עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך חדש 128 gforce 4 ti 4200 וליפני יומים הוא עשה רעשים מוזרים לאחר שהבנתי שהם באים משם או יותר נכון מהמאוורר שמותקן עליו . הרעשים היו דומים להתנגשות של אחד ה"לאבים" (או איך שלא תקראו לזה ) עם צלעות הקרור בגלל שקבעתי עם חברים לראות עוד באותו היום סרט וכמובן הרעשים היו מפריעים נגעתי במאוורר ודחפתי אותו כלפי מעלה ונכון לעכשיו זה הסתדר ואין רעשים אבל השאלה שלי היא האם יש עילה לדרוש שיחליפו לי את הכרטיס בפרט שעכשיו אין זכר לרעשים ?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by lipa,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=90860

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by Baz34,

אני צריך בבקשה חוות דעת לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320mb למערכת חדשה האם הכרטיס מומלץ, אחד התשובות שקיבלתי שזה ממש לא משנה וכעיקרון כל הכרטיסים בנויים פחות או יותר אותו דבר, האם באמת אין משמעות והאם כדאי לקנות את הכרטיס, אין לי ניסיון עם החברה הזאת. אנא עזרכם

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  4. לא הייתי משאיר את המחשב ללא השגחה ! https://www.youtube.com/watch?v=b9TugbuS3F4

5. Started by AboveBeyond,

שלום לכולם , ברשותי כרטיס מסך 5670 ati radeon הכרטיס בערך בן שנתיים נראה לי בדקתי טמפ' לפני כמה ימים ראיתי שבעבודה רגילה הוא סביב 49-50 והמאורר שלו עובד ב45% הגברתי את מהירות המאורר ע"י speedfan ל100 , והטמפ ירדה ל43 הבעיה היא שיש רעשי אורר מציקים האם הטמפ 49-50 רגילה לכרטיס זה?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by gal,

אז ככה:אתמול קניתי כרטיס טלויזיה FLY VIDEO 3000 והתקנתי אותו כמו שצריך וגם את הדריברים שמתאימים (יש לי וינדוס XP ) התקנתי את התוכנה שבאה איתו (TVR ) והכל הלך חלק אבל כשאני בא להקליט משהו אני לוחץ על כפתור ההקלטה הוא מקליט מצויין אבל ברגע שאני לוחץ על להפסיק את ההקלטה הוא עושה ריסטרט למחשב הסרתי את התוכנה וניסיתי עוד פעם אבל אותו דבר זה ממש דיכאון מישהו יודע ויכול לעזור?? ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by raniAA,

היי חברים! יש לי מחשב לגיימינג כבד משנת 2008, והמפרט הינו : Intel Core2Dou E8400 3.0Ghz (מעבד) 4GB RAM 800GHz DDR2\3 (כ.זיכרון) (לא בטוח לגבי הDDR.., או 2 או 3) ASUS P5K-SE (לוח אם) Nvidia Geforce 8800GT 512MB (כ.מסך) (אותו אני מחליף במידת הצורך) SeaSonic S12II-620W (ספק כוח) (קניתי אותו לפני כחודשיים, לאחר שספק כח ג'נרי שהיה לי לפניו, נשרף) אני צריך כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים חדשים, משהו שיספיק לי עם המפרט הנ"ל.. מה אתם יכולים להציע\להמליץ? תודה רבה ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  8. שלום רב, ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 4850 , אני מעוניין לעדכן Driver. עד היום הייתי נכנס לאתר של ATI ומוריד משם את CCC. היום שמתי לב שיש אפשרות להוריד דרייברים גם באתר של MSI, אך ישנים יותר (MSI Graphics Driver 8.723 תאריך 2010-07-23). האם למרות התאריך הישן יותר, עדיף להשתמש בדרייברים של MSI (אולי יהיו מותאמים באופן מושלם לכרטיס?) , או שבכל מקרה עדיף להשתמש בדרייברים של ATI (אשר מעודכנים יותר)? רב תודות, אורן.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by naki,

