כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אוקי אנשים אני מחפס לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל כי נגמר הכסך ואני מעדיף של FX על RADON כי FX יותר פשוט להפעיל חחח ואם אפשר לקל לינקים של חנוית ממשיות באזור חיפה והקריות כי אין לי אשפרות הזמין דרך האתר. תודה לכל מי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, האם זה אפשרי לקנות 1060 3gb עם אחריות באיזור ה500₪? אני גם מחפש כרטיס עם חיבור אחד של 6 פינים באיזור 450-500 ₪ עם אחריות, עם כמה שיותר cuda cores אם למישהו יש אשמח לקבל הצעה. ספק כוח 550w, מעבד i5 4460 תודה!
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
:s05:
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הדירקס 11 , האם אפשר להתקין אותו גם על ויסטה קראתי כתבה שכן ואם כן איפה אפשר להשיג הורדה שעה אני מחפש ולא מוצא
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך את דעץכם בנושא: אני משדרג מחשב וקונה 2600K ומתלבט אם לקנות לוח Z68 בעל יציאות גראפיות ולהשתמש בIGP ולמכור את ה HD5670 שלי או לקנות לח P67 ולהתשמש בHD5670 הזה? ברצוני לציין שאני לא גיימר מטורף ואני צמשחק במשחקים כמו STARCRAFT2 ופה ושם FPS. אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לאחר שאני קונה מחשב, מחשב זה יעבור לאחותי.. אז שלפחות יעבור עם משו יותר טוב מהוודו3 שיש פה.. אז אני צריך את עזרתכם, ואם אפשר אז גם לינק לכרטיס, תודה
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מתכוון למין קווים לבנים חלשים כאלה שיורדים מתחילת המסך ועד לסוף כשיש מסך שחור כזה אבל זה לא תמיד קורה אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון האם זה בגלל הכרטיס מסך או בגלל המסך עצמו?
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה אני ציך להגדיר בדריבר של ATI כדי לקבל תצוגה חלקה ? איך אני מתאים את הרזולוציה של הטלויזיה ועל כמה MGH לשים ? אפשר אולי מדריך עם תמונות או משהו בססגנון ? תודה ...
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחשב כמה שיותר מהר. המחשב הישן (P4) כבר ענתיקה ואין לי סבלנות לחכות, אך מכוון שיש לי מסך 1920 והפעם אני רוצה מחשב תותח על למשחקים, אני לא "אתפשר" על ה GT החדש ואני חייב להביא לפחות רק את ה GTS החדש שאמור לצאת. אז ככה... - מתי לדעתכם הכרטיס אמור להיות כבר בחנויות בארץ? - מכוון שאני לא רוצה להיות במצב שהמלאי שלו יגמר ביום שהוא יגיע, האם אני יכול לבצע מעכשיו הזמנה למפרט כולל הכרטיס שתחכה ליום ההגעה שלו לארץ?
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות 7600GT 256 MB וע"פ מה שאני רואה שי כמה חברות שמיצרות את הכרטיס הנ"ל . כמו כן יש הבדלי מחירים בין החברות .. האם יש הבדל בכרטיס בין חברה לחברה ..? ומה הכי כדאי לקנות (עלות.תועלת) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
יום הארכיטקטורה 2020: חטיבת הגרפיקה של אינטל מציגה היררכיית ארכיטקטורות חדשה למאיצים גרפיים - החל מלפטופים ועד שרתים ומחשבי-על. Xe עוד רגע כאן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנות לבדוק את הטמפ של הריאדון 9700 שלי
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם radeon 9500 pro של ATI בלי היטסינקים (רק עם המאוור שבא יחד עם הכרטיס עצמו) יעשה בעיות? הזמנתי את הכרטיס של ATI בלי שום תוספות היטסינקים האם זה בסדר? או שהוא עלול להתחמם או משהו? תודה
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אז ככה אני חושב על קניה של 9880 PRO מאחר וזה הגיע לארץ... אז ככה דבר ראשון לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף.. הדברים שאני רוצה שיהיה בכרטיס זה יכולות OC הכי טובות מבין שלשות החברות ובאנדל כמה שיותר גדול כמובן ה-OC יותר חשוב והחברות הן: GIGA-BYTE , HERCULES , ATI מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מתלבט בין כרטיס מסך 7300GT ל- 8400GS. ההבדל הוא 10 ש"ח יותר לטובת ה- GS. המחיר הוא 160 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כרטיס מסך: האם GAINWARD 9800 GT 512MB DDR3 - PCX עדיף על פני GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe (אוטוקאד, פוטושופ, REVIT, ארכיקאד 3DMAX) ללא משחקים בכלל!!!
