עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guarding angel,

לילה טוב ושנה טובה יש לי התלבטות חזקה בין 2 כרטיסים שמציעים לי אותם בזיל הזול בקומבינה... מצד אחד את ה6600GT של GIGABYTE http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=761&dPage=1 מצד שני את ה6800LE של LEADTEK http://hardware.gamespot.com/Leadtek--Nvidia-GeForce-6800LE-AGP-128MB-21326-S-9-9 http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 מצטער על השעה המאוחרת ומאחל לכם לילה טוב ושנה טובה..

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  2. קונסולת הדור הבא שתושק בסוף השנה תכלול חומרה עוצמתית שחלקה עדיין לא זמין אפילו בשוק ה-PC לכתבה

3. אז אז התקציב שלי הוא עד 450-500 ש"ח משהו כזה, אל תתנו לי לחרוג יותר מידי בשביל לא להתפתות... יש לי כרגע את כרטיס הטלויזיה של AverMedia שקניתי ב-420 ש"ח ב-K.S.P לפני כמה חודשים.חצי שנה והוא בסדר אבל הייתי רוצה איכות יותר טובה בצפייה ובזאפ ראיתי שני כרטיסי טלויזיה במחיר טוב ויש תגובות טובות של אנשים אז הנה שני הכרטיסים שחשבתי עליהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=402365 http://zap.co.il/model.asp?model_id=402260 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  4. חברה אחת נוספת שהציגה מארז כרטיסי מסך חיצוני מבוסס Thunderbolt 3 היא Gigabyte - שהציגה גם שלל עמדות חיצוניות נוספות שמבוססות על התקן המתקדם, לחיבורי רשת מהירים במיוחד, חיבור כונני SSD חיצוניים ועוד. המארז החיצוני של היצרנית הטאיוואנית מעמיד את כרטיס המסך בצורה אנכית בניגוד לבחירה של שאר היצרניות, וכולל ספק כח צנוע יותר של כ-250 וואט - שעדיין אמור להספיק גם לכרטיסי מסך עדכניים ועוצמתיים מאוד, ובמקביל עשוי לאפשר למחיר המוצר להיות נמוך יותר. טרם ידוע מתי המארז, שמכונה T3GFx, יגיע אל החנויות - אך אנחנו בהחלט שמחים לראות עוד ועוד שחקניות בחום הייחודי הזה של עיבוד גראפי חיצוני, שיוכל להעניק לכל מחשב באשר הוא כוח עיבוד גראפי עליון בקלות ובנוחות. htt…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by NOVA,

עקב עליבותו של הלוח שלי (Onboard Anything) נותרו בפני שתי אפשרויות: 1. לקנות כרטיס PCI. 2. לקנות לוח אם חדש ולאחר מכן, כרטיס (שנראית נחותה, אך אינה אפשרות פסולה לחלוטין). לכן, אני זקוק למעט יעוץ בנוגע לכרטיס PCI. א. מהם החסרונות בכרטיסי PCI לעומת כרטיסים מן המניין? ב. האם יש יתרונות לכרטיס PCI? ג. מהם הכרטיסים המומלצים (עדיף בתקציב של עד טווח ה-600 ש"ח)? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by manbot,

ובכן, מישהו פה באתר אמר לי לא מזמן שאת המאיץ הגרפי (אם יש) אז אפשר לחבר למחשב ולחבר לכרטיס מסך את המסך ואז המאיץ עובד ביחד עם הכרטיס מסך. מכיוון שנשרף לי הג'יפה (אל תשאלו) אני משתמש בVGA o/b כרגע. רציתי לדעת האם אפשר לחבר נגיד שני מאיצים גרפיים לpci ולחבר את המסך לVGA o/b ואז שניהם יעבדו איתו? (שני המאיצים הם של CL, דגמים ישנים למדי) בתודה מראש, manbot.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  7. אני רוצה לחבר את המחשב שלי ל 2 מסכים, האחד גדול והשני המסך הנוכחי שלי כמו שכתוב בכותרת. 2 המסכים יכולים להתחבר בHDMI ולכן עדיפות לכרטיס שיש לו 2 יציאות כאלו. המטרה היא בעיקר צפייה בסרטים, פחות במשחקים אבל לא שולל את האופציה. תקציב לא בשמיים, מחפש את הכרטיס שיתן יחס עלות-ביצועים הטוב ביותר, ושיהיה שקט תודה

8. Started by naorai,

אוקיי אני לא הייתי במערה ( ;D) ראדון אני יודע שיבוא בקרוב ה9800 אז למה קראתי במפרטי מחשב המעודכנים על 7500aiw ומה זה הAIW?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  9. טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס. היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש ב…

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by oshric,

שלום אתמול הזמנתי מחשב e6300 Intel Core 2 Due עכשיו אני צריך כרטיס מסך הכי טוב למחיר 800 שקל אז בבקשה תעזורו לי.. אני צריך גם שתהיה חברה מוכרת אם זה geforce או ati שיהיו חברות מוכרות מהכרטיסי מסך האלה.. כמובן pci-e.. אבל אני צריך כרטיס מסך טוב יחסית להיום ולמחיר שנתתי... עוד שאלה סתם לידע איזה דגם טוב יותר GS או GT של geforce ? סתם לידע... תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  11. רציתי לדעת האם ה5770 (1GB) יותר טוב מה4870.? מחר הכרטיס מסך הזה יגיע אליי ונוכל להתחיל לשחק נורמלי..

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  12. לכל חובבי החומרה הכבדה, הHD6990 כבר זמין בחנויות בארץ http://tms.co.il/product/10004 הכי זול שמצאתי. לא יודע עם כבר פתחו נושא כזה אבל זה דיי חשוב

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by DeadHunt,

אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח(בשביל שלמשחקים היהי גרפיקה טובה עד כמה שאוכל בסכום הזה)

• 16 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by GodGamer,

אני אומר לו "מספיק לקנות 17 אינץ של LG ב 1400 שקלים, אבל הוא מתעקש על הטוב ביותר ואנחנו בכלל לא גיימרים אני צריך את זה לטקסט בעיקר. אז עכשיו הוא נתן לי אפשרות בחירה בין כל מיני מסכים יקרים , שיהיה מה אני יכול לעשות : ViewSonic - VX924 19'' אפשר להשיג ב 2450 בKSP . Philips 190B6CS אפשר להשיג בהנחה מיוחדת לעובדי מפעל ב2200 ש"ח במקום 2700 ש"ח . LG 19 LCD L1950B אפשר להשיג בשקם אלקטריק בסביבות ה 2300 ש"ח . מה עדיף ? מה יותר כדאי ? עכשיו הוא מתעקש על ה VIEWSONIC בלי להבין בכלל מה טוב במסך חוץ מהזמן תגובה !!!

15. Started by liranfa,

שלום לכולם! הרצתי פה חיפוש על X300 ועל גירסת הHM(וגם ה6200TC) וראיתי שאנשים פה לא ממש מבינים את העניין... X300-כרטיס מסך עם 128 מגה בייט עם 128 ביט ,זיכרון DDR X300SE-כרטיס מסך עם 128 מגה בייט עם 64 ביט ,זיכרון DDR X300SE HM מתחלק לשני סוגים X300SE HM 128MB - לוקח 32 מגה בייט מהזיכרון של המחשב X300SE HM 256MB-לוקח 128 מגה בייט מהזיכרון של המחשב 6200TC גם יצא עם גרסאות נוספות בדומה לHM ורציתי גם להגיד שהHM 256Mb יותר טוב מX300 ומX300SE כי יש לו 128 מגה בייט מובנה כמו שיש להם ופשוט עוד תוספת של 128 מגה בייט מהמחשב(במידת הצורך כשמשחק צורך יותר ממ128 מגה בייט כדי להפעיל אותו) ה128 מגה בייט זה רק תוספת שלא מזיקה (במקרים מסויימים כן אם הזכרון של המחשב הוא 256mb )

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  16. אז ככה- יש לי את הכ.מ הנ"ל של חברת GeCube והמאורר שלו רועש כמו טרקטור לא במשחקים .אפילו רק אם אני גולש לי באינטרנט ללא מאמץ. יש לעוד מישהו את הבעיה הזו? או שזה ככה הכרטיס מסך? תודה רבה רבה מראש לאנשים שיגיבו!זה ממש חשוב כי אני לא יודע אם ללכת לתיקון איתו

