כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הלך לי הכרטיס מסך כעת צריך לחשוב על כרטיס מסך חדש... מה אתם ממליצים לי? פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים אני לא ממש GAMER אך רצוי שיריץ חלק את המשחקים, FIFA וHEROES בעיקר מפרט המחשב: מעבד: INTEL PENTIUM D 945 DUAL CORE 3.4 GHZ LGA 775X2MB לוח אם: לוח אם: INTEL RADIO SPRINGS CHIP 945 כרטיס מסך נוכחי: אין(היה GFORCE 9600 GT) ספק כוח: TR2 RX 550PP גודל המסכים: LCD 22 SAMSUNG(רזולוציית 1050X1680) (LCD 42 LG (LH20 רזולוציית 720P הערות נוספות: אני רוצה כ.מסך שיהיה חזק ויריץ משחקים לא פחות טוב מהישן(GFORCE 9600 GT) אני מחבר הרבה את המחשב לLCD42 ושמעתי שזה אמור להשפיע על ההחלטה של "איזה כרטיס לקנות", אשמח לקבל מידע על הנושא...
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן! למען חיבורי המערכת של ושיקולים נוספים. רציתי לשאול; כרגע יש לי מסך טלויזיה Sharp 32" שמחוברת לכרטיס readon 1950pro בחיבור DVI to VGA אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס עם יציאת HDMI. לכן רציתי בכלל לדעת האם קיימים הבדלים באיכות התמונה בין החיבורים למעט העברת הסאונד אשר קיימת ב - HDMI ....?? שאלה נוספת היא האם ריאלי להריץ משחקים עם המסך הנ"ל (רזולוציה 1360X768) באופן נקי ...?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה כרטיס מסך חדש כי אני מרגיש שהקיים כבר לא עושה את העבודה במשחקים החדשים הכרטיס שיש לי הוא ATI 7850 2gb המפרט של המחשב הוא מעבד : i5-3450 3.1ghz זיכרון : hyper x 8gb ספק כוח : antec neo 520w לוח אם : gigabyte ga-z77x-d3h מסך : dell 23' (לא רשמתי כוננים קשיחים בכוונה) אז איזה כרטיס חדש מומלץ למערכת הזאת? תקציב של 1000-2000 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
נדפק לי ה8800 לפני שבוע מהחנות התקשרו ואמרו שהם מחליפים אותו ב 9600gt 512mb לפי הניסיון שלי ה9600 אמור להיות יותר חזק בכמה אחוזים וגם יותר קריר . כמובן כדי להיות בטוח אני שואל בפורום עם החלופה היא בסדר או שלא?
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לוח אם של GIGABYTE מודל 945GZM ספק 500W של HEC ו מעבד E6320 ניסיתי לחבר 4850 של ספיר במחשב הזה אם שני ספקים שונים , בשניהם המסך מראה NO SIGNAL , גם במסך אחר זה ככה ובמחשב אחר הכרטיס עובד , אז מה הבעיה ? תודה רבה למי שעוזר הכרטיס מסך הוא 4850 של ספיר דגם VAPOR X אם 512MB
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
ממש כמו הכותרת איזה רטיס מסך יותר משתלם? הכרטיס יחובר למערכת הבאה: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 ^יש לי פה צוואר בקבוק מטורף?? והאם הקירור סטוק והספק שיש לי יספיקו?
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן! חיברתי את הLCD שלי(22' השבוע או שבוע הבא תבוא 37') למחשב בעזרת כבל HDMI-HDMI ומתאים DVI-HDMI. עכשיו בדריבר יש לי שתי אפשריות שני המסכים יראו אותו דבר, בנוסף אותה רזולוציה. כל מסך יראה משהו שונה. ויהיו המשך אחד של השני. אז האפשרות השניה טובה. הבעיה זה שגם שאני מעביר ביציאות של הטלוויזיה של S-VIDEO(הממיר מחובר אליו) עדיין יש המשך לטלוויזיה. וגם שאני מכבה אותה. יש אפשרות לעשות שכל אחת תראה אותו דבר? ולהגדיר רזולוציות שונות? וברגע שאני מכבה את הטלוויזיה, שרק המסך של המחשב יחשב כדסקטופ. ואני מחפש משהו שקוראים לו nview desktop של NVIDIA שאפשר לנהל איתו את הדסקטופ. היה לי את זה בדריבר הקודם(182) והתקנתי היום את ה190 וזה נעלם. הצלחתי. עוד שאלה: הטלווזיה תומכת עד 1680X1050.…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום רב! מאוד מעניין אותי לדעת איך יהיה הכרטיס המסך שלי(שיגיע אלי בערך עוד שבוע) אם אני לא אצליח להפעיל עליו אומגה. חיפשתי השוואת בגוגל ולא יודע למה אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי(מצאתי רק השוואות של הכטיס עם 128BIT) אם מישהו יכול שיכוון אותי לכמ השוואות ל הכרטיס. מודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1864 MHz וכרטיס מסך חדש Radeon X1950 Pro של חברת SAPPHIRE שקניתי את המחשב הוא נכבה לי פעמיים אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, בן דוד שלי אמר לי שיכול להיות שהספק של המחשב לא מספיק חזק לכרטיס מסך הזה.. איך אני יכול לדעת את עוצמת ספק המחשב יש לי את התוכנה EVEREST מותקנת במחשב אבל אני לא ממש יודע איך בודקים משם ואם בכלל אפשר... בבקשה תנחו אותי מה לעשות בדיוק.. ועוד שאלה אחרונה שחבל לי לפתוח אשכול נוסף.. איך אני יודע כמה FSB תומך הלוח אם שלי אם זה 1066 ? גם אם תוכלו להנחות אותי איך אני בודק את זה דרך התוכנה EVEREST תודה מראש לכל העוזרים אני יודע שאני חפרן אבל אני לא ממש מבין בכל השטויות האלו..
