עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by naorai,

אוקיי אני לא הייתי במערה ( ;D) ראדון אני יודע שיבוא בקרוב ה9800 אז למה קראתי במפרטי מחשב המעודכנים על 7500aiw ומה זה הAIW?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  2. SPARKLE SP8836-DT FX 5700 128MB AGPX8 TVOUT + DVI --- שקל 800 או InnoVision GEFORCE 4 TI4200 128MB TVOUT+ DVI ----- שקל 710 השימושים, קצת משחקים, גרפיקה, צפיה של סרטים ב- TV . או שבכלל שניהם לא משהו.... תודה מראש למתייחסים

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by cooper,

סימתי לבנות מחשב ומה שנשאר לי זה כ.מסך ,התקציב עד 750 הדילמה 7600GT LEADTEK או 7600GT PALIT SONIC או שיש משהו יותר טוב ..אשמח להצעות נוספות אגב החיסרון של PALIT זה שנה אחריות כידועה.. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by gameon,

חבר שלי קנה אותו שמעתי וכיבלתי חום כי הוא אולך להיות מחובר ל FHD כמה חזק הוא ביחס לכרטיסים אחרים הוא כמו 8400GS ?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  5. יש לי כרטיס ולוח תומכים AGP 8 איך אני מברר על כמה הם עובדים ומשנה?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by Styx,

שלום לכם כרגע יש לך READON X800 ואני מעוניין ליקנות כרטיס מסך חדש שכל מה שאני רוצה שיתמוך בPIXEL SHADER3 והתקציב בערך 300-400 ש"ח הינה תומנה מהאוורסט http://img50.imageshack.us/img50/4548/95967190bm7.jpg תודה

7. Started by SEangel,

האם מעבדי הCUDA מסייעים למעבד גם כשהמסך מחובר דרך חיבורי האון בורד (או יותר נכון, און צ'יפ)?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  8. יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI ויש לי אפשרות לחבר כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד לטלויזיה ולהפוך את הטלויזיה כמו מסך מחשב... אבל כשאני מנגן סרטון מסוים במדיה פלייר אי אפשר ליראות אותו דרך הטלויזיה, רואים במקום הסרטון מסך שחור, למה זה ואיך אן אפשר ליפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  9. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לשחזר מצב דומה למצב שלי ולדווח על הממצאים: סביבה: - Ati R9 290 TRIx (sapphire -2/3 מסכים -EYEFINITY DISABLED (ככה שהמסכים עצמאיים) -windows 7 with Aero enabled, ובפרט "transparent glass" enabled. -גסראת דרייבר לא משנה (קורה בכל הגרסאות) בעיה: 1 - כשאני לוקח חלון במצב "משוחזר" (ז"א, לא maximized) ומזיז אותו בין המסכים הלוך ושוב (מבלי לשחרר אותו עם העכבר) האנימציות של Windows נהיות איטיות מאד, הדבר תקף גם להזזות בתוך המסך אבל מורגש הרבה יותר ברגע שחוצים את גבול המסך הראשון אל האחר. 2- בפוטושופ (למשל, הדבר קורה בתוכנות אחרות כגון תפריטים של משחקים) כשאני בוחר בכלי הText או הSelection ומנסה להשתמש בהם (לסמן חלק ממה שיש על המסך בפוטושופ או לבחור איפה …

10. כרגע אני עם 6870 עם חיבור של 6 פינים 2x. מבחינת צריכה, אני מבין שה7870 אמור לצרוך אפילו פחות מה6870 (תקנו אם אני טועה). תודה

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by TicTacToe,

אני לא יודע אם הבעיה שייכת לכאן אך אני אנסה מסך 22 אינץ' כרטיס מסך 4890 XFX XT הבעיה היא פליקרינג מרגיז במשחקים מסויימים כמו GTA IV ו RISEN. ממה זה נובע?? יש לדבר הזה פתרון?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

יש אותו בארץ ? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  13. מה המצב אחים שלי? קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=290 הוא עלה 900 שקל, רציתי לדעת אם הוא יריץ לי Carmageddon 2 ואם לא אז מה הוא כן יריץ לי...