17. Started by כהןישרק1,

אינטל 3820 מסך 1440P משחקי כדורגל 14 / כדורסל 14 / A VS P השאלה שלי האם 780 יתן לי משהו ש- 770 לא יתן בתמונה אני אוהב להפעיל את כל הפילטרים במקסימום בדרייבר והאם יש הבדל בין היצרנים השונים , לא במהירת עבודה אלא יתרונות בדרייבר שיתן תמונה טובה יתר מהמתחרים

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by ravid,

אני עושה עדכון לכרטיס אבל לא הצלחתי להגיע לcommand port ניסיתי הכל: לעשות דיסקט איתחול בפורמט של xp הכנסתי דיסק התקנה של 98 אבל ההארד לא הופיע רק הסידירום איך אני אוכל להיכנס לדוס?!

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by bilbo,

אני מעוניין לקנות Radeon9700pro . האם המחירים ירדו בחודשיים הקרובים, לאחר יציאתו של הכרטיס החדש? או שזה יהיה שולי ... עקב השליטה של ATI בשוק? המחיר של הכרטיס החדש אמור לנוע סביב ה 400$. האם ה 9700pro ישאר בסביביות ה 320 $ לדעתכם ..????

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by GunBlade,

אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 8600 על מנת להריץ משחקים בצורה נורמאלית. ברור ש-8800 היה עוזר בעניין, אבל מה לעשות. זה התקציב. השאלה היא: האם עדיף לקנות דגם עם 512MB DDR2 או עם 256MB DDR3? מצד אחד יותר זכרון אך יותר איטי, מצד שני פחות זכרון אך יותר מהיר. מה הכי כדאי? כמה זכרון באמת צריך בשביל משחקים? תודה.

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by Or94,

היי חבר'ה, זה המפרט מחשב שלי: E6750 GIGABYTE P35-DS3L 8500GT 160 ג'יגה הארד דיסק 2 ג'יגה זיכרון ספק 500W מסך ViewSonic VX2240W כרגע יש לי 8500GT ואני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של 1500 ש''ח שיריץ לי את כל המשחקים כיום ומשחקים בעוד שנתיים בערך על הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של מסך 22 אינץ' 1050*1680. תציעו כרטיסי מסך מהחנות הזאת www.pandas.co.il וכרטיסי מסך שלא יעשו לי צוואר בקבוק עם המעבד. אגב אני אקנה את הכרטיס עוד חודש בערך.

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  23. לא מדובר בכרטיס למשחקים כבדים ברזולוציה מוגזמת, ככה שאפילו 256MB יהיה מספיק לדעתי. עשיתי חיפוש בפורום אבל לרוב קיבלתי תוצאות מלפני הרבה שנים, מה שלא כל כך רלוונטי להיום. תמליצו לי בבקשה על דגמים שאתם מכירים, בעלי קירור פסיבי. רצוי מתחת ל500שח, אבל לא נורא אם המחיר יעבור את התקציב המוקצב באיזה 36 או 127שח במידה ומדובר במוצר אמין ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  24. שלום. יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים עם כרטיס מסך GTX250 והוא ממש לא מספיק לי הוא לא מריץ משחקים כבדים והוא מתחמם מהר ומתקלל ואני רוצה להפטר ממנו כמה שיותר מהר ולחהליף לרטיס מסך אכותי.. עכשיו המארז שלי הוא טרמלטיק V3 מארז די טוב וספק כוח טרמלטיק אכותי 650W אז לא תהיה בעיה או שסה 550W אבל אכותי לא חברה גנרית השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתאים לי? יש לי מעבד I5 750 שאני מאוד מרוצה ממנו ו4 זכרון ראם עם זה משנה ישמח להלמצות לכרטיסי מסך עד 1200 שקל שיכול להריץ משחקים כמו AC3 על אולטרה או כול משחק כבד שיצא בשנה האחרונה אני יודע שאי אפשר לנבאות את העתיד לוד כמה שנים לכן אני לא בקש את זה אבל לפחות דיספק לשנה הקרובה עד שאי יארגן כסף לקנות מחשב חדש תודה רבה ובררכה מתן וסליחה על הגא…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by eSLC,

אני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ נגיד אני צריך תמונה של BIOHAZARD את יודעים הסמל של הוירוס קיצקוצ אני צריך אתר אם מאגר תמונות לפוטו שופ אם זה כללי מידי תשאלו שאלות...

• 8 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.