עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכולם יש לי כרטיס חדש מתצורת גיגבייט רידאון 1650 pro 256mb התקנתי את הדריברים שבאו עם הכרטיס ועשה לי את הבעיה הנ"ל. ניסיתי דריברים של אומגה...עדין אותה בעיה! אז ניסיתי דריבירם חדשים מהאתר של איטיאיי ועדין אותה בעיה מישהו מכיר נתקל בזה!? מישהו יכול לעזור?! תודה רבה זהר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by bronco,

האם כרטיס מסך לוקח גם זיכרון מהרם בנוסף לזיכרון שבכרטיס כך שהמערכת מזהה פחות זיכרון

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  3. הם לא עושים את זה הרבה אבל הנה http://www.matrox.com/graphics/en/press/releases/2008/corpo/mseries/

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by AboveBeyond,

שלום לכולם , ברשותי כרטיס מסך 5670 ati radeon הכרטיס בערך בן שנתיים נראה לי בדקתי טמפ' לפני כמה ימים ראיתי שבעבודה רגילה הוא סביב 49-50 והמאורר שלו עובד ב45% הגברתי את מהירות המאורר ע"י speedfan ל100 , והטמפ ירדה ל43 הבעיה היא שיש רעשי אורר מציקים האם הטמפ 49-50 רגילה לכרטיס זה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by raniAA,

היי חברים! יש לי מחשב לגיימינג כבד משנת 2008, והמפרט הינו : Intel Core2Dou E8400 3.0Ghz (מעבד) 4GB RAM 800GHz DDR2\3 (כ.זיכרון) (לא בטוח לגבי הDDR.., או 2 או 3) ASUS P5K-SE (לוח אם) Nvidia Geforce 8800GT 512MB (כ.מסך) (אותו אני מחליף במידת הצורך) SeaSonic S12II-620W (ספק כוח) (קניתי אותו לפני כחודשיים, לאחר שספק כח ג'נרי שהיה לי לפניו, נשרף) אני צריך כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים חדשים, משהו שיספיק לי עם המפרט הנ"ל.. מה אתם יכולים להציע\להמליץ? תודה רבה ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by MasterOr,

מישהו יודע איך אני יכול לבדוק איזה גירסה הראדון שלי. כאילו SE/REGULAR/PRO.....ניסיתי לבדוק בסאנדרה אבל זה אומר לי רק Radeon9600Series תודה מראש

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by eli.g,

אוקי אז ככה לפני כמה זמן תיקנתי את קצבי הריעון של המסך על ידי riva כי מקודם הוא עשה בעיות (לא משנה) אז פתרתי את זה, עכשיו אני בא לשחק בblig blop וכשהמשחק עולה אז הוא מראה את זה מסך מלאה לא כמו פעם, כי לפני שהגדרתי את קצבי הריענון היה מן כזה מסך לא מלא. אוקי אז הבעיה שלי: כשאני זז "במקום" במשחק אז הכול בסדר רואים טוב אבל כשאני כיאלו מזיז את המסך,נו כשהו זז כאילו בכלל כשהמסך זז, אז משקורה זה שהכול נהיה כזה מטושטש לא איזה בעיה ענקית אבל בכל זאת נהיה כזה מטושטש, וכשאני אוצר במקום אז הכול נהיה חד כמו שצריך. וכשאני שיחקתי מקודם לפני די הרבה זמן הכול היה בסדר. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

שלום לפני כמה ימים קניתי את המסך הנ"ל. ברגע שחיברתי אותו הבחנתי כי אין אפשרות לעבוד על 1024X768, מכמה סיבות 1) הטקסט נראה מעוות והתמונה לא נראית טובה כמו שהיא נראית ברזולוציה המומלצת של המסך, 1280X1024 2) הבעיה השניה נוגעת לרזולוציה ה"מומלצת"- ברגע שאני פותח חלון אשר לא עובד ברזולוציה הזו, המסך הופך לשחור ומציג הודעה Not Optimum mode Recommanded mode: 1280X1024 @60HZ. לא ניתן לסגור חלון זה או לחזור לתצוגה ועליי לעשות ריסט ידני למחשב אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה זו, מכיוון שלמרות שהמסך הוא 17" LCD, אני מרגיש קושי בקריאת טקסטים. כרגע אני עובד עם CRT 1024X768 ללא שום בעיות. האם יש פתרון לבעיות הנ"ל? האם המסך פשוט דפוק וכדאי להחליפו? אם כן, לאיזה דגם? כל עזרה תתקבל בברכה. ב…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by ravid,