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  14. כרטיסי הדגל החדשים של AMD מוכיחים כי הם יודעים לספק תפוקה מרשימה מאוד גם במערכים כפולים, ואפילו מרובעים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a2%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-radeon-fury-x-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%91/

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  15. Started by No Respect,

טוב תראו לי קונים מחשב עוד שבוע,ואני לא סגור על כרטיס מסך =[ יש 9800GT XT OC ב-710 ש"ח. יש 9600GT XT OC ב-635 ש"ח ויש 9500GT ב-355 ש"ח.. HD4850 אני לא קונה למה זה גם לא לתקציב וגם כי אני מחפש ל-ח-ס-ו-ך..! איזה מהם הכי כדאי?(E7200-2GB RAM-320GB-P31-DS3L-500W) עכשיו גם לאחי יש מחשב אבל ישן.פנטיום 4,ויש לו 1.5 ג'יגה ראם וכרטיס מסך 7300LE. וספק יש לו אם אני לא טועה 480W... איזה כרטיס מסך יהיה הכי חזק בשבילו בלי לעשות צוואר בקבוק?? ובשביל המחשב שלי,איזהכרטיס מסך יהיה הכי משתלם,ואני מזכיר אני מחפש לחסוך ולקבל ביצועים טובים של לפחות HIGH חלק =] תודה שבת שלום ויום טוב!

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by mosess,

שלום, איזה כרטיס מסך חדש כדאי לקנות בתקציב של 600 פלוס מינוס ושיתאים למפרט של המחשב הישן של הבן שלי, בלי שייוצר צוואר בקבוק ויהיה אפשר להינות ממנו ברזולוצייה גבוהה במשחקי רשת, דוגמה cs go ולא מעבר לזה... אין צורך שיתאים למשחקים החדישים היום שדורשים כרטיסים חזקים מאוד. וכמובן אם יש צורך גם בספק אחר.... זה המפרט של המחשב של הבן שלי תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  17. היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס מסך הייתי רוצה עזרה *עדיפות לnVidia בינתיים אני בכיוון ל650GTX OC עולה 618ש"ח בTMS זה למשחקים ואני מצפה לפחות שנה וחצי קדימה על ULTRA .. קניתי לפני שנתיים וחצי 9800GT הכל היה טוב ויפה עד שהBF3 הגיע. החזיק בערך שנה וחצי את כל העולם על ULTRA עד הרגע שהתקנתי את הBF שם הגעתי לשפל המדרגה הרגע הזה שאני רב עם הSETTING ומוצא את עצמי נקרע בין שמים לארץ מחפש לי את האיזון שבין האיכות לביצועים .... בקיצור השקעתי בזמנו 690ש"ח ויצאתי מרוצה עם טווח התוצאות.. מחפש משהו בסגנון תודה =]

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  18. אהלן חבר'ה, נכנסתי לפורום והתרשמתי מרמת הידע של חבריו.( רק עכשיו שמתי לב שההודעה מתאימה יותר לתמיכה טכנית, אם אפשר להעביר) הבעיה שלי היא כזו: בחודשיים האחרונים התחילו להופיע לי פסים אדומים במסך. בהתחלה חשדתי שזה המסך , אך בגלל שהפסים הופיעו לסירוגין הבנתי שכנראה הבעיה היא חומרתית והחשוד העיקרי הוא כרטיס המסך. העלתי תמונה כדיי שתוכלו לראות ולשפוט בעצמכם: http://i45.tinypic.com/2u6ir0n.jpg בנוסף לכך, בדקתי בהתקני הצגים והוא מראה לי ככיבול שהכרטיס לא מזוהה. למעשה אני מקבל אות מהכרטיס אבל הכרטיס לא מתפקד במלואו. בנוסף לכך, משחקיי ווידאו לא עובדים, יש תזוזה איטית גם במהלך הגלישה (כאילו הדף יורד באיטיות בחלקים ) וגם יש קושי בהרצת סרטים /סרטונים / HD / ולא HD במחשב. ניסיתי גם לע…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by yossi555555,