-
- 20 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לרטיס מסך חדש למשחקים. המחשב שלי: core 2 duo E8500 4GB RAM motherboard: Asrock P43Twins1600 יש לי מסך DELL U2312HM עם רזולוציה 1920X1080 כרגע יש לי +GeForce 9800 GTX אין לי מושג בטווחי מחירים כי את המחשב שלי קניתי לפני כמה שנים בחו"ל. כלל אצבע שאני חושב שטוב זה לקנות כרטיס שהוא רמה אחת מתחת להכי טוב\חדש מכיוון שיש צניחת מחירים ואז יחס מחיר\תמורה הכי טוב. אשמח למספר המלצות עם כמה אופציות למחירים וגם מהיכן כדאי לקנות (איביי? חנות בארץ? דרך אחרת להזמין לחו"ל?) תודה!
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כרטיס TV ועריכה Leadtek WinFast DTV1800 האם אני יוכל להקליט איתו סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב באיכות גבוהה? אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) [br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 22:58:54 הקפצה(הקצפתי את זה כי זה כבר הגיע לעמוד השני)
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם לידטק nforce2 עם כרטיס מסך mx4 onboard. כשאני צופה בסרטים יש הפרעות לבנות, קצת שלג על המסך. יש למישהו מושג ?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחרונה אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" יצא לי לראות מסכים מועטים (proview,smasung,ועוד משהו חסר שם ) אבל יצא לי לראות גם מסכים של חברה בשם CMV (או chi mei group) המסכים האלה עד כה הטובים ביותר שיצא לי לראות: יש להם זווית צפיה ממש רחבה, ויש להם ברייטנס חזק, המסך הזה נראה די טוב לטעמי. רציתי לשמוע את הדעות שלכם? ניתקלתם בהם? דעתכם על החברה הזו? http://www.cmv.com.tw/en/
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם HD4850 VAPOR-X. קניתי אותו לפני שנה ומשהו והוא כרטיס מסך מצויין אבל אני רוצה לשדרג אותו. המעבד שיש כרגע הוא phenom X3 8650 אבל אני מחליף אותו עם המחשב של אח שלי כנראה לQX9770 של INTEL. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן ביצועים הכי טובים במחיר של 1500 שקל בערך. ואגב יש לי עוד שאלה: אבא שלי נוסע בקרוב לשוויץ. האם כדאי לקנות משם כרטיס מסך? האם המחירים שם זולים יותר?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם אפשר הסבר איך ומה. אם אי אפשר, אז איזו תוכנה תהייה עדיפה (מפרט בצד). אם זה קשור לתוכנה תעבירו (לא כל כך הבנתי לאיפה זה יתאים).
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בירצוני לקנות מסך דק למשחקים בגודל 17 אינץ ורצתי את אמלצתכם תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
חברים יש לי בעיה בכרטיס אחרי שהורדתי את catalyst 12.11 מופעים ארטיפקטים מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD4850 אבל הבנתי שבקרוב אמורה להיות ירידת מחירים בגלל הכרטיסים החדשים שיכנסו.. יש למישהו מושג מתי זה אמור לקרות?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל את ה560 בגרסת ה1 ג'יגה ב900 שקל אבל הוא לא TI. האם ההבדל משמעותי בין הגרסה הרגילה לבין גרסת הTI והאם ספק 500W יספיק? (מעבד i5) תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אוקיי אני לא הייתי במערה ( ;D) ראדון אני יודע שיבוא בקרוב ה9800 אז למה קראתי במפרטי מחשב המעודכנים על 7500aiw ומה זה הAIW?
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
סימתי לבנות מחשב ומה שנשאר לי זה כ.מסך ,התקציב עד 750 הדילמה 7600GT LEADTEK או 7600GT PALIT SONIC או שיש משהו יותר טוב ..אשמח להצעות נוספות אגב החיסרון של PALIT זה שנה אחריות כידועה.. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תקציב: 350 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המא…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
Intel pentium 4 3.2 ram: 1024 667 mhz Geforce 6600 gt ultra יעבוד על מינימום לפחות? ויש מצב לבינוני?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-