספק:AB POWER P-4 500W ATX12V SATA (DR-B500E) איך הכרטיס הזה? GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E והאם הספק שלי עכשיו יספיק?,אם לא מישהו יכול להביא לי ספק שיספיק לכרטיס הזה ושלא יהיה יקר מדי. עדיפות לKSP או IVORY תודה רבה לעוזרים זה די דחוף!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה דיי דחוף, ואם אפשר הערות עליו, ולא רק הצעות למסכים אחרים... תודה! {עריכה: וגם IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413}

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by babu,

איזה כרטיסים של SLI יש באזור המחיר של ה 900 שקל נגיד? חשבתי לקנות 88GT ולעשות SLI שאני יצטרך אני פשוט ישים עוד 88GT איזה ספק יחזיק לי 88GT X2 ? והבנתי שיש לי SLI אני לא מקבל מכל כרטיס 100% אני מקבל תפוקה נגיד מקסימלית של 130% משו כזה זה נכון?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.