שלום שמי יוסי ורציתי להתיעץ לגבי שידרוג כרטיס מסך למשחקים הנתונים שלי הם מעבד E5800 INTEL לוח FOXCONN G4IMXE תומך DDR3 4GB זיכרון RAM כרטיס מסך שעובד יפה (דרך אגב) ATI HD 4350 512MB DDR2 משחק בעיקר הרבה RPG SPLINTER SELL האחרון הרבה משחקי מכוניות NEED FOR SPEED וכו' תקציב 400 ש"ח מטרה :שהמשחקים ירוצו קצת יותר מהר ושזה יתאים למחשב שלי ולא יהיה לי צוואר בקבוק !! דרך אגב אני חדש לגמרי בנושא והבנתי שיש בעיה עם ספק כוח גנרי פשוט שיש לי במחשב חיוני להחליף ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by OutRaGe,

שלום. אני רוצה בקרוב לקנות את ה-R9550 , הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך (עכשיו GF2MX ) ויש לי כמה שאלות לגביו. 1. האם המפרט הנ"ל ינצל את רוב כוחו של הכרטיס? P4 1.5 512SDRAM ואיזה לוח של אינטל , אם הדגם ממש חשוב אני תכף אסתכל באברסט 2.לגבי החברה של הכרטיס , מצאתי של GB בזיגזאג ושל ABIT בפנדס איך שתי החברות האלו ואיזה מהן יותר טובה לכרטיס הזה? מבחינת האם הסופטמוד המתוכנן אם יצליח ומבחינת קירור טוב יותר לכל אחת מהחברות? (כמובן מתוכנן גם OC אם אפשר בבקשה גם לינק לאתרים לאנשים שעשו OC+SoftMod על הכרטיס של אחת משתי החברות הנ"ל או אם יש לכם הצעה לחברה יותר טובה בחנות אמינה וטובה כאשר אתם יודעים שאותה חברה עומדת באותם פרמטרים שהצגתי לפני כן ושוב אם אפשר גם לינק. ו…

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה כרטיס מסך חדש כי אני מרגיש שהקיים כבר לא עושה את העבודה במשחקים החדשים הכרטיס שיש לי הוא ATI 7850 2gb המפרט של המחשב הוא מעבד : i5-3450 3.1ghz זיכרון : hyper x 8gb ספק כוח : antec neo 520w לוח אם : gigabyte ga-z77x-d3h מסך : dell 23' (לא רשמתי כוננים קשיחים בכוונה) אז איזה כרטיס חדש מומלץ למערכת הזאת? תקציב של 1000-2000 ש"ח תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  22. אני רוצה להבין משהו.. כרטיס מיושן כמו GeForce2 MX עם רזולוציה מקסימלית של 2048X1536 ב-75HZ ואילו כשאני מסתכל על הכטיס שלי ה-6600GT הוא עם מקסימום של 1680X1050. השאלה היא האם כשרשום שזאת יכולתו של כרטיס זה אכן נכון וזה באמת יתן רזולוציה מטורפת כזאת?( הכוונה ל-MX) ואיך יכול להיות שה-6600GT עם רזולוציה נמוכה יותר ובהרבה?

• 17 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by stingeR-,

הגיפורס של INNOVISION שקניתי אמור להראות ככה:http://www.pcextreme.net/reviews/inno3d-fx5200/6.jpg ועלוי אמור להיות היטסינק לא קטן... עכשיו שקיבלתי את הכרטיס קיבלתי אותו בצורה יפה ונראה אותו הדבר רק בלי ההיטסינק... קיבלתי מאורר קטן עם היטסינק קטן מאוד...

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום, הייתי מעוניין שתמליצו לי על מסך LCD 19 אינצ', עד 2700 ש"ח. עדיפות למסכים עם 8MS וחיבור DVI תודה...

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by omerbr,

טוב אז רציתי לשאול מה הכרטיס שלא יצור צוואר בקבוק על המערכת שלי(C2D E6300 Intel) כאילו הכרטיס מסך שהוא ממש גבולי והאם בשידרוג המעבד למעבד יותר מתקדם בסדרה נניח C2Q Q9400 או Q8400 יוכל להריץ את הHD 6850 של ATI? (כמובן בעזרת ספק נורמאלי של Ss 430W 80+ Bronze )

• 7 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים