עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by davidcohen,

היי [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪386 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪515 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][td] 1 [/td][td] ₪22 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪110 [/td]…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  2. בהנחה שהם באותו מחיר, מה נחשב לטוב יותר/כדאי יותר? הדרישות מהכרטיס הן כמובן ביצועים ממשחקים תובעניים. נכון לעכשיו רזולוציית המסך היא 1600X1200 אבל המטרה גם לשדרג למסך 16:9 גדול יותר ואף שני מסכים יחד. תודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  3. יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי) ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?

• 16 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by Epic,

אני לא מתכנן ליקנות אלא סתם מסתקרן ולכן עניין המחיר לא מעניין. מה עדיף בהנחה שהמערכת לא מגבילה: Palit 8800GT G92 1GB Super Retai Gigabyte 800GT עם קירור זלמן + OC (שניהם בTMS)

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  5. נשרף לי כרטיס ומסיבות שלי אני מעדיף לשלוח אותו עצמאית לחברה במקרה שלי ati אני לא בקיא בפרוצדורה האם יש לי אפשרות כזאת?

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by Goat17,

שלום אנשים הדיון הקודם /פתחתי פה ננעל אני מקווה מאוד שזה לא ינעל.. קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550 זיכרון 4GB 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037 ולםי מה שנאמר לי הכרטיס הזה אמור להוציא כ10000 עכשיו מה דעתכם הסיבה לכך? המעבד הוא צאוור בקבוק? מערכת ההפעלה? הכרטיס לא תקין? הכרטיס שהיה מותקן קודם הוא 8800GTS 640MB EVGA כמובן שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש אבל האם כדאי לפרמט בכלל? מקווה שתעזרו לי עם זה אני מאוד מעוניין להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש שלי.. תודה

7. שלום לכולם כרגע ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD דרך היציאת HDMI ולא שומעים סאונד(בנוסף מחובר למסך מחשב בחיבור אנלוגי) אחרי עיון בפורומים הבנתי שייתכן והבעייה היא בכרטיס מסך לכן חשבתי לקנות כרטיס מסך שינגן HD ברמה טובה בתקציב של עד 250 ש"ח אשמח להצעות תודה

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by Goldenmario,

יש לי בחדר מחשב ישן שאני רוצה לשדרג, ו HTPC בסלון, עם כרטיס מסך HIS HD5770, שעובד כבר 3 שנים עם אותו מפרט. היום קיבלתי את הכרטיס מסך שקניתי בהמלצתכם - MSI R6850. ואני בהתלבטות אם לשים את הכרטיס מסך החדש (MSI R6850) במחשב החזק יותר ולקחת את ה HIS HD5770 למחשב שבחדר, או לשים פשוט את הכרטיס החדש במחשב בחדר. *ב- 2 המחשבים אני משחק משחקים כבדים. מפרטים: המחשב בחדר: ספק כוח: Ci-Power PFC Active 500W DSA500S-G לוח אם: ASUS P5QL SE מעבד: Intel E8400 זיכרונות: NCP DDR2 2GBx2כרטיס מסך: (כרגע אין) HIS HD5770 / MSI R6850 המחשב בסלון (HTPC): ספק כוח: HEC PFC Active 600W 600DRAT לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 מעבד: Intel i5 750 זיכרונות: Mushkin DDR3 2GBx2 כרטיס מסך: HIS HD5…

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by ruve,

מה אתם אוצרים על הכרטיס הזה שנמצא בפנדה אני מעוניין לרכוש אותו

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  10. השאלה בכותרת, אם אפשר הסבר איך ומה. אם אי אפשר, אז איזו תוכנה תהייה עדיפה (מפרט בצד). אם זה קשור לתוכנה תעבירו (לא כל כך הבנתי לאיפה זה יתאים).

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  11. כשקניתי תמחשב חשבתי שהוא יריץ לי משחקים טוב ... הוא עושה את זה אבל סצינות מתמשכות _(לא יודע איך לקרוא לזה)_ כמו שהמים יוצאים מברז כיבוי האש במשחק "סבי הנינג'ה" הוא מפעיל לאט ורק עד שזה לא נגמר או שאני לא מתרחק האיטויות נמשכת (ברור) ... מה עוד שאני באשליות רוצה כרטיס מסך 9800נפ ... ה9100 הוא כרטיס טוב סה"כ אבל לא לא אלה שמשחקים . אל תקנו אותו -> תקנו 9800 ... חבל ... אלב אם מיהשהו יהיה מוכן לתרוםלי ת9800 שלו אני אשמח! {מוכן להתפשר על: החלפות, 9800SE, ו9600XT ...} תודה מראש ... המאוכזב !

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  12. רציתי לדעת האם ה5770 (1GB) יותר טוב מה4870.? מחר הכרטיס מסך הזה יגיע אליי ונוכל להתחיל לשחק נורמלי..

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by approx,

מה יותר טוב במישחקים וכאלה ה7600GS או הX1600PRO

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  14. האם יוצרו אי פעם מסכי CRT עם יציאת DVI או שיציאת DVI קיימת רק במסכי LCD?

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by Xwized,

היי, ניסיתי לחפש פה אבל לא ראיתי תשובה עדכנית וסופית. בשביל לשחק במשחק חדש בשם Trine צריכים להתקין את הדריבר הזה של nvidia. אני לא רואה שכתוב איפושו אם יש תמיכה או אין..... אפשר להתקין את זה? אי אפשר? תודה!

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  16. שלום לכולם! אני צריך שני כרטיסים: 1. הכרטיס הזה לחבר: כרטיס לכידת וידאו פשוט ממצלמה אנאלוגית (sony ccd trv 59e pal) למחשב --> לצרוב ל DVD תקציב בסביבות 200 ש"ח 2. הכרטיס הזה בישבילי: * כרטיס טלויזיה שיתמוך ב- - צפיה של תצוגת המחשב בטלויזיה(זה נראה לי אפשר בכל כרטיס מסך...) - צפיה בשידורי הטלויזיה במחשב (חיבור ממיר של YES או HOT ) - הקלטה של שידורי הטלויזיה למחשב... לכידת וידאו- - המרה מקלטות וידאו VCR לפורמט AVI או כל פורמט למחשב (שזה אומר חיבור הוידאו לכרטיס) וזהו... העיקר שיהיה איכותי ולגבי תקציב לא משנה כי אני לא יודע איזה סדר גודל של מחירים זה הולך.... חשוב שיהיה שווה את המחיר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by eninyo,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ללא מאוורר. על מה אתם ממליצים? תקציב של עד 2500 ש"ח. יש לי כרטיס עם מאוורר וזה סתם עושה רעש. איך זה נראה במיפרט של כרטיסי מסך כרטיס שהוא בלי מאוורר? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by faza,

אני מרכיב HTPC חדש, למטרות ראיית סרטי HD עד ל 1080P ולא למשחקים. סרטי blu-ray ו hd-dvd בנוסף הוא ישמש למטרות PVR כאשר יש לי כבר כרטיס לכידה PVR-150 חשוב לי שהכרטיס יהיה עם קירור פאסיבי. מחפש כרטיס מסך מתאים וטוב למטרות הללו. מה לדעתכם על הבאים: http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... 5&l4=0 http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... &l4=0\ ??? ???

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  19. היי, כרטיס המסך הנוכחי שלי כבר מאד ישן ולא מספיק כדי להריץ משחקים חדשים אפילו ברמת בסיס. בנוסף החלפתי מסך מ 1080 ל 1440 , כי המסך משמש גם לעבודה. (IPS , קצב רענון 60 HZ). אני רוצה לנצל את מבצעי הבלק פרידיי כדי לקנות כרטיס בארצות הברית. עיקר המשחקים שלי הם לרוב משחקי 4X כמו CIV6 או RPG כמו BALDURS GATE 3 אבל מדי פעם אני נהנה לשחק קצת גם משחקי יריות/עולם פתוח ( נניח ZERO DAWN). הדרישה העקרית זה כרטיס שיוכל להריץ משחקים במשך בערך 5+ שנים, אבל ההגדרות ממש לא חייבות להיות גבוהות (ובטח לא אולטרא). מחפש עלות תועלת טובה ולא להתפרע בתקציב. כרטיסים סביב 200-300 דולר. (אם חריגה קלה תתן תמורה משמעותית מאד אז אפשר) אין לי כוונה להפעיל RAY TRACING אז נראה לי שכרטיסים ש…

20. מסך 17 או 19 שטוח משהוא טוב שיהיה עד 1500 ש"ח מי מכיר ? שתהיה חברה מוכרת עם אחריות ארוכה אבל שיהיה איכותי מסך זה לדעתי החלק הכי חשוב שיש כי את המחשב שלי החלפתי כבר 30 פעם והמסך נשאר

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by roie,

סתכלו נראהלי הצעהה נחמדהה תגידו מה דעתכם.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1604297

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. לא מדובר בכרטיס למשחקים כבדים ברזולוציה מוגזמת, ככה שאפילו 256MB יהיה מספיק לדעתי. עשיתי חיפוש בפורום אבל לרוב קיבלתי תוצאות מלפני הרבה שנים, מה שלא כל כך רלוונטי להיום. תמליצו לי בבקשה על דגמים שאתם מכירים, בעלי קירור פסיבי. רצוי מתחת ל500שח, אבל לא נורא אם המחיר יעבור את התקציב המוקצב באיזה 36 או 127שח במידה ומדובר במוצר אמין ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by חן מ,

שלום לכולם רציתי לדעת לגבי כרטיסי מסך האם כדאי לי לקנות את אחד מהכרטיסים הללו 8800GT או GTS?מי מביניהם עדיף? ואני מעוניין בכרטיס שאיתו אני אצליח להריץ משחקים בסדר גודל של CRYSIS בצורה טובה(על HIGH) ואולי על V HIGH אם יתאפשר. האם שני הכרטיסים האלו מריצים את CRYSIS על HIGH לפחות בצורה טובה?ועל VERY HIGH איך ההרצה שלהם? והאם הם יתמכו גם במשחקים שיצאו בעוד כמה שנים כשכבר הסידרה 9 תיהיה בשוק? תודה

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by Psychedelic,

שלום,יש לי ב6600GT שלי VIVO... אין לי מושג מה זה ..מישהוא יכול להסביר? תודה.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.