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קלטות הוידאו מתיישנות ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר אותן למחשב או לדיוידי דרך חיבור הוידאו לכרטיס מסך מדגם כלשהו או בעצם, איך עושים את זה..? שמעתי שיש מתאם שמחבר בין הוידאו למחשב בUSB שבא עם תוכנה שמאפשרת להעביר את הוידאו למחשב ??? מישהו פעם עשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, המחשב עם כרטיס מסך HD 5770 מחובר לטלוויזיה עם HDMI,התמונה מוצגת במלואה אך יש שני פסים שחורים בצידי המסך. לאחר בדיקה של ה-Scaling Options בדרייבר ובדיקה של ההגדרות מסך בטלוויזה זה לא מסתדר... או שכל התמונה במרכז הטלוויזיה או שהתמונה עם פסים בצדי המסך או שהתמונה מוצגת בצורה תקינה מבחינת הגובה אך מבחינת הרוחב היא גולשת ולא מוצג צידי התמונה(שזה סמל ההתחל וכל מה שמעליו,השעון וכל מה שמעליו) איך אפשר לסדר זאת שהתמונה המוצגת במסך מחשב,תוצג כראוי בטלוויזה? יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226BW 1680x1050p הטלווזיה היא סוני 32W4000 1920x1080p תודה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כרטיס המסך הנוכחי שלי בחייו האחרונים - nvidia quadro fx580. אני זקוקה לכרטיס מסך ומסתבכת עם המידע בנוגע האם הוא מתאים ללוח האם של ג'יגה בייט - ga p35 ds3l. השימושים שלי הם תוכנות גרפיות + תלת מימד - 3ds max, solidworks אני יודעת שהמחשב עצמו כבר מיושן, אבל כרגע ללא אפשרות להחליף ולשדרג, רק חייבת לכבות את השריפה הנוכחית.. אודה לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איזה ספק כוח (כמה W) מומלץ בשביל מערך עם שני GTX570?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אז ככה .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש או 2 המערכת שלי היא : לוח אם : Asus P5NSLI מעבד : Pentium D 3.4Ghz זכרונות : Kingston 1GB 677Mhz DDR 2 X2 ו עוד אחד של 512 מאותו הסוג ספק : ג'נרי 500W ללא חיבורי 6PIN וכאלה הכרטיס הנוכחי : ATI Radeon 1650X והוא דיי חלש לפי מה שכבר הבנתם אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק במשחקים עם גרפיקה טובה וגבוהה בלי שזה ירוץ על 10 FPS אני בור בכרטיסי מסך וצורץ בעזרתכם אם זה כרטיס אחד או 2 שירוצו בSLI ומה בכלל ההיתרון ב SLI לפני שאני קונה כרטיסי מסך אני אקנה ספק טוב כך שאפשר להתעלם מבעיית חיבורי הכוח תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כרגע אני הולך או על הPALIT או הSPARKLE. המלצתכם תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תודה לעונים בינתיים ראיתי אותו ב TMS ב 1925 ש"ח http://tms.co.il/product/4888
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה קטנה, ברשותי R7 360 עם מחשב Q6600 ישן נושן, 4K על המעבד זה בלתי אפשרי וחשבתי שכרטיס מסך חדש כן יתמוך אבל לפי התוכנה DXVA אין לכרטיס שלי תמיכה בניגון 4K אלא רק עד 1080P!. התבאסתי מאוד, אבל במיקרה בדקתי קובץ 4K של סוני (סירטון על הBRAVIA) דרך MPC והופעתי ליראות שהוא מנוגן H/W הכל על הכרטיס מסך בלי לאמץ את המעבד, בתוכנות אחרות זה לא עובד, אז אולי יש דרך לשחק עם הדרייברים כדאי לאפשר תמיכה ב4K כמו בTONGA למשל?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
להשתמש בחלק מן הזכרון הRDRAM של הלוח אם לכרטיס מסך ובכך להגדיל את זכרונו? תודה. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-