קראתי איפה שהוא שעדיף להימנע ממערך sli בשילוב עם g-sync.. האומנם?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  10. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W בעל 18A ל12V.... השאלה שלי היא כזאת.. אני מתכנן בעוד כשנה לקנות מחשב חדש, אולי אפילו יותר, הספק שיש לי כרגע מחזיק פרסקוט 2.8 עם אוברקלוק ל3.2... האם הספק יספק לי מספיק מתח לכרטיס ע"מ שיעבוד במלוא הפוטנציאל או שמה זה ייצור צוואר בקבוק.. ואני רוצה בבקשה תשובות ענייניות. במידה ואתם בטוחים שתהיה איזשהי בעיה, איזה ספק כן כדאי לקנות..???... טוב... וכמובן תקציבי. אין לי תקציב מסויים לתת כי בספקים אני לא הכי מבין, אז תזרקו הצעות , שוב במידה וצריך, וקחו בחשבון שהספק לא ישמש למחשב החדש שאני יקנה בעוד שנה+. עריכה: הכרטיס הוא לAGP...

• 15 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by amisha,

אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV חזק שמגיע לאיכויות מצויינות ו FPS דיי גבוהה וכמובן שיתאים לשיטת השידור בארץ יש לי שאלה קטנה :אם אני מוחבר ל YES אני יוכל לחבר את הכבל של YES ישר מחשב? המחיר ל משחק כאן הרבה!!! עד 1500 ש"חוחים

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  12. אהלן חבר'ה, אני עומד לקנות מחשב חדש לאחי הלא כל כך קטן, ואני מנסה לשלב במחשב שלו את ה-9800GTX+ , בררתי על כל מיני דגמים של חברות שונות ועדיין אני לא בטוח מאיזו חברה הכי כדאי לקנות. עד עכשיו, הדגמים שמצאתי הם : Pine-XFX nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black 1150 ש"ח ב-FoxPC EVGA nVidia GeForce GF9800GTX+ Superclocked 512MB DDR3 PCI-E 2.0 990 ש"ח ב-FoxPc Point-of-View nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Arctic Cooling Twin Turbo 1050 ש"ח ב-FoxPC ישנם דגמים אחרים, אך אני לא בטוח האם כולם תומכים ב-PCIE2.0. מהו הכרטיס מסך הכי משתלם ? לשיפוטכם.

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by Mantis,

חברי קנה היום HD5770 של SAPPHIRE, ולא מצליח להפעיל אותו כראוי כאשר הWINDOWS לא עולה עם דרייברים של המסך. מספר אפשרויות לבעייה: הספק שלו נראה לי בעייתי - האם ו Thermaltake TR2-550 אמור להיות מספיק חזק? אולי זה ה BIOS של לוח האם? הוא לא הצליח לעדכן אותו כי הוא לא תומך ב WIN7... למישהו יש מושג בעניין? תודה עריכה: איך לעזאזל הפוסט הזה הגיע ל"מסכי מחשב" אין לי מושג :0 אסמך להעברה לכרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  14. אהלן,במחשב של חבר שלי,להלן: SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver LG GH22 SATA x 22 Black שני כרטיסים HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ שני כרטיסים Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box Scythe Mugen 2 Rev B MSI P67A-GD55--B3 Cooler Master 690 II Basic שני הכרטיסים הם ב-X8 לפי GPU-Z בדקתי ב-Power Options בלוח הבקרה,בהגדרות המתקדמות,ב-PCI-Epress ה-Link State Power Management מוגדר Off מה הסיבה לכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. כרטיס המסך הנוכחי שלי בחייו האחרונים - nvidia quadro fx580. אני זקוקה לכרטיס מסך ומסתבכת עם המידע בנוגע האם הוא מתאים ללוח האם של ג'יגה בייט - ga p35 ds3l. השימושים שלי הם תוכנות גרפיות + תלת מימד - 3ds max, solidworks אני יודעת שהמחשב עצמו כבר מיושן, אבל כרגע ללא אפשרות להחליף ולשדרג, רק חייבת לכבות את השריפה הנוכחית.. אודה לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by naortal,

במהלך המשחק הבהב לי המסך כמה פעמים ואז ההגדרות של הכרטיס מסך נפגלו כאילו הוא משתמש בהגדרות הכי מינימליות ובמנהל ההתקנים הוא רושם לי על ההתקן את הבעיה הבאה : ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) אשמח אם תוכלו לסייע פה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  17. שלום לכולם, זה המפרט הנוכחי שלי כרגע: [TABLE=align: right] [TR] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL רציתי לדעת האם אני יכול להוסיף לו גם את הכרטיס הזה בנוסף: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler האם הכל יעבוד בצורה תקינה? יהיה צ…

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by sma,

אני מחפש כרטיס מסך במחיר של עד 1000 ש"ח. הבנתי מקריאה בפורום שהמועמדים הראשיים הם 6600GT או 1600 PRO. רציתי לדעת אם יש כרטיס של חברה ספציפית שעדיף על האחרים, מה החשיבות לכמות הזכרון על הכרטיס? (האם יש צורך ב-512 MB או מספיק 128 או 256, מה ההשפעה של הזכרון). כמו כן חשוב לציין שאני מחפש כרטיס AGPX8. תודה מראש, נ.ב אני אודה אם תוסיפו קישור לכרטיס שעליו אתם ממליצים (לחנות מומלצת).

• 15 תגובות
    • 944 צפיות
  19. 1. האם שווה לקנות את המסך של "LG 19 מדגם: 1980Q נ"ב: סכום הכסף לא חשוב! 2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה. סכום ההשקע שלי הוא עד 2500 שקל אני מתלבת על הRADEON X800XL- (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=9716) או על ה-GeForce 6800GT (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8514) אני מעוניין רק בתחום המשחקים ולא האוברקלוק

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by vich,

אחלן מה זה בדיוק כרטיס עריכה?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by computer_freak,

יש לי 2 שאלות 1. אני יודע שהתכונה הזאת עושה הפרדה טובה יותר של הצבעים וככה מדגישה דברים מסויימים או משהו כזה אבל השאלה שלי אם זה כל כך חשוב שיהיה? 2. בכל טלויזיה רואים את הרשת של הקווים האופקיים והאנכיים רציתי לדעת אם אפשר להעלים את הקווים האלה באיזה דרך ולמה לא עושים את זה?

22. שלום לכולם רציתי לדעת עד כמה יש הבדל בין שני הכרטיסים האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8325 כרטיס של 512 מגה עם DDR2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8322 עם 256 מגה עם DDR3 עד כמה יש הבדל בגלל המגבייטים והDDR???

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by ziv13,

היי. קיבלתי עכשיו רדיון 9600 פרו במקום הג'י- פורס 3 טי 200 שהיה לי. עכשיו שאני מריץ 3D-MARK אני מקבל ציון בסביבות ה 8970 האם ציון כזה נורמלי למערכת של 1333 ATHLON 512 מגה של DDR 266 רדיון 9600 פרו. תודה רבה! גירסאת התוכנה היא 2001 SE והציון שקיבלתי עם הג'י- פורס היה 6200.

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by DORAZABI,

קראתי על המדריך בכתבות וזה מפתה..מה אומרים? נ.ב אני לא מבין כלום ומעולם לא ביצעתי אוברקלוק

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מסדרת 9800gtx , תקציב של אלף שקל פחות או יותר. העניין הוא שאני צריך כרטיס שמגיע עם מאוורר שקט. אני לא מצפה לאפס רעש, אלא לרעש "סטנדרטי", כמו של מאוורר רגיל של מעבד, למשל. היום יש לי 7600GT של לידטק(אמנם מדובר בכרטיס חלש הרבה יותר) והמאוורר שקט.

• 14 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.