למה לא מורידים את המחיר של הgf4 כשיוצא כרטיס שחזק ממנו וזול ממנו?!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  10. אמנם הנושא נטחן פה לא מעט אבל לא ראיתי שהתקבלה החלטה כלשהי. אני קונה מחשב חדש, כנראה בKSP (שירותי "טכנאות" אני מבצע בעצמי ואין לי צורך בנציג מכירות חביב וידען, הפרש מחיר של כ500 ש"ח בין KSP לבין חנות איכותית לא מצדיק שירות טוב יותר). הנה המידע שהצלחתי לאסוף לגבי היצרנים השונים. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת כרטיס מתאים ואו במידע נוסף עליהם. Palit sonic dual edition 512MB - מחיר: 1269 ש"ח בTMS בטווח המחירים הנתון הוא כנראה בעל הביצועים הטובים ביותר (מומהר), מקרר טוב יותר מהאחרים אך כנראה מרעיש גם יותר מהאחרים. הנושא המדאיג יותר הוא האחריות שבכרטיס זה היא רק למשך שנתיים. משום מה כרטיסי המסך הקודמים שלי התחילו לעשות בעיות דוקא לקראת שנתיים שימוש בדיוק. לא ניתן לקנות אותו בKS…

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  11. שלום לכולם כרגע ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD דרך היציאת HDMI ולא שומעים סאונד(בנוסף מחובר למסך מחשב בחיבור אנלוגי) אחרי עיון בפורומים הבנתי שייתכן והבעייה היא בכרטיס מסך לכן חשבתי לקנות כרטיס מסך שינגן HD ברמה טובה בתקציב של עד 250 ש"ח אשמח להצעות תודה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  12. להשתמש בחלק מן הזכרון הRDRAM של הלוח אם לכרטיס מסך ובכך להגדיל את זכרונו? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by lipa,

אני מבין ש-HD=High Definition , אבל מה הכוונה CP ? , פורמט חדש ?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  14. 1. האם שווה לקנות את המסך של "LG 19 מדגם: 1980Q נ"ב: סכום הכסף לא חשוב! 2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה. סכום ההשקע שלי הוא עד 2500 שקל אני מתלבת על הRADEON X800XL- (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=9716) או על ה-GeForce 6800GT (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8514) אני מעוניין רק בתחום המשחקים ולא האוברקלוק

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by amit1242,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21448 ב510 שקל אתה מקבל כרטיס שיריץ לך כל משחק היום על HIGH.... מה אתם אמורים..משתלם יותר מה9600GT ? יש איזה באנצ' מסודר של שניהם?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  16. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש עם תקציב מוגבל של 500 ש"ח. מצאתי שני כרטיסים, רק רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בביצועים ביניהם? אלה שני הכרטיסים שחשבתי עליהם: Gigabyte RADEON 9550 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 הפרש המחיר הוא בערך 140 ש"ח. אני יודע שהתקציב שלי הוא 500 ש"ח+ ושה-R9600 נכנס לתקציב הזה, אבל ב-140 ש"ח שאחסוך אוכל להשקיע במשהו אחר במחשב...חשבתי אולי על רמקולים חדשים. הכרטיס מיועד למשחקים. מה דעתכם? על איזה מהם ללכת?

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by vich,

אחלן מה זה בדיוק כרטיס עריכה?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by computer_freak,

יש לי 2 שאלות 1. אני יודע שהתכונה הזאת עושה הפרדה טובה יותר של הצבעים וככה מדגישה דברים מסויימים או משהו כזה אבל השאלה שלי אם זה כל כך חשוב שיהיה? 2. בכל טלויזיה רואים את הרשת של הקווים האופקיים והאנכיים רציתי לדעת אם אפשר להעלים את הקווים האלה באיזה דרך ולמה לא עושים את זה?

19. Started by avi2014,

מדובר פה על x800xt (רגיל לאpe) ועל 6800 גרסת גולדן סימפל אחרי oc מהמפעל לאולטרא מי מבין שניהם יותר טוב???

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by soldier,

צריך עזרה כרטיס מסך GALAXY 7900GT ציון בסתוק בלי פילתרים ב3DMARK05 6941 . אני יודעה שהוא צריך לתת הרבה יותר , הייתי רוצה לדעת מה מקביל אותו כי מסרתי לחנות לבדיקה בדקו אמרו כרטיס תקין מפרט:pentium 4 3000ghz 2mb 1024 ram samsung ספק 650W טוב לא גנרי לוח: gigabyte PCI-x chipset Intel

• 18 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי הזדמנות להביא כזה כרטיס : http://computerpartsdirect.us/sparkle-geforce-gts250-1gb-ddr3-pci-express-pcie-dvi-low-profi-p-14491.html האם הוא שווה משהו? האם הוא יותר או פחות טוב מ : Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI למשל? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מסדרת 9800gtx , תקציב של אלף שקל פחות או יותר. העניין הוא שאני צריך כרטיס שמגיע עם מאוורר שקט. אני לא מצפה לאפס רעש, אלא לרעש "סטנדרטי", כמו של מאוורר רגיל של מעבד, למשל. היום יש לי 7600GT של לידטק(אמנם מדובר בכרטיס חלש הרבה יותר) והמאוורר שקט.

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  23. שלום אני די מתענין בתחום המחשבים כבר בערך שנה ואני עדין לא יודע איך אפשר לדעת לפי טבלה מי יותר טוב למשל עם לכרטיס מסך GTX580 יש 85 ולרדון 6850 יש 50 מי מנצח? תסבירו לי בבקשה איך אפשר לדעת טטבלות האלו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by GeForce,

אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את Call of duty 2 Direcx encountered an unrecoverable error מה אפשר לעשות? כרטיס המסך שלי הוא Intel 946GZ

• 2 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים